- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen monitort vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
Basszus volt valami update, de mire észbekaptam, eltűnt a tálcáról!!!
Nálatok volt ilyesmi? Lehet, csak a GFWL kliens frissült?
-
karilla88
tag
válasz
Feribacsi555 #4095 üzenetére
regeltem és várom az e-mailt
-
polonic
félisten
válasz
Motaba78 #4096 üzenetére
Próbáld meg DigitXT beállítását.
-
Motaba78
addikt
hello
xbox joyát hogyan kellene beállítanom a játékban, hogy rendesen forduljon a kordé kanyarokban?
ezzel nagyon sok időt vesztek mert muszáj "túlfékeznem" a kordét különben nem akar fordulni, erre nagyon jó lenne valami segítség.
Előre is köszönöm.
-
fess
őstag
válasz
Feribacsi555 #4090 üzenetére
köszi szépen
-
ftomi74
tag
Grat srácok, jó lett az oldal, csak nem konkuráltok valakivel? -
fess
őstag
válasz
Feribacsi555 #4085 üzenetére
tényleg jó lett az oldal,be is regeltem,sajna emailt még nem kaptam...
-
czingerp
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy telepitettem az 1.1-es patch-et és azóta belépésnél lefagy a játék!
Eredeti játékom van! Valaki tud rá valami megoldást?!
Crack-et nem talállok! Eredeti dvd-ről nem lehet valahogy javítani?!Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok! Újra elindult az oldalunk.
Szeretettel várjuk a hozzánk csatlakozni vágyókat -
zsotesz81
senior tag
válasz
Feribacsi555 #4082 üzenetére
Akkor majd erőszakos leszek és addig próbálom míg be nem enged
-
Feribacsi555
senior tag
-
zsotesz81
senior tag
Sziasztok
2 hete van meg a játék a mulitval kapcsolatban volna kérdésem. Szóval van egy magyar live reg-em, ezt használom, aznap mikor megvettem a játékot nyomtam pár kör multit, azóta viszont talán egyszer tudtam még bejelentkezni. Azt írja, hogy vagy network probléma vagy nem támogatott a szolgáltatás az országomban. Hogy van ez most? Egyébként tegnap frissítettem a games for windows live-ot, de ezzel sem megy.
-
hermanyi
addikt
válasz
Feribacsi555 #4070 üzenetére
Én akartam regelni de ez van
"Fejlesztések miatt az oldalunk leállt. Kérlek nézz vissza 1-2 óra múlva. Köszönjük. " -
pepusos
senior tag
válasz
Feribacsi555 #4072 üzenetére
Értjük, az a lényeg... de semmi gond nem volt
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Feribacsi555 #4070 üzenetére
Szépen megfogalmaztam, bocs
-
giigz
veterán
Várom már a pecst.
-
pepusos
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #4068 üzenetére
Nem lehet hogy a replay miatt akad neki is?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Vityapapa #4041 üzenetére
Kb ilyenek vannak mostanság szegény Shikareval. Alig tudtam vele versenyezni Malájban, mert küzdöttünk kerék a kerék ellen, aztán püff lemaradt, kicsúszott, majd hirtelen visszajött elém.
Nem tudja mi a baj. Vagy a gép vagy a net. Szegény segeteni kéne neki, de hogy? Geforce kártyája van, aki tud segítsen! Azt mondja laggol a játék neki. -
pepusos
senior tag
válasz
MC HOBO #4065 üzenetére
Pont jó!
Legalább van időm kicsit megismerni a pályákat... van 8-10 amin még egy kört sem mentem.
MC HOBO: rajta vagyok... Valenciában tegnap épp a te időddel küzdöttem TT-ben
Motion_Blur: visszavettem a fokot 200-ra, valóban jobb, csak Monacoban fordul kicsit nehezen, de ettől függetlenül
-
pepusos
senior tag
A ligát mikor akarjátok indítani?
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #4058 üzenetére
Köszönjük!
-
MC HOBO
aktív tag
Örömmel jelentem, hogy az új weboldal elkészült! Már minden info megtalálható rajta, ami a régin fent volt, sőt!
Regisztráljatok, jelentkezzetek a LIGA-ba és használjátok egészséggel az oldal tartalmát!
Természetesen a hiányzó adatokat folyamatosan pótoljuk, ahogy gyűlnek...
Továbbra is várjuk az ötleteket, tapasztalatokat, információkat a játékkal és annak használatával kapcsolatban!!! (Feribacsi555 és MC HOBO)
-
karilla88
tag
válasz
Steady74 #4052 üzenetére
köszi ez bíztató
mármint hogy lehetséges a frissítés az oka
am a szaros palacsintát én sem szeretemde ha Fess magkapta akkor legalább a kimenő invitek kimennek
hozzám mindenki beléphet mert csak tc nélkül vagyok közveszélyes
ja csak még nagyon kezdetleges fázisban van a csúszka mert 1-2 mp kapok simán az igazi csiterektől (nem sorolok neveket
)
de lehet hogy most már megvárom a peccset -
karilla88
tag
válasz
Steady74 #4048 üzenetére
nem
tök üres mert mindig törlöm vmi más gubanc van sajna hiszen az én kiküldött invitjeim se mennek ki rendesen tegnap kiküldtem egy csomót és senki nem lépett be majd még ma tesztelem
(fiam mesélte hogy neki egyik ismerőse xbox live-n ugyan így járt párnap mulva meg minden oké lett)
remélem nálam is visszaáll minden a régi kerékvágásba -
GuruZone
őstag
ma biztosan leszek késő du. ill este! Újak vegyetek fel engem is: Guru1984
-
Steady74
addikt
válasz
karilla88 #4047 üzenetére
Kari: nem lehet, hogy tele van a fiókod már üzenetekkel? lépj be pc-n a fiókodba és ott tudsz törölni.
Vitya: ezt úgy hívják, hogy lagg. mikor megszakad egy pillanatra a kapcsolat, akkor aki előtted van vagy nézel csak úgy látod, hogy egyenesen kiszáll a pályáról, vagy összetöri az autóját, de mégis a következő pillanatban a pályán van és versenyzik. Nem csíter, simán csak kevés a sávszélessége, vagy szar a kapcsolata.
-
karilla88
tag
sziasztok
live problémám lenne.
az a jelenség, hogy ameddig nem lépek ki nem kapom meg a leveleket se az inviteket
ha kilépek és vissza akkor rendszerint ott várnak a levelek. találkozott már vki ezzel a problémával?
ötletek esetleg... -
polonic
félisten
Mikor lesz újból versenyzés?
A következőre én is jönnék, engedelmetekkel!Úgyis kellenek a sereghajtók.
-
Vityapapa
tag
válasz
--Lorant-- #4042 üzenetére
csak érdekes, hogy mikor nekimegy a falnak és megforog, utána rögtön a másik nyomában van ugyanolyan távolságra mint a megforgása előtt
-
Budla
csendes tag
Sziasztok!Ne haragudjatok,hogy ide írok,de a f1 2010 es topicba már nagyon rég írtak.Olyan óriási problémám van,h szaggat a f1 2010 egy idő után.Olvastam,h a replay fájlt kell írásvédetté tenni,csak az a baj,h én azt a fájlt nem találom.nincs olyan mappám sehol sem,h programdata/codemaster.REmélem valaki tud segíteni,mert megőrülök! Köszi előre is
-
-
Vityapapa
tag
Ez Mi Ez?
Hogy is van ez?
[link] -
Vityapapa
tag
válasz
Rolly Dy07 #4036 üzenetére
Engem mindig kivágott ez a mocsok játék
-
Rolly Dy07
senior tag
Kösz mindenkinek, elég kúrta és furcsa futamok voltak, de jó volt.
-
polonic
félisten
A patch érkeztével visszatérnek a 30, 40 és 75 %-os futamok.
[link]Nem sok van már hátra a patch érkeztéig.
-
werszomjas
addikt
én is leszek
-
lmaresz
aktív tag
Sziasztok!
Ma este 6-kor lesz vki? -
adrian23
csendes tag
Másnak volt már olyan, hogy tudott csatlakozni szeróhoz, viszont nem tudott autót választani, és így csak szemlélődőként volt a futamon? Tegnap előtt felraktam a játékot, és azóta nem tudom megoldani sajnos, pedig szívesen játszanék már veletek.
Valakinek ötlet?
És szerókat sem talál, vagy csak a barátokéhoz tudok csatlakozni?
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4022 üzenetére
én nem használok mini map-ot engem, zavar. egyedül a boxc kiállásoknál lenne jó, mert tudom, hogy merre jön aki mögöttem van. minden más helyzetben engem zavar.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #4019 üzenetére
Erre azt tudnám elképelni, hogy lenne 1 mini térkép valamelyik sarokban az autók helyzetéről. Akkor biztos nem húzná rá az értelmesebbje a másikra a verdát, ha látná, hogy félig benn van mellette.
Addig is én mindig elképzelem, hogy hol lehet az ellenfél. Ha már nem látom a nyilat, nem rántom rá szűken a kanyarra. Azt tudom, hogy kívül vagy belül van, és ennyi elég. Természetesen a hülyék ellen kevés a gyógyszer. -
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #4020 üzenetére
na az más tészta. mondjuk zárt szeró volt, csak magyarokkal, remélem sima elfékezés volt. a törés nálam ilyen esetekben cosmetic-re van beállítva, tehát jöhettél volna nyugodtan
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4018 üzenetére
Természetesen én is örülök, ha Veled gurulhatok, és hasonló a véleményem
Hozzá fognak szerintem, de ez nem baj, mert szerintem egyformán fog mindenkit érinteni
szerintem.Egy baj van amúgy ezzel a TVcam nézettel, visszagondolva erre a futamra: nem látlak, ha mellettem vagy, de a nyíl már nem mutat. többször voltunk olyan helyzetben a nürin, hogy a célegyenes végén vagy Te vagy én voltam belül. tudtam, hogy ott vagy de a kocsit még nem láttam, a nyíl már nem mutatott, csak hallottalak.
Sztem Motion is emiatt tették a P zónába Spa-ban.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4016 üzenetére
Rolly báz, ma is verem a fejem a falba, hogy a nüris futamot nem vettem fel...mekkora volt! Grid-es idők óta nem küzdöttem ekkorát!
-
GuruZone
őstag
válasz
Rolly Dy07 #4008 üzenetére
atyaég mennyi people, holnaptól én is leszek!
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #4013 üzenetére
Mondhatnám, hogy ösztön, meg, hogy DNS szinten van kódolva a vezetés, meg, hogy az anyatejjel szívtam magamba... de nem így van. Gyuri és a másik félisten cikkét elolvasva világosodtam meg
és azóta vezetek így
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4008 üzenetére
Oh hat ezt nem hiszem el mennyien lettetek!!
-
--Lorant--
aktív tag
Utolsó futamon elszáltunk mint GÓLYA FOX a levegőbe! nem tudom mi lett ,de hasonlított arra a 2010 bajnokság KUala Lumpuri futamra . Karilla te miért száltál ki?Shikkare nálad mi volt? Mert én meg kaptam a fejmosást,hogy milyen versenyző vagyok én? erőszakos!,de nem minden áron,meg nem lökéssel szoktam elintézni pláne nem az első kanyarba! Karajev.
-
fess
őstag
nekem is ennyi volt mára,meguntam ez a sok fagyást...
köszi mindenkinek -
Vityapapa
tag
Köszönöm én is a mai futamokat, és bocs mindenkitől akikkel összeakadtam, van még mit tanulnom.
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #4004 üzenetére
India nekem is nagyon jó volt úgy ahogy kell a rajtnál félreálltam ,hogy ne akadályozza senkit (ez lett volna a 2. futamom Indiában . TT ben sem GP ben sem mentem rajta)
Az első etap szépen le is ment és Box utca után kezdődtek a gondjaim azt sem tudtam melyik kanyar után melyik jönkaptam egy áthajtásos büntit majd a bünti után rögtön egy 20MP-t és a következő körben még egy 20 mp set és idézetet a steardokhoz és lás csodát a hosszú egyenesben valamit csinálhattam lehet túl gyorsan váltottam felfelé mert kizártak a futamból
Valenciában az utolsó körben vetted el tőlem a leggyorsabb köridőt laza 2 mp vel
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #4002 üzenetére
a belső ívet védtem (DRS-nél tök mindegy, úgy is megelőznek), és azt hittem el tudok fordulni szűken a sikánban mögötte, és rá tudok Rollyra gyorsítani, mert a célegyenes ráfordítót jól tudom abszolválni, és már fejben megvolt, hogy letolom a célegyenesben
Hát nem sikerült elég nagyot fékeznek, és nekicsúsztam sajnos. Ezúton még egyszer bocsánat. Indiai is jó volt, spa-ban elvesztettem a ritmust, valencia tényleg jól sikerült, főleg az utolsó körKarajev: itt találsz meg mindent
-
Karajev7
tag
Valaki kuldhetne auto beállitásokat. Nekem elszállt multkor az f1 és azota nincs meg a save game. Igy meg semmi esélyem, meg versenyezni se nincs kedvem. állitgatásra nincs idom.
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #4001 üzenetére
én is gratula az eredményhez
És én is köszönöm a mai nagyon jó futamokat Rolly, Steady, fess, StartDirt és a többieknek .
Valenciát szépen behúztad és én Valenciában mecselttem hatalmasat Rolly val kb akkorát mint te Nürin vele ,csak én nem akadtam össze vele mint te a Drs zóna végén(ha jól láttam )
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #4000 üzenetére
grat, szép eredmény, lassan már minden megvan, amit el tudsz érni
Sárcok: Rolly, Legal, fess, StartDirt és a többiek, köszönöm szépen a mai futamokat. Valenciát felteszem majd ha lesz időm. Rollyval hatalmasan veresenyünk volt Nürin, kár, h elb@sztam, szuper 5-6 kör volt, eddigi talán legjobb versenyem volt itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest