Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PLC programozás
- eGPU tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeckardCain
senior tag
A következők vannak:
12 Tribute of Ascendance
6 Treasure breach, ebből egy escalation
1 Mythic Prankster
Este 8 körül leszek (Tomiie#2351), ha valaki szeretne csatlakozhat.
Rota nem feltétel. -
whitezo88
nagyúr
Van megint M Pranksterem, kinek lenne még? Akkor megint ne egyedül menjek. Lehetne rota, vagy akár részleges.
-
Janusz001
őstag
Viszont az itemizáció nekem kifejezettem tetszik, előző seasonokban nagyon nehezen találtál értékelhető lootot az idő előre haladtával, most akár egy gyengébb ga -s itemből is tudsz a végén kis szerencsével jelentős upgradet gyártani.
Legend, uniqe itemekkel is lehetne kezdeni valamit, valami szűrővel, hogy ami nem GA -s, azt is törje be automatikusan, nekem nagyon sok marad a földön.
Pet is szedhetné gyorsabban a lábát, sok minden marad a földön, amit össze kellene szednie. -
proci985
MODERÁTOR
5 szinttel kb masfel ladanyi hely kene.
nekem az a trukkom, hogy atnezem az elso kort, ledobalom addig ami nem kell (ertsd, barmi ami nem breach vagy mythic, esetleg ancient wisdom), majd nezem tovabb a tobbit.
aztan betor -> maradek felszedes -> betor. igy ket korbol altalaban megvagyok
-
Edge
veterán
válasz
El Rey
üzenetére
Hát 2 sor nem elég az biztos. Ha teljesen üressel mész oda csak 1-2 sigil marad a földön, azt meg kell nézni mi marad ott, mert ha lassú vagy igen eltűnik amikor vissza mész mert másik instancebe kerülhetsz.
BTW salvage ikon sztem előbb utóbb lesz majd az invben, mert jelenleg eléggé macerás így az itemek kezelése. -
Janusz001
őstag
World bossoknál és azmodannal szerintem kicsit túltolták a loot mennyiséget, konzolon rémálom szelektálni, nem tudom kiválasztani, mit vegyen fel a földről, mit ne, többet kell fordulni, nm sigilből is ki kell dobálni, mi az ami érdekes, aztán teleport, a kacatot betörni, sokszor mire visszamegyek hült helye a földön maradt sigileknek.
-
-
faragojof
őstag
Ez a legkevésbé bántó, le is cserélhetett volna valamit sokkal sz@rabbra!
-
-FreaK-
veterán
-
Reinhardt
őstag
Nem nagyon mentem Pitet eddig, de ez is megvan.
Kerdesem az, hogy ez mukodik egyutt?
Es egyaltalan megeri? -
whitezo88
nagyúr
Ez is megvan
95ön még nem voltak egyhitek, itt 2 befigyelt már.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
El Rey
üzenetére
Az igen. Nekem eddig nincs szerencsém a szezon sanctified itemekkel. Egyszer ez is beindul majd, mint a lila zápor.
Paladinnal meglett a pit110. [kép] Innen nagy loot/sanctified szerencse kellene hogy tovább lépjek.
Horda módban jöttek a goblinok.
[kép] jozefgucci1
Szívesen máskor is.
sith7
Ha fent vagyok, akkor írjál rám, mehetünk pár kört. -
Tibe
aktív tag
Ezen az itemen mutassátok már meg melyik rész lett Santicifiedezve, mert én nem látom...
-
El Rey
aktív tag
Jackpot.

-
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Köszi szépen a segítséget ProEvoFan . Rengeteg jó cucc esett + két lila is.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Gyere boogie84el nyomjunk pár kört mytich sigillel. Nekem ma 10 körből 6 lila esett.
-
boogie84
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Jó is! Maxrollossral megyek míg nincs meg a 4 lila Rob buildjéhez. Ancestrallal már aprít (P250). Glyphek alig vannak húzva (15).
-
Srácok valakinek van bevált Barbár buldje erre a season-ra ? Elérem a hatvanas szintet ma és jó lenne átállni valami használhatóra ami azért überek nélkül viszi a T4-et így kezdésnek.A HOTA ami első ránézésre jónak tűnik.
-
-
El Rey
aktív tag

Csináltam egy ilyet az előbb. Ez ugye 1db mythicet szokott dobni ha dob egyátalán.
Na, most ebben volt 1db goblin az utolsó pályán. A végén meg esett 2db mythic.
-
Elemental
addikt
Az utókornak.
-
boeing
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Igen és ezt szerintem be is nézték a fejlesztők, pit 100 alig add xp,peddig az jobban kéne adnia mint a 1 hitel leverem bossokat.Jó tudom úgy gondolkodták hogy a embereknek farmolnia kell a boss matikat,és az időbe telik,aki meg veszi innen onnan az nagy lesz a előnye igy is úgy is.De fasza a játék csak ez a xp dolog nem jó igy,remélem változtatják majd.
-
-FreaK-
veterán
válasz
grimm2015
üzenetére
Incense xp bónusz nem adódik össze.
Épp most néztem ezt, hogy hogy érdemes farmolni, tenyleg a bossok adják most a legtöbbet.
Get MAX PARAGON With This Experience Farm! Diablo 4 S11 -
grimm2015
senior tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Az az aktuális, ha nmdbe felveszed a 15% -ot, utána magadra rakod a 4 potit.
Aztán folyamatosan ölöd a bossokat... 280 körül már 100körüli+ bosst kell megölni, erre elmegy egy óra, ha a cuccokat kiviszed a kovácshoz betörni.Az biztos, hogy sokkal könnyebb fejlődni is.
-
ProEvoFan
nagyúr
Köszönöm a meghívást! Aszem' 5 lila esett.
Annyira bejön ez a szezon, hogy elgondolkodtam a paragon 300 trófeán.Ez az egy trófea hiányzik.
AI szerint elvileg Azmodan kill adja a legtöbb xp-t. Urivar kill a másik optimális farm hely. A fene tudja... áprilisi kiegészítővel lehet megváltozik minden, és onnantól gyorsabb lesz a paragon 300 elérése is. Ki tudja mit hoz a jövő. -
Janusz001
őstag
válasz
Lokids
üzenetére
Nekem első szezonom d4 megjelenés óta, ahol nem nekrót inditottam, evade spiritborn lett most, közel sincs bis cucc rajtam, de pit75 2-3 perc körül megy, t4 überek sem jelentenek gondot. Maxrollos buildet követem nagyjából.
Farmolás egy álom vele az eddigi necro minion/infinimist/blood surge/blood wave/shadowblight buildekhez képest, amiket a szezonok alatt próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Könyvajánló
- Ingatlanos topic!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kedd óta megvan.
Ugy erzem, lvl300 hamarabb lesz.
Es egyaltalan megeri?