Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzske
aktív tag
válasz
MC HOBO
üzenetére
Szia!
Igen olvastam ezeket a beállításokat , de szerintem ez csak time trial ra jó mert ott nincs gumikopás illetve üzemanyag. Ezért kérdeztem , hogy kinél mi a személyes tapasztalat. Ez a 11/11 bug szerintem igaz lehet mert nekem úgy tűnik ,hogy ott a legjobb a tapadás valóban.
-
pepusos
senior tag
Próbálom indítani játékot, és LIVE-ba jelentkezés után exe hibával kilép, már ötödjére. Win frissítések között van/volt egy olyan, hogy Games for Windows Software V3.5. ezt már feltettem, sőt frissítési listában már kétszer is ott van, de még mindig hozza mint fontos frissítést... mi lehet a hiba? Tapasztalt már valaki hasonlót?

-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
Grat a BUGYLIKHOZ

Én is köszöntem ezt az 1 futamot sajna karilla többet tankolt és az utolsó 600 méterére is maradt neki (nekem kifogyott)
Sajnálom a futamból kizártakat és távozókat komoly futam lett volna pedig .
a Csuszkám mellé már csak egy üzemanyag Csuszkát kell szerezzek
-
Pepi79
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
A képen látható szépségek miatt kell kelned holnap? Ilyenek miatt én is gond nélkül ugranék ki az ágyból...

Sir! Ez motiváljon minket a hó végére!

-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
Grat a csukeszokhoz!!!
-
--Lorant--
aktív tag
Bocs skaccok,de nincs energijá,elfogyasztottam mára a készleteimet. Nagy nehezen shikkare rábeszélt,hogy menjek ,lelket lehelt belém,erre mikor beértünk lelép
gondolom megszakadt vagy valami ilyesmi
csgeri bocsesz ha kellemetlenségeket okoztam,meg is kaptam érte ami jár. kizárás! Holnap hajnalba ugy is kelnem kell
.megyek és pihenek ! sziasztok! -
MC HOBO
aktív tag
Hello,
autóbeállításokat itt találsz minden pályához. Sajnos magyarázattal nem tudok szolgálni, én is csak "laikus" vagyok ebben, de ezek jók lehetnek kiindulópontnak.
(#3891) fatallerror: G27-hez találsz setupot ezen az oldalon. Sajnos nem teljes, de kezdésnek jó lesz, szvsz.
-
fatallerror
addikt
engem is beállítások érdekelnének.. kormány driverben, játékban, az autót h érdemes belőni stb 1 hete van g27-em, olyan fos vagyok mint az állat, a profi ai eredményeit megse közelítem tehát a time attackben ha elérem a bronz-t már jó eredménynek számít nálam

-
pzske
aktív tag
Sziasztok !
Beállításokkal kapcsolatban szeretnék kérdezni tapasztalatokat : f1 2010 ben ha lágyabban hagytam a rugózást érezhetően kigyorsításokkor nőt a tapadás. Itt saját tapasztalataim szerint , pont fordítva keményebb rugókon több tapadás van . Illetve az anti roll bar nem értem : van aki 1-11 mond , illetve olvastam , hogy 11-11 beállításnál van bug és akkor nagyon nagy a tapadás. A chamber értékek a f1 2011-ben , hogy működnek tapasztalataitok alapján. ( gumikopás , tapadás ) . Kérlek titeket , hogy ezekkel a dolgokkal kapcsolatban osszátok meg velem a tapasztalataitokat.
-
hermanyi
addikt
válasz
bendeguz76
üzenetére
megfürdetem lányom és leszek
-
Đusty
addikt
válasz
bendeguz76
üzenetére
Voltam de nem volt automataváltó így kiléptem.
-
bendeguz76
aktív tag
gyertek inkább versenyezni,.
-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Igen, köröztünk.
A gyorsaságodat egyszer sem kérdőjeleztem meg emlékeim szerint.
Nem rúgok beléd, normális hangnemben szólaltam meg.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
polonic
üzenetére
Ezt elfogadjuk, de vannak azért határok, mert annyira szarok se vagyunk. És nem tudok másra gondolni, csak arra, amit Seady is írt: NINCS EGYFORMA FELTÉTEL! Aki meg ennek örül, az verje szépen az e-péniszét és legalább ne bujkáljon a "jobb vagyok, meg jobb a setupom" szöveg mögé!
Amúgy nem érdekel, mert én is kilépek, ha olyan a kedvem. Körözzön csak magába, hiszen amúgy is magában köröz!

Apropó: Gurultunk már együtt? Szoktam annyira tapló lassú lenni? Érdekelne, mert mindig belém rúgsz ezzel a dumával!!!
-
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Engem nem b@sz szét, simán kilépek

viccet félretéve bosszant, ha valaki gyorsabb nálam, de ha reálisan, akkor azt el kell fogadni. Élő példa, az Isztambuli pályát nem ismerem, nem szeretem, Karitól, Hermanyitól kapok körönként 1 mp-t. Mondjuk ez rossz példa, mert ők csúszkáznak

Rolly, hagyd a fenébe, ne foglalkozz vele, ne emészd magad! Este gyere inkább velünk játszani, csinálok invite only szerót majd, a nálam lassabb ellenfeleket várom szeretettel

-
polonic
félisten
Most őszintén! Miért gondoljátok azt, hogy nálatok nem lehet jobb valaki?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Az igen... velem ilyen még nem történt, nem tudom hogy reagálnék, de biztos szétb*szna az ideg engem is

-
hermanyi
addikt
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Nem azt mondtam vagyis írtam ,hogy a Jomola Sz@r és nem lehet rá forumot tenni csak azt ,hogy inkább céges Webes felületnek való .(Én személy szerint nem szeretem )
Seditio Párti vagyok -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74
üzenetére
Én se tudok a Ligában részt venni.
Találkoztam most olyannal, aki 1 szektorban rámvert versenyen keményebb gumival(én lággyal) 1 mp-et, majd 5 kör alatt 20-at. Írtam neki, hogy ez csalás és nem játszok vele többet. Erre visszaírja, hogy fogadjam el van aki gyorsabb nálam és hogy milyen jó setupja van. Lehet, de ennyivel????Nem hiszem el, meddig lesznek még ekkora e-péniszű emberek!

-
Đusty
addikt
Engem is érdekel a liga de csak a segítséges mert billel nyomom.
-
Feribacsi555
senior tag
-
HPC
tag
Patch után a liga engem is érdekel ha segítségek nélküli része is lesz.
-
hermanyi
addikt
Ligában én is benne lennék mert ugye valakinek utsonak is kell lennie .
HOBO miért Jomolát használtok ? az nem kimondottan fórum motor
-
karilla88
tag
szívesen versenyeznék én is veletek rendszeresen

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Természetesen, csakis a patch után...!!!

Egyébként sem szeretnék addig online versenyeken részt venni, amíg minden 2. alkalommal leáll a sz@r játék EXE-hibával....

-
MC HOBO
aktív tag
Első körben arra gondoltam, hogy a már összegyűjtött infokon kívül tehetnénk ki egy PH!-LEADERBOARD-ot, illetve, ha van rá igény, elkezdhetnénk szervezni egy LIGA szerű bajnokságot is, ahol végigjátszhatnánk a 2011-es évadot. Ehhez persze szükség lenne néhány (min. 10-12) jelentkezőre is, akik be tudják vállalni, hogy a futamok nagy részén (vagy az összesen) részt vesznek. Persze AI nélkül...

További ötleteiteket várjuk itt, de inkább privátban: feribacsi555 vagy MC HOBO
-
makkai
aktív tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Én hozzáfogtam a pályákon időmérő, verseny és esős beállítások készítésének, Ha gondoljátok ezeket is fel lehetne tenni majd, ha kész leszek. Az első 3 pályához már meg vannak.
-
pepusos
senior tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Az én leggyorsabb köreimet egyelőre ne!
De egyébként ahogy itt fórumon mondani szokták... UP az oldalnak! 
-
MC HOBO
aktív tag
Mivel a jelenlegi oldal kicsit haldoklik (vagy halott), úgy döntöttem, hogy új, biztosabb tárhelyre költöztetjük a SETUP-gyűjteményt és kiegészítjük minden olyan infoval, amit itt összegyűjtünk, vagy a játékban megtapasztalunk. feribacsi555 kollégával összefogtunk és reményeink szerint hamarosan elérhetővé válik a GoCompete-F1-2011 elnevezésű oldal.
Ehhez továbbra is várjuk a tapasztalataitokat, autó- és hardver-setup-okat, illetve igyekszünk naprakész infokkal szolgálni a gamerek számára.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Rés=Pin@. Kész, ezt kár kérdezni

-
rocket
nagyúr
válasz
Hadraniel
üzenetére
Mielott ide irtal volna nem artott volna elolvasni az alapelveket:
"amit tiltunk fórumunkban:
minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
■használatát elősegíti (információ megadásával, linkelésével, bárhogyan);
■használatára buzdít;
■illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában.
■így különösen tiltott témák például: szoftver regisztrációjához, működ(tet)éséhez szükséges kód vagy azt kijátszó szoftver, egyéb eljárás; készülék (műholdvevő, telefon, stb.) szoftverének jog- vagy licencellenes megváltoztatása, kijátszása, ehhez szükséges eszközök adás-vétele, telefon vagy egyéb eszköz szoftverének megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívóinak adás-vétele, bundle játék/szoftver értékesítése az azt tartalmazó újság nélkül;" -
Hadraniel
csendes tag
Sziasztok!
Most töltöttem le a játékot, de CD kulcsot nem találok a neten.
Megfordult a fejemben, hogy ez is olyan mint a world of warcraft, hogy egy kóddal csak egy játék indul? ( vagy valahogy így van ... ).
Világosítsatok fel légyszi, nem értek hozzá

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát ezt aki fordította az tudja
gondolom amennyi a lemaradás Andráshoz képest 
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Mi az a RÉS?
-
pepusos
senior tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Aki meg lassú, annak szintén tökmindegy

-
--Lorant--
aktív tag
És most mi ez a frissítéés? változik majd valami?
-
karilla88
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
lol te vagy a kivétel és az erősíti a szabályt

-
fess
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
tényleg,arról már el is felejtkeztem,pedig anno azzal csináltam a pes videókat
-
karilla88
tag
na nagymenők végetek van
:
[link]de hogy ne kelljen végig olvasni:
Elterjedt egy csalás, aminek lényege, hogy a „játékosok” bizonyos speciális fájlokat feltörve extra-extra tapadásra tehettek szert. (Off- és online egyaránt) A CM egy új módszerrel semlegesíti ezt a problémát.

-
fess
őstag
nektek a fraps nem darabolja fel a videót? nekem több részletben veszi fel,ez mitől lehet?
-
Sanya595
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nekem kérte,hogy lépjek ki a gaméból és win alatt elindult a telepités.
-
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez még egyébként nem a patch volt.
Ez egy GfWL frissítés volt.Nem írt ki semmit. Csak végigment a folyamat és ennyi.
De biztos települt nálad is, mert ha nem, akkor a gfwl-be való bejelentkezéskor ismét írná, hogy update van.
(#3828) Rolly Dy07
Persze, a játékra gondoltam.
De már látom, hogy megoldódott. -
Motion_Blur
félisten
válasz
polonic
üzenetére
"Nálam viszont rendben települt."
Én csak a telepítésre való felkészülést láttam, az kilépett és ennyi volt. Havernál dettó.
Te láttad a település folyamatát és kiírta a végén hogy végzett?
lacos001: elolvastam kérlek, és utána egyből hoztam magamhoz képest 2 tizedet az utolsó szektorban! ezek a csókák tudnak valami!

-
lacos001
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jó lenne ha EZT elolvasnád,talán akkor az általad emlitett 3 tizedet is le tudnád faragni !
Vagy a "vezetéstechnika" megnevezésű videókat is bemagolhatnád !
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Nekem felrakta 1mp alatt

De leaderboardon nem változott pl. semmi, lehet ez valami FAIL

-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Ez furcsa, abból a szempontból, hogy a live frissítés eddig mindig wu-n történt nekem.
És most tényleg a játékba belépve írta ki.
Nálam viszont rendben települt.Lépj ki belőle, aztán indítsd el újra.
-
Rolly Dy07
senior tag
-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Hogy értve, hogy frissíteni?
Van valami frissítése? Mert WU-n semmi nem jelent meg hozzá. -
Rolly Dy07
senior tag
Nem tudom mi van, de ez a LIVE nem nagyon akarja frissíteni magát. Így meg be sem tudok jelentkezni a játékba.

-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az a baj szerintem, hogy hiába állítják mondjuk úgy be a rugók miatti tapadás, akkor sem lesz valós a köridő. Jobb lenne ezt inkább nem bolygatni.
-
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Állítsd privátra a videókat. Vagy ne is kell privátra állítani, csak van olyan lehetőség is, hogy nem nyilvános. Így csak az tudja megnézni, akinek elküldöd a linket.
-
fess
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
itt írják,hogy Vettel autójában lekapcsolták a kerst, akkor csak tudnak a boxból kapcsolgatni valamit
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74
üzenetére
Az már előrelépés lenne ha mondjuk a mostani 6/6-os tapadáshoz állítanák be a maximálisan elérhető tapadást. Bár még az is irreális időket eredményez, legalábbis TT-ben mindenképp. Megnéztem Shanghait Red Bull-al, 6/6-os setuppal be tudtam menni 27-be. Mondjuk ezt konkrétan azért néztem meg mert RD fórumon bekamuzta egy gyerek hogy 6/6-al megy 24 elejét, aztán kíváncsi voltam..
Ennek ellenére nem írok neki semmit, mert van bennem annyi... ha meglesz a patch és tényleg komoly változások lesznek, minden youtube-os videómat törölni fogom, mert most is naponta több üzenetet kapok, hogy mekkora noob és csíter vagyok. Kicsit kezdem már unni

-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mi lesz kb a patch után? a tapadást 40-50%-kal csökkentik, vagy mi?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szép kör, hang nélkül nézve hibátlan, este megnézem hanggal is. De úgy is az lesz

-
Motion_Blur
félisten
Shanghai Time Trial setup:
Wings:11-11
Brakes: 46-54 High-Large
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1 Springs: 11-11
Gears: 1:144 2:173 3:201 4:228 5:256 6:292 7:340
Camber: -3.5 -1.5 Toe: 0.08 0.35Video: [link] 3-4 tized még van benne
-
Steady74
addikt
Este lesz valaki?
-
[CS]Blade2
addikt
Tennék rá egy kisebb vagyont, hogy nem tudnák megcsinálni rendesen, vagy az lenne, hogy érdemes lenne jól megtankolni, aztán rúgni neki, vagy pont az ellenkezője, de véletlenül sem egy köztes. És ezzel kiirtanák a játék ezen részt, mert vagy a legkisebben vagy a legnagyobbon végignyomnák az egész versenyt. Így sem jó dolog, ahogy most van, de félő, hogy, ha hozzányúlnának, akkor rosszabb lenne. Kezdetben jó lenne, ha az autó setupos hibákat, meg a köridőket rendbe tennék, ennék komolyabb én nem bíznák rájuk (CM) első körben.
-
D@ni88
addikt
Nekem nem szokott gondom lenni az üzemanyag mennyiséggel, sőt eddig a gumikopással sem.
Erre tegnap mentem egy 20%os versenyt a Hungaroring-en, tökéletes tapadás, a lágy keverékkel is adtam a másodiknak LEGEND fokozaton 3 másodpercet.
Versenyen ugye akkor is a lágy keverékkel indultam, de 3 kör után már csúszkált, de mentem 5öt, utána jött a szuperlágy amivel sikerült 3at menni, és újra válthattam a lágyra.
Feltűnő volt, mert más pályákon, lőhetem neki akárhogy, még szuperlággyal is tudok menni 6-7 kört, úgy hogy időmérőt is azzal tolom, itt meg a lágy se bírt annyit
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
MC HOBO
üzenetére
Én Singaporban mentem az elején lággyal asszem 5-6 kört a kerékcseréig standard, majd a maradék 8 asszem, meg végig ricsben úgy, hogy az utolsó 2 kanyarig azt írta +1lap benzin, és nagyon dúrva időket mentem. Tehát a lassú pötyögtetős részen tudtam sokat spórolni, de nem tudom már hogy váltottam akkor.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen, valami hasonlót szoktam én is alkalmazni, mert sajnos taktikázni kell. Viszont tudok már úgy menni, hogy standardon végig, tojáshéj gázzal, csak hát abból meg nincs versenyzés.
Az mitől lehet, hogy alapból sárga a felső kocka az állapotjelzőnél, és nem +1 lap? Sokszor így kezdem a futamokat... -
Motion_Blur
félisten
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
ftomi74
üzenetére
Én a Williams-szel nyomom a Carrier-t és mindig úgy sakkozok, hogy a végére tudjak hagyni egy-két RICH-es kört. Ez sajnos nem mindig jön össze, nagyon pálya-függő, hogy hogyan vezetek... All Assist Off. Sajnos gyakran dadog az utolsó pár méteren, fél körön... Két dobogót (ebből egy első helyet) buktam már emiatt, most SPA-ban gyűröm... (multiban gyakran megszívatott már itt)
Azt vettem észre, hogy ha végig akarok menni STANDARDON, akkor rohadtul kell figyelni a váltásokra, ha meg nem akarok még erre is figyelni, akkor vissza kell vennem 2-3 körre LEAN-re...

-
ftomi74
tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
1-et a 4. tájékán, és 2-t az utolsó 3 körből. Elől voltam a táv harmadától és a 7.-et sose tudtam kihuzatni, lehet ez is számított.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
ftomi74
üzenetére
A verseny elején futottad a mix3-as köröket? Mert én mindig úgy csináltam, hogy a boxig hagytam mix2-n spórolok, és a friss gumikkal feltolom mix3-ra. De ahogy átváltom vagy azonnal átvált +1lap-ról optimalra vagy fél kör múlva. De az elején meg lehet menni 3 kört maxon?? Sehogy se jó ez.

-
werszomjas
addikt
válasz
karilla88
üzenetére
Ejjha, Kuala szép volt, nagyon vigyáztatok egymásra, dicséretes, ugy látom inkább délután futjátok a jó versenyeket én meg mindig este jövök majd most már igyekszem korábban

Karilla te full kipörgésgátlóval mész?? Nagyon stabil az autó kigyorsításkor

Ja elnézést a ma esti Abu Dhabi-ért, elképzelhető hogy valakit összetörtem, telefonom volt, félre álltam a bukótérbe, nyomtam egy ESC-et mire visszajöttem látom, hogy az egyik kanyar közepén állok körülöttem szárnydarabok, a gép valamiért elindult magától, bocsi

-
karilla88
tag
szép estét mindenkinek.
Tanulmány futam a Kuala lumpur-i pályáról
Lóri ezt meg neked csináltam Shanghai-ban
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Te már kipróbáltad a 6/6-ot, tudod hogy annyira nem lehet nyomni, mert elszalad a kocsi segge
Egyébként a váltásaim általában lilában vannak nekem is, de visításig ritkán huzatom ki.
Új hozzászólás Aktív témák

- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

gondolom megszakadt vagy valami ilyesmi
csgeri bocsesz ha kellemetlenségeket okoztam,meg is kaptam érte ami jár. kizárás! Holnap hajnalba ugy is kelnem kell

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem igazán itt szokták ezt megbeszélni,mivel a warez tiltott a fórumon