- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGaben
tag
"Magamtól" biztos nem, de az előfordulhat,h a Windows (7) csinált valamit, mert a mentéssel szenvedtem 1 kicsi (karrier mód), többször be kellett másolnom,h felismerje, és volt, h töröltem is az ott lévőt, mert ha csak felülírta, akkor "mentés nem található, létrehoz újat?" fogadott a játékban. Aztán egyszer csak felismerte hol tartottam, én meg örültem.
-
--Lorant--
aktív tag
-
gaben82
tag
Szerintem aki akarja kapja meg a szerzett pontjait, de nem indulhat újra,
aki meg akarja fussa újra, de akkor ugrik az ott szerzett pont.pl 8 pontot szereztem
ha én újra akarom játszani, és kiesek vagy kevesebb
pontot szerzek akkor ugrott a 8 pont.
de ha kérném akkor nem indulok újra. -
pepusos
senior tag
Nem tudom, de ez így nagyon rossz. Nekem jönnek, össze törik magukat, és még csak nem is sejtem hogy így van.
És ezek után az is felmerült bennem, hogy akkor akikkel versenyben voltam, pl. Vitya... lehet nem is látott, lehet nem is tudta hogy én nagyban küzdök vele. Így már kezdem érteni hogy miért nem hagyott sehol helyet.
-
MC HOBO
aktív tag
Nálunk ez a szokás, minden évben így van...
Tegnap este Vixen volt a host, de sajnos indításkor kifagyott
, így valakire átdobta...
Kérném a Tisztelt Liga Tagokat, hogy a GoCompete! oldalon a "Profilom szerkesztése" gombra kattintva, a Kiegészítő adatok-nál töltsétek ki a Windows Live Felhasználónév rubrikát, így mindenki be tud azonosítani mindenkit!
Előre is Köszönöm!!!
-
Steady74
addikt
Szóval nem csak én fogtam meg, ok
Olyan volt a lassulás, hogy elő ember nem éli túl az biztos.Kb 5 cm alatt meg volt a 0 km/h .
Á, a tegnap siralmas volt, 3X dobtam el az autót, 2 mp-t kaptam a nagyoktól... viszont időm nem lesz gyakorolni, mert boxon gammázok mostanában.
-
MC HOBO
aktív tag
Lehet, hogy én vagyok a béna f@sz, de tegnap, miután sikerült elindítani a játékot, Melbourne-ben mentem TT-t... A régi setuppal nem tudtam végigmenni a pályán 1:26-on belül... Kicsit belepiszkáltam, bár biztos nem lett jó a set, de kb 10 körön le tudtam vinni 1:22 elejéig... Az eddigi 1:17.xxx-es időmhöz képest ez azért elég gyengusz... Szóval nem tudom, szerintem nem lesznek jók a régi setupok...
Visszaváltásokat nem lehet olyan gyorsan nyomatni, mint régen, mert "lefullad" a motor... Annyira leesik a fordulat, hogy szinte leáll...Leaderboard-ról van valami hír? Törölték már? Éjfél körül még megvolt minden régi idő, de TT-ben nem az 1:17-es ghost-tal mentem...
-
karilla88
tag
most csináltam egy tt melbourne-t 11-11 beállítással a szárnyakat egyel kisebbre vettem mint a régi setupnál és mentem egy 1:20:016-ot de vmiért nem mentette el
csak a 1:20:727-et
szal az idei Vettel időhőz képest ez még mindig nem reális (tudom hogy segítségek nélkül ezt az időt nem tudnám megcsinálni) de itt vannak nálam sokkal profibb játékosok majd ők
-
-
pepusos
senior tag
-
Rolly Dy07
senior tag
Én is ezt gondolom, de kicsit nagyobb szárny megoldja a hiányt. Bár picit lassabb lesz az autó, de üsse kő. Ha mégis keményebben hozzányúlnak elrontják az egészet. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ezt vagy nem fogják orvosolni, vagy ha mégis, akkor mást fognak elrontani.
-
Rolly Dy07
senior tag
-
Steady74
addikt
Sok példát hoztam már, de volt tegnap is egy: Spa, esős verseny, 2 kör SC mögött végig lean keverékkel. Esőben eleve hamar váltok. Egy kört volt rich-en a keverék+az első hosszú egyenesben, utána vissza közepesre, és az utolsó körben megint pirosan villogott a tank...
Polonic: mi hír van a második patch-ről?? Annyira belendült a CM az elején, most meg lapítanak.
-
-
MC HOBO
aktív tag
Huhh! Nagyon köszi a kimerítő élménybeszámolót!
Gratula mindkettőtöknek a sikerhez! Nem gondoltam, hogy ilyen izgalmakat hozhat a verseny. Szép eredmény, hogy a defekt ellenére is tudtad tartani a pozíciódat!
Azt hiszem, én is befűzök valakit egy CO-OP-ra, bár esős beállítások nekem se nagyon vannak (kivéve Catalunya, oda még Vixentől kaptam egyet, bár nagyon bénáztam úgy is...
)
-
Steady74
addikt
Sztem az a Lóri volt, aki át akart menni rajtad
lol nagy volt, vártam mikor mentek már el, olyan volt a szerelvény, mint egy kombájn
Utolsó futam nagy volt, hungarironget nyomtuk karillával meg szomjassal, volt olyan célegyenes, hogy hárman mentünk szinte egymás mellett, és hárman fordultunk el a végén úgy, hogy nem volt incidens. Aztán persze leb@sztam, vigyáztam szonjasra, nehogy kitoljam a kettes szektorban, megpörögtem, kész... a 15 mps- hátrány ledolgoztam 5 re, ennyire tellett.
SZép volt, köszi mindenkinek!
-
MC HOBO
aktív tag
Én is tervezem, hogy az F1 2011 TT SETUP mellett nyitok egy F1 2011 GP SETUP menüpontot is, de sajnos ehhez én kevés vagyok egyedül. Trihornnal beszéltem erről, vele együttműködve fog elkészülni a közeljövőben (terveim szerint...
) Ezeket is talán úgy kellene, hogy esős és száraz pályára, de ez már lehet, hogy sok/felesleges... (Előbb talán meg kéne várni a 2. patch-et.)
-
fagy53
nagyúr
Esős beállítások: ahogy csak lehet leszorítani az autót és izlés dolga, hogy a váltó fokozatait megnyújtja az ember, a fékerő elosztást pedig az első kerekre kell pakolni jobban, ennyi.
A legtöbb ilyenkor rajtad múlik, magadat kell átállítani egy más vezetési stílusra... -
AMD_ok
őstag
Azt nem tudom pontosan, hány évad van így, de sztem csak egy, aztán tök másikat kell kezdeni, ha azt akarod, de majd polonic megmondja, ha jön ide is. Arról amit kérdeztél sztem lehet szó, ha polonic is belemegy majd.
Tényleg, hol vagy Tesó, este tolhatnánk egy Monaco-t meg egy Montrealt?
(Monaco most még nagyon szarul megy nekem, valahogy nem találom a dolgot, de mehetünk, ha gondolod. Montreal okés) -
szab.tam
nagyúr
én már ugye többször írtam, hogy a 285.27 beta jó. te a 285.38-cal próbáltad? hogy tudjam, ha az is jó.
gyűjtöm, melyek jók. sajnos már többször eljátszották, hogy a soron következőnél megint előjött az ego engine-es típushiba. szinte borítékolom, hogy a whql megint rossz lesz ebből a szempontból....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged