Új hozzászólás Aktív témák
-
haldir1997
csendes tag
válasz
Motion_Blur #1699 üzenetére
Sziasztok azt szertenem csak hoza tenni a valszaitokhoz hogy az auto csak egy faktor a jo strategia is fontos en pl csak 20 szazalekos versenyt megyek de ha elrajtolok kemeny gumin barmely helyrol szinte mindig dobogos vagyok .De a palya is szamit pl ma kinaban majdem 10 masodpercel nyertem pedig a Wilimsel mentem de ugyanzal a kocsivla Isztambulbna mar csak 1 ugyhogy nem csak a kocsitol fug a gyozelem
-
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur #1695 üzenetére
Akkor karrierben miért nyert szinte mindig a Red Bull?
-
A 2011be is úgymond a McLaren a legjobb autó?
-
Trihorn
tag
Sziasztok!
Sikerült két újabb setupot összehozni.
Aki úgy érzi, hogy túl alulkormányzott az autó, vegyen le egyet a hátsó szárnyból vagy rakron egyet az elsőre.Setup:
Wings:7-10
Brakes: 48-52 High-Large
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1
Springs: 11-11
Gears: 1:143 2:178 3:202 4:224 5:254 6:287 7:321
Camber: -3.5 -0.5
Toe: 0.15 0.26Setup:
Wings:7-10
Brakes: 47-53 High-Large
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1
Springs: 11-11
Gears: 1:128 2:154 3:181 4:207 5:242 6:276 7:321
Camber: -3.5 -0.6
Toe: 0.14 0.35 -
Különböző istálló autóihoz különböző beállítások kellenek ugyanazon pályán?
-
Hoffer
őstag
én vevő lennék egy kis csooportos gurulásra!
hoffer91 a nevem! -
pcguru1
őstag
Nem találom hol lehet ki-be kapcsolni a safety car-t,ha lehet egyáltalán
-
Motaba78
addikt
egy kis gurulás ? valaki ?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #1665 üzenetére
Sose foglalkozz vele, idióta noob....
-
Serpiko
addikt
válasz
Motion_Blur #1665 üzenetére
Mit magyarázott? Nem értem...
-
Motion_Blur
félisten
Csak engem találnak meg állandóan a barmok?? [link]
-
pcguru1
őstag
Valaki látta már verseny közben baleset miatt a safety car-t?nekem volt már 1-2 komoly balesetem de még egyszer sem jött be a biztonsági autó
-
nepszter1
addikt
Aki esetleg keresi a beállításokat annak ittvan
-
fess
őstag
válasz
Motion_Blur #1655 üzenetére
szeretem ha nem csak hozzá kell érni a fékhez hanem be is kell nyomni azt. kisebben nagyon hamar megcsúszik
-
szab.tam
nagyúr
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #1645 üzenetére
Mester, köszönöm a post-ot.
-
polonic
félisten
Van a hivatalos fórumon egy patch update topik.
A jó hír az, hogy a boxos és a pc-s patch is a Microsoftnál van ellenőrzésen.
-
Motion_Blur
félisten
Már csiszolom a nürburgringi setupot, de a váltóáttételezéssel még soha nem szenvedtem ennyit.. 1:21 elejéket tudok menni most a félkész beállítással.
Közben Monza 1:15.3xxx, szektoridők alapján meglehet a 14-es idő
-
-
polonic
félisten
-
fess
őstag
válasz
JONAS77 #1626 üzenetére
sztem mindenképp próbálj ki egy driver frissítést, dx frissítést,gfwl frissítést,aztán ha úgy is lesz gond,akkor kell gondolkozni mi a probléma.
pcguru1: örülök,hogy jobb lett,azért nézz szét a topikba,vannak az enyémtől sokkal jobb setupok is,sztem jók azok a force india-hoz is.
itt van kuala lumpur száraz:
front/rear:4/4
balance:50/50 pressure:high
front/rear:8/11
front/rear: 1/1 ; front stif/rear stif:8/8
gearbox: egyes 141-ig,többi négyzet alatta
camber front/rear: 3,10/összes többi csuszka ez alattMás tollával nem akarok ékeskedni,nézz szét Trihorn setupjai között,shanghai-ban az övét használtam,nagyon jó
Este beszállnék én is egy kis multiba,majd vegyetek már fel,a nevem: fessHUN
-
terencehill
tag
üdv!
ha, valaki játszik billentyűvel leírná nekem a beállításokat(a csuszkákra gondolok mert nekem elég lassan kanyarodik nem vágom hogy lenne jó beállítva)
ja és nem úgy volt hogy néhány körig lesz levezető kör ? mert nekem nagyon nincs -
Hoffer
őstag
Valaki leírná a legoptimálisabb kormány beállításokat??
-
giigz
veterán
Magyaritas van mar a jatekhoz?
-
TRH77
csendes tag
Sziasztok! verseny közben lehet motor erőt tekerni? ha igen hol?
-
JONAS77
aktív tag
Tegnap megjött a videókártyám, egy GTX 560Ti, 2GB rammal. A játékot full beállításokkal játszottam, minden rendben megy, de ha kiakarok lépni a játékból, lefagy. DirectX 11-es,
driver nem a legújabb, azt hiszem 275 körüli verzió, az előző kártyámmal ( GTX260) nem volt ilyen gond, sőt még a driver is régebbi volt, 266-os.
Tud valaki segíteni? Lehetséges, hogy a driver a gond, vagy a directx balhézik?!Köszi....
-
D@ni88
addikt
Tegnap volt időm kipróbálni a játékot.
Hát mit mondjak, nekem nagyon bejön
Sokkal jobb mint a 2010-es
-
Steady74
addikt
Áh, Sir
Nem volt időm átolvasni mindent, kisebb cikket fogalmazok éppen, ahhoz kell a kapacitás
Este kipróbálom ezt a beállítást. Nüris időmet nézted? Van benne vagy 5-7 tized simán, mert persze éppen mikor kellett megszakítanom egy top körömet.. mikor 6 tizeddel voltam beljebb a pb-nél
-
Hoffer
őstag
Ha valakinek vannak szupi összegyűjtött beállításai, mondjuk az első 5 pályára azt szívesen venném ha megosztaná velem!
-
Steady74
addikt
válasz
scampolo84 #1618 üzenetére
Szép... ha jól olvasom reggeli álmosságban a sorokat, akkor a rugók 11/11, swaybar (ez nem tudom mi) megint 11/11, első szárny 11, hátsó 7, és tapad az autó mint az állat
-
válasz
werszomjas #1602 üzenetére
Már a pályák egy részét összeollóztam, de még hiányzik néhány. Egyébként úgy csinálom, hogy folyamatosan olvasom a topikot és, ha látok új beállítást már másolom is hozzá a többihez. Ha meglesz az összes, akkor lehet, hogy megcsinálom én a táblázatot.
-
scampolo84
aktív tag
-
dergander
addikt
a DRS azért lett kitalálva Ecclestone úr úgy gondolta hogy ha 1 futam alatt több előzést látunk nézettség is emelkedik valamint több jegy kel el,ahogy elnézem aki elől van annak kapufa több mint 30km/h többlet sebesség van a kers+drs-el amit lehetetlen kivédeni...
Bezzeg a jó öreg Senna Prost idők ahol 10 kör is kevés volt mert gyapálták egymást de az izgalmasabb mint az h nézzük hogy mennek el egymás mellet könnyedén a pilóták
-
rocket
nagyúr
DRS mekkora egy baromsag, ez az elozni keptelen pilotaknak lett kitalalva, mint pl. Massa
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Trihorn #1612 üzenetére
Ja ja. Monza az előzővel is megvolt éppen majdnem 1.20 alá, csak elhibáztam. Ezzel a gémmel én is olyan 17-re gondoltam. Lehet letoljuk a COop-ot, mihelyst bekötik az optikát. 1-2 héten belül jönnek, mert szerződés már megvan. Addigra meg meglesz minden pályára a beállítás. Nagyon mennék már multiba, de gyakorlás és setup nélkül nem nagy öröm.
-
Trihorn
tag
válasz
Rolly Dy07 #1611 üzenetére
Szevasz Rolly..! Pont rád gondoltam a múltkor, hogy mennyire fog neked tetszeni az irányítás..
Remélem zúzuk majd együtt is, mint csapattársak, ugyan olyan kocsival..
Az előbb mentem Monzában egy full sim GP-t, 1.17.7 kemény gumival időmérőn, Motion_Blur setupjával.. A második éppen, hogy csak be tudott férni 1:20 alá, hatalmas volt az öröm..
Mumble megy még? Szoktatok fent lenni? -
Serpiko
addikt
válasz
werszomjas #1609 üzenetére
Milyen idő tájt szoktam játszani mondjuk úgy mindig amikor van időm általában egész nap játszok. Kocka vagyok. Nos komolyra fordítva a szót úgy szoktuk csinálni a srácokkal, hogy amikor megyünk játszani beírjuk ide a forumba, hogy most megyek játszani gyertek. Jelezd itt amikor kész vagy a játékra és akkor megyek és gurulunk.
-
-
Đusty
addikt
válasz
werszomjas #1606 üzenetére
Ezt akkor sem értem. Más játéknál ok, de itt fizikailag nem indul el nekem a progi. Warez cd-ről jó lesz azt mondod?
-
Serpiko
addikt
válasz
werszomjas #1606 üzenetére
Felvettelek Liveon igazolj majd vissza aztán zuzhatunk.
-
werszomjas
addikt
A Live szempontjából a játék eredete nem releváns, neki csak az a lényeg, fent legyen a gépen az f1 2011, amiben megy a Live.
A kód a lényeg, azt veszed meg.
Nekem is van néhány eredeti játékom, ami cd-vel megy, de akarja a fene mindig betenni, erre van a lemez kép fájl, a multi ugyan úgy megy.
-
Steady74
addikt
Nürburgringen nyomtam 2 kicsúszással 1:23:165-öt, a rajt-célvonal előtt megszakadt a kapcsolat az F1 2011 szerverrel... kicsit voltam csak mérges...
-
Đusty
addikt
válasz
werszomjas #1580 üzenetére
És ilyenkor mi van a híres securom7 kódolással? Mert, hogy nekem az eredeti lemezt sem hajlandó sokszor felismerni a béna cm meg direkt szivat, hogy kelljen hozzá a lemez indításnál.
-
snoopy
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1582 üzenetére
Igen, tisztábban vagyok vele, alkalmazkodni kell a többiekhez így sajna, különben nem megy.
-
Ha a profik az összes pályára belövik a beállítást, akkor lehet, hogy közzétegyék valami táblázatos formában? Vagy ne legyek telhetetlen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest