Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mire van szükségem: WiFi Bridge, Access Point, Range Extender, Mesh?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem értem miért.. Én custom-on hagyom, kormány gombbal lépek be és nem laggol..
Amikor másodjára raktam fel a gémet, ugyan úgy lőttem be, ahogyan addig volt de mégis katasztrófálisan videlkedett a force feedback.
Össze vissza rángatott, kanyarban bearagadt, balra vagy jobbra húzott, magától akart venni néhány kanyart...teljesen oda volt..
Újraindítottam a gémet és egyből megjavult...sőt... szerintem valami elképesztően jó lett..
Szerintem ha sokminden mást nem is, de az irányítást azt nagyon eltalálták a készítők. -
Steady74
addikt
válasz
Steady74
üzenetére
Ha a kormányról nyomom a gombot a játék elején, akkor kifagy a játék a checking storage device résznél. Ha enterrel megyek be, akkor ok, kivéve hogy elfelejti a beállításomat, ami volt.
Rohadjon meg ez az egész sz@rkupac, kezd a törpöm tele lenni vele... és még nem indultam multiban, remélem a live is hasolnóan f@sza lesz....
-
s1ru2
aktív tag
válasz
Trihorn
üzenetére
Mindenki nevében én is köszönöm a setupokat. Amiket magamnak próbálgattam azokkal sem mentem rosszul, de ezek űberelnek
TT- ben 3-4 másodpercet bőven hoznak. Sőt esőben is megfelelőek nekem . (esetleg egy kis + leszorítóerő nem árt) Montreali setupoddal 1.14.5-1.15 közötti köröket simán lehet hozni szakadó esőben GP időmérőn, napsütésben 1.08 eleje. -
v!ct0y
veterán
válasz
werszomjas
üzenetére
Torrentről leszedted a játékot és annyi ?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74
üzenetére
150%-nál tovább nem engedi húzni, hiába, ez még csak béta verzió

Köszi, és Neked is Trihorn

(#1557) snoopy: pedig az Ascari első felét jobban is le lehet csapni, és akkor se büntet. nekem se szimpatikus, de ha a leggyorsabb akarsz lenni, meg kell keresni a játék korlátait

-
Ricsiii1992
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
, én 1:24.4 alá nem tudok menni (versenyen). -
werszomjas
addikt
Volt itt korábban szó a 3600FT-os F1 2011 LIVE kódról.
Jelentem én vettem, és tökéletesen megy, danih kollega abszolut megbízható, szóval aki még nem vette volna meg, 3600ft-ot tutira meg kell hogy érjen mindenkinek

Ja, aki akar vegyen fel live-on: werszomjas néven vagyok
-
fess
őstag
válasz
pcguru1
üzenetére
igen az a legdurvább.nem lehet h bill-el sok kis gyors fordulatot hozol létre és azért kopnak el hamar?
melbourne: front/rear:3/2
balance:49/51 pressure:medium
front/rear:8/8
front/rear: 1/1 ; front stif/rear stif:9/9
gearbox: az alaptól 1 kockával jobbra mindegyiknél
camber front/rear: 3,20/1,20
toe front/rear: 0,12/0,41
fuel map:mix 3próbáld ki ezt milyen,ha így jobb akkor majd beírom a többit is.
-
válasz
Trihorn
üzenetére
Hatalmas köszönet és tisztelet!

Halkan, lábujjhegyen szeretném csak megkérdezni, hogy majd várható a többi is? Esetleg esős beállítások?
Jaj, kicsit szégyellem magam, de annyira jó volt a melbourne-i beállításod, hogy azóta Trihorn setup függő lettem
. Addig nem vagyok hajlandó menni egy pályán, amíg nem kerül ki az általad kitesztel beállítás
Természetesen mások jó beállításait is szívesen kipróbálnám 
-
pcguru1
őstag
Pont az elsö 4 pályához kéne beállitás mivel most kezdtem a karriert,nem kormányal játszom sajnos hanem bill-el.Egyébként valahól azt olvastam hogy a 2011-ben az eröviszonyok megfelelnek majd az eredeti F1-el.Viszont akkor hogy lehet az elsö 5-ben lenni legend szinten,az a legdurvább ha jól tudom nem?
-
nepszter1
addikt
Az f1 2010 ben volt beállításokból egy jegyzettömböm , minden pályára és természetesen eső/száraz pályára esetleg nincs valakinek ez meg a f 2011.hez?
-
pcguru1
őstag
Végre volt idöm kiprobálni a játékot karriert kezdtem a force india csapatnál,ez a verda valami borzalom(kers van benne)a lágy gumikat eszi mint én a hamburgert
Egyszerüen a 2.kör végétöl alig tudom a pályán tartani a verdát,ja és nem mindig engednek el a lekörözött versenyzök,pedig állitolag ezt a hibát javitották. -
törölt tag
én miért nemtudok Szuper lágy Pirelliket használni?
... csak lágy,kemény,átmeneti és eső gumik vannak! hol a szuper lágy?? 
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A mindenit Uram!!
Nagyon brutál kör lett, grat! 
Én még adós maradtam egy Shanghai setuppal és végre sikerült jól belőnöm rá a kocsit.
Idő hiányában a körömben maradt jópár tized de setup az szerintem remek..Setup:
Wings:10-11
Brakes: 47-53 High-Large
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1
Springs: 11-11
Gears: 1:145 2:175 3:203 4:228 5:256 6:292 7:340
Camber: -3.5 -0.7
Toe: 0.12 0.35 -
Motaba78
addikt
Mostantól vagyok, ha valaki gurulni szeretne.
-
snoopy
aktív tag
Azért lehet Charlie Whiting törölné ezt az idő a 8-as kanyarét, ha szőrözni akarnék, de hát ez egy csak egy játék és megengedi.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Húúú. hát nagyon nagy gratula!!! Szép kör!!
A csúszkán van még hely egyáltalán a tapadás növelésére?

-
Motaba78
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nekem nagyon nem jön be ez a kameraállás, kanyarban a kormány meg a kéz kitakar mindent, az életben nem ennyire rossz a kilátás, saját tapasztalat.(Alonso renaultjában próbáltam anno, de persze csak a kiállításon.
) -
Motion_Blur
félisten
Monza TT 1:15.508: [link]
Sajnos csak replay, de belső kamerából látszódik a DRS/KERS használat + a sebesség.
Setup a videó alatti leírásban

-
MC HOBO
aktív tag
Re: üzemanyag:
Köszi mindenkinek az infokat, bár ezeket én is tudtam...

Igazából csak egy észrevétel volt, amit megosztottam Veletek. Szerintem jobb lenne, ha be lehetne állítani az üzemanyag mennyiségét a versenyre... Így, akinek "nagyobb a talpa", az bevállalhatja, hogy nehezebb autóval indul, de kitart a benya a végéig...

-
DigitXT
félisten
Azért az milyen már, hogy Sepang 3. kanyarjában (esőben) megcsúszok,
ki a kavicságyra és a laza csúszás közben fejreáll az autó. Kavicságyban.
Fejre áll. Mert olyan jól megtapad ott a kerék, meg az F1-es autók amúgy
is a borulékonyságukról híresek, nem? Akartam videót lőni róla, mert ilyen
nincs, csak az Alt + Enterből nem szeret visszatérni a játékba, a FRAPS
meg nem futott a háttérben, szóval kifagytam belőle a francba. Szuper.
-
snoopy
aktív tag
Ez a kormány lag amiről beszéltek az csak ilyen későn reagál a tekerésre vagy esetleg kihat valamelyest a motorjára is? Mert azt nem hiszem, hogy túl jót tenne neki, ha valami akadozást idézne elő benne.
-
Đusty
addikt
válasz
jozsi252
üzenetére
Igen lementettem, újratettem, de a setupok nincsenek meg. Igaz a live-ot nem mentettem de a rendszer maradt csak a progit tettem újra ezért nem értem, és hát pont a setup a lényeg ami nagyon hiányzik. A béna cm nem oldotta meg, hogy simán másolhatóak legyenek most írhatom be újra az egészet. De legközelebre jó lenne kimenteni valahová, csk tudnám hol van.
-
jozsi252
veterán
"c:/users/fhnév/documents/my games
de ha rendszert raksz újra akkor a gfwl miatt ezeket is mentsd le
:\Program Files (x86)\Common Files\microsoft shared\Windows Live\ -az egész könyvtárat másold el
c:\Program Files (x86)\Common Files\Windows Live\.cache\ -az egész könyvtárat másold el
c:\Users\***felhasználóneved***\AppData\Local\Microsoft\ -ebből a könyvtárból a ”GFWLive” és az “XLive” mappa kell
c:\Users\***felhasználóneved***\Documents\ – ebből kell nekünk a “GFWLIVESetupLog.txt” és a “GFWLIVESetupLogVerbose.txt” file-ok és kell még innen a játékmentésed…'by (#1469) fess
-
dergander
addikt
Üzemanyagot lehet spórolni is,kevesebb kers használat nem használod a gázt tövig,higgyétek el lehet bőven spórolni nekem volt már 100% versenyen az utolsó körbe elfogyott de okos lettem és sporoltam és böven kifutotta a versenyt szóval ez vezetői hiba nem játék,és erre nemkell patch!
A valóságba is ha nézel tv-t szolnak a pilótáknak hova tekerje a kakót mert ha nem spórolnak akkor nekik se futja ki,tegnap érdekes módon Buttonra rászóltak a futam vége elött nyomjon mindent fel maxra,a mérnök látja hogy van elég benya akkor miért ne...
ez a magyarázat az üzemannyag fogyasztásra,akinek nem tetszik,az ne is játszon 150liter üzemanyag spórolva van nem csutka használatra
-
Đusty
addikt
A setupokat hova menti ez a szutyok progi?
-
PiE137
senior tag
-
fess
őstag
ezek az alligment-ek hogy is vannak? camber front-nál -3,50,rear-nál
-1,50 adja a legjobb tapadást,a szögeknél meg a 0,15 és a 0,50? -
polonic
félisten
Ne ott vegyed a pontokat. Ott jóval drágább.
livekodok.com-ról vásárolj.De miért szeretnél? Nem terveznek dlc-t a játékhoz. Vagy máshoz kéne?
-
PiE137
senior tag
Xbox live-on fizetett már vki pay pal-al?
Venni szándékozok 1000 MS pontot, és az érdekelne, h elég biztonságos csatornán kezelik-e az adataimat, meg merjem-e venni bankkarival...
Mondjuk magyar boltokba is árulnak beváltó kódokat, csak sokkal drágábban....
-
D.Orion
veterán
válasz
MC HOBO
üzenetére
1-2-3 gombokkal tudod állítani az üzemanyag keveréket a motorban, illetve azt, hogy milyen gumit rakjanak fel a box-ban. Ha jól rémlik, akkor a hármas a "leggyorsabb"keverék. Ha kirakod a képernyőre a car status-t, akkor ott láthatod, hogy pl üzemanyag szinten pluszban vagy minuszban vagy versenyen. Az erős keveréket én pl a rajtnál szoktam használni meg ha előzni akarok, vagy valakit utolérni. Ha csak simán "kocsikázom", akkor legszegényebbe is visszarakom.
-
PiE137
senior tag
válasz
MC HOBO
üzenetére
Ez azért elég valóságos, mert ott is figyelniük kell, h ne fogyjanak ki...
A car status harmadik fülét be szoktam lőni a verseny egész időtartamára. Alapba +1 lap-al indul az üzemanyagszint. Ha visszaáll optimal-ra, akkor már óvatosabban kell menni. El kell váltani piros (v néha már zöld) ledeknél, nem szabad mindig liláig húzatni, és akkor kitart. Vagy akinek kézre áll, a gyorsmenüben átdobni soványabb keverékre a motornál...
Melbourne mondjuk el lett szúrva sztem mindenhogy, mert ott akárhogy spórol az ember, legkésőbb a célegyenesben ledadog... De a többinél eddig nekem kitartott... -
polonic
félisten
-
giigz
veterán
En pedig kezdhetem elölről a karriert. Pedig mar a Hungaroring következett volna... Nem hiszem el, hogy ennyi bug van a jatekban. Egy patch jo lenne mar.
-
MC HOBO
aktív tag
Lehet, hogy volt már róla szó, de nem nagyon találtam: minden versenyem végére kifogy az üzemanyag, a végén éppenhogy célba tudok érni. Nem értem, miért nem lehet belőni az üzemanyagszintet a versenyre is, ahogy az időmérőre...

Nektek nem volt még ilyen?

-
D.Orion
veterán
No eljött a hétfő és a meló ideje, azt hiszem szerdánál előbb nem lesz szabadidőm játszani.

-
Steady74
addikt
válasz
D.Orion
üzenetére
Ja nem

Vixen ausztrál idejéhez szólt volna a kérdésem, milyen brutál időt futott.
Motoba: Meg fogod majd ismerni, hogy teljesen felesleges az AI multiban való alkalmazása. Buták, rosszul vezetnek, és pl. éppen mikor az első helyért hajtasz, és le akarod körözni pl, és nem enged el, versenyez veled, no akkor fogod őket megutálni. Inkább tolom 2-3 fős szeróval hús-vér emberek ellen, mint AI-val.
-
Xirtam
veterán
Ott van pedig. De nem kell az AI. F1 Game Hungary-t mi szolgáltuk ki és bőven 100+ játék került eladásra PC-re. Én folyamatosan magyarokkal játszok 16/16!

-
Motaba78
addikt
na igen Viper kolléga nagyon nyomta, Melbourne-be körönként 5s-t tolta nekem

oks akkor tőled bocs, a ráfutásért.
a francia srác is löködött rendesen a Hungaroringen
, le is csapta az első terelőmet.persze tolhatunk én szeretném, meg hallotam mondtad a beállításokat is
ezek is érdekelnek.
Te kormánnyal tolod? -
Xirtam
veterán
válasz
Motaba78
üzenetére
Rám szaladtál!

De nembaj, Inkább az a német srác aki agasztott egész futamon. Olyan köridőt ment, hogy kamilláztam. Rontotta csak a statisztikámat!

Ha van kedvetek tolhatunk egy igazit valamikor. Csak mert a külföldiektől akiknek 100-as a pingje agyvérzést kapok. Meg a sportszerű vezetésüktől is!

-
polonic
félisten
válasz
Ricsiii1992
üzenetére
Nem, az úgy nem lehetséges.
Legalábbis úgy gondolom.
A replay fájl csak egy amolyan átmeneti tároló lehet. -
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az igen.. Az a fránya net engem is megszivatott tegnap.
Mentem még pénteken pár kört Monzán, de még az 1:17-be sem sikerült becsúsznom, úgyhogy az az 1:14 számomra még nagyon messze van..
-
Steady74
addikt
milyen idővel futottad meg?
-
D.Orion
veterán
válasz
Serpiko
üzenetére
Bocsánat, hogy beléd rohantam Singapore-ban, de már nem tudtam megállni annyira hirtelen kerültél elém a kanyar után. Nem tudom ki volt a haverod, de a végére már megfájdult a kezem a sok gépészkedéstől, de sajna kétszer is sikerült odacsapnom az autót, míg ő kevesebbet hibázott.
Üdv.: pHeetR
-
DigitXT
félisten
DX11-ben van árnyéka az autóknak az aszfalton?
DX9-ben, amit lehetett feltoltam maxra, de kívülről olyan, mintha az aszfalt fölött siklanának a kocsik, semmilyen árnyékot nem vetnek. Belülről nem nagyon zavar, de replay esetén illúzióromboló. Azért gondoltam, hogy megkérdem, mert láttam már karón varjút, pl. bizonyos effekteket csak a DX11-es kód támogat a DiRT2-3-ban is. (Mondjuk eddig ilyen drasztikus különbség sose volt, már ha ez azért van egyáltalán, és nem driverbug: esetleg frissítsem a drivert, hátha?
Vmi 266-os van fent, úgy emlékszem, az meg már viszonylag régi...) -
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Látom alakul a monzai időd! Grat az első helyhez!

Én nemrég értem csak haza, hulla fáradt vagyok, sajnos nekem már ma sem lesz játék..
Délután még az élő futam előtt játszottam egy kis TT-t Melbourne-ben, kb. 6-7 kör után nekem is sikerült megcsípnem ott az első helyet. -
polonic
félisten
válasz
Ricsiii1992
üzenetére
A játékból nézd vissza.
Esc menü, instant replay.
Vagy tán a verseny végén is van lehetőség. Ezt hirtelen nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák

- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, én 1:24.4 alá nem tudok menni (versenyen).
... csak lágy,kemény,átmeneti és eső gumik vannak! hol a szuper lágy??
Biztos jobban látszana a pálya, de mégse lenne olyan "vezethetetlen" nézet (visszajelzés híján: kontrollerrel játszok), mint a TV-s...
Nekem 20%nál karrierben bejött, sőt akkora buli volt hogy piros zászló és új rajt volt.