- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
jozsi252 #2126 üzenetére
5X voltam össz-vissz: márciusban, először, sz@rrá fogtam magam, utána nyáron 2X, ebből egyik alkalommal pontyot fogtam csak, illetve egyszer még, akkor totál égés, meg szeptemberben, akkor egy 4-es amúr 1 compóval. Meg a mai totál betli, de legalább a kiscsajjal tök jól elbeszélgettünk, sétáltunk, etettük a kacsákat, szóval levezetésnek jó volt. Egy peca lesz még az idén: Pepi barátommal (
) megyünk majd pergetni novemberben valahová.
Motion: ha fizetős is lesz, nekem kell !!!!
-
válasz
jozsi252 #2011 üzenetére
1. szárnyat már nem lehet állítani menet közben, mint ahogy a valóságban sem, ha jól tudom
2. igen, mindenféleképpen ki kell 1-sze rállni
3. amelyik a listában feljebb van, talán option (?), az a szuperlágy, a másik a lágy. A színük megegyezik a valósággal: szuperlágy piros, lágy sárga. -
werszomjas
addikt
válasz
jozsi252 #1786 üzenetére
Beállítások, irányítása beállítások, és ott van hogy, gyors menü, bal, jobb, fel, le
4 gombot kell belőni rá, ezek után a versenyen ezen gombok segítségével lehet az üzemanyag keveréket, ezáltal motorerőt állítani, a kért gumit is itt kell beadni, hogy mit tegyenek fel, illetve a 2010-ben itt lehetett az első szárnyat is állítani, amit úgy látok itt kivettek
Tehát érdemes begyakorolni ezeket a gombokat mert kell őket használni, méghozzá jó ha pillanatok alatt megy, mert vezetés közben nehéz
haldir1997# Kalóz verzióval nem lehet multizni, meg kell venni
-
DigitXT
félisten
válasz
jozsi252 #1786 üzenetére
Gyors menü, vagy mi, a beállításoknál nézd meg, hogy mire van rakva.
Tényleg működik a dolog, rányomtam, hogy legközelebb "intert" kérek,
nyugtázták, hogy vették a lapot. Más kérdés, hogy most nem jutottam
el odáig, mert egyszer csak megfagyott a játék a verseny közben. Ja,
arra vigyázzatok, hogy a nyüves kontrollert ne "veszítse el" (nekem az
eltelt időben egyszerűen kikapcsolt, mivel vezeték nélküli típus) menet
közben, mert akkor reseteli a beállításokat. Ez egyszerűen röhejes, de
igaz. (Ahogy írták azt is, hogy a játék indításakor is mindig azon kell a
start gombot megnyomni, különben megintcsak elfelejti a dolgot.)
Úgy érzem kicsit bugos.
-
Đusty
addikt
válasz
jozsi252 #1545 üzenetére
Igen lementettem, újratettem, de a setupok nincsenek meg. Igaz a live-ot nem mentettem de a rendszer maradt csak a progit tettem újra ezért nem értem, és hát pont a setup a lényeg ami nagyon hiányzik. A béna cm nem oldotta meg, hogy simán másolhatóak legyenek most írhatom be újra az egészet. De legközelebre jó lenne kimenteni valahová, csk tudnám hol van.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
jozsi252 #1256 üzenetére
Win profilban 300°-ra állítsd a kormányt, a játékban meg hagyj mindent úgy ahogy van. Azaz mindent 0%-on csak a 3. legyen 10%. Ezt a részt itt szerintem elrontották. Így viszonylag jól lehet vele menni, de ha még mindig túlkormányzottnak érzed, a profilban állíts be 400°-ot. Kicsit munkásabb, de finomabb kormányzás. Nekem G27 van, de neked is 900°-ot fordul, ha akarod.
-
Đusty
addikt
válasz
jozsi252 #1259 üzenetére
2010-el én is úgy játszottam de most ugyanaz nem működik azért kérdeztem. A CD-ről az alcohol nem enged csak sima securom kódolást, most azt próbálom, hogy a cd-t átveszem vincsire majd onnan megpróbálok képfájlt csinálni, securom new 4/5/7-el, szólok ha van eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest