Új hozzászólás Aktív témák
-
TRH77
csendes tag
És ha lehet akkor hogyan tudom megoldani?
Mert kiíír egy ilyemit Press START button .... -
Steady74
addikt
Kösz srácok, ma csak ennyi fért bele du, család már itt a nyakamon... azért fura, hogy kib@szaott indiában azt hiszem 3 db kicsi pályaelhagyásért, de mindegy, jöttem volna futam közben amúgy is.
Este ha lesztek, szóljatok.
-
werszomjas
addikt
válasz
shikaree001 #3587 üzenetére
Esetleg a tegnapi brazil-t nem vetted fel?
Megnézném a te szemszögedből, jó kis meccs volt
Amikor te/csgeri/én mentünk az első helyért
-
Motion_Blur
félisten
válasz
shikaree001 #3587 üzenetére
wmv-be érdemes konvertálni
grat az idődhöz!
-
shikaree001
tag
ALAKUL EZ A NEW DELHI IS
-
Rolly Dy07
senior tag
-
shikaree001
tag
segítsetek. Felveszek egy videót futamról milyen formátumba konvertáljam át hogy fel tudjam tenni youtubera?
-
suttogotibi
csendes tag
Hali Karilla.
Este nyomtok futamot? -
karilla88
tag
sziasztok
bocsi a tegnapi eltűnésemért de kicsit el kellett mennem aztán amikor meg vissza tértem a kib..szott nett szakadt meg mire visszajött már senki nem volt fenn csak suttogó
Guru tőled itt is szeretnék elnézést kérni valenciá-ért bocsi -
hermanyi
addikt
válasz
shikaree001 #3583 üzenetére
Jo volt élvezetes csak megint szokásomhoz mérten túl erőltettem és az majdnem 8mp be került és azt lehetetlen volt már ledolgozni
HOBO :
Adom a hiányzó résztLogitech Profiler:
Overall Effects Strenght: 105%
Spring Effects Strenght: 35%
Damper Effects Strenght: 35%
Degrees: 208°
-
shikaree001
tag
grat a yeongam-i futamhoz
-
TRH77
csendes tag
Sziasztok! Karrierben mikor tudok eligazolni?
-
MC HOBO
aktív tag
F1 2011 CONTROLLERS frissítve...
Köszi Uraim!
-
MC HOBO
aktív tag
-
balazsbük
tag
Sziasztok!
Tudom,hogy erre márválaszoltatok vagy 600-szor de a kedvemért valaki gyorsan írja le nekem mi a helyzet,mert visszaolvastam és itt úgy írtok egymásnak,hogy a kezdők mint én fogalmam sincs mit jelentenek a dolgok....
Annyi a problémám,hogy csináltam xbox360.com-on egy profilt a játék látta is hogy van de valamiért nem voltam online és az adataimat nem mentette el. Hol és minek kell lennie,hogy a játék automatikusan mentsen?
Egy pályát megcsinálnék és onnan folytatnám legközelebb de ha nem tudok menteni akkor neki sem állok addig :S(
Légyszí valaki segítsen -
Pityke78
őstag
Skacok, az mitől lehet, hogy mulitban sima race-nél úgy dob be startnál, hogy a fejemre dob egy másik autót és egyből bal első defekt, első szárny törés.
Ez valami szuper kis bug?
Aztán futam közben jó kis lost connection.
Illetve be lehet állítani, hogy a live-ot kormánnyal kezeljem, ne kelljen midnig esc-el visszamenni, egérrel kattintgatni?
Köszi
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #3566 üzenetére
Mentem egy 20%-os GP McLarennel.
1. etap kemény, mix2: 1:18.8
2. etap lágy mix3: 1:17.4 (de minden egyes lágy gumis körben vagy 3-4 szájb*baszott mocskos tetű AI tartott fel az utolsó szektorban)
Első etap utolsó 3 körén mix1-en mentem, de így is alig bírt ki 2 kör a végén mix3-on
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3566 üzenetére
Szinte mindig kemény keveréken kezdek, így általában az időmérőn is azzal megyek. Ha egy felvezető, egy gyors egy levezető kört csinálok, és ezt megduplázom, akkor általában 92%-os gumival kezdek neki a versenynek, ami annyira nem rossz.
Így volt ez most is, a végére tettem fel 4 körre a lágyat. A benzinmizériáról: első kör fele rich, utána 2. kör végéig standard, majd 6 körig lean, és így marad 3 köröm rich-en, így futottam meg ezt az időt.Motion: köszönöm szépen, valóban, annyira volt izgalmas, hogy majdnem elaludtam
-
snoopy
aktív tag
Áthajtásos büntetést mivel lehet kierőszakolni, nem tudja valaki?
Akármit csinálok idő büntit oszt ki, azt a végén black flag -
lacos001
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #3568 üzenetére
Én már rég letöröltem az egész fost,vagy exe hiba vagy live megadja magát.........
Ha tehetném feldugnám a csodás készitőknek az egész befejezetlen munkájukat......vagy annak,akik miatt sokan szivnak. -
Rolly Dy07
senior tag
Az agyam eldobom. Szakadt a LIVE és be sem jelentkezik a játékban.
Mi a pöcsöm van?
Xbox oldalán meg be tudok jelentkezni. -
TRH77
csendes tag
Sziasztok valaki tud egy olyan oldalt adni ahol majdnem minden autóhoz majdnem minden pályára megvan a beállítás?
-
Pityke78
őstag
Skacok, multiban hogyan tudok csatlakozni egy versenyhez, futamhoz? Szinte olyat nem is találok, ami lobby fázisban lenne, hanem általában mindben már a futam megy.
Ilyenbe kell csatlakoznom és ha vége a futamnak, akkor a következő versenyre már beszállhatok, vagy csak meghívásos alapon megy?Amúgy Pityke78 néven vagyok fenn, akinek van kedve vegyen fel, erősítsük a HUN dinasztiát!
-
--Lorant--
aktív tag
Nahát ,hogy én mekkorát szívtam......
nyomulok,hogy elérjem az 50 Rangot erre mire elérem ,akkor veszem figyelembe,hogy nem is 50 a cél. cccc mekkora hasra esés ez!!! gyanus volt ......elég gyorsan mendegélt felfelé ,de ez eszembe se jutott BaSsSsZus!!!
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #3479 üzenetére
Feltettem, elrontott mindent...
11.9cet felraktam utána azt amit linkeltél. nos azóta ugyan 60 fps stabilan a kijelzett sebesség, de látszatra van vagy 10.. szaggat, csinál minden szart, nagyon nagyon nagyon laggol a kép. emellé meg úgy vibrál az autó festése, hogy elfárad a szemem...
11.8 megy vissza -
hermanyi
addikt
Na F1gamen ki leszek beszélve
Összeszaladtam KGyurinkal Kuala Lumpurban időmérőn elvert 6 tizeddel Ö lágyon én keményen .
majd a kerékcserém után a jó szokásomhoz mértan megforogtamés elment míg én a füvön szedtem össze a kocsit ,és két körrel később be is hoztam a 3 mp s lemaradást és beszúrtam mellé az egyik féktávon belső ívre és nekem jött de én forogtam meg és a kör végén kilépett
-
Steady74
addikt
válasz
Feribacsi555 #3555 üzenetére
Köszi szépen, 4 volt, nem 2
-
fess
őstag
válasz
MC HOBO #3519 üzenetére
én logitech force ex-el ezt a beállítást használom:
Advanced wheel settings:
Steering Deadzone: 0
Steering Saturation: 30
Steering Linearity: 50
Throttle Deadzone: 0
Throttle Saturation: 0
Brake Deadzone: 2
Brake Saturation: 0
Force feedback:
Environmenteal: 10
Steering: 10
Weight: 10 -
giigz
veterán
Bocsánat, nem olvastam manapság a topicot. Magyarítással mi a helyzet?
-
cserkosz
tag
Sziasztok most vettem egy THRUSTMASTER Ferrari 430 kormányt.
Azt szeretném megkérdezni valaki használ ilyen kormányt???
Ha igen segíthetne a beállításában a fék túl kemény és ha tövig nyomom akkor felbillen ezért kellene egy olyan beállítás ,hogy ha csak félig nyomom be a pedált akkor is teljesen fékez. előre is köszi. -
hermanyi
addikt
válasz
DigitXT #3540 üzenetére
igen az az köszönöm a segítséget
TRH77:
nem neked írtam a G27 et de a minőség pénzbe kerülSzerk :
az a kormány amit írtál nem ismerem de jókat nem olvastam róla (Logic3 TopDrive GT-PSU448)
De lehet be lehet állítani ,hogy működjön sőt valószínű de nem tudom mennyire fogja visszaadni a játékélményt -
hermanyi
addikt
válasz
Feribacsi555 #3536 üzenetére
Vegyél G27 et azon van ha jól tudom
-
TRH77
csendes tag
válasz
Feribacsi555 #3536 üzenetére
Sziasztok ezzel a kormánnyal lehet f1-ni tehát kompatibilis?
Logic3 TopDrive GT-PSU448 -
hermanyi
addikt
válasz
Feribacsi555 #3534 üzenetére
Ha 280 nál padlózol és és 150 nél már csak 1/3. ig nyomod akkor nem füstöl akkor csak lassul .
-
hermanyi
addikt
válasz
Feribacsi555 #3532 üzenetére
"Nem tudom hogy a momo típus hiba jött-e elő így hirtelen vagy csak vmit nagyon nem jól állítottam be."
Utóbbi
Fékerő elosztást állítsd a játékon belül .
És amit még jó ha tudsz most nem jut eszembe a hivatalos neve megfogalmazása de F1 ben és minden más forma autós játéknál és igazából is úgy kell fékezni ,hogy padlóig nyomod a féket és dobálod vissza a sebességfokozatokat és fokozatosan engeded fel a fékpedált .
Mert ezek az autók úgy vannak kialakítva ,hogy nagy sebességnél van megfelelő leszorító erő és tapadás ,lassú tempónál a leszorító erő minimálissá csökken és ezért blokkolnak a kerekek . -
Feribacsi555
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #3531 üzenetére
A végén kiderül, hogy ezzel a játékkal csak a szívás van
Sikeresen leszedtem a Momo kormányhoz a logitech profilert. Installálás után pár funkció elérhető lett a játékban, meg is lepődtem, hogy a momonak ilyen erős a ffb-je. Az viszont szívás, hogy azóta mióta ez a progi fut, beállnak az első kerekek, ergó vmi a fékkel van elállítva. Nem tudom hogy a momo típus hiba jött-e elő így hirtelen vagy csak vmit nagyon nem jól állítottam be.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Feribacsi555 #3529 üzenetére
Én eddig minden segítséget nélkül mentem, de Monacoban kiforgattak, aztán nem tudtam irányba állni, mert az össze AI elkezdett padlógázzal tolni
, a helyett, hogy megvárták volna míg tolatok egy kicsit, hogy elférjenek. Vagy 1perc volt, mire sikerült félreállni. És a viccesebb része, hogy még én kaptam a büntetést az akadályozásért.
Mostantól be fogok kapcsolni egy olyan instant replayt vagy mi a neve, hogy ilyen eseteknél ne én szívjak. -
fagy53
nagyúr
válasz
MC HOBO #3528 üzenetére
Akkor konkrétabban fogalmazok, a játékban beírt 20% FFB nagyon könnyű lesz ha a profilerben 20% van és baromi erős, ha 100% mint a fenti esetben. Ezért csak a játékban megadott érték önmagában semmit nem ér, mert kapcsolódik hozzá a profiler. Egy esetben igazad van, ha hozzáteszed, hogy az általad közölt beállítások az LG profiler default beállításainál igazak....
ez így korrekt és reprodukálható mindenki számára.
-
Feribacsi555
senior tag
Hát ezt nem hiszem el. Grand prix mode, bemegyek kerékcserére, felvillan az SC. Na mondom király. Jövök ott van előttem az sc, simán megelőzöm
Aztán persze hűen magamhoz kiforgok, erre elveszi tőlem a gép az irányítást, magát vezérli és egyszer csak egy éles kanyarba visszaadja nekem az irányítást, úgyhogy jól felkenődtem a falra, ennyi volt a verseny :'(:'( -
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3526 üzenetére
Minden tiszteletem ahhoz a beállításhoz és az így elért időkhöz...emberfeletti!
A valóságban sem lehet ilyen nehéz a kormány, a gyors fordulókhoz fejlett bicepsz és erős asztal kell. -
MC HOBO
aktív tag
Valahogy így képzeltem:
-
TRH77
csendes tag
Sziasztok más csapatoktól mikor jön átigazolási szerződés?
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas #3518 üzenetére
Nekem igazán ne köszönjétek, bárki hozzáférhetett volna itt a fórumon is, úgyhogy ez egy kicsit önző érdek is volt..
Akinek valóban jár a köszönet, azok a "fejlesztők", nekik bigrespect!!!
A vezérlő-beállításokat nem feltétlenül gondoltam komolyan
, bár az is igaz, hogy kezdőként a 3500+ postból kikeresni nekem se lenne kedvem. Valaki belinkeli, aztán válogasson. Egy személyre szabott, de működő setupot kell a magad kénye kedve szerint átvariálni és nem az alapról indulva tapasztalni ki mindent. Nekem pl. nagy segítség volt, mikor Trihorn elmondta, hogy neki hogy van, én csak picit változtattam és most úgy használom. Ahogy az autóbeállításokon is lehet variálni, ki hogy vezet.
-
werszomjas
addikt
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #3516 üzenetére
Én ezt használom élvezetes igaz nem annyira gyors mint Steady-é de játékról van szó és ezzel szerintem élvezetesebb
Ja és Logitech G25 el megyek
Én is a TTS setupokkal megyek minimális változtatásokkal (első szárnyat szoktam feljebb húzni )
-
MC HOBO
aktív tag
Tisztelt Gamerek!
Az a tiszteletteljes kérésem lenne felétek, hogy a Multiban, GP-ben és Carrierben használt setupokat (ha publikusak) küldjétek el nekem privátban, vagy tegyétek ki ide! Korábban már írtam, hogy szeretnék az F1 2011 TT SETUP mellé egy F1 2011 GP SETUP-ot is, ami el is készült, csak megtölteni kellene...
Természetesen minden kikerülő setup mellett ott lesz, hogy kitől kaptam!
Szerintetek lenne igény egy vezérlő-beállítás gyűjteményre??
-
Hoffer
őstag
válasz
werszomjas #3509 üzenetére
Én csak hátulról figyeltem a nagy küzdelmet!
A sok kezdő mind a kétszer első körben letörte az első szárnyat...
De hát ez van majd legközelebb! -
Feribacsi555
senior tag
válasz
Motion_Blur #3511 üzenetére
Multiban a 3koros versenyen.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Feribacsi555 #3508 üzenetére
"Van egy sikán vagy nemtom hogy hívják egy ilyen S kombináció. Őrülten idegesítő, hogy veszem be a kanyart erre vki oldalról belém szál, áttol a kavics ágyon és én kapok 10 másodperc büntetést. Ez hogy van??"
Multiban tapasztaltál ilyet vagy GP módban?
Sajnos sokszor büntet úgy a gép hogy Te vagy a szenvedő fél
-
Feribacsi555
senior tag
Hi. Momokormany tulajok fele fordulok. Pls dobjatok mar meg advanced wheel setuppal. Elore is koszi.
-
werszomjas
addikt
köszi tényleg izgi volt a Melbourne-i futam.
jó a setupom
am muszáj volt nyomni, StarDirt 2 gyerek nagyon üldözött, végig a seggemben volt, az első körtől kezdve, legtöbbször DRS zónán belül, de az összes Kers-et meghagytam a végére így nem tudott mit kezdeni a célegyenesben.
aztán sajnos a végére elgurulhatott nála a gyógyszer mert utolsó előtti kör környékén célegyenes végén beesett mellém, de úgy hogy ki is lökött, egyértelmű volt hogy nem fog beférni, akkor után a 3-as kanyarig végig egymás mellett mentünk, toltuk le egymást, ekkor már én is idegesebb lettem, végül a 3as kanyar előtt inkább elengedtem, majd a kör végén a célegyenesben kers+drs-el visszaelőztem, az 1-es kanyarban én fordultam bent ő kint, kicsit kisodródott, ezután kilépett.
Érdekes küzdelem volt.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Motion_Blur #3507 üzenetére
Köszi szépen!
Más:
Egyszerűen marhára idegesít, mikor a Hungaroringen megpróbálok teljesíteni vmi jót és nem jön össze a következők miatt:
Van egy sikán vagy nemtom hogy hívják egy ilyen S kombináció. Őrülten idegesítő, hogy veszem be a kanyart erre vki oldalról belém szál, áttol a kavics ágyon és én kapok 10 másodperc büntetést. Ez hogy van?? -
Motion_Blur
félisten
válasz
Feribacsi555 #3506 üzenetére
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Motion_Blur #3503 üzenetére
Szia!
Köszi!
Segítenének a beállítások, de sajna még mindig nemtom, hogy hol lehet ezeket beállítani.
Tudsz ebben segíteni?
Köszi előre is -
fess
őstag
nekem mára ennyi volt. werszomjas jól nyomod,lágy gumin bekapcsoltam kíváncsiságból a traction controlt,de még így is majd 2 mp-vel gyorsabb volt a legjobb köröd melboure-ben
gratula -
Motion_Blur
félisten
válasz
Feribacsi555 #3502 üzenetére
Ezek a beállítások Time Trial csapatásra vannak elsősorban, de ahogy én tapasztaltam GP-re se kell sokat "butítani" a setupon.
Ami minden pályára fixen alkalmazható szimulációtól függetlenül (szárazon):
Brakes: High-Large
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1 Springs: 11-11
Camber: -3.5Szárnyak: Monza kivételével minden pályán 7-es első szárnytól érdemes gondolkozni, de inkább 9-10-es az optimális, lassú pályákon meg 11. A hátsó szárnyat minden esetben jobban kell dönteni mint az elsőt (pl: 7-10, 9-11), de pl Hungaroringen a 11-11 a legjobb, ahogy Monacoban is.
Fékek: 48-52 és 43-57 között állítandó szerintem
Váltó: A kanyarokhoz kell állítani a fokozatokat. A végáttétellel vigyázni kell mert ha DRS-hez beállított fokozattal mész futamon, 7-ben erőtlen lesz az autó és nem lesz top speed-ed. Fordítva pedig nyitott hátsó szárnnyal az egyenesekben hamar eléred az RPM limitet. Érdemes viszonylag hosszú első és utolsó fokozatokat választani és a középső fokozatok lehetnek rövidebbek (4-5-ös)
Camber: -3.5 dőlésű első terpesztés az fix, de nekem a hátsó is -1.5 szinte mindenhol
Toe: ez a kerékösszetartás, ahogy észrevettem annyira nem oszt, nem szoroz, érdemes semleges értékeket használni
Remélem segített valamit, ez persze nem minden de kezdésnek jó alap.
-
Feribacsi555
senior tag
Lehet idéntlenséget fogok kérdezni, de ezek grandprix módra vannak?
MELBOURNE:
Wings:9-11
Brakes: 47-53 High-Large
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1 Springs: 11-11
Gears: 1:128 2:154 3:177 4:202 5:229 6:263 7:309
Camber: -3.5 -0.7 Toe: 0.11 0.32Ha igen, akkor ezt hol kell beállítani?
-
Steady74
addikt
Na most képzelj el egy versenyt SPA-ban, ahol az utolsó helyről indulsz, 9 pilótát kell letolj azért, hogy az első legyél. Küzdesz 8 körön keresztül, előzés, felzárkózás, boxból kivezető kört megnyomod... és az utolsó kört megkezdve van 3 mp hátrányod az első helyezetthez képest. Tudod, hogy meg tudod csinálni, képes vagy rá, gumik jó állapotban vannak. Az utolsó szektorban viszont hörög a motor mert elfogyott a benzin. A 3 mp-ből ledolgoztál 2,6-ot, a végére lett 15 mp mínusz.
Na ilyenkor ne kapjon agyvérzést az ember?? Saját sztorim volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest