Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Dell notebook topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepusos
senior tag
Pedig elég sanszos, nade majd kiderül... Lehet lemaradtam itt a keleti bölcsek bűvöletében, de a ligával kapcsolatban végül sikerült valami megállapodásra jutni? Olyan jó lenne már elkezdeni! Pecs ide vagy oda, én is bűn rossz köröket megyek, de jól van az...Ligázzunk már!
-
Steady74
addikt
Sir, tedd képbe magad, exkuzáld magad, hiszen 11 óra körül jól fog esni egy két banán
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
Ha gondolod adok egy telefonszámot, ahol 2 nap alatt kiveszik
Gondoltam egyet ma reggel, hogy képpel alátámasztva mutatom be a TT - Time Trial menüjét a játékból kilopott képpel. Erre ez a nyüves f@sz játék exe hibával leáll. Az indítás menete a szokásos, enter végig, kivéve a press start-nál, ott a kormányon a megszokott gombot nyomom. Exe hiba. Kipróbáltam, hogy csak a kormányon nyomogatom a gombot végig, ott is exe hibával száll el. Ha végig entert nyomok, simán bent vagyok a menüben, csak hát az összes kormány beállításom veszik el. Hogy a fenébe képes egy program ennyire hektikus lenni
Hobo, megelőztél
-
MC HOBO
aktív tag
A 2011-ben is Time Trial...
-
makkai
aktív tag
Tegnap nekem is volt dolgom egy német "agresszív lámával".
Montreálban, az utolsó körben, utólértem a hosszú egyenes elején( köszönhetően a friss szuperlágy gumiknak - lággyal nyertem meg az időmérőt- és a mix3 üzemanyagnak , DRS + jó sok KERS-el kivágok mellé jobbra szélárnyékból, felken a palánkra, de nem úgy finoman terelgetve, hanem hírtelen kormánymozdulattal,, mondom, jó akkor majd balról, ugyanezt eljátszotta, úgyhogy a sikánnál nem tudtam megelőzni.
De hab a tortán, hogy ezért (vagy másért) 20 mp. büntit kapott, úgyhogy bukta a második helyet.Szerk.: Amúgy már javulnak az időim, segítségek nélkül (kivétel autómata váltó és kanyaroknál szamárvezető), simekkel, versenyben 1:09:813-at futottam.
-
Steady74
addikt
Áh, Sir
Nem volt időm átolvasni mindent, kisebb cikket fogalmazok éppen, ahhoz kell a kapacitás
Este kipróbálom ezt a beállítást. Nüris időmet nézted? Van benne vagy 5-7 tized simán, mert persze éppen mikor kellett megszakítanom egy top körömet.. mikor 6 tizeddel voltam beljebb a pb-nél
Új hozzászólás Aktív témák
- Jbl tour pro 3
- Nagyon jó állapotú ASUS ROG Zephyrus G14 (2024) GA403UV-QS020W 1TB SSD, RTX 4060, 16GB RAM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest