- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
Steady74 #299 üzenetére
Megveszed, akkor ki kell fizetni. Viszont a játék megjelenéséig van lehetőség visszamondani és akkor visszakapod az árát.
Előtöltés pedig azt jelenti, hogy letöltheted a megjelenés előtt, hogy ott legyen a gépeden. Azért, hogy ne megjelenés napján kelljen, amikor le vannak terhelve a szerverek. Amikor elérkezik a megjelenés napja, ez ott is 23. (éjfél általában) , akkor dekódolódik a játék, ez kb 5-10 perc, utána lehet játszani is.
-
polonic
félisten
Egy hír:
Helios, az egyik közösségi menedzser most írta a hivatalos fórumon:
Hamarosan fennt lesz Steamen a játék. Aki előrendeli, az kap 10 %-os kedvezményt és lesz előtöltés is.
-
Steady74
addikt
Várom már, hogy kijöjjön, azt hiszem a 2010 azonnal uninstall lesz... tegnap este 10 körül egyetlen egy szeró sem volt, utána volt vagy 3, de be sem léptem...
-
polonic
félisten
Egy kis info a safety carról:
Ahogy "begyűjtötte" a versenyt vezetőt azután egy teljes körig marad a pályán, aztán a következőben megy vissza.
-
polonic
félisten
Itt a gamescom trailer már hd minőségben és Season so far néven.
-
-
polonic
félisten
Egyértelműen jobb lesz. Nem is kérdés.
Mennyi újítás jelenik meg benne, ha az SC-t nem is számítjuk még akkor is. Nagyon úgy nézett ki, hogy nem lesz.
Egyébként az AI is okozhat tömeges balesetet, ilyenkor jön a SC. Vagy kaotikus időjárási körülmények között is bejöhet.
Aztán lesz piros zászló is!!!
Nem tudom, ezekről olvastatok-e már. Ezek a hírek láttak napvilágot.
-
-
Timbu
tag
válasz
Neil Watts #272 üzenetére
Biztos az egyik HRT-t Baumgartner vezeti majd
Vajon a steames verzió is honosítva lesz?
-
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #270 üzenetére
Why?
-
Xirtam
veterán
Itt is meglehet rendelni! F1 GAME HUNGARY ELŐRENDELÉS ( ÉS ITT MAGYAR LESZ )
-
polonic
félisten
Esős verseny Spaban. Látni a menüt, ütközéssel boxkiállással és látni a SC-t is a boxban.
-
munky
őstag
Elég lehangoló videó ez megint.
Ami nem tetszik:
- A T-Cam nem az igazi, mintha a kocsik túl keskenyek lennének a valódi arányokhoz képest.
- A célegyenes végi féktáv előtt a felfüggesztések mintha ki akarnának szakadni valami útegyenetlenség vagy fene tudja mi miatt... Ez már a '10-ben is jelen volt például Monzában a célegyenes elején és elég gagyin néz ki.
- A bokszkiállásnál az animációk elég bugyuták továbbra is. Gondolok itt arra, hogy szemre elég irreális sebességgel és idióta íven érkezik meg a szerelőkhöz az előttünk autózó McLaren. Ez a kivitelezés egyáltalán nem 2011-es színvonal.
- A bokszkiállásokat követően a McLaren úgy használja a DRS-t, hogy előtte nincs is senki valamint a féktáv után a kanyarba érkezvén újra kinyitja...
-
Djmarko
tag
naon látszik rajta hogy nem igazi
2010-ben még jobban lett megcsinálva -
Djmarko
tag
Sziasztok
Egy kérdésem lenne hogy verseny közben is fog változni az időjárás?
PL:esősen kezdődik aztán felszárad a pálya.
Előre köszi -
polonic
félisten
Nem semmi, hogy milyen jól néz ki az új PS Vita-n a játék: [link]
-
hermanyi
addikt
Arcade a 2010 is de ez ahhoz képest így videón NFS ami ugye már a ló túl oldala szerintem .
De írom ezt idézőjelben mert csak videó majd ha kézben lesz akkor szitkozódom vagy örülök mint az a bizonyos állatfaj a farkánakpolonic:
A háttérben mászkáló asztalos a Festo felsőmaróval a kezében jól mutat (Dobozban van a gép) -
polonic
félisten
Harciasabbnak tűnik az AI. A kers-es előzésnél sem hagyja magát.
-
Djmarko
tag
Ez állat lesz alig várom boxra
-
polonic
félisten
Egy rövid gameplay az új indiai pályán.
A hang az sajnos gyatra.És a végére: F1 2011 Gamescom trailer
-
Hú fiúk, nem is gondoltam, hogy ilyen hamar kiadják, október-novemberre vártam. Ez így frankó lesz
Meg ahogy olvasom az újításokat, nagyon várós
-
polonic
félisten
Bizony! Elég nagy munka lehetett! Eddig akkor vagy altattak vagy tényleg nem tudták, hogy lesz-e és a végére sikerült olyan állapotra fejleszteni, hogy bekerülhessen a játékba.
Azt hiszem, ezzel együtt tényleg elmondható, hogy nem rókabőr lesz ez a rész. Elég sok újítás, változás történik az előző részhez képest.
-
HPC
tag
Ez igen! Nem hittem volna h benne lesz!
Le a kalappal a CM fejlesztői előtt!
-
fatal`
titán
válasz
Motion_Blur #232 üzenetére
Cool
Vezetni felesleges
-
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur #232 üzenetére
Na mondjuk vezetni ugyan minek kéne?
-
Timbu
tag
Jut eszembe: milyen hangulatos lenne, ha a rajt előtt a mezőny végén ott állna a medical car is és a zöld zászlós ember is végiszaladna
Majd az F1 2015-ben megvalósítják.
Az viszont tényleg jó lenne (és azért nem is állna olyan sokból megvalósítani), ha ki lehetne ugrani a rajtál.
-
HPC
tag
Itt a második dev diary!
-
polonic
félisten
A második fejlesztői napló hétfőn, délután 2 óra körül várható.
-
polonic
félisten
-
polonic
félisten
Egy videó. Benne monacoi és spai esős jelenetek.
-
pcguru1
őstag
Én a CD Galaxis-nál rendeltem meg,ennyiért
-
polonic
félisten
Hiába kérdezem Steve-et, nem válaszol a steames kérdésre.
-
polonic
félisten
Én meg fogom várni, hogy mi lesz ezzel a steames dologgal. Hogy vajon mi miatt került be a steam jel a videó végére. Csak ezért nem volt ott, mert ott is kapható lesz. Előző Codies játékoknál sincs feltüntetve sehol, mégis kapható mind steamen.
Én steamen szeretném, elsődlegesen. De ha ott lesz aktiválható, akkor dobozosat veszek. Egyébként ez az ártól is függ. Ha olyan ára lesz, mint a dirt 3-nak, akkor steames lesz ez is. -
Csabee.
nagyúr
F1 2011 Paul Jeal interjú magyarul cc-gombra kattintva előjön majd a magyar felirat!
Amiket elmond az nagyon klassz, és várhatóan nagyon jó lesz a játék.
Ti mit ajánlotok? Dobozosat vegyek? Vagy Steamen vegyem?
Előny hátrány esetleg a kettő között? Olcsóbb egy steamen vett játék mitn a dvd-s nem ? Ha igen mennyivel ?: ) -
kpal
nagyúr
Az igaz a G27 az drága viszont sokkal csendesebb a működése a G25-höz képest de ha sikerül összehozni a G27-re akkor egyszer kell megvenni és sokáig szolgál majd . G25 viszont használtan már jó áron akadt .
-
ETOM
addikt
nagy game lesz alig várom a megjelenést. rem elkészülök rá géppel és lesz kormány is bár elég nehéz itthon normálisat szerezni!
-
kpal
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #201 üzenetére
NFS meg sem érdemli hogy róla beszéljenek .
(#202) pcguru1 itt van a megjelenés [link] és igen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest