- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Analóg fényképezés
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Philips LCD és LED TV-k
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Androidos tablet topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boeing
őstag
Igen szerintem majd úgy kéne ezt meg oldanijuk,mint pitnél,hogy ki lehesen választani a nehézséget,és úgy azt megy a ember mit akkar majd.Vagy legyen rá irva stb.
-
shotika
őstag
Csak beesett egy mythic

-
Pedro78
senior tag
Ezerk a lair boss sigilek mikortol valtoznak at +15-rol magasabb szinture? vagy hogy mukodik ez?
-
proci985
MODERÁTOR
Teszteltem egy kicsit shield bash palával, mert sehogy nem akart tankos lenni.
Pár tapasztalat: Life on hit T3-T4 bloodied infernal hordesra muszáj. Ilyen 5800 körüli fire és poison res mellett relentless Butcher bloodied infernal hordesban még fáj: Kicsit elszúrták a blizzardnál a balanceot, mert annyi HPja van, mint T4 lilith második fázisának. Mármint spawnonként.
GA LoH amuleten kb megoldja a problémát, hogy T3-T4en kifogy az ember a potionból.
Perdition helyett Indomitable sisakon elég sokat segít (és felszabadít sloton), cserébe valamennyi damot bukik az ember. Figyelembe véve, hogy nem annyira jó gearben kb 2sec volt T4 Lilith mindkét fázisa, nem a dam a probléma ebben a szezonban.
Aztán lehet valamit én csinálok rosszul.
-
grimm2015
senior tag
Jön a nerf, mert a játékosok nagyon nagy része nem tudja leverni a lairbossokat, és nem "csak" a +45-el volt a baj
. Rövid szezon... de akkor is!
-
Pedro78
senior tag
Gemeket hol lehet leghatekonyabban farmolni?
-
Lokids
addikt
Ezt a town sieget érdemes csinálni? Ad pár fresh meatet, de elég sokat le kéne tolni ahhoz, hogy elég legyen. Meg a 10. már marha unalmas. Érdemes egyáltalán ennyit csinálni, vagy hagyjam a földön ezeket?
-
grimm2015
senior tag
válasz
boogie84
üzenetére
Onnan én sem kaptam... de neked is azért gondolom esett mytic...
Ma csináltam Lv1 sorcot... (Megvolt rá mind a 3 mytic, az is kiderült, hogy csak a shroud és a doombringer volt lv35, a többit nem tudtam felszerelni, kavicsok nélkül sem)
Boss kulcsok, LairBoss sigilek, és ezek mellé is esett mytic is.
Mások a mércék, én akkoriban órákat farmoltam "sivatagi homokot", és volt amikor 4-6óra alatt sem jött össze 2db, majd miután meglett visszatörtem vele a vértem
(igaz ez 2010+volt). -
boogie84
veterán
-
malacka87
őstag
válasz
grimm2015
üzenetére
Mi a nagyot mondás ebben?
csináltál 2k kill streaket és özönlöttek a matik! Bocs hogy értek a játékhoz meg az adott buildhez és gyorsan leütöm a dolgokat!
4 fővel 2 supportal ütöttük a 45-ös bossokat! Macroval meg kb 2 sec alatt eladod a full stasht meg ki is veszel annyit hogy tele legyen!
-
malacka87
őstag
45 ezer pontból 3 lila gambling közben!

-
-FreaK-
veterán
Na batta meg, ilyen szar bugot: megcsináltam két journey feladatot vegyél fel bloodied legokat meg ancestral bloodied legokat. Az elsőért cache meg két paragon pont járt, a másodikért szintén egy cache és 4 para pont.
A két cache megvan, de csak két para pontot kaptam összesen, hiányzik a 4... relogoltam, nem segített. -
shotika
őstag
Lord of Hatred Standard változat tartalmazza mind2 új karaktert? (A Warlock tudom, hogy még nem elérhető)
-
-
grimm2015
senior tag
válasz
El Rey
üzenetére
Ez csak neked vicc, nem egyforma a mércénk, sokadszorra mondom.
Ugye írtad, hogy tudod hol kell kulcsot gyűjteni, és te sokat is gyűjtesz, majd később kiderült, hogy még csak le sem tudod verni az erősebb bossokat.
Nálam szerintem bőven 30+ mytic megvolt eddig, úgy hogy a héten szerintem 3+óránál nem toltam többet a játékba, és gyanítom, hogy fórumon itt másoknak is. Még a doomos ládából is kaptam... -
WayneGace
őstag
Nektek van olyan, hogy elindítjátok a bloodstained dungeont és nem indul el?
-
grimm2015
senior tag
válasz
WayneGace
üzenetére
Én is ezt látom, nem esik mytic, de úgy beszél, mintha mindenen menne végig, aztán kiderül, hogy nem is tudja leverni az erősebb bossokat.
Abba kellene már hagynia a blizzardnak ezeket a random itemeket... megint az van, hogy tökéletes bónos cucc gyakorlatilag nincs, ha még is, hiányzik belőle a szezonos cucc etc.
Szerintem a tárgy feljavítási rendszert nagyon át kellene már dolgozni, pl a mytic cuccok 99% sparkként végzi, nem lehet velük fejleszteni tovább a sajátot. A sima tárgyak 99,9% szemétként végzi, akkor is ha 4-5 csillagos.
Nem untam meg ilyen gyorsan még szezont... -
WayneGace
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Én meg nerfet hanyagolnám. Beraknak egy nehezebb kontentet majd 3 nap múlva nem tudja mindenki megcsinálni és megy a sirás. Ez a fórum is kiváló példa erre. Aztán nerfelik és lesz +1 könnyű kontent. Elég sok szezonban ez van, már minta szerű. Aztán kihívás nélkül abbahagyható ez a szezon is két hét múlva, mert nincs mit csinálni.
Sajnos ez a mentalitás szerintem megmarad lord of hatred után is.
Pedig szerintem az a legjobb, ha lenne könnyű, közepes és nehéz kontent. És nem annyi, hogy vidd feljebb a pitet +10-el, ha könnyűnek találod.
Csak hát sokan a legnehezebb dolgot akarják szinte azonnal könnyen. -
El Rey
senior tag
Próbáljátok ki a cracling energy sorc buildet 100 szor nagyobb fun mint a wingstrike paladin. És legalább olyan jó.
-
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
válasz
Pedro78
üzenetére
Persze, ez volt az: [link]
Bloodied cache farmnak írja, de közbe mondja is, hogy ez az XP-fel összefügg. Lett utána 11 cache is, szóval dupla öröm

Azt érdemes végignézni, hogy milyen boonokat választ, mert trükkös!
Csak összehasonlításképpen, a T3 után mentem egyet T4-en is, hát szendvedős, mindössze 1 szintet léptem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Analóg fényképezés
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 360 fokban kihajtható, tablet mód is! (2:1) Core i7 1185G7 32Gb ram 512GB
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- iPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt gyári 87% akku
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Rövid szezon... de akkor is!
csináltál 2k kill streaket és özönlöttek a matik! Bocs hogy értek a játékhoz meg az adott buildhez és gyorsan leütöm a dolgokat!