- RAM topik
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Amazon Kindle
- Amazon Fire TV stick/box
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
Agyrák666 #9271 üzenetére
Fejér Megye (Fehérvárcsurgó környéke)
Nálam újabban esténként többnyire a feltöltés száll el teljesen. Tegnap 21:00 magasságáig nem vettem észre hogy gond lenne, aztán elkezdtek lelassulni, szakadozni az oldalbetöltések. Mérésnél ilyen 0.1 - 0.15 mbit volt a feltöltésem. Tegnapelőtt ugyanez. Akkor épp ezt mértem:
Most mérés után megint jónak tűnik. Kíváncsi leszek nap közben illetve főleg este mi fog történni.
-
hobizoli
nagyúr
18ker-ben masnal sem mukodik a Digi FTTH?
a Digi router-ét ujrainditottam, de semmi
a kabel TV az megy siman -
-
angyalpc2
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #9259 üzenetére
Hát pedig...mondjuk most legalább bejön már az oldala..
Nagyobb bajom hogy nem tudok belépni...
Próbáltam már több mindent
root és passw(ami az aljára van nyomtatva)
root és SN 6 utolsó karakter
Root és 4iGnnnnnn ahol 4iGnnnnnn
user-rel ugyan ezElutasítja
-
boborján2
senior tag
válasz
Gubek-Einste #9262 üzenetére
Ha a firmware ezt a lehetőséget jól kezeli ,akkor hasznos. A reset törli a cachet, logot , memóriában ragadt szemetet, stb... és a cucc a nulláról bootol.
A konfig mentés nem fogja ezeket visszaállítani , csak a beállításokat.
Én is használom ha úgy van, ugyanis semmi kedvem pl. 15+ portforwardot kézzel visszaírni.Ha viszont valakinek fogalma nincs arról,hogy mit es hol konfigolt félre ,ami anomáliát okoz , akkor értelemszerűen ezt nem neki találták ki.
-
-
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
szabeska #9249 üzenetére
Üdv!
Annyit érdemes foglalkozni a problémával, hogy nézd meg az F csatlakozókat az osztóknál és a modemnél, hogy nincsenek-e kilazulva.
Ha nem tapasztalsz problémát a netkapcsolattal akkor nem érdemes foglalkozni vele, ha jól emlékszem egy vagy kettő darab kettes osztó van a modem előtt, ha szakadozni fog a kapcsolat jelentsd be. -
Toth_Jani
őstag
-
Milyen körülmények között mondhatja a szolgáltató, hogy "ne tovább korábbi havidíjkedvezmények"? Miként veszíthetőek el, ha már ki vannak alkudva, adott szerződében?
-
Nyíl
tag
válasz
angyalpc2 #9250 üzenetére
Nekem reggel 7 óta rossz a net, reggel még ~15 Mbit-et mértem lefelé (felfelé érdekes módon megvavolt végig, az jó), de azóta még visszább esett, konkrétan pár Mbit-el csordogál (Hatvan). Amikor hívtam őket az semmi, hogy konkrétan vagy másfél órát kellett várnom, hogy be tudjam jelenteni a hibát, a "szaki" akit kapcsoltak egyre inkább azt bizonygatta, hogy nálam ment tönkre a lan kábel és náluk semmi gond, ő nem lát problémát...
-
angyalpc2
aktív tag
Látom a vihar miatt lehet gond egy csomó helyen.
De nálam ma délig kb 11:30-ig jó volt a net. Pedig tegnap mi Pest-Gyöngyös vonalon kaptunk vihart rendesen és nem volt baj.
Szóval ma 10-től esett az eső(csendes) megint. Majd 11:30-kor elment a net 20 percre...majd visszajött 15Mbit le 300Mbit fel sebességel
Majd most mérve 50~70Mbit le 300Mbit fel, ez nem lenne rossz, de igazándiból így is vergődés csak oldalak nem jönnek be vagy nagyon nehezen. Ez mintha nem is One hanem valami fővonal gond lenne és kerülőn jönne a kapcsolódás -
Cr00py
senior tag
Üdv. Az a gond, hogy gyárilag szerelt pigtail-t húztak be neki, annyira apró lyukon, hogy nem tudom visszahúzni. Ha szerelt lenne a vége, azt megoldottam volna már. Kábelcsere nélkül ez sajnos nem megoldható, tehát mindenképp új kábelt kell hegeszteni a kinti kötődobozba.
-
-
LaCeeN
tag
Ha megnezed a Facebook poszt ( [link] ) alatti kommenteket, akkor az orszag eleg sok pontjarol jeleznek teljes kiesest. Tekintve, hogy nem kifejezetten egy regiobol van panasz, ez szamomra mar inkabb szamit orszagos meretu problemanak, mint regionalisnak. Nyilvan lehet tobb hiba is, van ahol nincs aram az eszkozoknek, vagy mashol az eszkoz rongalodott meg. Bar a kozponti hiba eleg beszedes, amire hivatkoznak.
Az hogy nem minden One elofizeto tapasztal problemat az koszonheto annak, hogy tobb eltero technologiat hasznalo halozatuk van (ex-Vodafone, ex-Digi) es kulonbozo eszkozoket, vegpontokat es lokaciot hasznalnak.
Nyilvan annyi informaciobol, amennyit megosztanak nem lehet eldonteni, hogy a lepcsohazban beazott az eszkoz, vagy a villam kisutotte a teljes utcat ellatot.
Az is lehet, hogy Marika neni kihuzta a DC-ben a rackszekrenyt a konnektorbol mert kellett az aram a porszivonak (megtortent eset, bar nem DC-ben
)
-
válasz
Borisz76 #9222 üzenetére
Nálunk a társasházban: repült a parabola:
[kép]
Két lakásban áram sincsen, egynek megbontotta a tetejét, fent meg a szigetelést. Az enyém nem érintett, de a durva, ha behúzták volna a Telekom optikát, erről az oszlopról:
A fa pont kitépte volna. Így viszont a One-os FTTH sértetlenül maradt. Biztosításom van nekem is, meg akikkel beszéltem szomszédokat nekik is. -
cocka
veterán
-
Nyíl
tag
Sziasztok!
Nálatok is így hasít a One (volt DIGI) ma:
1000/300-nak kellene lennie...
-
LaCeeN
tag
válasz
Lacccca87 #9232 üzenetére
Engem mar nem is a hiba zavar, hanem a ceges kommunikacio. Kiraktak Facebookra egy posztot, meg bemondja az ugyfelszolgalati robot, hogy dolgoznak a hiba elharitasan mikozben orszagos meretu a problema. Elharitas varhato idopontjarol semmi, erintett korzetekrol semmi, problema okarol szinten semmi. A weboldalon szinten nincs kozzeteve informacio a szolgaltatas kiesesrol. Pedig megfelelo informalas eseten terhet vennenek le az ugyfelszolgalatrol.
Az ugyfelszolgalatos kollegakkal viszont elegedett vagyok, ok alljak a sarat. Hivtam oket megint, elvileg aramszolgaltatoi problema van, de nagyon ugy hangzott, hogy mas problema is lehet (lehet nyakig er a viz szerver teremben
)
Elvileg 5 oran belul megoldodik a problema. Remelhetoleg masoknal is helyre all majd a szolgaltatas.
-
LaCeeN
tag
Nem reszletezte, de kellett 10 perc szunet mire ezt is elmondta. Elegge furcsallom a dolgot , plane hogy itt vagyok 500m-re legvonalban a BIX-tol es se TV se Internet, bar nem tudom helyileg hol van a CMTS. Itt a belvarosban nem volt olyan merteku a vihar mint az orszagban mashol.
Kivancsi lennek, az igazsagrra
-
Cr00py
senior tag
Urak.
Exdigi FTTH.
Anyóséknál most a lakás kvázi közepén van az ont, és a saját routerük. Szeretnék, a bejárati ajtóhoz közeli szobába "áthelyezni"..viszont mivel optika van, így az nem olyan egyszerű. Ilyen esetben gondolom ki kellene hívni egy szerelőt, aki természetesen különdíj ellenében elvégezné ezt a műveletet.
Bővíteném a hálózatukat, mert igény lenne rá..de a jelenlegi helyen ez sajnos nem igazán megoldható + rengeteg felesleges kábellel járna. A célhelyen lenne egy rack szekrény, nas..az ont, illetve pár unifi-s cucc. Elég sok smarthome cucc van már jelenleg is, ezért hasznosabb lenne külön ap ( szintén unifi ) helyiségenként.
Ezt a részét megoldom én nekik..csak a "DIGI-s" optika van rossz helyen.
Van egyáltalán ilyenre lehetőség? Megbeszélt időben kijön a szerelő, és "áthúzza" egy másik szobába a pigtail-t? Mivel már "nincs" DIGI..így ez ügyben a One-nál kellene érdeklődni? Csinált már valaki ilyet? Optikai szálhegesztőm van..viszont a kötődobozhoz nem férek hozzá + nem is nyúlhatnék hozzá ugyebár.
Köszönöm. -
modflow
veterán
-
modflow
veterán
Nekem akkor miért nem?
Délután még jó volt.Firefox:
Edge: -
Ja, értem
Az udvarunkban:
Szerencsére az optikai kábelt nem vitte magával, de van akinek a paraoboláját igen:
[kép] -
-
modflow
veterán
Nektek Windows 11 alatt megy a One TV Firefox alatt?
Nekem appot alatt letölteni ami win11 alatt nincs is....
-
Hajdúszoboszló, fürdőnegyed:
TV nincs, Internet és Telefon van (FTTH) -
LaCeeN
tag
Sziasztok,
XIII. keruletben nincs senkinek problemaja?
Se TV se Internet nincs par oraja. (Koax halozat)
-
Nahh, hosszú idő után most volt egy 1 perces net kimaradás, de mindjárt újracsatlakozott, azóta úgy tűnik rendben van.
exDIGI FTTH, észak Pest megye
-
ReSeTer
senior tag
válasz
kabelmania27 #9205 üzenetére
Nincs koax, UTP jön a mediaboxból.
ONE oldalán ezt írja a profilom alatt:
Interaktív TV Mediabox
DG IPTV Mediaeszköz (Generic) -
ReSeTer
senior tag
válasz
kabelmania27 #9203 üzenetére
Ezt a TV-s dolgot nem tudom neked megmondani most hirtelen, esetleg akkor ha ez az ONE oldalán bejelentkezve kiderül.
Akkor az AP mode az nem az amire gondoltak?
Viszont most elgondolkodhat ez a dinamikus IP dolog, hogy akkor beraktak NAT mögé? Mert azt viszont nem szeretném. -
ReSeTer
senior tag
válasz
kabelmania27 #9201 üzenetére
Nem jó, mert kelleni fog az ő általuk adott router UTP slot-jai is. Az ASUS-nak minden slotja foglalt volt, most meg még hozzájön +2 TV....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Formula-1
- iPhone topik
- RAM topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest