Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #8527 üzenetére
Akármilyen bugos szar lesz, úgyis meg fogjuk venni
-
Motion_Blur
félisten
Én egyébként abban reménykedek hogy sokan átállnak majd a 2012-re, és ezért kevésbé lesznek terheltek a Live szerverei, ezáltal talán megbízhatóbb lesz a multi és tudunk csapatni. Vagy már megint csak hiú ábrándokat kergetek?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #8515 üzenetére
Szvsz kíméld meg magad tőle!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #8493 üzenetére
"tetszik ahogy mozdul a kormányod és azt abban a pillanatba követi a képernyőn lévő is"
Ez nagyrészt annak köszönhető hogy CRT monitort használ, azaz nincs input lag.
Én is csinálok majd ilyen videót. kurva jó
hermanyi: grat a G25-höz!
-
Motion_Blur
félisten
Ne legyetek már ennyire kislányok!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
ps.clint #8460 üzenetére
Bőven megér 35e Ft-ot, én már nem is tudom hány éve nyúzom (nem keveset és max. FFB-el) és olyan mint újkorában
Azt gondolom hogy billentyűzettel és joy-al nem lehet igazán komolyan játszani. Nem is akkora élvezet és nem is lehet olyan eredményeket elérni mint kormánnyal.
-
Motion_Blur
félisten
Ha valaki ki akarja próbálni a 2012-es autókat és nem akar sínen autózni, jó alternatíva lehet: F1 RFT 2012 Demo
Lőttem egy képet: [link] driverből minden fullon, egy kurva rece sincs!! Szerintem brutálisan néz ki
-
Motion_Blur
félisten
Fuuuuuuu de felkúrtam magam ezen a bughalmazon
3 órán át TT-ztem, a csuklóim már leszakadtak mire Suzukában tudtam menni egy 1:23.9-es időt, nézem utána Leaderboardon, a kis csavar ikon az időm mellett nem szürke hanem fehér
ez a tetves játék magától benyomta nekem a mid. TC-t ááááááá felrobbanok
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #8423 üzenetére
40 ropi egy új G27, pár hónap alatt felére esett az ára
Te házasodsz? Ez esetben gratula, de azért még nem késő meggondolni magad!
-
Motion_Blur
félisten
Egy kis TT Challenge: [link]
Bár ahogy látom nem sokan bíbelődnek ilyesmivel a nyár közepén
én is csak pár kör erejéig cibáltam meg a kormányt
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #8407 üzenetére
34 végét ha jól emlékszem
mod: de videó csak 1:35-ről van
-
Motion_Blur
félisten
Érdekes bugnak lettem áldozata.
Indítottam egy wet TT-t Shanghaiban, autót beállítottam és az első mért köröm egy 1:34-es idő volt. Ezután minden körömbe úgy indítottam hogy az első szektorban +4 tized ami a kör végére 1.2-1.5mp hátrányra hízott. Legalább 20x próbálkoztam konstans hoztam az 1:36-os köröket, de ennél jobbat nem tudtam...
Teljesen megváltozott az autó tapadása mind féktávon, mind kigyorsításon. Tapasztalt más is ilyet?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
dangerzone #8212 üzenetére
A patch óta egyértelműen TC-vel.
Elég csak ránézni a Leaderboardra.
-
Motion_Blur
félisten
Nyitottam egy totyikot a 2012-es résznek: [link]
-
Motion_Blur
félisten
Srácok, hamarosan én is visszatérek a versenypályákra, csak a fél év kihagyás után még vissza kell rázódnom, kb. 1mp tempót kell megtalálnom újra körönként, de amint megvan, jövök én is a Live-os csapatásokra
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Feribacsi555 #7668 üzenetére
pü ment
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #7613 üzenetére
Mi történt?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82 #7595 üzenetére
Csak elő kell vennem még a játékot úgy érzem...
HPC: el ne kiabáld!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82 #7592 üzenetére
Csak meglett!!
hány sör volt benned?
-
Motion_Blur
félisten
Köszönöm Srácok!
A gokartban természetesen benne vagyok, szóljatok és megyünk!
-
Motion_Blur
félisten
Köszi srácok, február elején összehozhatnánk
Csak hagyjatok majd nyerni! -
Motion_Blur
félisten
válasz
Feribacsi555 #7574 üzenetére
Ugyan nem nekem szólt ez a hsz, de nekem is íródhatott volna sajnos. Mentségemre legyen mondva, 1 hónap múlva külföldre költözünk és most minden energiámat oda kell koncentrálnom szóval én teljesen felhagytam a játékkal. Szívem szerint kockulnék tovább és csapatnám tiszta erőből, de most másról kell hogy szóljon az élet.
-
Motion_Blur
félisten
Nagyon sajnálom hogy megpusztulni látszik a liga, pedig jó kis társaság jött össze
részemről már úgy vagyok a játékkal hogy írmagja sincs a gépemen.
Kár érte..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi #7418 üzenetére
Grafikát inkább hagyjuk, nagyon régi már az alapjáték, akinek ez prioritás az el se kezdjen vele játszani szerintem. Viszont a mod fizikája nagyon jó, iszonyat nehéz lett, ami végre azt jelenti hogy pl. Hringen 1:22 volt a legjobb köröm, de kb. 10 körből 7-ben szanaszéjjel töröm az autót
Füvet megcsíped, kerékvetőn felül az autó, vagy csak túl korán adsz gázt és egyből vége mindennek. Megmondom őszintén hogy k*rva jó érzés végre újra szimulátorral játszani, én az rFactorral a megjelenése óta játszottam szinte napi szinten (főleg F1-es modokkal), amíg ki nem jött az F1 2010. Azóta viszont semmit, és marhára élvezem a "visszaszokást"
mondjuk itt a multizás felejtős + azért van hiba is bőven de legalább menet közben nem basz ki a rendszer. Pár dolog ami más (jobb) F1 2011-hez képest: féktávon gyönyörűen keresztbe áll ha gyorsan pakolsz vissza, kanyaríven sokkal inkább bebólint az autó eleje ha elveszed a gázt, ami F1 2011-ben semennyire nem volt érezhető.., kerékvetőkkel nagyon kell vigyázni mert nagyon sok megvezeti az autót + ha csak egy nagyon picit is koccolsz bármit, rögtön repülnek a szárnyak. De pl. nincs olyan hogy Hring utolsó kanyart 5.be veszed a fűről meg ilyenek
-
Motion_Blur
félisten
Nagyon kihalt a topik...
vallomás ON
pár napja rFactor F1RFT 2011-el játszom már...
vallomás OFF
-
Motion_Blur
félisten
Minden aszfaltszaggató kollégának Boldog (azaz laggoktól, network és .exe hibáktól mentes
) Új Esztendőt Kívánok!
-
Motion_Blur
félisten
1 hete nem játszottam már, ilyen nem volt azóta mióta kijött a játék... és ahogy elnézem a hsz-eket nem is fogok mostanában
-
Motion_Blur
félisten
Én az ünnepek alatt most ezzel nyomulok: [link] leaderboard 2. hely már megvan
-
Motion_Blur
félisten
Tisztelt Péter!
Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett az Xbox Ügyfélszolgálattal.
Mivel a játék kiadója nem Microsoft hanem a Codematers és ez által a játékszervereket is a Codemasters biztosítja ezért az ilyen fajta problémák is hozzájuk címzendőek.
Kb. ezt vártam
-
Motion_Blur
félisten
Minden kedves versenyzőtársnak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és győzelmekben gazdag, Boldog Új Évet kívánok!!
McLaren drukkereknek egy kis finomság: [link]
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #7201 üzenetére
Ez még TT-ben is szinte lehetetlen idő..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #7177 üzenetére
És csodálkozol hogy ledob a Live?
Catalunya ASSIST OFF esős időmérő eredménye: [link] HRT első sor -
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #7174 üzenetére
Mi ez a szamárvezető? Vagy csak sok volt a pálesz és nem látsz?
mod: igen, látjuk a spéci festést az autón
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #7171 üzenetére
Használd a tudásbázist!
-
Motion_Blur
félisten
1167907408
kíváncsi leszek a válaszra...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #7154 üzenetére
Rendelési azonosítónak tűnik
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #7148 üzenetére
Engem is így fogad a játék. Kíváncsi lennék hogy ez mennyire globális probléma. Eddig úgy tűnik hogy nincs tömeges "sírás" az ügyben
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #7134 üzenetére
de szépek is voltak azok az idők [link]
amikor még a dupla DNF is alap volt a mekiknél
-
Motion_Blur
félisten
Innentől csak TT, nem fogok én itt szopni ezzel a szarral...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
werszomjas #7056 üzenetére
Catalunya
Vixen, Lóri, HOBO, HPC: köszi
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #7043 üzenetére
50-es rank és 5000 xp a max. amit bugmentesen elérhetsz. Persze mindkettőt el lehet bukni, ha rosszabb teljesítményt nyújtasz. Meg gondolom az se mindegy hogy arányaiban hányszor futsz be az első helyen.
Megnéztem az multi statom ha már témánál vagyunk: [link] alakul
-
Motion_Blur
félisten
válasz
werszomjas #7002 üzenetére
Last man standing-et tolni?
én mennék, de csak holnaptól leszek otthon
-
Motion_Blur
félisten
Én nem tudnék örülni olyan pontoknak amit ellenfelek híján szereztem, rosszabb esetben azért nyertem/lettem dobogós mert kiesett előlem a fél brigád. Én kukáznám a mai eredményeket...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Feribacsi555 #6969 üzenetére
Igazad lehet, erre nem is gondoltam...
hamachi-t én nem ismerem, nem vágom hogy jó lenne-e
-
Motion_Blur
félisten
Nekem hirtelen ez jutott az eszembe: [link]
Csak ugye itt nem Michelin hanem Bugmaster + Live
-
Motion_Blur
félisten
Nekem 18 kört bírt a 29-ből
Pedig hatalmas meccs volt a láthatáron Vixennel és FTom-al
-
Motion_Blur
félisten
Engem lekúrt a lobby-ból mint a szart, visszajelentkeztem most meg szerintem senki nem lát mert nem kapok meghívót...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #6899 üzenetére
Nekem is csak steering linearity 30% többi nulla és van szélárnyékom, tudom hogy az oldalon szerepel 2%-os brake deadzone, de patch óta úgy néz ki nem kell féltétlenül.
mod: én nem vagyok ellene hogy legyen szabadkártya a futamokon, csak vigyázzunk egymásra, főleg az elején
-
Motion_Blur
félisten
Bugos és sokszor leáll exe hibával illetve disconnectel a Live vagy simán csak a játék. Egyébként magával a játék élménnyel, fizikával nincs komolyabb probléma, kivéve azt hogy ha mondjuk esős edzésen mész kínlódva 1:45-öt, akkor az AI slick gumival megy 1:32-t
a pályán persze kóricálnak de az időeredmények olyanok mintha a 2004-es Ferrarival rohangálnának üres tankkal
-
Motion_Blur
félisten
válasz
shikaree001 #6883 üzenetére
GoComplete chat-en azt beszélgetjük hogy mindenképpen meg kéne tartani a futamot, és utólag dönteni arról hogy megrendezzük-e újra. Ki kellene találni egy arányszámot, egy százalékot (természetesen még a futam előtt), hogy mondjuk ha a versenyzők 40-50%-át ledobja Live hiba miatt akkor eredménytelennek kell tekinteni a futamot.
Kérdés hogy ebbe számítson az időmérő is vagy csak a futam?
-
Motion_Blur
félisten
Ahogy néztem az onboard videókat a Kínai futamról (assist off) feltűnt hogy nem nagyon használta senki az 1-es fokozatot? Szerintem nagyon sokat segít abban hogy ne legyen alul kormányzott az autó én esőben mindenképpen csak ajánlani tudom.
map - én a 2-3-as kombinációban, a 6-os, 9-es, 11-es és a 14-es kanyarban is visszakapcsoltam 1-be, de ez lehet azért van mert nagyon korán és szűken kezdek kanyarodni
Najóccaka
-
Motion_Blur
félisten
A hátsó egyenes féktávját bevállaltad rendesen
jó a vidi
Sajnos én se vettem fel, nem akartam kockáztatni hogy valamit elbaxon a Fraps, vagy 30 FPS-el kelljen vezetnem + minden idegszálammal arra koncentráltam hogy ne hibázzak
Vixen: támogatom a kezdeményezést, ugyanígy jártam én is!!
Lóra, Gaben: nagyot futottatok!!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi #6747 üzenetére
Látom és nagy grat hozzá
Én is gondolkoztam a két kiálláson de még az első etapom végén is konstans tudtam lenni 1:38 vége, 1:39 közepéket futottam. 16 körig elmentem egy szettel asszem. Aztán visszajöttem Vixen diffúzorára és rögtön az első kanyarban kicsit keresztbe is álltam.. 4-5mp-et kellett ledolgoznom, ami sikerült is talán a két körrel frissebb gumiknak köszönhetően és utolértem. A vízfüggönyben semmit nem láttam, ezért kénytelen voltam más íveken autózni, nekem ez tök új dolog, de nagyon tetszett
Aztán sajnos hibázott, így megkönnyítve a dolgomat. Megnéztem volna még mit össze pofozkodunk az utolsó 4 körben
HPC: köszi, Neked is grat
mod: 1. Hispania Racing: 77 pt
-
Motion_Blur
félisten
Shanghai assist OFF: [link]
Grat mindenkinek!
Vixennel megint nagyon komolyat csatáztunk -
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #6710 üzenetére
Örülök hogy emberedre akadtál!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Feribacsi555 #6682 üzenetére
Nagyon komoly
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos autók - motorok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Napelem
- Synology NAS
- Windows 7
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest