Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
scampolo84
aktív tag
Üdv mindenki!
Minden okos ötletet szívesen várok, sajnos lesz**attam magam keményen...
Sztori röviden:Leszedtem egy cam-modot racedepartmentről... semmi extra, másolnám be a megfelelő helyre... csak annyi szar van a gépemen, hogy egy félre klikk a commanderben elég volt, hogy egy tavalyi verziót csomagoljak bele a 11'-be... nos itt a cars mappában a fájlnevek nem fi1, lo1, rb1 és így tovább, hanem értelemszerűen fi0, lo0, rb0 stb... gyorsan kapcsoltam... töröltem a rossz file-okat... a backup mappámból gyorsan felülírtam a 11' cars mappáját, gondoltam minden ok HUHH...
Aztán meglepi, mikor fent vagyok a rajtrácson bámulhatom külső/féloldalas nézetből a kocsit, látom ahogy tekergetem nagyban a kormányt, és ENNYI.... nem tudok camot váltani, így játszani sem.... Fogtam a játék főmappáját----delete----- mivel uninstalra lefagyás a szokványos reakció...... aztán lemezen kiválaszt REPAIR, játék újrarak, elvileg ORIGIN fileok... belépek és mit ad Isten, minden a RÉGI..... ugyanúgy bámulhatom a verdát kívülről, a mezőny elmegy én meg csak lesek

THX mindenkinek, aki olvassa és reagál rá.
SCAMP84
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A54 5G 256GB Eladó
- Partisátor, rendezvénysátor, sörpad garnitúra és kiegészítők bérlése
- HP Elitebook X360 1040 G6,Multi-Touch 2 az 1-ben,i7-8665U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAM
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell UltraSharp U3818DW 37.5" ívelt IPS, UWQHD+, kiváló állapot
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest