- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
(#2488) makkai
(#2495) hermanyiazért tényleg kíváncsi leszek a köv. whql-re....
-
karilla88
tag
sziasztok
szeretnék valamilyen formában csatlakozni a csapathoz ha esetleg nem vagytok meg és befér még egy trabantos akkor inviteljetek meg vagy jelöljetek ismerősnek
üdv kari -
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2475 üzenetére
Köszönöm szépen
Találtam egy anytime-anywhere-anybody kapcsolót a csúszkán, jól működik
D
-
makkai
aktív tag
A sima online futamoknál is ki lehet kapcsolni magadnak, de ha le van tíltva, akkor Én nem tudom bekapcsolni, de ha engedélyezve van, attól még Te kikapcsolhatod. legfeljebb már kapásból annyi előnyöd van, hogy rövidebb féktávokat tudsz venni, bár állítólag itt már nem lehet olyan gyorsan visszadobálni, mert könnyen tönkremehet az autó, ha nagyon nyúzod.
-
AMD_ok
őstag
Azt nem tudom pontosan, hány évad van így, de sztem csak egy, aztán tök másikat kell kezdeni, ha azt akarod, de majd polonic megmondja, ha jön ide is. Arról amit kérdeztél sztem lehet szó, ha polonic is belemegy majd.
Tényleg, hol vagy Tesó, este tolhatnánk egy Monaco-t meg egy Montrealt?
(Monaco most még nagyon szarul megy nekem, valahogy nem találom a dolgot, de mehetünk, ha gondolod. Montreal okés) -
predator00
tag
racedepartment-en szinte minden pályához találsz hozzá
-
szab.tam
nagyúr
én már ugye többször írtam, hogy a 285.27 beta jó. te a 285.38-cal próbáltad? hogy tudjam, ha az is jó.
gyűjtöm, melyek jók. sajnos már többször eljátszották, hogy a soron következőnél megint előjött az ego engine-es típushiba. szinte borítékolom, hogy a whql megint rossz lesz ebből a szempontból.... -
varmi2
nagyúr
Sziasztok!
Most kezdtem egy karriert force indiával, és az a kérdésem, hogy vannak setupok kifejezetten erre a kocsira, vagy mind ezen a téren azonos? A csapattársam körönként 2mpel ver edzésen, és ez nekem fáj
, arra gondoltam, hogy nincs jol beálítva a kocsi.
-
makkai
aktív tag
És egyébként akkor egy évet lehet így játszani, vagy utánna indul a második?
Jelenleg ki az elsőszámú pilóta?
Ha elkezdeném Én is valakivel, és lenyomtuk az évet, és nincs második év, akkor kipróbálhatnánk úgy, hogy a Ti és a Mi párosunk első számú pilótái és második számú pilótái rendeződnének csapatba, és úgy nyomnánk le egy új évet.
Mit szólsz hozzá? -
makkai
aktív tag
Fess; Rudi50: Hétköznapnak a péntek is megfelel?
Nekem a péntek, szombat és vasárnap jó.
Egyébként bekapcsolt simekkel, segítségek közül pedig az autómata váltót és a kanyarokban a szamárvezetőt gondoltam meghagyni. És 50 %-os futam, rövid hétvégével.
Jelezzetek vissza, ha nektek így megfelelne. Legfeljebb mindkettőtökkel nyomom, ha lehet egyszerre két coop karriert csinálni. Vagy ha beszáll valaki negyediknek akkor lesz mindenkinek csapattársa. -
Most jött el a pillanat, hogy uninstallálom a játékot. Egyszerűen minden játék után a következő indításnál leáll hibával. Csak a mentés visszaállításával lehet újra működésre bírni, de hát így csak egy helyben topogok
Ha az újratelepítés sem segít, akkor asszem a következő patchig megy a szekrénybe a lemez -
Steady74
addikt
A mai nap néhány verseny részlete
-
Gaben1
tag
húú de tele lett a tököm a sok kis köcsög német meg francia majomgyerekkel
szépen beállitotam a kocsit a megadott setupnak megfelelően törökországban
erre jönnek a csírák gondolom kormánnyal mert hát mi mással lehet menni 1:22 es kört (én futottam 1:26 ot a jól beállított kocsival! ) a rajtnál kilöknek, persze büntit nem kap..
és 3 kanyar alatt hozott össze 5 mp lemaradást úgy hogy nem hibáztam még a térképet is figyeltem és sehol sem volt
kérdezem én akkor ez mi????? -
nepszter1
addikt
Na fent vagyok online.
-
Gaben1
tag
üdv
hol lehet setupokat betölteni quick race módban online?
csináltam pár mentést a carrier módban is meg külön a sima verseny módban és online nem látja egyiket sem
milyen módban mentsem el a setupot hogy lássa a mentést quick race ben,
evés a 30mp a rajt előtt hogy beállitsak mindent és fél kocsival rajtoltam el monzában ispersze hogy kicsúszkáltam
-
AMD_ok
őstag
Mi játszuk polonic-al, nagyon jó kis móka, élvezzük mindketten. Most Monte Carlo-nál tartunk ,az következik. Aki a játékot készíti (nálunk polonic),az határozza meg előre a hétvége minden mozzanatát, tehát rövid legyen vagy hosszú, versenytáv, szimulációk, stb, mindent. Együtt toljuk ugye egy csapatban, de egymás ellen is természetesen, tényleg marha jó
-
makkai
aktív tag
Valaki tud bővebbet erről a coop karrier-ről?
Ez 1 évados?
Melyik csapatokat lehet választani?És valakinek nincs kedve kipróbálni heti egy nagydíj lefutásával, mondjuk rövid hétvége, 50%-al?
-
MC HOBO
aktív tag
-
Hoffer
őstag
Sajna énsem tudok ma este lenni!
-
Đusty
addikt
Én nem tudom de a patch előtt ilyentájt tele volt az online lobby mindenhol, most meg alig lézeng 1-2 ember. Más tapasztalat?
-
szab.tam
nagyúr
válasz
DigitXT #2434 üzenetére
én sosem toltam még onlányon.
de offline ha beléptem bármelyik ego-s játékba, utána lemez kivehető, és nem zúg.
1x majd csak eljutnak odáig a gyártók, kiadók, hogy nem a szoftvert megvásárló júzert szopassák folyton a parájukban....hétvégére új mókám lesz: 1800-é' vettem cdgalaxis-ban egy magyar feliratos, german truck kamion szimet.
-
makkai
aktív tag
válasz
MC HOBO #2449 üzenetére
Na igen, az mégszebb!
Én az elejéről rajtoltam, mivel megnyertem az időmérőt, első kanyarban elsőnek el is fordultam, de a szűkebb másodikban, szépen megtoltak és kipördültem. Úgyhogy a hetedikről kapaszkodtam fel végül a második helyig.Szerk.: Este el tudnék szépen sorba képzelni egy:
- Melbourne
- Kina
- Isztambul
- Barcelona (Catalunya)
- Montreál
- Hungaroring versenyeket. -
MC HOBO
aktív tag
Én a Hungaroringen jártam így néhány német "játékossal": Időmérő közben csatlakoztam, így az utolsó helyek egyikéről startoltam. Sikerült vagy négyet megelőznöm az egyes kanyarig és szépen, kanyarról-kanyarra előzgettem (volna) a többit is, mikor hirtelen (biztos beszéltek egymással) mindenki kezdett lökdösni, előről, hátulról, oldalról, ahol értek. Egyszer kicsúsztam kicsit, a kilences kanyar kijáratánál, így a tizest és a tizenegyest sem sikerült jól bevenni, de aztán megint jöttem fel, mint a talajvíz. Ezek, mint az őrültek, kezdtek megint lökdösni, kacsáztak előttem...
Tisztára, mint az idióták... Jobbnak láttam kilépni, mielőtt szétb@sz az ideg...
-
makkai
aktív tag
Tegnap nekem is volt dolgom egy német "agresszív lámával".
Montreálban, az utolsó körben, utólértem a hosszú egyenes elején( köszönhetően a friss szuperlágy gumiknak - lággyal nyertem meg az időmérőt- és a mix3 üzemanyagnak , DRS + jó sok KERS-el kivágok mellé jobbra szélárnyékból, felken a palánkra, de nem úgy finoman terelgetve, hanem hírtelen kormánymozdulattal,, mondom, jó akkor majd balról, ugyanezt eljátszotta, úgyhogy a sikánnál nem tudtam megelőzni.
De hab a tortán, hogy ezért (vagy másért) 20 mp. büntit kapott, úgyhogy bukta a második helyet.Szerk.: Amúgy már javulnak az időim, segítségek nélkül (kivétel autómata váltó és kanyaroknál szamárvezető), simekkel, versenyben 1:09:813-at futottam.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas #2439 üzenetére
Ha már ennyien összegyűlünk, jó lenne "meghívós" szervert csinálni, hogy elkerüljük az esetleges lámákat...
-
werszomjas
addikt
Én is jövök ma este online, nekem bármikor jó
-
Csabee.
nagyúr
Van már patch a gamehez?
-
DigitXT
félisten
Nem kell hozzá a lemez sem, van image, ami működik.
(Szerk: éjjel akartam játszani, a DVD meg baromi hangos
volt, ahogy felpörgette, ráadásul később is felpörgette még,
miután egyszer leállt, szóval elég idegesítő volt... Inkább a
szekrényben tartom a lemezt innentől, a cucc meg menjen
az image-ről. Úgyis a Live-on beregisztrált kulcs a lényeg.) -
makkai
aktív tag
válasz
MC HOBO #2429 üzenetére
Nekem kb. 9-től 11-ig jó.
Szerintem így napközben, estig akit érdekel az jelezhetné itt, és ha már elég sok időpont válik ismerté, akkor megegyezünk egy közös időpontban( lehetőleg olyanban, ami a lehető legtöbb embernek, jó, vagy kisebb kompromisszummal), pl.9:30, és akkor zárt szerón 9:20 tól lenne gyülekező 9:30-as startal.De akkor le lehetne fikszálni egy fix napot is, fix időponttal, ami minden héten élne, és az ember jobban tudná szervezni a dolgait, ha tudná, hogy pl. minden péntek este 9-töl verseny van.
-
snoopy
aktív tag
Lehet én is jövök, még nem döntötte el, hogy megvegyem-e ma.
Az is lehet, hogy megveszem és valami filmet nézek majd. -
Hoffer
őstag
Ezekszerint mivel ez Live-os játék, akármennyi gépre fel lehet tenni és játszani, csak egy időben nem lehet ugyan arról a felhasz névről?
-
MC HOBO
aktív tag
Újra frissült az AUTÓBEÁLLÍTÁSOK OLDAL.
Már sorba vannak rendezve és "csak" két pálya hiányzik: SPA (ma este felteszem) és SINGAPOREKöszönet a közzétevőknek!!!
-
Gaben1
tag
Na sikerült mennem a megadott setup-al kanadában billentyűzettel !
1:08:189 et
az már jó nem?
szenvedtem vagy fél órát mire összeraktam a kört, de még mindig van benne 2 tized -
Gaben1
tag
Üdv!
ez a játék szerintem sokkal optimalizáltabb mint az előző
pl 2010-ben 30-40fps volt és 3/4 ed grafika volt
most minden ultrán van és 50 fps körül megy pedig 2 magos procim van csak.. -
MC HOBO
aktív tag
MONACO SETUP:
Wings:6-11
Brakes: 46-54 High-Large
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1
Springs: 11-11
Gears: 1:121 2:146 3:168 4:193 5:223 6:254 7:285
Camber: -3.5 -0.8
Toe: 0.08 0.29Köszönjük, Vixen!
-
Motaba78
addikt
na meglett az első fagyásom a játékban
, éppen mikor az első multiban csatlakoztam volna valakihez éppen indult volna a verseny, és loading közben kimerevedett.
na szép peccs előtt sosem volt ilyen -
Hol lehet ezt a sz*rt DX9-be rakni?
Ez az utolsó reményem
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2404 üzenetére
-
szab.tam
nagyúr
ezt el is felejtettem...
a tegnapi első komolyabb próbálkozásmnál volt egy idegesítő jelenség.
g25 ffb-je úgy ütögetett vissza, mintha defektes lett volna kerekem.
a 2010-ben ilyen nem volt....innen szedtem egy setup-ból, így erre állítottam:
Steering deadzone: 0
Steering Saturation: 2
Steering linearity: 30
Throttle deadzone: 4
Throttle saturation: 6
Brake deadzone: 2
Brake saturation: 10Force feedback:
Environmenteal: 70
Steering: 20
Weight: 20hol lehet a hiba, mert piszok idegesítő, amikor egyenesben is ütöget a kormány....
-
Pepi79
tag
válasz
werszomjas #2400 üzenetére
Bár várhatóan onlány leszek ma, szerintem csak tt-zni fogok. Rámfér a gyakorlás.
De holnap este nyomjuk a multit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest