- Projektor topic
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Lesz grid 2.
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Mivel a játék vagy dx11-et vagy dx9-et tud. Így kizárásos alapon dx9-ben megy.
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Ha nincs dx11-es vga-d, akkor nem is megy dx11-ben.
Emiatt nincs ez a beállítási lehetőség.
Ha ezzel kezdted volna.

-
polonic
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Ne mondd már, hogy nem találod!
Nézd meg jobban!
Mi normális? Mire gondolsz? A fordítás minőségére? Mert az nem.

-
polonic
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Na ne.

Felteszel egy játékot és nem nézel meg minden menüt, aztán a beállításokat sem álíltgatod?

Melyik beállítás? A dx11-nek mihez van köze? A grafikához! Ott fogod megtalálni, ott tudod átállítani, milyen dx-et használjon.
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Beállításokban jártál már valaha?

Nem kell semmi fájlt szerkesztgetni már itt.
-------
Egyébként most akartam online játszani. De az egész játék ki van halva. Nem talált session-t a játék.
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Mégis hogy kéne áttenni, azt elárulod?
-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
A kettő dolognak semmi köze egymáshoz.
A böngészőben való bejelentkezés teljesen független a játéktól.
A live miatt már nem kell többet aggódni. Ezt már írtam egyszer, ha nem kétszer. A következő dirt játék, a showdown, steamworks támogatású lesz, nem lesz live benne.
Ebből már sejthető, hogy a live korszaknak vége. Valószínű lejárt a hosszú távú szerződés a microsoft és codies között. -
polonic
félisten
válasz
hermanyi
üzenetére
Fölösleges letiltani és butaság is. Látod, most megmentette volna.
Az SSD azért van, hogy használja az ember. Nem kell azt kímélni, meg mindent kikapcsolni. Elég a töredezettségmentesítést.
Előbb adod el az SSD-t, minthogy az írástól tönkremenjem. . .
Kapcsold vissza, hogy legközelebb ne szaladj bele ilyenbe.
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Nem is kell. A GRiD 2 majd annál jobb lesz. Inkább csinálják tovább.
Ez a DiRT Showdown meg csak egy úgy nevezett spin-off. A DiRT 4-gyel, ha egyáltalán ez lesz a neve, pedig visszatérnek a szimulátorosabb vonalhoz.Megjegyzésként:
Ne vonjatok le semmi következtetést abból, hogy milyenre sikerültek az F1 játékok. Két külön csapat csinálja az F1-et és a DiRT/GRiD szériát. Ezt már említettem korábban a topikban. -
polonic
félisten
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Ez a játék tényleg fantasztikus.. De ehhez vegyél egy ps3-at is.
-
-
polonic
félisten
válasz
Feribacsi555
üzenetére
De, a codemasters.
De nem csak egy codemasters stúdió van.
A warwickhsire-i a Codemasters Racing Studio.
A birmingham-i pedig a Codemasters Birmingham. -
polonic
félisten
válasz
Steady74
üzenetére
Én is így teszek, az tuti.

Egyébként a GRiD 2-t a Racing Studio fejleszti, amelyik a DiRT részeket és az első GRiD-et is fejlesztette. Azokkal messze nem volt ennyi probléma. Úgyhogy a GRiD 2-nél is remélem, hogy így lesz.
Az F1 2012 esetében meg reménykedjünk. Hátha felérnek a feladathoz a birminghami srácok is.
-
polonic
félisten
Az önálló telepítők holnaptól lesznek elérhetőek.
Van egy jó hír. Valaki írta, hogy az AI autók is meghibásodhatnak. Tapasztalt is egy AI meghibásodást az egyik játékos.
-
polonic
félisten
Most látom, hogy Helios válaszolt az egyik topikban.
Úgy informálták őket, hogy gmt szerint 10-11 óra körül jön a pc-s patch.
(#5046) hermanyi
Lemaradtam.
Látom, beleszerkesztetted. -
polonic
félisten
Valakinek letöltődött már a patch?
-
polonic
félisten
válasz
Syrius XIX
üzenetére
"Meg azt hittem, hogy valami sokfős multiról lesz egy videó. Erre látom, hogy csak ketten vagytok.
Ez miben érinti a topiklakókat?"Azt írod, hogy csak Steve1975-nek szólt. Na őt pl egyszer sem lehetett látni ebben a topikban. . .
A zene meg egyáltalán nem illik ilyen F1-es videóhoz. És egyébként meg lehalkítottam.

-
polonic
félisten
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Ne haragudj. De mi ez a förtelmes HC alatta?
Meg azt hittem, hogy valami sokfős multiról lesz egy videó. Erre látom, hogy csak ketten vagytok.
Ez miben érinti a topiklakókat? -
polonic
félisten
A patch átment az ellenőrzésen és november 21-én, hétfőn fog érkezni.
A véglegesített fix lista itt található.
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Első hsz?

-
polonic
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Ugyanaz, mint itt. Szerintem fel vagy véve gfwl-re, bgylorant vagy valami hasonló a neved, igaz?
Vagy a bf3-ra érted? Ott polonix vagyok, polonic foglalt volt.
-
polonic
félisten
Üdv!
Most olvastam csak a fórumot.
Én kontrollerrel megyek és az automataváltó és szamárvezető (ez a fékezési pontok miatt kell nekem) kivételével minden segítség ki van kapcsolva.
Már teljesen megszoktam, hogy nincs kipörgésgátló. Vizes pályán is tudok menni.
Úgyhogy megtanulható, ezt akartam ebből kihozni. Gyakorolni kell. Egyszer rá fogsz és utána menni fog. -
polonic
félisten
Köszönöm a ma esti gurulást!
Igaz, rövid volt a második futamom.
Jövök legközelebb is sereghajtónak.

-
polonic
félisten
válasz
Motaba78
üzenetére
Próbáld meg DigitXT beállítását.
-
polonic
félisten
Mikor lesz újból versenyzés?
A következőre én is jönnék, engedelmetekkel!Úgyis kellenek a sereghajtók.

-
polonic
félisten
A patch érkeztével visszatérnek a 30, 40 és 75 %-os futamok.
[link]Nem sok van már hátra a patch érkeztéig.
-
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mi ez egyébként? Ez a 8 perces idő?
A különbség az tényleg nem semmi.
-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Valamit írtak, hogy fejlesztik az olnine részt is.
-
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
The last nobody. . .

-
polonic
félisten
válasz
pepusos
üzenetére
Igen, én is hasonlókat tapasztalok.
Rohadna le ez a rendszer.
-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Igen, köröztünk.
A gyorsaságodat egyszer sem kérdőjeleztem meg emlékeim szerint.
Nem rúgok beléd, normális hangnemben szólaltam meg.
-
polonic
félisten
Most őszintén! Miért gondoljátok azt, hogy nálatok nem lehet jobb valaki?
-
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez még egyébként nem a patch volt.
Ez egy GfWL frissítés volt.Nem írt ki semmit. Csak végigment a folyamat és ennyi.
De biztos települt nálad is, mert ha nem, akkor a gfwl-be való bejelentkezéskor ismét írná, hogy update van.
(#3828) Rolly Dy07
Persze, a játékra gondoltam.
De már látom, hogy megoldódott. -
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Ez furcsa, abból a szempontból, hogy a live frissítés eddig mindig wu-n történt nekem.
És most tényleg a játékba belépve írta ki.
Nálam viszont rendben települt.Lépj ki belőle, aztán indítsd el újra.
-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Hogy értve, hogy frissíteni?
Van valami frissítése? Mert WU-n semmi nem jelent meg hozzá. -
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Állítsd privátra a videókat. Vagy ne is kell privátra állítani, csak van olyan lehetőség is, hogy nem nyilvános. Így csak az tudja megnézni, akinek elküldöd a linket.
-
polonic
félisten
-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Nem, nem lesz meg jövő héten.
Arról lesz info jövő héten, hogy mit tartalmaz a patch. -
polonic
félisten
Info a második patch-ről:
"Patch Update - The 2nd all formats patch for the game is now roughly halfway through being tested, this means that we should be in a position middle of next week to give you another update regarding what specific fixes it will contain.
Our thanks go out to all of you who have given us constructive feedback about the game, this has proven invaluable during the patching process to date and your patience whilst we work on the patch is greatly appreciated."
-
polonic
félisten
válasz
balazsbük
üzenetére
Nem vagy az, senki se mondta.
Csak személy szerint nekem nem volt kedvem olyan kérdésre válaszolni, ami már többször felmerült a topikban és született is rá válasz.Van live profilod? Ha nincs, akkor hozz létre egyet az xbox.com-on. Aztán azzal, amikor kéri az elején, bejelentkezel a live-ba, utána kérni fogja a kódot és ennyi. Innentől automatikusan ment a játék.
-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Nyilván ha ki van kapcsolva a szimuláció, akkor semmi benzin nem fogy. Ki sem fog fogyni soha.
Így a kezelhetőségre sincs hatással. Bár nem tudom, hogy ez 20 %-os versenynél mit számít, érezhető-e. Hosszabb versenyeken biztosan.Hsz-t tudod szerkeszteni 5 percen belül.

-
polonic
félisten
-
polonic
félisten
válasz
Steady74
üzenetére
Elolvastad, azt, amivel kiegészítettem a hsz-t? Mert az később ment oda.
Vonatkoztassunk el kézzel váltásoknál a fokozatoknál. Ez lenne a lényeg.
A benzinszimuláció jól van megcsinálva, szerintem.
Attól függ kézi váltóval a benzin fogyása, hogy mennyire nyomod.Nyilván a valóságban sem lehet végig nyomni, tiltásig pörgetve a motort, egy 300 km-es versenyt. Volt is rá példa ebben az évben, hogy valakinek le kellett lassítania.
A te stílusod olyan, hogy végig nyomod, ami a csövön kifér, az egész verseny alatt. Ehhez nem elég a benzinmennyiség. Ezzel nincs semmi baj. Mindenki úgy játszik, ahogy akar. De ebből adódóan meg kifogy a benzined. Ebből meg az következik, hogy a hiba inkább az, hogy miért nem lehet változtatni a mennyiségen indulás előtt. Ezt akartam mindezekből kihozni.
Nyilván szar, ha te szopsz a benzinszimulációval a játékban. Ezt megértem.
A patchről annyi hír van, hogy készül.

Utoljára 18-án szerkesztették a patch tread-et. Tán valami olyasmit írtak, hogy az első lépésen vannak túl. Most készül tán a patch maga, meg megy a tesztelés, eddig a hibákat gyűjtötték.
Persze, ha jól emlékszem. -
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Rendben.

Kipróbáltam, de lehetetlen kéziváltóval menni gamepaddel. Azért nem megyek így. Az idétlen gombkiosztás miatt van ez. Ha meg átállítanám, akkor mindent át kéne állítanom, akkor meg a gázt/féket nem tudnám normálisan adagolni.
Egyébként még kiegészítettem Steady-nek szóló hsz-emet. Szerintem ez lehet a helyzet.
-
polonic
félisten
válasz
Steady74
üzenetére
Szerintem meg neked nincs, Sted!
Jól van.
Akkor Motion Blur cáfolt meg téged. Így jó?
Egyébként meg gondoljatok bele. Ez a fokozatválasztó nem is a kézzel váltásokhoz van csinálva, szerintem. Ott az befolyásolja a benzinfogyást, hogy meddig pörgetitek a motort, nem az, hogy milyen szintre van állítva.
Inkább autováltohoz. Mert ott, ha állítgatod észre lehet venni, hogy ha minél feljebb állítod a motort, akkor annál tovább pörgeti a motort.
És mivel az autóváltó mindig ugyanakkor, ugyanabban a pillanatban vált, az adott beállítástól függően, így már egyből sejthető, hogy inkább a fordulatszámtól függ a motorfogyás. Tehát attól, hogy te mennyire nyomod neki.Tehát, ez a része jól van megcsinálva.
A gond, amit említetek, inkább abból következhet, hogy ha a saját tempótokban mentek, kipörgetve mindig a motort, akkor kevés az üzemanyag, mert nem lehet mondjuk több benzint állítani az indulásnál.
-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Ki beszélt arról, hogy kapcsolj be bármi segítséget is? Megemlítettem ezt én vagy bárki más is valamikor?
Csupán arról volt szó, hogy ne pörgessétek túl a motort, amit abból a következtetésből vontam le, hogy én autováltóval megyek és ott soha nem pörög túl a motor és marad benzin.
Gamepaddal viszont nem egyszerű autováltó nélkül menni. De mengyugtatlak, emellett minden segítség ki van kapcsolva nálam. . .
Ez a ki mennyire legény a gáton szöveg is minek kell? Szóltam én bármit is bárkinek a teljesítménye ellen?
-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
És szerinted a versenyzéshez ez nem tartozik hozzá? Ott is megy spórolás a benzinnel. Hányszor szólnak rá a pilótára, hogy óvatosabban, tekerje lejjebb a fokozatot.
-
polonic
félisten
-
polonic
félisten
Figyeljétek a boxból kijövetelt.

-
polonic
félisten
válasz
shikaree001
üzenetére
Csak 9-et kéne visszaolvasni.
Lehetne kulturáltabban is. -
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Talán Barcelona.
-
polonic
félisten
válasz
DigitXT
üzenetére
Én az alapbeállítással megyek. Nekem ez jött be.
Nekem a többi beállítás nem jött be, egyszerűen nem tudtam megszokni. Még régen volt egy cordless rumblepad 2-m, ott ugye nincs ilyen 'ravasz', kénytelen voltam az egyik karra tenni a gázt/féket, borzalmas volt. Nem is játszottam autós játékokat akkor gamepaddel.A videó meg má' vót.

-
polonic
félisten
válasz
werszomjas
üzenetére
Ez lett volna nekem is az ötletem, hogy túl kipörgetitek a motort, ezért több benzint fogyaszt és ez az oka, hogy kifogy a benzin.
Én automata váltóval megyek a gamepad miatt. Nincs ilyen gondom. Leírtam nem régen, hogy működik nálam a benzinmennyiség változása.
-
polonic
félisten
Köszi a meghívást!
Azért léptem le hamar, mert a német pálya egyáltalán nem megy és meg is utáltam.
Úgyhogy Barcelona mellett ez is feketelistára került nálam.
-
polonic
félisten
Mit szóltok az új, indiai pályához?
Szerintem nagyon jó pálya lett. A gyors kanyarok szuperek benne.
-
polonic
félisten
válasz
hybridsong
üzenetére
Kapcsold ki a dx11-et. Próbálkozz ezzel is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S10 128GB (Hibás, hiányos)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk dokkolókat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest