Hirdetés
-
17837 - 17701
17837 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-16 19:59 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
Igaz digi mobil volt, abból tudtam úgy lemondani, hogy nem szeződtem át one-ra, ezért is írtam, hogy szerintem a telefont le lehet mondani, viszont a net módosítást nem hiszem, hogy engednék, ott már kell az átszerződés, amivel meg lehet nem lenne olcsóbb.
-
Toth_Jani
őstag
Gondolom a kártyát a modulból nem cibáltad ki és eddig jó volt, igy lehet hogy a modul nem érintkezik rendesen. Vagy éppen megpróbálhatod megtörölni a kártya érintkezőit is.
Néha nálam is ír ilyet, de egy újraindítás után már jól működik, ez nálam a bekapcsológomb nyomva tartása 5 mp-ig. -
kabelmania27
Topikgazda
Az egy jófajta osztó. Ellenőrizd, hogy az osztó in bemenetére van-e kötve a lakásba bejövő kábel és nem lazultak-e ki az F csatlakozók.
Nézd meg, hogy a modul megfelelően van-e behelyezve a tévébe illetve a modulban a kártya jó irányban van-e. -
Balmadi66
csendes tag
Szia!
Ha megírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax kábel és van-e bekötve Fam/dB/Attenuator feliratú csillapító meg tudjuk írni, hogy rendben van-e a bekötés. Amennyiben leírod, hogy milyenek a modem jelszint értékek kitudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség.Szia! Az osztó felírata ashendge tvc-1000-2wn 5-1000 Mhz -3,5 dB out. Csak a közszolgálati csatornák nézhetők a mediacarddal, a többi csatorna esetén hibaüzenet jelenik meg: CI+ modul nem található, az intelligens kártya rosszul van behelyezve.
-
cocka
veterán
Egyszerű, kiveszed a CI modult/kártyát. Ez akkor nem volt igaz egyedül, amikor analóg időben megpiszkálták a szinkron jelet bizonyos kódolásoknál (HBO, változó volt melyik táraság mit használt).
De nincs benne semmi. Se modul, se kártya. Tehát amit azon látok, az kizárólag a kódolatlan kínálat.
-
szaboi6512
addikt
-
.tnm
addikt
Szerintem a telefont engedik lemondani váltás nélkül is, viszont kisebb netet biztos nem fognak engedni átszerződés nélkül. De ez ügyben egyszerűbb megkérdezni a szolgáltatót.
Igazából tapasztalatra lennék kíváncsi, hogy valaki módosított-e exdigi szerződést, amióta beolvadt a one-ba.
-
garga pista
Topikgazda
Egyszerű, kiveszed a CI modult/kártyát. Ez akkor nem volt igaz egyedül, amikor analóg időben megpiszkálták a szinkron jelet bizonyos kódolásoknál (HBO, változó volt melyik táraság mit használt).
-
cocka
veterán
Teletext se volt soha kódolt. Ahol (még) van, műholdon is mind olvasható, legyen az bármilyen kódolású.
Az fura, nekem Technistar K2-n nem jöttek be a kódoltakon a teletextek, csak a német csatornákon.
Bár most így hirtelen emlékezetből nem tudok olyan csatornát írni, ahol van teletext, nem német és a csatorna kódolt.
-
Lord255
csendes tag
hello.
par napja csereltek nalam box -ot, a regebbi voda logos fekete lapos boxot csereltek az ujabb onebox pro -ra (nem a sound -os!), es igazabol van egy soundbar -om ami eddig ment - a regi box -al, viszont most meg nem.
esetleg talalkozott mar valaki ezzel? van valami otlet ra?
koszi elore is. -
Dragon3000
nagyúr
(Exdigi) Az augusztus 1-i áremelés kapcsán, felmerült apámban, hogy a soha nem használt vezetékes telefont lemondaná. Igazából a FTTH1000-et se használják ki (anno még a digi cserélte le a lakásba jövő lan és koax-ot, teljesen ingyen, és automatikusan tették az egyetlen FTTH csomagba, változatlan áron).
A kérdéseim:
- le lehet-e mondani csak a vezetékes telefont,
- illetve lehet-e kisebb vezetékes internetre átállni exdigi hálózaton?Vagy ha bármit is próbál módosítani a szerződésen, akkor nem fogják hagyni, hogy ezzel is kényszerítsék egy új one csomagra átállásra (ami az igényeikhez természetesen rosszabb)?
Szerintem a telefont engedik lemondani váltás nélkül is, viszont kisebb netet biztos nem fognak engedni átszerződés nélkül. De ez ügyben egyszerűbb megkérdezni a szolgáltatót.
-
.tnm
addikt
(Exdigi) Az augusztus 1-i áremelés kapcsán, felmerült apámban, hogy a soha nem használt vezetékes telefont lemondaná. Igazából a FTTH1000-et se használják ki (anno még a digi cserélte le a lakásba jövő lan és koax-ot, teljesen ingyen, és automatikusan tették az egyetlen FTTH csomagba, változatlan áron).
A kérdéseim:
- le lehet-e mondani csak a vezetékes telefont,
- illetve lehet-e kisebb vezetékes internetre átállni exdigi hálózaton?Vagy ha bármit is próbál módosítani a szerződésen, akkor nem fogják hagyni, hogy ezzel is kényszerítsék egy új one csomagra átállásra (ami az igényeikhez természetesen rosszabb)?
-
garga pista
Topikgazda
Az EPG soha nincs kódolva. Az minden csatorna műsorát mutatja. Legszebb, hogy pl. egy-két német csatornán a teletext sincs kódolva, pedig elvileg annak is kódoltnak kéne lennie.
Az egy kódolatlan promócsatornát kihagytad. Ha jól láttam most éppen a History HD van "nyitva".
Ezelőtt közvetlenül meg a Viasat2 volt nyitva 3 hónapig.
Teletext se volt soha kódolt. Ahol (még) van, műholdon is mind olvasható, legyen az bármilyen kódolású.
-
kabelmania27
Topikgazda
Sziasztok! A következő a problémám. TV csere után az eddigi, még upc mediacardom telepítettem az új samsung tévémen, de úgy tapasztaltam, hogy nem minden csatornát ismer fel. Csak Duna TV , M1, M2, M4sport, M5, a többi előfizetett csatornát pedig nem. TV premium előfizetéssel rendelkezem. A régi tv esetében nem volt ilyen gond. A műsorújságban viszont minden előfizetett csatorna szerepel. Előre is köszi a segítséget. Mindkét tv Samsung
Szia!
Ha megírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax kábel és van-e bekötve Fam/dB/Attenuator feliratú csillapító meg tudjuk írni, hogy rendben van-e a bekötés. Amennyiben leírod, hogy milyenek a modem jelszint értékek kitudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség. -
Toth_Jani
őstag
Sziasztok! A következő a problémám. TV csere után az eddigi, még upc mediacardom telepítettem az új samsung tévémen, de úgy tapasztaltam, hogy nem minden csatornát ismer fel. Csak Duna TV , M1, M2, M4sport, M5, a többi előfizetett csatornát pedig nem. TV premium előfizetéssel rendelkezem. A régi tv esetében nem volt ilyen gond. A műsorújságban viszont minden előfizetett csatorna szerepel. Előre is köszi a segítséget. Mindkét tv Samsung
Készülék csere után a kártya regisztrálja magát az új TV-hez, ezt nálam ki is írta.
Bekapcsolt állapotban várni kell 3-45 percet, de gondolom már nálad is rendbe jött. -
joergie
őstag
sziasztok.
one tv lejátszással kapcsolatban akadt problémám.
egy lg c4-es oled böngészőjéből faszán megy is. android telón appból is
de most van egy android 14es kivetítőre sehogy se tudom felvarázsolni. böngészőből appot akar installálni(desktop mode-ban is), appot nem engedi play storeból, mert nem alkalmas, a telót meg nem engedi rátükrözni.
Van erre megoldás?akkor kérdezem úgy, hogy van e olyan böngésző a playstore-ban, ami kellőképp elrejti a készülék identitását az adott honlap(one-tv.hu) elől.
-
cocka
veterán
Az EPG soha nincs kódolva. Az minden csatorna műsorát mutatja. Legszebb, hogy pl. egy-két német csatornán a teletext sincs kódolva, pedig elvileg annak is kódoltnak kéne lennie.
Az egy kódolatlan promócsatornát kihagytad. Ha jól láttam most éppen a History HD van "nyitva".
Ezelőtt közvetlenül meg a Viasat2 volt nyitva 3 hónapig.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Szia!
Itt találsz segítséget:
Mediacard használati útmutató
Mediacard beüzemelés, hibaelhárítás -
Balmadi66
csendes tag
-
cocka
veterán
-
woodworm
veterán
Itt a legújabb szivatás. Volt direktes előfizetés.
Sportműsorokban jelenik meg véletlenszerűen, van, hogy riport közben .
-
bolic
őstag
Érdekességképpen kikapcsoltam francba az IPv6-ot a saját routeren, egyből máris azonnal kapcsolódik a wifit a mobiltelefonomon. Torrent enkóron és bithumen-en még mindig nem azonnal tudtam tölteni a torrenteket, elakadt letöltést mutatott eddig kb. 5 percig.

-
kezo0
addikt
-
nicu71
addikt
Ez amit felajánl a tv, sokszor a lent írt HDMI-CEC vezérlés lenne (Samsung Anynet+nak hívja, többi márkánál is van mindenféle fantázianév.)
Egyik ismerősömnél teljesen véletlenül foci vb nézése közben inviteles boxra , távirányítóra lettem figyelmes.Ez meg mi?Hogy lehetséges ez? Emberünk technikai analfabéta,de mit mondjak neki?
-
Bile Demon
őstag
Szia!
1270-es számon az ügyfélszolgálat tudja a modemet átállítani bridge módba, ezután a routered oldalán kell a PPPoE kapcsolatot beállítani, ehhez szükséged lesz az előfizetői szerződésen található felhasználónévre és jelszóra.Köszi szépen az infót! Lehet, hogy átrakatom Bridge módba.
Bridge módban a Huawei WiFi-je hogy viselkedik? (tiltódik, vagy elérhető azon is modem WebGUI-ja / lehet ott is PPPoE kapcsolódni?)Csak nem hagyott nyugodni.
Ezt az "Accessibility Mode"-ot OFF-ra téve és úgy bejelentkezve, visszaállt az eredeti felállás:
-
kabelmania27
Topikgazda
Sziasztok!
Ma kötötték be az optikai netet. One, ex Digis terület.
Huawei HG8147X6-10 eszköz. Sebesség OK (930/325).
Saját routert szeretnék használni (vpn miatt).Megismerkedtem a Huawei menüjével, volt basic nézet, advanced nézet, elég jól nézett ki, tudott mindent, ami csak kell. Még kicsit rá is csodálkoztam, mennyi mindent lehet. Aki nem informatikus az biztos el tudná rontani az egészet...
Az volt a terv, hogy egyszerűen DMZ-be teszem a mögötte lévő saját eszköz IP címét. Előbb beállítottam a Mikrotik routert. Aztán amikor visszamentem a Huawei-be, hogy beállítsam, akkor már egész más nézet fogadott, nem lehet semmit állítani. System info/reset/WiFi settings van csak. Semmi DMZ, port forward stb. beállítás.
A Restore configra nem nyomtam rá. Lenne egyáltalán értelme? Utána ismét előjön az advanced nézet, vagy kár vele vesződni, mert úgyis felülírják a beállításaim?
Szia!
1270-es számon az ügyfélszolgálat tudja a modemet átállítani bridge módba, ezután a routered oldalán kell a PPPoE kapcsolatot beállítani, ehhez szükséged lesz az előfizetői szerződésen található felhasználónévre és jelszóra. -
Bile Demon
őstag
Sziasztok!
Ma kötötték be az optikai netet. One, ex Digis terület.
Huawei HG8147X6-10 eszköz. Sebesség OK (930/325).
Saját routert szeretnék használni (vpn miatt).Megismerkedtem a Huawei menüjével, volt basic nézet, advanced nézet, elég jól nézett ki, tudott mindent, ami csak kell. Még kicsit rá is csodálkoztam, mennyi mindent lehet. Aki nem informatikus az biztos el tudná rontani az egészet...
Az volt a terv, hogy egyszerűen DMZ-be teszem a mögötte lévő saját eszköz IP címét. Előbb beállítottam a Mikrotik routert. Aztán amikor visszamentem a Huawei-be, hogy beállítsam, akkor már egész más nézet fogadott, nem lehet semmit állítani. System info/reset/WiFi settings van csak. Semmi DMZ, port forward stb. beállítás.
A Restore configra nem nyomtam rá. Lenne egyáltalán értelme? Utána ismét előjön az advanced nézet, vagy kár vele vesződni, mert úgyis felülírják a beállításaim?
-
boborján2
őstag
-
Toth_Jani
őstag
Én ONE, ex UPC előfizető vagyok és a Plex mindig működött, igaz pár hónapja Emby-re cseréltem, mert ha elmegy a net akkor a Plex leáll.
Például ma is 15-16 óra között nem volt internet miközben a TV a Koax kábelen gond nélkül működött. (vagyis a jel megvolt.) -
boborján2
őstag
Szolga eszköz lett cserélve? Vagy a meglévő resetelve?
Ha igen ,akkor nyilván konfogolni kellene.
Plex szervernek fix belső port,port nyitas ...stb... -
eisento
addikt
Sziasztok!
Ismerosom eddig digis ugyfel volt boldogan hasznalta a plex-et leszerzodott a one-al azota plex nem mukodik neki. Van valami megoldas ra? Huawei eszkoze van neki. Elore is koszonom.
-
joergie
őstag
sziasztok.
one tv lejátszással kapcsolatban akadt problémám.
egy lg c4-es oled böngészőjéből faszán megy is. android telón appból is
de most van egy android 14es kivetítőre sehogy se tudom felvarázsolni. böngészőből appot akar installálni(desktop mode-ban is), appot nem engedi play storeból, mert nem alkalmas, a telót meg nem engedi rátükrözni.
Van erre megoldás? -
garga pista
Topikgazda
Sziasztok!
77 colos LG OLED evo AI C5 4K Smart TV-t vettem.
One tv előfizetésem van (korábban digi)
CI modullal megy
Olyan problémám van, hogy bekapcsolom valamelyik tv adást és kb 15 másodpercenként 1-1 másodpercre megáll a közvetítés és a hang is.
Csak tv adásnál akadozik. Youtube vagy netflix jómit rontottam el?
Vedd ki a CI modult és nézd meg úgy is akadnak a csatornák? Van jópár, ami jön a modul nélkül is. Ha így is akad, akkor a jelszint gond van, az is lehet a koax kábel megtört vagy a dugó nem érintkezik jól, mozgasd meg a kábelt-csatlakozót ami a tv-be megy óvatosan.
-
pjen
félisten
Sziasztok!
CI modullal megy
Olyan problémám van, hogy bekapcsolom valamelyik tv adást és kb 15 másodpercenként 1-1 másodpercre megáll a közvetítés és a hang is.
Nekem hasonló.hibaval most cseréltek egy 43" os qledet. Igaz áramtalanítás mindíg megoldotta. Nálam boxal csinálta.
-
kezo0
addikt
De a mediaklikken vissza tudod nézni
Lebutított minőségben...
-
AMDPista
tag
Sziasztok!
CI modullal megy
-
Mr K
őstag
-
Mikkamakka73
csendes tag
Hú, micsoda kedvezmény ez a közmédiától! És vajon pl. egy olyan meccs, amikor a magyar kézilabdaválogatott játszik itthon egy felkészülési meccset, azt miért nem engedik rögzíteni, visszanézni? Miféle jogi akadálya lehet ennek és az ehhez hasonló sok-sok sportközvetítés felvételének és/vagy visszanézésének…? A Sport 1-2 és a Eurosport minden élő közvetítése felvehető és visszanézhető, nem csak három napig…
Nagyon remélem, nem marad el az. ún. közmédia rendbetétele során az általuk e téren folytatott gyakorlat felülvizsgálata sem.De a mediaklikken vissza tudod nézni
-
cocka
veterán
Hú, micsoda kedvezmény ez a közmédiától! És vajon pl. egy olyan meccs, amikor a magyar kézilabdaválogatott játszik itthon egy felkészülési meccset, azt miért nem engedik rögzíteni, visszanézni? Miféle jogi akadálya lehet ennek és az ehhez hasonló sok-sok sportközvetítés felvételének és/vagy visszanézésének…? A Sport 1-2 és a Eurosport minden élő közvetítése felvehető és visszanézhető, nem csak három napig…
Nagyon remélem, nem marad el az. ún. közmédia rendbetétele során az általuk e téren folytatott gyakorlat felülvizsgálata sem.Miért az milyen, hogy anno a Géniuszt simán engedték felvenni, visszanézni, most hogy ismétlik, már semmit nem enged, csak élőben nézni, de weben még csak azt se.
-
kezo0
addikt
Jaja, én közben feldobtam az appot egy Amazon Fire TV stickre, ott is úgy néz ki kb., mint nálad a tévén, azzal a különbséggel, hogy hiányzik a Multi-Live.
Ugyanakkor közben meg az iPaden, amit korábban mutattam, most pl. egyik Filmbox-csatorna sem jelenik meg, pfff. Elég képlékeny még ez a dolog…Szerk.: jaaa, nem azért, mintha az iPaden szeretnék bármilyen filmet nézni, bármilyen forrásból – legfeljebb utazáskor. Csak próbálgatom, hogy néz ki, működik-e, ha kellene. Mert egyébként erre van a nagyképernyős OLED, saját appokkal, Fire TV Stickkel, külső lejátszókkal.
Jött egy frissítés az iPaden futó Canal+ apphoz, és most rendesen működik benne minden, megjelenik és nézhető mind az öt Filmbox-csatorna is.
-
kezo0
addikt
Nagyon remélem, nem marad el az. ún. közmédia rendbetétele során az általuk e téren folytatott gyakorlat felülvizsgálata sem. -
pjen
félisten
-
Toth_Jani
őstag
-
vlesi69
őstag
Pusztult már meg másnak is a canal+ app fiókja?
Az adataimmal nem tudok belépni, új jelszó létrehozása sikertelen.
Ha utóbbit androidból próbálom, akkor a hatjegyű kód meg sem érkezik.Eközben a chat ügyfélszolgálat szerint a profilomman minden rendben

Köszi b+ , hogy rendben van , csak használni nem tudom...
Nekem eddig azt adta fel hogy töltsem le az új appot, de mindig a régivel idítok.
-
pjen
félisten
Kaptam mailt a vébé meccsek 3 napig visszanézhetőek lesznek az M4 sporton.
-
kezo0
addikt
Jaja, én közben feldobtam az appot egy Amazon Fire TV stickre, ott is úgy néz ki kb., mint nálad a tévén, azzal a különbséggel, hogy hiányzik a Multi-Live.
Ugyanakkor közben meg az iPaden, amit korábban mutattam, most pl. egyik Filmbox-csatorna sem jelenik meg, pfff. Elég képlékeny még ez a dolog…Szerk.: jaaa, nem azért, mintha az iPaden szeretnék bármilyen filmet nézni, bármilyen forrásból – legfeljebb utazáskor. Csak próbálgatom, hogy néz ki, működik-e, ha kellene. Mert egyébként erre van a nagyképernyős OLED, saját appokkal, Fire TV Stickkel, külső lejátszókkal.
-
pjen
félisten
Droidon el is indul mind. Kellett Neked iPad.
mondjuk filmbox csatornákat nem igazán nézünk. Akkor inkább HBO. -
pjen
félisten
Mutatom az új Canal+ appot az iPaden:

Látható, hogy ebben itt 4 db Filmbox-csatorna van, de ha azok közül bármelyiket elindítanám, akkor ezt dobják:
A többi nézhető, de minek.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval kösz a semmit!
P.S.: Kedvencem a két adásszünetes csatorna, csehül(?)/szlovákul(?) kiírva…

.
.
.Szerk.: Hamut szórok a fejemre, most éppen, sokadik próbálkozásra elindult a Filmbox+ one és a Filmbox+ hits is – igaz, az utóbbi elég trágya minőségben. Jó pont viszont, hogy ha másik appra váltok, akkor lebegőablakos PiP-ben nézhető tovább az éppen futó műsor. Amit ugye a One másfél éve nem tud vagy nem akar megoldani a One TV appban…
-
pjen
félisten

Látható, hogy ebben itt 4 db Filmbox-csatorna van, de ha azok közül bármelyiket elindítanám, akkor ezt dobják:
Szóval kösz a semmit!

.
.
.Szerk.: Hamut szórok a fejemre, most éppen, sokadik próbálkozásra elindult a Filmbox+ one és a Filmbox+ hits is – igaz, az utóbbi elég trágya minőségben. Jó pont viszont, hogy ha másik appra váltok, akkor lebegőablakos PiP-ben nézhető tovább az éppen futó műsor. Amit ugye a One másfél éve nem tud vagy nem akar megoldani a One TV appban…
Szia. Droidon telón nem tusom befotózni, de.
Multi-live, canal+,filmbox+ on3, box+ emotion, box+hits, box+love&crime, comedy, stream nation, king of king,travel,, dj mixes premiere -
kezo0
addikt
-
Masato
tag

Szóval kösz a semmit!

.
.
Megmondanád kérlek, hogy hány készüléken lehet nézni egyszerre a szolgáltatást? A honlapjukon nem találtam erről infót. Köszönöm.
-
kezo0
addikt

Szóval kösz a semmit!

.
.
-
keki1977
csendes tag
Engem sem hívtak, csak a PDF-ben látott áremelés miatt ránéztem a one-os ajánlatra, és felmerültek kérdéseim. De az itteni infók után inkább maradok.
-
pjen
félisten
Én frissítettem.. lett egy.multi live+ a film boxok és pár csatorna vissza nézhető. Nem tudom eddig volt e, de működik a CC is.
-
boborján2
őstag
Ott egyelőre kiválasztottam hogy maradok ebben az app-ban. Gyanítom a frissítés szét seszné azt is.
Így legalább működik, igaz csak tévén.
Megy a 10 élő csatorna és a filmek. -
Toth_Jani
őstag
Az biztos hogy most babrálják a rendszert, mert Android TV-n már visszarakták az 5 csatornát az új nevükön.
Persze lehet nálad bármi egyedi probléma, akár adatbázis sérülés is. -
boborján2
őstag
Nekem most nem is az a bajom. Hanem hogy el sem tudok jutni addig , hogy belépjek.
Chat szerint majd a technikai csapat megoldja.
De nem ám küldenek értesítést? Én keressem őket ,hogy megoldották e vagy még várjak
-
Toth_Jani
őstag
Azért szépen szedegetik vissza az "ajándék" szolgáltatásokat, az RTL+ reklámos lesz, itt a Canal+ esetén pedig már csak 2 Filmbox csatorna maradt az ötből, persze lehet hogy még most állítgatják átfele.
(nem baj majd vásárolunk a "virág boltban" nézhető tartalmat.) -
Toth_Jani
őstag
Ha utóbbit androidból próbálom, akkor a hatjegyű kód meg sem érkezik.Eközben a chat ügyfélszolgálat szerint a profilomman minden rendben

Igen mióta átálltak a Canal+ alkalmazásra. (eddig valóban canal+ app volt a neve.)
De én oda simán be tudtam lépni az E-mail címmel és a régi jelszóval.
Ez az új verzió azért jó mert itt nem válogatja le a nekünk járó tartalmat, hanem felajánlja hogy lehet nyugodtan előfizetni. -
boborján2
őstag

-
boborján2
őstag
Nem tudom itt milyen megoldást alkalmaznak.
Telekomnál 3-4 éve ismerősnél a 4. tv miatt behúztak még egy optikát és leraktak még egy ont-t.
Té topikban azt írják ma már a 2. tv előfizetéshez (4. ,5. ,6. boxok miatt) csak egy switchet visz a szerelő.
-
azbest
félisten
Koaxon sima ügy több végpont, csak elosztja a koax kábelt splitterrel.
Üvegnél alapból, külön-külön eszköznél másik szálakat kell bekötnie az új eszközbe, ha függetlenül csinálják. Nálunk mondjuk pont kellett új üveget húzni az irodánkba és ezért a szerverszobánkba be is megy a komlett kábel és így csak ott forrasztgatnak más más színűekre új végződtetést és persze a túloldalon is. Ahol eleve több lakáshoz szétoszották, ott gondolom van kötődoboz valahol és onnan kell.De ahogy meséltem volt időszak, amikor egy ontról ment két lan portra kötve két 1 gigás előfizetésünk párhuzamosan (ex-digi hálózat). Az üvegen átfért az is, csak nem volt praktikus, hogy nem külön-külön újraindítható az eszköz. Szóval technikailag valsz vannak lehetőségek, csak a szándék és a hozzáértés, meglévő fizikai kihasználtság kérdése.
-
gduck
addikt
Mondjuk optikán ez az azért elég galád dolog (főleg ha behúznak még1 kábelt), mivel az ONT koax kimenete olyan jelszintet tol ki, simán elbír akár 4-6 felé osztást is. Persze, fizessen a user, de optika esetén semmi műszaki dolog nem indokolja a magasabb költséget.
Szerintem nem húznak másik kábelt. Nem hiszem, hogy maga a NET duplázható lenne. Én úgy tudom, csak TV előfizetés lehet több.
-
garga pista
Topikgazda
Yepp, amúgy meg koaxon is megoldható (lenne) egy bekötés egy normális visszirányos házerősítővel, megfelelően szintezve. Fibernet szerelt anno ilyeneket még az analóg tv idejében (de már volt net is koaxon), ahol gyenge volt már bemenő jel és több tv felé volt osztva.
-
boborján2
őstag
Mondjuk optikán ez az azért elég galád dolog (főleg ha behúznak még1 kábelt), mivel az ONT koax kimenete olyan jelszintet tol ki, simán elbír akár 4-6 felé osztást is. Persze, fizessen a user, de optika esetén semmi műszaki dolog nem indokolja a magasabb költséget.
Műszakilag nincs rá indok.
Egyedül az indokolja ,hogy ez is egy bevételi forrás nekik. 1-1 előfizetőtől még nagyobb pénzt beszedni, az a létező legjobb. -
garga pista
Topikgazda
-
gduck
addikt
Akkor ez csak akkor lehetséges, ha volt ex digi és ex vodafone az adott helyen? Nálam a vodafone nem volt elérhető, csak a digi optika, meg a telekomtól 30/5-ös net...
Nem. Mint írtam már tudnak lakossági előfizetőnek is adni pl. 4db médiaboxot. Csak olyankor kell még egy előfizetés. Ugyanarra a névre, címre.
-
INGJOKE
veterán
Igazából már annyira ritkán tv-zünk, hogy ezt is el tudnám engedni. Még az se lehet tudni idén mi adja az nb1-t.
-
garga pista
Topikgazda
Ez amúgy jó taktika, az összes számlát én is így fizetem. Ha jön mail, belépek az appba/weboldalon és ott fizetek (de nem a mailben nem kattintok a linkre, hanem megnyitom külön)
-
Noxy
veterán
Küldik az emailt és abban van egy link
Soha semmit nem fizetek e-mailban vagy SMS-ben kapott linken keresztül.
A bankkártya lehúzások nagy százalékában e-mailban, vagy SMS-ben kapod a linket.
Köszi, de az iPhonen futó app-ban még mindig jobban bízok.
-
vlesi69
őstag
Csak hogy összefoglaljam magamnak: az exDigi hálózaton jelenleg kódolatlanul jönnek a csatornák, a One hálózaton kódolva. Ezért a One-ra váltva, szükség van tv-nként egy boxra, vagy egy CI kártyára (ha a tv támogatja). Max. 3 box/CI lehet előfizetésenként, ebből 1 van benne az előfizetésben, a többi feláras.
A jelenlegi 6880 Ft-ról ~11500-ra emelkedik a havidíj, ami nem szép, de 15000/13500 Ft lenne a One-nál (1000 Mbit/s, Family/Basic TV), ami még mindig kevesebb, hacsak nincs valami megtartó kedvezmény, ami kompenzálná a plusz 2 box árát.
Mondjuk érdekes, hogy az exDigis mobil előfizetést át lehetett úgy hordani a One-hoz, hogy a havidíj nem változott (azóta sem emelték), igaz, kitartóan kellett kérni a következő ügyintézőt. Tv-s vonalon is van ez a kérem-azt-az-ügyintézőt-aki-ugyanezen-az-áron-tudja-adni-az-új-csomagot dolog?Ex Digisként én még mindig a 7120 ft-ot fizetem és még a kutya nem hívott hogy módosítsak a One-ra. Tv vagy legalább 150-200 csatorna, 1000 net, optikai kábel.
-
djhir
tag
Az LG és Hisense tv-k tudnak külső vinyóra felvenni box nélkül, most is így használom. Nem 90 napig meg mit tudom én meddig nézheted vissza, hanem addig míg le nem törlőd. Csak azon a tv-n ahol felvetted. Az élő műsort meg 1,5 órával vissza tudja tekerni. A boxok kb ilyen dolgokat adnak semmi értékelhetőt, ezért nem is kell otthonra semmilyen.
Én is a felvételi lehetőség miatt vettem Hisense tévét, és emiatt maradok is a DVB-C mellett. Van még egy 15 éves Samsung BD felvevőm is, ha hosszab távra tervezek egy felvett műsort megtartani, akkor inkább azt használom, mert annak a felvételét bármelyik tévén le tudom játszani.
-
boborján2
őstag
Nem one-nak adod meg hanem a simple pay-nek.
Én azt látom az appban , hogy ha rányomok a számlafizetésre, akkor egy böngésző ablakban megnyílik a simplepay oldala. Ott meg van pár lehetőség.
Én pl. nem adok meg itt kártyadatot ,mert googlepay -re kattintok, telefonon ujjlenyomattal jóváhagyom és kész, be van fizetve. -
Noxy
veterán
-
boborján2
őstag
2 évente egyszer újra hozzáadod, vagy ez akkora hátrány számodra?
-
Peter.70
addikt
azt nem tudtam. mindig webes felületen fizetem a számlát
-
kisapa
őstag
-
azbest
félisten
Cégest ne keverjünk ide, most sima lakossági előfizetésről van szó, abból egyet szoktak engedni.
Azért írtam, mert a digis ügyintéző nem tudta először felvenni a második előfizetést a számítógépén és egy technikus segített neki. Bár akkor is valami kavarás volt, mert egy eszköz két portjára vették fel egyedi beállítással, mert két eszközt akkor nem tudott rögzíteni a rendszerükben. De később meg sikerült már, amikor rájöttünk, hogy ez így nem jó és lett külön eszköz.
-
Dragon3000
nagyúr
bár üzleti, de nálunk irodában egy címen 3 digi üveg és 2 telekom koax van.
Igaz, egyik digi mér régről átváltott lakossági csomagként megy, de gyakorlatilag ekvivalens mindenben a sima üzleti csomaggal is.
Amikor a másodikat kötöttük, akkor az ügyintéző izzadt eléggé, mert az akkori adminisztrációs rendszerükbe nehezen tudta felvinni ugyanarra az előfizetőre. De különböző cégekre simán.Valószínű, hogy az ügyintézők és a rendszerek ügyetlenek, ha nem akarják engedni.
Cégest ne keverjünk ide, most sima lakossági előfizetésről van szó, abból egyet szoktak engedni.
-
Peter.70
addikt
Fizetnék az One app-ban, erre ez fogad: [kép]

Mi a próféta szakálláért kell uan azt a kártyát, évente megadni?
Ez mitől véd meg? Ha van Simple, akkor ott kell vele ugri bugrizni, vagy újra bepötyögni a k..adatokat.
Sztm senki sehol nem ad meg szívesen ilyen adatokat, ha nem kell.
Telekom app valahogy meg tudta ezt oldani. [kép]
2x katt, oszt fizetve.miért nem gpay-el, apple pay-el, vagy qvik-al fizetsz?
-
pjen
félisten
-
zzola
titán
Igaz, egyik digi mér régről átváltott lakossági csomagként megy, de gyakorlatilag ekvivalens mindenben a sima üzleti csomaggal is.
Amikor a másodikat kötöttük, akkor az ügyintéző izzadt eléggé, mert az akkori adminisztrációs rendszerükbe nehezen tudta felvinni ugyanarra az előfizetőre. De különböző cégekre simán.Valószínű, hogy az ügyintézők és a rendszerek ügyetlenek, ha nem akarják engedni.
Netcracker le tudja/tudta kezelni, szóval nem ez volt a probléma.
-
zzola
titán
Hogyan lehet megszabadulni ettől az oligarcha cégtől? A lakóhelyemen csak ExVoda és ExDigi van. Várjak a Yettelre középtávon? Vagy tök felesleges, mert kb. ugyanazon az áron fogom majd kapni tőlük is a szolgáltatást, feltéve ha egyáltalán szerződtek-e a One-nal az átengedésre. Tizenötezret tuti nem fizetek egy sz*ros, blokkosodó tévé meg 0 fejlesztést elszenvedett net szolgáltatásért.
Ha lesz is ott Yetteles net, akkor is a haverokat fogod "támogatni".
-
azbest
félisten
Szerintem egyik szolgáltató sem enged több előfizetést egy címre, max olyanok lehetnek, hogy volt ex voda és ex digi előfizetés is és ilyenkor biztos van valami kiskapu pár éve érdeklődtem, hogy lehet e két net előfizetés a címemen, a szolgáltató akkor azt mondta, hogy egy címen csak egy előfizetést engednek...
-
Dragon3000
nagyúr
Akkor ez csak akkor lehetséges, ha volt ex digi és ex vodafone az adott helyen? Nálam a vodafone nem volt elérhető, csak a digi optika, meg a telekomtól 30/5-ös net...
-
cocka
veterán
Az LG és Hisense tv-k tudnak külső vinyóra felvenni box nélkül, most is így használom. Nem 90 napig meg mit tudom én meddig nézheted vissza, hanem addig míg le nem törlőd. Csak azon a tv-n ahol felvetted. Az élő műsort meg 1,5 órával vissza tudja tekerni. A boxok kb ilyen dolgokat adnak semmi értékelhetőt, ezért nem is kell otthonra semmilyen.
7 napos műsorvisszanézőt egyik TV sem tud. Meg egy időben, több különböző csatornán futó műsort se tudnak egyszerre felvenni, miközben mást nézel. Gondoltam szólok.
-
Masato
tag
Hogyan lehet megszabadulni ettől az oligarcha cégtől? A lakóhelyemen csak ExVoda és ExDigi van. Várjak a Yettelre középtávon? Vagy tök felesleges, mert kb. ugyanazon az áron fogom majd kapni tőlük is a szolgáltatást, feltéve ha egyáltalán szerződtek-e a One-nal az átengedésre. Tizenötezret tuti nem fizetek egy sz*ros, blokkosodó tévé meg 0 fejlesztést elszenvedett net szolgáltatásért.
-
cocka
veterán
-
keki1977
csendes tag
Jelenleg ex Digi területen a csatornák többsége kódolatlan, kivéve a külön előfizetéses csatornák, illetve a Family tv csomag egyes csatornái vannak lekódolva, ez a helyzet csomagváltás után sem fog megváltozni. Ex Vodafone (korábban UPC) területen a közszolgálati és helyi csatornák kivételével minden adás kódolt.
Köszönöm, most már értem
-
keki1977
csendes tag
Nem ment át amit írtam

Ha te most exDigis vagy (vagy Vodás, de ezt ne keverjük most ide az egyszerűség kedvéért), akkor NINCS olyan, hogy "az exDigi hálózaton jelenleg kódolatlanul jönnek a csatornák, a One hálózaton kódolva" ,sőt ez egész feltételzés rossz, mert 1 db hálózat van, ugyanaz a kábel és ugyanaz a jel fog bemenni hozzád ha ONE-ra szerződsz mint ami most a Digin jön. Ha most csinálsz egy kersést a tv-den lesz ~20-30 kódolt csatorna, az extra csomagokat /HBO, izzadósak/ kivéve a többi kódolt adó fog jönni a CI moddullal. Tehát ha átszerződsz, akkor is fog jönni ingyen még a többi csatorna, de nem az idők végéig, le fogják kódolni és csak utána már csak modullal/boxal nézhetőek.Á, köszönöm, most már világos
Ex digis vagyok, szóval jelenleg átnyergelve One-ra, nem lenne nagy változás, csak azokon a készülékeken, ahol lenne box/CI, ott lehetne nézni ezeket a plusz kódolt csatornákat is.
Ez esetben kár bármit is csinálnom most (elég a mostani kínálat is, úgyhogy stratégiai nyugalom, írta valaki lejjebb
), meglátjuk, mit lép később a One.
Tv vonalon tudtok olyanról, hogy nem publikus csomagok léteznek az ilyen átnyergelőknek, mint én? Mint a mobiloknál? -
gduck
addikt
Szerintem egyik szolgáltató sem enged több előfizetést egy címre, max olyanok lehetnek, hogy volt ex voda és ex digi előfizetés is és ilyenkor biztos van valami kiskapu pár éve érdeklődtem, hogy lehet e két net előfizetés a címemen, a szolgáltató akkor azt mondta, hogy egy címen csak egy előfizetést engednek...
" pár éve érdeklődtem"
Régen valóban nem lehetett. Most már nekem is kettő van. Az egyik optikán, a másik koaxon. Lehet a NET problémás lenne egy közegen, de TV-t nyugodtam köthetsz, főleg most, hogy már IP alatt mennek a boxok. Nincs jelszint probléma.
-
pjen
félisten
Én mult évben próbáltam a ONE.mereven elzárkozott. Legyen tarsasházzá alakítva akkor mehet. Ezért vittem át a.dogif, de még az sem volt.egyszerű.
-
zzola
titán
Már a Vodánál is be lehetett köttetni 2 előfizetést. Az igaz, hogy nem volt egyszerű, de lehetetlen sem. Nem gondolom, hogy azóta bármi változott volna.
-
Dragon3000
nagyúr
-
gduck
addikt
Na itt jön a gond, ha valahol 4 tv van használatban, akkor hiába fizetnél egy 4. boxért, akkor sem lehet megoldani és nem hiszem, hogy bárki is előfizetne még egy tv-re, mert az sokkal drágább és általában ugyanannál a szolgáltatónál nem is lehet két előfizetés egy címen.
Ez régen így volt, de ma már egy címre nyugodtan köthesz két előfizetést.
-
kabelmania27
Topikgazda
Csak hogy összefoglaljam magamnak: az exDigi hálózaton jelenleg kódolatlanul jönnek a csatornák, a One hálózaton kódolva. Ezért a One-ra váltva, szükség van tv-nként egy boxra, vagy egy CI kártyára (ha a tv támogatja). Max. 3 box/CI lehet előfizetésenként, ebből 1 van benne az előfizetésben, a többi feláras.
A jelenlegi 6880 Ft-ról ~11500-ra emelkedik a havidíj, ami nem szép, de 15000/13500 Ft lenne a One-nál (1000 Mbit/s, Family/Basic TV), ami még mindig kevesebb, hacsak nincs valami megtartó kedvezmény, ami kompenzálná a plusz 2 box árát.
Mondjuk érdekes, hogy az exDigis mobil előfizetést át lehetett úgy hordani a One-hoz, hogy a havidíj nem változott (azóta sem emelték), igaz, kitartóan kellett kérni a következő ügyintézőt. Tv-s vonalon is van ez a kérem-azt-az-ügyintézőt-aki-ugyanezen-az-áron-tudja-adni-az-új-csomagot dolog?Jelenleg ex Digi területen a csatornák többsége kódolatlan, kivéve a külön előfizetéses csatornák, illetve a Family tv csomag egyes csatornái vannak lekódolva, ez a helyzet csomagváltás után sem fog megváltozni. Ex Vodafone (korábban UPC) területen a közszolgálati és helyi csatornák kivételével minden adás kódolt.
-
garga pista
Topikgazda
Mondjuk érdekes, hogy az exDigis mobil előfizetést át lehetett úgy hordani a One-hoz, hogy a havidíj nem változott (azóta sem emelték), igaz, kitartóan kellett kérni a következő ügyintézőt. Tv-s vonalon is van ez a kérem-azt-az-ügyintézőt-aki-ugyanezen-az-áron-tudja-adni-az-új-csomagot dolog?Nem ment át amit írtam

Ha te most exDigis vagy (vagy Vodás, de ezt ne keverjük most ide az egyszerűség kedvéért), akkor NINCS olyan, hogy "az exDigi hálózaton jelenleg kódolatlanul jönnek a csatornák, a One hálózaton kódolva" ,sőt ez egész feltételzés rossz, mert 1 db hálózat van, ugyanaz a kábel és ugyanaz a jel fog bemenni hozzád ha ONE-ra szerződsz mint ami most a Digin jön. Ha most csinálsz egy kersést a tv-den lesz ~20-30 kódolt csatorna, az extra csomagokat /HBO, izzadósak/ kivéve a többi kódolt adó fog jönni a CI moddullal. Tehát ha átszerződsz, akkor is fog jönni ingyen még a többi csatorna, de nem az idők végéig, le fogják kódolni és csak utána már csak modullal/boxal nézhetőek. -
pjen
félisten
Na itt jön a gond, ha valahol 4 tv van használatban, akkor hiába fizetnél egy 4. boxért, akkor sem lehet megoldani és nem hiszem, hogy bárki is előfizetne még egy tv-re, mert az sokkal drágább és általában ugyanannál a szolgáltatónál nem is lehet két előfizetés egy címen.
Valóban egy címre.nem nagyon elgednek 2 előfizut, de nekem már regebben volt digi előfizum is. Csak simán migráltam. Össességében 1K val olcsóbb lett mint a kettő külön külön. Egy okos tv app lenne a megoldás,de hát csak ígérik. Momdjuk ott is szabhatnának határt, hogy egy előfizuval ne nézze egy sorház.
-
keki1977
csendes tag
Mondjuk érdekes, hogy az exDigis mobil előfizetést át lehetett úgy hordani a One-hoz, hogy a havidíj nem változott (azóta sem emelték), igaz, kitartóan kellett kérni a következő ügyintézőt. Tv-s vonalon is van ez a kérem-azt-az-ügyintézőt-aki-ugyanezen-az-áron-tudja-adni-az-új-csomagot dolog? -
zzola
titán
Nem tudok róla, hogy korlátozva lenne a használható eszközök száma. Olyannyira nem, hogy amikor a szerelő bekötötte a szolgáltatást, ő kötötte rá a teljes hálózatra a tv mellett egy splitterrel a kábelt.
De oké, legyen neked igazad, viszont akkor használatarányosan fizetném, nehogy már ketyegjen az óra, ha nincs bekapcsolva a tv. És ha a két tv-n ugyanaz a csatorna megy, az csak egyszer legyen felszámolva.Ezen jót nevettem.
-
keki1977
csendes tag
Nem tudok róla, hogy korlátozva lenne a használható eszközök száma. Olyannyira nem, hogy amikor a szerelő bekötötte a szolgáltatást, ő kötötte rá a teljes hálózatra a tv mellett egy splitterrel a kábelt.
De oké, legyen neked igazad, viszont akkor használatarányosan fizetném, nehogy már ketyegjen az óra, ha nincs bekapcsolva a tv. És ha a két tv-n ugyanaz a csatorna megy, az csak egyszer legyen felszámolva. -
Dragon3000
nagyúr
-
pjen
félisten
De akkor ez két előfizetés nem? Elég sokszor előkerült már ez a topikban, hogy max 3 tv lehet egy előfizetésen, ha box vagy ci kártya kell.
Igen, két előfizu.
-
Dragon3000
nagyúr
De akkor ez két előfizetés nem? Elég sokszor előkerült már ez a topikban, hogy max 3 tv lehet egy előfizetésen, ha box vagy ci kártya kell.
-
pjen
félisten
Ez így van most. De mint.fórumtárs írta ezt a lehetőséget a szolg bármikor elveheti, ha akarja.
-
INGJOKE
veterán
Jó az más, a Midngitv-n full ingyenes és korlátlanul lehet felvenni, de ne keverjük össze, most a kábeltv-ről és a CI+ modulról volt szó!
-
garga pista
Topikgazda
Jó az más, a Midngitv-n full ingyenes és korlátlanul lehet felvenni, de ne keverjük össze, most a kábeltv-ről és a CI+ modulról volt szó!
-
pjen
félisten
"2 kártya marad, hogy azt is fel tudjam venni amit a szolg nem enged."
Ebbe ne éld bele nagyon magad. A CI+ szabvány lehetővé teszi, hogy szoftveresen letiltsák, hogy adott műsort felvegyél (hasonlóan mint régen a macrovision volt). Persze kérdés majd ezt aktiválják-e valaha, amilyen szintű hozzá nem értés van, lehet nem lesz sosem kihasználva, de sosem lehet tudni.
Egyébként magában az is elég nagy galádság, hogy le van tiltva, hogy a modul csak egy csatornát dekódol, így hiába van vkinek dupla tuneres tv/box, akkor is csak 1 adót nyit ki.Remélem nem lesz igazad. Egyébként szinte csak az F1 et szoktam felvenni.Azt most még tudom nézni, ha a mérő zsinort bedugom az antenna bemenetre.
-
garga pista
Topikgazda
"2 kártya marad, hogy azt is fel tudjam venni amit a szolg nem enged."
Ebbe ne éld bele nagyon magad. A CI+ szabvány lehetővé teszi, hogy szoftveresen letiltsák, hogy adott műsort felvegyél (hasonlóan mint régen a macrovision volt). Persze kérdés majd ezt aktiválják-e valaha, amilyen szintű hozzá nem értés van, lehet nem lesz sosem kihasználva, de sosem lehet tudni.
Egyébként magában az is elég nagy galádság, hogy le van tiltva, hogy a modul csak egy csatornát dekódol, így hiába van vkinek dupla tuneres tv/box, akkor is csak 1 adót nyit ki. -
pjen
félisten
Miért kiskapu? Eddig a szolgáltató szépen bekötötte annyi tv-re, amennyi az előfizetőnél volt, kiskapu akkor lenne, ha a szolgáltató csak és kizárólag egy készülékre kötötte volna be és utána Te magadnak megoldod a szétosztást. Ne magyarázzuk már kiskapuként, amit eddig a szolgáltató biztosított és ezentúl ezért plusz pénzt akar beszedni, ami még nem is a legnagyobb gond, hanem az, hogy korlátozza is 3 lehetőségre...
Nekem van ex voda előfizum, az ex digi vel átszerződtem és most 5 boxom van, de 6 lehetne. + most még megvan kódolatlanul az ex digi a koaxon. Ha lekódolják 4 box és 2 kártya marad, hogy azt is fel tudjam venni amit a szolg nem enged.
-
Dragon3000
nagyúr
Miért kiskapu? Eddig a szolgáltató szépen bekötötte annyi tv-re, amennyi az előfizetőnél volt, kiskapu akkor lenne, ha a szolgáltató csak és kizárólag egy készülékre kötötte volna be és utána Te magadnak megoldod a szétosztást. Ne magyarázzuk már kiskapuként, amit eddig a szolgáltató biztosított és ezentúl ezért plusz pénzt akar beszedni, ami még nem is a legnagyobb gond, hanem az, hogy korlátozza is 3 lehetőségre...
-
pjen
félisten
Ez amit felajánl a tv, sokszor a lent írt HDMI-CEC vezérlés lenne (Samsung Anynet+nak hívja, többi márkánál is van mindenféle fantázianév.)
Én tudom, csak az a baj, hogy ONE t nem talál. Hiába írom be akkor sem.
-
garga pista
Topikgazda
-
NoOne1976
őstag
Pont ezért akarja beterelni ugyanabba az utcába az exDigi ügyfeleket a One, ahol az exVodafone-osok vannak. Egy tv jar6, többért fizetni kell. A box, modul gyordan visszatermeli a bekerülési koltségét, és onnantól kezdve tiszta hasznot hiz a szolgáltatónak. Mivel vezetékes szolgáltató csak a T van és ott is fizetni kell a 2. vételi helytől, így nincs is ebben nagy kockázat. Én azon csodálkozom, hogy ezt nem lépték még meg eddig.
Én évi 18 ezret fizetek azért, hogy bekapcsolhassam egy-egy alkalommal máshol is a tvt. Gondolkoztam már azon is, hogy visszaadom az egyik modult, de nincs kedvem ki/be rakosgatni a megmaradót.
Szerintem tökéletesen tudják, mennyi tiszta pénzt jelentene ez. Hiszen az exVodafone hálózatról van adatuk, tudják, hogy átlag hány helyen tévéznek az emberek. -
pjen
félisten
Csak a legtöbben ezt is inkább fordítva tudnák elfogadni, hogy a tévé távirányítója kezelje a boxot. Az meg a ritkább eset, hacsak nem valami tanítható távirányító.
Szerintem nemsokára egy frissítéssel megoldják. Az LG, Sony felajálja, hogy az okos távja kezelné a Tv t. Csak az ONE t nem látja sehol.
-
pn4hvq
senior tag
CI kártya a TV-be és kész, amiket említettél, azok meglesznek.
Másrészt a több tv kapcsán: nálunk van 3 felnőtt, miért kéne egyetlen tvn nézni mindenkinek mindent? Teljesen életszerű, hogy egyikünk elmegy egy másik szobába és ott nézi a tvműsort, mert a másik tvn éppen valami streaming megy. Nem hiszem, hogy ördögtől való a több tv készülék lakásonként.
-
pjen
félisten
Ezt most, hogy érted? Attól még normális és nem csöves az ember mert nem csak 1 Tv je van. Ismerek pár családot, de olyant egyet sem ahol csak 1 Tv van. Szerintem inkább az a nem normális csöves dolog, ha nézni akarom a VB t akkor mindenkinek azt kell nézni.
-
garga pista
Topikgazda
Csak a legtöbben ezt is inkább fordítva tudnák elfogadni, hogy a tévé távirányítója kezelje a boxot. Az meg a ritkább eset, hacsak nem valami tanítható távirányító.
HDMI-CEC-el meg lehet(ne) csinálni, jó lenne mondjuk ha erre törekednének is a szolgáltató részről. Több értelme is van a TV távnak, mert arról tudok amúgy minden mást is állítani. Saját linuxos boxom tökéletesen viszi HDMI-n keresztül az LG tv távja.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
pjen
félisten
-
INGJOKE
veterán
-
vmarci21
tag
Az interneten lévő műsor szolgáltatásoknál is be van ez vezetve, Netflix, HBO Max, Disney+, stb. mind korlátozza mennyi eszközön használható a szolgáltatás.
Amúgy Digi ÁSZF-ében is benne volt egy "fair usege" kitétel a végpontok számára, csak nem határozta meg konkrét darabszámban, hogy még mi számít rendes felhasználásnak és mi nem.
-
boborján2
őstag
Én is évek óta így használom nem ezzel van baj, hanem azzal, hogy miért erényteleníti évente az One app, az érvényes bankkártyámat?
Évek óta ott van jó pár helyen ez a kártya, de még sehonnan nem b..ák ki egy év után.
Amúgy meg miért küld mindenki a web-re, amikor én az app-t szeretném erre használni?
Teljesen mind1, lényegében az app is csak egy speciális böngésző.
-
pjen
félisten
Ha jó neted van és nem sajnálsz rá 1750 forintot, mini box pró t kérsz.Sokkal szebb a kép.Nem is kell kábel, nálam elég a WIFI.
-
garga pista
Topikgazda
-
kisapa
őstag
Mellesleg a Digin kívül volt még olyan szolgáltató aki minden csatornát kódolatlanul adott?
-
INGJOKE
veterán
Nekem jelenleg is 4 eszköz van kábelen kötve a routerre és mind pc. Ha nagyobb családról van szó miért kellene 1 tv-t néznie mindenkinek? Ilyen esetben simán érthető a több tv használata, na itt jön a szolgáltató gecisége, mert ha váltasz, akkor a második eszköztől már fizetni kell, illetve az elsőnél is, ha nem az alap boxot kéred, mindezt úgy írom, hogy több mint 20 éve nem nézek tv-t és 10 éve előfizetésem sincs.
Erről beszélek. Tőlem lehet 62 tv-d is. Eddig ingyen volt, most bezárják ezt a kiskaput. Fizesd ki és ennyi. Csak pont ez miatt zárja be a szolgáltató a kiskaput és nekem akinek egy tv-je van, mehetek be majd egy kártyáért. Had ne legyek már ez miatt boldog.
-
INGJOKE
veterán
Küldik az emailt és abban van egy link ami a simplepayre visz és ott gpay/applepay minden adat megadása és jóváhagyás nélkül 3mp alatt. Az nem jó?
-
Dragon3000
nagyúr
Ex-digis vagyok, így nincs app lehetőségem, így erről nem tudok nyilatkozni, de ha jól emlékszem, amíg nekünk is ment az app, addig így fizettem, mert nem adogattam meg külön a kártyám és simple és a google pay kivételével sehol nincs elmentve a kártyám.
-
Lacccca87
addikt
Fizetnék az One app-ban, erre ez fogad: [kép]

Mi a próféta szakálláért kell uan azt a kártyát, évente megadni?
Ez mitől véd meg? Ha van Simple, akkor ott kell vele ugri bugrizni, vagy újra bepötyögni a k..adatokat.
Sztm senki sehol nem ad meg szívesen ilyen adatokat, ha nem kell.
Telekom app valahogy meg tudta ezt oldani. [kép]
2x katt, oszt fizetve.Használd a Qvik-es fizetést, nem kell semmit pötyögni csak jóváhagyod a Banki app-on belül.

-
Noxy
veterán
Én simple-t használom, azon belül is ott az apple pay lehetőség.
Ez az app-ban is működik?
Ha igen akkor törlöm bk-t, és Simple-ben fizetek majd az AP-l.
Helyesbítek: 2 évig érvényes az One app-ban a bankkártya. -
djhir
tag
-
Dragon3000
nagyúr
Nekem jelenleg is 4 eszköz van kábelen kötve a routerre és mind pc. Ha nagyobb családról van szó miért kellene 1 tv-t néznie mindenkinek? Ilyen esetben simán érthető a több tv használata, na itt jön a szolgáltató gecisége, mert ha váltasz, akkor a második eszköztől már fizetni kell, illetve az elsőnél is, ha nem az alap boxot kéred, mindezt úgy írom, hogy több mint 20 éve nem nézek tv-t és 10 éve előfizetésem sincs.
-
Noxy
veterán
Én is évek óta így használom nem ezzel van baj, hanem azzal, hogy miért erényteleníti évente az One app, az érvényes bankkártyámat?
Évek óta ott van jó pár helyen ez a kártya, de még sehonnan nem b..ák ki egy év után.
Amúgy meg miért küld mindenki a web-re, amikor én az app-t szeretném erre használni?
-
INGJOKE
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
17837 - 17701
17837 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Hosszabb bemutatót kapott az új Fable
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Végre véglegesek az AV2 kodek specifikációi
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÚJ! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz HUN
- Thomson Neo HUN14C-4BK128 notebook (új, bontott csomagolás)
- Iphone 17 Pro 256 GB, Független USA. Esim. Új.
- Lenovo ThinkPad X13 i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD Win11 Pro Jó akku
- Garanciás Lenovo LOQ 15ARP9 Ryzen 7 7435HS, 16GB RAM, RTX 4050 105W kevesebb mint 3 napos használat
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Asus H510M i5 10600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 650W
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0398)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

Az úgy érdekes.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Dr Bubo