- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Autós kamerák
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Őszintén, már elmondtam egy párszor, hogy ez sztem egy 70%ig kész játék.
1. nem tudom mi a szart csináltak 1 évig a CMnél
2. aki tesztelte ezeket nem vette észre???
3. a multi része megagagyi lett, a feliratok, a car statusz kitakarja a képernyő felét, így nem lehet versenyezni. egyfolytában jönnek a feliratok, elveszi a figyelmem. Qrvára nem érdekel, hogy lost connection with Jakab GipszHa lenne más alternatíva, azt mondanám ez egy kalap szar.
-
Üdv!
szeretnék érdeklődni, hogy milyen egyéb megvásárlási lehetőségei vannak a játéknak:
-lemez a boltban
-steam letöltés
Egyéb? (pl kupon, mint a Dirt 3-nál?______
Akinek korábban meglett, annak honnan lett meg? (ha nem publikus privátban) -
válasz
Trihorn #1180 üzenetére
BIG RESPECT!!!!
Még csak az 1. verseny beállításait próbáltam ki, de hihetetlen a különbség!!! Már azt hittem, hogy véletlenül a gép visszakapcsolta az összes assisst-et
. De megnéztem és nem.
Elképesztő, hogy mennyi múlik a beállításokon!Bocs a sok smiley-ért, de teljesen oda-meg vissza vagyok, hogy mennyire vezethető lett az autó a Te beállításaidat alkalmazva!
Még egyszer köszönöm én is!
-
dergander
addikt
Élethűség,aki figyelemmel kiséri a valódi F1et tudja 2004 volt az az év mikor az autókon nemvolt nagy változtatás,sok pályacsúcsot abból az évböl schumacher tart,majd jött a 2005 szezon a hátsó szárnyat beljebb toltál a gumi fele az első szárnyat feljebb emelték csökkentve a tapadást,s lassitva a forma1et,majd jött 2006-2008 V8 motorok és jött 2009-2011 a hátsó szárnyat szükebbre vették az elsőt pedig kerék-kerék szélesre,igy hátúl alig tapadással.
Ez azt jelenti ha a szárnyat a játékba rosszul állítod be mész malajziába a relasztika müködni fog és az első kerekek elfognak fordulni de a hátulja megindul,ilyenkor a hátsó szárnyra adj több kakaót igy felülkormányzott lesz de gyors kanyarba kevésbé csúszik el a fara.
-
Trihorn
tag
Setup:
Wings:10-11
Brakes: 48-52 High-Standard
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1
Springs: 9-11
Gears: 1:144 2:172 3:197 4:226 5:254 6:286 7:330
Camber: -3.5 -1.3
Toe: 0.11 0.29 -
MC HOBO
aktív tag
Megvan a Live profilom: RemovingTomcat2 lettem...
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #1161 üzenetére
Sziasztok! olvasgatok keresztbe hosszába. de nem igaz ,hogy ez se lett tökéletes? De nem lehetne CM oldalra regelni és ott ha többen panaszkodnánk ugyanazokra a hibákra ,talán tennének ellene valamit? vagy nem? hátha .szerintem báris! ba...ott a regelés 1x próbáltam,de nem sikerült.
-
werszomjas
addikt
No kipróbáltam a Canada setupodat, ég és föld a külöbség a gyári gyors beállítás meg a tied között
Szóval köszi
Bár nekem csak 1:09:804-et sikerült menni elsőre lágy gumin, gumi szimulációval, de sztem találok majd még benne néhány tizedet
Ezzel az FPS-el még mindig szenvedek, nektek a menüben barangolva mennyi? Én úgy nézem, az enyém 60-nál kiakad, még a menüben sem megy felé, verseny alatt meg pláne
-
polonic
félisten
válasz
Unbaised-Ben #1161 üzenetére
Nekem pont az ellenkezője a benyomásom.
Első helyet szereztem meg professional szinten Kínában.
Aztán olyan jó volt a verseny az AI-k ellen. Izgalmas volt. Visszacsúsztam 4. helyre a verseny végére. Az AI agresszív volt. Ahol bebújt mellém a kanyarba, ott az íven maradt. Ha meg hibáztam, akkor egyből kapcsolt és megelőzött. Ők is használják a KERS-t és a DRS.A boxszal meg egyáltalán nincs semmi probléma. Rendesen kienged a több autó elé. . .
3-4 mp a boxkiállás. Eddig 3 versenyt játszottam és egyszer sem ragadtam bent a boxban.----------
Multiplayert játszott már valaki?
Egyelőre még csak quick módot mentem. Itt vannak feltételek, mint a karrier alatt. Eddig sikerült teljesíteni ezeket. Így plusz pontot kaptam. Gondolom, ha nem teljesülnek, akkor meg elveszi a pontokat.
A másik dolog meg, ha lökdösődünk, akkor is veszi el a pontokat. Volt egy koccanásom és kiírta, hogy - valahány pont. Annyira nem figyeltem, hogy tudjam pontosan mennyi. -
Alister71
nagyúr
Nem arról szól a fáma, hogy gond van vele, vagy nincs.
De egy 3.6 GHz-es PHII 955 csak 75%-on tudja hajtani a 6850-est 1680x1050-be, ultra high grafon.
4GHz-n ez már 80% környékére módosul, 1920x1200-on max settings-en, egy 4GHz-s 955 már 90 - 95%-os gpu kihajtásra képes, míg az átlag fps 63.
Az irányítása nagyon tetszik, szerintem jobb lett mint a 2010-nek.
A grafika megosztja az usereket, mint a Dirt2 - Dirt3 esetében, szerintem ez szebb lett, mint ahogy a Dirt3 is. -
AMD_ok
őstag
Na szóval kipróbáltam Trihorn beállításait több pályán, és nagyon jók (Ezúttal is köszönet neki!), viszont ha megnézitek a tavalyihoz semmi közük nincs szinte. Tehát érthető, hogy azokkal csetlek-botlok a pályán, nem tudom más hogy van ezzel. Annyiban szimulátorosabbnak érzem a dolgot, hogy nagyon fontos a jó setup (persze minden segítség off, és a szimulációk bekapcsolva), mert különben nem nagyon lehet végigmenni a pályán. Ezzel szemben a 2010-ben ha egy kicsit arrébb állítottad,mint kéne,akkor is elmentél valahogy,csak nem annyira gyorsan.
Ezért kérek alázatosan valakit (Trihorn)
, hogy Malajziára egy setupot dobjon már fel
Lord Vader: nálam most alapon fut a proci (2,7 GHz), és nincs gond vele, proci kihasználtság mind a 4 magon kb 30-35 %
-
Serpiko
addikt
Setup beállításokban kell babrálni vagy jó az alap? Tud valaki jó beállításokat?
-
Alister71
nagyúr
Tesztelgette már valaki, hogy fut a gépén? Eléggé proci éhesnek tűnik a játék.
Egy 4 GHz-s 4 magos nagyon nem árt neki.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
polonic #1157 üzenetére
Hali!
Kosz. Steamet viszont sajnos nem tudok futtatni a notebookrol. Nem reszletezem miert, de nem tudok. Es nem is tudok valtoztatni az ugyon. F1 2011 customer service irt meg ket masik oldalt, hogy ott kaphato, de ha rakeresek naluk, egyiknel sincs.
www.steampowered.com
www.direct2drive.com
www.metaboli.comMindegy, akkor ugy nez ki ezt bukom amig haza nem megyek.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
polonic #1157 üzenetére
Tud előzni, de cseppet sem agresszív, és ha 2 ai egymás mellett van, az egyik beletapos a fékre, tisztára béna a vezetésük, miközben gyorsak.
Most húztam fel nagyon magam amúgy, carrierben, szerencsétlen williams-el akartam győzni malaysiában, de sajnos nem sikerült. Közben rájöttem dolgokra az előzésen kívül:
1, az AI-k 180 °C hőmérsékletű gumikat kapnak a boxból kijövet, én meg kb 50 °C hőmérsékletűeket.Köszike
, remélem mindenki érti a lényeget...
2. Boxban piros a lámpa végig(apróság, de lassan már történelemkönyvbe illő)
3. Azt jól észrevették, hogy a Ferrari milyen szar taktikából
4. A lágyabb illetve a keményebb gumi között alig van különbség, már ha az ai szempontját nézzük.
5. A box kijövetel, számomra még mindig tragédia, meg az egész box történet is...
6. AI indokolatlanul gyors, mintha sínen menne, kanyarokban is brutálisan betapad, és semmi elfékezés, vagy valami. Na jó, egyszer Rosberg megpördült a rázókövön..., de elfékezés tényleg nincsen.
Az a baj ezekkel a dolgokkal, hogy teljesen elveszik a versenyzik iránti kedvemet, és utána csak idegeskedek, nagyon remélem, hogy a multi sokkal jobb lesz.
Szóval a bajom a CM-el, h nem tudnak figyelni az APRÓ részletekre... Biztos nagy az elvárásom
-
Unbaised-Ben
senior tag
Szánalmas az Ai a játékban, nem tud előzni, de indokolatlanul gyors (legend), egy szóval: Trágya
-
AMD_ok
őstag
válasz
szab.tam #1146 üzenetére
elindultam egy irányba a setuppal, de valószínűleg a rosszabbikba
, így egy kis segítséget kérek,hátha megszán valaki egy alap setuppal,aztán finomítok rajta a saját szájízem szerint (pályaismeret nem gond, csak a setuppal állok még kicsit hadilábon)
Fess: tavalyi megvan egy file-ban, de az nem nagyon jó ehhez a pályához, én úgy érzem (köszi a linket)
-
MajaG
senior tag
Hát megjött végre nekem is ma. Xbox 360-as verzió. Ez arcadeba mint volt. TT az előzőbe is viccesen szar volt, de itt gyakorlatilag olyan, mintha sosem lehetne kikapcsolni a segítséget.
Patch mikor várható?
Kers+Drs szimuláció viszont tökéletes, ha a hatását nézem és a védekezést.
Aki xboxon nyomja, MS wheelhez kormány beállítást tudna mondani? Mert szenvedés kormánnyal...
Csak azt nem értem, mindig xboxon demózták MS wheelel vagy fanateckel, akkor ezeket a beállításokat amikkel ők játszottak miért nem tették alapértelmezetté? Vagy az összes vidin segítséggel játszottak?!
Egyelőre csalódás, pedig jó játék lehetne.
-
AMD_ok
őstag
válasz
Serpiko #1138 üzenetére
boxban a monitorodon bemész az időkre, majd ott írja bal alul, hogy "F2 Accelerate". Ez az időgyorsítás.
Ha viszont azt sem akarod megvárni, akkor mellette a következő fülön vannak a hétvége eseményei, ott rámész,amire akarsz ( P-edzés, Q-kvalifikáció, R-verseny) és ENTER. ezzel kiválasztod azt,ahová kerülni akarsz (pl átugorhatod az időmérőt,ha akarod,és egyből versenyezhetsz)
MOD: valaki toljon már legyen szíves egy hozzávetőleges setupot Malajziához, mert nem tudok rajta rendesen végigmenni, köszi
-
s1ru2
aktív tag
Nagyon sokan írogattok Vixen setupról. Ez esetleg elérhető valahol? Vagy elküldené nekem vki. Nagyon hálás lennék érte
-
fess
őstag
én esőben küzdök állandóan túlkormányzással,pedig már olyan lassan gyorsítok,hogy pozíciókat bukok rajta,szárazon már megszoktam. egyszer elfüstölt a motor,versenyen úgy 2 körre elment a kers-em,de azért ez mégis csak sok
-
Serpiko
addikt
Hogy lehet új karriert kezdeni?
-
AMD_ok
őstag
Hali
Próbálta már valaki bekapcsolt gumiszimulációval Malaysiát? semmilyen tapadás nincs nekem a kanyarokban folyton megforgok, tökmindegy, milyen beállítások mellett, pedig nem ma kezdtem az F1-et... Ha gumiszim ki,akkor rendben megy a verda..
(olyan,mintha valami bug lenne, vagy csak én lennék ennyire rettentően béna?-pedig a pályát is ismerem, végigtoltam párszor a 2010-es verziót)
-
Drizzt
nagyúr
Kosz mindenkinek.
Akkor megveszem, illetve vennem, mert ugy latom Usaban meg mindig nem kaphato a pc-s. Pedig ma van a release date. -
Motaba78
addikt
steamen érdemes beregelni a játékot ?
estefelé lesz meccs szívesen csatlakoznék
-
polonic
félisten
válasz
werszomjas #1114 üzenetére
Persze, hogy érdemes frissíteni.
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas #1114 üzenetére
Én a múltkor frissítettem drivert, az előző az már legalább 1 éves volt. A különbség kb. +10% FPS lett.
-
werszomjas
addikt
Az FPS-t befolyásolja a VGA driver?
Most a 10.4-es 1000éves catalist van fent és 8.723 Driver, érdemes frissíteni vagy nem fog hozni FPS-t?
Nálam:
AMD Phenom II 720 2.80Ghz BE
KINGMAX 4GB KIT DDR3 1333Mhz
Sapphire HD 5770 Vapor-X1920×1080
4X MSAA
VSYNC ON
Direct X11
Refresh rate 59Minden egyéb maxon, és a játékban lévő bench teszt (egy kör monacoban)
AVG: 35 FPS,
Min: 30 FPSEz meg elég kevés.
Mihez érdemes nyúlni, ami ugrás szerűen megnöveli az fps-t de a minőséget nem rontja szemmel láthatóan?
-
Motaba78
addikt
f1 2011 teszt beépített benchel első gép az adataimnál.:
felbontás 1920*1080
minden beállítás high
2x szűrés
átlag fps: 65
min fps : 57 -
digolaci
tag
válasz
predator00 #1097 üzenetére
Szia! Kérnék 1 kis segítséget. Te billentyűzettel nyomod a F1 2011-et. Át lehet e váltani a váltót kéziről automatára, ha igen akkor hol
-
Unbaised-Ben
senior tag
Olvasgattam miket írtatok, nagy javulás az elődhöz képest, hogy a különböző setupokat jobban lehet érezni a kocsi viselkedésén, legalábbis szerintem
-
predator00
tag
válasz
Rolly Dy07 #1100 üzenetére
minden szimuláció be volt kapcsolva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest