- OLED monitor topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- iPad topik
- LG LCD és LED TV-k
- Nikon DSLR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Erre válaszoltam legelőször. Igen, van. Már régóta, már pre-load is van.
És ott az indoklás, hogy miért nem látod te.
A gfwl-es dolgot is leírtam, hogy ennek ellenére miért működik nálad.
Szerintem mindent normálisan és érthetően leírtam. Ebből meg lehetne érteni, hogy mi a helyzet.
-
-
polonic
félisten
Meg is van a magyarázat.
Azokból az országokból, amelyekben nem támogatott a GfWL, onnan nem is lehet olyan játékokat venni. Ez nem tudom, hogy mindegyiknél így van-e vagy csak Codies játékoknál.
Vegyél dobozost vagy kérj meg valakit, aki gfwl támogatott régióban van, hogy vegye meg neked a te adataiddal bejelentkezve a steamen. Bár ez nem 100 %, hogy működik. Vagy az is jó lehet, ha elajándékozza neked steamen.
-
Motaba78
addikt
valakinek jelzett vissza a media markt az előrendeléssel kapcsolatban ? (6990ft)
-
JONAS77
aktív tag
JAIME ALGUERSUARI
Ő 319-et ment!
-
JONAS77
aktív tag
válasz
Motion_Blur #573 üzenetére
Csak 325-tel ment, nem?
Ez pedig reális - 203mérföld=325Km/hegy link, hogy megbizonyosodj: http://www.formula1.com/video/onboard/
nézd meg!
-
JONAS77
aktív tag
Steamen elérhető lessz a játék?
-
polonic
félisten
Ha kiváncsiak vagytok kritikákra magyarul, akkor menjetek arra a bizonyos oldalra.
-
Motion_Blur
félisten
Minden pályára az 1-es hátsó szárny az ideális az F1 2010-ben.
Spa-ban még esőben is fullon lehet venni az orúzst, reméljük ezeket most javították. Meg persze az sem teljesen életszerű hogy a Les Combes előtt 380km/h-s csúcssebességet lehet elérni... ha jól láttam itt 340 körül ment a Lotussal, ami még mindig sok sajnos.
-
ftomi74
tag
Megy a livestream.
-
MajaG
senior tag
Aki rajtam kívül is előrendelte xboxon, az vegyen fel majd liveon! F1 2010-esek is!
-
fagy53
nagyúr
Időközben olvastam a fizikájáról és várhatóan valósághűbb lesz a 2010-nél pl. esős időben, jobban lehet majd érezni a kocsi tömegét ami pl a kerékvetőkön való áthaladásnál realisztikusabb lesz mint az előző játékban. Ezen felbuzdulva előrendeltem és kíváncsi vagyok tartják-e a 7k-t....
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #563 üzenetére
Nem feltétlen azt kell nézni. Gondolom azért volt ilyen a vezetési stílus, hogy kijöjjenek a különbségek a fokozatok között egy kör alatt. Ha csak ott előzne, ahol tisztán tud, akkor nem érne sokat ez a videó.
Segítségekkel ment (gondolom) + nem is vezetett jól és mégsem láttam azt, hogy a legend odacsapna neki. -
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #563 üzenetére
Milyen összefüggés van az idiótaság és a konzolos játékosok között?
Nem értem. . . -
Rototti
senior tag
EZ a vidi összehasonlítja a nehézségeket (remélem még nem volt).
A legend most sem tűnik nagyon acélosnak... -
ftomi74
tag
-
giigz
veterán
Egyre jobban várom.
-
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur #553 üzenetére
Ezt linkeltem én is az 539-ben.
Tényleg nagyon jó.Ha jól emlékszem, írta valaki a twitterén, hogy majd jön később HD-ban is. De nem vagyok benne biztos.
-
ftomi74
tag
Asszem nem volt még: VVV Monza
-
Motion_Blur
félisten
Ez a videó szerintem marha jó, HD-ban 'nincs meg valakinek'?
-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #548 üzenetére
Egyébként ez nem multi videó. . .
-
snoopy
aktív tag
Dx11-ben van asszem csak gumikopás effekt a 2010-ben. De van valami, nálam határozottan látszódik, ha bekapcsolom a gumi szimut.
-
Rolly Dy07
senior tag
Picit lehet, hogy változni fog, de mondjuk ez nekem pont jó. Én is észrevettem, hogy hamarabb fékezgetünk, mert általában semmi leszorító erőt használunk a nagyobb végsebesség és a jobb gyorsulás miatt. A másik meg nagyobb szárnyállással nem merünk vagy nem tudunk gyorsabban menni a kanyarban. Lehet ezek a kezelhetőség miatt vannak. Sőt érzésem szerint azért, mert elég tapasztalt vagyok, hogy érezzem hol a határ. Így marad a minimális leszorítóerő és nagy sebesség. Titkon remélem ezt változtatták meg a 2011-ben.
-
ftomi74
tag
-
munky
őstag
Nekem sem a kedvencem ez a megvalósítás. A motor hangokat nem tartalmazza a CM által vásárolt licensz
Szerintem technikai akadálya nem nagyon lehet annak, hogy valódi vagy ahhoz közeli motorhangokat tegyenek a játékba. Inkább jogi dolgok miatt használják ezek számítógépen kikevert "izéket"...
A 2010-hez képest azért van némi előrelépés ilyen téren is...
-
ftomi74
tag
[link] 260-as hozzászólásban első tapasztalatok.
-
giigz
veterán
Jujj... Nekem ezek a motor hangjai nagyon nem tetszenek, semmi realitás, változattosság.
-
szumoo
senior tag
válasz
Motion_Blur #537 üzenetére
Akkor lehet azért látom kopni, mert a 2011-es mod van fent.
-
polonic
félisten
Itt van pár gameplay videó.
Minden nap új videó fog felkerülni a megjelenésig. -
Steady74
addikt
F@sza, várom már! Kérdés, hogy a multiban mennyire lesz fair-ként kezelve majd a safety car...
Spirit: Nem Te vagy a béna, ilyen a játék. Monza tipikus példa, míg élőben a célegyenes utáni sikán féktávja 100 m, a játékban 150+ a kellő táv. Ez van, reméljük jobb lesz most, 1 hét múlva kiderül.
-
Spirit
őstag
Arról lehet valamit tudni, hogy a vezethetőség fog-e változni a 2010-hez képest? A köridőkben már egészen jó vagyok másokhoz képest, egy 100%-os futamon max 1-2 komolyabb hibám van, de ha egymás mellé tenném az igazi onboard felvételekkel, sok közük nem lenne egymáshoz. A játékban jobban gyorsul, általában magasabb a végsebesség is, de a kanyarsebesség érzésem szerint jóval alacsonyabb, kigyorsítani jóformán lehetetlen úgy,mint az igaziak, megcsúszás nélkül..jah, és a féktáv.. jó 50m-el előbb kell fékezni a játékban. Én lennék ennyire béna?
Nem mellesleg kapható mostanság olyan kormány, ami jó minőségű, egyszerű, de nem cockpitbe való, és nem 80e ft? Az se lenne hátrány, ha direkt F1-hez való.
-
polonic
félisten
Itt is van a 4. fejlesztői naplól
Nagyon jó ez a videó.
A gumikopás is látszik most már az autókon, lehet látni a videóban.
-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #522 üzenetére
Ezek ilyen profilok.
Legtöbbször csak crossfire-höz valók. Nagyon ritka, amikor egy gpu-s rendszerhez kell. Ez most ilyen.
Lehet vele a cf hatásfokát és hibákat javítani. -
werszomjas
addikt
válasz
Motion_Blur #525 üzenetére
Reméljük
Bár itt Debrecenben szerencsére 1 épületben van a MM és az 576, szóval ha MM-ban nincs, átbattyogok 576-ba és megveszem ott
-
Motion_Blur
félisten
válasz
werszomjas #524 üzenetére
Remélem ez nem valami hatalmas FAIL lesz a MM-tól..
mondjuk az elődrendelésről semmilyen visszajelzést nem kaptam
-
werszomjas
addikt
Micsoda meglepetés ez a MM-tól, sztem 7000nél olcsóbban sehol nem lesz kapható, szóval a rendelést leadtam.
Ráadásul azt írják:
2011.09.22, ezek szerint lehet már 22én átvehető
-
fagy53
nagyúr
Még hét nap.....aztán megvárom az első benyomásokat a játékról. Különösen annak a csaló bandának a véleménye érdekel, akik az F1 2010-nél már elásták magukat a lelkes, de versenyezni közepesen tudók szemében.
Érdekelne a különbség a két játék között a fizika és játszhatóság tekintetében ezért kéretik majd a csúszkát low állásba helyezni!Benézek majd egy párszor 23.-a után......
-
giigz
veterán
Várom már a játékot nagyon!
-
polonic
félisten
Akinek AMD vga-ja van, az felteheti a legújabb CAP-ot. Kivételesen most egy gpu-s rendszerekhez is.
-
polonic
félisten
Az első hsz-ben a hivatalosan támogatott kontrollerek és kormányok!
----------
(#512) stevve
A versenyre csupán a verseny hosszúságát állító csúszka hat ki.
A short weekend egyébként: 1 edzés, aztán 1 15 perces időmérő.
Long weekend: minden úgy, ahogy a valóságban. -
snoopy
aktív tag
Miért olyan fontos az időmérő. Azt úgy is csak RB-vel lehet majd nyerni most
-
snoopy
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #504 üzenetére
Valahogy így, igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook x360 1030 G8 i7 1185g7/16GB/512SSD/TABLET mód
- ASRock Rack EPC621D8A Intel LGA3647 foglalatú ATX-es szerver alaplap CPU coolerrel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest