- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- Melyik tápegységet vegyem?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
válasz
polonic #7947 üzenetére
Na visszahoztam a mentéseket viszont úgy sikerült amit mondtatok de nem átneveztem hanem kimásoltam az egész mappát, majd beléptem a játékba létrehoztam új mentést aztán kiléptem.És felülírtam a mentés mappát kivétel a 0-végüt,Így visszajött minden
Meg találtam egy savegame fixet, bemásoltam hátha segít majd valamit
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #7773 üzenetére
Óóó, drága fszom tényleg az
Szerencsére eltűnnek a leveseben. Annyi gyalázatosan szar, önigazolást kifejezni vágyó, öncélú cikket, annyi gyalázkodást, annyi sz@rt, amit összehordtak nem lehet nem elfelejteni. Jobb is, h eltűnnek a bús pcsába.
Gocompete forever
(Lóri, ezt ne fordítsd le guglival
)
-
JONAS77
aktív tag
válasz
polonic #7773 üzenetére
Kezdtem már azt hinni, hogy ez a legjobb F1-es játék!?
Tudok ezekről a kijövő játékokról én is, de ehhez csak annyit, hogy ezért nem fogja elveszíteni a táborát az F1 2012. Lehetséges, hogy most belead apait anyait a codemaster! Abból merítek, hogy lessz miből venni alapot, és élményt stb...
Egyébként én nem vagyok híve a fizetgetős online játékoknak, hogy most ilyen kieg. jött ki, most ilyen, aztán a végére ott tartunk, hogy fölösleges pénzkidobás.
Utálom az olyan felfogású társaságokat, akiknek az üzletpolitikájuk ezen alapul!Várjuk ki a végét!
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
polonic #7725 üzenetére
Valamibe csak megy
win7 akkor DX10? Na akkor hogy kell ,hogy F1-be DX9legyen belőle? de majd húzgálom ezt itt [link] akkor tökéletes a játék az internetezéssel ellentétbe mert ,ha itt vagyok és nem állítom vissza akkor képernyő nem válaszol meg ilyesmiket írkáll nekem... majd el leszek vele valahogy
-
Killberk
aktív tag
válasz
polonic #7496 üzenetére
Köszi a választ!
Hát sajnos ez nem túl jó hír. Hozzám jutott egy PC-s példány, amivel összesen ha két órát játszott az illető, aki megvette újonnan, de ennyi játékidő alatt is annyit fagyott, hogy elege lett belőle. Elméletileg live-ra se sikerült beregisztrálni, de erre nem esküszöm meg.
Ha valakit érdekelne Sopronban egy PC-s kiadás bolti ár alatt, akkor közösen meg tudjuk nézni hogy elfogadja-e kódot.
Elnézést, hogy így hirdetem meg itt, de fentiek tükrében nem akarom feltenni apróhirdetések közé.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
polonic #7490 üzenetére
Érdekes,hogy ez most járt le! Akkor miért nem tesznek át bennünket arra a másikra? nem ! nem ,hogy nem hanem semmi! változás! itt van egy játszhatatlan játék!!! Csatlakozom Rolly-hoz. Én se adok nekik több lóvét az tuti!!! mehetnek a csába, 1x eljátszhatjuk,de már 2x
. max,ha mindenki azt írja majd ,hogy full jól müködik. Azt majd nem kapkodom el. Csaló banda ez a Codemasters! (valamit azért intézhetnének,ha akarnának)
-
hermanyi
addikt
válasz
polonic #6865 üzenetére
azért minden nincs letiltva
de igy jártam és ami a lényeg már monzánál tartok
de eladva biztos nem lesz ez tőlem megy kukába szerintemvagy adunk neki sokkolóval egyet ha már elkezd lassulgatni és megy vissza garanciába
szerk:
Rudi50 majd ha intel SSD-m lesznem egy Buffalo de amúgy én sem kímélem
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
polonic #5441 üzenetére
Ne basszatok már fel a q..a életbe!!! Kinek írtam én itt hogy csicska? Szeretném hallani!!!! Kiírhatod nyíltan!!! Ilyenkor már senki nem nagy legény! Sejtettem azt kiforgatós félreértem mittudoménmit.
Ennyit az inteligenciáról ezek szerint. Idegen, nem ismerem emberekről beszéltem ,HA NEM TŰNT VOLNA FEL VALAKINEK!
Nincs jobb dolgotok, mint emberek szövegeit kifordítsátok!!! -
hermanyi
addikt
válasz
polonic #5006 üzenetére
1.54 Től a zene na ez odavaló
-
fagy53
nagyúr
válasz
polonic #4891 üzenetére
Hát nem tudom, a legtöbbünk már találkozott azzal a hibával, hogy a tároló ellenőrzésénél lefagyott az egész és ez valahol a vezérlő beállításainak a mentésével is összefüggött. Az autosave a CM hagyományokhoz méltón itt is kritikán aluli, na ezekről én nem olvastam semmit, vagy csak nem vettem észre...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
polonic #4891 üzenetére
Ezek szerint a jövő héten indulhatnak a "selejtezők". Úgy tűnik, van létjogosultsága a két ligának, eddig 25-en jelezték részvételi szándékukat:
MCHOBO, LegalBeku, RevolutioN, loverlylamb, karilla88, pepusos, fess, MotionBlur84, Zomacher, werszomjas, guruzone, mcsaba80, StarDirt2, shikaree001, adrian24, BGyLóránt, Jim74, Blank84, nepszter, rudolf, Vityapapa, admin, Rico, giigz, Sanya595.
(a jelentkezés sorrendjében)
-
pepusos
senior tag
válasz
polonic #4607 üzenetére
Én jövök is fel, aztán kiderül van e valaki
BF3-at nem is merem feltenni, nekem már sok lenne az F1 mellé.
Motion_Blur: én még nem, de én ugyan olyan lassú vagyok egy Red Bullal is mint egy HRTvel. Egyébként ha ez valóban így van, akkor tényleg nem mindegy ki milyen autóval kezd neki a ligának...
Lorant: sztem ebben mindenki benne lesz így. Már azt is tudom ki fog először választani
-
Xirtam
veterán
válasz
polonic #4566 üzenetére
Én mint a Restart Shop akár nyereményt is kész vagyok felajánlani, ha a LIGA tényleg LIGA lesz!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
polonic #3875 üzenetére
Ezt elfogadjuk, de vannak azért határok, mert annyira szarok se vagyunk. És nem tudok másra gondolni, csak arra, amit Seady is írt: NINCS EGYFORMA FELTÉTEL! Aki meg ennek örül, az verje szépen az e-péniszét és legalább ne bujkáljon a "jobb vagyok, meg jobb a setupom" szöveg mögé!
Amúgy nem érdekel, mert én is kilépek, ha olyan a kedvem. Körözzön csak magába, hiszen amúgy is magában köröz!
Apropó: Gurultunk már együtt? Szoktam annyira tapló lassú lenni? Érdekelne, mert mindig belém rúgsz ezzel a dumával!!!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
polonic #3826 üzenetére
"Nálam viszont rendben települt."
Én csak a telepítésre való felkészülést láttam, az kilépett és ennyi volt. Havernál dettó.
Te láttad a település folyamatát és kiírta a végén hogy végzett?
lacos001: elolvastam kérlek, és utána egyből hoztam magamhoz képest 2 tizedet az utolsó szektorban! ezek a csókák tudnak valami!
-
Rolly Dy07
senior tag
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #3479 üzenetére
Feltettem, elrontott mindent...
11.9cet felraktam utána azt amit linkeltél. nos azóta ugyan 60 fps stabilan a kijelzett sebesség, de látszatra van vagy 10.. szaggat, csinál minden szart, nagyon nagyon nagyon laggol a kép. emellé meg úgy vibrál az autó festése, hogy elfárad a szemem...
11.8 megy vissza -
Steady74
addikt
válasz
polonic #3428 üzenetére
Később olvastam amit írtál, ezért írtam az új hsz-t.
Néhány példa ahonnan meríthettek volna, a program fejlesztői mert ilyen az autóverseny:
Button, aki kíméli a technikát
Mindkét versenyző időmérő kört ment, de a lényeg látszik. Kigyorsítási szakaszon 16-18 ezer között van a fordulatszám. Nincs ez másképp versenyen sem, ha valaki mögött autóznak és meg akarják előzni. Most nem találtam hirtelen ilyen videót.
Én általában azért indulok el egy versenyen, mert nyerni szeretnék. Ehhez előzni kell, amihez gyorsabbnak kell lenned az előtted lévőknél.Ha ez nem valósítható meg alapbeállítással (Standard), akkor szerintem rossz a szimuláció megvalósítása. Nem arról beszélek, hogy egy métert is rich-en tegyek meg, hanem arról, hogy végig standardon, a technika adta lehetőségeket kihasználva. De pont ez gátolja a szimuláció, nem tudom az autó teljesítményét kiaknázni, csak 80-85%-ban, ami ebben a kategóriában vicc.
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #3420 üzenetére
szal talán tényleg lehet spórolni benyát a korai váltásokkal
Ezzel gondolom azt írja, hogy ha alacsonyabb fordulatnál vált felfelé, akkor benzint takarít meg.Tényleg nem értem, amiket írsz, hiszen épp a tegnapi futamról tett beszámolómban írtam le, hogy ha korán váltok, marad benya a végére, sőt még feljebb is tudom állítani 1 kör erejéig biztosan.
DE, és itt jön a de: autósporttól beszélünk, illetve annak egy digitális valóságba átültetett verziójáról. A való életben minden esetben, ha versenyről van szó, felkapaszkodásról, előzésről, akkor a pilóták dúsítják a keveréket.
Én folyamatosan arról beszélek az utóbbi 2 napban, hogy standard módban az én lábam alatt nem elég a benzin mennyisége egy versenyre. Kérdem én: ha verseny van, utol kell érni valakit, meg kell előzni, akkor miért kelljen egy szarul megírt program miatt lassabban közlekednem? Egész más úgy végigfutni egy versenyt, hogy valakiket állandóan üldözöl, körről körre javítanod kell az idődön, és egész más, hogy a 6-8 helyen autózik valaki, se előtte se utána senki, tehát nincs versenyben senkivel. Ezzel gondolom egyet értesz.Én sem várom el és hülyeség is lenne RICH-en végignyomni egy versenyt, de azt gondolom az a minimum, amit elvárhatok, hogy közepes beállításnál egy versenyt bírjon ki úgy az autó, hogy nem fogy ki az utolsó kör felénél.
Ismét leírom: véleményem szerint nem jól van megírva a benzin szimuláció a játékban.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
polonic #3417 üzenetére
Sajnálom! Nem a megbántás beszél belőlem! Próbáld ki kézi váltóval és megtudod a benzin bajunkat!
Steadynek igaza van. Élő közvetítésen látszik, hogy mindig a lila, utolsó ledsor felvillanásnál váltanak. Ami azt jeleni, hogy elforgatják a gépet. Amikor meg nagy volt az előny már nem, de ez érthető, mert nekik vigyázni kell a technikára. Mondjuk karrierben én is vigyázok a motorra, mert nem mindegy.
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #3409 üzenetére
Sajnálom Pol, de totál nincs igazad, és qrvára nem cáfoltam meg semmit.
Standard módban végig kell bírnia a beletankolt benzin mennyiségnek egy futamot. Nézzél már meg egy közvetítést, hogy mikor váltanak a pilóták? Természetesen a leszabályozási fordulatszámnál. Versenysportban ez így van rendjén.
Amúgy meg ha ennyire a program által majdnem tökéletesen szimulált benzinfogyasztásról állítod, hogy jó, a motorfékes szakaszokon miért nem számolja, hogy nincs fogyasztása az autónak? Minden féktávon motorfékkel közlekedik az autó, ahol nyilván való, hogy üzemanyag nem ég el... Szóval ha végig standardon van a keverék, most is azt állítom: KI KELL BÍRJA A VERSENYTÁV VÉGÉIG!DigiXT: igen, nem pontosan fogalmaztam, nyilvánvaló, hogy a 18 000 fordulat az a pont, amikor felfelé kell váltani. 6-8 tizeddel mentem lassabb köröket, mint rendes tempóban.
Rolly: köszönöm!
Motion: köszi a post-ot, és is szeretem, ha "üvölt" a motor 18k környékén, hiszen ezért építik ezeket a szerkezeteket. Melyik pályán mentél? Spa pl azért gyanús nekem, mer sok a hegymenet, lehet azért ég el több benya.
Az én véleményem továbbra is az, hogy nem jól modellezték le az üzemanyag fogyást, emiatt nem tudom a saját tempómat autózni, így nem maradéktalan a játék élménye. Azonos feltételek mellett kellene igazolni vagy cáfolni, amit állítok, nem all assist on-nal.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
polonic #3412 üzenetére
Ezt sajnos az elmúlt években 99%-ban burkolt csapatutasításként hallottam csak. Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy elegendő üzemanyagot tankolnak a kocsikba, hogy végig tudják nyomni gyorsan, ha kell az egész versenyt. Az más kérdés, ha küzdelem közben sokat használnak egy bizonyos full extra erő gombot és csappan a készlet. Na ekkor kell spórolni.
De hozzá tartozik az is, és bocs, de nem automata váltóval meg ABS-el meg TC-vel kell ringbe szállni, mert az sem felel meg a valóságnak! Ha játszunk meg emlegetjük a valósághű dolgokat, akkor mindenki assistok nélkül vegye fel a kesztyűt és meglátjuk ki mennyire legény a gáton! -
pocokxx
Közösségépítő
válasz
polonic #3391 üzenetére
de bármit nyomok nem indul el... És olyat sem találtam, hogy külön be lehetne állítani, hogy milyen gombok vezéreljék a második játékos autóját. (mert akkor beállítanék valamit a startra...) Igazából a menüt sem tudom irányítani gamepaddal... Ez az én hibám? (Csak a játék megy gamepaddal, pl a garázsban is billt kell használnom.)
-
bence29
tag
válasz
polonic #3184 üzenetére
regisztráltam a windows live ra és megcsináltam mindent nevet password öt és viszaigazoltam az email cimemen is elinditom a játékot és ott kéri az email cimet meg a jelszavat is utánna kidobja a kodot a rányomok hogy submint de semmi mikor rámegyek az online részre azt irja ki hogy nem vagyok bejeletnkezve
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
polonic #3122 üzenetére
A váltóra nem nehéz átszokni. Elsőre mikor kikapcsolod, marha nehéznek tűnik, ember össze vissza kapcsolja, vagy hamar vált fel, vagy későn, vagy 1-el többet fel, vagy 1-el kevesebbet le, vagy teljesen elfelejti, hogy kapcsolni kellene és ilyenkor sokan vissza is kapcsolják automatikusra, de nem kell tőle megijedni, ez csak pár körig ilyen szenvedős, amíg nem áll rá az ember agya, hogy ezt is kapcsolni kell, később pedig teljesen természetes lesz, hogy váltasz, érezni és hallani fogod, hogy mikor kell, és akkor is nyomkodni fogod, ha esetleg véletlenül automatára van kapcsolva.
Szóval csak egyszerűen tedd át, ment egy 10-20 lassú kört (max 40perc) ami alatt megfigyeled, hogy mit mikor merre, és tuti, hogy érezni fogod, hogy jó lesz ez. -
DigitXT
félisten
válasz
polonic #3114 üzenetére
Kinek a pap...
Nekem is megvan amúgy még a Rumblepad, jó is volt az.
Szerk: egyébként pont az F1 2010 miatt vettem tavaly ezt az XBox360-ast, hogy
majd milyen jó lesz a hátsó "ravasszal" gáz-fék, stb. Hát nem lett jó... (Nekem.)
De arra is gondoltam, hogy majd a Fifához beválik: ahhoz viszont jó volt. -
DigitXT
félisten
válasz
polonic #3110 üzenetére
A gamepad nem indokolja az automata váltó használatát -> 2 hátsó gomb,
s meg van oldva. Már persze akkor, ha nem a default Xbox360 irányítással
mész, ami a hátsó 2 analóg "ravaszt" használja gáz / fékre: megpróbáltam,
de nekem egyáltalán nem jött be, nem tudtam megszokni, így maradtam a
régről jól bevált kiosztásnál. "Kékig" nem szoktam húzatni, mivel akkor már
nagyon közel a leszabályozás, el lehet rontani a váltást, felesleges szvsz...
(Persze nem is vagyok nagy "TT menő", meg semmi, de átlag versenyeken
az egészen biztos, hogy nem kell úgymond "kitaposni az autó belét".)
Más: érdekes belső kamerás felvétel, a pilóta egyik szeme előtt a kamera!
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #3018 üzenetére
Azért ne mondd, hogy hülyeség gázzal játszani, ha elkezd kiforogni az autó.. elveszem a gázt, ellenkormányzás, majd gázzal próbálom irányba állítani, segíteni. a való életben megy, ezt próbálom valahogy átmenteni, de nem nagyon megy...
Keverékállítás HOBO: az ötlet jó, tegnap próbálgattam silverstone-ban, hogy az egyenes szakaszokra feltenni maxra. Azt gondoltam nehéz lesz, mert a KERS-t is akkor nyomom általában, de nem gáz, működik a dolog, lehet este kipróbálom mit hoz egy körön.
-
rocket
nagyúr
válasz
polonic #2790 üzenetére
Saitek P2500. readme listajaban nincs benne, de felismeri a jatek, betudok allitani mindent, csak nincs kulon START gomb a beallithato gombok kozott, es egyikre se reagal.
DIRT 3-ban a gaz gombbal tovabb tudtam lepni siman az elejen ahol START gombot kellett nyomni.Egyszeruen vicc mennyien panaszkodnak a CM foruman, es megis tojnak rajuk magasrol, mert megtehetik, tudjak ugyse lesz semmi problemajuk belole.
-
-
tuctuc
aktív tag
-
szab.tam
nagyúr
válasz
polonic #2340 üzenetére
(#2340) polonic
(#2341) AMD_okna jó... késő volt már, valamiért azt hittem, az a nyomvonal segédlet....
setup-olás. odáig még el sem jutottam. ráadásul mindig a spa a kezdő, tesztpályám, és arra még nem írtatok semmit. én meg hülye, (lusta?), vagyok nekiállni. majd lekoppintom a kijárt utat.
meg az érdekelt főként, hogy a 285.27 beta driver-rel tényleg nem fagy-e load/save-kor 2 dx11-ben. így csináltam sok futamból ki-, belépést. és valóban jónak tűnik végre...
olvastam máshol más véleményeket, de szerintem idáig az induláskor legjobban optimalizált ego engine-es játék. néztem a cpu görbéket. a 2010-ben sokkal asszimetrikusabbak. ott nálam az egyik mag majdnem kiakad. az okozza a sok autónál, némely kiritikus helyeken az fps eséseket, 3.6 ghz alatt a zavaró microlaggokat.
ezeken a kritikus helyeken nézve a 2011-ben tökéletesen folyékonyan megy a kép.
konkrét ilyen hely:
spa, 1. kanyar után elég tünetes.
majd 1. padlógázas szakasz után jobb-bal s, majd jobb, egyenes, majd jobb. és ebből a kanyarból kijőve az 1. körben, ha benne van az ember a bolyban, katasztrófa a 2010-ben. szabályosan micro és nem micro ugrálnak a fák és a domboldal. 3.6 ghz alatt. a 2011-ben tökéletes.
néztem 22-es monitoron is, de ott nem anyira zavaró. de ha 80-90 centire van egy 32-es tv, ott egy ilyen lagg-tól behány az ember...de mondom: a 2011 ilyen szempontból szerintem tökéletes.
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #2340 üzenetére
arra is figyelj tovabba, hogy a hatso egyenesben van egy bal tores a buszmegallo elott. azt nyitott hatso szarnnyal nem tudod bevenni amig.nincs kello rutinod, meer kiforgatja aza autot.
szabtam: az optimalizalasrol annyit, h cf-et a jatek annyira hasznalja ki mint en a vaniliascukrot marhalabszarporkolt fozesekor.. 6990-nel kapok 40-45 fps-t...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest