- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Asztrofotózás
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
ftomi74 #3797 üzenetére
Tomi, nagyon nem mindegy hogy váltasz. Ezen múlik minden. Hasonló felállásban és is végig tudok menni egy versenyt, de csak úgy, hogy pirosban váltok, kigyorsításnál meg zöldben. De ez nekem nem tetszik, nem használom ki a motort.
Viszont érdekes, hogy multiban sokszor úgy kezdem már a futamokat, hogy nincs+1 köröm, csak optimal, és ha nagyon sprolok, akkor lesz +2 köröm rich-re, a többi mix2 -
-
--Lorant--
aktív tag
Na csókolom akkor!,ha törlődnek a TTs idők! minek szenvedek akkor?!!! Nürburgringen felmentem 21.helyre de hát akkor minek a fenének is játszok! felháborító! vettem egy játékot ami kezd tetszeni ezzel az agyonra tapadásos résszel ,és kezdem meg szookni. erre majd jön egy változtatás ,de ha nekem nem fog tetszeni???? vissza kérhetem a pénzem? !!!
én ezt vettem ,nem akarok mostmár mást! hova írjam? lool CM-re?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3793 üzenetére
Értem. És a "nyers" videó szaggat, vagy a lekonvertált?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #3792 üzenetére
én úgy szoktam hogy mivel replayt veszek fel, kilépek alt+tab-al beállítom a felbontást windowsban 1280x720ra és amikor visszalépek a játékba, átveszi ezt a felbontást. így szoktam full sizeban felvenni, ilyenkor még nem szaggat. másik megoldás, hogy 1080-ban half size és vegasban beállítani 720p-re. a két módszerben végeredményét tekintve nem sok minőségbeli különbség van
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3790 üzenetére
full vagy hald size-ban vesztek fel? Nekem nem szaggat, halfban veszem fel az anyagot
-
AMD_ok
őstag
válasz
Steady74 #3788 üzenetére
Igen, így van. Egyetlen dolgot hiányolok ezzel kapcsolatban, mégpedig azt, hogy én állíthassam be az üzemanyag mennyiségét a verseny előtt, aztán ha túl sokat teszek bele, lassú leszek, ha keveset akkor így járok (kifogyik), mert a verseny előtt a való életben is kiszámolják, mennyire lesz szükség a versenyen (mondjuk ha túl sokat kell előzzön, üldözzön valakit a versenyző, akkor a végére tényleg vissza kell vennie kicsit a tempóból, de ezt már a versenyszituáció hozza magával,előre mindent azért nem lehet bekalkulálni)
-
fess
őstag
az mitől lehet,hogyha amit felvettem fraps-sal vlc-vel lejátszva szaggat,de nem a videó,hanem a vlc olyan mintha mindig töltene,bufferelne...?
-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas #3786 üzenetére
Az egy dolog ,hogy jobban pörög a moci de a gumi is jobban kopik
-
werszomjas
addikt
tehát a konklúzió az, hogy a man. váltósok szopjanak csak szépen
Valahogy úgy, kellemes mikor végig küzdesz egy versenyt, és az uccso körben elfogy a benya, megöli a játék hangulatát, de most csak azért meg nem fogok aut váltóval menni.
Ráadásul a kipörgésgátlót is kikapcsolva használom mostanság, úgy még jobban pörög a motor (kicsit szokni kell még a gázadagolást), no mind1, akkor marad az utolsó egy-két kör mix1
(reménykedtem a patch-ben hogy javítja majd)
-
AMD_ok
őstag
Na most kipróbáltam ezt a benzinfogyasztás dolgot. Mentem Melbourne-ben 50 %-os versenyt, először kéziváltóval, aztán megismételtem automata váltóval. Tapasztalat: mielőtt elkezdtem a kéziváltós versenyt, megnéztem, hogy az automata hol vált el, mindenki tudja, rögtön a piros intervallum után, de néha beleszalad a lilába. Így próbáltam végigmenni a versenyen (és végig standard üza. fogy. volt beállítva, nem piszkáltam), nagyjából sikerült is, de a + körök egyre fogytak, és a 23. kör könyékén már -1 lapnál tartottam. (29 kör a verseny). Így ennek megfelelően az utolsó teljes kört csak köhögve és kb 5 helyet bukva kifogyott benzinnel tettem meg, pedig onnantól kezdve, hogy kiírta a -1 lap-ot, visszavettem erősen a tempóból, magamra engedtem a következőt is. Ezzel szemben aut. váltóval végig! +3 körben voltam, olyannyira, hogy a végére (3 kör) odatoltam neki a rich keveréket, így fejeztem be +2 körrel.
Tehát a konklúzió az, hogy a man. váltósok szopjanak csak szépen, ha már olyan jók, hogy kézi váltóval tudják tolni a gémet
(és ahogy látom a patch infóban ez nincs ott, hogy javítanák), mert ez sztem komplett kib....ás
-
ftomi74
tag
-
hermanyi
addikt
Kipróbáltam a vezetési oktatást Kouala Lumput a szokott 1.25 helyett odafigyelve az okított anyagra 1.26.5-1.27 akárhogy is igyekeztem
Amint szabad stilus került szem elé megvolt az 1.25 -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur #3769 üzenetére
Lehetne a címe az is ,hogy oktató program 7éven aluliaknak. De most Gyurci szándékosan csinál magából m...jmot? Belefáradtam végig olvasni az egészet,de ez kb olyan mint mikor Palik Laci kommentált
mondja,mondja de hogy miről beszél ...nem tudom
A videók valami eszméletlenek
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur Mé nem linkeltél előbb ?
Basszus ezé nem tudok én gyorsabb lenni ,de reszkessetek mert most TANULTAM Körösztös-töl vezetési technologiális Okításos összefoglalójából .
Nem szabad gyorsan dobálni vissza a sebességi fokozatot inkább a célegyenesség felinél kezdjem el me úgy tuti kibírja a váltó -
lacos001
senior tag
válasz
Csak kérdezném,hogy az általad linkelt oldal,az vmi elismert hómpédzs ?
Elég sokat lett emlegetve mostanában....
Mintha botok vezetnének a vidókon
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #3771 üzenetére
Én ezt csak hobbiból csinálgatom, nem értek hozzá egyáltalán. Ez volt olyan oldal, amit bárki tud használni, szerkeszteni, ezért van ez. De ha nem működik...:
De ha Neked van ehhez késztetésed, én szívesen segítek a háttérből, ha tudok...
-
Steady74
addikt
válasz
Olvastam, bár a cím az én szememben (azon az oldalon):
A gyorsaság ritka
Megnéztem a videókat, sokat tanultam belőle.. holnapra legalább 2 mp-vel gyorsabb leszek szerintem
-
MC HOBO
aktív tag
Hát, srácok én nem tudom, mi van ezzel az oldallal, de hogy nem tudom normálisan szerkeszteni, az tuti...
ENNÉL TÖBBET nem lehet kitenni valamiért...
A MOMO alatt még elvileg ott van, hogy az én beállítasaim, és még ott van a Formula Force EX - by fess HUN is, csak nem látszik...
Pedig a TT SETUP sokkal több info, ott mégsem volt ilyen...
Még próbálkozom azért...
-
Steady74
addikt
Gyerekek, orgazmusom van
megy az F1gém
-
karilla88
tag
valaki megcsinálta már ezt az achievement-et: Robot-Like Consistency?
az elmondhatná mi a feladat
(Complete 5 successive laps within a quarter of a second of each other)
gyenge vagyok angolból -
Steady74
addikt
válasz
fatallerror #3739 üzenetére
Nem néztem az időket, de gondolom a kihívás mértéke közelíti a 0-át.
-
Patrick
addikt
No, igaz billel, de frankón jók VixenishDrop25 beállításai, sokkal jobb kört futok, mint az alap setuppal, eddig 4 pályát próbáltam ki. Persze így is le vagyok tőle maradva.
Meg kéne próbálnom kormánnyal is.
VixenishDrop25, ha olvasod a fórumot, le a kalappal, nagyon jók a beállítások és brutálisan jól mész, le a kalappal.No, de vannak itt még profik, a neveket meg lehet találni ama bizonyos szösszenetben, melyet egy igen tisztelt F1-es rajongó írt.
No, akkor itt van pár idő, Ti mennyit mentek? Csak, hogy tudjam hol állok.
Ausztrália: 1:23.473
Malaysia: 1:27.228
Shanghai: 1:29.741
Istanbul: 1:24.908 -
Steady74
addikt
válasz
Feribacsi555 #3737 üzenetére
ok, gondolom most már megvan, lehet tolni ezerrel a TT-t
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3735 üzenetére
Egyszer én is láttam, és azóta megvan
És így tudsz menni: gáááááz, fék visszakettő padlógáááááz megint, fééék
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Feribacsi555 #3734 üzenetére
LOL
Proving Grounds / Time Trial - marha bonyolult
-
Feribacsi555
senior tag
Egyszer láttam a time trialt és azóta nem találom. Valaki írja már le pls, hogy hogyan tudok timetrial-on menni. Köszi
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3730 üzenetére
Ne csigázz, jöhet
-
fess
őstag
válasz
--Lorant-- #3731 üzenetére
c:/users/fhnév/documents/my games
de ha rendszert raksz újra akkor a gfwl miatt ezeket is mentsd le
:\Program Files (x86)\Common Files\microsoft shared\Windows Live\ -az egész könyvtárat másold el
c:\Program Files (x86)\Common Files\Windows Live\.cache\ -az egész könyvtárat másold el
c:\Users\***felhasználóneved***\AppData\Local\Microsoft\ -ebből a könyvtárból a ”GFWLive” és az “XLive” mappa kell
c:\Users\***felhasználóneved***\Documents\ – ebből kell nekünk a “GFWLIVESetupLog.txt” és a “GFWLIVESetupLogVerbose.txt” file-ok és kell még innen a játékmentésed… -
--Lorant--
aktív tag
Halisztok! Tudnátok e segíteni? le szeretném formatálni a gépet és még mielőtt neki látnék...pontosan hol is vannak azok a fájlok amiket el kell menteni? ,hogy ne vesszen el minden setupom az f1 be? aki csinált már ilyet az legyen szíves írja már meg akár pü-be! Köszönném.
-
Motion_Blur
félisten
Csináltam Monzára egy fasza setupot, 3 kör után WR-t sikerült menni vele és még van benne kb. 2-3 tized. Csiszolok rajta aztán tolom be ide
-
Motion_Blur
félisten
Toltam egy versenyt Abu Dhabiban HRT-vel 6/6-os rugókkal utolsó helyről. Csúnyán elrakott az AI, de Hamiltont megfogtam az utolsó körben, 6. lettem
Egyébként marha élvezetes így vezetni, a leggyorsabb köröm 1:37 vége volt, végig úszik a segge az autónak, k*rva nagy
-
fess
őstag
válasz
werszomjas #3722 üzenetére
a push-push-on bnőm is mindig felnevet
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #3720 üzenetére
Nekem is egyszer 1 körig nem működött versenyen a DRS, pedig lőtávon voltam.
-
fatallerror
addikt
válasz
Steady74 #3717 üzenetére
igen figyelni fogom, sose volt ilyen, ezen a pályán 2 kiállással számolt a dolog ezért történt ez a malőr
nekem is van kers meg drs bajom néha, ma 2x is volt, 1x a 34. körnél 1x meg a 46. körnél asszem az 57.nél meg jött a benzinbaj xD
am durva h írja a játék h már több mint 30 órát játszottam, ez volt ugye a 17. futam :Đ
-
ftomi74
tag
válasz
KERS és DRS is, a DRS-el pont elbuktam egy előzési lehetőséget
1-2 kör alatt javították nekem is.
-
Motion_Blur
félisten
Elvileg a boxból nem nyúlhatnak bele az autóba.
Év elején amikor a RB-oknak problémájuk volt a KERS-el, ha jól emlékszem mindig a pilótákra szóltak rá hogy ne használják.Ennek azonban ellentmond Horner nyilatkozata: [link]
„Mindent megtettünk, hogy kezeljük a helyzetet, a motoron mindent letekertünk, a KERS-rendszert kikapcsoltuk, és azon kívül, hogy egy tehenet állítunk a pálya közepére, nem sok mindent tehettünk volna még.”
Persze ez lehet poén is
-
werszomjas
addikt
válasz
Én csak Online játszom, de ott még nem volt ilyen gond (valakinek volt már online ilyen?), karriert a folyamatos mentés elvesztés miatt még nem kezdtem el majd patch után.
De szerencsére online is van mérnök imádom mikor mondja hogy push push push to win
-
fess
őstag
válasz
nekem is így volt,2-3 kör alatt megjavítják,de azt nem értem hogy csinálják,ezt is tudják állítgatni a valóságban a boxból?
-
Motion_Blur
félisten
Nektek volt már KERS problémátok versenyen?
Nagyon komoly volt, szólt a mérnök hogy hirtelen hiba lépett fel a KERS működésében és megpróbálják megjavítani. 2 kör múlva újra szólt, hogy sikerült megjavítani. Pedig pont friss gumin voltam és gyorskört akartam durrantani
-
Steady74
addikt
válasz
fatallerror #3716 üzenetére
tedd ki olyan nézetbe, hogy ne villogjon, hanem állandóan kint legyen. a gumi hőmérséklete, a kopás szintjének jelzése felesleges infó, mert verseny közben amúgy is üzemmeleg a gumi, azokat az idióta színeket meg úgysem lehet látni, érezni meg úgy is lehet, ha már nem tapad...
Shikaree: ha összerakom a kört rendesen, akkor a mostani PB-től 3 tizeddel jobb vagyok, ma ennyivel autóztam jobbat a második mérési ponton (0,268 mp), csak az utolsó kanyarban kiestem a pályáról, megcsúsztam, és buktam az időt. Szal a gatyeszt fel lehet kötni, hamarosan 1:14:8 végében leszek
-
fatallerror
addikt
válasz
Feribacsi555 #3715 üzenetére
ezt írtam h nézni fogom időnként
de minden fityfaszért felvillan magától is csak a benzin miatt nem, forró a fék v kerék v motor felvillan meg a rádión is mondja de a benzinért nem :/
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
fatallerror #3714 üzenetére
A benzint az autó status menüben lehet megnézni, ahol többek között a gumik állapotát hőmérsékletét stb. Billen az S gomb kormányon meg az, amit beállítottál.
-
fatallerror
addikt
nekem pár napja van csak kormányom, most volt nekem is india, az első kormányos versenyem volt ( teljes futamot játszok)
szenvedek még az időkkel, nem tudtam 1.30 alá menni a kvalifikáció során, amatőrön elég volt a 2. helyre, viszont van olyan pálya ahol valós időt megyek és lehet a gép profin ill nem tudom h h lőjjem be az ai-t mert valós időket szeretnék tőlük is látni de akkor meg hülyén nézne ki h vmikor 1. helyről megyek vmikor 24.ről xD am 4. lettem volna a versenyen ha nem fogy ki a benzin így 17. lettem xD nem igaz h nem jelzi a benzint semmi v hol van az a kormányon?? 1x bemondta a rádión h óvatosan a benzinnel de nem vettem komolyan : DD
tanulság, nézni fogom én is az állapotot...
-
TGaben
tag
Sziasztok!
Tudja valaki,h verseny közben, lehet-e módosítani a gumi taktikán? 20%-os versenyt szoktam menni, h legyen biztonsági autó, és legutóbb az történt,h verseny közben elkezdett esni az eső, még mielőtt behívtak volna a boxba, tehát ott már esett, és ugyanúgy a száraz pályás abroncsot rakták fel, (mindenkinek) mintha napsütés lenne. A beállításoknál nincs valamilyen gomb,h ilyen esetben tudjam kérni az "intermediet - köztes" gumit, mielőtt a kötelező kerékcsere meglenne?
-
Patrick
addikt
1:28:784 malájban.
Elég karcsú mi? Jah, tudom, kormánnyal kéne.
-
hermanyi
addikt
válasz
shikaree001 #3706 üzenetére
Igen csont ugyanaz a beállítás mind a 2 járművön
AMD_ok :
De az ajtó jól néz ki szenvedtünk vele másfél órát ,hogy jó legyen -
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3701 üzenetére
megnéztem a ferkával és megnéztem a Williams-el ugyanazok a beállítások
erka :292 Williams:298
-
erix31
csendes tag
Valamire számol a kis sunyi, nem sokat, de számol. Egyébként a gumikopást még a garázsban megnézem versenynap és már ott kevesebb. Értem mire gondolsz, a rajtrácsra való kigurulás (1 kör) és a verseny előtti felvezető kör (még 1 kör). Lehet, hogy mondasz valamit.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
shikaree001 #3699 üzenetére
Amúgy sokszor járok így én is.Lehet tényleg gond van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.26. Apple jótállás
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db érhető még el)
- FÉLÁRON! Fujifilm Instax Mini 12 instant fényképezőgép + 2x10 mini film - Új, bontatlan!
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest