- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új helyreállítási funkció jöhet a Windows 11-hez
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Egy tucatnál is több GeForce kártyát jelentett be az NVIDIA
-
18500 - 18401
18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-07-08 18:12 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
yuri90
tag
A kábel TV csak nálunk ment el a 11. kerületben kb 21:00 órája? Hang van, de a kép fekete.
-
adika4444
veterán
-
dchard
veterán
"azaz többe kerül a hús mint a leves...."
Az még a jobbik eset, ha a hús kerül többe
-
kutyuska
aktív tag
Felhívnám az ügyfélszolgálatot. Egy próbát megér.
A Family Tv csomaggal is olcsóbb mintha maradtam volna az exdigi szerződésnél. ( Giganet, tv, telefon) -
Borisz76
nagyúr
A Digit átvette a ONE.
Emiatt nem lehet Digis előfizetést kötni vagy a meglévő csomagon változtatni.
Ha átszerződsz a ONE-hoz , akkor lehetséges.....de nem éri meg mert ugyanazt a csomagot drágábban adják.....azaz többe kerül a hús mint a leves.... -
adika4444
veterán
Hali!
2022-es DIGI-s csomag (TV, net, telefon) esetében hogy lehet az epack-et igénybevenni? A d-ugyfelkapu.one.hu kiírta, hogy a fiók nem támogatja az eszámlát.

Telefonon tudnak segíteni, vagy ez is már csak új szerződéssel lehetséges? -
mozesapo
tag
Itt új területről volt szó. A példa egy teljesen új építésű terület ahol híre-hamva sem volt Digi soha DVB-C-nek. (Anno valaha Invitel volt kizárólag DSL-el.)
Új területek esetén is ott van a ktv jel, anno Inivtel területen ahol xDSL-> optika átállás volt, akadt ahol csak IPTV lett de volt ahol rátették a DVB-C-t.
Akkor ez nem egyértelmű, hol mi van.
Amúgy mi értelme ennek és akkor hogyan lehet DVB-C-t kérni és adnak-e egyáltalán?Teljesen új építésű területen nincs, nem is lesz dvb-c, mivel a fejállomáson nincs már, nem is lesz hozzá eszköz telepítve, meg a külön tv-jel sincs kiépítve redundánsan, mivel rengeteg pénz. Hosszú távon, 10+ év?, a dvb-c teljesen megszüntetésre kerül minden hálózat tipuson, csak ip tv lesz.
-
Toth_Jani
őstag
Örülök neki hogy itt vagy, és gondolkodsz helyettünk.
Tudom hogy a visszanézést a csatornák szabják meg, és nem azt írtam amire válaszoltál.
A Canal+-on kb:100 csatorna elérhető és visszanézhető, ahol lehet! -
phoenix64
őstag
Az mi az istentol lehet, hogy eddig gond nelkul castoltam az M4-et egy philips okos TV-re, de ma nem mukodik. Error code: 905. Valaki talalkozott mar vele? Minden mas csatorna castolasa mukodik, illetve az M4 is megy mobilon castolas nelkul
-
kabelmania27
Topikgazda
-
dchard
veterán
Köszi az infót, lényeg, hogy a 3dss3u osztónál a modem a -4dB azaz az alacsonyabb csillapítású kimenetén legyen, így nyáron is alacsonyak lesznek a feltöltési értékek.
Én a helyében nyomnék egy újraindítást, az OFDMA-n az a 16QAM vagy téves kijelzés, vagy valami nem klappol.
-
kabelmania27
Topikgazda
-
passatgt
aktív tag
Jónak tűnnek az értékek. Milyen osztó van a modem előtt?
3DSS3U lett, a doboz 2-ben 3DSS2, a doboz 3-ban meg 3DSS3. Végigpróbáltam, mindenhol van adás
-
kabelmania27
Topikgazda
-
cocka
veterán
Amit én csinálnék; net a One-tól, natív app-os szolgáltató; pl. sweet, Yettel, Tarr.Vagy éppen a Canal+ ami amúgy most is jön, de az ONE Family TV előfizetőknek csak a "Lite" verzió érhető el.
Ha valahogy megegyeznének és a TV- minden csatornája elérhető és visszanézhető lenne, mint a fizetős ügyfeleknek, akkor már kész is volna Androidos TV-re is az alkalmazás.a TV- minden csatornája elérhető és visszanézhető lenne, mint a fizetős ügyfeleknek
Aha biztos elhiszem, hogy minden csatorna visszanézhető (gondolom úgy gondoltad, hogy minden műsorával együtt).
-
Toth_Jani
őstag
"Androidos TV-re is az alkalmazás"
Nekem a rögzítés és a visszanézés se nagyon kellene bele, csak az, hogy azt az appot, amit telefonon el tudok indítani, azt inkább szívesebben futtatnám az 55" méretű, AndroidTV alapú okostévémen.
Biztos, hogy nem tecnikai oka van, hogy nem írták meg, hanem akartat.
Revanced Managerben nincs benne véletlenül? Mint a Photosop revanced?
Na arra pont ott van a KODI, rögzíteni ugyan csak a TV tud, de a visszanéző működik, kivéve ha nem sikerül neki elkapni az EPG-t.
Amúgy nálam a TV simán Castolja a mobilról amit nézni akarok csak ma már visszanézésnél nem lehet beletekerni a TV távirányitóval mert kikapcsolták.
(A revancedban a TV-re a Youtube kliens van.) -
vlevi
nagyúr
Amit én csinálnék; net a One-tól, natív app-os szolgáltató; pl. sweet, Yettel, Tarr.Vagy éppen a Canal+ ami amúgy most is jön, de az ONE Family TV előfizetőknek csak a "Lite" verzió érhető el.
Ha valahogy megegyeznének és a TV- minden csatornája elérhető és visszanézhető lenne, mint a fizetős ügyfeleknek, akkor már kész is volna Androidos TV-re is az alkalmazás."Androidos TV-re is az alkalmazás"
Nekem a rögzítés és a visszanézés se nagyon kellene bele, csak az, hogy azt az appot, amit telefonon el tudok indítani, azt inkább szívesebben futtatnám az 55" méretű, AndroidTV alapú okostévémen.
Biztos, hogy nem tecnikai oka van, hogy nem írták meg, hanem akartat.
Revanced Managerben nincs benne véletlenül? Mint a Photosop revanced?
-
Toth_Jani
őstag
Az internettel kapcsolatban annyi kérdésem lenne hogy ha saját routert akarok használni, akkor annyi a dolgom hogy szólok, hogy állítsák bridge módba?
Igen.A tv-vel kapcsolatban viszont írja a csomagnál, hogy "Interaktív TV Mediabox a csomagban". Ettől függetlenül tudom a box nélkül is használni? Egy sony bravia android TV-m van, nincs szükségem semmilyen funkcióra amit ez a cucc tud, és utálom amikor több távirányító, meg hdmi-ről megy, megszoktam már a TV menüjét, tehát semmiképp nem szeretném a boxot. Működni fog anélkül?
Nincsen natív app - egyelőre - hiába drioidos a tévéd. Hogy lesz-e azt ember meg nem mondja most. (ExDigi-s területen működik még a FTTH-DVB-C verzió ahol nem kell box.) Új építés terület sajnos szerződni csak One-ra tudsz ott pedig box kell a tévéhez. A boxnál különbséget kell tenni az általad említett Interaktív TV Mediabox - ami ingyenes - és a mini box pro között. Ez utóbbi droidos és van plusz havi díja 1750 ha nem az alap boxot kéred.
Papíron legalábbis ez van valóságban nem tudom elkérik-e?
Amit én csinálnék; net a One-tól, natív app-os szolgáltató; pl. sweet, Yettel, Tarr. Ezek közül is szerintem az erős akciói miatt a sweet ami ár-értékben a legjobb.Amit én csinálnék; net a One-tól, natív app-os szolgáltató; pl. sweet, Yettel, Tarr.Vagy éppen a Canal+ ami amúgy most is jön, de az ONE Family TV előfizetőknek csak a "Lite" verzió érhető el.
Ha valahogy megegyeznének és a TV- minden csatornája elérhető és visszanézhető lenne, mint a fizetős ügyfeleknek, akkor már kész is volna Androidos TV-re is az alkalmazás. -
Geth
veterán
Én inkább azt nem értem mi olyan magától értetődő ezen. A One kommunikációja alapján minden arról szól, hogy boxos TV van; a reklámokban a szórólapokon és az értékesítés során is ezt tolják. Aztán a cím keresőben meg ott a DVB-C. Ez nem azért nem nyilvánvaló mert az ügyfél figyelmetlen hanem mert a szolgáltató kommunikációja nem transzparens. Ha pedig a DVB-C tényleg rendelhető akkor továbbra is jogos a kérdés; miért szinte kizárólag a boxos megoldást kommunikálják és miért tartanak fenn egy párhuzamos DVB-C infrastruktúrát?
Ha pedig a DVB-C tényleg rendelhető akkor továbbra is jogos a kérdés; miért szinte kizárólag a boxos megoldást kommunikálják
Tipp: mert a box plusz szolgáltatásaival lehet villogni és árat alátámasztani. -
dchard
veterán
Azt értem, hogy egy meglévő FTTH-s DVB-C rendszert nem érdemes lekapcsolni. De én nem erről beszélek. Hanem arról, hogy egyes új FTTH területeken eleve miért építették ki a DVB-C-t is, míg máshol nem. Erre szerintem valószínűleg csak a One-nál tudják a választ mi ezzel a céljuk.
HFC-n ugyanúgy tolják az IP boxos megoldást, mint FTTH-n?
Szerintem igen.
"Hanem arról, hogy egyes új FTTH területeken eleve miért építették ki a DVB-C-t is, míg máshol nem"
Erre egyszerű a válasz: ha olyan új területről beszélünk, amit egy meglévő OLT lokációba kötöttek be, akkor szinte nulla költsége van, mi több: nagy céges logikában rosszabb az ilyen kis szigetek üzemeltetése, mert nem egységes a footprint. Ha viszont a terüet teljesen új, és nem egy már meglévő lokációhoz adták hozzá, ott nyilván nulláról nem építik ki az OLT mellé az E(Y)DFA-t, meg a WDM szűrőket, meg a modulátort.
-
trec12
addikt
A DVB-C infra ki van építve, nem kér enni, nem kajál sávszélességet (legalább is az ügyfél szemszögéből nem), ha lelőnék FTTH-n, nem nyernének vele semmit. A HFC más kérdés, ott nyilván eszi a DVB-C a kapacitást a DOCSIS elől, és ha tolják az IP alapú TV-t akkor még hamarabb kapacitás problémáik lesznek. HFC-n ugyanúgy tolják az IP boxos megoldást, mint FTTH-n?
Azt értem, hogy egy meglévő FTTH-s DVB-C rendszert nem érdemes lekapcsolni. De én nem erről beszélek. Hanem arról, hogy egyes új FTTH területeken eleve miért építették ki a DVB-C-t is, míg máshol nem. Erre szerintem valószínűleg csak a One-nál tudják a választ mi ezzel a céljuk.
HFC-n ugyanúgy tolják az IP boxos megoldást, mint FTTH-n?
Szerintem igen.
-
dchard
veterán
Én inkább azt nem értem mi olyan magától értetődő ezen. A One kommunikációja alapján minden arról szól, hogy boxos TV van; a reklámokban a szórólapokon és az értékesítés során is ezt tolják. Aztán a cím keresőben meg ott a DVB-C. Ez nem azért nem nyilvánvaló mert az ügyfél figyelmetlen hanem mert a szolgáltató kommunikációja nem transzparens. Ha pedig a DVB-C tényleg rendelhető akkor továbbra is jogos a kérdés; miért szinte kizárólag a boxos megoldást kommunikálják és miért tartanak fenn egy párhuzamos DVB-C infrastruktúrát?
A DVB-C infra ki van építve, nem kér enni, nem kajál sávszélességet (legalább is az ügyfél szemszögéből nem), ha lelőnék FTTH-n, nem nyernének vele semmit. A HFC más kérdés, ott nyilván eszi a DVB-C a kapacitást a DOCSIS elől, és ha tolják az IP alapú TV-t akkor még hamarabb kapacitás problémáik lesznek. HFC-n ugyanúgy tolják az IP boxos megoldást, mint FTTH-n?
-
trec12
addikt
Ennek szerintem semmi köze ahhoz amiről beszélek. Nem a régi HFC/koaxos hálózatokról van szó hanem egy új építésű FTTH területről ahol feltételezhetően DVB-C fejállomás is létesült. Az, hogy az ország más részein még sok a koax egy teljesen más kérdés.
-
mad823
őstag
Mert a hálózat túlnyomó része még mindig koax alapú?

-
trec12
addikt
-
Geth
veterán
Na kicsit jobban utána néztem úgy tűnik igazad lehet. Ahol DVB-C-t jelez a cím kereső ott akkor valószínűleg jön a DVB-C jel is. Szomszéd faluban most indult a szolgáltatás ott már nem ír DVB-C-t csak a városban. Ott is itt is Invitel volt anno. A kérdés már csak az, hogy lehet-e kérni a DVB-C-t.
Ahol DVB-C-t jelez a cím kereső ott akkor valószínűleg jön a DVB-C jel is.
Ezt nem láttam jönni
-
garga pista
Topikgazda
Na kicsit jobban utána néztem úgy tűnik igazad lehet. Ahol DVB-C-t jelez a cím kereső ott akkor valószínűleg jön a DVB-C jel is. Szomszéd faluban most indult a szolgáltatás ott már nem ír DVB-C-t csak a városban. Ott is itt is Invitel volt anno. A kérdés már csak az, hogy lehet-e kérni a DVB-C-t.
Úgy kell mondani, hogy nem akarsz boxot csak CI+ mediacardot. Akkor (ha van DVB-C) tudni fognak adni.
-
trec12
addikt
Rosszul tudod. Ahol volt DVB-C (optikai és koax terület) ott most is lehet szerződni rá, csak telefonos/személyes üfszolgálat szeret mindenféle hülyeséget belemagyarázni. Online rendelésnél egyből boxot rak a kosárba/csomaghoz, de szerkesztés/modosíáts gombbal lehet CI+ modult (mediacard) választani. Ottvan a koaxon/optikán a kábeltv jele rajta.
szerk.: Új területek esetén is ott van a ktv jel, anno Inivtel területen ahol xDSL-> optika átállás volt, akadt ahol csak IPTV lett de volt ahol rátették a DVB-C-t.Na kicsit jobban utána néztem úgy tűnik igazad lehet. Ahol DVB-C-t jelez a cím kereső ott akkor valószínűleg jön a DVB-C jel is. Szomszéd faluban most indult a szolgáltatás ott már nem ír DVB-C-t csak a városban. Ott is itt is Invitel volt anno. A kérdés már csak az, hogy lehet-e kérni a DVB-C-t.
-
trec12
addikt
Rosszul tudod. Ahol volt DVB-C (optikai és koax terület) ott most is lehet szerződni rá, csak telefonos/személyes üfszolgálat szeret mindenféle hülyeséget belemagyarázni. Online rendelésnél egyből boxot rak a kosárba/csomaghoz, de szerkesztés/modosíáts gombbal lehet CI+ modult (mediacard) választani. Ottvan a koaxon/optikán a kábeltv jele rajta.
szerk.: Új területek esetén is ott van a ktv jel, anno Inivtel területen ahol xDSL-> optika átállás volt, akadt ahol csak IPTV lett de volt ahol rátették a DVB-C-t.Itt új területről volt szó. A példa egy teljesen új építésű terület ahol híre-hamva sem volt Digi soha DVB-C-nek. (Anno valaha Invitel volt kizárólag DSL-el.)
Új területek esetén is ott van a ktv jel, anno Inivtel területen ahol xDSL-> optika átállás volt, akadt ahol csak IPTV lett de volt ahol rátették a DVB-C-t.
Akkor ez nem egyértelmű, hol mi van.
Amúgy mi értelme ennek és akkor hogyan lehet DVB-C-t kérni és adnak-e egyáltalán? -
garga pista
Topikgazda
szerk.: Új területek esetén is ott van a ktv jel, anno Inivtel területen ahol xDSL-> optika átállás volt, akadt ahol csak IPTV lett de volt ahol rátették a DVB-C-t. -
trec12
addikt
Új terültre az én tudomásom szerint kizárólag IP alapú tévére lehet szerződni a One-nál. Ami érdekes, hogy a cím keresőben DVB-C-t ír ki mégis. A miértjét nem tudom.

Itt egy példa:
Tévékre fejlesztett app azért kellene, hogy kötelező box nélkül is nézhesd. -
boorit
tag
Az internettel kapcsolatban annyi kérdésem lenne hogy ha saját routert akarok használni, akkor annyi a dolgom hogy szólok, hogy állítsák bridge módba?
Igen.A tv-vel kapcsolatban viszont írja a csomagnál, hogy "Interaktív TV Mediabox a csomagban". Ettől függetlenül tudom a box nélkül is használni? Egy sony bravia android TV-m van, nincs szükségem semmilyen funkcióra amit ez a cucc tud, és utálom amikor több távirányító, meg hdmi-ről megy, megszoktam már a TV menüjét, tehát semmiképp nem szeretném a boxot. Működni fog anélkül?
Nincsen natív app - egyelőre - hiába drioidos a tévéd. Hogy lesz-e azt ember meg nem mondja most. (ExDigi-s területen működik még a FTTH-DVB-C verzió ahol nem kell box.) Új építés terület sajnos szerződni csak One-ra tudsz ott pedig box kell a tévéhez. A boxnál különbséget kell tenni az általad említett Interaktív TV Mediabox - ami ingyenes - és a mini box pro között. Ez utóbbi droidos és van plusz havi díja 1750 ha nem az alap boxot kéred.
Amit én csinálnék; net a One-tól, natív app-os szolgáltató; pl. sweet, Yettel, Tarr. Ezek közül is szerintem az erős akciói miatt a sweet ami ár-értékben a legjobb.Valószínűleg le vagyok maradva, de miért van szükség appra? a mostani lakásban (ez 2019ben épült, akkoriban még Digi volt) optikai net volt, és koax kábelen jött a TV, most már nem így megy?
-
trec12
addikt
Sziasztok!
Nemsokára költözünk az új (újépítésű) lakásunkba, most néztem utána a szolgáltatóknak, a One-nál ez az internet és TV csomag elérhető:
Optika Gigabit Net + Netflix (2026, GPON)
TV Family (2026, GPON)Az internettel kapcsolatban annyi kérdésem lenne hogy ha saját routert akarok használni, akkor annyi a dolgom hogy szólok, hogy állítsák bridge módba?
A tv-vel kapcsolatban viszont írja a csomagnál, hogy "Interaktív TV Mediabox a csomagban". Ettől függetlenül tudom a box nélkül is használni? Egy sony bravia android TV-m van, nincs szükségem semmilyen funkcióra amit ez a cucc tud, és utálom amikor több távirányító, meg hdmi-ről megy, megszoktam már a TV menüjét, tehát semmiképp nem szeretném a boxot. Működni fog anélkül?
Amit én csinálnék; net a One-tól, natív app-os szolgáltató; pl. sweet, Yettel, Tarr. Ezek közül is szerintem az erős akciói miatt a sweet ami ár-értékben a legjobb. -
mad823
őstag
Sziasztok! Mi történt a FilmBox csatonákkal? (Extra HD, Premium, Family, Stars...)
Médiakártyát használok, annyit látok, azt látom, hogy ezek átneveződtek (hits, love&crime, comedy, stb.), illetve azt írja, hogy nincs hozzá előfizetésem. Nem mintha nagyon nézném ezeket, de eddig működtek (szintem). Tény, hogy a napokban hosszabbítottam szerződést, de elvileg most is ugyanaz a fullos van, mint korábban. -
boorit
tag
Sziasztok!
Nemsokára költözünk az új (újépítésű) lakásunkba, most néztem utána a szolgáltatóknak, a One-nál ez az internet és TV csomag elérhető:
Optika Gigabit Net + Netflix (2026, GPON)
TV Family (2026, GPON)Az internettel kapcsolatban annyi kérdésem lenne hogy ha saját routert akarok használni, akkor annyi a dolgom hogy szólok, hogy állítsák bridge módba?
A tv-vel kapcsolatban viszont írja a csomagnál, hogy "Interaktív TV Mediabox a csomagban". Ettől függetlenül tudom a box nélkül is használni? Egy sony bravia android TV-m van, nincs szükségem semmilyen funkcióra amit ez a cucc tud, és utálom amikor több távirányító, meg hdmi-ről megy, megszoktam már a TV menüjét, tehát semmiképp nem szeretném a boxot. Működni fog anélkül?
-
kavics
csendes tag
Itt is ugyanaz, pont, mint 1 hete (XI. ker.)
-
hhgygy
senior tag
-
chrno
csendes tag
-
hhgygy
senior tag
Bp XXII-ben (volt Vodafone, előtte UPC, koaxos) lefagy és újraindul a tévé. Másnál is? Köszi.
-
passatgt
aktív tag
Szia! Köszönöm, közben visszaolvastam a fórumon és én is megtaláltam ez említett 3DSS3U verziót. Megpróbálom azzal, egyszerűnek tűnik így, de rendelek egy f-f toldót is, mert ilyenből van nálam 2db:

És ha valamiért nem akarja, akkor átváltok erre a megoldásra.
A doboz 3-ban egyébként az eredetileg próbált 3-as elosztó van, és a TV valóban írja, hogy nem tökéletes a jelerősség, de simán van kép akadás nélkül, pedig már szezon van itt a balatonon, ilyenkor szokott rosszabb lenni a nagyobb terhelés miatt(sok nyaralós aktiválódik).
+ ChatGPT ajánlás, szóval lehet hülyeség, de amelyik TV nem lesz még bekötve, oda rakok egy 75 ohm-os zárókupakot.
bekötöttem mindent, van tv, a modem értékek, szerintem rendben van

-
wolf88
aktív tag
-
kisapa
őstag
-
Jim74
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Mindig tv
Nem kaptam múlt hónapban számla értesítő emailt persze ell is felejtettem befizetni, ezt jöttem volna megkérdezni hogy más is járt e úgy hogy nem jött email.
De ez már mindegy isMert olvastam itt a fizetős rész megszűnéséről
Ez viszont nagyon érintene mert olyan helyen vannak használva ahol nincs internet és semmifajta más lehetőség.Nosza felhívtam őket
Kivártam, 49perc után kapcsolták az ügyintézőt
Aki azt mondta hogy ők semmit nem tudnak erről, leírva se és körbekérdezve se -
imis
senior tag
-
Jim74
nagyúr
-
imis
senior tag
Én előbb fizettem be mint ahogy az értesítő jött és meg sem néztem, de most ránézetem, és köszönöm valóban benne volt csatolmányként.

Akárhogy nézem ez a 11490ft még a legjobb forgatókönyv, 15730huf lenne ha új előfizetőként menne a hosszabítás.
A T-nél sem jön ki igazán jobban.
Szép új világ...Nekem csak net1gb-tv-re ajánlották megtartásra, hűség fél évig ~8700, utána 9700. Még gondolkodom, mert a tv-t elengedném.
-
snake1977
őstag
Én előbb fizettem be mint ahogy az értesítő jött és meg sem néztem, de most ránézetem, és köszönöm valóban benne volt csatolmányként.

Akárhogy nézem ez a 11490ft még a legjobb forgatókönyv, 15730huf lenne ha új előfizetőként menne a hosszabítás.
A T-nél sem jön ki igazán jobban.
Szép új világ... -
boborján2
őstag
Korábban volt itt téma....
Néhányan kifogásolták , hogy elektonikus fizetés esetén , csak 1-2 nap múlva vált a weboldalon a számla kifizetett státuszba.
Most az aktuális számla befizetésekor már szinte azonnal kifizetett státuszba került az oldalon, illetve a befieztésről az SMS is szintén azonnal megjött.
(bár utóbbival eddig sem volt gond nem késett soha) -
pjen
félisten
Sajnos nem lesz. Olyan igazán nincs választasi lehetőség.
-
cocka
veterán
Én nem hinném, h sokkal jobb (vagy egyáltalán más) ajánlat lenne. Igazából ha bemegy vki felmondani, akkor is telefonon hívják a központot, totál baromság szerintem. Ha már bemegyek személyesen, legyen már feljogosítva az ügyintéző, ha telefonálgatni akarnék az otthonról is meg tudom tenni
Családban le lett mondva az egyik exDigis előfizu, én vittem be az ONT-t leadni a héten. Ahova "szoktam" menni üfszolgálat, van egy nagy asztal 3 részre osztva, nyilván olyan GDPR szerinti, hogy amíg vártam h nekem elintézze a leadást, mindent végighallgathatok amit a másik intéz, épp jöttek szerződést hosszabbítani, net marad TV-t lemondják, egyből központ hívás volt...
ha bemegy vki felmondani, akkor is telefonon hívják a központot, totál baromság szerintem
Ja, Generali ugyanez. Gondoltam magamban, hát ember, itt vagyok a központotokban a fővárosban, miért kell innen telefonálgatni egy második ügyintézőnek? A pultnál ülő felhívja a 2. ügyintézőt, hogy hívjon fel engem a megadott telefonszámon és beszéljek az ügyintézővel, aztán a beszélgetés végén még visszakapcsolja magát a pultnál ülőhöz, hogy jó akkor mindent megbeszéltetek az ügyféllel? Nevetséges körülményeskedés.
-
cocka
veterán
Folyamatos emelés az az inflációkövető lehet. Az igaz, hogy kedvezményeket megszűntethetnek, de gondolom legalább egy hónappal előtte jelezni kell az ászf melléklet módosításánál. Az a trükk, hogy listaár minusz kedvezmény kb minden csomag ára és kedvezményt elvehetnek. Ha meg a csomag volt túl kezdvező, akkor egyszerűen kivezethetik teljesen a csomagot értesítés után és vagy kényszerváltás vagy felbontás. De ez bármikor lehet bármelyik csomágnál is, szóval nem számít, hogy melyik szolgáltató vagy melyik csomag.
Most meg a brand váltás miatt (és hogy a saját rendszerükbe kerüljön át az ügyfél) gondolom próbálnak mindenkit átterelni az új csomagokra, akkor is ha egyébként rosszabbak. De az ügyintézők ezért kapnak pénzt.
#18423 ha már nincs hűséged, akkor egyébként is bármikor felmondhatod. Mivel csak csepp vagy a tengerben, nem számít, hogy felmondod. Az utóbb évek jogszabálymódosításai miatt kb teljesen egyoldalú lett az egész, a szolgáltató számára kedvezőbb.
Folyamatos emelés az az inflációkövető lehet
Tudtommal a hűségidős csomagokat is érinti az inflációkövető áremelés.
csak csepp vagy a tengerben
Csak ha lesz több tízezer csepp a tengerben, az lehet hogy már számítani fog.

-
trec12
addikt
Igen változások. Amik nekik kedveznek mivel , ha lesz végre normális saját infrastruktúrájuk nem ilyen mindenhonnan bérelt , megvett , tákolt , örökölt lom akkor sokkal hatékonyabban tudnak működni esetleg még olcsóbban is. A szolgáltatást ettől még nem fogják kedvezőbb áron adni
Kellene egy új szereplő a távközlési piacra aki kicsit borsot tör az "uralkodó" 3-as bajusza alá akkor beszélhetnénk változás szeléről. A szolgáltatást ettől még nem fogják kedvezőbb áron adni
Kellene egy új szereplő a távközlési piacra aki kicsit borsot tör az "uralkodó" 3-as bajusza alá akkor beszélhetnénk változás szeléről.Szerintem ezt nem lehet egyetlen okra visszavezetni. A versenyt egyszerre befolyásolja a piac szerkezete a fizetőképes kereslet és a szabályozói környezet. Ha meg is van a szándék a változásra attól ezek még nem oldódnak meg egyik napról a másikra. Ezért nem olyan egyszerű érdemben felpörgetni a versenyt.
-
Adams84
aktív tag
Át lettem állítva (40 Mbps helyett már 100 Mbps a feltöltési sebesség, exVodafone koax), bár hivatalos panaszt kellett tennem, mivel a korábbi (2026.07.02.) telefonos hibabejelentésnél nem értették a problémát …

-
huszarcs
újonc
Nektek a sávszélességemelés automatikusan ment? Vagy kellett valamit bűvészkedni vele? (pl fogd meg a router jobb sarkát és a másik kezeddel érintsd meg a radiátort?
lejelentettem, hogy nem nőtt a sávszél, majd szóltak, hogy a problémát megoldották, és továbbra sem nőtt a sávszél. Hívjam őket inkább?Nekem tegnap végül megoldották, azóta 100 Mbps a feltöltés nálam is. De sima hibabejelentés nem volt elég, panaszt kellett tennem. Arra viszont meglepően gyorsan reagáltak. Bár lehet, hogy ebben az NMHH hírközlési biztosának írt másik panaszom is közrejátszott.
-
wolf88
aktív tag
Június 8-án jött nekem az előző számláról e-mail és abban a levélben van szó az áremelésről. Nézd meg azt.
-
imis
senior tag
Kellett, kicsit keress vissza páran írtak róla nemrég a topikban.
Köszi, végül is az a legkényelmesebb, ha marad a régi, max adnak két CI+ kártyát, de nem kell bontogatni.
-
garga pista
Topikgazda
Nektek a sávszélességemelés automatikusan ment? Vagy kellett valamit bűvészkedni vele? (pl fogd meg a router jobb sarkát és a másik kezeddel érintsd meg a radiátort?
lejelentettem, hogy nem nőtt a sávszél, majd szóltak, hogy a problémát megoldották, és továbbra sem nőtt a sávszél. Hívjam őket inkább?Kellett, kicsit keress vissza páran írtak róla nemrég a topikban.
-
garga pista
Topikgazda
-
imis
senior tag
Ha digis 1000-es (optikai) net van és one-re váltok, akkor marad ugyanaz a kábel és a tényleges sebesség? Milyen tapasztalatotok van a one nettel kapcsolatban?
-
boborján2
őstag
Én nem hinném, h sokkal jobb (vagy egyáltalán más) ajánlat lenne. Igazából ha bemegy vki felmondani, akkor is telefonon hívják a központot, totál baromság szerintem. Ha már bemegyek személyesen, legyen már feljogosítva az ügyintéző, ha telefonálgatni akarnék az otthonról is meg tudom tenni
Családban le lett mondva az egyik exDigis előfizu, én vittem be az ONT-t leadni a héten. Ahova "szoktam" menni üfszolgálat, van egy nagy asztal 3 részre osztva, nyilván olyan GDPR szerinti, hogy amíg vártam h nekem elintézze a leadást, mindent végighallgathatok amit a másik intéz, épp jöttek szerződést hosszabbítani, net marad TV-t lemondják, egyből központ hívás volt...
Ahova én járok ott soha nem hív a csaj senkit.
Automatikusan adja a jobb árat ,mint a weboldal vagy a telefonos ügyfélszolgálat.
-
Sanya
nagyúr
lejelentettem, hogy nem nőtt a sávszél, majd szóltak, hogy a problémát megoldották, és továbbra sem nőtt a sávszél. Hívjam őket inkább? -
hawyka
tag
Üdv!
Vagy a két új szekrény nem a One-hoz tartozik vagy annál a háznál nem ex digi ftth hanem ex digi fttb van kiépítve.Jópár éve ftth van már ott. A régi és az új szekrény egymás mellett “összeér”, szóval csodálkoznék, ha az nem a one-hoz tartozna.
-
snake1977
őstag
Kétlem , hogy semmilyen formában nem értesítettek a termékpaletta változtatásairól.
Jelenleg az exInvitel és exDigi csomagok átszabása zajlik , hogy belesimuljon az egységes oneos portfólióba.
Következőképp fog ez nálad alakulni :
vezetékes internet mellé a tv 4000Ft
net 7990Ft ( epack kedvezménnyel 6990Ft )
telefon 500Ft
11490Ft ezt az összeget már többen is megkapták postai levélben vagy emailben itt a topik lakók közül.*cocka exVodásokat ezek a változások egyenlőre nem érintik.
Ne kételkedj, emailben kapok mindig mindent, se a spambe se máshova nem érkezett semmi, sem postai úton, végig digitálisan kommunikáltam az ügyfélszolgálattal a legelejétől kezdve, a csomag sem került kivezetésre, nem látom okát az emelésnek de manapság már bármit megtehetnek...
-
garga pista
Topikgazda
-
NyalokAA
senior tag
Igen változások. Amik nekik kedveznek mivel , ha lesz végre normális saját infrastruktúrájuk nem ilyen mindenhonnan bérelt , megvett , tákolt , örökölt lom akkor sokkal hatékonyabban tudnak működni esetleg még olcsóbban is. A szolgáltatást ettől még nem fogják kedvezőbb áron adni
Kellene egy új szereplő a távközlési piacra aki kicsit borsot tör az "uralkodó" 3-as bajusza alá akkor beszélhetnénk változás szeléről. -
garga pista
Topikgazda
Megint jól műxik a weblap. One fiókba belépni nem tudok, jelszó fixen jó (el is volt mentve a böngészőben), privát ablakban és másik eszközről (telefon) se megy. App nincs, nem használom. Próbaképp kértem akkor egy jelszó visszaállító emailt, természetesen az se jön meg.

-
trec12
addikt
A Yettel félig már összebútorozott a 4ig-vel. Hamarosan indul a Yettel otthoni szolgáltatása a One hálózatán és kapnak egy darabot a 2Connectből is cserébe , hogy a Cetin ( Yettel ) adótornyaira fogják átterelni a mobil szolgáltatásokat mivel a németektől drága a bérlés ( vantage towers )
Magyarország Kormánya és a Telekom között pedig partnerségi együttműködési megállapodás van lassan 14 éve.Ez nem a változás szeléről árulkodik
Ettől függetlenül és minden politikát kizárva még az aktuális 2026-os árakkal kalkulálva ( Gigabites net + nagy tv csomag + otthoni vezetékes telefon ) 12-14 ezer Ft az unióban elég kedvező ár és fizetésarányosan is dobogón vagyunk. Az áremelés mindenki pénztárcájának fáj , de az is tarthatatlan volt , hogy aki mondjuk 3éve fizetett elő fele annyit fizet mint egy új előfizetést kötő ügyfél.
Én is sokallom természetesen mielőtt megdobáltok kővel
~9990Ft amit én reálisan szájhúzogatás nélkül adnék net+tv - ért , de ez nem kívánság műsor. Ez nem a változás szeléről árulkodik

Amit leírtál azok pont készülő változások....

Az árakat meg nehéz eu-s szinten összehasonlítani. Minden ország más. Nálunk pl. a mobil meglehetősen drága.
-
NyalokAA
senior tag
Jó nagy szopás mindenesetre, hogy nincs verseny és igazából alig van kihez menekülni és biztos vagyok benne, hogy ott sincs minden rendben.
Szerintem is a hatékonyabb, élesebb verseny ami igazán hiányzik. Ami a hatósági oldalt illeti az NMHH vezetőjét már leváltották. Bár nem hiszem, hogy a előfizetéses tarifák árai okozták a fő indikációt.
Biztosan lesznek még fejcserék de a lényeg inkább az, hogy ez mennyi és milyen rendszer szintű változást hoz a magyar piacon.A Yettel félig már összebútorozott a 4ig-vel. Hamarosan indul a Yettel otthoni szolgáltatása a One hálózatán és kapnak egy darabot a 2Connectből is cserébe , hogy a Cetin ( Yettel ) adótornyaira fogják átterelni a mobil szolgáltatásokat mivel a németektől drága a bérlés ( vantage towers )
Magyarország Kormánya és a Telekom között pedig partnerségi együttműködési megállapodás van lassan 14 éve.Ez nem a változás szeléről árulkodik
Ettől függetlenül és minden politikát kizárva még az aktuális 2026-os árakkal kalkulálva ( Gigabites net + nagy tv csomag + otthoni vezetékes telefon ) 12-14 ezer Ft az unióban elég kedvező ár és fizetésarányosan is dobogón vagyunk. Az áremelés mindenki pénztárcájának fáj , de az is tarthatatlan volt , hogy aki mondjuk 3éve fizetett elő fele annyit fizet mint egy új előfizetést kötő ügyfél.
Én is sokallom természetesen mielőtt megdobáltok kővel
~9990Ft amit én reálisan szájhúzogatás nélkül adnék net+tv - ért , de ez nem kívánság műsor. -
trec12
addikt
Nonstop L vezetékes telefon
Nyugi nálunk is ez van, de én azért szeretem, mert ennyiért órákat lehet ingyen pofázni az ügyfélszolgálatokkal és nem kell azt lesni, hogy hány perce várom már az ügyintézőt és hogy mennyi ment el forgalmi díjra hót feleslegesen.
Mindezt FilmBox Pro nélkül, mert olyan csomag már nincs
Hát ugyanez van a régi TV csomagoknál is, hogy ha most legalább ennyit akarnál, akkor szerződj TV family-re, különben szart se kapsz és még a webes One TV-t is elvesszük. Hű micsoda biznisz!
Akkor ugye törvény szerint maradnia kell az eddigi árnak, ha jól tudom, ugye?
Igen, nekem 4 éve megy határozatlannal. Ezt eddig csak az inflációkövető marhasággal emelték háromszor.
Nem, akkor folyamatosan emelni fognak, és bármikor megvonhatják az eddigi kedvezményeket is.
Szerintem ez hazugság vagy minimum féligazság, mert ha az előfizető meglát egy háromszoros árat hirtelen, azonnal szerződést bonthat és még az is lehet, hogy a Trékom horror árával is jobban jár.
Jó nagy szopás mindenesetre, hogy nincs verseny és igazából alig van kihez menekülni és biztos vagyok benne, hogy ott sincs minden rendben.Jó nagy szopás mindenesetre, hogy nincs verseny és igazából alig van kihez menekülni és biztos vagyok benne, hogy ott sincs minden rendben.
Szerintem is a hatékonyabb, élesebb verseny ami igazán hiányzik. Ami a hatósági oldalt illeti az NMHH vezetőjét már leváltották. Bár nem hiszem, hogy a előfizetéses tarifák árai okozták a fő indikációt.
Biztosan lesznek még fejcserék de a lényeg inkább az, hogy ez mennyi és milyen rendszer szintű változást hoz a magyar piacon. -
NyalokAA
senior tag
Sziasztok, lesz valami változás a digi-one-nál a díjszabásokban? Még nem kaptam meg az aktuális havi számlát, nem hosszabbítottam szerződést, így még a régi, évente az infláció mértékével növelt havidíjat fizettem eddig, de általában minden hó 5-6-ig meg szokott jönni a számla most semmi, közben olvastam kicsit vissza a topikban, elképzelhető hogy emelkedni fog számomra is? Jelenleg még ezen összeget fizetem [kép] , értesítés eddig nem érkezett semmilyen formában.
Kétlem , hogy semmilyen formában nem értesítettek a termékpaletta változtatásairól.
Jelenleg az exInvitel és exDigi csomagok átszabása zajlik , hogy belesimuljon az egységes oneos portfólióba.
Következőképp fog ez nálad alakulni :
vezetékes internet mellé a tv 4000Ft
net 7990Ft ( epack kedvezménnyel 6990Ft )
telefon 500Ft
11490Ft ezt az összeget már többen is megkapták postai levélben vagy emailben itt a topik lakók közül.*cocka exVodásokat ezek a változások egyenlőre nem érintik.
-
azbest
félisten
Szerződéshosszabbítási ajánlat one módra.
Júl. 20-án lejár a hűségem, gondoltam, felhívom őket, hogy mondjanak valamit, amiért megéri hosszabbítani. Rövid változat: nem mondtak.És akkor kicsit hosszabban a kissé szürrealis telefonbeszélgetés, amit a one ügyintézőivel folytattam.
Elöljáróban annyit, hogy sok éve, már a UPC-s idők óta vagyok előfizető. Jelenleg van:
- 500-as net (koax),
- TV Family + FilmBox Pro,
- HBO Digital MaxPak (asszem, így hívják),
- 1 db mediacard + 2 db interaktív box,
- Nonstop L vezetékes telefon (szükség van rá családi okból).
Ezekért fizetek most kicsit több, mint 13e Ft-ot havonta.Első ügyintéző hölgy ajánlata, hosszas kalkulálgatás után:
6 hónapig szinte fillérre ugyanannyi (kb. 50 Ft-tal több) lenne, mint eddig, utána havi 15e Ft felett valamennyivel. Mindezt FilmBox Pro nélkül, mert olyan csomag már nincs (a FB csatornák a Canal+ alkalmazásban érhetők el).
Viszont a szeptember 1-jei 4,4%-os emelés szerinte az új csomag miatt nem fog érinteni.
Hát nekem ez nem tetszik. Mert a további hűségvállalást összességében emeléssel „jutalmaznák”. De ő nem tud jobb ajánlatot adni…
OK, akkor mi van, ha nem hosszabbítok? Akkor ugye törvény szerint maradnia kell az eddigi árnak, ha jól tudom, ugye? Nem, akkor folyamatosan emelni fognak, és bármikor megvonhatják az eddigi kedvezményeket is.
Jó, akkor kérem, hogy kapcsolja az ügyfélmegtartókat, mert ha nem kapok jobb ajánlatot, akkor szolgáltatót váltok. „Nálunk nincs olyan, hogy ügyfélmegtartók, csak lemondási részleg van” – mondja. Jó, akkor legyen szíves őket kapcsolni.Kis várakozás, majd a helyzet részemről történő ismertetése után a „lemondási részlegen” dolgozó ügyintéző hölgy ajánlata (második nekifutásra, mert elsőre kifelejtette a HBO-s pakkot…):
6 hónapig 14e Ft felett valamennyivel, utána havi 16e Ft valamennyi!
Tehát az, akinek az lenne a dolga, hogy ne hagyjon elmenni másik szolgáltatóhoz, még rosszabb árat adott, mint az első nő, akivel beszéltem! (Viszont ő meg arról biztosított, hogy a szeptemberi emelés csak a mobilszolgáltatásokat fogja érinteni, a vezetékeseket nem.)Mondanom se kell, nem kötöttem új hűséget.
Folyamatos emelés az az inflációkövető lehet. Az igaz, hogy kedvezményeket megszűntethetnek, de gondolom legalább egy hónappal előtte jelezni kell az ászf melléklet módosításánál. Az a trükk, hogy listaár minusz kedvezmény kb minden csomag ára és kedvezményt elvehetnek. Ha meg a csomag volt túl kezdvező, akkor egyszerűen kivezethetik teljesen a csomagot értesítés után és vagy kényszerváltás vagy felbontás. De ez bármikor lehet bármelyik csomágnál is, szóval nem számít, hogy melyik szolgáltató vagy melyik csomag.
Most meg a brand váltás miatt (és hogy a saját rendszerükbe kerüljön át az ügyfél) gondolom próbálnak mindenkit átterelni az új csomagokra, akkor is ha egyébként rosszabbak. De az ügyintézők ezért kapnak pénzt.
#18423 ha már nincs hűséged, akkor egyébként is bármikor felmondhatod. Mivel csak csepp vagy a tengerben, nem számít, hogy felmondod. Az utóbb évek jogszabálymódosításai miatt kb teljesen egyoldalú lett az egész, a szolgáltató számára kedvezőbb.
-
kabelmania27
Topikgazda
Udv!
Érdekes helyzet alakul itt a lakótelepen. Van az exVoda koax és exdigi optika, mindkettő lefedi a teljes lakótelepet. Azonban az egyik, nagy háztömbnél mégis koax fejlesztésekbe kezdtek: a közvetlen a régi node szekrény mellett egy uj, nagyobb jelent meg, illetve pár méterrel odébb egy új áramelosztó szekrényt is felállítottak.
Vajon miért költenek a régi koax rendszerre, amikor ott a jóval korszerűbb ftth infrastruktúra?Üdv!
Vagy a két új szekrény nem a One-hoz tartozik vagy annál a háznál nem ex digi ftth hanem ex digi fttb van kiépítve. -
kezo0
addikt
Először oda akartam bemenni, mivel a napokban pont a Westend környékén volt dolgom, és gondoltam, egy füst alatt elintézem akkor már a hosszabbítást is a one-nál. Délelőtt, kb. öt perccel a nyitás után értem az üzlethez – ééés… addigra full tele volt az üzlet várakozókkal, és az üzlet előtt is hosszú sor kígyózott már, bebocsátásra várva…
Én még ott ennyi embert sosem láttam.
Szóval úgy döntöttem, ezt most inkább kihagyom.
De, hogy kérdésedre válaszoljak: ott biztosan egy harmadik árat számolnának ki!
-
cocka
veterán
És személyesen az ügyfélszolgálaton vajon mit mondanának?
-
kezo0
addikt
Nyugi nálunk is ez van, de én azért szeretem, mert ennyiért órákat lehet ingyen pofázni az ügyfélszolgálatokkal és nem kell azt lesni, hogy hány perce várom már az ügyintézőt és hogy mennyi ment el forgalmi díjra hót feleslegesen.
Hát ugyanez van a régi TV csomagoknál is, hogy ha most legalább ennyit akarnál, akkor szerződj TV family-re, különben szart se kapsz és még a webes One TV-t is elvesszük. Hű micsoda biznisz!
Igen, nekem 4 éve megy határozatlannal. Ezt eddig csak az inflációkövető marhasággal emelték háromszor.
Nem, akkor folyamatosan emelni fognak, és bármikor megvonhatják az eddigi kedvezményeket is.
Szerintem ez hazugság vagy minimum féligazság, mert ha az előfizető meglát egy háromszoros árat hirtelen, azonnal szerződést bonthat és még az is lehet, hogy a Trékom horror árával is jobban jár.
Jó nagy szopás mindenesetre, hogy nincs verseny és igazából alig van kihez menekülni és biztos vagyok benne, hogy ott sincs minden rendben."... ha az előfizető meglát egy háromszoros árat hirtelen, azonnal szerződést bonthat"
Szerintem ezek leszarják, ha elmész. Tán még örülnek is, egy gonddal kevesebb...
(Há' látod, az ügyfélmegtartó magasabb árat ad, mint előtte a mezei ügyfélszolga!) -
cocka
veterán
Júl. 20-án lejár a hűségem, gondoltam, felhívom őket, hogy mondjanak valamit, amiért megéri hosszabbítani. Rövid változat: nem mondtak.És akkor kicsit hosszabban a kissé szürrealis telefonbeszélgetés, amit a one ügyintézőivel folytattam.
Elöljáróban annyit, hogy sok éve, már a UPC-s idők óta vagyok előfizető. Jelenleg van:
- 500-as net (koax),
Ezekért fizetek most kicsit több, mint 13e Ft-ot havonta.Első ügyintéző hölgy ajánlata, hosszas kalkulálgatás után:
6 hónapig szinte fillérre ugyanannyi (kb. 50 Ft-tal több) lenne, mint eddig, utána havi 15e Ft felett valamennyivel. Mindezt FilmBox Pro nélkül, mert olyan csomag már nincs (a FB csatornák a Canal+ alkalmazásban érhetők el).
Viszont a szeptember 1-jei 4,4%-os emelés szerinte az új csomag miatt nem fog érinteni.
Hát nekem ez nem tetszik. Mert a további hűségvállalást összességében emeléssel „jutalmaznák”. De ő nem tud jobb ajánlatot adni…
OK, akkor mi van, ha nem hosszabbítok? Akkor ugye törvény szerint maradnia kell az eddigi árnak, ha jól tudom, ugye? Nem, akkor folyamatosan emelni fognak, és bármikor megvonhatják az eddigi kedvezményeket is.
Jó, akkor kérem, hogy kapcsolja az ügyfélmegtartókat, mert ha nem kapok jobb ajánlatot, akkor szolgáltatót váltok. „Nálunk nincs olyan, hogy ügyfélmegtartók, csak lemondási részleg van” – mondja. Jó, akkor legyen szíves őket kapcsolni.Kis várakozás, majd a helyzet részemről történő ismertetése után a „lemondási részlegen” dolgozó ügyintéző hölgy ajánlata (második nekifutásra, mert elsőre kifelejtette a HBO-s pakkot…):
Tehát az, akinek az lenne a dolga, hogy ne hagyjon elmenni másik szolgáltatóhoz, még rosszabb árat adott, mint az első nő, akivel beszéltem! (Viszont ő meg arról biztosított, hogy a szeptemberi emelés csak a mobilszolgáltatásokat fogja érinteni, a vezetékeseket nem.)Mondanom se kell, nem kötöttem új hűséget.
Jó nagy szopás mindenesetre, hogy nincs verseny és igazából alig van kihez menekülni és biztos vagyok benne, hogy ott sincs minden rendben. -
cocka
veterán
Sziasztok, lesz valami változás a digi-one-nál a díjszabásokban? Még nem kaptam meg az aktuális havi számlát, nem hosszabbítottam szerződést, így még a régi, évente az infláció mértékével növelt havidíjat fizettem eddig, de általában minden hó 5-6-ig meg szokott jönni a számla most semmi, közben olvastam kicsit vissza a topikban, elképzelhető hogy emelkedni fog számomra is? Jelenleg még ezen összeget fizetem [kép] , értesítés eddig nem érkezett semmilyen formában.
Én exvodásként se tudtam kihámozni abból a plusz 5 oldalból ami a legújabb számlán van, hogy mennyivel is fog emelkedni a szolgáltatások ára, ha fog egyáltalán.
A TV szolgáltatásom nevét sikerült megtalálni a felsorolásban, de az ár valószínűleg listaár, mert rohadtul nem annyi, amennyit írnak, így tehát max. a kiszámolt százalék segítene, hogy a listaárat mennyivel emelték.
Az internetet és a vezetékes telefont meg se találtam a listában. Tehát erről kb. ennyit.

-
snake1977
őstag
-
hawyka
tag
Udv!
Érdekes helyzet alakul itt a lakótelepen. Van az exVoda koax és exdigi optika, mindkettő lefedi a teljes lakótelepet. Azonban az egyik, nagy háztömbnél mégis koax fejlesztésekbe kezdtek: a közvetlen a régi node szekrény mellett egy uj, nagyobb jelent meg, illetve pár méterrel odébb egy új áramelosztó szekrényt is felállítottak.
Vajon miért költenek a régi koax rendszerre, amikor ott a jóval korszerűbb ftth infrastruktúra? -
kezo0
addikt
- 500-as net (koax),
-
Lebowski
tag
Köszi a képeket, jófajták az osztók és rendben van a bekötés, és a bejövő jel, esetleg nézd meg hogy nem lazultak-e ki az F csatlakozók az osztóknál és a modemnél, sajnos a feltöltési érték magas. Esetleg ha meglehet csinálni akkor a modemes szobába lehetne még egy kábelt levinni így a bejövőre tehetnél egy ilyen hármas osztót, a -4dB kimenetre mehetne a modem, a másik kettőre pedig a box és a tv, külső hálózati javítás nélkül ezzel a megoldással sem lenne 50 alatt a feltöltési érték viszont 54 és 55 alá menne.
Köszi. Mielőtt jött a szerelő átnéztem mindet, szorosak voltak, de szétszedtem, megtisztítottam (oxid sem igazán látszott a belső ereken), az akkori előtte-utána teszt sem hozott érdemi változást az értékekben. Szerelő pont ezt javasolta (1 db 3-as osztó - persze, hogy jobb lenne a csillapítás miatt), de a modemes szobában éppen tele van a cső, talán majd a következő festés előtt bővítem.
Pár éve ugyanígy nyáron dőlt dugába a kábeles rendszer, végül akkor oszlopelosztókat kellett cserélni és jelszintezni. Semmi sem tart örökké, főleg ha a szabadban van
-
kabelmania27
Topikgazda
Utcai bejövő egy 3DTS108 osztóba megy, ennek az OUT-jából pedig egy 3DSS2-osztja még kétfelé (modem és STB) így.
Szoftver verzió: FAST3896-15_VDFH-RDK_83.1.23
3DTS108 Átmenő veszteség (In to Out): 1.6 - 2.5 dB
Jelszintek
Downstream
Teljesítmény: -1...2,6 dBmV
SNR: 39,3...42,1 dB
Upstream
Teljesítmény: 54...55 dBmV - ez eléggé magas.Köszi a képeket, jófajták az osztók és rendben van a bekötés, és a bejövő jel, esetleg nézd meg hogy nem lazultak-e ki az F csatlakozók az osztóknál és a modemnél, sajnos a feltöltési érték magas. Esetleg ha meglehet csinálni akkor a modemes szobába lehetne még egy kábelt levinni így a bejövőre tehetnél egy ilyen hármas osztót, a -4dB kimenetre mehetne a modem, a másik kettőre pedig a box és a tv, külső hálózati javítás nélkül ezzel a megoldással sem lenne 50 alatt a feltöltési érték viszont 54 és 55 alá menne.
-
kutkut
addikt
Update: Nálunk magától megoldódott. 5-10 percig az M1-en hagytuk, és megjavult. (Fun fact: Gemini javasolta, mivel a szolgáltatók leggyakrabban ezen a frekvencián küldik a frissítő kódokat a kártyáknak.)
-
kutkut
addikt
Üdv! Ezt hogy sikerült megoldani? Esetleg más tudja a megoldást erre? Ma nálunk is előjött. "Az előfizetés lejárt. Chip azonosító..."
-
Lebowski
tag
Ha megírod, hogy milyenek a modemértékek és milyen osztóval van elosztva a koax kábel és van-e bekötve Fam/dB/Attenuator feliratú csillapító ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség.
Utcai bejövő egy 3DTS108 osztóba megy, ennek az OUT-jából pedig egy 3DSS2-osztja még kétfelé (modem és STB) így.
Szoftver verzió: FAST3896-15_VDFH-RDK_83.1.23
3DTS108 Átmenő veszteség (In to Out): 1.6 - 2.5 dB
Jelszintek
Downstream
Teljesítmény: -1...2,6 dBmV
SNR: 39,3...42,1 dB
Upstream
Teljesítmény: 54...55 dBmV - ez eléggé magas. -
F.B.I.
veterán
Szia!
1270-es számon kell átállíttatni az ont-t bridge módba, majd a saját routeren kell PPPoE kapcsolatot beállítani.Köszönöm!
-
kabelmania27
Topikgazda
Szia!
1270-es számon kell átállíttatni az ont-t bridge módba, majd a saját routeren kell PPPoE kapcsolatot beállítani. -
Akelaus
senior tag
-
wwenigma
Jómunkásember
-
kabelmania27
Topikgazda
Közben jelszint problémák is adódtak, de szerelő szerint utcaszintü a gond (több bejelentés) házban minden ok.
Beszéltem vele az upload emelésről, nem is hallott róla. De telefonálgatott, és a második kolléga tudott róla. Sajnos lehet node probléma is, első körben annak kéne tudni a 40->100Mbit-et. Itt Fehérváron szerinte ez a rész problémás (családi házas övezet, hosszú utcai kábelezés, napsütötte elosztók
). Még UPC volt eredetileg, lehet túl nagy a node kiszolgálási területe, az évtizedek alatt jóval nagyobb már a terhelés mind fel, mind le irányba. Ha végképp nem lesz jó, előttünk megy a T-s optika is, legfeljebb váltunk majd. A jelenlegi One tv+net+telefon csomaghoz képest drágábban adja a T a hasonló pakkot. Plusz még régi HDD-s Cisco beltérink van, bármit megállíthatok, felvehetek, visszatekerhetek. Ha megírod, hogy milyenek a modemértékek és milyen osztóval van elosztva a koax kábel és van-e bekötve Fam/dB/Attenuator feliratú csillapító ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség.
-
Toth_Jani
őstag
Nézném az M1-et de kissé kockásodik, most akkor jár a kötbér??
-
vadmajomka
tag
Az a verzió van rajta, ami frissítette a Voda felületet One felületre. Firmware nem frissült, csak a konfig fájl kaptam meg. Gondolom a management rendszerben állítottak át valamit. Én a hibajelentést is úgy adtam le, hogy nem kapta meg a modem az új konfig fájlt. Ezt adtam le hibára. Érdekes, hogy nekem sikerült elintézni...
Amúgy nem értem, látszódik hogy országosan előkészítették az emelést, meg is hirdették, ÁSZF is módosítva van (még a megszűnt csomagokra is!) de mégsem történik semmi...Bejelentettem írásban is, megemlítve, hogy a konfig file frissítést kérem 100-asra. Ma megtörtént az emelés nálam is. Köszi a tippet!
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Külső router kellene beiktatni ismerősnek. Mi a menete? Elég a gyári eszköz beállításaiban át rakni bridge módba és utána az új routerben PPOE kapcsolatot csinálni? Kell felhasználóinév és jelszó, mint anno a DIGI- nél?
-
Lebowski
tag
Közben jelszint problémák is adódtak, de szerelő szerint utcaszintü a gond (több bejelentés) házban minden ok.
Beszéltem vele az upload emelésről, nem is hallott róla. De telefonálgatott, és a második kolléga tudott róla. Sajnos lehet node probléma is, első körben annak kéne tudni a 40->100Mbit-et. Itt Fehérváron szerinte ez a rész problémás (családi házas övezet, hosszú utcai kábelezés, napsütötte elosztók
). Még UPC volt eredetileg, lehet túl nagy a node kiszolgálási területe, az évtizedek alatt jóval nagyobb már a terhelés mind fel, mind le irányba. Ha végképp nem lesz jó, előttünk megy a T-s optika is, legfeljebb váltunk majd. A jelenlegi One tv+net+telefon csomaghoz képest drágábban adja a T a hasonló pakkot. Plusz még régi HDD-s Cisco beltérink van, bármit megállíthatok, felvehetek, visszatekerhetek. -
kisapa
őstag
Most kipróbáltam, és simán visszanézhető a tegnap este 21h-kor kezdődött portugál-spanyol meccs. De pl. a vasárnap esti brazil-norvég tényleg nem. Interaktív mediabox aka ex-Vodafone TV box. Szerintem felvételi lehetőséget nem is ígértek, csak 3 napos visszanézhetőséget.
(Ez persze csak a boxokra igaz, mert ha a tévéd tud rögzíteni külső adathordozóra, akkor az M4 Sport – és minden más csatorna – bármely műsora felvehető DVB-C-ről, ahogy eddig is.)Pont ez az. A Portugál Spanyol ami elvileg “ emberi” időben van azt meg lehet nézni, de az USA Belgium meccset már nem. 😡
-
levin70
tag
Nem az én nevemen van a szerződés, viszont én mennék be érdeklődni,nem apukám. Valahol a neten van meghatalmazási formanyomtatvány,amivel ha bemegyek a One-hoz, akkor szóba állnak velem is?
Anno jó pár éve emlékszem, hogy a Diginél vittem be ilyen papírt és fel is vettek, mint ügyintézőt. De szerintem ez már nem él, illetve a rendszerükben elveszhetett. Köszi -
wwenigma
Jómunkásember
-
kezo0
addikt
Most kipróbáltam, és simán visszanézhető a tegnap este 21h-kor kezdődött portugál-spanyol meccs. De pl. a vasárnap esti brazil-norvég tényleg nem. Interaktív mediabox aka ex-Vodafone TV box. Szerintem felvételi lehetőséget nem is ígértek, csak 3 napos visszanézhetőséget.
(Ez persze csak a boxokra igaz, mert ha a tévéd tud rögzíteni külső adathordozóra, akkor az M4 Sport – és minden más csatorna – bármely műsora felvehető DVB-C-ről, ahogy eddig is.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
18500 - 18401
18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Metal topik
- Battlefield 6
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Szinte Új/Újszerű (hiányos) SteelSeries Apex Pro TKL Wireless (64868) Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- Szinte Új/Újszerű/Használt SteelSeries Apex Pro TKL (64856/64859) Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Audigy RX hangkártya Garanciás
- Corsair Scimitar Elite Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Corsair Ironclaw RGB Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Csak kipróbált!!!! Roborock Q10 VF+ robotporszívó, fekete
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5395
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással

Biztosan lesznek még fejcserék de a lényeg inkább az, hogy ez mennyi és milyen rendszer szintű változást hoz a magyar piacon.

). Még UPC volt eredetileg, lehet túl nagy a node kiszolgálási területe, az évtizedek alatt jóval nagyobb már a terhelés mind fel, mind le irányba. Ha végképp nem lesz jó, előttünk megy a T-s optika is, legfeljebb váltunk majd. A jelenlegi One tv+net+telefon csomaghoz képest drágábban adja a T a hasonló pakkot. Plusz még régi HDD-s Cisco beltérink van, bármit megállíthatok, felvehetek, visszatekerhetek.
Gubek-Einste
Dr Bubo