- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
scampolo84
aktív tag
Üdv mindenki!
Minden okos ötletet szívesen várok, sajnos lesz**attam magam keményen...
Sztori röviden:Leszedtem egy cam-modot racedepartmentről... semmi extra, másolnám be a megfelelő helyre... csak annyi szar van a gépemen, hogy egy félre klikk a commanderben elég volt, hogy egy tavalyi verziót csomagoljak bele a 11'-be... nos itt a cars mappában a fájlnevek nem fi1, lo1, rb1 és így tovább, hanem értelemszerűen fi0, lo0, rb0 stb... gyorsan kapcsoltam... töröltem a rossz file-okat... a backup mappámból gyorsan felülírtam a 11' cars mappáját, gondoltam minden ok HUHH...
Aztán meglepi, mikor fent vagyok a rajtrácson bámulhatom külső/féloldalas nézetből a kocsit, látom ahogy tekergetem nagyban a kormányt, és ENNYI.... nem tudok camot váltani, így játszani sem.... Fogtam a játék főmappáját----delete----- mivel uninstalra lefagyás a szokványos reakció...... aztán lemezen kiválaszt REPAIR, játék újrarak, elvileg ORIGIN fileok... belépek és mit ad Isten, minden a RÉGI..... ugyanúgy bámulhatom a verdát kívülről, a mezőny elmegy én meg csak lesek
THX mindenkinek, aki olvassa és reagál rá.
SCAMP84
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest