Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityke78
őstag
Skacok, leírom hol tartok hálózat ügyén, hátha lesz valaki, aki tud segíteni.
Szóval F1-2011 szépen fut, tudok játszani. Próbálok csatlakozni a Windows live-ra.
Hibaüzenet:
Végigolvastam a leírtakat, beállításokat. Windows tűzfalon keresztül kinyitottam az összes TCP, UDP portot.
Aztán mégsem megy. Megnéztem az xbox.com-on a felhasználónevem okay, megvan a profilom. Mi lehet a baj? A routert már kivettem a körből, szóval csak az UTP kábel jön a hálókártyába. Amúgy digi netem van, egy emeletes házban. Lehet itt van egy router a házban ami bekeverhet?
Vélemény?
Köszi
-
Steady74
addikt
sziasztok .oktogon szervizben ( samsung szerviz) tud-e valakit, aki ismeros es ott dolgozik?
reszleteket priviben. -
Pityke78
őstag
Ha valaki összerakná a háló problémám én is mennék.
-
Đusty
addikt
Nekem is jó lenne kb. fél kilenctől de max 10-ig.
-
sz_abika
addikt
Az miért van hogy 3. kiállásnál rendszeresen egy ronggyá koptatott gumit ad vissza, holott a optionből és a primeból is 101% hogy van friss szett a garázsban.
2. futamom megy el a rendszer szarsága miatt -_- -
Steady74
addikt
Este jön valaki gurigázni egyet? Fél tíz körül leszek kb éjfélig.
-
snoopy
aktív tag
Bazunga néven engem is elérhettek Live-on. Bár én csak 7végén leszek leginkább.
Elvétve 7köznap is néha-néha. Ma pl. biztosan nem. Én sem nyomom igazán online (ezzel még nem is voltam) pont ezek miatt, mert tudom milyen barmok vannak, arra meg nem szánok időt az életemből, hogy valami baf@asz elszúrja az élményemet a gyökérkedéseivel. Akkor már inkább megnézek egy filmet. -
-
makkai
aktív tag
Hali!
Régebben beszéltük a CO-OP módot.
Este belekezdünk rövid hétvége 50%-al?Az ausztrált lenyomhatnánk este kilenctől.
Bejelöltelek újra barátnak. A múltkor elba..tam, mert egy sima fess nevű emberkének küldtem, de most jöttem rá, hogy te fessHun vagy. Igaz?
Vagy megint rossz embernek küldtem? -
makkai
aktív tag
válasz
MC HOBO #2975 üzenetére
Este Én kilenctől vagyok.
Én is hasonlóan jártam tegnap este. De Én még megelőzni is alig tudtam öket. Amikor utólértem egy ilyen "kultúrált" versenyzőt, úgy rám taszított, hogy alig tudtam összeszedni a verdát. Mire újra utólértem, eltelt 1-2 kör, de már nem mertem betenni sehol mellé féktávon, mert akkor is rám pöcköl, úgy hogy várnom kellett a DRS zónára jó sok KERS-el, hogy egyértelműen el tudjak menni mellette. Meg a többi marha, amikor az egyik kiforgat, a másik meg belém jön merőlegesen és tol maga előtt ahelyett, hogy kikerülne, vagy engedne elmenni előle. -
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #2972 üzenetére
Sajnos - akármennyire béna is lett az AI - még mindig sokkal jobb "velük" versenyezni, mint a f***kalap brazil, német (és még sorolhatnám) "kollégák" ellen játszani, akik törnek-zúznak, pedig nyilvánvalóan gyorsabb vagy náluk....
Tegnap megint sikerült belefutnom egy ilyen társaságba. Mivel már későn (már ment az időmérő) csatlakoztam, ezért a mezőny hátuljáról indultam és kb 1.5-2 mp-et hoztam rajtuk körönként. Persze mindegyik úgy húzott rám, hogy leszorítottak, kilökdöstek...
Mikor nagy nehezen átverekedtem magam rajtuk és már az elsőt előztem, úgy nyomott neki a palánknak, hogy kb. már ő is a füvön autózott....
Veletek szívesen játszok, de Ti sem vagytok fent állandóan...
-
Pepi79
tag
válasz
Steady74 #2959 üzenetére
Óh. Irulok-pirulok, hogy helyet kaptam egy ilyen illusztris felsorolásban. Bár tudom, hogy ez nem a pályán kivívott érdemeim miatt van, de jó látni.
Természetesen benne vagyok a meetingben, és személy szerint a valódi gurigában is benne lennék.
Ja, és van otthon pár liter 47 fokos folyékony szilva pulóverem, azt szívesen állom. -
MC HOBO
aktív tag
válasz
tomi_mod #2970 üzenetére
Én úgy jártam, hogy már indításnál kifagyogatott, (de nem egyszer) ezért a korábban említett AUTOSAVE mappát visszamásoltam ide: C:\Documents and Settings\....\My Games\Codemasters F1 2011\Autosave A baj csak az volt, hogy az utolsó leállítás előtt nem másoltam ki az aktuálisat, ezért a legutolsó Carrier-es mentésem nem volt meg, így újra kellett mennem Kínában... (de így legalább javítottam egy helyezést is
) Ettől eltekintve minden megmaradt.
Javaslom, hogy másold ki minden egyes KILÉPÉS előtt az egész mappát, mert ha az autó-beállítások nem is, de a Carrier-es mentések megmaradnak, ha ilyen van...
{Alt+Enter (kis ablak) -> mappa másolása -> Alt+Enter (full screen) -> Exit Game}
-
tomi_mod
aktív tag
válasz
Guargumi #2969 üzenetére
csatlakozom...most monza után szállt el.
nem értem miért nem tud a game gyárilag duplikálni elvégre nem olyan vészes a mentés mappa mérete, ha valami gebasz van kiírná a hibát, és visszatöltené az egyel korábbi autosave-t.
a kis bosszúság jobb mint a nagy, bezzeg 2 gigás replay a marhára fontos... -
Guargumi
tag
hello
elszállt a mentésem, pedig azt hittem már ezt a hibát korrigálták, azonkívül, hogy csinálok biztonsági másolatot, létezik más lehetőség esetleg ennek kivédésére?kösz
-
Motion_Blur
félisten
Nem akar valaki kreálni?
Én a szakadozós netemmel nem akarok host lenni..
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2963 üzenetére
Tamogatom a 80 as meretu folyekony pulovert
-
pepusos
senior tag
válasz
Motion_Blur #2958 üzenetére
Kipróbálom, de már csak holnap. Nekem már megvan a lány a hideg téli estékre, és vár
-
Trihorn
tag
válasz
Ez így van!
Én 175'-on használom általában, kivéve Monaco-t és egy pár pályát, ahol elengedhetetlenek a finom kormánymozdulatok.
De azokon is csak max 190'-ig teszem fel. -
Steady74
addikt
válasz
nalam 210 fok a beallitott ertek.
Persze ha palinkarol beszelunk, akkor 47
-
pepusos
senior tag
válasz
Vityapapa #2954 üzenetére
Kipróbálom, köszönöm! Azért az fura hogy 270-en használod a kormányt
Nálam az 360-ra van állítva F1 alatt, de ki fogom próbálni pont úgy ahogy a tied van, hátha. Még annyi hogy... az mitől lehet hogy egyszercsak elfelejti a beállításokat a játék? Lehet attól ha leteszem asztalra? Mert igazából ennyit csináltam, nameg egy bencsmarkot, de semmi mást. Megyek vissza time trailbe, és sehol azok a beállítások amikkel korábban ment. Menüben minden változatlan, de játék alatt mindent elfelejt.
Köszi előre is!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2 #2953 üzenetére
Szingapúrban a legdurvább a helyzet, ott 20mp-el lehet jobbat menni mint az idei pole...
És ezt a problémát semmilyen patch nem fogja megoldani sajnos.
Vixen: ezt nagyon szomorúan olvasom, de megértelek! a legtöbb pályán igencsak feltetted a mércét, szóval egy darabig meglesz a motivációm
sok sikert mindkét területen
-
Trihorn
tag
válasz
Rototti #2950 üzenetére
Bug ide vagy oda, ez elég gyengusz köröcske lett...
Szerintem nem is a jó idő volt a céljuk..
Amúgy ha tippelnem kéne, szerintem kb. 10/7-es rugókkal ment az illető de látszik, hogy nem a jó köridő érdekli..
Ha valaki versenyszerűen megy, akkor az ott kezdődik, hogy rendesen használja a kerékvetőket és a kanyarbejáratoknál amennyire tudja kívülről kezdi meg az íveket, mindig megpróbál jó tempót átvinni a következő szakaszra.
Egy versenypilótánál ez alap dolog, beállításoktól szinte független.
Szerintem csak felmentek az alkotók hülyéskedni Koreába és futottak pár kört..
Amúgy arra meg, hogy kitapossuk az autó belét, itt vagyunk Mi!
Vagyis már csak Ti, mert Én szüneteltetni fogom az F1-et egy jó ideig..
Elkezdődött a tél, úgyhogy a pénzkeresére kell koncentrálnom, sőt kell egy leányzót is találnom, mert nem akarok télen egyedül lenni.
Valamikor kora tavasszal majd visszatérek!
Szombaton már elcsomagoltam a kormányt is, szép hosszú téli álmot fog aludni..
A fórumra azért néha feljövök!u.i.: Remélem TT-ben megőrzitek az első helyeket, nagyon büszke vagyok rátok!!
VixenishDrop25
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #2951 üzenetére
Az a vicc, hogy még ez is jobb 2sec-el a valós legjobbtól.
Legalább annyit megtehetnének, hogy ami valójában 1 sec, addig a játékban teljen el közel 1,1 sec, hogy a 1:24-es időt 1:32-nek számolja.
Az F1 2012-ben vagy 2013-ban, ha így fojtatják TT-ben meglesz a 0:59-es idő interlagosban. -
pepusos
senior tag
Kezd alakulni a dolog, már egész tűrhető. Driverben Overall-t levettem 30%-ra, játékban FFB 20%, így pont jó is, csak furcsa hogy nagyobb kanyarban egy idő után elmegy az erő a kormányból. Vagy ez mindenkinek így van? Esetleg azt jelzi hogy nincs tapadás? Csak mert a '10-ben akkor éreztem ilyet amikor forogtam az autóval. A fékek még nem az igaziak, rögtön satut nyomok
Driverben a Spring és a Damper csúszkák 0-án állnak, mert '10-hez azt írták vegyük le, itt is maradhat 0-án? (igazából fogalmam sincs ez a kettő mit állít). A centering spring is nulla, de azt legalább értem mit jelent
Profiler-hez még nem nyúltam.
-
Rototti
senior tag
Nem tudom, hogy volt-e már ez a vidi: [link]
A CM fejlesztői mentek a koreai pályán. Azt sem tom, hogy mennyire jók ezek a körök, de ha minden pályán megcsinálnák ezt, akkor a sok mocskolódó talán felfogná, hogy lehet tőlük gyorsabban is menni...
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2947 üzenetére
Most miért már... szegény Gyuri. Alig élesztették újra és máris megy a fikázás? Ugyan már
Motion: Nemár, ezt a körbeautózást holnap kipróbálom báz
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi #2946 üzenetére
"ha olyan versenyt látna ahol a legpuhább gumi a lágy ,ott valaki a piros szuperlágyal külső íven körbeautózná"
sírok!!
Hasonlót csináltam egy gyerekkel a Hungaroringen aki verseny előtt lecsíterezett. Amikor úgy a 8. kör környékén leköröztem direkt megvártam mögötte az utolsó kanyart és külső íven körbeautóztam. Ráadásul ő a lágyabbik keveréken volt, de hát a csúszka ugye mindent megold
-
hermanyi
addikt
válasz
MC HOBO #2944 üzenetére
Stedy ,Mont ,és társai mágnespályás csuszkát használnak mint a Maglev
Gyurika már vagy az egész szobát lemágnesezte ,hogy hátha jobban tapad a monitoron a slick gumi
Ami viszont a legjobban fájna neki ,ha olyan versenyt látna ahol a legpuhább gumi a lágy ,ott valaki a piros szuperlágyal külső íven körbeautózná . -
Steady74
addikt
válasz
pepusos #2941 üzenetére
nekem a profilerben (G27hez) azt hiszem ilyen 40% körül van belőve minden, kormány elfordulás 220 fok azt hiszem, a játékban pedig az alap, amivel kiindulhatsz, hogy az összes advanced settings-et leveszed nullára. Utána tudsz finomítani, Motion Blur beállítása nekem tökéletes, ha kitesztelted a totál 0ás beállítást, keress utána itt a fórumon. FFB on, az első két csúszka nekem vagy 10 vagy 20 százalékon áll, az utolsó 0, így játszható nekem.
-
pepusos
senior tag
válasz
MC HOBO #2938 üzenetére
Nem, azt még nem. Csak eszközkezelőben ami van lehetőség, azokat próbáltam, de eredménytelenül, meg persze a játékban. A profilert nem kellett állítanom a '10-hez, ezért gondoltam hogy a '11 is menni fog probléma nélkül, de nem. Egyébként nem is nagyon értettem hogy hogyan és mit kellene ott állítani, láttam hogy megvan a gombkiosztás, meg pedálkiosztás, de első ránézésre nagyon nem volt egyértelmű a mikéntje. De ha ott van a megoldás kulcsa, akkor szánok rá időt ma du. és áttanulmányozom...
-
MC HOBO
aktív tag
Nah, mi ez a nagy csend???
Mindenki elégedett mindennel???
CM 4 EVER!!!
-
karilla88
tag
válasz
Sanya595 #2929 üzenetére
köszönöm a válaszokat már meg is találtam a keresett fájl-t
nekem carrierben volt már kers hibám de csak pár körig és ugyanúgy csináltam mindent mint előtte aztán hip-hop megjavult és a verseny végéig működött
szerintem randomra generálja a játék a hibákat
az achievementek-ről tud vki valamit bővebben vagy magyar linket? -
polonic
félisten
Aki játszik karriert, azoknak volt már valami mechanikai meghibásodás és kers, drs hibák voltak már?
Nálam még nem, pedig a 14. versenynél tartok.Most játszottam le az Olasz Nagydíjat. Utolsó körben a Parabolica-ban megpördültem. Ó atyám! Első helyről negyedikre estem vissza. Ilyet. . .
-
forise
tag
válasz
pepusos #2920 üzenetére
A winen belül (vezérlőpult-eszközök-játékvezérlő(DFGT) tulajdonságok) hány százalékra van beállítva? Alapból azt hiszem overal effect 105%,spring és damper 0%. Ezeknél az értékeknél pedig szerintem, ha játékon belül 100% az ff érték, akkor azért nem olyan nehéz a kormányzás.
Pityke létre kell hoznod egy windows live-os off vagy online profilt, akkor is ha nem akarsz online játszani, de szerintem a gugliba keress rá, ha még ilyent nem csináltál.
-
pepusos
senior tag
Sziasztok! Egy DFGT-t szeretnék beállítani hogy úgy, vagy hasonlóan működjön mint a 2010 alatt, de sehogy sem akar összejönni. Ha leveszem a FFB-t akkor nincs semmi ellenállás, ha 10%-ra teszem, már alig bírom forgatni.
Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném! Üdv!
-
Pityke78
őstag
Srácok, az egyes pályák beállításait hogyan tudom elmenteni, hogy az mindig megmaradjon, érvényben legyen? Mindegy hogy TT-t megyek, vagy rendes futamot. Lehet ilyet csinálni? Köszi
-
MC HOBO
aktív tag
-
Motion_Blur
félisten
-
Steady74
addikt
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2896 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple asztali gépek
- Windows 10
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest