- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Home server / házi szerver építése
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #8525 üzenetére
Van benne ráció, kérdés, hogy az MS mikor szünteti meg a Live supportját. Bár lehet hülyeséget beszélek
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant-- #8515 üzenetére
Steam-en fent van, regelsz, és töltöd
-
Steady74
addikt
Több dolog miatt is ezt a beállítást választottam:
- nem elfáradni akarok egy verseny alatt, hanem élvezni azt, és igen, lehet érezni az autót így is, az idők ezt igazolták
- este 10 után szoktam játszani, mikor a család (2 gyerek) alszik, nem akarom az asztallapot szaggató FFB-vel zavarni az álmukat. Kerékvető effekt pl 10% csak épp emiatt (environment vagy mi a szösz)
- vigyázok a kormányra
- ez illik a vezetésemhez -
Steady74
addikt
válasz
Feribacsi555 #8473 üzenetére
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #8468 üzenetére
210°.
-
Steady74
addikt
Próbálj meg NAGYON finoman kigyorsítani, figyeld a motor és a gumik hangját. Ha nem csúszik a fara, nem tolja az autót keresztbe, akkor jól csinálod. Erre figyelj. Ha viszont "TT" módban sem megy, akkor nem tudok tanácsot adni. ott úgy tapad az autó, mint az álom (by Rolly
.
-
Steady74
addikt
Ja, ok.
Próbáld meg, hogy az összes segítséget kikapcsolod, illetve a szimulációkat meg be. Úgy menj pár tíz kört egy pályán, a kigyorsításokat tojáshéjon, a fékezéseket nagyon óvatosan, és hidd el, pár kör alatt rá fogsz érezni.
Ha ez már megy, akkor szim all off, és kész is van a történet.
-
-
Steady74
addikt
válasz
Mr.Mercury #8386 üzenetére
Na akkor hajrá! A 2012-ben találkozunk!
-
Steady74
addikt
válasz
Mr.Mercury #8384 üzenetére
Biztos motort cseréltek az autódban amíg távol voltál
Amúgy hallottam ilyeneket régről...
-
Steady74
addikt
válasz
Mr.Mercury #8311 üzenetére
Az AI beállítástól függetlenül iditóta. Lekörözésnél: féktáv előtt lehúzódik az ideális ívről, majd mikor utoléred, abban a pillanatban visszavált arra.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #8290 üzenetére
Szerintem is, lol, mekora lesz
-
Steady74
addikt
válasz
Mr.Mercury #8288 üzenetére
Javíthatnak, de nekem az jön le, h leszrják. Eddig az első két részt a megjelenés napján megvettem, rengeteget játszottam velük. De nem bízom benne, hogy alapvetően változtatni fognak. Akkor már inkább poénos-figurás F1.
-
Steady74
addikt
válasz
Mr.Mercury #8285 üzenetére
Azért jó lenne, ha egy rendes programot tudnának írni az F1-re... ez viszont szórakozásnak jó lesz.
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #8159 üzenetére
hát mindjárt gondoltam, hogy nem a közös gőzfürdőzés
Maradj kint, mert akkor legalább lesz kihez kimenni nyaralni, gut? Meg hát onnan is lehet tolni! GRID nosztalgia jegyébel Race 07-ezünk, és hát spa-n menni meg nürin lacettivel, komoly emlékeket ébreszt.
-
Steady74
addikt
Rolly: Na ja semmire sem vágyom jobban Azért ne mondd már, hogy erre nem vágynál jobban?
Én inkább az utóbbi(ak)ra szavazok mindig-minden körülmények között
Kitartást kívánok amúgy, és gyere minél hamarabb haza, vagy legyen minél kisebb a honvágyad, és keress egy rakat pénzt, mert ami itthon van, az...
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #8067 üzenetére
Sztem a race 07 már nem kapható, így a race on jöhet szóba (2K körül van).
100% futamban benne lennék, de 2 hétig nem lesz gépen, szal részemről negatív.
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #8041 üzenetére
Van ez így
Magam rákaptam a túraautós versenyekre, race on játékkal, 2000 Ft volt, steam-es, online szépen fut, igaz a grafika hagy kívánnivalót, de nem annyira ultragagyi, viszont a szimulációs része kifejezetten jó. Ha van kedvetek, jöhettek.
Monzában és Imolában Pepi (
) barátommal hatalmasakat szoktunk menni, AI-val feltöltött mezőnnyel, és komoly küzdelmek vannak, nagyon durván jól vezetnek.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #8024 üzenetére
Téged is látni?
:
Mi újság van?
-
Steady74
addikt
válasz
settenkedő #8011 üzenetére
2007...
frissítsd a live-ot, futtass mem-tesztet, VGA driver update... -
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #7874 üzenetére
Kihagytam én is kb. 1 hónapot, megmondom őszintén, már játszani sincs nagyon kedvem...
Ezek szerint már kint nyomod, gratulálok, ha van kedved priv-ben írhatsz, hogy mizu van, hogy megy a sorotok, stb. Gondoltam szóltok, mielőtt mentek, és akkor mehettünk volna, de ha jössz haza, akkor bepótoljuk! Vigyázzatok Magatokra!!!
-
Steady74
addikt
Így mentek Ti is?
-
Steady74
addikt
Készüljünk a szezonra! Egy remek interjú a legjobb arccal
Érdemes magát az interjút is megnézni, haláli ez a gyerek!!!
-
Steady74
addikt
válasz
Feribacsi555 #7864 üzenetére
Annyira sajnáltam szegény Norbit... 7 körön keresztül annyira profin vezetett, hiba nélkül, hogy az valami hihetetlen. A rajtja az valami brutálisan jó volt, profin védekezett, de egy krva galamb miatt elszállt a versenye. Első biztos nem lett volna, a shevik nagyon gyorsak, de megszorongatta volna őket, az biztos. remélem a GRID2-ben nyomunk majd ilyen futamokat
Ace: szerintem nincs, max, ha feltolsz mindent ultrára. Tetszik az aláírásod: És megint dühbe jövünk, Zsugabubus?
-
Steady74
addikt
válasz
Ace Ventura #7862 üzenetére
Bennem felmerül a kérdés: versenyezni akarsz, vagy várost nézni? Előbbihez nem kell szerintem közönség, utóbbihoz lehet.. 340-es féktávnál, előzés közben pl. Monzában érdekel, hogy van-e néző a lelátón, vagy sem? totál hatodrangú dolog sztem.
Galambot szerencsére nem tettek bele a fejlesztők
szegény Norbi amúgy, nem tudom láttátok-e
-
Steady74
addikt
válasz
hybridsong #7841 üzenetére
Biztosan találsz a racedepartment oldalon is, de ha gugliba beütöd, hogy F1 2011 setup monza dry, csak a példa kedvéért, akkor biztosan találsz a neten is, de azt gondolom, hogy a GC oldalon vannak a legjobb autóbeállítások, másokkal még lassabb leszel.
Személyes tapasztalat, hogy a 7-11, vagy a 8-11 szárnyak jók mindenhová, 45-55 fék, 1-1 magasság, 11-11 rugó, 1-11 balansz, -3,5;-1,5;0,29;0,01 dőlés és összetartással jó vagy mindenhol. Vixen és Motion külön világ, ők nyilván megérzik az ettől eltérő setup hatásait, átlagusernek ezek megfelelnek.
Ha még ezekkel is lassú vagy, akkor benned van a hiba.
-
Steady74
addikt
Én is meggyanúsítalak!!! Látszik, hogy össze van vágva a videó, látszik, hogy levágsz 8 kanyart, látszik, hogy nem is fékezel...
Nem is értem ezeket az embereket, mit csalóznak már megint??? Gratulálok a körödhöz
, szép volt, jókor nyitottad a hátsó szárnyat, talán a 4es kanyar után hamarabb is nyithattad volna az 5ös előtt, lehet, hogy hozott volna még van 1 tizedet... meg 10 másik embert, aki csalóz
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #7823 üzenetére
Igen.
Kevés olyan víz van, ahová járok és kell az állami jegy, ezért inkább kiváltom. Préri tóra nem kell, tavaly ott voltam sokat Pepivel, de egyrészt messze van, másrészt meg párszor felsültem. Van egy tó 1 km-re tőlünk (Dunakeszi kavicsbányató), tavaly ott voltam párszor, vegyes eredménnyel, de legalább a család ki tud biciklizni nyáron, a csajok meg tudnak pecázni egy kicsit. Oda meg kell az állami.
Az idén a Cser tavat néztem ki, éjszakai pecát is lehet nyomni, a nagyobbik lányom meg be van indulva, hogy jön velem!
Oda meg nem kell az állami.
Na szóval így napijegyezek
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #7821 üzenetére
én egy olyan egyesületnek vagyok a tagja, akinek nincs saját vize, sem saját csapat, amit el kellene tartani, így az állami jegy, a tagdíj meg a t@köm se tudja mik 5 000 Ft alatt vannak... csak messze vam, Békéscsabán. Évek óta csak az állami jegyet váltom ki, oszt' csókolom.
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #7819 üzenetére
Megtisztelsz
Annyira megkopott már a tudásom, hogy az valami ihajjj, heti egy alkalmat szoktunk nyomni Pepivel, kb 2-3 óra nagyjából ennyi jut időben. Lassan kezdődik a horgász szezon készülök arra is, angol nyelvvizsgára is készülök (kellene), szóval nem sok időm van.
Nem ígérek semmit, de azt betartom
ha lesz időm, beállítom a Hamacsit, és csatlakozok majd.
-
Steady74
addikt
válasz
JONAS77 #7790 üzenetére
minden év szeptemberében jön ki a gamma, eddig azt hiszem 23-a volt a "nevezetes" nap. Szerintem az itteni társaság jó része meg fogja nézni a rF-t, én is, de ha a szórakozásról, könnyed játékról van szó, lehet marad az F1.
Amit várok nagyon az a GRID2 lesz, jó kis túraautós versenyekkel!
-
Steady74
addikt
Megosztom veletek legújabb élményemet, ami a játékkal kapcsolatos, csak, hogy pörögjön a topik:
Kipróbáltam mik azok a szárnyállások, ami mellett még vezethető az autó, lévén nem találtam megfelelő online futamot. Monza volt a teszt pálya, itt néztem meg mit lehet kihozni a setupokból. A szárnyakat állítottam csak, illetve a 6.és 7. fokozatok áttételét módosítottam, gumi és benya szim on volt.
Mostanában az 5/7 vagy 6/8-as szárnyakkal megyek itt, de megnéztem 8/11, 7/11, 8/6, 8/4- es szárnyakat is. Az a vicc, hogy sebességbeli különbséget nem nagyon találtam egyedül autózva. A bázis pont a Parabolica kanyar előtti féktáv volt. Szinte kivétel nélkül 330 körül a sebesség, a köridők 5-6 tized eltéréssel voltak. A hátsó szárnynál az 5-ös állás a kritikus, itt már az Askari-sikán ráfordításakor keresztbe álltam, akárhogy fordultam rá, a pálya többi pontján vezethető maradt az autó. Egyedül a Parabolica volt kicsit rally-s, de szokható.
Tapasztalat, hogy az alacsonyabb szárnyállással is lehet menni a játékban (Sao Paulo 6/8 simán jó), főleg akkor érdemes így menni, ha sokat kell előzni, mert ha van segítség (DRS vagy szélárnyék), akkor ki lehet autózni a sebesség különbséget. Egyébként a 7/11 vagy a 8/11 tökéletes minden pályára. Ami vicc, de ez van.
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #7773 üzenetére
Óóó, drága fszom tényleg az
Szerencsére eltűnnek a leveseben. Annyi gyalázatosan szar, önigazolást kifejezni vágyó, öncélú cikket, annyi gyalázkodást, annyi sz@rt, amit összehordtak nem lehet nem elfelejteni. Jobb is, h eltűnnek a bús pcsába.
Gocompete forever
(Lóri, ezt ne fordítsd le guglival
)
-
Steady74
addikt
Végre megkezdődött az élet!!!!
-
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant-- #7729 üzenetére
Milyen VGA kártyád van? Az dönti el a kérdésre adott választ.
-
Steady74
addikt
válasz
Feribacsi555 #7710 üzenetére
mega thx!!
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant-- #7706 üzenetére
Nem vagyok kiakadva egyáltalán. Egy rfaktor szintű szimulátorban esetles létjogosultságát érzem annak, hogy a teljes beállítási paraméterhálózat le legyen fordítva, talán segít. De ha valakinek semmilyen vagy műszaki, vagy legalább virtuális autóbeállítási tapasztalata nincs, akkor lósz@rt sem ér azzal, hogy a ride high helyett hasmagasság lesz írva, vagy az anti roll bar helyett ballaszt lesz kiírva. Érted már mire gondolok?
Ha meg tudja, hogy a nagyobb kerékösszetartás jobb egyenesfutást eredményez, nagyobb végsebességet, de lassabb kanyarsebességet, akkor meg tök mindegy, hogy camber vagy toe van a menüben, tudja, hogy hová kell nyúlni, mit kell állítani.
A magyarítást díjazom én is, amennyiben teljes körű. De ha csak félmegoldás, meg hülyeség van benne, akkor teljesen felesleges.
-
Steady74
addikt
válasz
pcguru1 #7703 üzenetére
Értem, de mégsem értem... Attól, hogy ki lesz írva, h kerékdőlés, vagy kerékösszetartás, nem hiszem, h tudni fogod melyik állítása milyen irányba befolyásolja az autód működését. Ha meg tudod, akkor mindegy, h mi van chaimber (vagy mi a szösz) van odaírva.
Azért sok sikert. -
Steady74
addikt
válasz
gaben82 #7697 üzenetére
Figy, semmi gáz, akk gurult dl a gyógyszerem, egymás után csak idióták voltak mindenfdlé. Megnéztem ma du a felvételt, valóban nem te voltál.
Lóri: szép idők voltak valóban, de azért azt ne feledjük el hogy százszor több hülye volt.mimt itt. Játékélményben persze az eddigi csúcs, ami a multi részét.illeti.
-
Steady74
addikt
hát ha ennyire pörög a fórum, akkor egy kis múltidéző, Pepi (
) barátom emlékére
-
Steady74
addikt
Lassan beindul az élet!!
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #7690 üzenetére
Nem tudom mi volt, de halálra idegesített, hogy állandóan szavazott arra, hogy legyen vége az időmérőnek... és nem vette észre, hogy rajta kívül senki sem szavaz, és csak nyomatta... utána meg a startnál milyen frusztrált lehetett, nem tudom, de sztem ő csókolt hátba..
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #7686 üzenetére
Gondoltam nyomok egy pár délutáni futamot, mert este 10 után kicsit más vezetni, mint délután. Hát kár volt.... Vissza ugyan nem fogok olvasni, nem emléxem gaben itt fórumozik-e. Egyrészt halálra idegesített azzal, hogy miután elb@szta az időmédőt Monzában (ekkor volt.még 6-7 perc hátra), egyfolytában nyomogatta a lezárás gombot, és.állandóan villogtak az ablakok a képernyő alján... És qrvára nem.jött rá 5perc.után sem, h egyedül nem fog.neki.menni... Start után meg sztem úgy seggbekúrt az első sikán előtt, hogy keresztbe csúsztam a pályán, ami miatt illegális elözésem lett, azonnal drive through... Ezúton is köszönöm neki, ha nem ő volt akkor.meg másnak...
-
Steady74
addikt
Tegnapi és mai online tapasztalat: napközben csak a tizenéves kisb@zik vannak fent, akik egyáltalán nem tudnak veszíteni, kb 8 futamom volt, amit be sem tudtam fejezni, mert állandóan azzal kellett foglalkozzak, hogy ne törjenek össze... és inkább kiléptem
tele van a t@köm jelen pillanatban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Subaru topik
- Google Pixel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest