Hirdetés
- Saját energiatermelésre kötelezné a nagyvállalatait Tajvan
- Ultraszéles, KVM kapcsolós, megfizethető AOC Agon monitorok jönnek
- Unod a kompakt klaviatúrákat? Akkor talán neked szól ez a modern Zboard iteráció
- Pattanásig feszíti a munkamorált a Samsung bónuszrendszere
- Erősre becsülik a Steam Machine iránti keresletet
- Unod a kompakt klaviatúrákat? Akkor talán neked szól ez a modern Zboard iteráció
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Blu-ray lejátszók
-
18690 - 18601
18690 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-07-19 19:59 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Szép fél órás beszélgetés volt az ügyfélmegtartó munkatárssal
. Igyekeztem megkérdezni mindent, amikre kíváncsi voltál.
Az ONT-t nem tudta megmondani, hogy lecserélik-e, de szerintem műszakilag nem volt képben, mert azt mondta, hogy fúrni is kell, mert már optikán szolgáltatnak. Ezután mondtam, hogy FTTH területről van szó, akkor elnézést kért...
Megkérdeztem, hogy mi történik, ha nem csinálok semmit. Azt mondta, hogy akkor megy tovább a szolgáltatás a kiküldött áron, de a technikusaik azt mondták, hogy előbb-utóbb vége lesz a kódolatlan TV vételi lehetőségnek és gyakorlatilag mindenki kénytelen lesz átszerződni, ami box-szal, vagy mediacard-dal jár.
Nekem a régi fekete szappantartó ZTE ONT-t kb. 1-2 éve lecserélték egy fehér ZTE ONT-re, úgyhogy azt szerintem nem cserélnék az átszerződéssel, de ki tudja...Én ezt az ajánlatot kaptam:
1000-es NET + TV Basic: 1-6. hónap 8.490,-Ft/hó, 7-12. hó 9.490,-Ft/hó (12 havi átlagár 8.990,-Ft/hó)1000-es NET + TV Family: 1-6. hónap 8.690,-Ft/hó, 7-12. hó 10.690,-Ft/hó (12 havi átlagár 9.690,-Ft/hó)
Még vakarom a fejem, hogy mi legyen... Van 30 napom gondolkodni.
1000-es NET + TV Family: 1-6. hónap 8.690,-Ft/hó, 7-12. hó 10.690,-Ft/hó (12 havi átlagár 9.690,-Ft/hó)
Ez amúgy nem annyira rossz, én kb most azonnal rá is bólintanék.
Mondom ezt úgy, hogy 10.600 Ft körül fizetünk alap telefonnal (500Ft/hó?).
1000 net, exDigi TV, vez. tel.
Semmi streaming, még rendes wifis routerünk sincs (értsd: nem wifi 5/6, csak 4-es azt hiszem). De mondjuk inkább megtartom ezt, mint kütyüt hozzanak
Na, jó, én most nem fogok váltani, meg telefonálgatni, de jó látni, hogy azért nincs minden (még) veszve. -
Jim74
nagyúr
Köszi
Nekem már kb. 2019 óta mikor bekötötték az optikát kapásból ez a fehér Huawei van:
HG8143A5 GPON (képet netről loptam) Remélhetőleg akkor ezt nem kell cserélni.
(pláne ezen felül még újabb mediaboxokat idehalmozni)Viszont gondolom a -1000Ft e-Pack kedvezményt úgy nem tudom igényelni hogy minden megy tovább, új szerződés kötés nélkül.
E-pack kedvezményes kérdésre sajnos nem tudom a választ...
.Engem most kicsit felhúztak, mert sikerült egy olyan email címre létrehozniuk egy one fiókot erre az ajánlatra, ami a feleségem szerződésénél van megadva (xy@gamil.com), holott ez az email cím el sem hangzott a beszélgetés közben. Amit megadtam az ügyfélmegtartónak az xy@outlook.com volt. Ennek az lett az eredménye, hogy email címmel már nem tudtam belépni a feleségem fiókjába, mert email cím alapján nem tudta egyértelműen meghatározni a szerződést (nem is értem milyen másik szerződés, amikor csak egy ajánlatot kértem).
Újabb fél óra beszélgetés a panaszkezelésükkel,, hogy ezt legyenek kedvesek rendbe tenni. A panaszos ügyintéző nem is értette, hogy az ügyfélmegtartós kolléga minek hozott létre fiókot.
Van baj ennél a cégnél (is) rendesen... -
Jim74
nagyúr
Hogy sikerült eljutnod az ügyfélmegtartóhoz? Nekem mindenképpen a nagyobb tv csomag kellene látom, ahhoz vannak már streamingek is. (arra mondjuk nincs szükségem, de ha benne van az árba akkor legyen.)
Ha nem változik semmi nem hoznak semmi új szart, akkor is olcsóbb az első évben (átlagban) 1800 ft-al. Utána modjuk csak 800-al... Nálunk minden opció játszik van minden is a panelba. Más szolgáltatónál lehet jobban járni? 1000-es net kell és nagy tv csomag. Nincs sehol olyan cuccunk ami miatt sávozni tudnánk. Yettel flottás előfizetések vannak, de azt nem számolják be.
Nem tudom a menüpontok számát, de általános ügyintézés -- > felmondás menüket nyomtam. Kb. azonnal felvették, nem volt 20 perc zenélés. Kérdezték, hogy ügyintéző kapcsolta, mondtam nem, menüponton keresztül jöttem
. -
garga pista
Topikgazda
Köszi
Nekem már kb. 2019 óta mikor bekötötték az optikát kapásból ez a fehér Huawei van:
(pláne ezen felül még újabb mediaboxokat idehalmozni)Viszont gondolom a -1000Ft e-Pack kedvezményt úgy nem tudom igényelni hogy minden megy tovább, új szerződés kötés nélkül.
99% ezt megtarthatod, hasonló van nálam is csak CATV nélkül. Eszközt nem fognak szerintem hozni, de kiderül majd aug.1 után mi lesz. Igazából minden régi Digis kódolás még rajta van és rátették az új csatornákra (One csomagosokra) is.
-
Sisco2
tag
Az ONT-t nem tudta megmondani, hogy lecserélik-e, de szerintem műszakilag nem volt képben, mert azt mondta, hogy fúrni is kell, mert már optikán szolgáltatnak. Ezután mondtam, hogy FTTH területről van szó, akkor elnézést kért...
Megkérdeztem, hogy mi történik, ha nem csinálok semmit. Azt mondta, hogy akkor megy tovább a szolgáltatás a kiküldött áron, de a technikusaik azt mondták, hogy előbb-utóbb vége lesz a kódolatlan TV vételi lehetőségnek és gyakorlatilag mindenki kénytelen lesz átszerződni, ami box-szal, vagy mediacard-dal jár.
Nekem a régi fekete szappantartó ZTE ONT-t kb. 1-2 éve lecserélték egy fehér ZTE ONT-re, úgyhogy azt szerintem nem cserélnék az átszerződéssel, de ki tudja...Én ezt az ajánlatot kaptam:
1000-es NET + TV Basic: 1-6. hónap 8.490,-Ft/hó, 7-12. hó 9.490,-Ft/hó (12 havi átlagár 8.990,-Ft/hó)1000-es NET + TV Family: 1-6. hónap 8.690,-Ft/hó, 7-12. hó 10.690,-Ft/hó (12 havi átlagár 9.690,-Ft/hó)
Köszi
-
kabelmania27
Topikgazda
Hogy sikerült eljutnod az ügyfélmegtartóhoz? Nekem mindenképpen a nagyobb tv csomag kellene látom, ahhoz vannak már streamingek is. (arra mondjuk nincs szükségem, de ha benne van az árba akkor legyen.)
Ha nem változik semmi nem hoznak semmi új szart, akkor is olcsóbb az első évben (átlagban) 1800 ft-al. Utána modjuk csak 800-al... Nálunk minden opció játszik van minden is a panelba. Más szolgáltatónál lehet jobban járni? 1000-es net kell és nagy tv csomag. Nincs sehol olyan cuccunk ami miatt sávozni tudnánk. Yettel flottás előfizetések vannak, de azt nem számolják be.
Ha nincs szükséged streaming szolgáltatásra kérjél médium csomagot abban ugyanazok a csatornák vannak mint a Familyben csak nincs hozzá streaming szolgáltatás.
-
INGJOKE
veterán
-
kabelmania27
Topikgazda
Nézd meg a csatornakiosztást, hogy mely csatornákat nézed, jelenleg csak a family tv csomag bizonyos csatornái vannak ex digi területen kódolva így ha nem kérsz második és harmadik médiacardot akkor is tudod nézni a csatornák többségét illetve basic csomagot is választhatod amennyiben nem hiányoznak a kódolt csatornák. Amennyiben elegendő a kisebb sávszélesség próbálj meg 250Mbites netcsomagra is ügyfélmegtartót kérni, ex digi ftth területen van kisebb netcsomag is.
-
Jim74
nagyúr
Nem feltétlenül ehhez a posthoz, de korábban láttam te is 6880Ft -os csomagban vagy még. Kérdés ha nem csinálunk semmit, nem szerződünk át One -hoz akkor milyen csomagba kerülünk automatikusan, milyen árat fogunk kapni az 1000-es NET+TV+TEL -re?
Nekem fontos lenne hogy maradjon az ONT ami volt, és ne hozzanak ezen felül semmilyen kütyüt dobozt/ne is jöjjenek ki, már tápot sem tudok/akarok adni ujabb doboznak hely se lenne fizikailag sem/nézegetni sem akarom.
-
garga pista
Topikgazda
Nem feltétlenül ehhez a posthoz, de korábban láttam te is 6880Ft -os csomagban vagy még. Kérdés ha nem csinálunk semmit, nem szerződünk át One -hoz akkor milyen csomagba kerülünk automatikusan, milyen árat fogunk kapni az 1000-es NET+TV+TEL -re?
Nekem fontos lenne hogy maradjon az ONT ami volt, és ne hozzanak ezen felül semmilyen kütyüt dobozt/ne is jöjjenek ki, már tápot sem tudok/akarok adni ujabb doboznak hely se lenne fizikailag sem/nézegetni sem akarom.
Ismételni tudom magam:
Az átszerződés sem kötelező, aki exDigis csomagban van, egységes ár lesz ezt megírták a korábbi számla melléklettel, azt kell átolvasni benne van a várható ár is, #17605 hsz-ben is szerepel, nagyítható.
Eszközt nem fognak cserélni, ha nem szerződsz át Oneos csomagra, de ha megfelelő az ONT meg is tartható, pl. én már átszerződtem és kérted direkt, hogy maradjon a régi, ne kelljen újat fúrni (falon van fent, fúráshoz szekrényt is el kéne venni kanyarfúró hiányában
) -
Sisco2
tag
-
Jim74
nagyúr
Sziasztok!
Szerződéses ügyintézésnél kb. mennyi idő alatt lehet operátorhoz jutni? Mi az általános tapasztalat?
Lassan 10 perce várok és csal zenét hallgatok
. -
hhgygy
senior tag
Nálunk még újra sem kellett indítani, 940/100 vezetékesen, a mobilomon is 700/100 lett. Bp. XXII, volt Fibernet, UPC, Vodafone hálózat. Ami csak azért érdekes, mert korábban azt mondták, hogy fizikailag nem lehet több, mint 40 felfelé.
-
hhgygy
senior tag
-
hitman77
senior tag
Szia!
Telefonon indítsd el a One alkalmazást majd válaszd ki a tv szolgáltatást majd a Tv app menüpontot, majd a hozzárendelt eszközöknél töröld ki a felesleges eszközöket, ha a listában öt eszköz van nem lehet újabb eszközzel belépni.Köszönöm. Ez megvolt már. Régebben meg is oldotta, de most nem megy. Ha működő eszközről kijelentkezek akkor oda sem tudok visszalépni.
-
kabelmania27
Topikgazda
Szia!
Telefonon indítsd el a One alkalmazást majd válaszd ki a tv szolgáltatást majd a Tv app menüpontot, majd a hozzárendelt eszközöknél töröld ki a felesleges eszközöket, ha a listában öt eszköz van nem lehet újabb eszközzel belépni. -
hitman77
senior tag
Sziasztok
Nézném böngészőből a One tv-t de nem enged be. Más eszközről jó. A fiók adatok rendben. A LG eszközök közül töröltem már a PC adatokat. Nálatok működik? Sajnos nagyon sokszor problémás a bejelentkezés de most pont fontos lett volna.
-
passatgt
aktív tag
-
kezo0
addikt
-
passatgt
aktív tag
one-tv böngészőben, hogy az anyámba kell eltüntetni a player overlayt? az istenért sem tűnnek el a gombok és a fekete átfedés...
-
Dragon3000
nagyúr
Köszi a kiegészítést.
Digi-s összefoglalóból:
Érdemes a Speedtest applikációjával mérni és az Antenna Hungária szerverét használni mérésre.
PC-n a Speedtest CLI-vel parancssorból, pl.:c:\speedtest>speedtest.exe -s 12374c:\speedtest>speedtest.exe -s 31717 -
kabelmania27
Topikgazda
Egyszerűbb a speedtest alkalmazással vagy a parancssoros megoldással mérni, mert azzal kikerüli a böngészős hülyeségeket.
Köszi a kiegészítést.
-
Dragon3000
nagyúr
Töröld ki a böngészőben a sütiket és az előzményeket, gépen indítsd el karbantartó programot WiseregestryCleaner/CCleaner/Spyboot 1.6.2, firefox esetén súgó/több hibakeresési információn belül indítási gyorsítótár törlési gombra kattints.
Ont újraindítás után is ilyen a letöltési sebesség?Egyszerűbb a speedtest alkalmazással vagy a parancssoros megoldással mérni, mert azzal kikerüli a böngészős hülyeségeket.
-
kabelmania27
Topikgazda
Töröld ki a böngészőben a sütiket és az előzményeket, gépen indítsd el karbantartó programot WiseregestryCleaner/CCleaner/Spyboot 1.6.2, firefox esetén súgó/több hibakeresési információn belül indítási gyorsítótár törlési gombra kattints.
Ont újraindítás után is ilyen a letöltési sebesség? -
imis
senior tag
Vezetékes kapcsolattal is mérj mert a szolgáltatók nem garantálják a vezeték nélküli átvitelt.
vezetéken (kb 12m):
-
kabelmania27
Topikgazda
-
imis
senior tag
aki váltott digiről one-ra, a sebességen észre vett valamit, esetleg korlátozások?
én most próbáltam a digin wifivel:
-
kabelmania27
Topikgazda
Sziasztok!
Nálatok is gyakori az adáskimaradás, és az adás pixelekre szétesése a KábelkomUPCVodaOne kábeles területen?
Fészkesfehérvár, családi házas övezet.
Mikor is... úgy 3 hete volt a 42 fok? Nos, az azt követő hidegfrontos, szeles idő óta (most is ilyen van) a "szokásosnál" is rosszabb a helyzet.
Gyakran nézhetetlen az adás, vagy a médiakártyák nem kapnak jelet...Szia!
Lehetséges hogy a környéken beázás vagy egyéb hálózati probléma van.
Csak pár frekvencián vagy minden frekvencián akadnak a csatornák? -
Piftuka
veterán
Sziasztok!
Nálatok is gyakori az adáskimaradás, és az adás pixelekre szétesése a KábelkomUPCVodaOne kábeles területen?
Fészkesfehérvár, családi házas övezet.
Mikor is... úgy 3 hete volt a 42 fok? Nos, az azt követő hidegfrontos, szeles idő óta (most is ilyen van) a "szokásosnál" is rosszabb a helyzet.
Gyakran nézhetetlen az adás, vagy a médiakártyák nem kapnak jelet... -
Dragon3000
nagyúr
Ez teljesen lényegtelen, mert amihez hozzászóltál ott a szolgáltató emelte a csomag sebességét, ami nem történt meg, a kettő közt elég nagy a különbség. Nekem 300Mbps a feltöltésem és ha a torrentet nem nézem néha, akkor is jól jönne a gyorsabb feltöltés.
-
jack982
senior tag
-
cocka
veterán
-
jack982
senior tag
igazán bővíthetnék a feltöltést 1gb-re. persze ugyanannyiért.
akkor nem gondolkodnék folyton, hogy hova váltsak tőlük. -
cocka
veterán
Ez a ki is használja kérdés eleve hülyeség. Ha épp kell a sebesség, akkor menjen már annyival, amennyit a csomag tartalmaz, akár küldesz valamit emailben, azért jobb, ha feleannyi idő alatt feltölt... Ez mellett simán lehet, hogy valamelyik felhő szolgáltatást használja valaki, ott se mindegy, hogy mi mennyi idő alatt megy fel és még csak meg se lett említve a torrent...
De a szolgáltató szerint ezek bőven nem elegendő érvek ahhoz, hogy a kisebb feltöltési sebességeket is legalább 50 megabitre növeljék. Tehát marad a mobilnet 50-ese.

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Dragon3000
nagyúr
Ez a ki is használja kérdés eleve hülyeség. Ha épp kell a sebesség, akkor menjen már annyival, amennyit a csomag tartalmaz, akár küldesz valamit emailben, azért jobb, ha feleannyi idő alatt feltölt... Ez mellett simán lehet, hogy valamelyik felhő szolgáltatást használja valaki, ott se mindegy, hogy mi mennyi idő alatt megy fel és még csak meg se lett említve a torrent...
-
cigam
titán
-
cocka
veterán
És ugye mindenki ki is használja ezt a 100 megabitet, és nem csak menőzik vele?
-
Yipman1
csendes tag
-
rgeorge
addikt
Ma egy modem (Arris) ki- és bekapcsolás után megérkezett a 100Mbit upload:

Nem írtam, telefonáltam, semmit sem tettem. -
so_ha
senior tag
Csak 1000-es net 7990Ft havídíjából is lejön az 1000Ft e-pack kedvezmény? Ha csak net van, akkor a 7990Ft végösszegből jön le?
Azért kérdem, mert új előfizetőknek 7990Ft-ért kínálják, és "akciósan" 6990Ft 6 hónapig.
Az én logikám szerint (a táblázatból kiindulva) minden feltüntetett árra érvényes az e-pack kedvezmény. Ahogy itt írtam, több szolgáltatást összevonva lehet igaz a pár hónapig ennyi, majd késöbb kicsit több megoldás, hogy a lejáratkor a hűség nélkül már az utolsó, magasabb áron menjen tovább a szolgáltatás. De minden ügyfélszolgálat/ügyintéző és ügyes alku kérdése.
-
pjen
félisten
Tegnap előtt nálunk teljesen eltünt a visszanézés. Hivtam őket, arra hivatkoztak, hogy nem rajtuk múlik. Mikor mondtam , hogy panaszt teszek azt mondták utána néznek. Pár óra múlva megjavult. Sz@rnak ránk , csak az áremelés.működik flottul.
-
kisapa
őstag
-
pjen
félisten
-
Lebowski
tag
"Viszont a lefele irany leesett 530Mbitre többszöri mérés után is."
Mármint miután kivetted a csillapítót?
Egyébként valóban, egy 3dB-s csillapító nem ártana, a DS kicsit magas. 3dB-vel éppen javul annyit a letöltés hogy szinten belül legyen, de nem csillapítunk annyit a feltöltésen, hogy szinten kívül legyen. Mindenképpen jó minőségű darabot érdemes venni, ami legalább 1200MHz-ig specifikált.
Esti csúcsban simán elfogyhat a DS és az US is, ez nem biztos hogy szintezési gond, ezért érdemes csúcsidőn kívül is mérni. De itt ebben a konkrét esetben az a 3dB-s csillapító csak kéne, de több semmiképpen sem (a 10-es amit az emberünk otthagyott, biztosan sok, és árulkodik is hogy csak a DS-t szintezte, az US--t meg nem nézte).
Egyébként meg lehet csinálni - ha az ember perverz - hogy külön tudja csillapítani az US és a DS-t: veszel egy-egy diplexert-duplexert, egymással szembe fordítod őket, és máris lesz egy külön US ágad és egy külön DS ágad, ahová olyan csillapítót teszel amit az adott irány igényel.

Ez így van nálam is, hétköznap esténként többször beesik a le és fel irány, átlagosan jó, hétvégén is vállalható (nincsenek otthon az emberek, van szabad parkoló stb. villamos rendszer terheléssel kb. együtt mozog az internet terhelés
)link -
kisapa
őstag
Most komolyan, úgy emlékszem arról volt szó, hogy a foci vb alatt a mérkőzések visszanézhetőek és felvehetőek lesznek. Persze nem így van.😡
-
ir
csendes tag
A mediacard a hagyományos (lineáris) tv adáshoz van, semmi másra nem jó. És igen, annyit kérj ahány tv-d van. Az elsőt tartalmazza a tv a csomag, a 2. már plusz havidíjas, ha jól emlékszek 750 Ft/hó. A streaminghez kódot kapsz, és ha tudja/telepíthető az app a tvd-re akkor menni fog.
Igen, jól emlékszel, 750 Ft/hó a 2. eszköz, jelen esetben a Mediacard bérleti díja. Csak azt nem értem, hogy egy korábban kb. 3000 forintért beszerzett, távirányítót, tápegységet, mozgó alkatrészt nélkülöző, hosszú ideig megbízhatóan működőképes eszközön miért kell ennyire arcátlanul nyerészkedni? Az efivel már az első félévben kifizettetik az árát, onnantól kezdve pedig csak tejel a szerkezet...
-
Akelaus
senior tag
Csak 1000-es net 7990Ft havídíjából is lejön az 1000Ft e-pack kedvezmény? Ha csak net van, akkor a 7990Ft végösszegből jön le?
Azért kérdem, mert új előfizetőknek 7990Ft-ért kínálják, és "akciósan" 6990Ft 6 hónapig.
Na ezt én is kérdeztem telefonon az ügyfélszolgálaton, és azt mondta az ügyintéző hogy az már a kedvezményes ár. Közben ott volt nálam a számla mellé küldött tájékoztató, és akárhogy néztem, én nem ezt láttam. Aztán elengedtem a dolgot, hátha hamarabb jön az emelt számla mint ahogy lejár az 1000-es net+Netflix akció, mert a végén (lehet) az jobban megéri.
Azért írtam, hogy lehet, mert ezt sem sikerült neki rendesen levezetni, hogy mennyi lesz a kedvezmény, mennyi lesz a 6. hónaptól és hogy abban van e-pack kedvezmény, vagy nincs. -
Bile Demon
őstag
-
bagoly71.
tag
Így van! Csak elmondtam mint volt "6880 Forintos" azt, hogy én mit reppeltem velük.
Ha megtartok mindent, akkor azt hiszem úgy alakult volna, hogy fél évig 7190, utána 9190 lenne. Természetesen át szerződéssel és 12 hónap hűséggel. Ami nem rossz! -
Jim74
nagyúr
Másik alternatíva: Yettel HiperNet 30 napig díjmentes próba => Digi / One FTTH hálózatát használja
Yettel HiperNet M; Wi-Fi7: 6.990Ft (500mbps/300mbps; garantált 200mbps/75mbps; E-Komfort csomaggal és hűséggel együtt
Yettel HiperNet L; Wi-Fi7: 7.990Ft (1.000mbps/300mbps; garantált 300mbps/75mbps; E-Komfort csomaggal és hűséggel együttKöszi
. -
trec12
addikt
-
trec12
addikt
Másik alternatíva: Yettel HiperNet 30 napig díjmentes próba => Digi / One FTTH hálózatát használja
Yettel HiperNet M; Wi-Fi7: 6.990Ft (500mbps/300mbps; garantált 200mbps/75mbps; E-Komfort csomaggal és hűséggel együtt
Yettel HiperNet L; Wi-Fi7: 7.990Ft (1.000mbps/300mbps; garantált 300mbps/75mbps; E-Komfort csomaggal és hűséggel együttEz akkor lehet a legjobb One helyett ha több címre kéred és csak net kell és egy számlafizető alá vonod. Lehet vegyesen hipernet/otthonnet. Pontosabban fogalmazva Yettel Full-ban. Az első hónap 0 Ft ha átlagolod még kedvezőbb a havidíj.
-
so_ha
senior tag
Yettel HiperNet L; Wi-Fi7: 7.990Ft (1.000mbps/300mbps; garantált 300mbps/75mbps; E-Komfort csomaggal és hűséggel együtt -
dchard
veterán
Egy 10dB-s csillapito volt a modem elott, kivettem, igy ilyen ertekek vannak. Amikor volt a szerelo, ezzel lőtte be az értékeket, nem okoz problémát pl. a modem szamara hogy ezt kiveszem? Oké hogy a Tx szintek igy jobbak lettek de Rx oldalon is beleszól ugye.
Egyebkent a let9ltési sebesség rendben volt emelés óta, jópárszor mértem és mindig csutka 100Mbit megvolt. Most is megvan. Viszont a lefele irany leesett 530Mbitre többszöri mérés után is.
Sokadik mérésre ment 940-re majd ismét 500 környéke, ingadozik, nem fix. Mérek még majd este de eddig barmikor megvolt az 1000.. A számolásban köszi a helyesbítést.

"Viszont a lefele irany leesett 530Mbitre többszöri mérés után is."
Mármint miután kivetted a csillapítót?
Egyébként valóban, egy 3dB-s csillapító nem ártana, a DS kicsit magas. 3dB-vel éppen javul annyit a letöltés hogy szinten belül legyen, de nem csillapítunk annyit a feltöltésen, hogy szinten kívül legyen. Mindenképpen jó minőségű darabot érdemes venni, ami legalább 1200MHz-ig specifikált.
Esti csúcsban simán elfogyhat a DS és az US is, ez nem biztos hogy szintezési gond, ezért érdemes csúcsidőn kívül is mérni. De itt ebben a konkrét esetben az a 3dB-s csillapító csak kéne, de több semmiképpen sem (a 10-es amit az emberünk otthagyott, biztosan sok, és árulkodik is hogy csak a DS-t szintezte, az US--t meg nem nézte).
Egyébként meg lehet csinálni - ha az ember perverz - hogy külön tudja csillapítani az US és a DS-t: veszel egy-egy diplexert-duplexert, egymással szembe fordítod őket, és máris lesz egy külön US ágad és egy külön DS ágad, ahová olyan csillapítót teszel amit az adott irány igényel.

-
so_ha
senior tag
Tegnap este 9 felé birkóztam velük, és a végén a srác bedobott valami 91xx Forintos árat - bocs, nem emlékszem rá pontosan - de én csak a netet akartam megtartani. Nem figyeltem oda annyira a teljes csomag árra.
Ha jól emlékszem ez úgy jönne ki, hogy fél évig a fenti árnál két ezer Forinttal lenne rövidebb, majd utána a fenti ár.... Persze át kell szerződni, stb.
Még mondtam is, hogy na, ez nem is olyan rossz!
Mindenképp hívd őket - vagy várd meg az augusztus 1. utáni számlát, aztán kiderül..... - és a "szolgáltatás lemondás" menüpontot válaszd. Aztán erősen fejezd ki a nemtetszésedet!
Valószínűleg fel fogják ajánlani neked is a fent említett kedvezményt, mert szerintem mi a 6880 Forintos árral elég "mélyről" érkezünk....
Ami érdekes az az, hogy ugye a 6880 Forintos csomag lett volna 12490 Ft., mínusz 1000 Ft. az e-pack. Mire közölte a srác, hogy annál nincs e-pack kedvezmény, csak ha át szerződök! Furi.....Szóval vagy fél órás szócséplés után, át szerződtem a ONE-hoz, csak netre.
A régi ZTE modemet cserélik, de nem is bánom, jó régi már.Így néz ki a dolog :
"... át szerződtem a ONE-hoz, csak netre."
A 7.990Ft - 1.000Ft-os Net árral "kialkudtad" az aszf szerinti alapárat:
-
kabelmania27
Topikgazda
Egy 10dB-s csillapito volt a modem elott, kivettem, igy ilyen ertekek vannak. Amikor volt a szerelo, ezzel lőtte be az értékeket, nem okoz problémát pl. a modem szamara hogy ezt kiveszem? Oké hogy a Tx szintek igy jobbak lettek de Rx oldalon is beleszól ugye.
Egyebkent a let9ltési sebesség rendben volt emelés óta, jópárszor mértem és mindig csutka 100Mbit megvolt. Most is megvan. Viszont a lefele irany leesett 530Mbitre többszöri mérés után is.
Sokadik mérésre ment 940-re majd ismét 500 környéke, ingadozik, nem fix. Mérek még majd este de eddig barmikor megvolt az 1000.. A számolásban köszi a helyesbítést.

Rendben vannak az értékek, letöltési értékek is elfogadhatók, 10dB csillapítás sok volt, ha nem javul a letöltési sebesség meg kellene próbálnod egy hármas csillapítót, azzal még 50 alatt lesznek a feltöltési értékek.
-
so_ha
senior tag
kutyuska #18122; 2026.06.26. 11:58 => "A díjcsomag "egységesítés" előtt a Digi csomagomról ( 1000 Net, TV, telefon) átvariáltattam a szerződésem ONE-ra ( 1000 Net, alap TV , telefon) Így 6 hónapig 7190Ft, majd 8190Ft lesz."
-
wwenigma
Jómunkásember
Rossz a matek.
A sima SC-QAM-ok csak 30megabitet tudnak, és ebben benne van ám a letöltési ütemezés által elfogyasztott sávszélesség is. Az OFDMA csatorna 128QAM-on pedig nagyjából 70megabitet tud (a normális 1024QAM-on tudna nagyjából 100megabitet).
Tehát ez nálad 30+30+30+30+70=190megabit, de ha tökéletesen működne, akkor meg 220Megabit a szumma, ami az összes node-on lévő előfizetőre oszlik el!Ha huzamosabb ideig így marad (1-2 nap), akkor modem újraindítás után nézd meg. Ha újraindítás után megjavul, érdemes nézegeti, hogy nem esik-e vissza 128QAM-ra vagy alá.
Egyébként túl magasak az adásszintek. Ha van bármi elosztó, csillapító vagy egyéb amit ki tudsz kapni, nézd meg nélkülük.

-
trec12
addikt
Igazából szerintem meg is válaszoltad a kérdést magadnak ezzel, ott van hogy semmi interaktív nincs benne. Lényegében ez a Family csomag, az online/steam cuccok nélkül. A weblapon fene tudja miért nincs fent (bug vagy direkt), gondolom telefonon/üfszolgálaton lehet kérni.
Igen, most már én is jobban átböngésztem....Van itt tv-re több variáció is.
-
garga pista
Topikgazda
A TV Médium csomag a legújabb ÁSZF-ben is benne van. Szerintem ott beszélünk el egymás mellett, hogy a honlap nem hozza a címekre, de attól még szerintem létezik.
ÁSZF melléklet
Igazából szerintem meg is válaszoltad a kérdést magadnak ezzel, ott van hogy semmi interaktív nincs benne. Lényegében ez a Family csomag, az online/steam cuccok nélkül. A weblapon fene tudja miért nincs fent (bug vagy direkt), gondolom telefonon/üfszolgálaton lehet kérni.
-
trec12
addikt
Önállóan nincs értelme az első mondatnak, mert ha váltasz a One-ra, akkor a One-os csomagok közül választhatsz. A csak family csomaghoz jár a streaming, a többihez nem én úgy tudom, sőt amúgy most ha felmégy a weblapon a rendeléshez, nem is enged csak a basic vagy a family közül előfizetni. Egyébként meg bármelyik csomagot, a familyt is kérheted modullal, a streaming cuccokhoz kódot adnak és azt beaktiválod appon saját tvn/telefonon/böngészőben. A OneTv-t nem néztem annyira, de az se modulhoz van kötve, hanem TV csomaghoz, azt nézd meg a kiosztásban/ÁSZF-ben.
A TV Médium csomag a legújabb ÁSZF-ben is benne van. Szerintem ott beszélünk el egymás mellett, hogy a honlap nem hozza a címekre, de attól még szerintem létezik.
ÁSZF melléklet
-
Voice24
őstag
Hali!
Szépen becsapdáztam magam ezzel a Gigabit Net + Netflix csomaggal. Elsőre jónak tűnt, egy év hűség, jó ár, stb. De most, hogy augusztusban lejár a hűség, szembesültem vele, hogy mivel a csomag része, nem lehet csak úgy a Netflixet lemondani, ha pedig csomagot akarok váltani, akkor természetesen ugrik a még meglévő sávos kedvezményem. Így szépen beleragadtam, mert bármilyen módosítás költségnövekedést hozna. -
garga pista
Topikgazda
Azoktól kérdeznék akik CAM modulos TV-előfizetéssel váltottak exDigiről a One-hoz. Úgy tudom, hogy ebben az esetben érthetően az RTL+ Premium, TV2 Play Prémium, CANAL+, NET4 és a többi streaming szolgáltatás nem jár. Viszont a One TV alkalmazáshoz (mobil, web) hozzáférés jár vagy az sem része a CAM modulos Tv előfizetésnek?
Illetve ebben az esetben a DVB-C-s TV Medium 2026 lineáris csatornakiosztás és TV Family 2026 megegyezik-e? ÁSZF szerint nekem úgy tűnik igen.Önállóan nincs értelme az első mondatnak, mert ha váltasz a One-ra, akkor a One-os csomagok közül választhatsz. A csak family csomaghoz jár a streaming, a többihez nem én úgy tudom, sőt amúgy most ha felmégy a weblapon a rendeléshez, nem is enged csak a basic vagy a family közül előfizetni. Egyébként meg bármelyik csomagot, a familyt is kérheted modullal, a streaming cuccokhoz kódot adnak és azt beaktiválod appon saját tvn/telefonon/böngészőben. A OneTv-t nem néztem annyira, de az se modulhoz van kötve, hanem TV csomaghoz, azt nézd meg a kiosztásban/ÁSZF-ben.
-
trec12
addikt
-
cocka
veterán
Azoktól kérdeznék akik CAM modulos TV-előfizetéssel váltottak exDigiről a One-hoz. Úgy tudom, hogy ebben az esetben érthetően az RTL+ Premium, TV2 Play Prémium, CANAL+, NET4 és a többi streaming szolgáltatás nem jár. Viszont a One TV alkalmazáshoz (mobil, web) hozzáférés jár vagy az sem része a CAM modulos Tv előfizetésnek?
Illetve ebben az esetben a DVB-C-s TV Medium 2026 lineáris csatornakiosztás és TV Family 2026 megegyezik-e? ÁSZF szerint nekem úgy tűnik igen.A Medium az elvileg nem ugyanaz, mint a Family csak nem kapsz hozzá semmilyen appot meg streaming szolgáltatást, tán RTL+ Active-ot kivéve?
-
Jim74
nagyúr
-
trec12
addikt
Illetve ebben az esetben a DVB-C-s TV Medium 2026 lineáris csatornakiosztás és TV Family 2026 megegyezik-e? ÁSZF szerint nekem úgy tűnik igen. -
weiss
addikt
Majd az első számlát nézd meg azért, hogy nem számolták-e fel, mint nekünk.
-
trec12
addikt
Hívd fel őket. Elég erős megtartó kedvezményeket lehet "kiharcolni".
-
Jim74
nagyúr
Tegnap este 9 felé birkóztam velük, és a végén a srác bedobott valami 91xx Forintos árat - bocs, nem emlékszem rá pontosan - de én csak a netet akartam megtartani. Nem figyeltem oda annyira a teljes csomag árra.
Ha jól emlékszem ez úgy jönne ki, hogy fél évig a fenti árnál két ezer Forinttal lenne rövidebb, majd utána a fenti ár.... Persze át kell szerződni, stb.
Mindenképp hívd őket - vagy várd meg az augusztus 1. utáni számlát, aztán kiderül..... - és a "szolgáltatás lemondás" menüpontot válaszd. Aztán erősen fejezd ki a nemtetszésedet!
Valószínűleg fel fogják ajánlani neked is a fent említett kedvezményt, mert szerintem mi a 6880 Forintos árral elég "mélyről" érkezünk....
Ami érdekes az az, hogy ugye a 6880 Forintos csomag lett volna 12490 Ft., mínusz 1000 Ft. az e-pack. Mire közölte a srác, hogy annál nincs e-pack kedvezmény, csak ha át szerződök! Furi.....Szóval vagy fél órás szócséplés után, át szerződtem a ONE-hoz, csak netre.
Köszönöm az infót.
-
bagoly71.
tag
-
garga pista
Topikgazda
A mediacard a hagyományos (lineáris) tv adáshoz van, semmi másra nem jó. És igen, annyit kérj ahány tv-d van. Az elsőt tartalmazza a tv a csomag, a 2. már plusz havidíjas, ha jól emlékszek 750 Ft/hó. A streaminghez kódot kapsz, és ha tudja/telepíthető az app a tvd-re akkor menni fog.
-
wolf88
aktív tag
Szerintem médiacardot kérjél, első kőrben boxot fognak javasolni, csomagváltás után is megmaradnak a kódolatlan dvb-c csatornák, a médiacard csak a Family tv csomag kódolt csatornáihoz szükséges, ezért ha nem kérsz második eszközt a második tévén is majdnem az összes csatornát tudod nézni, médium tv csomag esetén nem lesznek streaming szolgáltatások.
Bocs a hülye kérdésért,tényleg nem tiszta ez nekem még így elsőre. Nem mind a két tv-be kell kérnem médiacardot? Mindenképp a TV Family csomagot szeretném (109 csatorna), ehhez ugye járnak a streamingek. Médiacarddal menni fog az RTL+?
-
Jim74
nagyúr
Sziasztok!
Azoktól kérdezném, aki a 6880,-Ft-os csomagban ragadt, hogy próbált-e már kialkudni a 11.490-es új ár helyett valamit, vagy megvárjátok az első emelt számlát?
Aki próbált már egyezkedni az ügyfélszolgálattal, annak mire sikerült jutnia velük? -
kabelmania27
Topikgazda
Lehet, hogy már kismilliószor volt téma,elnézést kérek érte előre is.
Közeljövőben tervezek bemenni a One-hoz, hogy mit tudnak ajánlani vagy mit nem. Jelenleg FTTH területe vagyok, villanyoszlopról jön be a lakásba a kábel. Többszintes sorház. Most nincs még Box se Media Card. A kérdésem erre vonatkozik. Melyiket preferáljam? Tetőtérben van az ONT, két tv van, egy a nappaliban, egy pedig az ONT közvetlen közelében, mellett. KösziSzerintem médiacardot kérjél, első kőrben boxot fognak javasolni, csomagváltás után is megmaradnak a kódolatlan dvb-c csatornák, a médiacard csak a Family tv csomag kódolt csatornáihoz szükséges, ezért ha nem kérsz második eszközt a második tévén is majdnem az összes csatornát tudod nézni, médium tv csomag esetén nem lesznek streaming szolgáltatások.
-
wolf88
aktív tag
Lehet, hogy már kismilliószor volt téma,elnézést kérek érte előre is.
Közeljövőben tervezek bemenni a One-hoz, hogy mit tudnak ajánlani vagy mit nem. Jelenleg FTTH területe vagyok, villanyoszlopról jön be a lakásba a kábel. Többszintes sorház. Most nincs még Box se Media Card. A kérdésem erre vonatkozik. Melyiket preferáljam? Tetőtérben van az ONT, két tv van, egy a nappaliban, egy pedig az ONT közvetlen közelében, mellett. Köszi -
-Maujuri-
aktív tag
Írtam a One-nak, hivatkoztam a július elsejétől érvényes ÁSZF-re és hibabejelentést tettem, hogy még mindig 40 Mbit/s a feltöltésem. 3 nap múlva, azaz tegnapi napon jelentkeztek, hogy elhárították a hibát. Újraindítottam a modemet, s láss csodát, megvan a 100 Mbit/s feltöltési érték. Csak azt nem értem, hogy miért nem megy ez automatikusan.
Ha nem reklamálsz akkor is megemelték volna. Nem egyszerre emelnek mindenkinél. Nálam pont ma emelték meg. Asszem Augusztus 1-ig tesznek át mindenkit.
-
Dragon3000
nagyúr
-
Toth_Jani
őstag
Mégsem, a Windows keddi frissítése elállította a hálókártyát 100-ra, de kulturáltan ki is tudta javítani. Már 1000-es, igy már jó.
-
Toth_Jani
őstag
Írtam a One-nak, hivatkoztam a július elsejétől érvényes ÁSZF-re és hibabejelentést tettem, hogy még mindig 40 Mbit/s a feltöltésem. 3 nap múlva, azaz tegnapi napon jelentkeztek, hogy elhárították a hibát. Újraindítottam a modemet, s láss csodát, megvan a 100 Mbit/s feltöltési érték. Csak azt nem értem, hogy miért nem megy ez automatikusan.
Na igen, és aki nem reklamál erősen ott a letöltést is leveszik 20-ra, igaz az viszont stabil.
A héten ugyanott mérve a letöltésem és a feltöltésem is 22, az 500 helyett.
-
ThaliLacus54
csendes tag
[kép] Wifin mérve.
-
ThaliLacus54
csendes tag
-
dchard
veterán
Rossz a matek.
A sima SC-QAM-ok csak 30megabitet tudnak, és ebben benne van ám a letöltési ütemezés által elfogyasztott sávszélesség is. Az OFDMA csatorna 128QAM-on pedig nagyjából 70megabitet tud (a normális 1024QAM-on tudna nagyjából 100megabitet).
Tehát ez nálad 30+30+30+30+70=190megabit, de ha tökéletesen működne, akkor meg 220Megabit a szumma, ami az összes node-on lévő előfizetőre oszlik el!Ha huzamosabb ideig így marad (1-2 nap), akkor modem újraindítás után nézd meg. Ha újraindítás után megjavul, érdemes nézegeti, hogy nem esik-e vissza 128QAM-ra vagy alá.
Egyébként túl magasak az adásszintek. Ha van bármi elosztó, csillapító vagy egyéb amit ki tudsz kapni, nézd meg nélkülük.
-
kabelmania27
Topikgazda
Sziasztok!
Először is köszönöm mindenkinek a választ.
Yettel kapcsán annyi, hogy nem az igazi a térerő, szomszédunknak ez az otthoni mobilnetes megoldás van és csak szidja ezért is lett Starlink. Ami tök jól működik, de még a kisebb csomagjuk is drágább mint a vezetékes megoldások lennének.
@kabelmania27 A mi utcánkban minden a föld alatt fut, így itt nem tudom mi és hogyan van kialakítva. Velünk együtt összesen 5 ház van az utcában, ebből kettőnél (akik sorban előttünk vannak) van otthoni szolgáltatás. A sorban utánunk lévő ház esetén pedig azt mondja lehetne szolgáltatást rendelni, így abszolút nem értem miért ne lehetne a kettő közé, vagyis hozzánk, bekötni a szolgáltatást. Az eddigi ügyfélszolgálati kalandok során elméletben mindkét hálózatot megnézték.Amennyiben van az utcában koaxhálózat elméletben be lehetne kötni a szolgáltatást mert a hfc-nél könnyű bővíteni a csatlakozásokat, FTTH-nál nem olyan egyszerű a bővítés, fordulj a 2Connect-hez, ők megfogják tudni mondani hogy milyen hálózat van az utcában mert ez a társaság a hálózat tulajdonosa és hozzájuk tartoznak a technikusok is. Amennyiben új utcáról van szó előfordulhat hogy nincs koaxhálózat.
-
weiss
addikt
Igen, van térkép azon látod a különböző közműveket. Bal oldalon mutatja a zoomnak megfelelő szolgáltatókat, ki/be lehet kapcsolni őket (azaz mutassa-e a térkép vagy sem, ebből elvileg látható mik vannak). Mondjuk nem a leg felhasználóbarátabb néhány szín, én szemüvegesként megküzdök vele ha nagy ritkán használom.
DÁP/ügyfélkapu plusz belépés után lehet használni (a lakosságit): [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
18690 - 18601
18690 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy pénzt tesz a Samsung az Apple Fold sikerére
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MacBook Air 13 M4 2025 16GB/512GB SSD Éjkék
- 6 FÉLE GAMER, TERVEZŐ, VÁGÓ LAPTOP (JÚLIUS) -20 -50% NVIDIA 4050-4070 Quadro RTX A 1000-5000
- Xcover 7 128/6
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! GIGABYTE B650M R7 7700X 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian Li Vector V100 Adata 750W
.
)

)

Gubek-Einste
Dr Bubo