- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Próbálj meg NAGYON finoman kigyorsítani, figyeld a motor és a gumik hangját. Ha nem csúszik a fara, nem tolja az autót keresztbe, akkor jól csinálod. Erre figyelj. Ha viszont "TT" módban sem megy, akkor nem tudok tanácsot adni. ott úgy tapad az autó, mint az álom (by Rolly
.
-
Steady74
addikt
Ja, ok.
Próbáld meg, hogy az összes segítséget kikapcsolod, illetve a szimulációkat meg be. Úgy menj pár tíz kört egy pályán, a kigyorsításokat tojáshéjon, a fékezéseket nagyon óvatosan, és hidd el, pár kör alatt rá fogsz érezni.
Ha ez már megy, akkor szim all off, és kész is van a történet.
-
TGaben
tag
Nem osztott képernyő. Egyedül játszom a karrier módot. Van szabadedzés (néha teljesítendő feladat is), és időmérő is, de egyiket sem tudom megnézni utána, nincs olyan opció. A futamot se. Állítsam fentebb a %-ot? 20%-ra van állítva, a safety car miatt is, bár még úgy nem találkoztam vele,h más okozott volna balesetet, ha meg én rohanok bele valakibe (nagyon), akkor restart, mert nem szeretem, ha miattam valakinek hátránya lesz. (kisebb sérülésnél nem érdekel, megyek tovább) Ez főleg esőben szokott előfordulni, elmérem a féktávot
-
jozsi252
veterán
De jólenne ha kfiejtenéd hogy mit jelent nálad az hogy van GFWL vagy nincs. Ha arra érted hogy a játék GFWL-os akkor a válasz igen.
Más:
Egyszerűen kiakaszt ez hogy nemtudom a kormányt beállítani..
DFGT-m van, és ha a Environmenteal-t kicsire állítom akkor olyan hogy amikor tekerem a kormányt akkor mondjuk 100fokig jó de utána meg nagyon könnyen tekeredik magától, ha magasra rakom akkor viszont nagyon rázkódik az egész.
valaki leírná hogy mi a helyes kormánybeállítás? tehát olyan választ várok hogy pl egyenletesen lehet tekerni a kormányt ugyanolyan erősséggel, tehát mit kellene éreznem ha pl beveszek egy hajtűkanyart.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged