- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben1
tag
Miért fagy ki a játék mikor elfogadom a teljesítendő feladatot? így nrm tudom a kocsit fejleszteni... mit lehet tenni?

-
Gaben1
tag
Hali !
Az lenne a problémám hogy a szabadedzésen mikor rámegyek hogy elfogadjam a k&f feladatot akkor kifagy a játék, és igy nem tudom fejleszteni a kocsit... minden egyéb rész tökéletesen működik.. mit lehet tenni? -
Gaben1
tag
Nálam is leáll az exe néha, de csak akkor amikor leteszem tálcára a játékot hogy megnézzem a setupot
ilyenkor 2-3x leteszem és következőre vége is van.. 
-
Gaben1
tag
Én williams -el kezdtem a karriert, első futamon 5. lettem 11. ről,azóta 3 futamot toltam és mindet nyertem, igaz legutóbbit már a fórumon látott setup okkal, ja legend szinten az összeset, kikapcsolt gumiszimulációval,auto váltóval
a legend szint tényleg nehezebb mint a 2010-ben volt annyival hogy most sokkal szorosabban jönnek mögöttem, és ha előttem van akkor nehéz utolérni -
Gaben1
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nézegettem a helyezéseket nagyon szép meg jó de azt nem hiszem el hogy az első 1-2-3 az miért megy 3mp el jobb kört mint a többi aki 1-2 ezreden belül van csak nem "csít"?
-
Gaben1
tag
üdv
Spa-ban TT ben mentem 1:41 190 et az nem tudom mennyire állja meg a helyét...? -
Gaben1
tag
Üdv !
Tud valaki spa,ra setup ot? -
Gaben1
tag
xxXxxKROExxXxx nevű gyerekkel nagyon vigyázzatok egy bunkó barom aki mást nem csinál csak mindenkit kilököd Én sajnálom hogy magyar a gyerek......szégyen
-
Gaben1
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én azért szinpatizálok ezzel az írással,mert valóban tönkretette az ez évi futamokat unalmassá téve az összes időmérőt,és futamok nagy részét pl monaco óta én nem is nézek időmérőt mert felesleges,gondolom ezzel nem csak én vagyok így
a másik hogy ebben az RBR ben Karun Chandhok is simán ott lenne a dobogón, ez nem Vettel győzelme hanem a kocsi fölénye
Webber-nek pedig szimplán meg lett mondva hogy nem előzheti meg Vettelt lásd pl Silverstone -
Gaben1
tag
Üdv !
szeretnék én is futni online versenyt de nem a quick race ben hanem ellenetek magyarok ellen egy hátrányom van hogy billel megyek és használom a segítségeket pl automata váltó,auto box,és kipörgésgátló
kérdésem hogy lehet úgy is csatlakozni rendes versenybe hogy nekem be van kapcsolva pár ilyen segítség vagy ez egységesen mindenkinek egyforma? -
Gaben1
tag
húú de tele lett a tököm a sok kis köcsög német meg francia majomgyerekkel
szépen beállitotam a kocsit a megadott setupnak megfelelően törökországban
erre jönnek a csírák gondolom kormánnyal mert hát mi mással lehet menni 1:22 es kört (én futottam 1:26 ot a jól beállított kocsival! ) a rajtnál kilöknek, persze büntit nem kap..
és 3 kanyar alatt hozott össze 5 mp lemaradást úgy hogy nem hibáztam még a térképet is figyeltem és sehol sem volt
kérdezem én akkor ez mi?????
-
Gaben1
tag
üdv
hol lehet setupokat betölteni quick race módban online?
csináltam pár mentést a carrier módban is meg külön a sima verseny módban és online nem látja egyiket sem
milyen módban mentsem el a setupot hogy lássa a mentést quick race ben,
evés a 30mp a rajt előtt hogy beállitsak mindent és fél kocsival rajtoltam el monzában is
persze hogy kicsúszkáltam 
-
Gaben1
tag
Na sikerült mennem a megadott setup-al kanadában billentyűzettel !
1:08:189 et
az már jó nem?
szenvedtem vagy fél órát mire összeraktam a kört, de még mindig van benne 2 tized
-
Gaben1
tag
Üdv!
ez a játék szerintem sokkal optimalizáltabb mint az előző
pl 2010-ben 30-40fps volt és 3/4 ed grafika volt
most minden ultrán van és 50 fps körül megy pedig 2 magos procim van csak.. -
-
Gaben1
tag
Hali
Kanadában time trialban mentem 1:10:219-et billel
az mennyire jó?
amúgy talán még 2-3 tized benne van -
Gaben1
tag
egyébként a zenék is sokkal jobbak mint az előzőben
-
Gaben1
tag
üdv
megkaptam a játékot ma nagyon király , az irányítás teljesen más mint a 2010 ben, DRS el vigyázni kell
a grafika szép és szerintem jobban is van optimalizálva mint az előző (kb +10 fps el megy jobban )
egyetlen egy dolog zavar, hogy a hang valamiért 5.1 ben megy és nem hallom a rádiót meg a beszédet a futam végén, mit állítsak be? a gépen sztereó a hangbeállítás -
Gaben1
tag
Üdv !
mikorra várható magyarosítás szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ilyenkor 2-3x leteszem és következőre vége is van..

szerintem a visszaváltás miatt van hogy sokkal gyorsabban vált vissza automatán mint a 2010 ben