Hirdetés
-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
válasz
garga pista
üzenetére
Borisz76 Köszi jól, és garga pista IS ! kikapcsoltatom az ipv6 os címet ha lehet amit a one oszt. Az a baj hogy a powerline eszközöm azzal nem tud mit kezdeni, és veszek egy rendes routert.
-
garga pista
Topikgazda
Ne kapcsold ki mert nem lesz hálózatod, hacsak nincs saját routered ami ossza az IP-címeket. Gondolom ez akkor koaxos net, a körzet és a leírása alapján (de a pontos típusát célszerű megnézni-megírni). Modem módba kapcsoltatva, IPv6-ot letiltva és saját routert beüzemelve jobban jársz biztosan.
-
Borisz76
nagyúr
de powerline irányban fura anomáliát produkál..
Egy jól működő hálózatban az eszközök LAN összeköttetést használnak.
A wifi és a powerline kapcsolat működhet rendesen is de ez zsákbamacska mert wifi esetén zavaró rádió források, árnyékolások lehetnek...míg powerline esetéban a villamos hálózat minősége , a csatlakozások és a fázisok száma is bele szól a végeredménybe.
Tehát ha lehet ezeket kerülni kell...és marad a stabil , megbízható , olcsó LAN csatlakozás.
A legjobb megoldás ha a szolgáltató által adott eszköz nem oszt IP címet, nem nyúl bele semmibe....csak "átengedi" magán az adatfolyamot ( Bridge vagy DMZ mód ). Ebből következik, hogy saját routert ajánlott használni és azt már úgy konfigurálja magának az ember ahogy akarja. -
degec
senior tag
Tiszteltem, ! ONE-os optikás gigabites végponti eszközöm van fekete álló, típusa passz..Mi korábbi UPC-s terület vagyunk 29-es körzet.
Helyi DHCPv4 szerver ezen beállítás -->mire szolgálna tudja valaki ? kikapcsolhatom?
Van mostanában más végponti eszköz, mint ami nekem van ??? mert ezzel nem igen vagyok megelégedve, a korában fehér 500as nethez adott intel belsejűhöz képest, stabilnak stabil, de powerline irányban fura anomáliát produkál..
Köszönöm szépen !!
-
vpeti22
kezdő
válasz
kisapa
üzenetére
Mert ez az új szabály. Hűség lejárta előtt "hasonló" ajánlatot kell adnia a szolgáltatónak számlamellékletben mellékelve. Ez más szolgáltatóknál is így van. Persze nem kötelező elfogadni (főleg mivel többnyire rosszabbul jár vele az ember), maradhat a korábbi csomag, amíg majd meg nem emelik annyira az inflációkövető áremeléssel, hogy már muszáj lesz váltani valami másra.
Meg kitalálták a nagyokosok, hogy hűség alatt is emelkedhet az ár az inflációkövető emeléssel. Úgyhogy gyakorlatilag is értelmét veszti a hűség fogalma. -
4264adam
nagyúr
válasz
kisapa
üzenetére
+1
lakásban a digi még mindig 9700Ft-os áron van (1Gbit net + 2db TV Koax). Nincs One felhasználói fiókom, újra kellene szerződni 11900Ft-os áron majd 6 hónap múlva 15.900Ft
Egyenlőre elnapolom mert közben a házat újítom így majd átköltözés után kell szerződést vinnem oda.
-
kisapa
senior tag
Ma kaptam egy érdekes levelet az One-tól. Ha jól értem a hűség lejárta után semmi nem változik. Akkor miért kötnék új szerződést drágábban.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
garga pista
üzenetére
Nekem nem 15 éve volt, hanem kb. 1.
-
garga pista
Topikgazda
válasz
Lackooo84
üzenetére
Láttam én is ilyet, 15+ éve. Manapság azért elég nehéz egy gmail-es vagy szolgáltatói címmel ilyet kivitelezni. Ha meg is trükközik valahogy, akkor egy karakter el van írva a nevében. Ha megnéz vki 1-1 spam levelet, látszik a mailcímen, hogy full kamu. Nemrég pl. ilyet kaptam (más kérdés h nem vagyok KH-s
):
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
garga pista
üzenetére
Az sem jelent semmit. Nekem anno olyan spamek jöttek, hogy a saját email címem volt a feladó...
-
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Hűségidőn belül egy kifizetett készülék mellé lehet másikat vásárolni? Ha nem akkor, hogyan oldható meg, TV csomag mellé esetleg?
-
-
gjoco1
addikt
Köszi szépen srácok !

OneTV n kód nélkül is dobja .
-
gjoco1
addikt
válasz
garga pista
üzenetére

-
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Az imént kaptam egy Emailt a ONE tól :
Kedves Ügyfelünk!
Tájékoztatunk, hogy a One digitális TV előfizetésed részeként mostantól díjmentesen hozzáférhetsz a Da Vinci streaming szolgáltatáshoz. *Mellékelve egy aktiváló kód stb . . .
Viszont valahol olvastam , hogy adathalász üzenet is lehet akár ,( mivel kér az aktiváláshoz Email t és jelszó megadását ) .
Létező és valós az aktiválási lehetőség ?
Köszi !
-
gulyasa
őstag
Utoljára otthon, One(exDigi) kábelen találkoztam lmbtq képernyővel.
Most az otthonomtól távol, Sweet.tv-vel nézem/nézném - épp a Viasat History-t. Na tegnap óta itt is időnként, 5-10 percenként "szinesedik" pár másodpercre...
Tudom, ez nem az a topik, csak érdekességként írtam... -
überpingvin
csendes tag
Sziasztok,
Külföldön élek és van online elérhetőségem a OneTv app-ra mobilon keresztül.
Viszont néha jó lenne, ha tv-n keresztül is nézhetném a műsorokat.
Screen mirroring nem működik, applikációt nem tudom feltenni a Chromecast-ra.
Milyen lehetőségeim vannak azon kívül, hogy laptopon keresztül kidobjam a tv-re?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Balmadi66
csendes tag
Sziasztok! Gigabites nethez (HFC) lehet pontosan tudni, hogy milyen márkájú modemet adnak?
-
mexel
veterán
Holnap ez lesz. Ma is próbáltam de fél óra után feladtam.
olyan bömgészővel is próbáltam amiben még soha nem léptem be, és telefonon sem engedi. csak vicc hogy ugyanazzal a névvel jelszóba a "másik" one-ba be tudok lépni ahol van címem és mobilom stb csak éppen az az one nem ez az one és nem látja az egyik szolgáltatásomat. -
mexel
veterán
válasz
egykori
üzenetére
Bármit csinálok nem engedi. Tudom a mailcímet, a jelszavakat, de nem tudom mi lehet a felhasználónév? Az kell neki. Az emailt nem fogadja el a digis felhasználónevet szintén. A sima jelszócseréhez is kér felhasználónevet, hol azt írja nem jó token, hol azt hogy nem jó név, összevissza működik.
-
Moonwolf
senior tag
válasz
Tharkoul
üzenetére
Rendesen be kellene állítani a bekötődobozt hogy az ottani jelszintek is jók legyenek. Egy új bekötésnél csak felpattintják a dolgokat és nem méricskélnek hogy mennyire jó a jel. Majd ha az előfizetőnek nem tetszik akkor majd jelzi és kimegy újra egy műszaki munkatárs.
Beszéltem olyannal ahol az intézménynek be lett állítva rendesen, ott a sebesség is jó és rendesen használható így az internet. -
Balmadi66
csendes tag
válasz
garga pista
üzenetére
Szia! Köszi szépen a választ. A település Balatonalmádi, 2007 óta van jelen a One a településen HFC hálózaton. Még egy kérdésem lenne: arra van lehetőség hogy az üzleti internet előfizetés lemondása és a lakossági internet előfizetés megkötése egy időben történjen? A lakossági internet előfizetés egy meglévő lakossági TV előfizetés mellé lenne kötve szolgáltatás bővítésként ugyanarra a címre. Előre is köszi a segítséget.
-
mexel
veterán
Köszi! Megnézem.
Még valami. Hogy a vak@vannyukba lehet belépni? A mobilomat látom ha belépek az ONE-ba. De az istennek se tudok belépni és jelszóemlékeztetőt és semmit kérni ahhoz hogy lássam az internetelőfiztetésemet és ki tudjam fizatni a szmlám. Kér nevet és mailcímet a jelszóemlékeztetőhöz? Minden nebvet megadtam ami csak lehetett, de semmi sem jó. Miért nem elég 1 bejelentkezés miért nincs egy felületre hozva ha már kellett ez is nekik? Idegbajt kapok hogy havonta el kell játszanom a bejelentkezési cirkuszt mert soha nem enged be -
mexel
veterán
Sziasztok. Anno digis voltam, de már a digi alatt lemondtam a tv előfizumat és csak a net maradt meg az One-nál + a mobilom.
Így nem tudom hogy mi történt a digi online tv szolgáltatással? Van valami hasonló az ONE-nál is most? Azaz ha valakinek van tv és net előfizuja akkor jár valami iptv szolgáltatás? Vagy ez megsűnt már? A honlapon én nem találom de talán azért mert nekem nem jár a csak netes előfizu miatt. -
woodworm
veterán
válasz
garga pista
üzenetére
De ugye ez csak a csomag neve. A gyakorlat dönti el, hogy ténylegesen milyen területen van, koax vagy rfog. Technológiaváltás tényleg nem történik, a kábel vége marad.
-
Balmadi66
csendes tag
Sziasztok! A következő lenne a kérdésem. Egy Fiber Power 500 MB üzleti internet lemondása után szeretnék kötni egy lakossági 1000 MB internet előfizetést, ahol HFC Rfog technológiát ír. Ebben az esetben csak a meglévő Kaon modemet cserélik majd le, vagy a bejövő koax kábelt is? Bocsi, ha hülyeséget kérdeztem, de az RFog technológiára rákeresve nekem úgy tűnik.
-
Tharkoul
tag
Nálunk a TV-n felül az internetkapcsolat is rettenetes (gigabit FTTH, XV). Instabil, hibás felhasználó/jelszó, nem kapcsolódik, ha mégis, akkor is korlátozza magát 100Mbps-re 24 órából 17-18 erejéig.
Bármikor panaszt teszek, távolról újrakonfigurálják ONT-t és közlik, hogy az ő oldalukon nem találtak hibát, ellenőrizzem saját eszközeim működését.
Tekintettel arra, hogy direktben mérve is hibás, majd "újrakonfigurálást" követően átmenetileg megjavul – miközben országszerte több platformon is panaszkodnak az ügyfelek optikai, koax és műholdas jelre is miközben telefonjuk ki se cseng–, azt állítani hogy ő oldalukról minden rendben és még képesek uszítani, hogy a hiba az én készülékeimben keresendő az egyenesen felháborító.
-
Peter.70
addikt
válasz
garga pista
üzenetére
Értem
-
carr
őstag
Sziasztok.
One milyen ont-t ad szolgáltatáshoz optikán? -
Walter_White
senior tag
Köszönöm

-
garga pista
Topikgazda
válasz
Walter_White
üzenetére
Engedd el, nem működik a legtöbb esetben, vagy ha esetleg elindul akkor nem lesz benne köszönet. Ha ilyet akarsz, akkor egy NAS kell, vagy saját router és a szolga eszköz modem módba rakatni.
-
pjen
félisten
válasz
Walter_White
üzenetére
Max egy telót.tudsz róla.tölteni. Viszont az uj boxon müködik az USB , lehet rá például vinyót dugni és lejatsza ami rajta van.
-
Walter_White
senior tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, a One szolgáltato modeméről lenne szó, van a hátulján egy darab USB port, valaki elárulja ez csak egy szervízport, vagy külön kell kérni az engedélyezését, firmware szinten? Mert külső HDD-hez használtam volna, egyszerü hálózati meghajtóként, úgy mint egy normális router usb portját, de 192.168.0.1-es beállításokban még azt sem jelzi hogy egyáltalán lenne rajta USB port....
(Gondolom nem én vagyok az egyetlen aki kipróbálta ezt a lehetőséget) -
pjen
félisten
válasz
balazs1956
üzenetére
Az új előfizetésf kell.kérni.
-
balazs1956
senior tag
válasz
balazs1956
üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a segítségét!
Hajnali 1-kor hívtam őket, kb. rögtön felvették, azt mondták semmi akadálya, de hívjam őket reggel, akkor meg lehet beszélni a részleteket.
15 perce zenélnek... -
pjen
félisten
válasz
balazs1956
üzenetére
Ne cseréltesd az 10K, rendelj mégegyet és a régit kövi hónapban mond vissza.
-
xDiESEL92
tag
válasz
balazs1956
üzenetére
Össze nem lehet vetni a kettőt. Az androidos alapu sokkal gyorsabb, bar nalam 1-2-3 naponta elofordult, hogy a hang 2-3 percenkent benemul 1mp-re. Ilyenkor aramtalanitas utan jo megint. Gondolom majd javitjak
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Sok éves, de eredeti japán buta tévém van. Nem cserélném le csak ha tönkremegy, viszont gondolkozom, hogy a mostani Vodafone médiaboxot, egy MiniBox Pro -ra cserélném.
Szerintetek érdemes lecserélni? Elég stabil a működése, és érezhető a javulás a vodofonoshoz képest?
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket -
cocka
veterán
válasz
kabelmania27
üzenetére
két alapcsomag basic és family (médium ugyanaz mint a family csak nincs benne streaming szolgáltatás) közül lehet választani, korábban comfort és prémium,
Azt néztem volt még közben még két fázis.
Valami Alap és Családi rémlik meg előtte valami Basic, Plus meg Max. Szóval a Comfort és Prémium kb. a hárommal ezelőtti.ezeken a területeken a közszolgálati és helyi csatornák kivételével minden adás kódolt,
Időnként bedobnak egy vagy két kereskedelmit kódolatlanul, csak hogy érezze az előfizető a törődést, most pl. a Viasat2 van terítéken.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Zorro(hun)
üzenetére
Ex Digi (FTTx és koax) területen egy alap tv csomag érhető el, amire új előfizetést már nem lehet kötni, tehát ez lezárt csomag, a dvb-c csatornák többsége kódolatlan, a kódoltakhoz One tv medium vagy family csomagra kell váltani, egy előfizetéshez max három kártya (diginél médiacard helyett CA modul néven futott) vagy box kérhető, viszont a többi készüléken is sok csatorna nézhető.
Ex Vodafone/UPC területen két alapcsomag basic és family (médium ugyanaz mint a family csak nincs benne streaming szolgáltatás) közül lehet választani, korábban comfort és prémium, UPC időben bronze és gold néven voltak, ezeken a területeken a közszolgálati és helyi csatornák kivételével minden adás kódolt, így médiacard vagy box szükséges, előfizetésenként szintén három eszköz kérhető. Ex digi területen belül a volt inviteles koaxterületeken is egy alap tv csomag volt, kódolás ügyileg az ex Vodafone területhez hasonló rendszer működött, azaz a közszolgálati és helyi csatornák kivételével minden kódolt volt, kb egy éve a tv basic csomagba tartozó csatornák nyitva vannak, a többi kódolt. Ex digi területeken belül a volt inviteles iptv területeken pedig boxos szolgáltatás van, ezek a területek általában eredetileg inviteles primer körzetben található DSL-es vagy FTTH-s területek, illetve régen T-com primer körzetben is elő lehetett fizetni invitel adsl és iptv szolgáltatásra, hasonló logika szerint mint a mostani One vario csomagoknál, ez a lehetőség 2024.12.31-előtt jogelőld Vodafone társaságnál is megvolt. Ex digi koaxterületen belül volt inviteles területek mellett van ex Aktív-I kft terület ami korábban külön volt, ezt a társaságot az invitel után vásárolta meg a jogelőd Digi.
Ex Vodafone/UPC terület eredetileg Kábeltel és Kábelkom területekből áll, később felvásárolták a Fibernet egyharmadát, majd a Rubicom területeit, utána pár kisebb társaságot. A Fibernet területeinek kétharmada 2011-ben az Invitelhez került. -
pjen
félisten
válasz
Zorro(hun)
üzenetére
Mondegyikről. Az.ex digi kódolatlan, sőt a kódolatlanság akkor is megmarad, ha átszerződsz. Jön a ONE kósolva, de jön a.kódolatlan ex digi is. Hacsak el nem vagják a koaxot.
-
kezo0
addikt
válasz
Zorro(hun)
üzenetére
Mondjuk az ex-Vodások pedig azt kérdezhetnék, hogy nekik miért kódolt egy csomó csatorna, ami az ex-Digiseknek még mindig kódolatlanul fogható...?
-
Ajaj, úgy néz ki ma estére marad a könyv olvasás...
-
iker62
csendes tag
https://downdetector.hu/
-
...egyes területeken...
EX-Direct One, szóval tányéros TV (műholdas) van és nálam is pont ez a gebasz van, mint amiről írtok(egyes csatornák mennek, mások freeze), szóval az egyes területet úgy kell értelmezni, hogy mindenhol, amit a műhód eddig betakart (Romániától Luxemburgig ezek szerint)...
-
cocka
veterán
válasz
Ghostman78
üzenetére
2 db Interaktív TV Mediabox (szintén 10 éves kb)
Interaktív TV médiabox = Vodafone TV box, 2020-2021 óta osztogatnak ilyet. Hogy a túróba lehet akkor a tiéd 10 éves? Legfeljebb 5, de inkább kevesebb, mert a nagy terjesztés 2021-ben volt inkább.
-
Beldar
tag
Igen, nálunk is csak szivárványos adás van
(és be sincs fóliázva törvénysértő módon
) -
kezo0
addikt
Mindenki nyugodjon meg.
-
Vigyorka
aktív tag
Budapest IX. kerület TV behalt...
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- BMW topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mesterséges intelligencia topik
- Jövedelem
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy A04s / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
):

Gubek-Einste
Dr Bubo