Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- Egérpad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoffer
őstag
Ma énis tudok jönni! Szóljatok, hogy mikor!!
-
MC HOBO
aktív tag
-
fess
őstag
este lesz valami össznépi csapatás? én úgy 7 körül tuti fenn leszek,kire lehet majd még számítani?
-
giigz
veterán
Ha két billentyűzet van, az egyik USB-ről, a másik PS2-ről, akkor lehet megosztott képernyőn játszani?
-
semetka
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a Carrier módban mért nincsen Safety Car,meg pl:piros zászló,.?
Mindig amikor rányomok a Race-ra akkor elsötétül a kép és mutatják a mezőnyt.
Hol lehet az ilyeneket beállítani mert én nem találom.? -
törölt tag
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
[CS]Blade2 #2377 üzenetére
"akik első körben megvették, ingyen tesztelnek a codemastersnek"
Nemhogy hogy ingyen... még mi fizettünk!!!
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
MC HOBO #2344 üzenetére
Akkor két dolgot tudok elképzelni,
1. vagy jól tippeltek, és eltalálták, hogy teszi a Pirelli,
2. vagy már rég le van zongorázva az egész, hogy hol lesznek a DRS zónák, de a Pirelli csak egyesével nyilatkozza le, hogy 1 helyett 19x legyenek hírben.Mellesleg ahogy elnézem a hibákat, ezek egy tetves percet nem próbálták ki a végleges verziót, amikor piacra dobták a játékot.
Lényegében ha megfogják a végleges DVD-t, feltelepítik, nyomnak egy karrier módot, elkezdik egy kicsit setupolni az autót, lenyomnak pár hétvégét, kilépkednek és vissza, lenyomnak egy-két TT-t, és az összes hiba kijön.
Nem tudom elképzelni, hogy min és mit teszteltek, ami után ki tudták jelenteni, hogy ez piacra adható.
Szerintem megspórolták a tesztelési időt azzal, hogy kiadták a bétát véglegesnek, a userek pedig majd szépen kitesztelik, a patch-t pedig úgyis meg kellett volna írni. Lényegében akik első körben megvették, ingyen tesztelnek a codemastersnek. -
AthlonXP
őstag
Na a segítségetekkel meg is lett az első sikerélményem!
Karrier módban a HRT csapattal indulva, sikerült az időmérőn megszerezni az első rajtkockát. Az utána következő versenyt pedig, szintén én nyertem, a 2. Alonso előtt!
Persze íziben tolom a játékot nyilván, de kezdőként, ráadásul billentyűzettel, azért ez elég jó kezdés volt a körülményekhez képest szerintem... -
Pepi79
tag
válasz
Steady74 #2372 üzenetére
Hát igen. Emlékszem még a GRID-es időkre, mikor a csatározás két síkon folyt. Egyszer a pályán, meg mellette a chat-en.
Néha az utóbbin komolyabb harc ment, mint a versenyen. Kő keményen ment az osztás, néha könnyesre röhögtem magam
Egyébként tegnap pár embert én is fenékbe toltam egy-két féktávon. Utólag is sry miatta.
-
tuctuc
aktív tag
-
Steady74
addikt
sokszor random valasztanak ki embereket es hivnak meg jatszani az on line levok kozul, ezeket sose foadom el.
a spoerszeruseg mindig ketoldalu. te lehet ugy erzed egy elozes ok volt, a masik
meg uy gondolja h leszoritottad.pl.polonic: ha kell durvan tudom osztani a kulfoldi p@rasgotkat
eleg bo a szokincsem
-
AthlonXP
őstag
Na köszönöm szépen a válaszokat, mindenkinek!
Megnézem azokat, amiket írtatok, egyébként a rövid versenyt választottam.
Remélem, most már nem lesz gondom, ha mégis, majd írok. -
MC HOBO
aktív tag
válasz
AthlonXP #2367 üzenetére
Szia,
a boxban a monitorra nyomj rá,azon belül találsz egy menüt, ahol tudsz egyrészt gyorsítani az időn (F2), másrészt átugorhatsz az időmérőre vagy akár a futamra is...
Karrier indításakor ki lehet azt is választani, hogy rövid, vagy hosszú programot szeretnél (SHORT RACE WEEKEND / LONG RACE WEEKEND). A rövidnél hamar elmegy az idő...
A hosszú hétvége három 1,5 órás szabadedzésből áll, ezután Q1, Q2 és Q3, aztán futam...
Szerk: Na ezt megválaszoltuk....
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Lenne egy láma kérdésem a játékkal kapcsolatban.
Elvidítottam a karrier módot, miután kijutok a pályára és elkezdem a szabad egyzést, utána minek kéne történnie ( kéne egyáltalán? )?
Azért kérdem, mert csak futom a köröket megállás nélkül, már vagy 21-et, az első helyet is sikerült megszereznem, de aztán semmi.
Szóval az érdekelne, hogy hogyan lehet elkezdeni a konkrét versenyt?Oké, hülye kérdés, de én még új vagyok ebben a kategóriában, eddig nem nagyon játszottam F1-es játékkal ( vagyis igen, de az pár éve volt már, és ott egész más volt még minden )...
-
tuctuc
aktív tag
Légyszi írjátok meg, hogy a patch felrakása érinti-e a mentést, nem szeretném újrakezdeni a karrier módot egy patch miatt. Köszönöm.
-
makkai
aktív tag
válasz
szab.tam #2360 üzenetére
Hát amikor rögtön játék indításkor fagyott, amikor az enter-nél a kormányon nyomtam a gombot, akkor a köv. indításkor az entert nyomtam, utánna egy darabig jó volt, de játék közbeni töltésekkor elég sűrűn kilépett a játék.
Mióta DX9-be átraktam 3 napja, azóta nem volt fagyásom sehol. Az utolsó WHQL-es driver van fenn. De akkor este kipróbálom a béta drivert, és vissza rakom DX11-re. -
polonic
félisten
válasz
Steady74 #2356 üzenetére
Igen, tényleg vannak rendes játékosok. Ez viszont annyira meglepő, mert ritka az, hogy ilyennel találkozik az ember.
Egyszer viszont egy igazi vadparaszt köcsöggel találkoztam még a 2010-ben.
Spa-ban mentem 3. helyen, ő jött mögöttem. A célegyenes végi jobb hajtűben fordulnék be, ő meg teljes sebességgel belémszáguld. De úgy, hogy teljesen az ottani falba kötök ki és rommátörik az autó. Ezután írtam egy szép hangvételű szöveget neki. Erre meg visszajelöl live-on, hogy vulgárisan beszélek. Hú de nagy barom az ilyen. -
makkai
aktív tag
válasz
Steady74 #2356 üzenetére
Én is futottam össze normális emberkékkel.
Nem az a legfontosabb, hogy magyarok legyenek, hanem hogy igazi "sportemberek", sportszerűek.
Engem is invitáltak játékra, úgy hogy nem is jelölt be barátnak, csak egyszer már fututtunk együtt és legközelebb ott figyelt a játékra hívás. -
makkai
aktív tag
válasz
MC HOBO #2353 üzenetére
Szerintem is így kivitelezhető lenne, ha elegen összejövünk, akkor lehetne zárt szerót csinálni. Itt a fórumban lehetne az "előgyülekező" és pontosítanánk a részleteket.
Amúgy szerintem ma este is tudok jönni 9 után kb. 11-ig.
Szerk.: Monacót én sem szeretem.
Azon kívül jöhet bármi, tegnap is először mentem a Hungaroringen, és jó móka volt, ahogy megtapasztaltam a magas rázóköveket. -
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #2350 üzenetére
"ha sokan jelzik h kesz vannak, elindul a szero"
Ezt lehetne úgy csinálni, hogy senki nem nyom rá, csak akkor, ha a host rányom. Akkor elindul a visszaszámlálás, ha valakinek még nem jó, jelezhet villogással, vagy ilyesmi...
(persze 1-2 percnél többet nem kéne senkire várni...
)
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #2345 üzenetére
Én is tudok jönni pénteken.
Ha pályákról van szó, Kuala Lumpur és Monaco kivételével igazából bármi jöhet... Egyik pályán sem vagyok túl jó...
(#2348) makkai: Igen, sajnos sokszor előfordul, hogy mire valaki csatlakozik, már elindították a szervert így lecsúszik a futamról... Szerintem az lenne a jó megoldás, hogy - ahogy írtad - megbeszélt időben gyülekezni, illetve kihasználni a "READY / NOT READY" lehetőséget.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
polonic #2340 üzenetére
(#2340) polonic
(#2341) AMD_okna jó... késő volt már, valamiért azt hittem, az a nyomvonal segédlet....
setup-olás. odáig még el sem jutottam. ráadásul mindig a spa a kezdő, tesztpályám, és arra még nem írtatok semmit. én meg hülye, (lusta?), vagyok nekiállni. majd lekoppintom a kijárt utat.
meg az érdekelt főként, hogy a 285.27 beta driver-rel tényleg nem fagy-e load/save-kor 2 dx11-ben. így csináltam sok futamból ki-, belépést. és valóban jónak tűnik végre...
olvastam máshol más véleményeket, de szerintem idáig az induláskor legjobban optimalizált ego engine-es játék. néztem a cpu görbéket. a 2010-ben sokkal asszimetrikusabbak. ott nálam az egyik mag majdnem kiakad. az okozza a sok autónál, némely kiritikus helyeken az fps eséseket, 3.6 ghz alatt a zavaró microlaggokat.
ezeken a kritikus helyeken nézve a 2011-ben tökéletesen folyékonyan megy a kép.
konkrét ilyen hely:
spa, 1. kanyar után elég tünetes.
majd 1. padlógázas szakasz után jobb-bal s, majd jobb, egyenes, majd jobb. és ebből a kanyarból kijőve az 1. körben, ha benne van az ember a bolyban, katasztrófa a 2010-ben. szabályosan micro és nem micro ugrálnak a fák és a domboldal. 3.6 ghz alatt. a 2011-ben tökéletes.
néztem 22-es monitoron is, de ott nem anyira zavaró. de ha 80-90 centire van egy 32-es tv, ott egy ilyen lagg-tól behány az ember...de mondom: a 2011 ilyen szempontból szerintem tökéletes.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2346 üzenetére
koszonom uram!
tegnap tenyleg jol ment, a lekorozottek sem akadalyoztak, kenyelmes futamok voltak.
Csaba: boccs igy utolag a sok s@ggbe koccert, de annyira maskepp fekezunk, hogy parszor.elatalaltalak, ne haragudj.
Makkai: uj ebben a sz@r multi reszben, hogy nem csak a host inditja a sessiont hanem ha sokan jelzik h kesz vannak, elindul a szero, emiatt nem tudtatok jonni. koreaban pedig 13-14en indultunk, es nem voltak barmok.meg szandekos torok, tenyleg jo c
volt. -
werszomjas
addikt
Én is jönnék ma este is holnap is online.
de sajna nekem egyelőre csak Melbourne, Canada, Monza és Brazil pályák jöhetnek szóba, ezek mennek
-
makkai
aktív tag
válasz
Steady74 #2345 üzenetére
Én valószínűleg leszek. tegnap is voltam, hívtál is, de mire elfogadtam az invitálást, adddigra már elkezdtétek, Én meg beléptem másik játékba, így szépen pont mindíg fedésben játszottunk máshol.
Valahogy pontos időt kellene megadni, a futam kezdésre, ha elég sokan lennénk.
Pl. ha megeggyezünk, hogy 21:00, akkor 20:50 kor létrehoznád a szerót, és 21:00-ig lehet gyülekezni. A liveban ott mutatja az órát, úgyhogy azzal sem lenne gond, hogy kinek éppen hogy jár az órája. -
drevin_71
tag
válasz
Motion_Blur #2346 üzenetére
úgy ment el mellettem tegnap a versenyen h csak néztem
, a csúszka ...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
[CS]Blade2 #2288 üzenetére
(#2288) [CS]Blade2: Tegnap megnéztem és kiderült, hogy rosszul emlékeztem: Suzuka - DRS mérési pont: 130R; DRS-zóna: rajt-célegyenes...
Elnézést, a rossz infoért!--
(#2336) makkai: EZEN AZ OLDALON találsz néhány setupot, a hiányzók is hamarosan felkerülnek.
--
(#2300) Trihorn: Nem tudom, nekem nem lett jobb a Spectator mód, úgyanúgy szaggat, füstöl, repked az autó, a hangja pedig továbbra is kritikán aluli...
-
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #2340 üzenetére
arra is figyelj tovabba, hogy a hatso egyenesben van egy bal tores a buszmegallo elott. azt nyitott hatso szarnnyal nem tudod bevenni amig.nincs kello rutinod, meer kiforgatja aza autot.
szabtam: az optimalizalasrol annyit, h cf-et a jatek annyira hasznalja ki mint en a vaniliascukrot marhalabszarporkolt fozesekor.. 6990-nel kapok 40-45 fps-t...
-
szab.tam
nagyúr
idő hiányában csak most kezdtem el vele foglalkozni intenzívebben.
a 2010-hez képest valami furcsa az irányításban, de még nem jöttem rá, micsoda..néztem a procihasználatot a kritikus helyeken, és a hozzá tartozó fps-eket.
dx11-ben.
sokkal joban optimalizált, mint a 2010! ott valamit nagyon elcsesztek pár helyen, de itt már jó.
és a grafikája is mintha szebb lenne kicsit.lehet, hogy nagyon béna vagyok, de ezen van kapcsolható kipörgésgátló? nem találom. képtelen vagyok kigyorsítani, állandóan eldobja a farát. offline nyomom egyelőre, de a többi autó már az első körben simán lehagy, nem bírok gázt adni a kanyarból kijövetkor.
a spa-i 2 teligázas szakaszt sem tudom végignyomni, mert mindkettőnél elszállok közben. elképzelni nem tudom, mi ez...
tehát: van kipörgésgátló? ha igen, hol kapcsolható és mi a neve? abban a menüben nem találom, ahol az abs, stb. van....
-
Steady74
addikt
Végre sikerült egy jót játszanom, kár, hogy nem tudtunk összejönni, a létszám pedig megvolt (8+). A töltési idő a peccs hatására valóban drasztikusan csökkent nálam - 3 tippet kapok már csak az eddigi 10 helyett- , illetve a live se fagyott ki, nem állítottam semmit pedig a tűzfalon, kíváncsi voltam, megy-e. És ment
Nürburgring:
Hungaroring:
Korea start:
És a finis:
Utóbbi győzelem azért volt édes, mert az első körben kiforgattak, kilöktek, nekiszorítottak a panánknak, és 3 kör alatt bedaráltam a mezőnyt, 4 autót előzve meg körönként kb
-
rocket
nagyúr
válasz
romero28 #2319 üzenetére
Az a baj ezzel a megoldassal, hogy ez semmi mas mint az elozo verseny vegetol kezdodo mentes (plusz meg a controller konfigot is bukod), de ha elinditod a kovetkezo idomerot/futamot (ami nalam Suzuka) ugyanugy elofog jonni a profil be nem tolteses bug az idomero/verseny vegenel.
Megoldas annyi van jelenleg, hogy elorol kell kezdeni a karrier modot (amit biztosan nem fogok, es ugyanugy elojohet ez a hiba, lehet meg elobb is), vagy berakom a polcra amig jon patch hozza. (legszivesebben a Codemasters hatsojaba dugnam fel a jatekot)
Hihetetlen mi megy a PC jatekok kapcsan, olyan bugok vannak, hogy az ember a fejet a falba verne legszivesebben, es banja tamogatta a jatekfejlesztoket, foleg ugy, hogy tavalyi verzioban a CM ugyanezt eljatszotta.
PitStop bug ennel meg annyiban kenyelmesebb volt, hogy megvaltoztatta az ember a strategiat es akkor kisebb esellyel ragadt bent a pitstopban, de a 2011-es profil be nem toltos bugon sehogy nem lehet tovabb jutni csak ujra kezdessel, es arra sincs garancia nem jon elo ujra.#2321: Hol torolted ki a setupot?
#2334:Gondoltam mar tul keso van a talalos kerdesekhez
-
makkai
aktív tag
Valaki tudna Monaco-ra, Spa Francorchamps-ra és Szingapúrra jóféle setup-ot adni?
Szerk.: Én mióta visszaraktam DX9-re azóta egyszer sem fagyott le.
Amúgy nekem is fagyott néha, ha a kormányon nyomtam a startot, utánna a billentyűn nyomtam entert, akkor elindult. Újra beállítottam a kormányt. Utánna egy darabig megint jó volt.
De DX9 óta semmi fagyás. -
Monster07
csendes tag
Sziasztok! Miért nem rakja ki nekem a játékot full screenbe?
Csak nagy és kis ablakban futtatja és nem tudom levenni a fenti és lenti csíkot!
Tudtok rá valami megoldást?
Előre is köszönöm! -
-
Gaben1
tag
Hali
Kanadában time trialban mentem 1:10:219-et billel
az mennyire jó?
amúgy talán még 2-3 tized benne van -
válasz
Serpiko #2326 üzenetére
THX
(#2327) Rolly Dy07: én már annak is örülök, ha hozzád képest 1 mp-en belül vagyok
Nyomtam egy kis online-t. Egész jó volt. Pepit kergettem, aztán mehettem orrkúp cserére, mert jobb lábam súlya nagyobb volt, mint a hátsó kerekek tapadása
. Tetszett, hogy a DRS-nek tényleg volt hatása. Jó lesz ez, csak javítsák ki a hibákat.
-
Jut eszembe: az 1:22:318 jó lesz már Ausztráliában?
-
válasz
romero28 #2319 üzenetére
Köszi. És ezt mindig meg kell csinálni, vagy ha egyszer már megcsináltam, akkor nem lesz többet gond vele?
(#2322) Rolly Dy07: komolyan mondom, a f@szom kivan már ezzel a szenvedéssel...
. Mindenkinek máshol fagy le, más a megoldás. Én csak menetem egy TT-t és máris nem indult legközelebb. A GRID-et is azért raktma parkolópályára, mert a szerverek lekapcsolása után tök macerás lett az online játék. Gondoltam ezt megveszem, erre tessék....
Ezért nem lehet őket beperelni, hogy egy rakás sz@rért kérnek pénzt? -
Sanya595
senior tag
Nekem eddig egyszer sem fagyott vagy lépett ki.
Most elmentettem egy Canadai setupot,egyböl megfagyott és utána kövi indiásnál exe hiba leállt.
Igy Én csak a setupra gyanakszom.Kitöröltem és megy újra...
-
romero28
senior tag
A következöt csináld: C:\Felhasználók\User Name\Dokumentumok\MyGames\FormulaOne2011\savegame\autosave\
mappán belül van 2 fájl, "GTEHXOSJZ_0" és "GTEHXOSJZ_1".
A nullás végűt törlöd! Majd az 1-es végüböl csinálsz egy másolatot, és átnevezed úgy, hogy a vége 1es helyett 0 legyen, vagyis ugyanaz lesz a neve, mint a törölt fájlnak.
A billentyü kiosztást, vagy amivel irányítod, azt újra be kell állítani, de a mentésed megmarad, nem kell elölröl kezdened!
-
A Warez-t nem pártolom, én egyelőre csak a CM-re vagyok qrvára kiakadva...
Kezdődött azzal, hogy lelőtték a GRID szervereket...
De mégis lojális voltam hozzájuk és pénzt adtam ezért bughalmazért
Egyébként sikerült elindítanom és Melbourne-ben mentem egy 1:22:318
Kulala Lumpur továbbra sem megy
UPDATE: rámentem a menüben a credits-re, és lefagyott.....
-
polonic
félisten
Itt vannak a külőnálló telepítők a patchez:
-
Motaba78
addikt
valaki egy kis gurulás mostanában ?
-
Steady74
addikt
válasz
[CS]Blade2 #2307 üzenetére
hat ennek orukok
-
Hogy nem rakja tele az összes rokonát a CM!!!!
Örülök, hogy javítottak a vezetéssel kapcsolatos dolgokon, de hogy a f*szomba játsszak, ha minden alkalommal vissza kell állítani az autosave mappát???Komolyan mondom, én vagyok a hülye, hogy megvettem és nem warezoltam inkább le valahonnan!!!
-
rocket
nagyúr
válasz
turancsics #2287 üzenetére
Pedig nagyon sokan panaszkodnak erre a hibara, erthetetlen miert nem javitottak, ez mar tenyleg jatekelmenyt befolyasolo hiba, senki nem akarja elorol kezdeni a szezont. (nalam Suzukanal csinalja, es hiaba rakom vissza az elozo verseny utani mentest, ujra elojon Suzukanal.)
-
DigitXT
félisten
válasz
Trihorn #2302 üzenetére
Lassabb gépeken?
(Igaz, nálam pont nem az SSD-n van a játék, de
nem hiszem, hogy olyan sok adatot tölt: szimplán szarul van megírva.)
Szerk: ezt amúgy az is bizonyítja, hogy kb. felére esett a betöltési idő
ettől a patch-től, márpedig nagyjából ugyanannyi adatot kell betöltenie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9 8/128 GB Újszerű Dobozos Garanciás 2027-ig
- Eladó Intellivision multikártya 130 játékkal. használati utasítás és játéklista Opció-ovarlaykártyák
- Nikon z 20mm f/1.8 S Újszerű!
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 telefon + az eredeti tokja
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest