Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Arra gondoltam igen.
Akkor ez így rendben van. Csak azért gondoltam ezt, mert a retire visszavonulni-t jelent.A DRS-hez.
Minden ugyanúgy van, ahogy a valóságban.
DRS-t száraz edzéseken, időmérőn bármikor lehet használni.
Száraz versenyen csak 3. körtől kezdve, akkor ha az előtted lévőtől kevesebb, mint egy mp-re vagy és csak a pályának a bizonyos pontján, az úgynevezett DRS zónában. -
giigz
veterán
Akkor leírom már a tapasztalataimat én is.
Billentyűzettel játszom, automata váltó, a gép pilótái profi szinten vannak, és 20%-os versenyeket nyomok. Realisztikus minden.
Ha jól emlékszem 11 versenyt nyomtam már le...
- Esős-felszáradós versenyem még nem volt.
- Safety car jelenet még nem volt
- DRS zónában nem volt még előzésem, mert vagy első vagyok, vagy laposra ver a gép, miközben az időmérőn pl. 8 tizedes előnnyel lettem első.
- Defekt nem volt
- Kers nem romlott még el
- Simán vezetem a bajnokságot
- A gép pilótái az időmérőn feltartanak, pedig kivezető körük van.Tetszik a játék nagyon, de iszonyatosan unalmas így. Persze fogok sokat játszani vele, de azért mégsem tökéletes...
Azt nem tudja valaki véletlenül, hogy hol találom az átigazolási menüt? Ami régen az Agent-nél volt...
-
FELHO76
csendes tag
válasz
werszomjas #1272 üzenetére
Sikerült venned, engem is érdekelne!
Kérdés, hogy átverés-e?
-
dergander
addikt
széfti kár valaki látott már ?
Nekem valamiért nem jön pedig multkor volt egy kis tömeg accient de semmi,vagy valahol bekell állitani külön?
-
-
Steady74
addikt
Kezd nevetségessé válni ez az egész játék számomra:
1. legalább 2X annyi ideig tart betölteni, mint magát a Win7-et. Milyen optimalizálás ez???
2. 10 online játékból 9X kidob. Be tudok lépni a lobby-ban, 1 percig tölt, majd amikor a pályát bemutatja, connection failed... kiszedtem a routert a rendszerből, modemen van a gép direktben, mégis csinálja. A lobby-ban sorra olvasom, hogy lost connection ezzel azzal, szóval nem én vagyok egyedül ezzel.
3. Spactator mód. Nem mozog a szárny, ha DRS-t használja valaki, a hangok olyanok mintha matchboxok lennének a pályán.Esküszöm a Re-volt-nak volt ilyen hangja. Bezzeg a helikopter, az rendesen szól...
4. Nincs CF támogatás, alig megy 40 fps-t a játék, ami TTben is röhej. Azt hiszem nem tegnap óta vannak dupla GPU-s kártyák a piacon, illetve CF rendszerek.
5. Monzában tök mindegy, hogy 5/7, 6/8 8/10-es szárnyakat állítok, a végsebessége az autónak alig változik, KERS+DRS-sel is megvan a 340... Akkor meg minek???Tele van a t@köm, hogy 2 napja nem tudok játszani online. Ha speciális hálózati beállítások kellenek, akkor miért nem állítja be a telepítő automatikusan, vagy írják le a manual-ban.
-
Serpiko
addikt
Fékrásegítőnek mi a neve a játékban angolul? ki szeretném kapcsolni segítsetek lécci.
-
polonic
félisten
Az azért nem jó, mert akkor törlődik az eredmény. Mert gyakorlatilag visszalépsz.
A legjobb az, ha ott váltunk, ahol az időjárást látjuk a montiron. Így gyorsan átugrik és megmaradnak az eredmények is.-------
Egyébként karrierben volt már nektek esős futam és SC?
Nekem eddig mindig light cloud, light cloud, clear volt az időjárás az edzésen, időmérőn, versenyen.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
werszomjas #1272 üzenetére
Nem átverés, csak eredeti játékot be kell szerezned így is úgy is, havertól vagy nem tudom honnan, de warezos tuti nem jó!
-
norbi0604
aktív tag
Sziasztok!
Az Online Multiplayer módot hogyan lehet belőni működőképesre? Kötelező a regisztráció a GFWL-ba?
-
jozsi252
veterán
válasz
Rolly Dy07 #1268 üzenetére
Igen tudom hogy annyit, de 300-400 fok nemtúlsok kicsit?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
jozsi252 #1256 üzenetére
Win profilban 300°-ra állítsd a kormányt, a játékban meg hagyj mindent úgy ahogy van. Azaz mindent 0%-on csak a 3. legyen 10%. Ezt a részt itt szerintem elrontották. Így viszonylag jól lehet vele menni, de ha még mindig túlkormányzottnak érzed, a profilban állíts be 400°-ot. Kicsit munkásabb, de finomabb kormányzás. Nekem G27 van, de neked is 900°-ot fordul, ha akarod.
-
nepszter1
addikt
3600Forintot megér a játék ?
hardveraprón néztem hogy van ilyen cd kulcs csak amit live-on kell aktiválni
-
Đusty
addikt
válasz
jozsi252 #1259 üzenetére
2010-el én is úgy játszottam de most ugyanaz nem működik azért kérdeztem. A CD-ről az alcohol nem enged csak sima securom kódolást, most azt próbálom, hogy a cd-t átveszem vincsire majd onnan megpróbálok képfájlt csinálni, securom new 4/5/7-el, szólok ha van eredmény.
-
szab.tam
nagyúr
sajnos a játékokat forgalmazok nem mindegyike jutott még el odáig, hogy a warez visszaszorítására nem a becsületes, játékot megvásárló júzer szivatásán keresztül vezet az út...
én is rohadtul utálom, hogy az ego-s játékok mindegyikénél lehet elővenni a lemezt a fiókból. de boot után ki lehet rögtön venni, hogy legalább ne zajongjon tovább az od... -
jozsi252
veterán
Alcohol 120%-al csinálja képfájlt, és jelöld be a megfelelő beállításokat és akkor nemfog lemezt kérni. Pontosan nemtudom hogy mit kell de ha jól emlékszem akkor kifogja írni hogy mit szimuláljon securom stb.. csak sok idő lesz mire lefogja menteni de megéri, f1 2010-el sikerült nekem.
-
Lizard86
csendes tag
ÜDV!
ez milyen idő szerintetek Monzában? /hozzátenném mintha vonatot kéne vezetni/
http://prohardver.hu/dl/upc/2011-09/24/264209_w42jlzu00jmxsdrr_monza.jpg -
jozsi252
veterán
De jólenne ha kfiejtenéd hogy mit jelent nálad az hogy van GFWL vagy nincs. Ha arra érted hogy a játék GFWL-os akkor a válasz igen.
Más:
Egyszerűen kiakaszt ez hogy nemtudom a kormányt beállítani..
DFGT-m van, és ha a Environmenteal-t kicsire állítom akkor olyan hogy amikor tekerem a kormányt akkor mondjuk 100fokig jó de utána meg nagyon könnyen tekeredik magától, ha magasra rakom akkor viszont nagyon rázkódik az egész.
valaki leírná hogy mi a helyes kormánybeállítás? tehát olyan választ várok hogy pl egyenletesen lehet tekerni a kormányt ugyanolyan erősséggel, tehát mit kellene éreznem ha pl beveszek egy hajtűkanyart.
-
TRH77
csendes tag
Sziasztok van benne Games For Windows Live? mert nem vettem még meg!
-
Sanya595
senior tag
Sziasztok.
Van rá lehetöség,hogy hosszú hétvége során átugorjam a P1-2-3-at? -
--Lorant--
aktív tag
valószínü,hogy itt mindenki olyan gagyi ehhez mint én!
-
jozsi252
veterán
Van valakinek 560 ti meg i5 2500 párosa? ha igen akkor high-on hány fps van?
i5 ösöm alapon megy, az 560ti is alapon megy az meg 900mhz.
-
Esőben Malaysiában képtelen vagyok normálisan menni
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Ma megyek Kecskemétre, hétfőn meg Szegedre. Kecskeméten van 576 kbyte és már hétvégén tudnék játszani Szegeden meg MM-van. No most melyik lehet az ócsóbb?
Ha egy ezres eltérés van akkor nem számít veszem az 576-ban.
szerk: Végül is ha otthon ülök és játszok nem megyek el szórakozni és megspórolok még egy f1 árát
Tehát marad 576
-
Dr. Student
senior tag
Hali mindenkinek!
Olyan gondom lenne, hogy "elégéé" diavetítésbe megy nálam a játék.
Laptopon játszanám, de egyenlőre nem sikerült beállítanom...Samsung RV509
380M Core i3
4GB DDR3
315M 1GB DDR3Ezek a fontosabb paraméterek...
Arra lennék kíváncsi, hogy melyik grafikai opciót lenne érdemes lekapcsolni illetve melyiket magasabbra tenni... Kinek milyennek a tapasztalatai ? Illetve valami ötlet, hogy mit kapcsoljak le teljesen, hogy végre élvezhetően játszhassak...
-
Steady74
addikt
Tele van a kör még hibákkal, meg a 2. sikán miatt invalid, de ezzel a setuppal 17 vége futható. Vixen, várom a tied, azzal simán 14 a cél
-
Steady74
addikt
-
Motion_Blur
félisten
Abban reménykedtem hogy itt végre semmilyen bug, csalási lehetőség stb nem lesz, erre 1:07 Szingapúr, 1:16 Spa...
Ez így egyelőre elég nagy csalódás
-
Trihorn
tag
válasz
ftomi74 #1232 üzenetére
Szerintem túl nagy titokban akarták tartani, hogy mennyire nem haladnak a fejlesztéssel és csak kevés embert vontak csak be a tesztfolyamatba.. Gondolom azért, hogy ne verjék túl nagy dobra a kudarcot..
Teljesen olyan a game, mint egy konzol átírat.. De hát manapság erre van nagyobb kereslet, pénz az úr, és valakiknek még így is túl bonyolult az egész.. -
ftomi74
tag
Az AI még rosszabb mint 2010ben volt, Legenden autóval csak lekörözésnél találkoztam, amíg messze voltam lehúzódtak, amikor közel értem következetesen mind bevágott elém, persze büntetést én kapok az ütközésért...
-
Serpiko
addikt
Most már kezdem érteni a dolgot milyen jó, hogy vagytok nekem. A láma kérdez megint mi a fékrásegítés angolul a menűben csak azért kérdem mert így biztos ki tudom majd kapocsolni, ha tudom az angol nevét.
Beállításokat már mentettem itt linket egy kolléga feljebb sok pálya beállítást.
-
AMD_ok
őstag
válasz
Serpiko #1228 üzenetére
fékrásegítést mindenképp kapcsold ki, teljesen illúzióromboló. Mást sztem hagyj benne egyelőre,míg megtanulod a pályát. A Grand Prix jó,ahogy írták, legyen long weekend, és akkor több szabadedzés is van (3). Ha találtál egy jó beállítást,akkor a setupnál az utolsó kockában elmentheted, hogy megmaradjon
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Serpiko #1221 üzenetére
kezdőként érdemes egy pályát kipécézni. azt jól begyakorolni sima edzésben, egyedül.
így lesz egy pálya, ahová mindig visssza lehet tértni sikerélményre.nekem ilyen a spa francosan. kifejezetten szép környezet, jól megtanulható vonalvezetés, gyors részekkel, (2 nagyon hosszú padlógázas szakasz), és aránylag jól belátható kanyarok.
-
Serpiko
addikt
válasz
werszomjas #1219 üzenetére
Amikor minden be volt kapcsolva az engem is zavart nagyon. A gép vezet ott helyettem teljesen akkor bekapcsolom a zöld vonalt meg az automata váltott estleg még ABS a többi off. Aztán próbálgatom melyik a legjobb. Mondjuk az is egy megoldás mindent kilövök offra az automata váltó kivételével. Áh ez azért gáz elsőre nem? Sok idő kell így hozzá nem?
ui: TV-ben nem nézek F1-et soha nem néztem eddig asszem potolom.
-
werszomjas
addikt
válasz
Serpiko #1214 üzenetére
Nem kell azért 2 nap neki
Főleg ha nézel F1-et a TV-ben akkor ismerősek is lesznek a pályák, sztem mész 10-20 kört utána már fog menni
Segítségek passz, az a baj ha be van nyomva minden a gép vezet/fékez helyetted, én nem szeretem, nálam minden off.
Játssz, próbáld, tapasztalj
-
Serpiko
addikt
Petya00 a nevem vegyetek fel lécci.
-
Steady74
addikt
szerintetek mi lehet a gond? minden szeróból állandóan kidobál lost connectionnal kb 2 órája.
tele van már a f@szom vele, hogy várok egy szeróra 5 percet, 1 percig tölt, aztán kiírka, hogy connection failed...
-
Serpiko
addikt
válasz
werszomjas #1211 üzenetére
Azért ez a pálya betanulási módszer elég idő igényes dolog ez jött le nekem ebből nem két nap kell hozzá. Megyek akkor ebbe a Grand Prix-be nyomulni és tapasztalni. A zöld vonalat bekapcsolom tényleg az eddig ki volt kapcsolva. Akkor mostantól zöldközi henger bekapcsol. Egyéb segítségek mik legyenek?
-
mesa23
aktív tag
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a tükröket hogyan lehet bekapcsolni, ugyanis jelenleg csak szürkék!?
Választ előre is köszönöm!
-
werszomjas
addikt
válasz
Serpiko #1210 üzenetére
Első körben a pályát kéne megismerni, hogy tudd fejből melyik kanyar után mi jön, ez az egyik legfontosabb, ezzel egyi időben a féktávokat is be tudod lőni, melyik kanayrnál hol kell fékezni.
Nincs konkrét gyakorló mód, menj a Grand Prix-be, válassz pályát, long weekend-et és ott van lehetőség "szabadedzésre" ott kedvedre körözhetsz.
A segítségeknél kapcsold be a (nem jut szembe az angol neve) a pálya ideális ív vezetést (a kis zöld vonal végig a pályán, ami a kanyarokban piros) az megmutatja melyik kanyar milyen sebességgel vehető.
Az időkből fogod látni, hogy javulsz, hajrá
Illetve ha már jól megy, és folyamatosan körbe találsz és az idők is javulnak, kapcsolgasd ki a segítségeket, úgy az igazi
-
Serpiko
addikt
Akkor váltok izi fokozatra és gyakorlok. Mondjuk ezt hogy kell van gyakorló lehetőség és azt hol találom? Mivel nem akarok a versenyeken gyakorolni. Ez a gyorsítást és fékezési módszert kipróbálom nehéznek tűnik így elsőre, de gyakorlom aztán majd csak menni fog a dolog.
-
AMD_ok
őstag
válasz
Serpiko #1207 üzenetére
Kezdd alacsony fokozaton akkor, easy-n vagy intermediate-n,de leginkább a gyakorlásra menj ráá, mint a versenyre, és a pályát ismerd meg először teljes egészében. Keresd meg a féktávot,nem baj ha elsőre kicsúszol (vedd le a törést is az elején), és mint az előbb írtam,a setup nagyon sokat számít. Először sztem hagyd a KERS-t meg a DRS-t, míg a pályát ki nem tapasztalod (meg az irányítást). Nagyon rövid féktávot lehet venni, ha jól be van állítva a kocsi (50 m-es tábla közelében - illetve automata váltóval ez hosszabb lehet). Kigyorsításnál ne padlóig nyomd kapásból, hanem gyorsan ugyan,de fokozatosan növeld a gázt
Ja és a fő: a leghatékonyabb fékezés úgy működik, hogy tövig benyomod,aztán ahogy lassul az autó, engeded szépen felfelé a gombot -
AMD_ok
őstag
válasz
Rolly Dy07 #1197 üzenetére
Én is úgy megyek, lehet félreértetted. Pont ezért kérdeztem, hogy mi lehet, mert Melbourne-ben simán róttam a köröket és a szimuláció be volt kapcsolva. Tehát van érzékem hozzá. A setup volt a bűnös, sokat kellett rajta állítgatni, aztán meg Trihorn is felrakta a sajátját, amivel segített még pluszban.
-
Serpiko
addikt
Nekem meg ezzel az F1-el kezdődik a pálya futásom. XBOX kontrollerrel tolom valóban a féktávokat nem érzem egyáltalán. Lehet izi fokozaton kéne játszanom így elsőre vagy médiumon? Na majd figyelem a távolság mérőt a kanyarok előtt jó, hogy szoltál. Egyéb amire jó figyelni? mondj még ilyen praktikákat.
-
zuchy
őstag
válasz
Serpiko #1205 üzenetére
Gyakorlás az sokat segít. Persze egy kis érzék is kell hozzá. Az elején nekem is igen szarul ment, de miután beállítottam a kormányomat rendesen és megtettem vagy 10-20 kört, kezdtem belejönni. Igaz én anno a 2010-el kezdtem a F1-es "pályafutásomat". Ott több idő volt beletanulni, a legnehezebbek a féktávok voltak. Sokat segítenek a kanyarok előtt lévő távolságjelzők.
-
zuchy
őstag
válasz
Serpiko #1202 üzenetére
Én egyenlőre hardon, HRT-vel kezdtem. Minden segítség off.
Egyébként szerintem meg jobbak a hangok, mint a 2010-ben. Jobbak a motorhangok, a váltás hangja is tettszik, főleg a visszafele. Pl levezető körben, lightosan. Azt észre vettem, hogyha többen vannak előttem, akkor néha elkezd nőni az input lagg viszont. De tettszik egyenlőre a játék. -
polonic
félisten
CatalystCreator twitteréről:
"Still working on CAP update for RO2, and looking at F12011 as well"
-
Serpiko
addikt
Milyen nehézségi színten toljátok? médum, hárd stb. Kis közvélemény kutás saját részemre.
-
feka007
veterán
Hát első ránézésre a 2010 szebb volt, nem tudom ez mennyire szúrt szemet a fejlesztőknek. A hanghatásoktól se brunyáltam össze magam
A fizika kicsit kiszámíthatatlanabb lett szerintem, 2010-ben kigyorsításnál ha megcsúszok, akkor nagyon kevésszer lehet megfogni, itt könnyebb. De nem tudom, mintha a 2010-ben reálisabb lett volna a kocsik viselkedése
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest