- Elérhető az Intel kisebbik B-szériás Arc VGA-ja
- Leleplezte a Switch 2-t a Nintendo
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Belépőszintű Socket AM5-ös deszka a Biostar névjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- A Zotac legkomolyabb GeForce RTX 5090 kártyája 600 wattot eszik
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papix
tag
Sziasztok!
A helymeghatározás csak a beállításokban lehet ki és bekapcsolni?
-
SütiGTi
senior tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy garanciális probléma van a készülékemmel, fel is vettem a kapcsolatot velük, jön is majd a futár, de az ügyintéző kérte, hogy kapcsoljam ki az iPhone keresése funkciót. Ez normális? Szerencsére ez az első ilyen problémám, de kicsit furcsálom.
Telefonszám az apple supporté (+353 21 425 9200) és nem is volt semmi okom gyanúsnak vélni az estet eddig a pontig -
szabonagyur
félisten
válasz bbendre #331350 üzenetére
Igazából ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy a használatba mi fér bele vagy mi nem.
Nekem is van rajta 1-1 apró karc, de ugyanígy nem szeretem tokkal.
Tudom ha eladnám csökkenti az értéket, de szerencsére nem egy betört kijelzőről van szó, így valaki megveszi és tokkal használja ugyanúgy fel sem tűnik neki.
-
-
Protezis
őstag
Apple Mailben ha meg van nyitva egy email, elhúzom és archívba rakom, akkor normál esetben megjeleníti a következő emailt. Néhány hete viszont néha azt csinálja, hogy archívba mozgatás után a következő email fejlécét + az imént archívba rakott email tartalmát mutatja. Ilyenkor visszalépve a listába és megnyitva a következő mailt újra a már archívba rakott email tartalmát mutatja. Elképesztően zavaró! Ha kilövöm a Mail appot, akkor utána megjavul egy ideig.
Rákeresve neten találtam belefutottam többször is a problémába, érdemi választ viszont sehol se találtam. Bármi tipp azon kívül, hogy reseteljem a telefont?
-
waszabi07
tag
Valaki találkozott olyannal hogy hívnak, rezeg a teló de fekete marad a képernyő és bármit csinálok nem ébred fel. Miután lerakták utána sem tudtam mit csinálni vele csak a kényszerített újraindítás segített. Ez már 2x előfordult az utolsó frissítés óta. A telefon egy 15 pro.
Iphone 15 pro - Apple watch ultra 2
-
jeni
félisten
válasz bbendre #331342 üzenetére
Ami törik az el is törik ha úgy akarja.
Nekem is repült ki 15 Pro telcsi a kabátom zsebéből mikor a kocsiból szálltam ki. Nagy szerencsém volt azzal,hogy ütés álló kerettel és üveg fóliával használom.
Azt a karcot az életbe nem szeded le róla még ha sikálod is. Az akkor is karc lesz ott ha felpolirozod az előlapját. Az is igaz a telefont használni kell és nem babusgatni.[ Szerkesztve ]
-
beci
őstag
Sziasztok.
Az egészség appban hogyan tudok az alvásból 1-1 éjszakát kitörölni?
Köszönöm.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Bubaaa
aktív tag
Napokon belül gazdája leszek egy 16 pronak. A fekete és a natur titán is tetszik. A kérdésem az hogy a fekete titánnál megkophat a keret? Valaki tapasztalt már ilyet?
-
Topikgazda
válasz Papix #331333 üzenetére
Ha olyan küldőtől érkezik iMessage, aki nincs a Kontaktok között, akkor ezt kiírja a telefon és felkínálja, hogy jelentsd, mint spam üzenet.
Ezen túlmenően minden üzenet, vagy hívás esetén lehetőség van a szám blokkolására. Érintsd meg a számot ami a küldő (hívó) arcképe alatt van, utána INFO gomb és alul van pirossal a blokkolás. -
KubanitoS
veterán
Sziasztok,
Valaki tapasztalt mostanság olyat, hogy a telefon nem jelezte a naptárba beírt eseményt? Konkrétan minden hó 14. napján jelzi, eddig működött, most semmi...Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Papix
tag
Hogy lehet egy tel számot spambe rakni az üzenetek appból?
-
-
aujjobba
addikt
Hihetetlen hogy ez a szarság mar évek óta ott bugzik az ios-ben
-
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék vásárolt-e esetleg valaki az iphonemagyarorszag.hu-ról Apollo márkájú magsafe töltőt? Mennyire jó márka ez, vagy ezek is ilyen temus sz@rok felárazva?
-
Papix
tag
Megoldottam, Köszönöm a segítséget.
-
Papix
tag
válasz MasterMark #331318 üzenetére
Megtörtént de még nem szinkronizálta le. Mit ronthattam el?
-
Papix
tag
Sziasztok!
Azt hogy tudom megoldani hogy a Google naptárban lévő bejegyzések és emlékeztetők át kerüljenek az iPhone naptárába anélkül hogy le kellene tölteni a google naptárat. Elvileg a beállításokon belül app, kikerestem a naptárat Hozzáadtam a google naptárat de még nem szinkronizált le ilyen sokáig tart?
[ Szerkesztve ]
-
M1995
aktív tag
-
Noxy
veterán
válasz BigBlackDog #331314 üzenetére
Tudom kellemetlen egy megszokott dolog eltűnése, de lehet nélküle élni, meg ez semmiben nem befolyásolja egy app normális működését. A lényeg meg ez lenne. (Telekom widget is visszakerült a frissítés után.)
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Topikgazda
válasz Begbiebike #331312 üzenetére
Jó néhány widget eltűnt, amit a Today View felületen használtam, pl a YouTube is, a Telekomé is. Ilyen lehet másutt is, mint a te esetedben mutatja a CIB widgetnél..
Nem igazán értem, mi miatt születnek ilyen döntések
-
Begbiebike
csendes tag
Sziasztok!
Nyomasztotta már más is a CIB Bankot, hogy az IOS 18 óta nem megy a widget?
Írtam nekik, hogy kinél van a hiba:
"Megkeresésére válaszolva tájékoztatni szeretnénk, hogy az iOS 18 frissítéssel a funkció nem elérhető."Üresen mutatta a frissítés után, de már a listából sem kiválasztható. Csak engem bosszant, hogy visszafelé fejlődünk?
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
Az iPhone tervezett üzemi hőmérséklete 0 °C és 35 °C között van, és -20 és 45 °C között tárolható. Ha ezen a hőmérséklet-tartományon túl tárolja vagy használja, az az iPhone károsodását vagy az akkumulátor idő előtti elhasználódását okozhatja. Ne tegye ki az iPhone-t hirtelen nagy hőmérséklet- vagy páratartalom-változásnak. Az iPhone használata vagy az akkumulátor töltése közben normális, ha az iPhone felmelegszik.
https://support.apple.com/hu-hu/guide/iphone/iphbbe12ba1/ios -
burgatshow
veterán
válasz realmadrid92 #331292 üzenetére
Japp. A telo es a tolto megbeszelik, mi a kozos nevezojuk es annyival fog tolteni.
-
Topikgazda
A hirtelen és esetlegesen nagyobb mértékű hőmérséklet-eltérés semmiképp sem tesz jót neki, ha teheted, kerüld az ilyen helyzetet. Tehát a nagy hidegből ne vidd szobahőmérséklet feletti melegségű helyiségbe (nagyon meleg fürdőbe, például). Nem csak a pára kicsapódása az ellenséged ilyenkor. Egy kb 1-3 perces várakozás ajánlott, mielőtt pl tölteni kezdenéd vagy kitennéd erőforrás-igényes alkalmazásnak.
-
juve600
nagyúr
válasz Pityorka #331304 üzenetére
Kérdés: mik a teendőim, mielőtt eladnám a készüléket?
Válasz: kapcsold ki az iPhone keresését, lépj ki iCloudból, majd nyomj egy Összes tartalom és beállítás törlését a telefonon vagy iTunesban egy restore-t.
Szájbarágósabb leírás. -
Pityorka
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy I14-et. Sajnos nekem nem jön be az Apple, maradok androidon.
Kérdésem, hogy online vettem a telót visszaküldeném a webshopnak, az alábbi 2 linken szereplő leírás közül melyiket kövessem, hogy töröljem az adataimat és a gyári állapotot viszaállítsam?https://support.apple.com/hu-hu/108931
vagy
https://support.apple.com/hu-hu/109511
[ Szerkesztve ]
-
mpv
aktív tag
Érdekes tette az írásomat. A topik elejére. Leírom itt mégegyszer. Ha kinti hidegbe használom a telóm és bemegyek a meleg de nem párás fürdőszobába pára kicsapódás lehet a teló belsejébe? (Iphone 15)
Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Elérhető az Intel kisebbik B-szériás Arc VGA-ja
- Biztonsági okokból fogná vissza a befektetéseket az EU
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic V2 - origami
- EAFC 25
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Leleplezte a Switch 2-t a Nintendo
- Fűzzük össze a szavakat :)