- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nepszter1
addikt
Nekem van egy MOMO racingem nagyon nagyon régen kaptam még sajnálom eladni érdemes vele kiprobálnia forma 1et?
-
Steady74
addikt
gyertek gammázni
Jim: keresd meg guru barátunkat, olvass feljebb 3-4 hsz-szel
-
Gaben1
tag
egyébként a zenék is sokkal jobbak mint az előzőben
-
Steady74
addikt
Jim, ne keseredj el, egy éve én is itt tartottam időben... 2010-ben 4-5 mp-cel voltam lassabb helyenként Vixenéktől. Egyetlen pályán voltam közel hozzájuk, Korea, itt kb 1 mp-cel voltak gyorsabbak. Igaz, abban a pályában benne volt közel ezer köröm, szóval gyakorlás, gyakorlás és gyakorlás.
-
GuruZone
őstag
Logitech Driving Force GT-t tudok szerválni 25.000-ért, 2 év gyári gari, bontatlan, 0 perces cumó. Szállítást állom.
én is azzal tolom, mint itt sokan mások.
-
joe007
tag
Sziasztok!
Megtaláltam a problémámra a megoldást és itt L olvashatjátok, ha vkinek nem világos akkor kérdezzen akár privátban és megírom!
Codemasters Fórum LinkA lényeg a 11 és 13-as hozzá szólásban megtaláljátok! .)
Kilincsel előre toljátok neki! .) -
Végre minden pályához, amihez volt beállítás, megcsináltam a setupot, de még így is szánalmasan lassú vagyok. 1:27:667 volt a legjobb eredményem Kuala Lumpurban. Ez kb. 4 mp-vel rosszabb Trihorn postolt TT-jétől
. 10 kör alatt kapok 40 mp-t, siralmas
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2185 üzenetére
a péntek szinte biztosra vehető, sztem a szombat is. addig begyakorlok néhány ázsiai pályát, h ott is tudjak menni. india, suzuka.
-
werszomjas
addikt
Ma sajnos én sem tudok menni, de holnap itt vagyok
Rolly Dy07> sztem lesz akkor is
-
fess
őstag
ti tudtok most online játszani? nekem tök lassú,meg mindig valami hibát ír ki
-
Motaba78
addikt
oké profik már vannak
, akkor én leszek a low kategória a játékban, majd skubizlak titeket mikor kört kapok
nekem olyan 1/4 8 körüli időpont lenne jó most értem haza a melóból fürdés és kaja vár még rám a gurulások előtt.
gfwl-on megkereslek titeket vagy ti is kereshettek BrazenMeat05 néven. -
Motaba78
addikt
várható ma egy kis gurulás ?
-
Gaben1
tag
üdv
megkaptam a játékot ma nagyon király , az irányítás teljesen más mint a 2010 ben, DRS el vigyázni kell
a grafika szép és szerintem jobban is van optimalizálva mint az előző (kb +10 fps el megy jobban )
egyetlen egy dolog zavar, hogy a hang valamiért 5.1 ben megy és nem hallom a rádiót meg a beszédet a futam végén, mit állítsak be? a gépen sztereó a hangbeállítás -
törölt tag
válasz
[CS]Blade2 #2159 üzenetére
jó mondjuk otthon a székben ülve nem fáraszt a gravitáció, meg minden és verseny közben kimehetek pisilni is
valakit meg kell kérni hogy rázza az fejemet közben
még nem állítgattam a kocsit annyira nem akartam belefolyni -
[CS]Blade2
addikt
válasz
#67688960 #2156 üzenetére
Legend-en már olyan időket mennek, ami a valóságostól másodpercekkel jobb. De hiába keresed meg, hogy melyik az ami ott is pl. 1:35, amikor te meg 1:32-ket mész.
Sajnos ez szarul van megoldva.
Az AI-t fixen azokra az időkre kellett volna belőni, amit real mennek, és ehhez a nehézséget úgy megoldani, hogy a tapadás szintje változzon. Erre lett volna egy 10 szint, mindenki megtalálta volna a hozzá illőt, amivel nem marad le még az sereghajtóktól sem, de nem veri 2-3sec-el a top AI-kat.Egy beállított autóval legenden, minden segítség nélkül lazán el lehet verni az egész mezőnyt.
-
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #2097 üzenetére
na igen néztem a legend fokozatot de szerintem az túlzás hogy olyan időket mennek, azért kérdeztem
a professional és az alatta lévő között vacilálok
de ha már lecsekkolta valaki akkor nem kell mindkettőbe lefutnom
nem játszok karriert csak élvezkedem, minden ki van kapcsolva az ideális ív és a pi-en kívül
azt az ai fokozatot keresem amiket mennek most ezekkel a kocsikkal -
MC HOBO
aktív tag
válasz
MC HOBO #2151 üzenetére
Kicsit feljavítottam közben a dolgot:
Köszönet a fejlesztőknek a beállításokért és a videókért:
Motion_Blur & Trihorn -
-
MC HOBO
aktív tag
Motion és Trihorn: utólagos engedelmetekkel összegyűjtöttem a setupokat EZEN AZ OLDALON.
Ha meglesz a hiányzókra is, azokat is felteszem.
Köszönjük szépen, hogy megosztjátok velünk!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas #2149 üzenetére
"(talan ezer lenne jo a gumi szim, mert igy kevesebbet hibazunk)"
Bekapcsoljuk...
-
werszomjas
addikt
válasz
MC HOBO #2138 üzenetére
jah kiraly volt sztem is mikor 3 an mentunk fej fej mellett, utana alltunk be egymas moge es ugy is futottunk be.( talan ezer lenne jo a gumi szim, mert igy kevesebbet hibazunk)
neha en is koccoltalak titeket fektavon utolag is elnezest de nehez beloni meg a kanyarban sem nagyon szoktam latni merre vagytok mellettem
remelem legkozelebb tobben leszunk
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #2146 üzenetére
Természetesen kaphatsz!
Szombat délután 2-től gyűlt a nép, kb 8-ra jöttünk össze mind.
Kilencen voltunk, ebből 2 profi (Motion és Vixen), 1 "nemhivatalos" profi, 2 haladó (egyik jómagam), és 4 "zöldfülű"...
Ebből adódóan volt SC rendesen...
Így aztán a futamok olyanok voltak, mint a valóságban: 2-3 élcsapat küzdött a dobogóért, a középmezőny szépen elkörözgetett, a hátulja meg, hááát...Elég sok pályán mentünk, ezért nem voltak túl hosszú futamok. Zárás reggel hétkor volt, addigra már persze nem voltunk kilencen...
A legközelebbire valószínűleg megnevezünk 3-4 pályát, és akár teljes távokat is játszhatunk.
Egyébként szerintem nagyon hangulatos kis party volt, mindenki jól érezte magát, amíg bírta...
-
MC HOBO
aktív tag
"Jah, és én ilyenről miért nem tudok, hogy szokott lenni lan party? Hol? Mikor?
Lehet menni?"Pedig itt is hirdettem, igaz, még az F1 2010 kapcsán:
Itt, és itt, meg még itt is...
A PARTY-k Tordason szoktak lenni. Egyelőre nincs új időpont, de természetesen ahogy tudok valamit, itt jelezni fogom.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk, a részvétel ingyenes!!!
-
Steady74
addikt
válasz
MC HOBO #2142 üzenetére
Gigalaggal eddig 3X találkoztam, 2X 2010-ben, egyszer itt, hát tényleg kib@szás, mondjuk a hungaroring középső szektorában...
Ha én vagyok a szeró, jelzésre nagyon szívesen kib@szom az ember, illetve ha a magyarok közül bárki szavaz bárkire, azonnal nyomom én is a kick-et. Ha esetleg marad az ember, GRID-ben volt rá példa, hogy vadászat kezdődött ezekre az emberekre: kiszorítás, leszorítás, palánkhoz nyomás, stb. Kicsit más hangulatú versenyzés volt, túra autóval más volt, de itt is lehet egyszer kipróbálom
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #2141 üzenetére
Igen, addig jó, míg roncsderbire nem hasonlít a verseny, de az, hogy az időmérőn 2-3 másodperccel gyengébbek úgy kerülnek az élre, hogy leszorítanak, kilöknek és az, hogy a "vezetésképtelenek" keresztbe állnak előtted, szerintem messze van minden élvezettől.
A Föld túlsó feléről csatlakozó "kollégák" pedig a "GIGALAG-szindróma" miatt nehézkesek...
-
Steady74
addikt
Sziasztok,
HOBO: Szerintem kifejezetten élvezetes idegenek ellen menni, még akkor is, ha esetleg lökdösnek. Ehhez kell némi rutin is meg szerencse is, hogy elkerüld őket, de ez csak az első kanyarra igaz általában. Ott kell figyelni és inkább lemaradni, és onnantól általában sima a menet. Így magam részéről akkor ragaszkodom a zárt, meghívásos szeróhoz, ha tényleg, legalább 6an vagyunk.
Na, most már Motion kolléga is beazonosítva! Nem látom a bal kezét, biztosan a csúszkát babrálja
Hoffer: Sajnos ez benne van a pakliban, hogy hozzáérsz a másikhoz, sokszor nem lehet látni hol a másik, nézelődni előzés közben meg hát finoman szólva is lehetetlen. Ilyenkor a fair játék szabálya szerint, ha nagy volt a kocc, mert aki előzött elbaltázta, vissza szoktuk engedni a másikat. Van, hogy észre sem veszem a leszorítást, koccantás, úgyhogy ebből nagy ügyet nem kell csinálni, de érzésre illik visszaadni a helyet, ez tény. Használj pedig véleményem szerint manuális váltót, 10 métereket nyersz féktávon!
-
Hoffer
őstag
válasz
MC HOBO #2138 üzenetére
Jó volt, csak azért még az előzéskor jobban kéne figyelni egymásra, mert amikor el akartál menni rendesen odébb lettem lökve! Aztán meg jött a kavicságy és utánna már nem tudtalak titeket utolérni, csak néha jött egy fastest lap!
Meg ez a fránya manualis váltó sem jó most nálam, úgyhogy automatával megyek most!
Ma este is mehetnénk, de többen kéne menni nem csak 3-4-en!Jah, és én ilyenről miért nem tudok, hogy szokott lenni lan party? Hol? Mikor?
Lehet menni? -
MC HOBO
aktív tag
Nagyon f@sza volt az esti game, köszi mindenkinek!
Kár, hogy ez a sok balek elcseszi az ember játékát már az első körben (kilökdösnek, letúrnak, elgombáznak, stb...
)
Továbbra is azt javaslom, hogy meghívásos szervereket csináljunk, ahol mindenki odafigyel a másikra és nem játszik Kamikaze-t... Werszomjassal és Hofferrel nagyon nagyokat mentünk, alig pár százados különbségek voltak és vigyáztunk egymásra (egy-két versenybaleset azért volt
)
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
turancsics #2136 üzenetére
-
turancsics
csendes tag
Sziasztok. Olvasgattam vissza a fórumba de nem találtam pontos leírást, vannak gondok párotoknál ezzel a betöltés dologgal.
Nekem is van.
Feltettem egy új nvidia drivert az 540M-hez aztán mikor indítom és login-olna na akkor kakukk befagy.
Ha nem jelentkezek be megy simán. Nem is értem.Van valami megoldás hogy visszakapjam a mentést?
Előre is köszi
-
MC HOBO
aktív tag
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #2127 üzenetére
Ez nagyon durva szöveg
#2100: Egyértelmű bizonyíték arra, hogy a Magyarok nagyszerűen tudnak vezetni!
Nyomtam ma egy kis TT-t, íme pár újabb setup:
Ezek csak setup alapok, nem árt finomhangolni őket, vezetési stílus szerint!
Suzuka:
Wings:7-10
Brakes: 46-54 High-Large
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1
Springs: 11-11
Gears: 1:156 2:181 3:207 4:232 5:266 6:300 7:336
Camber: -3.5 -0.6
Toe: 0.11 0.29Yeongam:
Brakes: 48-52 High-Large
Gears: 1:139 2:163 3:191 4:220 5:254 6:289 7:336
Camber: -3.5 -1.4
Toe: 0.11 0.32New Delhi:
Brakes: 45-55 High-Large
Gears: 1:141 2:172 3:199 4:228 5:258 6:298 7:340
Camber: -3.5 -1.5
Toe: 0.09 0.29Valencia:
Brakes: 45-55 High-Large
Gears: 1:132 2:156 3:182 4:209 5:237 6:273 7:315
Camber: -3.5 -0.7
Toe: 0.08 0.29 -
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #2100 üzenetére
Nekem is tetszik ez a dobogó
-
ftomi74
tag
Mix2-n kell menni, 1 kört bír 20%-os versenyen mix3-ban így, 50%-on esetleg 2-t is
Kicsit többet is tankolhatnának a verdába. -
Steady74
addikt
válasz
jozsi252 #2126 üzenetére
5X voltam össz-vissz: márciusban, először, sz@rrá fogtam magam, utána nyáron 2X, ebből egyik alkalommal pontyot fogtam csak, illetve egyszer még, akkor totál égés, meg szeptemberben, akkor egy 4-es amúr 1 compóval. Meg a mai totál betli, de legalább a kiscsajjal tök jól elbeszélgettünk, sétáltunk, etettük a kacsákat, szóval levezetésnek jó volt. Egy peca lesz még az idén: Pepi barátommal (
) megyünk majd pergetni novemberben valahová.
Motion: ha fizetős is lesz, nekem kell !!!!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #2122 üzenetére
Milyen időket mentek és milyen pályán?
Magic Griplevel Editor v2.0 az utolsó tesztelési fázisába lépett, most már csak azon dolgozunk hogy kizárólag PH! usereknek működjön
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2122 üzenetére
Motiont meg Vixent és Tomit kérdezd, hogy a csúszkának van-e ilyen opciója
Amúgy ez tényleg szopás, mert elvileg egy futam végére ha felteszed a lágy gumit, akkor pl a 2010-ben bekapcsolt szimekkel gyönyörű szép köröket lehetett futni. Itt meg nekem az jön le abból, amit elmondtok, hogy ahhoz, hogy a végén gyors legyél, a táv felét majdnem a legszegényebb keverékkel (persze kis túlzással) megtenned. Jól értem
-
Steady74
addikt
fess, józsi: hát, igen, kicsi a világ
a mai peca egy amolyan évadzáró peca volt, félig egyedül, félig a nagyobbik lányommal, aki imád a természetben lenni.
A horgászat forma 1-ét gondoltam mára, rakós botos keszegezés, pontyozás, dunakeszin a bányatavon. Csilliárd értékű etetőanyag, szúnyog, minden sz@r ami kell. Korábban volt, hogy rengeteg keszeget, volt hogy pár pontyot fogtam, ma megúsztam 1 kapással, semmit több. Kislányom meg fogott 5 snecit, szóval súlyra, darabra megvert
-
jozsi252
veterán
Merre szoktatok horgászni?
-
nepszter1
addikt
Egy páran vagyunk már fent gyertek .!
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2114 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem
Mi van veled mostanában? Alig látlak live-on... lehet nagyon ellentétesen mozgunk
No de két hét múlva szabin vagyok, kisebbik lány bölcsődébe szokik, ami annyit jelent, hogy készenlétben kell lennem itthon, és rohanni ha gáz van (gyalog 2 perc), azaz non-stop F1 lesz -
Rolly Dy07
senior tag
Steady, Vixen
Csak érdeklődnék, hogy hogy mennek Nürburgringen időmérőnél is gyorsabbat versenyen? Időmérő 24 közepe, verseny 24 eleje. Full sim.
Közben rájöttem. Időmérő keményebb gumival volt.
-
fess
őstag
sztem indulj a 0%-ról, úgy elég lassú kormányzást kapsz,aztán addig emeld a steering sensitivity-t ameddig számodra megfelelő sebességű és elmozdulású kormányzást kapsz. van aki szereti teljesen eltekerni a kormányt,van aki csak piciket mozgat rajta,ez egyén függő,aztán ha ez jó,a steering linearity-t állítsd be úgy hogy ne kacsázz az egyenesekben. holtjátékot 0-ra vedd. pedáloknál szintúgy a saját ízlés dominál,ha növeled a sensitivity-t akkor keményebben reagál majd
-
Motaba78
addikt
lesz ma gurulás? szívesen becsatlakoznék sereghajtónak .
-
varmi2
nagyúr
Üdv!
ehez kellene a segítségetek,
-
hermanyi
addikt
Na én ma kiborultam ettől a ... játéktól .
Végre ma volt időm és játszottam és setupokat állítgattam , online is mentem jó pár gyors versenyt ,elértem már a hihetetlen 8 as szintet erre a kiríja ,hogy az f1 2011 hibát észlelt és leáll .
És mi történt , na mi az összes beállításom ködbe vész mind eredmény mind beállítások -
válasz
csecse1983 #2104 üzenetére
Örülök, hogy tudtam segíteni.
Jó mulatást a játékhoz!
-
Hoffer
őstag
válasz
Motion_Blur #2102 üzenetére
A TT-ben futott időket, hogy és hova tudod feltölteni? Hogy csoportosítja? Miszerint működik?
-
Hoffer
őstag
válasz
Motion_Blur #2100 üzenetére
Mikor lesz játék? Énis beszállnék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest