Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atish19
őstag
válasz
nyesteb #1911 üzenetére
Gyári kábel 25W-ig jó és ez a telefon maximuma is szóval jó lesz hozzá. Ha csak ehhez a telefonhoz kell és mást nem akarsz tölteni akkor itt egy jóáras gyári 25w töltő is amihez adnak kábelt is. [link] Ha nem gond a szín még kicsit ezen is tudsz spórolni ha fehéret választasz
-
nyesteb
tag
válasz
Atish19 #1907 üzenetére
Kipróbáltam. Ha a másik töltő kábelét rákötöttem, egyből elkezdett villogni az usb rákapcsolva, leválasztva. Nem szakadt meg, folyamatosan ezt csinálta. Újraindítás után megszűnt. Másik kábellel ment rendben, csak az nem gyorstöltős, így nem játszik.
Adtak gyárilag kábelt a telefonhoz, csak töltőfejet nem. C-s kábel, az jó lesz hozzá? Veszek egy C-s töltőfejet az ajánlottak közül, ahhoz hozzá lehet kötni, vagy vegyek kábelt is, melyik a legjobb megoldás?
-
gerner1
nagyúr
válasz
nyesteb #1909 üzenetére
Akkor, attól függően, mennyire tervezel esetleg előrébb ... :
- Gyári, 25W & 45W -os töltők : LINK .. - ahol, azt írják "bulk" : ahhoz nincsen kábel .
- Több topikban is pozitívan emlegetik, ezt az ikea -s töltőt : LINK .. - Ehhez sincs 3A, vagy 5A -re hitelesített kábel, szóval azt még külön meg kell venni .
- Baseus GaN5 Pro -
Atish19
őstag
válasz
nyesteb #1905 üzenetére
[Ez] szokott lenni a sláger hozzá. Ha nem vagy árérzékeny vagy kell a több kraft akkor [ez] is egy jó portéka. Én ezutóbbit használom. Ha olcsóbban szeretnéd megúszni vagy ragaszkodsz a gyárihoz akkor pedig itt van [ez]. Ajánlott még mellé 100W-os Baseus Cafule kábel is amivel biztosan megy a gyorstöltés. Azért mielött veszel valamit próbáld ki egy másik töltővel is. Nekem gyanúsabb, hogy a telefonnal lesz valami bibi.
-
nyesteb
tag
válasz
Chris0321 #1902 üzenetére
Szia!
Erre gondoltam én is. De a beépített akku figyelő semmi érdekeset nem mond. Teszek fel valami progit, ami kicsit részletesebb, hátha az segít.
Csak az a fura, hogy ebben az esetben tapasztalom csak ezt a merülést. Ha nincs rádugva usb cucc, akkor nem merül vészesen. -
nyesteb
tag
Sziasztok!
Még csak 2 hónapja van meg az A55-öm, előtte sosem volt Samsungom, így lehet, hogy ez ilyen, de azért megkérdezem.
Jelenleg még a korábbi Xiaomi töltővel töltöm a telót, 33W-os, megy is a gyorstöltés. Ellenben, ha este teszem fel és rajta marad reggelit, a töltő hosszabbítóját kikapcsolva reggelre szépen merül a telefon. Sőt, most éjjel újraindítási loop-ba került, elindult, lefagyott és újraindult. Egyszer sikerült elkapnom még lefagyás előtt és kikapcsoltam a telót, visszakapcsolva megszűnt a probléma.Mi lehet ez? Miért merül, ha bent marad a töltő? Mi volt ez az újraindítási mizéria? Ki lehet deríteni ezt valahogy?
Köszi!
-
Sziasztok. Tesómnak ilyen telója van. Ma nem akarta elfogadni neki a feloldó mintát,de nem engedte a kódot se beírni, ujjlenyomatot se. Aztán letiltotta 1 órára,majd elfogadta. Ez másnál is fordult már elő?
-
gerner1
nagyúr
Lehet, ismét előtérbe kerülnek a 3rd-party NiceLock & Fine Lock lehetőségek :
-
dzf007
aktív tag
Újabb google play rendszerfrissítés jelent meg!
-
dzf007
aktív tag
Új google play- rendszerfrissítés letölthető!
-
Redneck
nagyúr
Nekem annyira nem jött át az akkuidő. 1.5 nap max, pedig pár hete használom, és nem vagyok nagy telefon nyomkodó. Az 5 éves A50 is tudott 1 napot, újonnan meg 2-3 naponta töltöttem.
Tudtok megbízható appot, amin egyszerűen látszik az üzemidő/SOT? Mert ez a napokra, órákra, alkalmazásokra lebontott gyári megoldás, átláthatatlan.
-
sbalu1
senior tag
Az akksi ideje nekem is tetszik az A55-nél, 2napot én is ki tudok hozni nála.A 4 éves A52- már csak max. másfél nap sikeredett.
-
bossbob
tag
válasz
Potyka03 #1886 üzenetére
Én jobb futást várok, pontosabban akksi időben javulást és optimálisabb erőforrás használatot.
One UI 7-nél például majdnem mindenhol lecserélik a grafikus API-t Open GL-ről Vulkan-ra, lehet hogy ez a hétköznapokban nem lesz észrevehető, de én például PC-n sok javulást vettem észre Vulkánt használó játékoknál, főleg régebbi hardveren. Ha ezt a Samunak sikerül rendszer szinten alkalmazni akkor csak annál jobb.
Tudom itt most a hozzáértők elkezdhetik írni hogy ez az adott programtól függ, de ez mégis egy olyan Feature amitől papíron várhatunk valamit. -
Potyka03
senior tag
válasz
bossbob #1882 üzenetére
A5x szériánál baromira mindegy.... megkapod az új ikon pakkot,meg egy picit gyorsabb lesz és 15-ös számot kap az android felírat mellé s kb. ennyi
Szerintem akkora lényeges funkciók nem lesznek benne. Ha visszagondolok az A53-som kezdetleges One UI -hoz képest akkor túl sok változás nem volt
Max amit tudok említeni az hogy megkapta a képekről törölhető tárgyak/személyek funkcióit
-
-
bossbob
tag
Samsung=Halogatás ha júliusban kapunk új androidot akkor sokat mondtam. Link
-
Sanyi.mTs
addikt
Hol tudom megnézni, hogy a mobilom hotspotához milyen eszközök csatlakoztak?
-
nekem jött frissítés, 282 MB
-
Dan77
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet beállítani, hogy a különböző alkalmazások, különböző hangokkal jelezzenek? -
Lootolok
tag
Sziasztok!
Az normális, hogy alig több, mint fél éves készülék akku ideje, szinte egyik pillanatról a másikra érthetően lecsökken?
Napokban vettem ezt észre.
Köszi! -
sbalu1
senior tag
Van annak valami módja, hogy a beépített Samsung naptár automatikusan szinronizálja a saját feladatokat egy másik mobil eszközre (Telefonról-Tabletre)?
-
sbalu1
senior tag
Szerintetek szükséges még a Fejlesztői beállításokban az OEM-feloldás engedélyezése?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
zsolesz967 #1843 üzenetére
Liquid Air?
-
bossbob
tag
válasz
zsolesz967 #1843 üzenetére
Nekem is az a kedvenc
-
Dave1984
őstag
Jött áprilisi frissítés,de csak biztonsági
Nem ebben a hónapban kéne az Android 15nek érkezni?
-
O01 nyugger
újonc
Sziasztok! Volna egy problémám,hátha tudtok megoldást javasolni.Van egy huawei gt1 okosórám,és hiába próbálom nem sikerül csatlakoztatni a galaxy a55 5g -s telefonnal.Ha van valakinek használható ötlete , ne tartsa vissza.Előre is köszönöm a segítséget. Üdv és további szép napot.
-
Dan77
tag
Hogy lehet beállíttani, hogy chrom böngészőben nyissa meg az oldalakat?
-
sbalu1
senior tag
Pl. én a kezdetektől GoLauncher UI-t használok , mert a gyári nem tetszik.A régi GoLauncher appot engedte feltenni, de hozzá tartozó glass ikonpakkot már nem.Vagy PixelPhonét, vagy a Pocket Informant appokat se engedi.
-
gerner1
nagyúr
Akkor adódik a kérdés, hogy az auto blocker kikapcsolása után sem megy a kérdéses APP -ok telepítése ?
-
sbalu1
senior tag
Sziasztok!Nagyjából sikerült belaknom az új A55-ömet.Tetszik a teló.Ami nem ment az néhány alkalmazás az előző A52-ről, amiket szerettem használni, mert az új rendszer nem engedi feltelepíteni őket.Tudtok valami külső apk csomagtelepítőt ajánlani, amivel megkerülhető ez a probléma?
-
Chris0321
veterán
-
gerner1
nagyúr
válasz
Chris0321 #1816 üzenetére
Nálunk, kikapcsolt készüléknél, 1% -ról ⇒100% -ra, a Samu 3A -es kábellel, és az eredeti Samu (PD & PPS) 25W -ossal: 84perc volt nálunk a teljes töltési idő, a méréskor. A legújabb T4511 -es 45W -os Samuval (szintén PD & PPS) pedig: 75perc.
"Lenne valakinek ötlete, hogy mi lehet az oka ennek a töltési sebességnek?"
- Különbséget adhatja, hogy a nem Samu töltő, esetleg nem tudja úgy szabályozni (PD & PPS) a töltési teljesítményt. Vagy, a készülékhőmérséklet volt/lett magasabb a töltés során, és ilyenkor jobban visszavágja a töltési teljesítményt, amellyel pedig növekszik az ideje,. Vagy a töltés közben hosszabb ideig bevolt kapcsolva a kijelző . Ugyanakkor, nem zárható ki, hogy a kábel (esetleg) mégsem oké ... -
Chris0321
veterán
Samsung a56-ossal kapcsolatos lenne a kérdésem.
30%-ról 100-ra 1 óra 20 perc alatt töltött fel, amit szerintem sok. A töltő és a kábel nem gyári, de úgy emlékszem a kábel a gyengébb 30 wattos töltési teljesítménnyel. A töltőfejen van egy kijelző, azon nem mutatott csak max. 15 watt felvételt.
Lenne valakinek ötlete, hogy mi lehet az oka ennek a töltési sebességnek? -
-
Balint812
lelkes újonc
válasz
Klusi86 #1811 üzenetére
Igen, frissítve van. Privát DNS automatikuson volt, azt teljesen kikapcsoltam. Nem használtam költöztetőt. Mind a 3 alkalmazásnak töröltem az összes adatát, és újratelepítettem őket. Ezek után a Google Térkép megjavult, mostmár wifiről is betölt az utcakép. A Google Drive nem lett jobb, ugyanúgy nem tölt be semmit, olyan mintha offline állapotban lenne, de nem ír ki hálózati hibát. Az OTP mobilbankban annyival javult a helyzet, hogy a belépési képernyőt behozza, de a biometrkius azonosításnál csak tölt folyamatosan. Ez az utóbbi két alkalmazás mobilnetre váltáskor azonnal tökéletesen működik. USB kábeles wipe cache is megvolt, de sajnos változatlan a helyzet. Pl. Youtube, Chrome, a legtöbb alkalmazás tökéletesen működik ahogy kell is. Nem értem mi történt tegnap, hogy egyszer csak nem működik rendesen...
UI: észrevettem, hogyha a Driveban hagyom a telefont, hogy töltsön be egy képet akkor hosszú percekig csak tölti, majd miután 2 percnél kikapcsol magától a képernyő, és visszanyomom, akkor mintha észheztérne az alkalmazás és kicsit lassan, de legalább betöltenek a dolgok... Olyan, mintha valahogy le lenne korátozva a wifi alacsonyra ennél az alkalmazásnál
-
Balint812
lelkes újonc
Na vajon mi lelhette ezt a telefont.... tegnap észrevettem, hogy mobilnetről nem akar betölteni semmit. Mobilnet ki és bekapcs nem segített. Újraindítottam a telefont, utána tökéletesen működött. Hazaértem, wifi is működött rendesen. Estére feltűnt, hogy Google maps utcakép nem tölt be, google driveon a képek nem töltenek be, illetve az OTP mobilbank sem. Ha átléptem mobilnetre, úgy mindegyik be is töltött, ahogy kéne. Wifi ki-be, telefon újraindítás és wifi beállítások visszaállítása sem segített. Valaki tapasztalt már hasonlót? Mi lehet a megoldás? 3 hete van meg a telefon...
-
Delerium
senior tag
válasz
fontalaci #1804 üzenetére
Mindkettőt használom jelenleg, a Poco HyperOS pörgősebb mint a Samsung OneUI6.1, majd a 7 egyszer, a Poco már Android 15. Az animációk néha döcögnek az A55-ben amikor megnyitsz alkalmazásokat, az X6 Pronal ez sokkal ritkább. Az ujjlenyomat olvasó is gyorsabb ha ez valakinek számít és ha picit megmozdítodna telefont az olvasó gyűrűje azonnal felvillan, ezt hiányolom nagyon az A55-ből, a felemeléses kijelző rosszabb nekem. Kamerában én mint amatőr nem vettem észre különbséget. Az akku az A55-ben a saját tapasztalatom alapján tovább bírja, de gyengébb is az Exyons mint a Dimensity. Az X6 Pro kávái kisebbek, a Poco emiatt kisebb is, viszont anyagminőségben az A55 jobb, nekem a fekete X6 Pro van, műanyag hátlappal. Az X6 Proban nincs jól működő always on, az A55-ben van. Az A55 telefon szinten sokkal nehezebb mint az X6 Pro. Nagyjából ezek a tapasztalataim, mindkettő 8/256-os, a Poco fél éves a Galaxy 1 hónapos. A Samsunghoz nincs töltőfej, tok. A Pocohoz amikor én vettem adtak 67wattos gyorstöltőt, a Samsung csak 25 wattal tud tölteni.
-
fontalaci
kezdő
Szerintetek melyik a jobb az A55 vagy Poco x6 pro? E kettő között hezitálok második telefonnak.
-
Redneck
nagyúr
válasz
gerner1 #1800 üzenetére
Ezeken már túl vagyok, de köszönöm!
stanley00:
Minden a legfrissebb, minden értesítés be van kapcsolva, a Gmail-hez tartozó dolgokat külön átnéztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Konzervatív és drága lett az A55, közel egy sokkal jobb Galaxy árához.
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest