- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nepszter1
addikt
Valahogy megbántam hogy megvettem a játékot mivel esélyem sincs ellenetek 3másodpercel vagytok jobbak az összes pályán . Igaz hogy gamepadal tolom van kormányom is de rohadt szar azzal .
-
Trihorn
tag
válasz
DigitXT #2696 üzenetére
Ez így van, ahogy mondod viszont pont erre az esetre nem teljesen igaz.
Végeredményképpen jobb minőséget kapsz 1080p-ben a youtube miatt, mivel ott viszonylag alacsony a tömörítési ráta.
Ha 1080p videót töltesz fel, más kódolási státuszba sorol, mint 720p-ben!
Ezért a végeredmény így jobb lesz, pedig a videódnak közel sincs jobb minősége 1080p-ben a még feltöltetlen, de már átkonvertált formában.
Ha gondolod nézd meg a videóimat, eddig 720p-ben töltöttem fel, a legutóbbit 1080p-ben.
Nincs túl nagy különbség de azért látható.
Íme négy darab sample kép:Original
Converted
Youtube 1080p
Youtube 720p
Ha egymás mellé teszed a képeket jól látszik a különbség, főleg a bal oldalon a lelátókon.
-
DigitXT
félisten
válasz
Trihorn #2695 üzenetére
Fölkonvertálsz egy half-size felvételt 1080p-re? Feleslegesen nő a fájlméret,
több képi információ ugyanis nem lesz benne, de 4x annyi pixelt bekódolsz:
neked tovább tart feltölteni, aki meg nézi, annak tovább tart letölteni (feltéve
persze, ha kiválasztja az 1080p-t, mert a YT konvertál kisebb méreteket is). -
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #2693 üzenetére
Én a konvertáló progiban állítom be.
Rosszabb lesz a minőség de hát ez van. -
MC HOBO
aktív tag
F1 2011 TT SETUP FRISSÍTVE!
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #2688 üzenetére
Köszi Motion!
Van egy olyan opció a fraps-ben, hogy video capture settings, ott válaszd ki a half-size opciót. Ha full-size on van, akkor nekem is beakad némelyik pályán.
Továbbá van egy olyan is, hogy Force lossless RGB capture. Ezt is érdemes kikapcsolni. -
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2688 üzenetére
nekem nem akad, annyi van, hogy leesik 45-50 fps-re.
Probald meg az msi afterburnerr, allitolag az is tud real time rogziteni es azt mondtak h kevesebb fps-t bukik az ember. -
Motion_Blur
félisten
Valaki megmondaná nekem hogy hogyan lehet fraps-el úgy felvenni hogy a gyorskör közepén nem akad meg az egész és nem esik le 60-ról fix 30 fps-re?
Sajnos így nehéz lesz videót rögzítenem... a legújabbat is felraktam és az is szar..
Vixen: gratula a WR-hez
-
snoopy
aktív tag
Jaja, én is costum profilt használok a kormánynál. Még annyit csináltam, hogy assignáltam a jobbra-balra tengelyt. Egyetlen egyszer csináltam meg ezt, azóta jó.
-
MC HOBO
aktív tag
Nálam az a legújabb "tünet", hogy a lobby-ba csatlakozva, a játék indításakor fagy ki a játék...
Tegnapelőtt 2 versenyt buktam így, tegnap szintén kettőt... A második után már olyan ideges voltam, hogy jobbnak láttam, ha inkább lefekszem aludni, különben a billentyűzet, vagy az egér bánta volna...
Volt már ilyen valakinek? Vagy ez is csak a "bug-gyűjtemény" egyik gyöngyszeme lehet?
Trihorn: Köszi a videot, hamarosan felteszem!
Motion: Várjuk Silverstone-t...
-------------------------------------------------------------
Kicsit megváltozott az "AUTÓBEÁLLÍTÁSOK - TT elérése, ezért újra linkelem
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #2679 üzenetére
Szerintem próbáld meg nem a gyári g25 beállítást használni. Én custom profilt hoztam létre és semmi laggolás nem volt még.
-
mafla
tag
Segítség kéne !!!!
A játék indításakor besötétűl a képernyő majd azt irja ki,hogy a képernyőillesztő nem válaszol utána helyreállt !!!!!!!!!!!!!!
Ati 6850 kártyám van próbáltam 11.10,11.09 ugyan az a többi game megy hiba nélkűl
A windows feladatkezelőben a folyamatok közűl még ki is kell törölni mert terheli a gépet !!!!
Remélem tudtok segíteni !!! -
DigitXT
félisten
válasz
Lehet, hogy elfelejtette a beállításokat. Próbáld meg azt az ovverride
steering wheel-es cuccot, szerintem az lehet a "lagolásnak" az oka. -
karilla88
tag
válasz
sziasztok
elnézést a tudatlanságomért de lenne egy kérdésem
a drs-t a játékban pl 20%-os versenyen csak a harmadik kőr után lehet használni mint eredetileg? -
Motion_Blur
félisten
Nincs is annál szebb, mint amikor multiban verseny közben jön rá az ember hogy laggol a kormány és félre kell állni beállítani.... mert sz@r a játék...
Vagy én csinálok valamit rosszul hogy minden indítás után laggol a kormány és újra ki kell választani a G25-öt és beállítani a gombokat?
pedig kormánnyal nyomok "press enter to start-ot" és látszólag minden rendben, csak brutál módon laggol..
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok!
Ötleteket várnék,a Spanyol nagydíjnál tartok bejutottam a Q1-be ezután kiléptem a játékból.Most mikor folytatni akartam a játékot ez a csodálatos játék úgy döntött hogy a nem hajlandó megjegyezni a kormány beállításokat ugyanis elfejtette és bárhogyan próbálom a dolgot mindig hibás beállításnak veszi.Egy Logitech Momo-ról van szó,de még a játékban szereplő gyári beállításaival sem hajlandó a gáz és a fék dolgozni.Mi lehet a megoldás?
-
nepszter1
addikt
Ghost cart nem lehet letölteni valami hiba miatt.. Nem jó a kormányom csak egy idő után reagál a mozgatásokra ha ilyen kicsiket mozgatok megse mozdul az autó marha idegesítő így gamepadal probálgatom de szörnyű....
-
Gaben1
tag
válasz
Motion_Blur #2608 üzenetére
nézegettem a helyezéseket nagyon szép meg jó de azt nem hiszem el hogy az első 1-2-3 az miért megy 3mp el jobb kört mint a többi aki 1-2 ezreden belül van csak nem "csít"?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2670 üzenetére
Suzuka volt ha jol emlekszem.
Azert megneznem melyik palyan mennek 1:05-ot.. talan Sao Paolo -
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #2668 üzenetére
De akkor hogy mész végig pl Spa-ban, hogy olyan űridőt nyomhatsz? Mi az, amit pluszban enged a játék?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2663 üzenetére
kiegeszitenem meg a tengerentuli es az azsia barmokkal a listat. Konkret pelda: hermanyi kollega is emlekszik ra volt egy kinai gyerek is a mezonyben teganp valenciaban. Idomeron tok utolso volt,a 20%-os futam kozben a 6. korben koroztem le ugy, hogy vesenyeznem kellett ellene, majd amikor a hosszu egyenes vegere megeloztem, utana kanyarokat atvagva rongyolt utanam , es a kovetkezo egyenes szakasz vegen fekezes nelkul akart belem szallni. meg szerencse h rutinbol hatra neztem es elrantottam a kormanyt, igy csak o tor ossze.
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #2663 üzenetére
Köszi a felvilágosítást, akkor majd gyakorolok még többet, (a FIFA mellett egyre kevesebbet játszottam) és csatlakozom majd valamelyik versenyre!
-
Motion_Blur
félisten
Ha jól be tudod gyakorolni a pályákat és keveset hibázol, akkor már jó vagy, a köridő szinte mindegy.
Egy átlag multi futam úgy kezdődik hogy az első kanyarban elszáll a társaság kb. fele, ezért jobb is a végéről indulni vagy óvatos lenni és előre menekülni. Sokan azt hiszik hogy roncsderbin vannak, és azért ha a futam elején kiforgatnak és 10mp hátrányból indulsz a mezőny ellen, az nem kellemes. De általában sokat hibáznak érdemes megvárni, mert ha simán kifékezed őket, 10-ből 9 rád húzza vagyok kövi féktávnál 200m-ról fék nélkül beléd száll. Nem akarok nemzeteket kiemelni és általánosítani, de a németekre különösen figyelj.
Magyarokkal nekem még nem volt problémám
-
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2652 üzenetére
Adjátok valaki alá a lovat!
-
giigz
veterán
Billentyűzeten automata váltóval mennyi esélyem lenne egy ilyen netes versenyen?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2656 üzenetére
Itt is amúgy (hasonlóan a 2010-hez) a 4-5-6-os kanyarkombinációban találtam a legtöbb időt, illetve a 10-es kanyarban lehet sok időt eldobni.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2654 üzenetére
spec csúszka beállításom van
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2652 üzenetére
Ennek revans szaga van
Grat, nagy idő
-
Steady74
addikt
válasz
Motaba78 #2648 üzenetére
más egy TT-s kört nyomni és egész más csapatban, mezőnyben, tele ismerősökkel.
Hiába jó ez az idő, tegnap mentünk suzukában egy versenyt, és nem tudtam tartani a lépést hermanyi kollégával. Igaz idő előtt ki kellett lépjek, de gyorsabb volt. No de majd rámegyek arra a pályára is
Mellesleg jegyzem meg, Koreában nagyon sok kört mentem, 2010-ben kb 1000-et TTben.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #2643 üzenetére
Kedves Fórumozók!
Ahhoz, hogy teljes legyen az AUTÓBEÁLLÍTÁSOK TT oldal, szükség lenne még a következőkre:
Monaco: TT video
Silverstone: TT video
Singapore: Setup: & TT video
Suzuka: TT video
New Delhi: TT videoTermészetesen senkit nem szeretnék zaklatni ezzel, kinek mennyi ideje/energiája van. Én is megcsinálnám szívesen, de az én köreim nem mérvadóak
Motion, Steady, Trihorn... Bennetek bízom!
Természetesen mások is megtehetik, a lényeg, hogy ALL ASSIST OFF legyen!
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2644 üzenetére
koszonom szepen.
a hosszu egyenes utani kanysr nem lett a legjobb, azon holnap megprobalok finomitani.
-
Steady74
addikt
Kicsi setup módosítással bekerültem 1:26: közepébe Koreában, a ranglistán sokat léptem előre vele. Az utolsó szektoridő eltérésből simán autózható 1:25:9XX-es idő
-
MC HOBO
aktív tag
-
szecska24
tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet játszani pc-n split screenen a f1 2011 által nem támogatott gamepadokkal (media-tech hellstorm)? Meg lehet valahogy buherálni? -
McManus
csendes tag
Én azt szeretném kérdezni, h h lehet beállítani a split screen mód ba h 2 en tudjunk játszani mer amikor rámegyek kiírja h nyomjam meg a start gombot a controlleren de nem reagál semmit pedig 2 db controller is be van dugba
-
ftomi74
tag
válasz
Az de durva, ezredre egyforma idők
Grat srácok! -
AMD_ok
őstag
válasz
werszomjas #2626 üzenetére
Szerintem a lemeznek semmi köze a kódhoz, de aki jobban ért hozzá, az erősítsen meg ebben, vagy cáfoljon meg
Amennyiben nincs köze hozzá, akkor odaadom, ha gondolod, de ezt tényleg derítsük ki előbb biztosan
-
Sanya595
senior tag
válasz
werszomjas #2626 üzenetére
A hiba biztosan nálad van.
Nekem is az a "werzió" van meg ami neked és tökéletesen müködik a GFWL-es kóddal.
Minden nap belépek vele és jó is.
Pl láttam ma,hogy fent voltál,de hamar kiléptél. -
werszomjas
addikt
Az eredeti lemez egyébként hány gépre telepíthető fel??
Illetve ugyan azon lemez több GFWL kóddal is működik?
Van egyáltalán bármi kapcsolat a lemez és a gfwl kód között?Ha nincs, Debrecen és környékén nem tudná valaki kölcsön adni az eredeti lemezét egy telepítés és image készítés erejéig 1 napra ?
Nem akarom most megvenni még egyszer az egész játékot, mivel gfwl kódom már van, azt megvettem
Sajna a legend elég gyenge, folyamatosan első vagyok, már direkt szar időmérőt megyek hogy hátrébbről induljak, de az se segít, nem túl izgi, ha meg nem tudok multizni menni veletek dobhatom ki a fenébe az egészet
-
nepszter1
addikt
válasz
werszomjas #2620 üzenetére
Sajnos még mindig nem müködik ...
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2622 üzenetére
Á, most ültem le még csak a gép elé, a kisebbik lányom egész nap szarul volt, hányt, lázas volt...
Most éppen fejben rakom össze a tökéletes kört, ehhez igazítom a csúszkát, és olyan fél óra múlva kb meg is lesz az az idő
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2619 üzenetére
Így már megvan! Lassan már tényleg egy szótár kella a PH és a GFWL kódokhoz
-
werszomjas
addikt
válasz
nepszter1 #2609 üzenetére
Nálam is ugyan ez a gond.
A gfwl kódot megvettem, a lemez viszont nincs meg, így maga a game virágbolti, ettől függetlenül megy az online, de ha invitáltok játékba nem indul el, kint maradok a lobby-ban, a hiányzó patch miatt azt ugyanis nem ajánlja fel hogy letölti.
Mi lehet a megoldás?
-
karilla88
tag
válasz
Unbaised-Ben #2617 üzenetére
Unbaised-Ben
sajnos én nem tudok segíteni nálam eddig minden oké
olyasmire gondoltam hogy az a fájl ami a mentésed nem lehet hogy írásvédett? és nem tudja felülirni (ez csak egy tipp) -
Unbaised-Ben
senior tag
Elmondaná nekem valaki, hogy ez a szaros játék miért nem képes menteni????
Hiába van autosave, hiába mentek manuálisan én is biztonságból, egyszerűen nem csinálja. Csak nálam van ilyen? -
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2612 üzenetére
segitsetek... az kicsoda
-
Trihorn
tag
válasz
Ez igen emberek!
Blaumann77-t még azért hiányolom a listáról, szerintem Ő is beleférne az első 5-be ha nem számoljuk az assistes Francia ipsét. -
Steady74
addikt
válasz
Ó, hogy száradjon le a lábad!
Csinálod nekem itt az esti programot... most mehetek a jobb időért
Grat az idődhöz, azt hiszem finomhangolnom kell a csúszkán
-
nepszter1
addikt
Esetleg van aki virágbolti verizóval játszik és eredeti cd kulcsa van , és müködik a patch ? Vagy ötletek ?
-
Steady74
addikt
Hát én nagyon a 2010-zel sem pörögtem, csak az istennek nem tudtam azokat az időket autózni mint Motion-ék. TT-ben a PB-im legalább 3-4 mp-vel el voltak maradva, most közelebb vagyok hozzájuk, valahogy a fizika, vezethetőség jobban tetszik, jobban fekszik. Persze lehet, hogy a lebutított vezérlés miatt van, de legalább jól érzem magam vezetés közben
-
válasz
Steady74 #2605 üzenetére
Nekem is. Ezzel nem pörgök, mint a búgócsiga
. Legend szinten Force Indiával, azért küzdenem kell a dobogós helyezésért. Lehet, hogy ez égő, de csak ennyit tudok egyelőre
De arra büszke vagyok, hogy kikapcsolta vonalvezetéssel már tudok egyáltalán normális időket menni -
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2596 üzenetére
koszonom szepen
szemely szerint ez a gamma nekem jobban fekszik mint a 2010
-
nepszter1
addikt
válasz
werszomjas #2587 üzenetére
Hát valahogy szerintem is ez lesz a gond de sajnos nincs eredeti lemezen csak a cd kulcs eredeti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest