- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
Simán elmegy a te konfigodon is, ezeket a képeket én csináltam frapsal. Az én vasamon vigan elmegy, igaz szerintem, ha versenyen indulnék valahol, mondjuk rajtam kivül még 21 ellenféllel, akkor visszakellene fognom nekem is a grafikai szépitéseket. Azért megkéri a magáét szépen!
-
werszomjas
addikt
Ha jól megcsinálnák nem vennék meg az emberek a következő részt
Komolyan sztem direkt hagyták ilyen bugosan a 2011-et is, legalább megveszed a 2012-t, nade mi most túljárunk az eszükön, mer nem vesszük meg úgyse
Én nem fűzök sok reményt a 2012-höz sem
Bár az már jó pont, hogy nem live-n lesz a multi, talán az segít a folyamatos lost connecteken, így már elég csak a játék bugokon idegeskedni
-
hermanyi
addikt
De míg az rF az kimondott szimulátor addig a CM es F1 nem az és nem is annak szánták .
Ezért nem is lehet egy kalap alá venni a 2 játékot .
Ha elvakult és csak a minél jobb idő elérése a cél és netán tán értesz is az autó beállításához akkor rF ha csak szórakozni haverokkal ökörködni akkor CM féle F1 és bizunk benne ,hogy a 2012 kicsivel jobb lesz . -
[CS]Blade2
addikt
Tennék rá egy kisebb vagyont, hogy nem tudnák megcsinálni rendesen, vagy az lenne, hogy érdemes lenne jól megtankolni, aztán rúgni neki, vagy pont az ellenkezője, de véletlenül sem egy köztes. És ezzel kiirtanák a játék ezen részt, mert vagy a legkisebben vagy a legnagyobbon végignyomnák az egész versenyt. Így sem jó dolog, ahogy most van, de félő, hogy, ha hozzányúlnának, akkor rosszabb lenne. Kezdetben jó lenne, ha az autó setupos hibákat, meg a köridőket rendbe tennék, ennék komolyabb én nem bíznák rájuk (CM) első körben.
-
werszomjas
addikt
tehát a konklúzió az, hogy a man. váltósok szopjanak csak szépen
Valahogy úgy, kellemes mikor végig küzdesz egy versenyt, és az uccso körben elfogy a benya, megöli a játék hangulatát, de most csak azért meg nem fogok aut váltóval menni.
Ráadásul a kipörgésgátlót is kikapcsolva használom mostanság, úgy még jobban pörög a motor (kicsit szokni kell még a gázadagolást), no mind1, akkor marad az utolsó egy-két kör mix1
(reménykedtem a patch-ben hogy javítja majd)
-
Steady74
addikt
Na most képzelj el egy versenyt SPA-ban, ahol az utolsó helyről indulsz, 9 pilótát kell letolj azért, hogy az első legyél. Küzdesz 8 körön keresztül, előzés, felzárkózás, boxból kivezető kört megnyomod... és az utolsó kört megkezdve van 3 mp hátrányod az első helyezetthez képest. Tudod, hogy meg tudod csinálni, képes vagy rá, gumik jó állapotban vannak. Az utolsó szektorban viszont hörög a motor mert elfogyott a benzin. A 3 mp-ből ledolgoztál 2,6-ot, a végére lett 15 mp mínusz.
Na ilyenkor ne kapjon agyvérzést az ember?? Saját sztorim volt...
-
polonic
félisten
Egy kicsit szabadságoltam magam.
De már itt vagyok. Esténként ráérek. Játszhatunk. Monaco nálam is katasztrófa, érdekes lesz. Faltól falig megyek. Pár szárnyat el fogok használni.makkai
Egy évad van. Aztán újat kezd az ember. Bármelyik csapatot lehet választani.
Majd meglátjuk, hogy mi lesz az évad végén. De végülis felőlem is mehetne. Ezt akkor majd mebeszéljük. -
makkai
aktív tag
És egyébként akkor egy évet lehet így játszani, vagy utánna indul a második?
Jelenleg ki az elsőszámú pilóta?
Ha elkezdeném Én is valakivel, és lenyomtuk az évet, és nincs második év, akkor kipróbálhatnánk úgy, hogy a Ti és a Mi párosunk első számú pilótái és második számú pilótái rendeződnének csapatba, és úgy nyomnánk le egy új évet.
Mit szólsz hozzá? -
Steady74
addikt
-
DigitXT
félisten
Nem, megadta a POLE-t, nem jöttek jobb időt a többiek,
viszont valamiért kaptam egy 10 helyes rajtbüntetést, de
ez csak a statisztikából lett nyilvánvaló.Mondjuk nem
emlékszem semmilyen konkrét "eseményre": néha-néha
szoktak figyelmeztetni, amikor egy-egy kanyar gyengén
sikerül, hogy levágás, de más semmi. Így utólag már
mindegy: a versenyt így is simán nyertem, mivel én csak
"közepes" AI ellen megyek, az meg nem durva kihívás...
De az XBox360 kontrollerrel így is elég fárasztó vezetni,
szóval egyelőre ennyi elég - kicsit kelljen azért küzdeni,
de ne itt őszüljek meg az eredményekért, nem igaz?Rajtra amúgy van valami trükk? Sajnos elég sűrűn vagy
elpörgetem a hátsó kereket, vagy túl kis gázzal rajtolok,
összességében mindig rossz a tempóval: figyelmeztet is
néha, hogy illegal blocking. A rajtnál, ha nem gyorsulok
elég jól: kicsit vicces, de ez van. POLE-ból rajtolva sajna
a legritkább esetben fordulok elsőnek. Más kérdés, hogy
pár kanyar, és ismét vezetek, de akkor is kéne kezdeni
valamit a rajtokkal, szvsz. Segítségeket nem használok.
Amúgy az első szezonom, Force India, 20%-os távokkal. -
Serpiko
addikt
Most már kezdem érteni a dolgot milyen jó, hogy vagytok nekem. A láma kérdez megint mi a fékrásegítés angolul a menűben csak azért kérdem mert így biztos ki tudom majd kapocsolni, ha tudom az angol nevét.
Beállításokat már mentettem itt linket egy kolléga feljebb sok pálya beállítást.
-
Serpiko
addikt
Akkor váltok izi fokozatra és gyakorlok. Mondjuk ezt hogy kell van gyakorló lehetőség és azt hol találom? Mivel nem akarok a versenyeken gyakorolni. Ez a gyorsítást és fékezési módszert kipróbálom nehéznek tűnik így elsőre, de gyakorlom aztán majd csak menni fog a dolog.
-
Trihorn
tag
Setup:
Wings:10-11
Brakes: 48-52 High-Standard
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1
Springs: 9-11
Gears: 1:144 2:172 3:197 4:226 5:254 6:286 7:330
Camber: -3.5 -1.3
Toe: 0.11 0.29 -
Alister71
nagyúr
Nem arról szól a fáma, hogy gond van vele, vagy nincs.
De egy 3.6 GHz-es PHII 955 csak 75%-on tudja hajtani a 6850-est 1680x1050-be, ultra high grafon.
4GHz-n ez már 80% környékére módosul, 1920x1200-on max settings-en, egy 4GHz-s 955 már 90 - 95%-os gpu kihajtásra képes, míg az átlag fps 63.
Az irányítása nagyon tetszik, szerintem jobb lett mint a 2010-nek.
A grafika megosztja az usereket, mint a Dirt2 - Dirt3 esetében, szerintem ez szebb lett, mint ahogy a Dirt3 is. -
szab.tam
nagyúr
ha meglesz a játék, akkor valszeg a vga-t visszadobom, mert cpu hűtő átbütykölése csak a jövő hét közepén lesz. (addigra készülnek el a furatok: 360 db...)
addig meg nem várok...anyámmal élek, babettám van. én ne legyek kemény? (nem is...)
pláne, hogy lázasan itthon fetrengek. soha jobb alkalom egy kis vezetésre....
-
szab.tam
nagyúr
persze. madj ha meglesz a játék, és visszaraktam a 20 kilós vga hűtőt a kártyával együtt, ami most büntiben van a sarokba támasztva....
pár nap...
leesett 2 db. fet / vrm hűtőborda + kiegészítem a cpu hűtőt további csövekkel, bordákkal, hogy jobban hűtsön kicsit. így tesztelek egy új csövezési, hőcső blokkolási eljárást, ami talán olcsóbb lesz, így majd sorozatgyártásra is jó lesz...
-
PiE137
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sorozatok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó számítógép
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest