Hirdetés
- Nem a hardveres skálázás hozza majd el az AGI-t
- Hamarosan felveszi a rendeléseket a 2 nm-es node-ra a TSMC
- Évtizedek óta létező technikát dobott ki az AMD-féle RDNA 4 architektúra
- Bezárta kiterjesztett valósággal foglalkozó részlegét az LG
- Sűrűn visszaküldött figyelmeztetést kapott a Surface Laptop 7 az Amazonon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Otthoni biztonság új szinten – Imilab EC6 IP kamera teszt
- Évtizedek óta létező technikát dobott ki az AMD-féle RDNA 4 architektúra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Instabil
kezdő
válasz
szabonagyur #334649 üzenetére
Telekom a legjobb, ez mindig igy volt.
Nem kezdem el leirni, hogy miert.. -
Instabil
kezdő
válasz
MikeWazowski #334653 üzenetére
16 Prom van, nem kell tegla..
-
burgatshow
veterán
válasz
MikeWazowski #334640 üzenetére
Amig nincs szolgaltatoi tamogatas az RCS-re addig mindegy mit tud az OS.
Es egyebkent by szabvany nem is varhato. Androidon is csak azert van, mert a Google szolgaltatja az itthoni telcoknak. De az nem “standard”.
-
-
Instabil
kezdő
válasz
MikeWazowski #334640 üzenetére
Mar reg mukodik.. [kép]
-
Papix
tag
válasz
TheBikerider #334645 üzenetére
Rájöttem közben, hogy 2 simet használ. és nem volt beállítva, hogy bármelyik sim adatkeretét használhatja. Csak az egyiken van net hozzáférés és az esim az elsődleges amin nics net. Várhatuk volna a csodát. Elvileg most már müködik.
Köszönöm szépen!
-
-
Papix
tag
válasz
TheBikerider #334642 üzenetére
-
-
Papix
tag
Sziasztok!
A lányom12 minién nem tudjuk müködésre bírni a mobilnet megosztást. A vezérlő panelen nem aktív a hotspot ikon, szürke színű. Mi lehet a gond?
-
MikeWazowski
veterán
Kint a 18.4 RC, akkor jövő héten jön nekünk is az AI, meg az RCS?
-
Instabil
kezdő
válasz
Fox Mulder #334609 üzenetére
Nalam hibatlanul mukodik, es nem is volt ilyen hiba.
DEV beta 16 Pro -
McLee
csendes tag
Pontosan úgy volt, ahogy leírtad:
- telefonban a fizikai sim, ami a főkártya volt (mától már e-sim, de a problémát nem oldotta meg a váltás)
- riasztóközpotban az első multi, fizikai kártya
- órában a második multi, e-sim
Ez a konfig nem működött a harmadik - óra - kártya aktiválása után.A riasztóban lévő amúgy net adatkártyaként funkcionált, ha elmegy a vezetékes net, elmegy a wifi, akkor ezen keresztül éri el a netet, mint harmadik független kapcsolaton keresztül. Nem csak gsm, hanem net kapcsolat kell, mert a mozgásérzékelők aktiválódása esetén küldik a fényképeket a történésekről.
-
Noxy
veterán
-
csiak
tag
válasz
Salamander #334625 üzenetére
Körbejártam egy kicsit a témát (jegyzetek - dokumentum szkennelése file-méret probléma)..
10 oldalas teszt dokumentum a jegyzetekben 58,9MB, a Microsoft Lens appban ugyanez 5,6MB méretű PDF.
Felhívtam az Apple Supportot, egy nagyon segítőkész magyarul beszélő HD-s kolléga végig hallgatta a problémát, és jelezte, hogy többen is ugyanerre panaszkodtak már előttem, így van is róla nyitott hibajegy. A mérnökosztály dolgozik a hiba javításán.
Köszi mindenkinek, aki írt a témában... talán a 18.4 javítja
-
gretzky77
veterán
Sziasztok! Kellene egy kis segítség imessage ügyben!
Kollégának van egy i14 Pro készüléke aminek a töltő csatlakozója már kicsit problémás, megy majd szervizbe, mert van rajta apple Care+ viszont közben úgy döntött, hogy le is cseréli és vett egy 16PM készüléket és egyúttal átment másik szolgáltatóhoz (Yettel) számhordozással. A probléma a következő az új telón belépett az Apple id -val minden okés viszont az imessage üzenetet csak abban az esetben kapja meg ha a régi nem használt készülék be van kapcsolva, ha kikapcsolja akkor a 16 PM-re nem jön meg az imessage üzenet. Ez vajon mi lehet? A szám ugyanaz csak szolgáltató változott!
Köszi akinek van ötlete -
Noxy
veterán
válasz
McLee #334610 üzenetére
Nálam a riasztóban egy prepaid SIM van. Nem a netet biztosítja, hanem GSM hálózaton a kapcsolatot. Probléma esetén SMS-t küld, a megadott számokra, (vagy a távfelügyeletre,) hogy melyik zónában milyen gond van, vagy pld elment az áram és aksiról üzemel. Ez a funkció nem állandóan aktív, csak gond esetén aktiválja magát. Magyarul, a SIM csak ilyenkor aktív, a GSM hálózaton.
Valszeg ahhoz, hogy nálad működjön a 2 db multi e-SIM, kell egy aktív normál fő SIM is, amihez a 2 db multi eSIM van kötve. Ez meg nálad a risztóban van (volt).
Amúgy ez a megoldás nekem eszembe se jutott volna, mert baj estén soha nem kaptam volna a saját tel.. számomról, a saját tel.. számomra SMS-t.
Ettől függetlenül a te rendszered másképpen működhet, csak próbáltam magyarázatot találni a problémádra. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
urbanjozsi #334622 üzenetére
A Viber saját terméktámogatási oldala is azt írja, hogy nem lehet platformok között költöztetni.
A WhatsApp is úgy működik, hogy Androidon a Driveba, iOS-en pedig az iCloudba menti a chat előzményeket, de azt legalább lehet offline költöztetni a Move to iOS appal. Sajnos a Vibert nem.
-
-
gretzky77
veterán
válasz
urbanjozsi #334622 üzenetére
Szia ha keresőbe beírod, többször volt már itt kérdés és úgy tudom valós megoldás nincs a problémára!
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
Fox Mulder #334617 üzenetére
Azt még nem próbáltam. Ennyire nem zavar,hogy alaphelyzetbe állítsak mindent.
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget.... Megpróbálom érthetően
Volt egy androidos telefonom, amin használtam a vibert. A biztonsági mentést az android a google fiokba mentette. Na most iPhone-n használom ugyanazzal a telószámmal a vibert, ami ugye icloudba ment, így nincsenek meg az androidos előzmények...
Hogyan lehetne a két mentést "összefésülni", hogy itt iPhone-n is lássam az androidos előzményeket, meg azokat, amiket már itt írtam....?!
Köszi előre is! -
TechN7ne
nagyúr
válasz
ittakary #334604 üzenetére
300k egy 15pm ért?
Biztosan akad érte lopott ,icloud os ,utángyártott alkatrészes vagy szolgáltatós amit le lőnek 2 hónapon belül. 👍🏼330-350 újonnan egy bármilyen iPhone pro készülék ,ez esetben 15pm?
Nepperektől az aluljáróban egy replikát ,talán.
A használt alma piacon nagyon vigyázni kell ,jószándékkal üzenem csak mindenkinek ,tudatosan és csak nagyon odafigyelve lehet vásárolni. -
-
csiak
tag
Sziasztok!
Használja valaki a jegyzetek - Dokumentum szkennelése opciós az iOS-ben?
iOS17-ig 20-30 oldalas szerződéseket könnyedén szkenneltem le, és küldtem el mail-en. A iOS18 óta viszont olyan nagy file-t szkennel, hogy 6-8MB 1 oldal... Így több oldalas dokumentumot nem lehet emailben küldeni.Létezik erre esetleg valami beállítás (kisebb file méret), vagy valami kerülő megoldás szerintetek?
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
Fox Mulder #334606 üzenetére
Akkor előrébb nem jutottam. Nekem 16Pro es e-sim. Lehet nem is tudnak a hibáról,mert nem sok embert érint. Így hiába varjuk a hibajavítást.
-
McLee
csendes tag
válasz
McLee #334596 üzenetére
Nos, visszatérve a Telekom üzletből íme az eddigi összes feltételezéstől némileg különböző "tényvalóság" - Norbi rulez
- mindenki okulására (s a témában utoljára):
Valóban összefüggött a simkártyával, de nem annak meghibásodása okozta a bejövő hívások megszakadását egy csengetés után, hanem a kártyák száma!
Mivel van lehetőség multisimet kérni (esetemben 2 db-ot), így éltem a lehetőséggel, és korábban kértem egyet, amit a riasztóközpontom tartalék net-jét hívatott biztosítani.
Eddig semmi gond.Amikor megvettem a Iwach ultra2-t a múlt héten, a kislány kérdezte, hogy kérek-e bele e-simet, mert ahogy látja, még egyet kérhetek, mivel egy már van, az órába meg pont jó lesz a másik. Mondom persze, hogy persze, mi baj lehet?!
Nos lett baj, mert ez okozta a galibát a bejövő hívásoknál. Hogy pontosan technikailag mi a gond, az nem derült ki, de az igen, hogy az egy számhoz tartozó 2 aktív multisim nem oké, hiába jár, ellenben nem működik rendesen a hanghívás fogadása, sőt majdnem sehogy sem. Egy csengés, aztán kuka.
Abban a pillanatban, hogy deaktiváltuk a riasztóban lévő simkártyát, a hívásoknál tapasztalt probléma megszűnt, minden működik rendesen újra.
Ennyi a lényeg. -
-
Noxy
veterán
válasz
Fox Mulder #334606 üzenetére
Nyilván a többi embernél sem volt feloldva a kijelző hívás közben, ha meg fel is volt oldva, nem érzékelte a FID-t a telefon. Amúgy meg nálam sem működik rendesen, mert, mire halkabban megszólalna, arra már fel is veszem, vagy max 1-2 mp-ig halkabban csenget.
-
-
zzz03
őstag
válasz
Fox Mulder #334595 üzenetére
Nem sikerült kijavítani. Pontosabban lezárt kijelzőnél nem halkul el. De ha nyitva van akkor szépen el halkul.
-
válasz
allein #334601 üzenetére
az 5x zoom elég jó, amit a 15PM már tud
16PM nem sokat javult ahhoz képestde mégis csak akkor vennék 15PM, ha jelentősen olcsóbb a 16nál, max ilyen 300at adnék érte
16PM jelenleg 480 újonnan árukereső legolcsóbb, 15PM pedig 420 ... szóval nem igazán spórolsz vele. Akkor mondanám hogy elég a 15PM, ha max 330-350 lenne újonnan ...
-
allein
addikt
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék az itteni tapasztalatok alapján (YT-on nyílván vannak videók), 14 PM után, főleg kamerában melyik a következő lépés, 15 PM vagy 16 PM széria. Annyival jobb a 16PM a 15PM-hez képest, kamerában. Néha jól jönne egy kicsit jobb zoom minőség, nem életfontosságú de jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Villanyszerelés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Apple asztali gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest