Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #8159 üzenetére
hát mindjárt gondoltam, hogy nem a közös gőzfürdőzés
Maradj kint, mert akkor legalább lesz kihez kimenni nyaralni, gut? Meg hát onnan is lehet tolni! GRID nosztalgia jegyébel Race 07-ezünk, és hát spa-n menni meg nürin lacettivel, komoly emlékeket ébreszt.
-
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #8084 üzenetére
Megérthető . A legfontosabb,hogy van meló .
-
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #8082 üzenetére
Attól ,hogy kin vagy még gurulhatnál ,hogy fel ne gyulladjon a talpad
De gondolom gép itthon meg a gamma is .
De télen szavadon foglak -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #8024 üzenetére
Téged is látni?
:
Mi újság van?
-
werszomjas
addikt
válasz
Rolly Dy07 #8024 üzenetére
egy picit koncentrálhatnának a setup élethűbbé tételére is
Na igen, pláne úgy, hogy volt aktív F1-es pilóták is segítik a fejlesztést, azért ők csak el tudják magyarázni ezeket a setup dolgokat, még ha a fejlesztők nem is értenek hozzá.
Tehát vagy nem tudják rendesen megírni a fizikát, vagy nem akarják, mert forrás/szakmai segítség van.
-
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #7521 üzenetére
Pedig jó futam volt
Igaz amit utána mentünk jobban tetszett csak annak is 50%-osnak kellett volna lenni -
Feribacsi555
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #7512 üzenetére
Jaja. Köszi. Jössz te is ligázni hamachival?
(#7513) Doomgiver
Legelsőnek a billentyűzetről való belépést ajánlanám. Nem biztos hogy bejön :S:S -
Feribacsi555
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #7504 üzenetére
Igen, nem ezért vettük a játékot, de a live cserben hagyott minket. De tényleg jobb szenvedni a live-al azért mert nekünk eredeti játékunk van, mintha használnánk azt a módszert ami jó!
Aki nem akar jönni, annak sry, szenvedjen a live-al, mi meg élvezzük tovább a játékot!
-
pepusos
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #7504 üzenetére
Igen, megvettük, de sz@r a live ahogy van. Ettől függetlenül játszani szeretné(n)k, így marad a hamachi. Még mindig jobb így játszani, mint Való világot nézni...
-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #7489 üzenetére
A kettő dolognak semmi köze egymáshoz.
A böngészőben való bejelentkezés teljesen független a játéktól.
A live miatt már nem kell többet aggódni. Ezt már írtam egyszer, ha nem kétszer. A következő dirt játék, a showdown, steamworks támogatású lesz, nem lesz live benne.
Ebből már sejthető, hogy a live korszaknak vége. Valószínű lejárt a hosszú távú szerződés a microsoft és codies között. -
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #7452 üzenetére
Bétát már szedheted Rolly és fizethetsz is érte szóval élőrendelésedért cserébe kiapprobálod a bétát is .
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #7452 üzenetére
Nem akarom elkiabálni, de a vasárnapi istanbulnál, aki elindult a rajttól azt nem dobta le.
Tegnap is mentünk 5-en Catalunyát, igaz az elejéről kivágta Hobo-t, de bevártuk és utána sem volt gond. -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #7279 üzenetére
Így ahogy Írtad ,nekem is ,de szerintem mindenkinek 2 hete kezdte ezt ledobállósdit!!! Mekkora parasztok ezek ,velszedték a pénzecskéket addig még el nem adtak egy bizonyos mennyiséget jól müködött, de most hogy már meg van a kes,levagyunk szarva !!!! komolyan mondom ez szemétség!!!
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #5520 üzenetére
Megnézted nem e véletlen a gázpedálod hülyéskedik? nekem volt már olyan h azért nem forgott a motor maxot mert a gázpedálnál valami kütyü bepókhálósodott
Ha ott minden rendben akkor pass!
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5520 üzenetére
Pepivel leteszteljük!
-
pepusos
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5472 üzenetére
Most már igyál meg valami édeset aztán nyugi!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5470 üzenetére
Bocs a kirohanásért!
A TC-t úgy értem, hogy azzal le tudsz tolni direkt valakit a pályáról, mint egy dózer, de anélkül halott ötlet. És ki nyer a "derbiben"? Természetesen az aki eltoszja más élvezetét.
Bocs aki magára vette! Nem ellenetek!
-
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5438 üzenetére
TC sajnos felértékelődött és nem csak futam közben hanem rajtnál is .
Én azért nem csicskázom őket ,csak azokat akik letolnak a fűre szánt szándékkal .
Ezért keresek olyan szervert ahol bannolva vannak a segítségek vagy én csinálok olyat,ezzel annyi a probléma,hogy általában jó esetben 7 en elkezdjük és 4 en fejezzük be -
Pepi79
tag
válasz
Rolly Dy07 #5436 üzenetére
Szerintem ezek a változások főleg azoknak tesznek be, akik nagyon keveset tudnak játszani. Mint pl. én is, egy héten egyszer, max. 3-4 órát tudok csapatni. És bár a megjelenés napján megvettem a játékot, mégis mostanra jutottam el oda, hogy tudtam menni a pályákon. Persze az élmenőkhöz képest jó pár mp. hátrányom volt körönként, de mégis részt tudtam venni a versenyeken. Most meg az van, hogy megint pár hónap lesz, mire átállok az új viszonyokra. Véleményem szerint aki gyakran játszik, max. 1 hét alatt meg fogja szokni.
Ja, természetesen assistok nélkül megyek, egyébként talán nem lenne nagy gond.
-
shikaree001
tag
válasz
Rolly Dy07 #5250 üzenetére
Ez a szolgáltató a Digi. csak 18napja nem tudok online játszani mert ezt kapom. De a remény hal meg utoljára
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5233 üzenetére
Vagyis nem mindenhol fordult elő. Alapjában stabilabb, ezért lehet hogy a gépem töltött olykor.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #5233 üzenetére
Igen, néha leesik 0-ra
-
makkai
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #5214 üzenetére
Akkor már jelentősebb javulást nem tudok elérni? Végül is nekem jó, amúgy is jobban szeretem az alulkormányzottságot. Inkább, mint hogy szűk kanyarokban a segge törjön ki, kigyorsításnál pedig elég stabil lett.
Amit még megfigyeltem, hogy a patch után könnyebb lett megfogni a megcsúszásokat. Sokszor elég hamar nyitom még megszokásból a hátsó szárnyat és megindult a fara, de szinte mindíg sikerül megfognom gázelvétellel és gyors ellenkormányzással. Eddig ez nem ment! -
makkai
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #5198 üzenetére
Finomítók rajta még. Csak nem tudom, hogy mihez nyúljak. A hátulját elég stabilnak érzem, de eléggé alulkormányzott az autó.
Amúgy keménnyel csak 2 tizeddel mentem lassabbat. Érdekes módón nekem csökkent a köridő különbség a két gumi között, a kb 1 pm-ről, 2-3 tizedre. -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #5160 üzenetére
Jól éreztem én ,hogy karácsonyra kellene megvenni ezt a játékot. Hát igen,csa az a gond h.megszoktam ,most meg szokhatom ujra. de ettől jobb már ugy sem lesz,hát tanuljuk ujra. ez tényleg cirkusz. (biztos jobb meccsek lesznek így)
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4979 üzenetére
Nem kérdés, ez!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #4625 üzenetére
Köszi!
Megnéztem light rain-en, intermediet: 1:30, wet gumi: 1:32 (de a 3. körben már elfogytak a gumik..)
Azért nem gyenge, hogy semmi szinte semmi különbség nincs light és heavy rain között ha a megfelelő gumit rakod fel
mod: nekem se megy a Leaderboard csak néha hozza be az időket, viszont továbbra is menti a jobb időket
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #4588 üzenetére
Köszi!
1:30 félbe vagyok, mindjárt rakok fel egy videót. Érdekes, hogy fékeket, váltót leszámítva a száraz setup jó a legjobb esőbe is (nekem). 20%-os verseny közepén futottam, benyát nem állítottam, mert ahogy tapasztaltam felesleges
-
Pepi79
tag
válasz
Rolly Dy07 #4590 üzenetére
Még egy rajongó.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4552 üzenetére
Lehet jön a pöccs és most gyalulják a leaderboard-okat
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4531 üzenetére
Hát majd akkor beszámolunk, mi volt.
Holnaputánhoz mit szóltok? Du 4 körül?
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4492 üzenetére
Rolly, nem jársz pesten mostanában? vixen gyereket el kellene búcsúztatni valamikor.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #4483 üzenetére
maxirespect
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4346 üzenetére
De szokott, valamiert be szokott esni 35 fps.kore es.olyankor mar nagyon nehez iranyitani rendesen. vicc ez de har ez van.
-
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4189 üzenetére
nagyobb szárnyállás ?
már nem nagyon tudok szárnyat állitani szinte mindenhol 8 felet van az első szárnyam
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4178 üzenetére
Vágom, persze.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4171 üzenetére
Na akkor ott tartunk, hogy Kanadára már van 2 szavazat!! (hermanyi és Rolly)
-
Vityapapa
tag
válasz
Rolly Dy07 #4068 üzenetére
Értem,a replay file nekem is laggoltatta a játékot.
Geforce kártyához nem nagyon tudok tanácsot adni én se. -
pepusos
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #4068 üzenetére
Nem lehet hogy a replay miatt akad neki is?
-
Vityapapa
tag
válasz
Rolly Dy07 #4036 üzenetére
Engem mindig kivágott ez a mocsok játék
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4022 üzenetére
én nem használok mini map-ot engem, zavar. egyedül a boxc kiállásoknál lenne jó, mert tudom, hogy merre jön aki mögöttem van. minden más helyzetben engem zavar.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4018 üzenetére
Természetesen én is örülök, ha Veled gurulhatok, és hasonló a véleményem
Hozzá fognak szerintem, de ez nem baj, mert szerintem egyformán fog mindenkit érinteni
szerintem.Egy baj van amúgy ezzel a TVcam nézettel, visszagondolva erre a futamra: nem látlak, ha mellettem vagy, de a nyíl már nem mutat. többször voltunk olyan helyzetben a nürin, hogy a célegyenes végén vagy Te vagy én voltam belül. tudtam, hogy ott vagy de a kocsit még nem láttam, a nyíl már nem mutatott, csak hallottalak.
Sztem Motion is emiatt tették a P zónába Spa-ban.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4016 üzenetére
Rolly báz, ma is verem a fejem a falba, hogy a nüris futamot nem vettem fel...mekkora volt! Grid-es idők óta nem küzdöttem ekkorát!
-
GuruZone
őstag
válasz
Rolly Dy07 #4008 üzenetére
atyaég mennyi people, holnaptól én is leszek!
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4008 üzenetére
Oh hat ezt nem hiszem el mennyien lettetek!!
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #3952 üzenetére
Én ezzel a gyerekkel ugy jártam,hogy Kuala Lumpurba nyomultunk ő az első helyen én meg a 2.kon erre a végén megdícsértem ,hogy mennyire jó verseny volt meg hogy mennyire jól tolja,és erre az volt a válasza ami ott a képen is látható! Hát mondom ez gyagyás vagy csaló! vagy beteg! (azóta is ha látom,1x,2x játszottam vele ,de van az a közmondás hogy a sz...r is akkor büdös ha piszkálják XD szóval nem is szólok hozzá nem ,hogy piszkáljam
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3952 üzenetére
speed egy köcsög, le kell nyomni mint egy bélyeget. Savazzatok, de ha vele megyek egyetlen célom van, tönkre tenni a versenyét, bármi áron-
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3941 üzenetére
HOBO-nak is ez a baja, ezzel vigasztaltam: Semmi sem vész el csak átalakul. Most nálad a labda
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3937 üzenetére
Ez fura, mert az első patch előtt engem vetett szét az ideg, mert állandóan megszakadt a live, patch óta talán 2X disconnet.
-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #3937 üzenetére
Valamit írtak, hogy fejlesztik az olnine részt is.
-
válasz
Rolly Dy07 #3930 üzenetére
Akkor valószínűleg a LIVE akarja magát update-elni.
Kb. 1 hete léptem be utoljára. -
zodo
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #3872 üzenetére
Micsoda? Nálad gyorsabb?
Olyan nincs is az kamu.Szia Rolly, sziasztok régi versenytársak!
Nem tudom volt-e már de rFactor alá is elkészítették a játék módját.
-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #3881 üzenetére
Igen, köröztünk.
A gyorsaságodat egyszer sem kérdőjeleztem meg emlékeim szerint.
Nem rúgok beléd, normális hangnemben szólaltam meg.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #3872 üzenetére
Az igen... velem ilyen még nem történt, nem tudom hogy reagálnék, de biztos szétb*szna az ideg engem is
-
pepusos
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #3845 üzenetére
Aki meg lassú, annak szintén tökmindegy
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #3825 üzenetére
Nekem felrakta 1mp alatt
De leaderboardon nem változott pl. semmi, lehet ez valami FAIL
-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #3825 üzenetére
Ez furcsa, abból a szempontból, hogy a live frissítés eddig mindig wu-n történt nekem.
És most tényleg a játékba belépve írta ki.
Nálam viszont rendben települt.Lépj ki belőle, aztán indítsd el újra.
-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #3823 üzenetére
Hogy értve, hogy frissíteni?
Van valami frissítése? Mert WU-n semmi nem jelent meg hozzá. -
ftomi74
tag
válasz
Rolly Dy07 #3805 üzenetére
1-et a 4. tájékán, és 2-t az utolsó 3 körből. Elől voltam a táv harmadától és a 7.-et sose tudtam kihuzatni, lehet ez is számított.
-
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3701 üzenetére
megnéztem a ferkával és megnéztem a Williams-el ugyanazok a beállítások
erka :292 Williams:298
-
shikaree001
tag
válasz
Rolly Dy07 #3698 üzenetére
értem én mindezt csak egyet nem értek ha pl wiliamssal meg akármivel megyek 300 fölött mentem, most meg tegnap akár hogy csináltam csak az 1 körben tuddtam 300ig elmenni a ferrarival. kár hogy letöröltem a videót. megmutatnám akárhogy vettem a kanyart akármennyi kerset tartottam meg 290 volt a vége 7 ben a motornál még a zöld sem világitott
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #3670 üzenetére
+40-ek ütnek
-
GuruZone
őstag
válasz
Rolly Dy07 #3666 üzenetére
Én is kimaradtam a felsoriból, ami érthető, mert keveset tájm triálozok, de ez a csávó mindig tud rátenni egy lapáttal. És mi "abortusz-csökevények" tanuljunk meg már végre vezetni!!!!
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3666 üzenetére
Este szerintem leszek, vendégek vannak/lesznek nálunk, utána viszont a szokott időben várható vagyok.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3658 üzenetére
persze, hogy szokott... de azt hiszem akkor is lenyomnád, ha csak 1-4 fokozatot használnál
-
hermanyi
addikt
válasz
Igen szokott valamelyik nap összefutottam vele Sepang -ban (szeretem pálya egyike)
Amúgy ügyesen védekezik de nem túl gyors 3 mps hátrányt 1,5 kör alatt letudtam de sajnos féktávon lezárta az ívet és megkorcoltam hiába satuztam ,a lényeg én megforogtam öt visszatoltam az ideális ívre mert kanyarlevágásért szerintem büntit kapott volna és mikor a célegyenesnél utolértem ismét akkor félreált és kilépett -
Patrick
addikt
válasz
Tuti szokott.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #3566 üzenetére
Mentem egy 20%-os GP McLarennel.
1. etap kemény, mix2: 1:18.8
2. etap lágy mix3: 1:17.4 (de minden egyes lágy gumis körben vagy 3-4 szájb*baszott mocskos tetű AI tartott fel az utolsó szektorban)
Első etap utolsó 3 körén mix1-en mentem, de így is alig bírt ki 2 kör a végén mix3-on
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3566 üzenetére
Szinte mindig kemény keveréken kezdek, így általában az időmérőn is azzal megyek. Ha egy felvezető, egy gyors egy levezető kört csinálok, és ezt megduplázom, akkor általában 92%-os gumival kezdek neki a versenynek, ami annyira nem rossz.
Így volt ez most is, a végére tettem fel 4 körre a lágyat. A benzinmizériáról: első kör fele rich, utána 2. kör végéig standard, majd 6 körig lean, és így marad 3 köröm rich-en, így futottam meg ezt az időt.Motion: köszönöm szépen, valóban, annyira volt izgalmas, hogy majdnem elaludtam
-
lacos001
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #3568 üzenetére
Én már rég letöröltem az egész fost,vagy exe hiba vagy live megadja magát.........
Ha tehetném feldugnám a csodás készitőknek az egész befejezetlen munkájukat......vagy annak,akik miatt sokan szivnak. -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3488 üzenetére
Rolly, az a minimum, ha jön az asszony, akkor feláll(sz)
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3482 üzenetére
Hat igen. Raadasul Motion Spa-ban vegzett tesztje igazolt engem eloszor.
Este lesz valaki? -
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #3475 üzenetére
Nem, nem lesz meg jövő héten.
Arról lesz info jövő héten, hogy mit tartalmaz a patch. -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3475 üzenetére
Két dologtól tartok. Mivel ez lesz az utolsó peccs (nyilván le fogják sz@rni a továbbiakban a játékot), ezért ez után sem lesz tökéletes.
-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #3439 üzenetére
Nyilván ha ki van kapcsolva a szimuláció, akkor semmi benzin nem fogy. Ki sem fog fogyni soha.
Így a kezelhetőségre sincs hatással. Bár nem tudom, hogy ez 20 %-os versenynél mit számít, érezhető-e. Hosszabb versenyeken biztosan.Hsz-t tudod szerkeszteni 5 percen belül.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3440 üzenetére
Hát ha a shining your funnyman-t és a push a brown bear-t lefordítod szó szerint kiderül a turpisság
Amúgy két lángelme, Pepi és jómagam eszmefuttatása arról mi is lehet a háttérben
. Az egész egy mondatból indult ki: mix five fernando, mix five. Na innen hoztuk össze Pepivel skype-on ezt az elképzelt beszélgetést.
Pepi
nagy vagy
-
DigitXT
félisten
válasz
Rolly Dy07 #3419 üzenetére
Biztos kevesebbet fogyaszt úgy, ha már leforgott, mert
nem kell már gyorsítani, amihez több benzin kell.
Álljon meg a fáklyásmenet: ez az üzemanyag-fogyasztás
dolog a motorba bejutó benzin mennyiségét jelentené..
Avagy a tankból kikerült, aztán, hogy mi történik vele...*Tiltáson (szerintem) nem úgy marad meg a motor, hogy
"adaptívan elveszi a gázt": ha jól tudom a gyújtást veszi
el: magyarán a benzin bejut, csak éppen nem ég el...
Persze nyilván csak "ütemeket" hagy ki, hogy a fordulat
ne csökkenhessen jelentősen 18K-ról, de ne is lépje túl.Szerintem a tiltáson padlógázzal forgatott motor semmivel
nem fogyaszt kevesebbet a gyorsítás utolsó fázisánál...
Már csak azért sem, mert 300 fölötti tempónál brutálnagy
a légellenállás, tehát ott már bőven nem a 640 kg-os autó
gyorsítása nagy kaland, hanem a légellenállás legyőzése.
Tehát már ahhoz is sok üzemanyag (és teljesítmény) kell,
hogy egyáltalán tartsa az autó a sebességét. C'est la vie.*Ui: motorféküzemre visszatérve még, ha jól emlékszem a
fújt diffúzoroknál merült fel, hogy még akkor is felhasznált
(extra) üzemanyagot az autó, amikor a pilóta épp fékezett.
De persze általánosságban itt igazad van, ha "elveszed" a
gázt, akkor elvileg nem kellene, hogy fogyasszon az autó. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3414 üzenetére
Itt azért megvan, hogy +10kg üzemanyagot mekkora hátrány minden egyes versenykörben végigcipelni, így többet biztos, hogy nem tesznek be. Szerintem pénteken, vagy szombaton megnézik, hogy mennyi fogy 1 kör alatt, és belekalkulálják az egyéb körülményeket, mint pl. hogy a mezőny sűrűjéből kell feljönni, meg a végére legyen a levezető körre és a mintavételezéshez a szükséges mennyiség. Valószínűleg amikor lecsavarják, az többet takarít meg a üzemanyagból, mint amennyivel ront a köridőn, míg a legnagyobb érték amit csak előzésnél használnak, az jóval többet eszik az extra pár tizedért cserébe. És 1 versenytávon érdemesebb játszani ezzel, mint sokat vinni és azt gazdagon elfogyasztani.
-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #3422 üzenetére
Rendben.
Kipróbáltam, de lehetetlen kéziváltóval menni gamepaddel. Azért nem megyek így. Az idétlen gombkiosztás miatt van ez. Ha meg átállítanám, akkor mindent át kéne állítanom, akkor meg a gázt/féket nem tudnám normálisan adagolni.
Egyébként még kiegészítettem Steady-nek szóló hsz-emet. Szerintem ez lehet a helyzet.
-
polonic
félisten
válasz
Ki beszélt arról, hogy kapcsolj be bármi segítséget is? Megemlítettem ezt én vagy bárki más is valamikor?
Csupán arról volt szó, hogy ne pörgessétek túl a motort, amit abból a következtetésből vontam le, hogy én autováltóval megyek és ott soha nem pörög túl a motor és marad benzin.
Gamepaddal viszont nem egyszerű autováltó nélkül menni. De mengyugtatlak, emellett minden segítség ki van kapcsolva nálam. . .
Ez a ki mennyire legény a gáton szöveg is minek kell? Szóltam én bármit is bárkinek a teljesítménye ellen? -
Feribacsi555
senior tag
válasz
Én azt mondom, hogy akik billentyűzettel tolják, azok nyugodtan használják az assistokat. Mert billen TC nélkül egy rémálom minden kanyar amit beveszel. Akik kormánnyal tolják azok kikapcsolhatják.
"De hozzá tartozik az is, és bocs, de nem automata váltóval meg ABS-el meg TC-vel kell ringbe szállni, mert az sem felel meg a valóságnak!"
Ennyi erővel tiltsuk ki a billentyűzettel játszókat, mert a valóságban még nem láttam f1 pilótát kormány helyett billentyűzettel versenyezni a pályán
-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #3410 üzenetére
És szerinted a versenyzéshez ez nem tartozik hozzá? Ott is megy spórolás a benzinnel. Hányszor szólnak rá a pilótára, hogy óvatosabban, tekerje lejjebb a fokozatot.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3387 üzenetére
Na igen, ott még markánsabb a különbség.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3369 üzenetére
Persze, ez világos, hogy racionális mértékben túltöltik az autókat, de nehogy már itt a játékban amiatt nem legyen elég a benya, mert kihasználom a motor teljes fordulatszám tartományát.Ezen vagyok kész teljesen...
Másik a kijelzés, ja, kicsit röhej.. írja ki, hogy hány körre, vagy méterre vagy kuskityafasznyira elég a cucc a tankban. -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3240 üzenetére
Kár volt szólni Tominak... most már sose foglak tudni megelőzni
-
fess
őstag
válasz
Rolly Dy07 #3214 üzenetére
A fék holtjátékának mi köze a szélárnyékhoz? Ezt nem értem,vagy ez is valami bug?
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3215 üzenetére
termeszetesen igen. mindjart bekapcsolom a gepet es megnezem.
-
DigitXT
félisten
válasz
Rolly Dy07 #2885 üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy nem erre a játékra optimalizálták.
-
infectedmann
őstag
válasz
Nem ez az első ilyen eset
-
Steady74
addikt
válasz
én is 11.8-cal tolom, eszem ágában nincs váltani
-
infectedmann
őstag
válasz
Rolly Dy07 #2877 üzenetére
Köszi a tippet, már én is fortyogtam magamban
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #2877 üzenetére
A verseny pályán meg a plusz 20-30 FPS is visszajött.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #2875 üzenetére
Jól sejtettem. Az ATI 11.9-es drivert leszedtem, visszament a 11.8-as és egyből 10-15 FPS plusz lett.
-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #2870 üzenetére
Pont ugyanezt írtam le én is.
-
rocket
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #2793 üzenetére
Jatek kozben van valami funkcioja annak a gombnak?
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2823 üzenetére
idióta CM. Hogy a fenébe tesztelték ezt a programot ki? Egy fillér fizut nem adnék azoknak az embereknek, az fix!!
-
werszomjas
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2823 üzenetére
Ez nálam is így van
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2820 üzenetére
Mindenkepp megnezem, bar eddig is custom profil volt beallitva. Es erdekes, hogy a beallitott ertekek kozul valamit megjegyez, valamit meg nem. este leszel on line?
-
Pityke78
őstag
válasz
Rolly Dy07 #2795 üzenetére
Köszi a segítséget, de a belinkelt oldalt nem nyitja meg.
Megpróbálod még egyszer. KösziMég egy kérdés.
MI az a TT?
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #2521 üzenetére
"Hozzáteszem, ha nem billel megyek tovább az elején, akkor a jó visszamásolt mentést sem tudja betölteni."Szóval ha töltés közben hiba lép fel, akkor az előző mentés úgymond eltűnik? Mert én erre is gyanakszom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest