- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- DUNE médialejátszók topicja
- Hővezető paszták
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
természetesen a drs-re akartam írni, hogy zárva van-e...
engem az bossaznt, ghoy miért nem ugyanolyan adott körülmények közt a 2010 és 11 fizikája, ha alapon van hagyva. kíváncsiságból megcsináltam, hogy átírtam a 10-ből a 11-be az alapot, (ez már nem tudom, pontsoan hoy an zajlott, mert nem ma volt), de ugyanúgy csúszott ki a kanyarokban.
tojnék az egészre, van már pár használhatatlan játékom a fiókban így is (
), mennék én a 2010-zel, de az nem indul 3 monitorrala softth-tal, csak a 2011...
és mint írtam, próbálgattam én már ide is írt, tuti setup-okat, de nem jó.
magyarul. én csak azt szeretném elérni, hogy 2011-ben pont oylan legyen a kanyarvételi tapadás, mint a 2010 alapbeállításainál...
-
Nunder
őstag
Na ez az, hogy simán Enter-t ütve próbálok belépni, és akkor fagy meg.
ftomi74: Ezt nem próbáltam még, de ha segít, akkor teszek egy próbát. Amúgy még a kormányt sem tudtam beállítani, nyilván érthető okokból, csak a külső program segítségével.
Gyanús nekem, hogy mentési problémája van. Lehet, hogy ha kiveszem a mentéseket, akkor elindul? De akkor újrakezdés. Hmmm...
-
Steady74
addikt
Tegnap este Pepi (
) barátommal gurultunk kb 2-2,5 órát, ma is nyomtam kb 30 percet, de nem tapasztaltam semmi különöset. Azt leszámítva persze, hogy TT-ben is beszaggat a grafika, mikor ketten mentünk, Nüri 3-as és 5ös kanyarban olyan akadásom volt folyamatosan, mint egyszer. De biztos a Win7 a ludas...
-
--Lorant--
aktív tag
Lehet én is mert a LiVe nem változott semmit! max carrier marad.......
Legszivesebben kezdeményezném az ünnepekben, NE ligázzunk. (csak egy javaslat) Nálam olyan a LiVe mint tegnap! de ha még is játszunk,és a LiVe nem változik,akkor legalább azok a pályák mennek el amik nincsenek közel a szívemhez.....
-
Steady74
addikt
Igen, látom a 6 9-es állást.
Amúgy komolyra fordítva a szót, TT-ben kipróbáltam már ide az 5-7 és a 4-6-os szárnyakat, egész jól lehet vele autózni. Brazíliában meg Pepi (
) barátom ment GP-ben 6-8-as szárnyakkal, és nem volt összességében sokkal lassabb, mint én, viszont a hosszú egyenes szakaszokon, mint egy tornádó, úgy söpört végig.
-
--Lorant--
aktív tag
Na már van is hely Jim74 átadja neked ,ha gondolod átjössz az on ligába csatázni. Előre szólok ez itt nem piskóta, assist on ,olyan értelembe könnyü,hogy szoros a mezőny,de ebből kifojólag,kegyetlen nehéz, szóval itt emberére találhat az illető. Rajtad áll jössz vagy maradsz.
(szerintem willike szívesen belépne az assist off -ba a helyedre )
-
--Lorant--
aktív tag
Egyszer el látogathatsz
itt fogtam ma is
-
MC HOBO
aktív tag
Ha lesz még ma este próbafutam, akkor mindenkinek sok sikert és kevés fagyást kívánok, legközelebb holnap jövök erre, addig is Jó Gurulást!
Eredményt valaki mentse le, PLS! (ha lehet, mindenki látszódjon rajta -> 2 kép
)
-
MC HOBO
aktív tag
Hetente egy alkalom csak össze jön, közben lehet gyakorolni a következőre, kinek mennyi ideje van erre...
Szvsz. nem nagyon lesz olyan, hogy mindenki ott tud lenni, de a lényeg, hogy 7-8 stabilan legyen, ha ezek nem mindig pont ugyanazok a gamerek, akkor sincs semmi baj...
(#4238) bendeguz76: A patch után már elvileg lesz több lehetőség is... Én egyébként 50%-ra voksolnék...
-
MC HOBO
aktív tag
Ezen még nem agyaltam, de már nekem is megfordult a fejemben... Az elsődleges "felmérés" után még nem volt akkora érdeklődés, de az még nem volt mérvadó... Meglátjuk. Ha úgy lesz, szerintem érdemes lesz A és B ligát indítani, de akkor mondjuk az A-ban csak a "jobbak" versenyeznek majd... Talán tartunk egy kvalifikációt...
Reméljük, hogy összejövünk annyian, hogy ez problémát jelentsen
-
Motion_Blur
félisten
Elvileg a boxból nem nyúlhatnak bele az autóba.
Év elején amikor a RB-oknak problémájuk volt a KERS-el, ha jól emlékszem mindig a pilótákra szóltak rá hogy ne használják.Ennek azonban ellentmond Horner nyilatkozata: [link]
„Mindent megtettünk, hogy kezeljük a helyzetet, a motoron mindent letekertünk, a KERS-rendszert kikapcsoltuk, és azon kívül, hogy egy tehenet állítunk a pálya közepére, nem sok mindent tehettünk volna még.”
Persze ez lehet poén is
-
werszomjas
addikt
köszi tényleg izgi volt a Melbourne-i futam.
jó a setupom
am muszáj volt nyomni, StarDirt 2 gyerek nagyon üldözött, végig a seggemben volt, az első körtől kezdve, legtöbbször DRS zónán belül, de az összes Kers-et meghagytam a végére így nem tudott mit kezdeni a célegyenesben.
aztán sajnos a végére elgurulhatott nála a gyógyszer mert utolsó előtti kör környékén célegyenes végén beesett mellém, de úgy hogy ki is lökött, egyértelmű volt hogy nem fog beférni, akkor után a 3-as kanyarig végig egymás mellett mentünk, toltuk le egymást, ekkor már én is idegesebb lettem, végül a 3as kanyar előtt inkább elengedtem, majd a kör végén a célegyenesben kers+drs-el visszaelőztem, az 1-es kanyarban én fordultam bent ő kint, kicsit kisodródott, ezután kilépett.
Érdekes küzdelem volt.
-
-
Feribacsi555
senior tag
Jah én is valahogy így érzem, de valahogy még mindig nem találtam megfelelő kormányt. Találtam egy egész jót, de az eladó 14 ér hirdeti. Csak azért érdekelne, mert helyben lenne, nem kéne postázni. 14-et kér érte 10-et kínáltam, de egy fillért sem enged belőle, szóval ez az üzlet elbukott
-
Steady74
addikt
Akkor jó, megnyugodtam
Igyekeztem erőltetni a pályákat tegnap meg az autót, kíváncsi voltam erre a benzinfogyásos f@szságra, de ez nem az én jobb lábamnak lett kitalálva. Ahogy írtam Spa végig közepesen volt, és a végére kifogyott a benya
Feribacsi: Van live, magyar mail címekkel is lehet regisztrálni. Viszont ha már beregelted a hotmail-es címhez a játék szeriaszámát, akkor azt már másik felhasználóhoz nem tudod beregelni.
-
makkai
aktív tag
majd kipróbálom a magasság és a rugó állítást, de múltkor egy másik pályán, amikor próbáltam, ha egyformára raktam vagy 3-nál kisebb volt a különbség az első és hátsó szárnynál, akkor minden élesebb kanyarban kiforogtam, gázadás nélkül is.
Még annyit csináltam , hogy a fékerőt 50-50%-ra raktam, nem hátulra.
Este kipróbálom ahogy te állítottad, hátha nekem is jó lesz.
Én így is nagyon csúszkáltam, nem is tudom mi lett volna interrel. -
-
makkai
aktív tag
Hali!
Régebben beszéltük a CO-OP módot.
Este belekezdünk rövid hétvége 50%-al?Az ausztrált lenyomhatnánk este kilenctől.
Bejelöltelek újra barátnak. A múltkor elba..tam, mert egy sima fess nevű emberkének küldtem, de most jöttem rá, hogy te fessHun vagy. Igaz?
Vagy megint rossz embernek küldtem? -
Gaben1
tag
Én williams -el kezdtem a karriert, első futamon 5. lettem 11. ről,azóta 3 futamot toltam és mindet nyertem, igaz legutóbbit már a fórumon látott setup okkal, ja legend szinten az összeset, kikapcsolt gumiszimulációval,auto váltóval
a legend szint tényleg nehezebb mint a 2010-ben volt annyival hogy most sokkal szorosabban jönnek mögöttem, és ha előttem van akkor nehéz utolérni -
makkai
aktív tag
A sima online futamoknál is ki lehet kapcsolni magadnak, de ha le van tíltva, akkor Én nem tudom bekapcsolni, de ha engedélyezve van, attól még Te kikapcsolhatod. legfeljebb már kapásból annyi előnyöd van, hogy rövidebb féktávokat tudsz venni, bár állítólag itt már nem lehet olyan gyorsan visszadobálni, mert könnyen tönkremehet az autó, ha nagyon nyúzod.
-
makkai
aktív tag
Fess; Rudi50: Hétköznapnak a péntek is megfelel?
Nekem a péntek, szombat és vasárnap jó.
Egyébként bekapcsolt simekkel, segítségek közül pedig az autómata váltót és a kanyarokban a szamárvezetőt gondoltam meghagyni. És 50 %-os futam, rövid hétvégével.
Jelezzetek vissza, ha nektek így megfelelne. Legfeljebb mindkettőtökkel nyomom, ha lehet egyszerre két coop karriert csinálni. Vagy ha beszáll valaki negyediknek akkor lesz mindenkinek csapattársa. -
MC HOBO
aktív tag
-
DigitXT
félisten
Miért ne lehessen? Pont azért vannak az AI fokozatok.
Gondolom a legnehezebb szinten azért nem sétagalopp.
(Bár biztos van, akinek még az is az, ez uis csak játék.)
Ha annyira erősorrendet nyomnának, akkor Vettel sokkal
jobban kellene, hogy teljesítsen, míg a Toro Rosso sehol
sem kéne, hogy legyen... De hát nem így van a játékban:
nem egészen realisztikus, de hát épp azért játék - szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged