Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben82
tag
válasz
Trihorn #8487 üzenetére
Sziasztok
Sajna megint teli van idiótával a Live
Ma például egész délután üldözött egy
ahová csatlakoztam jött utánam, állandóan kilökött,
bevárt ... még írt is, mint egy pszichopata
A neve: Wrechedhirsu, de van még más is Zeloloo ő ugyanezt csinálja.
Soha nem tettem velük semmit nem is ismerem őket
valószínű ők így ismerkednek...
itt egy videó, no comment... -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Trihorn #8418 üzenetére
Tudtok Ti valamit Motionnal amire Gabben is kezd rájönni,vagy már rá is jött
Nagy valószínüséggel sokat számíthat a kormány szett is pedálok,mert írhat nekem bárki füt-fát meg beszélhet baglyokról egy kőkorszaki verzióval nem lehet a csúcsra törni
Nem hiába kerül a G25-27 annyiba amennyi.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #6564 üzenetére
Utolsó körökben Neked is fogyott a naftád? Nekem a 27. kör első szektorában kivillant a piros, és így még nem jártam nem tudtam meddig lesz elég. Ezért rögtön levettem mix1-re és az utolsó 2 kört gyakorlatilag végiggurultam... pedig össz-vissz 2x használtam mix3-at a hátsó egyenesben és a célegyenesben. Nem gondoltam volna hogy ez kicsit megbosszulja magát a végére, szerencsére akkor már eldőlt minden...
Egyébként amikor letudtam az első kerékcserét azt hittem hogy elment a futam, mert két ember is volt közöttünk és Te már a meleg gumival tempót tudtál menni én meg szenvedtem. Aztán csak összejöttünk a végére
Én is gratulálok Neked és Tominak is
-
werszomjas
addikt
válasz
Trihorn #6538 üzenetére
Rendben, mivel főként a te beállításaiddal megyek, ennyivel mindenképpen tartozom, szóval akkor az 50%os Assist OFF ligában idő előtt bontom a szerződésem az McLarennel és átigazolok máshova.
Mehettek Zomacher, ha ez ennyire fontos nektek.
Egyelőre még nem tudom az új csapatomat, kérnék egy kis haladékot a váltásra, ma tesztelem a redbull-t ha beválik akkor oda megyek fess-hez, ha nem akkor Williams LegalBeku-val
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #5727 üzenetére
Az kemény idő nagyon
8-11 és 9-11-es szárnnyal próbálkoztam eddig TT-ben és GP-ben is, de gondolom Te 5-11 vagy, 6-11-el mész
Rolly Dy07: azért online equal-on nincs akkora különbség az autók között mint TT-ben, de sajnos érezhető.. szerintem RB, Ferka kb. fél mp-el lehet lassabb mint a Meki.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #5653 üzenetére
Boxkiállásod után pont úgy jöttél vissza hogy egymáson voltunk féktávon, mekkora volt
hideg gumin talán kicsit túl óvatos voltam, ezt leszámítva elég tiszta futamon volt szerencsére, az utolsó 2 körbe már kicsit belespóroltam addig meg ami a csövön kifér
giigz: szerintem ezen a héten minden este tarthatunk próbafutamokat ilyen tájt
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Trihorn #5271 üzenetére
Gratulálok az időkhöz, Uram!
Szíves engedelmeddel befrissítettem a setupokat a GoCompete!-re...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #5268 üzenetére
Látom marad minden a régiben, én nem mertem beírni de akkor jól éreztem hogy alig kell változtatni a setupon
Annyi hogy a seggdobálás miatt minden pályára mehet hátra a 11, a leglassabb pályákra érdemes csak felrakni 9-10-re az első szárnyat, Interlagosban 7-8-al próbálkoztam, Silverstone-ban ugyan 9-11-el mentem, de a maggots-beckets-chapel-ben akkorákat úszik az autó hogy öröm nézni
7-11-be már csak szimplán alulkormányzott
Köszi a beállokat Vix!!
-
-
Steady74
addikt
válasz
Trihorn #4760 üzenetére
Érdekes ez a program. Az első patch-ig én szívtam ilyenekkel, azóta nem, UPC-s vagyok 50/5-ös nettel.
Viszont az idióta program néha, belépéskor, ha a kormányon nyomom a start gombot, akkor száll el nálam. KB 2 hetente egyszer. Ilyenkor, ha enterrel megyek végig, simán beenged, viszont a kormány beállításokat újra meg kell tennem, mert azokat meg elfelejti. -
scampolo84
aktív tag
válasz
Trihorn #2779 üzenetére
Nem foglalkozom vele. Számomra irreleváns. Csak olvasgatom a fórumot jó ideje, és jómagam is játszom, ha nem is vagyok olyan "pro", mint az itteni TT bajnokok. De mindegy, ez is bizonyára valami olyasféle önigazolás, amit sosem fogok megérteni. Szal mindenkinek további jó lídörbordozást.
-
DigitXT
félisten
válasz
Trihorn #2695 üzenetére
Fölkonvertálsz egy half-size felvételt 1080p-re? Feleslegesen nő a fájlméret,
több képi információ ugyanis nem lesz benne, de 4x annyi pixelt bekódolsz:
neked tovább tart feltölteni, aki meg nézi, annak tovább tart letölteni (feltéve
persze, ha kiválasztja az 1080p-t, mert a YT konvertál kisebb méreteket is). -
DigitXT
félisten
válasz
Trihorn #2302 üzenetére
Lassabb gépeken?
(Igaz, nálam pont nem az SSD-n van a játék, de
nem hiszem, hogy olyan sok adatot tölt: szimplán szarul van megírva.)
Szerk: ezt amúgy az is bizonyítja, hogy kb. felére esett a betöltési idő
ettől a patch-től, márpedig nagyjából ugyanannyi adatot kell betöltenie. -
szab.tam
nagyúr
válasz
Trihorn #1898 üzenetére
nekem szpá az elsőrendű. örökös kedvenc pályám. van terben a közeljövőben egy setup?
(#1901) AMD_ok
passz.
az a szép az egészben, hogy anno a ccc rettenete, és maga a mindenkori, jövő havi drivervárás borított ki az ati-nál. most kb. ugyanezt megkapom ződbe'...
várom ugye a drver-t a játékgéphez, hogy ne fagyjon. 1920*1080/24 egy idő óta a htpc-men beállíthatalan. (60hz-en a bluray pedig igen faszályosan ugra-bugrál...) -
válasz
Trihorn #1771 üzenetére
Nem a postodra válasz, ugyan, de.....
Csináltam az idáig közzétett setupjaidból egy táblázatot. Ha a hiányzókat (Monte Carlo, Silverstone, Nürburgring, Spa Francorchamps, Monza, Szingapúr, Suzuka, Yeongam, Új-Delhi) is majd megkapom (vagy beírod ide a fórumba), akkor véglegesíteném a táblázatot és elküldeném Neked ellenőrzésre. Ha mindent rendben találsz, akkor felraknám valahova és közzétenném a fórumon, ha nem bánod.
Remélem nem sértődik meg senki, hogy a Te beállításaidat szedem csokorba, csak az Ausztrál pályán (eddig csak azt tudtam tüzetesebben vizsgálni) olyan szintű időjavulást hozott, hogy elsőre a Te beállításaid győztek meg.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Trihorn #1612 üzenetére
Ja ja. Monza az előzővel is megvolt éppen majdnem 1.20 alá, csak elhibáztam. Ezzel a gémmel én is olyan 17-re gondoltam. Lehet letoljuk a COop-ot, mihelyst bekötik az optikát. 1-2 héten belül jönnek, mert szerződés már megvan. Addigra meg meglesz minden pályára a beállítás. Nagyon mennék már multiba, de gyakorlás és setup nélkül nem nagy öröm.
-
s1ru2
aktív tag
válasz
Trihorn #1561 üzenetére
Mindenki nevében én is köszönöm a setupokat. Amiket magamnak próbálgattam azokkal sem mentem rosszul, de ezek űberelnek
TT- ben 3-4 másodpercet bőven hoznak. Sőt esőben is megfelelőek nekem . (esetleg egy kis + leszorítóerő nem árt) Montreali setupoddal 1.14.5-1.15 közötti köröket simán lehet hozni szakadó esőben GP időmérőn, napsütésben 1.08 eleje.
-
válasz
Trihorn #1561 üzenetére
Hatalmas köszönet és tisztelet!
Halkan, lábujjhegyen szeretném csak megkérdezni, hogy majd várható a többi is? Esetleg esős beállítások?
Jaj, kicsit szégyellem magam, de annyira jó volt a melbourne-i beállításod, hogy azóta Trihorn setup függő lettem
. Addig nem vagyok hajlandó menni egy pályán, amíg nem kerül ki az általad kitesztel beállítás
Természetesen mások jó beállításait is szívesen kipróbálnám
-
-
válasz
Trihorn #1180 üzenetére
BIG RESPECT!!!!
Még csak az 1. verseny beállításait próbáltam ki, de hihetetlen a különbség!!! Már azt hittem, hogy véletlenül a gép visszakapcsolta az összes assisst-et
. De megnéztem és nem.
Elképesztő, hogy mennyi múlik a beállításokon!Bocs a sok smiley-ért, de teljesen oda-meg vissza vagyok, hogy mennyire vezethető lett az autó a Te beállításaidat alkalmazva!
Még egyszer köszönöm én is!
-
werszomjas
addikt
No kipróbáltam a Canada setupodat, ég és föld a külöbség a gyári gyors beállítás meg a tied között
Szóval köszi
Bár nekem csak 1:09:804-et sikerült menni elsőre lágy gumin, gumi szimulációval, de sztem találok majd még benne néhány tizedet
Ezzel az FPS-el még mindig szenvedek, nektek a menüben barangolva mennyi? Én úgy nézem, az enyém 60-nál kiakad, még a menüben sem megy felé, verseny alatt meg pláne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby rádiós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest