Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
gyerekek akkor ezt a replay.pbf fájlt simán letörölhetem, és tegyem írásvédetté a mappát? már 2 giga a cucc
-
Gaben1
tag
Nálam is leáll az exe néha, de csak akkor amikor leteszem tálcára a játékot hogy megnézzem a setupot
ilyenkor 2-3x leteszem és következőre vége is van..
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2896 üzenetére
Megnéztem a vidit, hát
.
amúgy a nagy időhöz!!!
-
Motion_Blur
félisten
Suzuka videó még úgy nézem hiányzik a repertoárból és a setupot is frissítettem, legalábbis nekem sokkal jobban fekszik a nagy leszorítóerőt generáló csomag:
Laptime: 1:21.572
Setup:
Wings:9-11
Brakes: 46-54 High-Large
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1
Springs: 11-11
Gears: 1:147 2:177 3:203 4:230 5:258 6:295 7:340
Camber: -3.5 -0.6
Toe: 0.11 0.29Onboard:
Megjegyzés: 1:21 'nagyonelejét' lehet menni, shortcutokkal 20-at is
-
Pityke78
őstag
-
Pityke78
őstag
Ha rendes futamhétvégét megyek, akkor hogyan lehet továbblépni, ha nem akarom végigvárni az edzésidő lejártát? Vagy esetleg egyből kihagyni az edzést és az időmérővel kezdeni?
Köszi
-
Steady74
addikt
Alkot a játék rendesen. A tegnap futott angol TTs időmet nem jeleníti meg ha belépek a menübe, de a leaderboard-on ott van, illetve az elmentett setupot sem mentette el, egyszerűen nincs meg. Grat a programozóknak.
-
DigitXT
félisten
válasz
Rolly Dy07 #2885 üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy nem erre a játékra optimalizálták.
-
infectedmann
őstag
válasz
Nem ez az első ilyen eset
-
Steady74
addikt
válasz
én is 11.8-cal tolom, eszem ágában nincs váltani
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
infectedmann #2880 üzenetére
Szívesen. Volt most már olyan is, hogy 22 helyett ezzel a régebbi driverrel 82 volt az FPS. Rohadt driver. Mi a f@sznak csinálnak újat, hogyha még rosszabb lesz az egész teljesítmény?
-
MC HOBO
aktív tag
A ***** ***** ****** ennek a ********* játéknak!!!
F*sz kivan, hogy minden második töltésnél kilép EXE hibával...
Codies: ..i.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2876 üzenetére
Grat az időkhöz!
F1 2011 TT SETUP frissítve!
-
infectedmann
őstag
válasz
Rolly Dy07 #2877 üzenetére
Köszi a tippet, már én is fortyogtam magamban
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2876 üzenetére
Koreaban kiprobaltam.a 11-11 szarnyallast es gyorsabb vagyok a kozepso szektorban, szal tuti, h ki.se.kell.probaljam a Te setupod, h tudjam mukodik.
hatalmas grat es
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #2877 üzenetére
A verseny pályán meg a plusz 20-30 FPS is visszajött.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #2875 üzenetére
Jól sejtettem. Az ATI 11.9-es drivert leszedtem, visszament a 11.8-as és egyből 10-15 FPS plusz lett.
-
Rolly Dy07
senior tag
Korábban jobban futott a gém mi lehet a baja? Belépek szerverre 20-32-ig megy csak az FPS. Néztem benchmarkot és kevesebb, mint volt. Mi foghatja meg? Tegyek vissza korábbi drivert?
-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #2870 üzenetére
Pont ugyanezt írtam le én is.
-
Rolly Dy07
senior tag
-
lacos001
senior tag
Sziasztok
Szinte minden alkalommal,teljesen máshol tartok játék közben,megfagy a dolog.....( na jó,van néha kivétel persze
)
Erre normális magyarázatot,megoldást lehet valahol találni,vagy meg kell várni megint a peccset,ami talán majd javit a cuccon?köszi.....
-
Motaba78
addikt
válasz
shikaree001 #2866 üzenetére
igen tudom, kattints a piros forrás feliratra és ott szépen érthetően, nálam okosabb emberek összegyűjtögették pontok szerint a lehetőségeket.
-
Motaba78
addikt
válasz
shikaree001 #2862 üzenetére
szia
* Engedélyezni kell a porttovábbítást a 80-as TCP-porton.
* Engedélyezni kell a porttovábbítást a 3074-es UDP- és TCP-porton.
* Engedélyezni kell a porttovábbítást a 88-as UDP-porton.
* Engedélyezni kell a porttovábbítást az 53-as UDP- és TCP-porton.
* Engedélyezni kell a porttovábbítást a 443-as TCP-porton. -
shikaree001
tag
Jó reggelt
Valaki nekem abban tudna e segíteni, hogy Routeren keresztül is tudjak a szerverekre csatlakozni, mert ha routeren vagyok csak néhány szerverre tudok felmenni. Megoldható ez a probléma? -
Steady74
addikt
válasz
karilla88 #2854 üzenetére
Pedig valencia izgi lehetett volna, de hat teged kizart a jatek, igy nagyon kenyelmesen tudtam menni... pedig lattam h jossz fel mint a talajviz, meg is sporoltam a teljes kers-t a hosszu egyenesre
Hat nuri az erdekes volt. A celegyenes vegen a bolya mellett van egy lathatatlan fal, ezt most mar tudom b@ssza meg a codi. Olyan szuken akartam fordulni ahogy csak lehet, erre meg mint aki 220-szal szall bele a falba, atdobott a kavicsagyba, es szolt h osszetortem az autom. kosz cm ..i. -
Pityke78
őstag
Skacok, esetleg van valaki Veszprém környékéről, aki nagyon nyomja az F1-et? Jöhet privibe is, konzultálhatnánk kicsit.
-
hermanyi
addikt
Köszönöm az invitálást urak a multiba de sietős dolgom van és ép ,hogy a kariert be tudtam fejezni ,és már lépek is
Jó multizást -
Cobb
tag
válasz
Steady74 #2850 üzenetére
Szerintem ezt a gumi fogyós szimulációt nálam Te sokkal jobban tudod!
Egyébként nagyon örülök Button remek teljesítményének F1-ben!Remélem nem fog veszíteni a lendületből!Okos pilóta!!
Motion:
Nálam az első két kanyar után a felnik karcolnák az aszfaltot!Maci csorgó nyállal jönne a receptért...!
Trihorn:
Kösziiii!!
Nem azért hagytam benne,hogy legyen még mit javítani,hanem azért mert jelenleg nem tudtam jobbat menni!!!!!
Csak össze kéne raknom a kört!!
Azt meg majd Február 30.-án...!
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2849 üzenetére
ok, mindjárt hívom, tudod, haverom
TT-s beállításokkal mentem most egy nüris GP futamot szimulációkkal, de b@ssza meg, végig standard volt a benya keverék, utolsó 2 körre feltettem rich-re, erre a végén kifogy... amúgy 1:25 végét mentem lágy keverékkel, az nem tudom jó-e bekapcsolt szim-ekkel, úgy, hogy nem volt drs a körben.
Pityke: most kikapcsolt segítségekkel, minimap-ot mellőzve, bekapcsolt szimekkel mentem egy 20%-os futamot legend ellenfelekkel, Williams autóval (azt hiszem minden leírtam). 1x helyről indultam, 4. kör végén első lettem ütközés nélküli előzésekkel, csak a végére kifogyott a benya, így éppen csak meglett a első hely.
-
Pityke78
őstag
Skacok, ti teljesen expertben nyomjátok a futamokat? Manuális váltással, valós sérülésekkel, gumi kopással? Vagy mit állítatok be ezekhez a jó időkhöz?
-
Steady74
addikt
Köszönöm szépen
Az 52 meg világos, csak hát a magas labda az magas labda
Van videód a monzai idődről? Nagy kedvencem a pálya, TTzni régen TTztem rajta, megnézném hogy futottad azt az időt.
Motion, Vixen, Cobb: mit javasoltok a kerékösszetartás és dőlés beállításánál bekapcsolt szimulációkra? Arra gondolok, hogy kevésbé egye az első gumikat a szekér futam közben. Előre is köszi
-
polonic
félisten
válasz
shikaree001 #2841 üzenetére
A lagnak inkább a nethez van köze.
-
Cobb
tag
Monza TT Setup:
Wings: 4-5
Breaks: 48-58 High-Large
Balance: 1-11
Suspension: 1-1;11-11
Gears:
1:150
2:186
3:217
4:248
5:279
6:313
7:361
Alignment:
3,5-1
011-035Idő: 1:14.605
-
shikaree001
tag
Kedves hermanyi!
Elnézést a tegnapi futamért. Sajnálom ha úgy érezted hogy nem engedtelek el. Igaz sz@rrá használtam a gumikat. S a laggról meg nem tehetek. Máskor még nem mondták. s nem is szabadna hogy legyen mert szerintem megfelelő a gépem.
-
werszomjas
addikt
válasz
werszomjas #2838 üzenetére
megjavult
-
werszomjas
addikt
Nektek megy a LIVE?
Nálam nem akar belépni
-
törölt tag
nálam pedig nincs a hungaroringi pályán látható villanyoszlopok között villanyvezeték! úgy hiányzik!!
F1 2010-ben olyan szép volt az a rengeteg "drót" mindenfelé!
-
Steady74
addikt
nem tudom lattatok-e de tele van a jatek egy csomo ertelmetlen grafikai f@szsaggal. nurburgrong celegyenes utani kanyarban pordultem meg es orral alltam a kerites fele, es. mit latok... fucsomokat fuj a aszel, azok meg lengedeznek, illetve hebe-hoba vagy nyarfaszoszt vagy pittypang viragot fuj
a szel. kerdem en: mi a tokomnek kell ilyen semmitmondo sz@rsag, ami csak a teljesitmenyt veszi el, de lathato eredmenye nincs??? Mondom mindezt ugy, h 6990-nel nem tudok elvezheto szinten jatszani teljes reszletesseg mellet.Ja, talaltam valamit a CMnek a zsebemben: ..i.
-
fess
őstag
válasz
Pityke78 #2802 üzenetére
bár ez az előző részhez készült leírás ,de sztem hasznos.
Ugye 3.patch nem lesz? Mert ha nem,akkor nem lehet,hogy a 2.patch majd csak a szezon végén fog kijönni,addigra mindent be tudnak majd állítani valósra (drs,gumi) ? -
Motaba78
addikt
válasz
lmaresz #2833 üzenetére
ahogy én tudom ez a játék is a dirt 3 motorjára épült, abban pedig nem túl acélos az x6, van egy "bug" a játékban miszerint.
"Frissítés (2010.05.11): a DiRT 2-vel kapcsolatban kiderült, hogy ha a játék hatmagos processzort detektál, akkor állítólag csak egyetlen magot hajt meg, könnyen lehet, hogy ez a probléma gyökere. A normál működés érdekében át kell írni egy konfigurációs fájlt."
forrás -
rocket
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #2793 üzenetére
Jatek kozben van valami funkcioja annak a gombnak?
-
lmaresz
aktív tag
Sziasztok!
Miért lehet hogy a gépemen 35 az avarage fps? -
winfier
senior tag
-
snoopy
aktív tag
Vagy a tesztereknek legalábbis. Lehet leültek játszani, azt kb. csesztek visszajelezni normálisan.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2823 üzenetére
idióta CM. Hogy a fenébe tesztelték ezt a programot ki? Egy fillér fizut nem adnék azoknak az embereknek, az fix!!
-
werszomjas
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2823 üzenetére
Ez nálam is így van
-
Rolly Dy07
senior tag
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2820 üzenetére
Mindenkepp megnezem, bar eddig is custom profil volt beallitva. Es erdekes, hogy a beallitott ertekek kozul valamit megjegyez, valamit meg nem. este leszel on line?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #2799 üzenetére
Steady csinálj a driving controls-ban egy custome profilt, majd alul állítsd kormányra ami off-on van! Ezután állíts be minden irányítást és kész! Amikor indításkor lehközelebb végig bemégy a játékba enterrel, utána a driving controls-ban már csak át kell kapcsolnod custom profilra és minden beállításod visszajön, amit korábban belőttél. 2 kattintás az egész.
-
Steady74
addikt
-
Pepi79
tag
válasz
Steady74 #2799 üzenetére
Arra gondoltam Urak, hogy emlékeim szerint, a 2010-ben a főmenüben volt a Time Trial, most meg - ahogy linkelt képen látom - a Proving Grounds nevű menüpont alatt kell keresni a TT-t.
De exkuzálom magam Uraim, elnézést, ha bárkit félre vezettem.
Sir, dobd át a telszámot lsz. priviben. Kérek időpontot neked is. ..i.
-
makkai
aktív tag
válasz
MC HOBO #2815 üzenetére
Igen lehet, hogy érdemes várni, mert ha kijavítják a 11-11 bugot, akkor változhatnak a beállítások.
Én a TT-s beállításokkal megyek a futamon is. Stabil, nem eszi nagyon a gumit (általában +1-2 kört kint tudok maradni, jelentősebb lassulás nélkül), kivéve, ha sokat ténfergek a kavicságyban. -
MC HOBO
aktív tag
Én is tervezem, hogy az F1 2011 TT SETUP mellett nyitok egy F1 2011 GP SETUP menüpontot is, de sajnos ehhez én kevés vagyok egyedül. Trihornnal beszéltem erről, vele együttműködve fog elkészülni a közeljövőben (terveim szerint...
) Ezeket is talán úgy kellene, hogy esős és száraz pályára, de ez már lehet, hogy sok/felesleges... (Előbb talán meg kéne várni a 2. patch-et.)
-
makkai
aktív tag
válasz
Pityke78 #2811 üzenetére
Azt írják, hogy 23.-ára szeretnék befejezni és remélik, hogy sikerül is.
Elég régóta 20%-on áll. 23.-a meg jövőhét végén lesz.
Majd meglátjuk.Infectedmann: Tudom, hogy az első válasz a jól megmondom a csapatnak, a középső az arany középút, a harmadik meg a seggnyalós!
De azért jó lenne érteni ami oda van írva, + az E-mail-eket is jó lenne érteni majd. -
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur #2812 üzenetére
Ennek a jómadárnak lett szólva, hogy nem magyarosítás. Erre lehurrogta az illetőt és csak azért is így írja. . .
-
makkai
aktív tag
Végül is a TT-is beállításokkal is tudok menni,de azért nem az igazi.
Ha dupla tojást teszek a gázpedál alá, és finomabb iveket írok le a kanyarokban, akkor egész jól lehet menni esőben is, de a jó beállítással gondolom sokkal jobb időt lehet menni.
Össze akarok gyűjteni esős beállításokat, mire belekezdek a karrierbe.
Csak addig nem akarom elkezdeni, amig nem lesz hozzá magyarítás. Jó lenne érteni a kérdéseket, meg a válasz lehetőségeket az interjúknál -
fagy53
nagyúr
Esős beállítások: ahogy csak lehet leszorítani az autót és izlés dolga, hogy a váltó fokozatait megnyújtja az ember, a fékerő elosztást pedig az első kerekre kell pakolni jobban, ennyi.
A legtöbb ilyenkor rajtad múlik, magadat kell átállítani egy más vezetési stílusra... -
makkai
aktív tag
válasz
MC HOBO #2805 üzenetére
Először azt hittem, hogy akkor csinálja, ha 1 gyors kört teszek a gumiba, de a második alkalommal két gyors kört tettem meg és akkor is beszopatott.
Mindkét alkalommal 90% vagy fölötti állapotú volt a gumi.
Ezentúl leviszem 80 egynehágy százalékosra, vagy egyszerűen nem megyek ki az időmérőn.
Kurva idegesítő, amikor a leggyorsabb vagy az időmérőn, szinte új gumival rajtolhatnál, erre alig tudsz elrajtolni, a kanyarokat alig lehet bevenni, vagy megforogsz és még örülhetsz neki, ha nem kapsz defektet és körbe poroszkálsz valahogy.Szerk.: Jó lenne esős beállításokat is szerezni. Vagy legalább tudni, hogy mely beállításokhoz kell nyúlni és megpróbálom kikisérletezni a beállításokat.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Pityke78 #2804 üzenetére
Nekem is kb annyi és tudok játszani, bár néha azért elég gyenge az FPS... ha 25 alá esik, akkor már nagyon zavaró.... (Ugyanolyan a procid, mint az enyém. Ha nincs húzva sem, akkor szerintem tedd meg, vagy cseréld le!
) Szerintem fogsz tudni játszani, de ha sok autó van a pályán, már eléggé beszaggat(hat).
(#2787) makkai: Nem is értem, hogy ezek a BUG-ok miért csak néhányunknál jönnek elő???
Miért nem jár így mindenki???
-
Pityke78
őstag
válasz
Steady74 #2803 üzenetére
Köszi a segítséget, majd este próbálkozok még.
Tegnap futtattam egy benchmarkot és valami 33 körüli fps jött ki. Tudom hogy nem egy acélos a gépem, de azért tudok majd ezzel játszani, vagy fejlesztenem kell?
Gigabyte EP34
Pentium (R) Dual-Core CPU E5200 @ 2500GHz
4 GB RAM
Ati Radeon HD4580 -
Steady74
addikt
válasz
Pityke78 #2802 üzenetére
1. Nem sok mindent és mégis elég dolgot ahhoz, hogy egy jó beállítással akár másodperceket nyerj egy körön. Ehhez a korábban linkelt oldalon találod meg az alapokat, itt.
2. Azt hiszem, hogy long weekend vagy ilyesmi a beállítása egy teljes hétvégének, ott van szabadedzés meg minden.
3. ezt ha nem gond nem részletezem. annyi tartozik hozzá, hogy SC nincs, csak 20%-os versenyhossznál, vagy ennél hosszabb futamokon, illetve 20%-os futamtól van kötelező 1 boxkiállás.
4. Multiplayer menüben kell szerókhoz csatlakozni, de ne a qucik meccseket válaszd, hanem azt hiszem a custom vagy ilyesmi lenyíló menüt.
-
Pityke78
őstag
válasz
Steady74 #2801 üzenetére
Áááá, rengeteg kérdésem lenne. Én még teljesen friss hús vagyok ebben a témában, tegnap sikerült feltelepítenem, futottam pár kört, de még igazából nem nagyon igazodtam ki a lehetőségeken.
1. miket lehet állítani az autón, ezek mennyire fontosak
2. hogyan lehet gyakorlást futni, rendes futamot, időmérővel, rendes évadot
3. mit jelent a 10% - 20%-os futamhossz
4. hogyan tudok majd esetleg hálózaton keresztül versenyen részt venni (ugye azért ennek biztos van feelingje) stb.Első körben ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Path of Exile 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G15 gamer laptop, i5-10300H, GTX 1650 Ti, makulátlan állapotban
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 SHADOW 3X OC EDITION - Új, 3 év garancia - Eladó!
- IdeaPad Gaming 3 15IHU6 15.6" FHD IPS i5-11320H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új elekrtomos rollerek és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- FÓLIÁS, szinteÚJ SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 512GB 1 év gar.
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest