Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepi79
tag
Hosszú kihagyás után ma megkíséreltem egy kis játékot. Az eredmény: 25 percig próbálkoztam belépni. Kb. 10 percet játszottam azzal, hogy a checking storage...-nél exe hibával leállt. Nekem mindig megoldotta az, hogy a savegame mappát visszaállítottam egy korábbi verzióra. Hát ma nem. Végül feladtam, mondom belépek enterrel és újra beállítom az irányítást. Na ezután még negyed órát próbálkoztam fellépni a live-ra, sikertelenül. Azt hiszem mára ennyi.

Ja, és mivel holnap én már szinte biztos nem leszek, ezért BUÉK mindenkinek!

-
Pepi79
tag
Ha már úgyis csak próbafutamok lesznek, szerintem simán össze lehet ereszteni a két tábort. Így legalább egyértelműen kiderül, hogy mit is jelent a gyakorlatban az assist. Nem mondom, ha az assist on-osok lenyomják az off-osokat, mint a bélyeget, akkor érdemes különválasztani.

-
Pepi79
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én ezt nem hagynám ki.

-
Pepi79
tag
válasz
pepusos
üzenetére
Ha nincs ló...

(#5463) Syrius XIX Zyl, szerintem nem arról van szó, hogy nem akar indulni mert nem lehet elöl, vagy mert nem nyerhet. Én többek között azért nem indulok a ligában, mert jelen pillanatban nem tudok normálisan végigmenni a pályákon, ami egyrészt idegtépő nekem, másrészt nem akarom elb@szni mások versenyét. Gondolom Hobo is így van ezzel.
-
Pepi79
tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Ott a pont. Annyi PH-s sosincs egyszerre fent, hogy megteljen két szero is és esetleg külön lehetne assist on és off-os is. Aki meg nem kormánnyal megy, vagy kormánnyal sem olyan pro (mint pl. én
) eléggé hátrányban lenne segítségek nélkül. Én vagyok annyira mazo alkat, hogy nem tudok rendesen menni, de akkor is segítségek nélkül megyek. 
De az már valóban gáz, ha segítségekkel jobb időt lehet menni, mint nélküle. Onnantól a bevállalásnak és a küzdésnek semmi értelme. -
Pepi79
tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Szerintem ezek a változások főleg azoknak tesznek be, akik nagyon keveset tudnak játszani. Mint pl. én is, egy héten egyszer, max. 3-4 órát tudok csapatni. És bár a megjelenés napján megvettem a játékot, mégis mostanra jutottam el oda, hogy tudtam menni a pályákon. Persze az élmenőkhöz képest jó pár mp. hátrányom volt körönként, de mégis részt tudtam venni a versenyeken. Most meg az van, hogy megint pár hónap lesz, mire átállok az új viszonyokra. Véleményem szerint aki gyakran játszik, max. 1 hét alatt meg fogja szokni.
Ja, természetesen assistok nélkül megyek, egyébként talán nem lenne nagy gond.
-
Pepi79
tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Igen, most visszaolvastam, mert korábban sokaknak volt ilyen gondja, olvastam ezt a verziót is. Most kipróbáltam egy - korábban írt - verzió visszaállításos történetet. Úgy néz ki, egyenlőre jó lesz, De ez milyen már??!!
Mindenesetre

Egyébként ha bill-lel lépsz be, nem kell újra állítani az irányítást?
-
Pepi79
tag
Na Urak, engem is utolért a végzet. Eddig semmi bajom nem volt a gamma futásával, tegnap tettem fel a peccset. Tegnap már egyszer leállt exe hibával, ma meg már be sem tudok lépni. 4* próbáltam, a checking storage device-nál exe működése leáll. Mi a g*ci van itt??

Valakinek javítja a peccs az ilyen hibákat, valakinek meg elb@ssza? A t*k*m kivan ezzel.

(#5393) Steady74
Muszály tt-znem kicsit nürin úgy látom. Egy árva kört mentem ott, és minden képen azt az időmet mutatja.

-
Pepi79
tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Még egy rajongó.

-
Pepi79
tag
Na jelentem képbe helyeztem magam (vagy ahogy a tanult angol mondja: I'm in picture"
. Igaz vagy két órába tellett.De így is azt mondom, hogy nekem jó a találka.
Halljátok annyit beszéltek itt a ligáról, hogy néha már azon gondolkozom, hogy indulni kellene. De aztán mindig visszatér a reális énem...

-
Pepi79
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
A képen látható szépségek miatt kell kelned holnap? Ilyenek miatt én is gond nélkül ugranék ki az ágyból...

Sir! Ez motiváljon minket a hó végére!

-
Pepi79
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem 21:00-ig TV, aztán a következő három percben meg szex lesz és abban már benne lesz a cigi is.

-
Pepi79
tag
válasz
Steady74
üzenetére
Óh. Irulok-pirulok, hogy helyet kaptam egy ilyen illusztris felsorolásban. Bár tudom, hogy ez nem a pályán kivívott érdemeim miatt van, de jó látni.
Természetesen benne vagyok a meetingben, és személy szerint a valódi gurigában is benne lennék.
Ja, és van otthon pár liter 47 fokos folyékony szilva pulóverem, azt szívesen állom.
-
Pepi79
tag
válasz
Steady74
üzenetére
Arra gondoltam Urak, hogy emlékeim szerint, a 2010-ben a főmenüben volt a Time Trial, most meg - ahogy linkelt képen látom - a Proving Grounds nevű menüpont alatt kell keresni a TT-t.
De exkuzálom magam Uraim, elnézést, ha bárkit félre vezettem.

Sir, dobd át a telszámot lsz. priviben. Kérek időpontot neked is. ..i.

-
Pepi79
tag
válasz
Steady74
üzenetére
Bejelentkeztem lengőborda kivételre, de állítólag 3 év a várólista.

(#2796) Pityke78 A TT, a Time Trial. Legalább is a 2010-ben így hívták. Az a része a játéknak, ahol gumi és üzemanyag szimuláció nélkül tudsz körözni a pályákon. Igazából gyakorlásra jó. Most a 11-ben máshogy hívják, de nem jut eszembe a neve. Szerintem mindjárt megmondják.
-
Pepi79
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Komolyan mondom, menten lesz*p*m magam. Eddig csak a top 10-es időket szórtátok ti hárman (Vixennel és Steadyvel), de úgy látom most már átálltatok a WR időkre. Hihetetlen, hogy leültök, aztán kiráztok magatokból egy ilyen időt. Nincs az a csúszka, ami belőlem ezt ki tudná hozni.

Egyébként hatalmas Grat az időkért és a másik két kollégának is a többiért.

-
Pepi79
tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Bár várhatóan onlány leszek ma, szerintem csak tt-zni fogok. Rámfér a gyakorlás.
De holnap este nyomjuk a multit. -
Pepi79
tag
válasz
Steady74
üzenetére
Hát igen. Emlékszem még a GRID-es időkre, mikor a csatározás két síkon folyt. Egyszer a pályán, meg mellette a chat-en.
Néha az utóbbin komolyabb harc ment, mint a versenyen. Kő keményen ment az osztás, néha könnyesre röhögtem magam 
Egyébként tegnap pár embert én is fenékbe toltam egy-két féktávon. Utólag is sry miatta.
-
Pepi79
tag
Hú basszus. Úgy látom ma este is nagy meccsek lesznek. Nekem meg este melóznom kell, esélyem sincs jönni.

Sir!

-
Pepi79
tag
Köszi srácok a ma esti gammát. A tegnapi teljesítményem katasztrófa volt. Csak estem keltem egyfolytában. Bíztam benne, hogy a mai jobb lesz... Mindhiába!

Bocs mindenkitől a koccokért,
-
Pepi79
tag
Urak, én megpróbáltam az itt leírt live-os nickeket felvenni barátnak, de nem igazán jártam sikerrel. Max 25 nevet dob fel, akinek küldhetnék, de csupa külföldi tagot hoz fel. Nem tudom hogy kellene csinálni.

Akinek van kedve vegyen fel, nevem mint itt, Pepi79.
-
Pepi79
tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Hely biztosan lesz. Legyünk minél többen, jó lenne már egy magyarokkal teli szeró, mint régen a Grides időkben.

-
Pepi79
tag
Steady cimborám (
) most jelezte, hogy a kezében van már a PC-s verzió, a MM-ban ma már átvehető. 6990 pénz.
Lehet gyakorolni hétvégére. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (FOGLALVA)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ha előrendeltél náluk, akkor gondolom az is megjött már. Polcra egyébként még nem voltak kirakva, raktárról adták ki...