Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- HTPC (házimozi PC) topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
-
PROHARDVER!

Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át! (4 éve frissült utoljára, a rögzített postban lévő kérdéseket megválaszolva tudunk segíteni a megfelelő egér kiválasztásában)
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
válasz
PCProfessor
üzenetére
Azt úgy gondoltam, hogy lehet szimmetrikus formájú, de közben leesett, az enyémnek is van mindkét oldalán 2-2 gomb, szóval mindegy is, ne foglalkozz a szövegem azon részével.
Gondoltam hátha van olyan egér, amelyen ezek a gombok kifejezetten bal kézhez vannak tervezve.#108865t256
Köszönöm a listát, ebből az egyik egyezik is a Csandi által linkelttel.Ennyiből biztos találok egyet magamnak.
-
t256
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Közelítsük meg máshonnan:
Jelenleg a piacon kapható Bal kezes egerek:
- Pulsar X3 LHD
- Vaxee XE-S L (kivételesen most van is készleten babakék színben, egyébként mióta figyelem sold out volt)
- Logitech M650L (nem szokták ajánlani, mert nem gamer egér, elavult, 400 DPI, ceruzaelemes működés)Bal kézzel is használható két kezes kialakítású egerek:
- Pulsar X2A
- Razer Viper 8Khz (vezetékes)
- Razer Viper Ultimate (már nem forgalmazzák, de használtan most is van Hardveraprón)
- Ducky Feather (Candykeys-nél nagyon jó áron hozzá lehet jutni. A megfelelő Reddit fórumtémában (subreddit?) lehet sürgetni a Candykeys-t és akkor meg is érkezik. Vezetékes)
- Logitech Pro 2 Lightspeed (Logitech mostanában nem ajánlott. Túlárazott, hajlamos meghibásodni)Röviden tömören, jelenleg ebből tudsz válogatni, ha bal kézzel használod az egeret.
Nem tudom, hogy lehet-e ezt a listát bővíteni. Szerintem ennél több nincs. -
-
Csandi
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
-
PCProfessor
aktív tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nem a kezed mérete miatt hanem a fogásod miatt nem állnak kézre a gombok. Én pl. annyira hátul fogom az egereket, hogy az oldalsó rész első gombját nem érem el anélkül, hogy döntenék egéren. Akkor pedig már pontatlan lesz. Balkezes egeret ennyi gombbal fingertipre nem terveztek még.
"Nem muszáj bal kezes forma is, mint pl. egy Logitech G502, de a plusz gombok bal kéz használattal legyenek kompatibilisek."
Ezt nem igazán értem. Jobb kezes ergo egeret szeretnél bal kézzel használni? -
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Mivel van kis megszokottól eltérő problémám, kérdezek.

Egérajánló nem tér ki a témára.1 - Mennyi a keret?
40-50e Ft, de nem kell maxolni, ha van ezalatt is.
2 - Használtpiac játszik?
Igen, ha bizonyíthatóan "megkímélt".
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
Igen.
4 - Mire használnád az egeret?
Gaming.
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
Főképp fingertip.
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
19 cm hossz, 9,5 cm szélesség.
7 - Milyen egered volt korábban?
Steelseries Sensei Ten (jelenleg is használatban)
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Plusz gombok, amelyekre billentyűk helyett tehetek funkciókat játékokban, bal kézre szabva. Igen, van a Sensei Tenen is, de nem igazán esnek kézre. Mikor anno kaptam ajándékba, és előtte kérték a kezem méretét, azt mondták kicsi a kezem, lehet az a baj.
Nem muszáj bal kezes forma is, mint pl. egy Logitech G502, de a plusz gombok bal kéz használattal legyenek kompatibilisek.
Nem kell vezetékmentesnek lennie.Köszi előre is.
-
pckownz
őstag
válasz
Csandi
üzenetére
Koszi a tippeket, ez a Lamzu Maya X nagyon tetszetos.
Meg vacilalok, mert nagyon hulyen hangzik, de imadom hogy a G Pro jobb oldali 2 gombjara ratudom bindolni az f11/f12 gombokat amiket peldaul Tarkovban nagyon jol jon (Sight switch es shoulder swap).
Ahogy nezem a Lamzunak nincs olyan egere amin lennenek ezek a gombok. Esetleg van valami database/oldal ahol a G pro formaja alapjan tudok egeret keresni?
-
Enton
addikt
E hónapban lesz 1 éve, hogy az enyém megjött:
Egy kósza rossz gondolatom nem akadt még vele kapcsolatban, mondhatni hogy fő egerem a sok közül de mivel akad más is így agyonhasználva sincs meg azért próbálok rá vigyázni. Akksin még nem vettem észre nagy romlást, pedig sokszor nem várom meg a 30%-ot se vele és megy töltőre. Esést is bírja, már nagyon sokszor felejttetem padon és mivel asztallap lejt és pad is jól csúszik, ha nincs kirakva padról, akkor le is esik.
Erősen gondolkozom egy piros verzión mert elvileg annak "mégjobb" a coatingja, ha lehet hinni a mendemondáknak. De van xs piros az nem tűnik se jobbnak se rosszabbnak. Vagy egy crimson-t esetleg valamikor ha lesz akciós(persze hogy most akciós ez is
). -
-
-
pckownz
őstag
1. Mennyi a keret?
<50k
2. Használtpiac játszik?
Nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
Igen
4. Mire használnád az egeret?
Gaming
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
Fingertip/claw
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
17cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
600dpi (+ low ingame sense)
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Csak wireless
Minimum +2 gomb baloldalt (nagyon sokat hasznalom), de ha van jobb oldalt is 1-2 az plussz
Nagy pozitivum ha egyszeruen lehet rendelni hozza extra skate-et/talpat
Razer fele torolhetetlen bloatware-t kerulnem
Jelenleg Logitech G840XL mat-ot hasznalok, valszeg Rapture Respawn 3XL lesz helyette.Sziasztok,
Logitech G402 Hyperion Fury -rol valtottam anno G Pro Wireless -re, mindketto kialakitasat tokeletesnek ereztem, azonban igy 5 ev utan elkezdett dupla clickelni a MB3/MB4/MB5 gomboknal, igy mar erik a csere.Edukalatlan letemre mielott szimplan rendelnek egy ujabb G pro-t, (ahogy nezem ebbol is tobb valtozat van mar) gondoltam megkerdezem van-e ajanlasotok szamomra. Koszi elore is
-
4nick8
őstag
-
Csandi
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Szerintem ami leginkább hasonlít hozzá de nagyobb az a Pulsar TenZ egér.
-
SoulReaver
veterán
Ettől a scyrox v8 -tól van nagyobb? Jó az egér, csak kicsit kicsinek tűnik a kezemnek.
-
Mephike
őstag
válasz
dippe
üzenetére
Az ATK az egyik legnagyobb periféria gyártó jelenleg a világon.
A Glorious egerek az utóbbi pár évben kritikán aluliak.
Az ASUS és a Glorious is Kínában szerelteti össze az egereit, még az is lehet az ATK-nál, mert annak van rá kapacitása, a másik kettőnek meg nincs.
Ha megtaláltad a keresett formát (szerintem ez a legfontosabb), akkor lehet megérné több egeret is kipróbálnod más gyártóktól. Meg fogsz lepődni, hogy hol tart Kína. -
dippe
tag
válasz
Santi22
üzenetére
Nagyon köszi!
Ujjal is szoktam mozgatni az egeret, nem csak csuklóból-karból. Lehet-e ez esetleg akadály az ATK-nál szerinted?
A fogásom szerintem Knucle claw vagy más talán más néven Relaxed claw. kb ez: [link]
Egyébként Glorious model O pro-t láttam 20-ért, vagy Asus Harpe-t picit többért mint az ATK. Azokkal érdemes lehet foglalkozni, vagy az ATK minőségben jelentősen felettük van?
Bevallom kevésbé echte kínai termék megnyugtatna, bár nem kizáró ok. -
deliceN
csendes tag
Sziasztok!
Elgondolkodtam a cserén mivel a Razer Viper Ultimate egerem nekem nehéznek tűnik egy Pulsar Xlite V2 mellett.Mennyi a keret? - max. 45
2. Használtpiac játszik? - Újat szeretnék
3. eBay, külföldi rendelés játszik? - Esetleg, ha jobb áron lenne onnan
4. Mire használnád az egeret? - Gaming (FPS főleg)
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? - Palm
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. - 17 hosszú / 10 széles
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? - Játékfüggő
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) - oldalaó gombokat gyakran használomKöszi,
-
dippe
tag
Sziasztok! FPS-hez keresek egeret, ami tartós (3év+). A mostani görgője 1 év után elkezdett duplán kattintani
1 - Mennyi a keret? 20 alatt lenne a cél, esetleg 30-ig is el tudok menni ha annyival jobb a drágább
2 - Használtpiac játszik? nem
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)? esetleg
4 - Mire használnád az egeret? FPS
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? MCP (fingertip-palm?)
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben. 18cm
7 - Milyen egered volt korábban? ROG sica, Rapture Taipan
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.) Szimmetrikus közeli preferált. A Taipan-tól rosszabbat nem szeretnék (paracord, kb. 60g, PMW3389). Usb preferált, esetleg stabil, ritkán töltendő wireless. Görgő legyen megbízható és határozott.
Glorious model O pro-t láttam az Alza-n 20-ért, ami az excelben is benne van. De bármi is érdekel ami "jó"
-
Köszönöm szépen az ajánlást mindenkinek! Adok egy esélyt a Beast-nek
-
t256
őstag
válasz
Angie™
üzenetére
VXE R1?
Érdemes lenne megvizsgálni, hogy a szèked megfelelő magasságra van-e beállítva.
Èn bevittem a munkahelyemre a Pulsar X3-mat. Ott teljesen más a setup. Magasabban ülök ès már nem olyan zavaró az a púp. Csak tipp, nekem ez most vèletlenül kiderült.
A másik, amit előttem is írtak, èrdemes utánajárni hogy milyen fogásra van tervezve az egèr. -
Csandi
addikt
válasz
Oposszum
üzenetére
Haha, ez elég egyforma komment lett

Ha erre esik a választás akkor a "solide sides" verziót javaslom, azt sokkal kényelmesebb fogni. A lyukassal az van, hogy kb muszáj vagy ott fogni ahol a lyukak vannak mert belesüllyed az ujjaid és ha az neked pont kényelmetlen az szívás. Telit meg ott fogod ahol akarod.
Lyukasat griptape megoldja mondjuk. -
Oposszum
tag
válasz
Angie™
üzenetére
Beast X pro méret paraméterekben és súlyban is nagyon hasonló és tenyér résznél laposabb, csak hát csöppet drágább.

-
Csandi
addikt
válasz
Angie™
üzenetére
Ha ár mindegy akkor így hirtelen laposabb seggel de hasonló hosszal és súllyal a Beast X jut eszembe.

Alapvetően a Mad R egy clawgripre való alakú egér, azért a bumszli tenyér rész, én pl. pont ezt szeretem, enyémnek még magasabb a segge. Mivel neked ez nem jön be, direkt egy nem claw gripre való formájút küldtem. -
Sziasztok,
Segítsetek plz

Az elmúlt pár hónapban egy VXE MAD R egeret használtam (illetve még mindig használom, sőt még tartalékot is vettem belőle). Nagyon megszerettem, hogy nagyon könnyű, de a legutóbbi Doom végigjátszása alatt rájöttem, hogy nem jó a mérete mégsem, mert folyton fájt a kezem
Az a baj vele, hogy tenyér résznél túl magas. Tudnátok esetleg ajánlani olyan rágcsálót, ami hosszúságban/szélességben hasonló, de egy picit mégis alacsonyabb, vagy a tenyér részénél nem annyira "bumszli" és súlyban is hasonló kategóriát képvisel? Ha pár grammal több azt még kibírom
Köszönöm előre is. -
leikomessi
aktív tag
válasz
camper
üzenetére
Köszönöm, inkább újat vennék egérből. Ez az Endgame 30-ért már bőven lélektani határaim felett van

Ez a Razer nem tűnik rossznak, figyelgetem hátha bemegy 20 ezer alá.
A jobb klikk + görgő esetén azt értem, hogy az évek óta használt budget Microsoft egeremnél ez egy konstrukciós hiba volt valószínűleg, hogy a két gombot egyszerre nem lehetett használni. Például játékban jobb gombot nyomva tartva fegyvernél nézek a távcsőbe és próbálok zoomolni görgővel a célpontra. Mivel a jobb gomb benyomódik nincs elég hely a görgőnek normálisan elforogni. Elég bosszantó, de ahogy nézem ilyen hiábakat ezek az új gamer egerek már nem produkálnak. -
camper
tag
válasz
leikomessi
üzenetére
Razer Viper 8K, ha vezetékes kell én mindenkinek ezt ajánlom. 22 per pillanat, de volt már 18 és 38 is, 2 év a garancia. Bár ezt a jobb klikk + görgőt nem biztos, hogy jól értem, szerintem eddig minden egeremnél így működött, de simán lehet nem egyre gondolunk.
# A kép alapján az én fogásom fingertip nem tudom mi, mert nekem még a kisujjam sem ér hozzá az egérhez és igazából tök mindegy mekkora az egér, mindet így fogom.
-
emiki6
veterán
válasz
leikomessi
üzenetére
Ha használt szóbajöhetne, akkor Endgame Gear OP1 8k v2. Újonnan 30k-ért latom csak, használtpiacon 12k.
-
leikomessi
aktív tag
Sziasztok!
Egy hete használom a Razer DeathAdder V3 gamer egeret. De egy kicsit nagy nekem, a fogásom sem klasszikus palm, inkább fingertip így kipróbálnék egy ilyen egeret is.
Amire szükségem lenne, hogy játékokban (amatőr, hobbi szinten) maximálisan használható és irodai munkára is megbízható, strapabíró.
1. Mennyi a keret? Max. 20.000 Ft
2. Használtpiac játszik? Nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Akár.
4. Mire használnád az egeret? Kódolás, böngészés, játék.
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? Fingertip
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. Kb. 18 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? Nem igazán.
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Lehetőleg halk legyen. Megbízható görgő. Ha jobb gomb nyomva akkor is lehessen görgetni. Fekete szín.
Csak vezetékes egér játszik. -
-
-
válasz
Csandi
üzenetére
Nem teljesen ugyan az a két egér. Kézben fogva teljesen más érzés, mert másol van a púp, stb. Az ATK egere nagyon jó, de sajnos nem ugyan az a két egér, amikor a kezedbe fogod. Az eloshape rajza meg csalóka nagyon pont emiatt. Aki Viper V3 Pro hasonműst keres, annak jó, de nem ugyan az.
-
-
ƵøŁĭ
veterán
Sziasztok!
Asus Rog Harpe Ace egerem egy év után nem bír ki egy órát feltöltve. Árban és specifikációban melyik termékek állnak közel hozzá? Nagyon fontos lenne még az egér dimenziója, mert a jelenlegi formavilág jön be nekem. Egyenlőre még visszaküldöm a MM szervízbe.

-
A Logitech G500 Gaming egérben még volt súlyzós kamra. Most melyik ajánlott egérben van ilyesmi?
-
-
Valkűr
addikt
válasz
Maelephant
üzenetére
Azért a fogasokhoz olyan egér is kell, nyilván egy 20 centis egeret nem fingerrel fogsz 👍😃 ahogy egy mini egeret nem tudsz palm fogni
-
Csandi
addikt
válasz
Maelephant
üzenetére
Nekem carpal stabilized claw van
-
-
Csandi
addikt
válasz
Maelephant
üzenetére

-
emiki6
veterán
válasz
Maelephant
üzenetére
Mi az, hogy képtelenség?
Pont 3 hsz-szel feljebb tettem be egy fingertipes képet is: [kép]Azon fogás gyakorlati lényege, hogy az ujjak végső ujjpercei fogják közre az egeret. Tenyértámasz hiányában az egér mozgatható az alkar elmozdítása nélkül is.
-
PCProfessor
aktív tag
válasz
Maelephant
üzenetére
Egyszerűbb ha dobsz be ide képeket és mi megmondjuk, hogyan fogod az egeret.
-
Legyetek kedvesek linkelni valami képet vagy guideot, ahol - a netes alap/képkereséssekkel szemben - egyértelműen kiderül, hogy pontosan melyik fogás hogyan helyezkedik el az egéren.
Nézem a fingertipet, én úgy egyáltalán nem is tudom fogni az egeret, hát nem támaszkodik a tenyér sehol és egyenesek az ujjak, ez képtelenség
-
Werkly
őstag
Kerülendő vagy vállalható ez az egér Razer Deathadder V2 X Hyperspeed
Kösz! -
emiki6
veterán
válasz
PCProfessor
üzenetére
Na, megnéztem a maya x-et. Nálam simán működik fingertipre, viszont mivel ennyire meredek, hajlamossá tesz hátrébbkúszni az m42-höz képest.
Csak megfogni így fogom meg, ennyi hely marad:
Kis használat után ez se kényelmetlen, de ugye nekem nem is kell maximalizálnom a teljesítményt.Játék közben lefotóztam haver (Karesz0995, a maya x-et itt ajanlottátok neki) kezét is, ő egy sajátos claw gripet használ vele:

Odaadtam neki egy körre az m42-t is (nem volt nalam a claw hatlap sajnos), hogy próbálja ki, azt mondta könnyű volt átszokni rá.A konklúzióm az, hogy átlagember szintjén nem kell túlgondolni a forma dolgot, hacsak nincsenek nagyon sajatos igények.
Mad R felé hajlok, jobb talán, hogy laposabb. Bár ha a v6 púpja miatt picit hátrébb fogok, akkor ott a szenzor mégjobban előrekerül (eleve előrébb is van), az ujjvégeim felé, ami kontrolra jó hatással is lehet (na nem mintha számítana).
Valszeg majd hasraütés szerűen választok végül, mert mindegy melyiket veszem.
-
Santi22
aktív tag
válasz
emiki6
üzenetére
3395 vs. 3950 az akkuidő a legnagyobb különbség szerintem utóbbi javára. Bár még ezt sem tudom bizton állítani, mert nyilván nincs akkora mintám és a nálam lévő egerek meg nyilván nem egyforma márkák, nem egyforma akksi és elektronika van bennük, de a 3950 egereim tovább bírják egy töltéssel.
Ezen kívül a gyakorlatban úgy mint teljesítmény, pontosság stb. semmit nem fogsz észrevenni a kettő között.
-
Írtam pár sort a Pulsar Xlite V4-ről [link]
-
emiki6
veterán
válasz
Csandi
üzenetére
A forma valszeg mindegy, mert egyik sem kifejezetten claw. Nincs erős formai preferenciám. Fingertipre (20,5x10-es kéz) talán jobb, hogy a mad r laposabb, de valszeg a v6 is működne. Havernál megpróbálom megnézni a maya x-et, az elvileg v6 jelleg, csak nagyobb, így ha nem jönne be, akkor eldőlt. De be is jöhetnek a meredekebb elülső gombok.

Az m42-höz pl a mad r áll közelebb. Na nem mintha ez jelentene bármit. -
Csandi
addikt
válasz
emiki6
üzenetére
Bőven elég az 1k, afölött eleve csak 240hz fölött lenne értelme de akkor is ilyen whatever, viszont még mindig vannak játékok illetve az aimtrainerek is amik nem szeretik ha nagyobb.
Mad R és V6 tök más forma, én a Mad R-t mondom de hát te lehet nem is úgy fogod az egeret amihez az a jó shape. -
emiki6
veterán
VXE MAD R? A sima 200mAh-s 1K-s.
Többektől is olvastam, hogy a 3395 nem rosszabb, mint a 3950 halandó szinten. Még, ha V6-ot is vennék, szerintem azt is 1K-n használnám, mert úgy lassabban merül és főleg ergonómia (súly) miatt akarok m42-ről váltani, nem azért, mert technikailag nem elég jó vagy kompetitív előnyt szeretnék.
14k a MAD R és 25k a V6. Azér az mégis 10k v 40% különbség. És még egy picit (~4g) könnyebb is.
Ellenjavallat?
-
Csandi
addikt
“Ha” vízszintesen húzod igen, de ilyen nem csinálsz mert általában a könyököd a fix pont és aköré rajzolod a körvonalat az alkaroddal.
De a pontosság miatt is nagyon jó lehet ami legelöl van.
Szokás nagyúr egyetértek, de szívesen kipróbálnám és aimlaboznék vele pár hetet aztán összevetni az eredményeket. Átszokok ha kell azon nem múlik.
PCProfessor: Igen, pontosan.
-
emiki6
veterán
válasz
PCProfessor
üzenetére
Alszom még rá párat inkább, a v6 mondjuk szemrevalóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Elemlámpa, zseblámpa
- Path of Exile (ARPG)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- World of Tanks - MMO
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- HTPC (házimozi PC) topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- SNES Edge Sharpener (Enhancer) modkit
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

).