Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDMI topic
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi0604
aktív tag
de itt tulajdonképpen az assist az mit takarna? úgy értem, hogy ha például OFF, akkor minden létező segítség nélkül kell menni, vagy milyen elven működik ez a dolog?

-
norbi0604
aktív tag
válasz
hermanyi
üzenetére
de ha a vsync (függőleges képszinkronizálás) be van kapcsolva, akkor a max fps igy is úgy is csak 60 lehet, mivel a monitor képfrissitési frekvenciájánál nem lesz nagyobb (60Hz), tehát ha úgy vesszük 60FPS a felső határ vsyncel, afelett meg úgyse tud többet közölni a monitor a gyakorlatban. Ha viszont nincs vsync kapcsolva és van mondjuk 100 fps a játékban, akkor már nem tudom, hogy a 60Hz és a 100 Fps hogyan viszonyul egymáshoz.
Lényeg a lényeg, hogy akkor legalább a 60 fps kell a multihoz.

Bocs, kicsit hosszú lett.Szerk: az a 35 FPS természetesen DirectX 11-ben értendő ultrán, DX9-be még nem is néztem.
-
norbi0604
aktív tag
Még az a kérdésem lenne, hogy a multinál mennyi a minimálisan szükséges FPS, ahol még láthatólag folyamatos a játék (Benchmark teszt alatt, FullHD-ba, minden Ultra-n átlagba 35 FPS-t hozott, az még tudtommal jónak mondható, enmtudom multinál mennyi az ideális érték, állítani kell e a grafikán.

-
norbi0604
aktív tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Az utolsó 1 lapot olvastam vissza, ott semmi konkrétum nincs ezért láttam célszerűbbnek inkább megkérdezni újra (először kérdezem ezt), azoktól akik állandó jelleggel járnak ide a topicba, pont azért mivel egybőlk vágja a dolgokat és tud segíteni. Nem aról van szó, hogy nem szeretek keresgélni, csak a fent említett okok miatt egyszerűbbnek láttam ha rákérdezek.

De azért te is be írsz fölöslegesen, ennyi erővel már a megoldásban is segíthettél volna, nem rosszból írom.

De a kérdés még mindid fent áll, szóval akinek nem meg erőltető válaszolni, az segítsen. Köszi.

-
norbi0604
aktív tag
Engem az érdekelne, hogy a hamachi-n keresztüli multit hogyan lehet össze hozni?:d
Látom már itt elég sokan írtak róla és kérdezősködtek, ezért érdekelne engem is.
-
norbi0604
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a játékhoz a legfrissebb verziójú patch, és honnan tudnám letölteni? (A manuális letöltés érdekelne, az lenne a fontos)

-
norbi0604
aktív tag
Sziasztok!
Új karrier módot kezdtem, az 1. pályán (Melbourne) meg is csináltam a Practice-t, jött az időmérő, ki akartam lépni, garázsba arra nyomtam, hogy "return to paddock", erre átugrotta az időméröket, és a menüben nem is jeleniti meg hogy a gyakorlás be lenne fejezve, időmérőn x van.
Már nincs arra lehetőség, hogy visszamennyek az időmérőre? Szoval ha ez igy nekem nem jó, kezdhetem előröl a karrier módot?
-
norbi0604
aktív tag
Nektek mennyi FPS van a játékban (minimum/átlagos)? Benchmark nekem átlag 35, minimum 31, FullHD-ba 8x-os élsímítás, ultra high.
-
norbi0604
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogy a multi úgy se lehetséges online, hogy van egy eredeti game, havernak meg nem erdeti, akkor semmiféleképpen nem fog működni? Tehát csak origi példányokkal lehet online multizni?
-
norbi0604
aktív tag
Ezek a setup-ok amiket linkeltek mire valók és hol kell beállítani ezeket?
-
norbi0604
aktív tag
Hogyan lehet online multizni?? Valaki help
Nem most kérdezem először a topicban.

-
norbi0604
aktív tag
Sziasztok!
Az Online Multiplayer módot hogyan lehet belőni működőképesre? Kötelező a regisztráció a GFWL-ba?
Új hozzászólás Aktív témák

- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest