Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
Magyarítást szeretnék a játékhoz kérekszépen egy linket.

-
Serpiko
addikt
Most jött egy pöcs a játékomhoz 73.5 MB.

-
Serpiko
addikt
Magyarítást a játékhoz honnan lehet leszedni?
-
Serpiko
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Na itthon vagyok mehet a móka csak szoljatok mikor.

-
Serpiko
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
En is jovok este gudulni csak irjatok ki ide mikor kezdunk.

-
Serpiko
addikt
Career-ben lehet valamilyen komolyabb csapatot választani? Vagy csak ez a pár van?
-
Serpiko
addikt
Most jött steamen a játékhoz egy 34,4 MB pöcs.

-
Serpiko
addikt
Ha kiállók a Boxba hogy tudok kereket választani? Mert a gyökerek esőgumit teszenk fel pedig már nem is esik az eső.

-
Serpiko
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Nem próbáltam, de kifogom hátha bejön. Nekem ez az első F1 játékom. Lehet én meg azt fogadom meg, hogy a F1 2012 fogom manuális váltóval végig játszani. Még ismerkedem a pályákkal nekem minden pálya újnak számít.

-
Serpiko
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Ez csak gand picx vagy mi nem karier. Ezt befejezem utána kezdek egy 100% os kariert. Kemény lesz tudom ezt is tolom már egy ideje. tényleg hosszú a hosszú long hétvége.

(#1867) Rolly Dy07: Red bull géppel megyek. Nincs semmi piszkálva a beállításokban. Automata váltot használok azt csumi. A többi segítség off ja nem azt a zöld vonal be van kapcsolva én csak vakvezető vonalnak nevezem.
-
Serpiko
addikt
Nos! Gram pixben hosszú hétvégét tolok Ausztráliában meg van a polpozició 1:28 idővel. Most már csak a verseny van ami 58 körös lesz. Nem tudom mi lesz a vége, de megpróbálok végig menni.

-
Serpiko
addikt
Köszönjük a fordítást előre is.
Mikor lesz kész? -
Serpiko
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mit magyarázott? Nem értem...

-
Serpiko
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Milyen idő tájt szoktam játszani mondjuk úgy mindig amikor van időm általában egész nap játszok. Kocka vagyok. Nos komolyra fordítva a szót úgy szoktuk csinálni a srácokkal, hogy amikor megyünk játszani beírjuk ide a forumba, hogy most megyek játszani gyertek. Jelezd itt amikor kész vagy a játékra és akkor megyek és gurulunk.
-
Serpiko
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Felvettelek Liveon igazolj majd vissza aztán zuzhatunk.

-
Serpiko
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Akkor van mit fejlödnöm nekem 1:54.

-
Serpiko
addikt
Spaban milyen köridőt szoktatok menni?
-
Serpiko
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Most is tolom csak pihenésképpen kinéztem ide a fórumra. Bejön a cucc nem könnyű játék nekem legalábbis. Most grand pixet tolok Spában vagyok Redbull kocsival. Amutomata váltóval, fékrásegítés off én fékezem úgy ahogy. Meg a zöld vonalat bekapcsoltam ami jelzi a dolgokat tudod. Tolhatnánk már kicsit multiban. Bár nem lenne sok esélyem ellened. Egy szó mint száz nem bántam meg jó gém. Itt a topikot olvasgatom és próbálok okosodni,de néhány dolog nekem kínai amiről egyesek beszélnek. Nem is baj így van ez rendjén nekik meg az izgulós lokál topikom lenne kínai.
üdv: Függő
-
Serpiko
addikt
Mi az a Pit assist?

-
Serpiko
addikt
Fékrásegítőnek mi a neve a játékban angolul? ki szeretném kapcsolni segítsetek lécci.
-
Serpiko
addikt
Most már kezdem érteni a dolgot milyen jó, hogy vagytok nekem. A láma kérdez megint mi a fékrásegítés angolul a menűben csak azért kérdem mert így biztos ki tudom majd kapocsolni, ha tudom az angol nevét.

Beállításokat már mentettem itt linket egy kolléga feljebb sok pálya beállítást.
-
Serpiko
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Amikor minden be volt kapcsolva az engem is zavart nagyon. A gép vezet ott helyettem teljesen akkor bekapcsolom a zöld vonalt meg az automata váltott estleg még ABS a többi off. Aztán próbálgatom melyik a legjobb. Mondjuk az is egy megoldás mindent kilövök offra az automata váltó kivételével. Áh ez azért gáz elsőre nem? Sok idő kell így hozzá nem?
ui: TV-ben nem nézek F1-et soha nem néztem eddig asszem potolom.

-
Serpiko
addikt
Petya00 a nevem vegyetek fel lécci.
-
Serpiko
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Azért ez a pálya betanulási módszer elég idő igényes dolog ez jött le nekem ebből nem két nap kell hozzá. Megyek akkor ebbe a Grand Prix-be nyomulni és tapasztalni. A zöld vonalat bekapcsolom tényleg az eddig ki volt kapcsolva. Akkor mostantól zöldközi henger bekapcsol. Egyéb segítségek mik legyenek?
-
Serpiko
addikt
Akkor váltok izi fokozatra és gyakorlok. Mondjuk ezt hogy kell van gyakorló lehetőség és azt hol találom? Mivel nem akarok a versenyeken gyakorolni. Ez a gyorsítást és fékezési módszert kipróbálom nehéznek tűnik így elsőre, de gyakorlom aztán majd csak menni fog a dolog.
-
Serpiko
addikt
Nekem meg ezzel az F1-el kezdődik a pálya futásom. XBOX kontrollerrel tolom valóban a féktávokat nem érzem egyáltalán. Lehet izi fokozaton kéne játszanom így elsőre vagy médiumon? Na majd figyelem a távolság mérőt a kanyarok előtt jó, hogy szoltál. Egyéb amire jó figyelni? mondj még ilyen praktikákat.
-
Serpiko
addikt
Milyen nehézségi színten toljátok? médum, hárd stb. Kis közvélemény kutás saját részemre.
-
Serpiko
addikt
Setup beállításokban kell babrálni vagy jó az alap? Tud valaki jó beállításokat?
-
Serpiko
addikt
Hogy lehet új karriert kezdeni?

-
Serpiko
addikt
Na most jöttem meg a boltból végül megvettem én is most töltöm le.

-
Serpiko
addikt
Holnap már én is F1 fogok játszani eldöntöttem. ez lesz az első F1 gémem és remélem nem az utolsó.

Új hozzászólás Aktív témák

- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Én is megyek akkor 21 óra 03 perckor. 

Mikor lesz kész?