Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
-
polonic
félisten
Ha a helyi 576-ban lesz pc-s verzióból, akkor én is csatlakozom hozzátok.
És ha a gépem is úgy akarja. -
Steady74
addikt
na most nem tudom mi a ferde f@sz van...
belépek a gammába, nyomnék egy TT-t, a kormányt (G27) felismeri, de teljesen analógként viselkedik... hozzáérek a gázpedálhoz, max gázt ad, kicsit elfordítom a kormányt, 100%-os elfordulást produkál.
Motion, Te állítottál valami egyebet? Mik a kormány beállításaid?
-
Steady74
addikt
Benchmark test:
Átlag fps 83, minimum 59.config: i7 980 4,2 GHz, HD6990, felbontás 1920x1200, ultra minden beállítás
-
Sonja
nagyúr
Grafika is javult, de szvsz a hang is jobb lett, mint a 2010-ben!
Nézzétek meg az összehasonlító videót.
-
anulu
félisten
sikerült beszélnem Árkád MM-al. nem előrendeléssel is ennyi, és megjött, ki van rakva a polcra.
ui: 1 db PS3 változatot hagyjatok nekem pls, ha nagyon elkapkodnátok -
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #720 üzenetére
Grat, szépet mentél!
Egy valag basszussal megerősítve egészen jól szólnak a visszaváltások.
-
anulu
félisten
ha ma rendeltem meg MM-ben, esélyes, h még át is vehetem? vagy csak miután értesítettek?
-
ADAM1337
nagyúr
Egy esős TT-t is megnéznék, valakitől.
-
Pepi79
tag
Steady cimborám (
) most jelezte, hogy a kezében van már a PC-s verzió, a MM-ban ma már átvehető. 6990 pénz.
Lehet gyakorolni hétvégére.
-
anulu
félisten
hm, MM lesz, rendelés leadva. hazafele be tudok ugrani, az a legkényelmesebb, és 90 forinttal drágább, mint a konzolvilagban.
-
Sziasztok!
6k-ért érdemes megvenni? Van olyan jó, mint a 2010-es, vagy jobb, vagy rosszabb? Igaz, hogy kb. két hetet kellene várnom rá, de 2ezer Ft különbségért hajlandó vagyok inkább várni.
-
anulu
félisten
válasz
Motion_Blur #749 üzenetére
hm, vajh megér nekem +1,5 óra utazás 400 forintot?
-
HPC
tag
Most hívtak az 576-ból h át tudom már venni a gamet mert előrendeltem csak online még nem lehet vele játszani csak 23-ától. Indulok is!
-
Piotrus
tag
A Westend MM-ból most kaptam e-mailt ,hogy átvehetem a PS3 verziót (csak én időközben már tegnap beszereztem) ,így lehet hogy már rendesen is kapható.
-
makkai
aktív tag
Tudom, itt Füzesabonyban van is újságos, ami benne van, de csak szombaton, de lehet, hogy csak hétfőn kaptam volna meg, így nem sajnálom azt a párszáz forintot, amivel többe kerül. Ha meg nem jön meg hétvégére, akkor lehet, hogy többet elköltenék a nagy várakozás miatt sörre!
Szerk.: amúgy érdekes, hogy 23-a a hivatalos megjelenés, de már mindenhol megkapni 22-én. Ilyen nagy verseny a van a boltok között, hogy mindenki bevállalja, hogy idő elött elérhetővé teszi? Bár ha még nem lehet beregisztrálni, akkor végükól is mindegy. De akkor meg már hamarabb is kirakhatták volna a polcokra.
-
anulu
félisten
válasz
Motion_Blur #744 üzenetére
csak a PC változat olcsó? vagy a PS3 is mondjuk 10k alatt van?
-
Csabee.
nagyúr
Aki Saturnba veszi meg a játékot írjon már hogy mennyiért?
Motion_Blur: az is nagyon klassz ár!
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur #744 üzenetére
Akkor besétálok a helyi MM-be holnap reggel meló után.
makkai: Pick Pack Point-al szoktam az ilyet intézni az +400Ft(nem úgy mint a futár ami +1000Ft).
-
Hoffer
őstag
Nagyon frankó a játék, sokban hasonlít a tavalyihoz, a KERS és a DRS nagyon jól van megoldva! Szebb grafika, egyszóval nagyon király eddig!
-
wednesday
őstag
Engem egy dolog érdekelne főleg, apróbb bug vagy nem vérszim, kicsúszik nem csúszik stb, az nem annyira lényeg.
Egy autóversenyhez méltóan valóban versenyzünk a pályán (autóverseny lényege)?
Arra gondolok, hogy az ellenfeleink valósak vagy tényleg dobálja csak random a többieknél a helyezéseket, mert erről már hallottam. Előfordul, hogy gépi ellenfél kipördül veszít 6 helyet, közbe táblán nagyon is jó helyezést ért el. Azért remélem ez nem így van, mert akkor nem verseny folyik csak folyamatos időmérő. -
giigz
veterán
A leírtakból és a képekből/videókból brutális játék lett.
Viszont egy kicsit félek, nem tudom, hogy ezzel a géppel mire számítsak...
AMD Athlon II X2 3,1 GHz
HD 4850
2 GB memória 800 MHzÉs 1280x1024-ben menne. Ez a konfig általában minden játékot szépen szokott vinni, a 2010-es F1 is ment 40-50 FPS körül, de nem volt maximumon a grafika.
Vélemények? Esetleg, ha arra kerülne a sor, mennyire érdemes manapság gépet fejleszteni?
Ehhez már nem nyúltam hozzá vagy 2 éve, azelőtt pedig nem volt olyan 2 hét, hogy valami ne legyen cserélve.
-
D.Orion
veterán
Ui.: Ki mennyiért látta eddig? Én 7900Ft-nál olcsóbban nem találtam még.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #720 üzenetére
Ezt a KERS-t azért biztos nem árt gyakorolni. Én is biztos máshogy használnám és rövidebb szakaszokban.
-
makkai
aktív tag
válasz
Motion_Blur #725 üzenetére
Szia!
A DRS és a KERS hogy működik?
Nyomva kell tartani a kormányon a gombot amíg használni akarom, vagy az elején meg kell nyomni és a végén is?szerk.: Nem rég hívtak, hogy holnap hozza a futár
, remélem már este be lehet reggelni.
-
-
anulu
félisten
válasz
Motion_Blur #713 üzenetére
gyors kérdés: mi ez a "TT mód"? kb, mint a szimulátor? tegnap nagyon arcade-nek éreztem. nem nyúltam semmihez, csak a grafikát, ill, h hogy fut, azt néztem meg gyorsban
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #713 üzenetére
OK, köszi szépen, alapnak akkor valamit belövök majd, pénteken este multiparti?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #712 üzenetére
Csúszka 120%, többi mindegy
Jaja, TT-ben de nyilván nagyon sok van még benne.
Front cambert itt már nem csak -1,5-re lehet állítani, hanem -3,5-re, nagyon más változást nem látok. Rugókat próbáltam úgy lőni mint 2010-ben, de kitesztelni még nem tudom, mert egyelőre hibátlanul végig kéne találni a pályán
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #709 üzenetére
hátsó nagyobb volt mint az első? Ez fura, de lehet, csak nekem.
TTben nyomod az 1:40-et? Setup jöhet priviben, meg a csúszka állása
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #708 üzenetére
2010 alatt nekem a vsync be volt kapcsolva, 60 fps stabil, ennyi elég hozzá, de kell is sztem. Minőség nekem nem tesz annyit, ezt már kifejtettem néha, monzai célegyenesben qrvára nem számít nekem, hogy vannak-e nézők, meg vakuznak-e, meg hogy lobog-e a zászló, stb, ezeket úgy sem látom 350nél.
Fraps alatt is ugyanannyi maradt az fps felvétel alatt, szóval 60 tuti kell.
-
SityiSXT
őstag
Polonic kedvéért: menüképségek
Ja, és végülis csak van motorhome, de csak karrierben - talán jobb is.
-
werszomjas
addikt
Szerintetek mennyi FPS-el érdemes/kell játszani ezt a játékot?
Megéri beáldozni a minőséget a több FPS-ért?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #703 üzenetére
Hát ezek jó hírek tényleg!! Csak kérdés: 4/6 vagy 6/4 volt a szárny?
Fékerő elosztásra akkor nagyon kell figyelni, ezek szerint totál más beállítások kellenek majd ide.
-
anulu
félisten
válasz
Rolly Dy07 #704 üzenetére
egyelőre csak USA-ban
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #703 üzenetére
Na végre, hogy eltüntették a szárny bugit belőle. Köszi az infókat!
-
Motion_Blur
félisten
Első tapasztalatok:
Először is nekem iszonyat tetszik a játék, vigyorogtam végig
KERS + DRS iszonyat jól működik, talán a KERS picit többet dob mint kellene, de a DRS-t nagyon jól megcsinálták, ha korán rakod rá kanyarkijáraton már indul is a segge.Setup: 1-es hátsó szárny az nagyon csúnyán felejtős ebben a játékban, toltam pár kört Spa-ban és egy 4/6-al már stabil volt az autó, és egyenesben még így is leszabályzott 350-nél. Féktávok tényleg mélyebbek, viszont úgy érzem hogy jobban blokkolnak az első kerekek és nehezebb visszahozni egy rontás után az autót.
1680x1050, minden ultra 80-100 fps
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest