- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha valakinek Appcrash hibával leáll a LIVE belépés után, amikor ellenőrzi a tároló eszközöket, megosztanám a tapasztalataimat:
A hibát véleményem szerint az Autosave sérülése okozza. Egy külföldi fórumon azt írták, hogy egy R&D feladat teljesítése után jelentkezik a hiba. Itt írták azt is, hogy ki kell törölni a savegame mappát és akkor elindul a játék. Ezzel csak az a gond, hogy minden beállításodat, eredményedet bukod.
Ettől egy kevésbé fájdalommentes megoldás, ha a savegame mappában található "Autosave....." könyvtár (C:\Users\*******\Documents\My Games\FormulaOne2011\savegame\Autosave......) előző verzióját állítjuk vissza. (Könyvtáron jobb klikk, előző verzió, legutolsó verzió kiválasztása, visszaállítás.)
Természetesen ez csak akkor működik, ha be van kapcsolva a Win7-ben ez a funkció. Alapból elvileg be van, tehát ha nem piszkálta a user a rendszer ezen beállításait, akkor jó eséllyel nem minden mentett adata veszik el.Nekem sikerült egy 3 nappal ezelőtti állapotot visszaállítani. Így is vesztek adatok, de legalább nem kellett mindent újra beállítani (kormány, profil, stb.)
Ha már le volt írva ez, akkor sry.
#1999) Rolly Dy07: az a szomorú, hogy ugyanez volt a 2010-nél is. A f*szért nem lehet egy korábbi hibát már nem áthozni a 2011-be? Szerintem előszedték a 2010 forráskódját és bele-bele módosítgattak...
MEg hogy a túróba tesztelték le, ha ilyen f*s ez a része????
-
Rolly Dy07
senior tag
Tegnap nekem is lefagyott 5x mire el tudtam indítani. Mikor sikerült belépnem láttam, hogy minden mentés elveszett. Kicsivel előtte másoltam ki a mentéseket, úgyhogy vissza másoltam. Minden a régi volt még az online rankom is 1 lett, mert a mentésben úgy volt még. Azóta minden kilépéskor kimásolom a mentéseket.
VIXEN KÖSZÖNÖM! TI VAGYTOK A LEGJOBB ARCOK.Remélem nemsoká együtt toljuk. Szerintem is 1 nagy rakás sz a fuel, mert a 14 körből 10-et mentem stand-ben Montrealban, majd 4-et fast-on és az utcsó fél körben dadogott. off neki!!!
-
jozsi252
veterán
Lenne 1-2 kérdésem, mivel mostmár kezdem jól belőni a dfgt-m a gamehez
1; Logitech profiler-ben első részben hány fokra érdemes állítani a kormányt?
2; Centering Spring ti használjátok? vagy nincs is bepipálva illetve 0% on is van, vagy ez a középrehúzás hogy legyen?
3; A legnagyobb gond amivel nem boldogulok az a ffb effektek beállítása, mert van amikor túlkormányzott, és most ezzel szívok a legtöbbet hogy azt a 3 dolgot nemtudom belőni : S
ezzel kapcsolatban segítenétek hogy nektek milyen beállítások vannak?
köszönöm előre is.
-
válasz
Serpiko #1995 üzenetére
Amit beállítottál az irányításnál, hogy quick menü fel,le jobbra, balra, azokat a gombokat kell használni.
Bármelyikre előjön a menü, aztán azt hiszem felfelé az üzemanyag menü, jobbra a gumi menü jön. Ezeken belül fel, le és jobbra gombokkal tudsz választani. Mindegyik lehetőség mellett ott van egy nyíl, hogy melyik irányú gombbal lehet kiválasztani, amit szeretnél. Bocs, ha kicsit kacifántos voltam, de nem tudom értelmesebben leírni -
nepszter1
addikt
A patchről esetleg tudni valamit hogy mikor jön?
-
válasz
Serpiko #1993 üzenetére
Gyorsmenü, ahol az üzemanyag keveréket is be tudod állítani. Ott tudod megadni, hogy következő kiállásnál milyen gumit kérsz.
Kicsit lenyugodva, ismét megpróbáltam elindítani. Nem sikerült. A LIVE-tól f*ss* össze magát... Ekkora sz*rkupac, f*stalicska tákolmányt
. Nesze neked eredeti software....
Megpróbálom még a LIVE-ot leszedni és visszarakni. Ha nem oldja meg a gondot, akkor részemről patchig off a játék
-
Serpiko
addikt
Ha kiállók a Boxba hogy tudok kereket választani? Mert a gyökerek esőgumit teszenk fel pedig már nem is esik az eső.
-
Pepi79
tag
Urak, én megpróbáltam az itt leírt live-os nickeket felvenni barátnak, de nem igazán jártam sikerrel. Max 25 nevet dob fel, akinek küldhetnék, de csupa külföldi tagot hoz fel. Nem tudom hogy kellene csinálni.
Akinek van kedve vegyen fel, nevem mint itt, Pepi79. -
válasz
Serpiko #1988 üzenetére
Köszi. Most fogom kib*szni az egész játékot. Ahogy be akarok lépni Live-ba induláskor, lefagy....
Megpróbáltam, hogy indításkor nem lépek be, hanem elmegyek a sign in nélkül a főmenüig. Működött, beléptem Live-ra, visszaigazoltam a friend requesteket. Kilépek Live-ból, a játék szól, hogy a sign-in státuszom megváltozott. Leokézom, ellenőrzi a tároló eszközt..... És lefagy...Ezt nem hiszem el!
Most fagyott le negyedszer.... Na mára el is ment a kedvem az egésztől
-
Hogy a t*k*mben tudok a Live-ban barátokat keresni?
Nem találom, megőrülök
-
nepszter1
addikt
Ha minden igaz hamarosan megkapom a cdkulcsomat a játékhoz és én jövök veletek játszani ha nem gond.
-
Trihorn
tag
Ha érdekel valakit a szubjektív véleményem, Rolly Dy az egyik legjobb pilóta akit ismerek! Megegyező autóbeállítással, normál körülmények között ember legyen a talpán aki le tudja győzni, esőben pedig szinte verhetetlen!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
polonic #1975 üzenetére
Nem ülök hidd el! Ki tudom autózni a határokat. Csak arra célzok, hogy akik itt voltak, 2010-ben sehol nem voltak. Itt van egy kis bug előnyük egyenlőre ezek szerint. Ha ugyanilyen idővel ver Steady, Vixen, Sziszifusz, CrazierRex, Unbaised stb. minden tiszteletem övék.Persze így is az övék.
Steady köszönöm. Nagyon fair és becsületes vagy te is.
-
snoopy
aktív tag
Pont most néztem, hogy apró kis fixek vannak vagyis lesznek az első patchben csak. Patch 2 lesz az igazi bugtalanító. Hát az még odébb van úgy érzem.
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #1975 üzenetére
Rolly mellett szeretném elmondani, hogy kevés annyira gyors, kiegyensúlyozott és fair versenyzőt ismerek, mint ő. Grid-ben talán több, mint 2 éve találkoztunk, és egyetlen pályán sem tudtam befogni. F1 2010-ben is ez volt a helyzet.
Annyira van sztem ítélőképessége, hogy meg tudja mondani ki az aki szabályosan gyors, és ki az aki csal, vagy a bugokat kihasználva gyorsabb mint ő.
-
zuchy
őstag
Nem hiszem el., fél kör volt hátra és dobott egy fekete képernyőt.
Az eredeti változat is csinál ilyet, vagy ez jár bónuszba a virág mellé? -
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #1974 üzenetére
Nem fogok kiakadni, de nem hiszem el, hogy jobbak.
Miért ne lehetnének jobbak nálad? Csak azok lehetnek jobbak nálad, akik itt vannak, mások nem?
Kicsit mintha magas lovon ülnél. . . -
Steady74
addikt
-
polonic
félisten
válasz
Hdkiller #1969 üzenetére
Egy moderátor tüntette el.
És ezért, ha még most sem olvastad el az alapelveket:amit tiltunk fórumunkban:
minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
■használatát elősegíti (információ megadásával, linkelésével, bárhogyan);
■használatára buzdít;
■illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában.
■így különösen tiltott témák például: szoftver regisztrációjához, működ(tet)éséhez szükséges kód vagy azt kijátszó szoftver, egyéb eljárás; készülék (műholdvevő, telefon, stb.) szoftverének jog- vagy licencellenes megváltoztatása, kijátszása, ehhez szükséges eszközök adás-vétele, telefon vagy egyéb eszköz szoftverének megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívóinak adás-vétele, bundle játék/szoftver értékesítése az azt tartalmazó újság nélkül;
-
Hdkiller
csendes tag
hát szánalmas, nem tetszik, amit írok, ezért eltünteti a hozzászólásaim. ez az kockabarátom.
-
varmi2
nagyúr
Sziasztok!
Írok ismét, Logitech F310 játékvezérlőm van, és beszeretném állítani ehez a játékhoz, és a játék menüjébe be kellene állítani a Advanced wheel settings-et. Tudtok ebben segíteni, hogy milyen értéket állítsak be?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #1959 üzenetére
hát igen, itt-is-ott is fontos a szimuláció
és sokszor ők teljes szimulációval mennek
-
snoopy
aktív tag
Na jó, akkor már egy ilyen szék is.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #1955 üzenetére
ilyen pedálokhoz mondjuk ilyen kormány is illik
na ezt kitanulni művészet lenne
-
Steady74
addikt
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1951 üzenetére
Szerintem én olyan 7:30 - 8:00 körül már leszek...
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #1951 üzenetére
fél egy az ok, ha a live is jó lesz, akkor addig én is minimum maradok. Család, gyerekek miatt fél tíznél hamarabb nem biztos, hogy tudok jönni, de igyekszem
Steady74 HUN a live azonosítóm.
-
MC HOBO
aktív tag
Akkor este szép kis csapat jön össze, reméljük...
-
Huhh, ha hazaérek igazolhatom vissza a sok Friend Requestet
-
snoopy
aktív tag
Az jó. Nekem -2lap-et írta asszem mikor kipróbáltam
-
Motion_Blur
félisten
Felvettem pár embert, akinek nem küldtem volna: MotionBlur84 néven futok
-
Sanya595
senior tag
Felvettelek Én is ha nem baj.
Meg van még pár ember alinek éppen láttam a nickjét és felvettem.
Az enyém : Sanya5956..
Az mitöl van,hogy játszom és mondjuk 6 rank,kilépek,majd mikor újra belépek akkor mondjuk 3-as?
Tudom,hogy megy lefele is,de ha nem is vagyok belépve akkor hogy a bánatba? -
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #1941 üzenetére
Egyet értek.. Gumi szimulációban benne vagyok de az üzemanyagot inkább kihagynám..
Mi értelme van versenyezni, ha nem nyomhatom ki a szemét az autónakPolonic: Ezzel csak annyi a baj, hogy nekem már többször is optimal-t írt egész végig, mégis kifogyott idő előtt a benya. Bugos.
-
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur #1941 üzenetére
A valóságban is figyelni kell az üzemanyagszintre. Az a jó, ha itt is, szerintem. Attól lesz élvezetes, hogy taktikázni kell vele.
Egyébként meg ott a car status kijelző, azt kell megnézni az egyenesekben, aztán annyi. A kormányon biztos van annyi szabad gomb, amire rá lehet állítani. Vagy már alapból is rá van állítva. Egyenesben me semmi figyelmet nem von el, ha rápillant az ember. -
Motion_Blur
félisten
válasz
polonic #1937 üzenetére
A gumikopás szerintem senkinek se probléma az már annál inkább, hogy verseny közben nem kapsz infót az üzemanyagszintedről, csak akkor ha már kevesebb mint 1 köröd van.. ezt nagyon elszúrták, ezért nem szeretünk bekapcsolt benyával menni. Egyébként ki és bekapcsolt szim között olyan sok tempóbeli eltérést nem tapasztaltam. Pl: Interlagosban kikapcsolt sim-ekkel 1:03 vége 1:04 eleje, gumival + benyával qualon 1:04 vége, versenyen kemény gumin 1:05 vége
Szerintem egyáltalán nem ad nagyobb élményt az, ha azon görcsölsz mikor szárad ki a tank
(#1940) Trihorn: akkor nekem is nehéz a lábam, mix2-n egy 20%-os futam utolsó körén már KERS-el hozom haza az autót
-
Trihorn
tag
Az üzemanyag mennyisége a futamokra nem az én lábamnak lett kitalálva az biztos.
Nekem némelyik pályán (pl:Spa) még a normál keverék aránnyal sem bírja végig, vissza kell venni szegényre legalább két körre, különben fullad a végén. Dús keverékről még álmodni sem merek.MC HOBO: Ez kedves tőletek..
Akkor majd átrepülök rajtatok, mint Webber Kovalainen-en tavaly Valenciában. -
Steady74
addikt
válasz
polonic #1937 üzenetére
én meg hetente 2 alkalommal játszom általában, kizárólag multit, karrierre sose volt és sose lesz időm. Nincs akkora rutinom, hogy minden pályát ismerjek, minden kanyar előtti féktávot tudjak... szóval nekem ez jelenti a kikapcsolódást, a szórakást, és nem az, hogy rettegek attól, hogy a qrva életbe, a 3. körben mehetek kereket cserélni....
Hobo, megbeszéltük
-
polonic
félisten
válasz
Steady74 #1933 üzenetére
Úgy látszik, akkor teljesen különbözünk.
Nekem a játékélményt az adja, ha a valóságban meglévő feltételek adottak a játékban is.
Nekem egyáltalán nem jön be a sínautózás kurvagyorsan és hogy mindig optimális minden.
Egyébként még billentyűsként sem koptattam el a gumit. Tudtam figyelni már az elejétől kezdve a keverékre is. Nem sok plusz gombot kell nyomni. -
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #1931 üzenetére
jogos amit mondasz, de én hangsúlyozom, hogy a játék élményre helyezem a hangsúlyt. Ha már majd mindenki tud arra figyelni, hogy a gumit 2 kör alatt ne koptassa szarrá, hogy menet közben játsszon a keverék dúsításával, szegényítésével, akkor majd ráérünk full sim-es versenyeket nyomatni.
Jim: örülök Neked!
-
polonic
félisten
-
makkai
aktív tag
válasz
Steady74 #1926 üzenetére
Én is jönnék!
Nekem szimmel és anélkül is jó.
De viszonylag jól, csak a Melbourne-i pályát ismerem, úgyhogy ha megoldható, kanyarokban lehetőleg jó lenne a "szamárvezető" és az autómata váltóra is szükségem lenne.
Kb. 9 körül nekem is jó egyébként.Szerk.: MC HOBO:
Szerintem azért nem lehet állítani, hogy ne tudd végig dús keveréken lenyomni a játékot, mert ha jól leszimulálták a valóságot, akkor nem bírná a motor a verseny végéig. Én például 20%-os futamnál 5 körrel a vége előtt megnézem, hogy hogy áll (általában 1-2 + körre valóm van), akkor teszem fel a legmagasabbra a fogyasztást, és persze ha tudom, mindíg a keményebb gumival rajtolók, hogy a végére tehessem fel a lágyabb gumit, amikor már kevés az üzemanyag és maxra tekerhetem a motort. -
MC HOBO
aktív tag
válasz
polonic #1923 üzenetére
Azért, mert el van b@szva a benzin-szimuláció, szerintem/szerintünk... Igazad van, így "elvileg" izgalmasabb a verseny, de szerintem sokkal nagyobb az élmény, ha nem fogy ki a benzined az utolsó kör elején...
Ahogy már írtam, szerintem ez úgy lenne korrekt, ha a futam előtt beállíthatnád az üzemanyag-szintet. Cáfoljatok meg, de úgy tudom, a valóságban is csak annyi van megszabva, hogy mennyi lehet az autó minimális tömege, a verseny végén. Hogy mekkora súllyal indul, az a csapatra/pilótára van bízva. Ha én tudom, hogy "taposom, mint az állat", akkor hadd tankoljak annyival több (pl. +1-2 körre elegendő) benzint... Ezzel nyilván azt is bevállalom, hogy nehezebb autóval rajtolok, de legalább biztos, hogy végig tudok menni...
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #1925 üzenetére
hát a valósághoz szerintem semmi köze még a bekapcsolt sim-mel sem. Ha multiban a törés be van kapcsolva, akkor tuti fix, hogy legalább 2X megyek boxba szárnyar cserélni, és nem azért mert béna vagyok, hanem azért mert mások azok. A játék élménye nálam így max, ha "igazi" élményre vágyok, nyomok egy GP futamot.
De persze szívesen látunk így is, legfeljebb egyszer egyszer bekapcsolom a szimeket. de csak nagyon néha.
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #1923 üzenetére
érdekel a véleményed, de én száguldani akarok, versenyre kelni a széllel
Komolyra fordítva a szót, mivel sokan nem szereztek még kellő rutint ebben a játékban, ez egy jó lehetőség arra, hogy kipróbálja magát úgy, hogy javarészt csak a versenyzésre kell figyelni. Így is van DRS, KERS, szóval elég figyelem elmegy...
Vixen: szívesen látlak!!
-
Pepi79
tag
válasz
werszomjas #1919 üzenetére
Hely biztosan lesz. Legyünk minél többen, jó lenne már egy magyarokkal teli szeró, mint régen a Grides időkben.
-
werszomjas
addikt
Én is mennék este ha van még hely a rajtrácson
werszomjas néven vagyok
Bár egyenlőre csak Melbourne és Canada megy, többi pályán még nem mentem 2011-ben
-
Steady74
addikt
válasz
MC HOBO #1915 üzenetére
nem írtam, én így szoktam szerót beállítani, mert így élvezem a játékot
- versenytáv 20%
- egyforma autók
- választott autók
- törés: cosmetic, azaz, ha letörik az első szárnyad nem kell boxba menned
- ütközés teljes
- gumi és üa szim kikapcs.Így azért van egy kerékcsere is, viszont lehet ész nélkül nyomni neki, nem kell nagyon arra figyelni hogy kopik a gumi, kiforog-e a szekér, stb. Lehet páran lesavaznak emiatt, de állok elébe
-
-
dergander
addikt
Szokott még valaki rajtam kívül 100% karriert tolni?
szerintem igy a frankó meg jobban kijön a gumihasználat is,mikor fogy akkor folyamat lassulsz,meg tetszett még a hólyagosodás is a lágy keverékeknél amikor 1-2 kör iszonyat lassú s majd egyszer csak betapad és akkor megy mint az ökör
-
Steady74
addikt
ugyan már!!! Gyere nyugodtan.
Vixennel, Pepivel csináltuk egy párszor már, és nagyon nagy hangulata volt, hogy ha valaki kicsúszott, lemaradt (mondjuk az első helyezettnek kell figyelni, a többieknek meg észnél kell lenni
), akkor összevárta a mezőnyt, gyakorlatilag egy safety car-os indulás volt. Nagggggyon klassz volt. Koreában, 6 kör alatt volt, hogy 6-8X játszottuk el, annyira estünk, keltünk
És Sir
-
MC HOBO
aktív tag
Itt van néhány setup, amit innen szedtem össze. Némelyik pályára már lehet, hogy van jobb, de alapnak ezek nagyon jók lehetnek:
KUALA LUMPUR:
Wings: 10-11
Brakes: 48-52 High-Standard
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1
Springs: 9-11
Gears: 1:144 2:172 3:197 4:226 5:254 6:286 7:330
Camber: -3.5 -1.3
Toe: 0.11 0.29VALENCIA:
Wings: 5-5
Brakes: 48-52 High-Large
Springs: 11-11
Gears: 1:128 2:156 3:181 4:205 5:240 6:278 7:324
Camber: -3.5 -1.5
Toe: 0.12 0.29YAS MARINA:
Wings: 7-8
Brakes: 49-51 High-Large
Gears: 1:142 2:170 3:195 4:220 5:256 6:295 7:340
Camber: -3.5 -1.4
Toe: 0.11 0.35MELBOURNE:
Wings: 8-10
Anti roll: 3-11
Springs: 11-8
Gears: 1:128 2:154 3:177 4:202 5:229 6:263 7:309
Camber: -3.5 -1.4
Toe: 0.11 0.32CATALUNYA:
Wings: 5-7
Anti roll: 3-11
Gears: 1:130 2:159 3:186 4:213 5:247 6:281 7:324
Camber: -3.5 -1.0
Toe: 0.11 0.35BUDAPEST:
Wings:10-10
Gears: 1:130 2:157 3:182 4:209 5:235 6:268 7:312
Camber: -3.5 -1.2
Toe: 0.11 0.41MONTREAL:
Wings: 8-8
Anti roll: 5-11
Springs: 11-8
Gears: 1:135 2:164 3:192 4:222 5:257 6:293 7:321
Camber: -3.5 -1.2
Toe: 0.11 0.35MONZA:
Wings: 4-6
Brakes: 48-52 High-Standard
Gears: 1:150 2:186 3:217 4:247 5:279 6:313 7:365
Camber: -3.5 -1.0
Toe: 0.11, 0.35SHANGHAI:
Wings: 10-11
Brakes: 47-53 High-Large
Gears: 1:145 2:175 3:203 4:228 5:256 6:292 7:340
Camber: -3.5 -0.7
Toe: 0.12 0.35ISTAMBUL:
Wings: 7-10
Gears: 1:143 2:178 3:202 4:224 5:254 6:287 7:321
Camber: -3.5 -0.5
Toe: 0.15 0.26SAO PAOLO:
Wings:7-10
Brakes: 47-53 High-Large
Gears: 1:128 2:154 3:181 4:207 5:242 6:276 7:321
Camber: -3.5 -0.6
Toe: 0.14 0.35 -
_kovi_
aktív tag
Azért megkérdezlek titeket is hátha tudtok valami ötletet..
Mi lehet annak az oka, hogy windowsban érzek a kormányomban kellő ellenállást forgatáskor, de amikor belépek az F1 2011-be akkor az egész könnyen tekerhetővé válik, semmi ellenállással.
Próbáltam a játékon belül az összes beállítást a kormányra de csak a Force Feedback jelentkezik, azt pedig nem szeretem, mert össze-vissza rángat..
Egyenletes, enyhe ellenállást szeretnék a kormányban, semmi többet, az F1 2010-ben ez jól működött.
Saitek R460-am van, nem valami komoly cucc, de nekem elég. Felraktam a progiját de abban nem lehet ilyesmit beállítani...
Viszont így nemtudok játszani, hogy egy ellenállás nélküli kereket tekerek... -
rocket
nagyúr
Valaki gyujti egy hozzaszolasba, vagy weboldalara a beallitasokat?
Ki szeretnek probalni parat, de idom nincs vacakolni ilyenekkel, es visszaolvasni sincs
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Trihorn #1898 üzenetére
nekem szpá az elsőrendű. örökös kedvenc pályám. van terben a közeljövőben egy setup?
(#1901) AMD_ok
passz.
az a szép az egészben, hogy anno a ccc rettenete, és maga a mindenkori, jövő havi drivervárás borított ki az ati-nál. most kb. ugyanezt megkapom ződbe'...
várom ugye a drver-t a játékgéphez, hogy ne fagyjon. 1920*1080/24 egy idő óta a htpc-men beállíthatalan. (60hz-en a bluray pedig igen faszályosan ugra-bugrál...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Videó stream letöltése
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Mikrotik routerek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest