Új hozzászólás Aktív témák
-
makkai
aktív tag
Én is TC nélkül kezdtem, azután kormány gond miatt váltottam TC-re, és utánna a legszembetűnöbb különbség az lett, hogy kisebb koccanásoknál nem forogtam ki.
előtte 1 kis kocc és már pörögtem is, a TC-s kolléga meg vígan ment tovább.
De amúgy picit gyorsabb voltam TC nélkül, de viszont gumikopás előrehaladtával többet lassultam, mint TC-vel, szóval nálam kb. versenytávon kiegyenlítődik. -
makkai
aktív tag
Ne haragudjatok srácok, de még sem tudok jönni, házassági évfordulónk van, szal úgy néz ki ellépünk itthonról estére.
Mégeszer bocs! De holnap este tuti jó, ha lesz gurulás.
-
makkai
aktív tag
válasz
werszomjas #8119 üzenetére
Ha Beku is tud jönni, akkor meg a host nem kérdés!
-
makkai
aktív tag
Szombat este 1 100% Melbourne-ben benne lennék Én is!
-
makkai
aktív tag
válasz
--Lorant-- #7431 üzenetére
gratula! az appdata rejtett mappa!
-
makkai
aktív tag
válasz
--Lorant-- #7422 üzenetére
Szia!
Én Win7 64 bit-en ezeket találtam meg, és visszamásolás után minden megvolt!
1. c_Program Files (x86)_Common Files_microsoft shared_Windows Live -az egész könyvtárat másold el
2. c_users_fhnév_documents_my games_FormulaOne2011 - az egész FormulaOne2011 mappát másolt el
3. c_Users_felhasználóneved_AppData_Local_Microsoft -ebből a könyvtárból a ”GFWLive” és az “XLive” mappa kell
Nekem így jó lett!
-
makkai
aktív tag
Jelentem Én megint befejeztem!
Karilla jót meccseltünk! -
makkai
aktív tag
Mi van a Gocompete-el?
Nem jön be az oldal nekem! -
makkai
aktív tag
Azon szerencsések között vagyok aki be tudta fejezni a versenyt! Így Önző önös érdekből Nekem jó így, ahogy van!
Újra futhatjuk de Én azt támogatnám, hogy akik befejezték azok ha másodjára kevesebb pontot kapnának, akkor Ők az első futam pontjait kapják meg!
A Maláj futamról is sok embert kibaszott, köztük engem is, még sem futottuk újra!Ja az asist on-ról beszélek!
-
makkai
aktív tag
válasz
settenkedő #6869 üzenetére
Ha használsz Daemon tools-ot vagy hasonló programot, akkor kapcsold ki, mert arra is érzékeny a játék védelme!
-
makkai
aktív tag
válasz
--Lorant-- #6707 üzenetére
Én inkább majdnem üres, és új gumival Értettem!
Teli tankkal keménnyel 1:34-eleje, 1:33 vége.
Szerintem te szó szerint Tankkal is ilyen időt mennél! -
makkai
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #6682 üzenetére
És azt hova tudom beírni, hogy melyik pályára való beállítás?
Illetve esős beállításnak is jó lenne egy kijelölhető gomb!
Amúgy nagyon jó őtlet!
-
makkai
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #6664 üzenetére
-
makkai
aktív tag
Amúgy nekem 17 a ping! Az jónak számít?
-
makkai
aktív tag
Időmérőről kidobott, A versenyre visszaléptem de diafilmvetítés volt folyamatosan! Ilyen még soha nem volt nekem! kb 5 fps-em volt! Rögtön beléptem egy GP futamra, tökéletesen futott!
Szerk.: Mindenkitől elnézést kérek! Már a rajtnál többen belém jöttek, mert csak egyszerűen néha néha adott egy-egy képet be! Nem tudom Ti mit láttatok belőlem! sajnálom, ha elrontottam mások versenyét!
-
makkai
aktív tag
Üdv! Urak gyors segítséget kérnék, mert szeretném újrahúzni a rendszert az új SSD-re!
Az alábbi könyvtárakat és file-okat nem találom a a Win7 64 bit rendszeremen.
c:\Program Files (x86)\Common Files\Windows Live\.cache\ -az egész könyvtárat másold el
c:\Users\***felhasználóneved***\Documents\ – ebből kell nekünk a “GFWLIVESetupLog.txt” és a “GFWLIVESetupLogVerbose.txt”
A kivastagított cuccokat nem találom.
Ja és látoma rejtett file-okat is! Nem azért nem találom őket.
-
makkai
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #5901 üzenetére
Én is beszállok!
-
makkai
aktív tag
Nekem sikerült kemény bő 4 pm-et javítanom! Igaz nem igen leszek ezzel előrébb!
-
makkai
aktív tag
válasz
Motion_Blur #5840 üzenetére
Ő is regisztált az oldalra!
-
makkai
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #5827 üzenetére
Én egyenlőre kijelentkeztem, de ha lesz hely az Assist off-ban, és nem egy időbe esnek a ligák, akkor lehet ott is indulok.
-
makkai
aktív tag
A gocompete oldalon a LIGA-k szétválasztásra kerültek, úgyhogy aki nevezett, szerintem jelentkezzen a megfelelő LIGA-ba.
-
makkai
aktív tag
Én is megbróbálkoznék mégegyszer, hátha normális autót dobna a sorskerék, és nem baszakodna az nvidia driver sem.
-
makkai
aktív tag
Nekem meg nvidia update driver hibát dobott, és lerakott ablakba.
Ilyet még soha nem csinált a gép.
Amúgy egál autók ide vagy oda, ugyanazzal a beállítással alig tudtam bevenni egy kanyart a Virginnel.Szerk.: Úgyhogy Én magamtól léptem ki, miután lerakta a tálcára a játékot, mire vissza léptem eltelt fél perc.
-
makkai
aktív tag
Én is indulnék mégegyszer, ha van még hely!
-
makkai
aktív tag
-
makkai
aktív tag
válasz
MC HOBO #5706 üzenetére
1. MotionBlur84 16:54:804
2. BGyLorant 16:56:462
3. Vitya84 HUN 17:12:606
4. VixenishDrop25 17:16:338
5. Zomacher 17:19:852
6. mcsaba80 17:27:508
7. LegalBeku 17:27:902
8. Steady74 HUN 17:37:448
9. csgeri80HU 18:29:797
10. willike71 18:43:839
11. RestartShop DNF
12. giigz10 DSQ
13. LoverlyLamb9278 DSQ
14. pepusos DSQ
15. HUN Adrian24 DSQ
16. karilla88 DSQ -
makkai
aktív tag
válasz
MC HOBO #5701 üzenetére
Azt javasolhatnám, hogy ne a legjobb köridő, hanem az ösztáv teljesítési ideje alapján legyen a sorrend?
Szerintem így lenne fer, mert egy körön könnyebb gyorsnak lenni, mint egész távon, főleg így, hogy akik most látják a már futott időket, azoknak most már van támpontjuk, hogy mit kell megfutniuk egy körön, az se baj, ha amúgy utolsók lesznek.
Ha nem egy időben lesznek a Liga futamok, akkor indulhatok mind a kettőben? -
makkai
aktív tag
Így Én is vacilálok, hogy melyikbe jelentkezzek. Mert Én csak a szamárvezetőt meg autómata váltót használok, de ezzel nagy hátrányba kerülnék az ABS és főleg a TC-sekhez képest, ha csak az assist on Ligában indulhatok.
Bár végül is az is jó, csak legyen mindíg kivel harcolni.
De lehet, hogy ha nem egy időben vannak a versenyek, akkor elindulok mind a kettőben, ha lesz szabad hely.Szerk.: Hermanyi: Az ért ne sértegessük Őt, hogy Orsós Viktorhoz hasonlítjuk.
-
makkai
aktív tag
válasz
Motion_Blur #5693 üzenetére
Én javasolnám, hogy az assist off Ligában lehessen még indulni automata váltóval, és kanyarban szamárvezetővel, mert ezek azért nem olyan segítségek, mint az ABS meg a TC. Nem hoz szerintem előnyt a teljes assist off-al szemben, mivel benya szim nem lesz tudtommal.
De majd MCHOBO ezt eldönti, hogy mit lehet és mit nem, mert igaza van, hogy itt nem jó a demokrácia. Mert úgy sem lehet dűlőre jutn, csak akkor, ha megmondja valaki, hogy így lesz és kész!
-
makkai
aktív tag
válasz
hermanyi #5590 üzenetére
Én is gyakran elmentem melletted, amikor természetbúvárkodtál, átlag két körönként.
Utánna persze vissza előztél, kemény 2-3 kanyaros izomkodásom után.
De tetszett az a brazil futam, talán az utolsó 10. hely környékén voltam, amikor szép lassan már a 4. helyen is találtam magam, mert mindenki hobbikertésznek képzelte magát, pedig esőben kertészkedni nem okos dolog! -
makkai
aktív tag
-
makkai
aktív tag
válasz
Syrius XIX #5222 üzenetére
Szia! Neked milyen graf beállítással megy 90 fps-el?
Nekem, kimaxolva 1280x1024-es felbontáson a beépített bench-el jó ha 35-40 fps-em van, az aláírásban szereplő konfiggal, SLI nélkül, mert a játék nem csípi és még kevesebb az fps, SLI-ben. -
makkai
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #5214 üzenetére
Akkor már jelentősebb javulást nem tudok elérni? Végül is nekem jó, amúgy is jobban szeretem az alulkormányzottságot. Inkább, mint hogy szűk kanyarokban a segge törjön ki, kigyorsításnál pedig elég stabil lett.
Amit még megfigyeltem, hogy a patch után könnyebb lett megfogni a megcsúszásokat. Sokszor elég hamar nyitom még megszokásból a hátsó szárnyat és megindult a fara, de szinte mindíg sikerül megfognom gázelvétellel és gyors ellenkormányzással. Eddig ez nem ment! -
makkai
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #5198 üzenetére
Finomítók rajta még. Csak nem tudom, hogy mihez nyúljak. A hátulját elég stabilnak érzem, de eléggé alulkormányzott az autó.
Amúgy keménnyel csak 2 tizeddel mentem lassabbat. Érdekes módón nekem csökkent a köridő különbség a két gumi között, a kb 1 pm-ről, 2-3 tizedre. -
makkai
aktív tag
Valaki kipróbálná az alábbi beállítást, Montreal-ban, hogy neki mennyire használható?
A régi beállítással a patch előtt 1:08:végét tudtam menni, most 1:11 végét.
Az alábbi beállítással sikerült 1:09:795-öt menni. lággyal, minden szim bekapcsolva, segítségek nélkül, kivéve man. váltó, és kanyarban szamárvezetővel.Ja, és nem TT-ben, hanep GP 3. szabadedzésen.
Wings: 9-11
Brakes: 43-57 High-Large
Anti roll: 2-10
Ride height: 1-1 Springs: 11-7
Gears: 1:132 2:161 3:191 4:222 5:254 6:288 7:324
Camber: -3.5 -0.6 Toe: 0.15 0.23
-
makkai
aktív tag
válasz
Steady74 #5100 üzenetére
Szia!
A "baráti" oldalon, ha nem nézted volna, ezt írták a beállításokkal kapcsolatban.
Most már 6/6-os bug van a 11/11 helyett.
Az új elixír a játékos szerint a következő: 6-6, 9-11, 1-11! Ezzel a beállítással gyorsan ment Valenciában egy 1:33-as kört, segítségek nélkül, minden szimuláció bekapcsolása mellett. Ez vastag 3-4 másodperccel gyorsabb, mint amit reálisnak nevezhetnénk.
-
makkai
aktív tag
válasz
werszomjas #4723 üzenetére
Elég kelendők az ülései!
-
makkai
aktív tag
válasz
Motion_Blur #4542 üzenetére
A mai reklám árak mellett nem igen csinálnak 58 mp-es reklámokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy ruhás topik
- iPhone topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Opel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest