- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
The.Biker
üzenetére
Alternativa: en oneplus buds pro 3at vettem. itthon 70ert adjak. allegron vettem 45 korul. es meg szamlat is adtak volna rola ha beadom az eus kodot
. szerintem ennyiert nincs jobb cucc. agybadugos, minoseg is jo, anc is szuper. ilyenkor jovok ra hogy mennyire kikeszito a zaj a varosban es ha nem hallgatok semmit akkor is bedugom a fulembe. Mellesleg a watch is mutatja varosi zajok erosen az objektiven karos tartomanyban mozognak sokszor. -
november@
tag
válasz
Angelland13
üzenetére
Én,-simán vennék innen HA-ról
használt 16 pro-t ! (szoktam)
Rengeteg a régi megbízható eladó.
Több 100/1000 értékeléssel.
Nem érdekük átvágni.
Nem egyszer akarnak veled üzletelni-ha gáz van ki is cserélik.
Ha engem kérdezel,-
Nem érdemes 17 pro-t venni-annyit már nem ér.
-
oszy
veterán
válasz
Angelland13
üzenetére
A helyedben (bár nem vagyok)
megnézném a Yettel oldalán kártyásan mennyi a különbség. Mivel akkor meglesz a 3 év garanciád! -
MikeWazowski
veterán
válasz
Angelland13
üzenetére
Nyilván drágább, de +2 év gari... nagyon nem mindegy.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Angelland13
üzenetére
Igen.
-
gabyka
senior tag
válasz
Angelland13
üzenetére
Nem figyelem a piacot, de kb ott szokott lenni a legolcsóbb.
-
gabyka
senior tag
válasz
Angelland13
üzenetére
Mindegy melyiktől veszed, csak 1 év garid lesz. Én ennyi pénzért biztos nem innen venném, de a Te pénzed, a Te kockázatod.
-
válasz
Angelland13
üzenetére
70 ezer aprópénz.
17 pro -
Angelland13
tag
Sziasztok!
Mindenképp egy Pro készüléket szeretnék vásárolni. 16 vagy 17 Pro legyen? Apróról vásárolnám, több száz pozitív értékelésű eladóktól, új, bontatlan formában. Megbízható források között úgy számolom, hogy 70e forint különbség van. Melyiket javasoljátok?
Akksi üzemideje, podcastek hallgatása hosszú utakon, nyelvek tanulása appok által napi több órában, játékok, AI - ezek a főbb szempontok.Köszi!
-
knox83
senior tag
Itt is van az airpods 4, hangzás tetszik, tényleg kicsi az egész, jó cucc. Sajna a jobb fülemből könnyebben kimozdul mint a balból, ez néhány perc után azonnal nyilvánvaló volt. Feltehetően a gumis végű jobb lenne de ez már így marad, majd hozzászokom
-
Terek
tag
Hello.
Olyan kérdésem lenne,hogy létezik valami megoldás,hogy átvigyem a Viber beszélgetéseimet az iPhone-omra? -
waszabi07
senior tag
Valakinek van/volt sony wf1000xm 5-6 is airpods pro mellett? Lassan énis cserélnék fülest és az xm6-ot nagyon dícsérik.
-
markknight
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Újraindítotam és elmúlt.. Ez amúgy az a gomb ami a family share oldalán jön elő, csak fogalmam nincs mit keres itt.
-
szabonagyur
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Megnéztem a többi eszközömet is, 26.4.1 alatt egyiknél sincs

-
knox83
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Köszi neked is, már megrendeltem

hozzácsaptam egy három éves kiterjesztett gart is, biztos ami biztos 7.700 nem tétel érte -
mihail38
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Nekem sincs ott a profil gomb 26.4.1
-
markknight
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Így néz ki: [link]
-
szabonagyur
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Nálam 26.4.1 alatt nincs ilyen profil gomb.
-
markknight
nagyúr
A settings/wallpapersen jobb felül megjelenik egy profil gomb. Az mit csinál? Nekem nyomásra semmit.
-
mihail38
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Épp elég volt elképzelnem, meg látok embereket a Bkv járatain
-
mihail38
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Köszönöm az infót!
Akkor lehetséges, hogy átgondolom
Ez meg különösen tetszett ( sakkbábú lógna ki a fülükből.)
Háát nem nagyon lehet összetéveszteni melyik melyikbe való, de úgy látszik mégis
-
markknight
nagyúr
-
válasz
markknight
üzenetére
Az airpods pro nekem árához képest csalódás volt, ha most vennék a simát venném.
-
knox83
senior tag
Köszönöm @markknight @matador8
akkor rámegyek -
matador8
csendes tag
válasz
knox83
üzenetére
Nekem van, sima, anc nélküli verzió, tavaly szeptember óta van meg. Én nagyon szeretem, kényelmes órákon át is, alig érezni hogy ott van a fülemben. A hangzása minőségre nekem több mint elegendő, telefonálásnál is jó a minőség. Futáshoz is használom, stabilan a fülemben marad, szélnél, nagyobb zajnál már érezhető hogy nincs zajszűrés, ilyenkor felhangosítja a zenét, némi késéssel. Összességében ár/érték arányban szerintem kitűnő választás, kuponnal pláne

-
mihail38
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Nem csúszkál a fülben?
Én is gondolkodok rajta, hogy veszek, de félek megvenni mert nincs rajta gumi mint a Pro-n.
-
markknight
nagyúr
válasz
knox83
üzenetére
Nekem ugyan sima 3 van már lassan 3. éve, de szépen kiszolgál. Az akkumulátor még mindig kibír ilyen 4-5 óra folyamatos használatot. Akartam venni Pro-t, meg újabbat, de amíg ez működik, addig nem érzem a késztetést. Arra figyelj, hogy vezeték nélküli töltés az olcsóbb verzióban nincs.
-
knox83
senior tag
Akinek van/volt airpods 4 írna véleményt? Nem fontos az anc, alapvetően edzeni venném mert nem tudom elviselni azt a fost ami a teremben szól. Continental gumi vásárlásra adtak 20e alza kupont, nagyjából ez az összeg az amit szánnék rá, pontosabban amit megérne nekem. Köszi
-
cOxeR
Ármester
Sziasztok, a mostani frissítés óta eltűnt a portré üzemben a mélységélesség állítás lehetősége, fókuszál de akkor se dobja már ki az eddig megszokott sárga négyzetet ha megfelelő a környezet és távolság. Másnál is?
26.4.1 - iPhone 15
Mod: Toltam egy újraindítást, most jó. -
-
Bkrisz9
őstag
Sziasztok!
Egy érdekes problémába botlottam. Van egy névjegyem amire ha rákeresek mindig a legutoljára hívott szám jelenik meg.
Példa:
-Felhívom Nagy Sándort,
-majd rákeresek Kis Józsira és Józsi névjegyét megnyitva Nagy Sándor adatai jelennek meg (név, telefonszám, minden.).
-Felhívom Közepes Istvánt, újra rákeresek Józsi névjegyére, megnyitom és most már István adatait látom.Fontos lenne elérnem Józsit, de ez így lehetetlen. A névjegyeket törölni és újra felvinni nem merem, mert nem tudom Józsi számát megszerezni máshonnan, itt meg ugye nem látom.
Találkozott már ezzel valaki? Mi lehet a megoldás?
-
Subimp
tag
Sziasztok! Kb. egy hete nem működik a Face ID-m, csak jelkóddal tudok mindenhová belépni. Kamera tiszta, ki-, bekapcsoltam. 11Pro, iOS 18.7.2. Segítsetek, mit csináljak?
-
Hát telefon nélkül nem lehetek határozatlan ideig.

Ismerős tud egyet épp szóval le is csapok rá aztán, ha át költöztem valamelyik nap be viszem a Prot.
Ha be vagyok jelentkezve rajta az nem okoz gondot? Bár eléggé ramaty állapotban
a telefon nem csak simán kijelző repedve...lesz -
majestic
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Hááát, nem is tudom… Ez a Fold nagyon gnómra sikeredett… Hogy néz ez ki? Szörnyű!
-
válasz
burgatshow
üzenetére
Mit tud?

-
waszabi07
senior tag
Kint a 26.4.1. Vagy volt már?
-
BogyóBP
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Na akkor ebből a korszakból maradhatott meg

-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
markknight
üzenetére
Úgy tűnik, az utóbbi időben romolhatott a minősége. Nekem iPhone 13 idején volt Apple szilikon tok és nem volt vele gond. Azóta viszont nem próbáltam, úgyhogy simán lehet, hogy már nem az igazi…
-
BogyóBP
veterán
-
válasz
Rage47
üzenetére
Ez jó hír, mert sikerült valahogy beütni a kijelző szélét....

Viszont mivel nem repedt tovább és nem is vettem észre először emiatt nem cseréltetném ki, ha csak 1-2 alkalommal lehet. Így viszont már más a helyzet!
Ki melyik hivatalos szervízt ajánlaná vagy van vele tapasztalata?
Köszönöm!
-
Kajoe
újonc
-
Párduc
junior tag
Körülbelül hány nap múlva szoktak küldeni értesítést a szervizből?
-
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Németországi AppleCare+ van a telefonomon.
Ez egyetlen ingyenes telefoncserére jogsít fel vagy több alkalommal is igénybe lehet venni, ha netán össze törne a telefon? -
MLA
aktív tag
Most olvastam, hogy késni fog az összecsukható iPhone. Mármint még jobban mert késni már régóta késik. [link] Lassan már ez is olyan lesz mint az okos Siri. Ígérik aztán későbbre majd ismét későbbre. Aztán legyintenek "tökmindegy úgyis megveszik".
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
szabonagyur
üzenetére
A képarány szerintem egyértelmű: kinyitva iPad mini. Szoftveresen is az lenne indokolt, mert az készen van, nem kéne egy újabb felbontás/képernyőaránnyal bajlódni.
-
mihail38
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Számomra akkor sem érdekes, mondjuk számomra az az érdekes, hogy felfigyelünk ilyen apróságra mint valami nagy újításra, pedig semmi extra, de mondjuk én örülök ennek is látom benne a pozitív dolgot mert ebben az évben sem kell gondolkodnom a váltáson
-
mihail38
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Szerintem meg semmi érdekes és látni való újdonság nincs, esetleg azt látni érdekes, hogy lesz fold, de ez sem újdonság mert ebben is bőven le van maradva az Apple, túl oldalon már 7-8 szérián dolgoznak...a 17 széria ugyan ez a látvány...mitől lenne érdekes?

Na majd az ára, az érdekes lehet
-
markknight
nagyúr
Érdekes.
-
Csatak
kezdő
válasz
California1
üzenetére
Szia.
Tudomásom szerint azt nem lehet onnan leszedni. -
California1
őstag
Pár napja frissítettem iOS 26.4-re a régi iOS 18-ról.
Safariban eddig nem volt ez a fel/le nyilas pipás sáv.
Hol lehetne beállítani, hogy ne legyen mert eléggé zavar.Köszi aki ír.
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Gyári szilikon tokot,feketét használ valaki ?
Tapasztalatok ?
sima i17 lenne az alany
-
Razzul
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Igen, a nevében is benne van az eredeti foglalkozása...
Komolyra fordítva ez a sovinizmus meg a másik oldal hülyesége, szerintem mindkettő rettentően zavaró. Az újfeministák és a kvótát követelők ujjongása közepette is elsikkad a lényeg: hogy fantasztikus űrhajósokról beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. szerintem ennyiert nincs jobb cucc. agybadugos, minoseg is jo, anc is szuper. ilyenkor jovok ra hogy mennyire kikeszito a zaj a varosban es ha nem hallgatok semmit akkor is bedugom a fulembe. Mellesleg a watch is mutatja varosi zajok erosen az objektiven karos tartomanyban mozognak sokszor.
megnézném a Yettel oldalán kártyásan mennyi a különbség. Mivel akkor meglesz a 3 év garanciád!

Összes kontakt és Összes iCloud van csak.

lugosi
icecave
-secret-