Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TPM (trusted platform module) topic
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
predator00 #1097 üzenetére
Mondjuk a segítségeket kapcsold ki és a szimulációkat meg be. Talán nem fog olyan könnyen menni. Nem olyan könnyű azért.
-
v!ct0y
veterán
Csak sima CD-keyt nem vett még senki ?
-
predator00
tag
aszthittem kicsit nagyobb kihivás lesz ez a game, force indiával első versenyen már megnyertem időmérőt legenden, pedig billentyűzettel tolom
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
MC HOBO #1089 üzenetére
Köszi a választ, így már tiszta.
d.véderjoe:
Steamen 8.5k-ba kerül. Boltokban nem tudom mennyi lehet. -
Motaba78
addikt
na csak megérkezett a játék nekem is, az online részét lehet már regelni vagy még várni kell az online multira ?
-
benjoe1
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1090 üzenetére
Én majd csak kb. 2 hét múlva tudom kipróbálni a játékot, de az itt leírtak talán segítenek a kormány lag problémán...
-
Csabee.
nagyúr
válasz
d.véderjoe #1078 üzenetére
Mediamarkt saturn nincs feletek?? Ott is kaphato
-
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Vasinger! #1086 üzenetére
Igen, az ő videoi, és igen, szerintem TT-ben minden kocsihoz jók, de leginkább a saját vezetési stílusához igazítja, tehát nem feltétlenül jók mindenkinek!
Ha jól tudom, Motion is szokott rajta korrigálni a saját ízlése szerint...
(Motion cáfolj meg, ha nemígy van!
)
-
Motion_Blur
félisten
Egy kis segítség azoknak akik keveslik az FPS-t:
Shadows-t ha leveszed Ultra-ról High-ra, az nagyon sokat hoz.
Nálam 65-ből lett 82 FPS benchmark alatt
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1082 üzenetére
Jah értem. Ezek szerint a Youtube vidik is az övéi?
Egyébként ezek ilyen általános beállítások ami minden kocsihoz jó?Akkor hatalmas köszönet Trihorn-nak
JONAS77: HDMI, DVI, Displayport. Tök ugyanolyan képminőséget ad. Ellenben HDMI-vell szenvedni kell driverben, DVI-t csak rákötöd és kész. D-SUB meg bőven rondább mint a digitális jelek.
-
polonic
félisten
válasz
turancsics #1083 üzenetére
Ennyi a mérete.
-
turancsics
csendes tag
Azt a k..va megvan köszi. De basszus ez már több mint 2 GB. Mi a fene van ezzel?
Lehet újra kellene tennem a játékot, szerintetek? -
d.véderjoe
tag
Hirtelen felindulásból meg akartam venni a játékot...
Szerintetek kapható Dunaújvárosban???
Hát nem -
fagy53
nagyúr
válasz
turancsics #1071 üzenetére
Helyi lemez>ProgramData>Codemasters>FormulaOne2011>Datacache>Replay
Legjobb a telepítés után eljutni amíg engedélyezed az autosave-t és kilépsz a winbe, ott a replay.pbf fájlt írásvédetté teszed, ilyenkor még 0 byte.Shkiz0, werszomjas: du. belinkelem a DFGT beállításaimat, támpontnak jó lesz...
-
snoopy
aktív tag
Próbálta már valaki, hogy a játékban mennyit hozz csak a kers körönként? Mert a valóságban úgy kb +0.5-et jelent körönként. Kíváncsi lennék, hogy itt mennyit. Lefogadom, hogy többet jóval.
-
makkai
aktív tag
Szívesen!
Én is nemrég változtattam meg, mert valami véletlen generált nevet adott.
Majd figyelj rá, hogy ahol új nevet lehet megadni, elöbb kattincs a becenév módosítás-ra és utánna tudod megadni az új nevet, nem fordítva.
Az elérési út : sajátXbox-->fiókok-->utánna az avatarod alatt profil módosítása -
turancsics
csendes tag
Basszus gyerekek én nem találom a replay fájlt.
Segítenétek nekem.Köszi.
-
JONAS77
aktív tag
Ha este felteszem a gamet, én is elérhető leszek GfWL-en.
nevem: AtomicJonbert08 -
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #1050 üzenetére
Délután vagy este rápróbálok ezekre a pályákra.
Látszik, szerintem, hogy mennyire különlegesen jó itt a közösség, hiszen mindig vannak olyanok, akik megosztják a "titkokat",és nem tartják meg maguknak!
Este ki lesz onlány egy kis gurulásra?
-
JONAS77
aktív tag
Mámma megjön az enyém játék is!
Viccet félretéve, GTX 260 kártyától mit várhatok, 4 magos proci 2,83GHz, 6GB ram!
2010-es verzióban Av FPS 38, Min FPS 33 volt!
-
polonic
félisten
-
makkai
aktív tag
Szia!
Te vagy a "G25PIECherubZ", aki bejelölt "mcsaba80"?Egyszer meg lehet változtatni az www.xbox.com-on
-
Azt hiszem egyszer meg lehet változtatni ingyen a honlapon keresztül, de utána már csak pénzért, ha minden igaz.
Vagy csinálsz egy új accountot. Bár, ha beregisztráltad a régihez a szériaszámot, akkor szerintem már problémásabb lehet a dolog. Bár hozzáteszem, hogy nem vagyok hardcore Live user, úgyhogy elképzelhető, hogy van más megoldás is. -
PiE137
senior tag
A live account nevet meg lehet változtatni? Mert nekem nem sikerült... :'(
Vmi régi szart adott be magától, amit még a gridnél használtam, de már nem igazán tetszik... átirnám, ha lehetne. -
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de számomra a 2010-es szebbnek tűnik...
De lehet, hogy öregszem és romlik a szemem
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #1050 üzenetére
Köszi Uram!
Ha ezt így hagyják a kódmesterek, akkor ki tudja mi lesz a vége
Biztos büszkék magukra a szakemberek, mivel tapadás terén már 2020 körül járnak. -
Drizzt
nagyúr
Netes aktivalas, vag ilyesmi kell neki? Megvennem, de noti sajnos sokfele dolgot nem muvelhet a neten. Tehat offline aktivalasi/profil letrehozasi lehetoseg van? Ha jol emlekszem, az F1 2010-ben meg volt offline live profile. Itt meg nem jelent meg pc-re, csak Ps3/Xbox360-ra. Holnap mar remelem fenn lesz legalabb az uzletek weboldalain.
-
Trihorn
tag
Setup:
Wings:5-5
Brakes: 48-52 High-Large
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1
Springs: 11-11
Gears: 1:128 2:156 3:181 4:205 5:240 6:278 7:324
Camber: -3.5 -1.5
Toe: 0.12 0.29Setup:
Wings:7-8
Brakes: 49-51 High-Large
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1
Springs: 11-11
Gears: 1:142 2:170 3:195 4:220 5:256 6:295 7:340
Camber: -3.5 -1.4
Toe: 0.11 0.35 -
PiE137
senior tag
válasz
Csabee. #1014 üzenetére
Ahol írja a szintet, ott nem csak nyilakkal lehet közte váltani, hanem enterrel meg is lehet nyitni....
Mi is ki akartuk próbálni a Coop-ot, de mindig olyan hibába ütköztünk, h ha a haver invitált játékra, akkor be tudtunk lépni, de neki a kerekek felrakásánál összetörte álló helyzetben az autóját, ha meg én invitáltam, akkor nála connection faid-et írt.
Kipróbáltuk tűzfal nélkül is, de ugyanaz.
Érdekes módon viszont quick match-et tudtunk tolni együtt.
Nem értem, mi van a coop-pal...Ötlet vki?
-
szab.tam
nagyúr
ha meglesz a játék, akkor valszeg a vga-t visszadobom, mert cpu hűtő átbütykölése csak a jövő hét közepén lesz. (addigra készülnek el a furatok: 360 db...)
addig meg nem várok...anyámmal élek, babettám van. én ne legyek kemény? (nem is...)
pláne, hogy lázasan itthon fetrengek. soha jobb alkalom egy kis vezetésre....
-
szab.tam
nagyúr
persze. madj ha meglesz a játék, és visszaraktam a 20 kilós vga hűtőt a kártyával együtt, ami most büntiben van a sarokba támasztva....
pár nap...
leesett 2 db. fet / vrm hűtőborda + kiegészítem a cpu hűtőt további csövekkel, bordákkal, hogy jobban hűtsön kicsit. így tesztelek egy új csövezési, hőcső blokkolási eljárást, ami talán olcsóbb lesz, így majd sorozatgyártásra is jó lesz...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1036 üzenetére
ha jól értem, a videón lévő a moddolt. talán onnan lehet látni, hogy az első kerék sárga csíkjából több látszik, mint az alatta lévő képen.
kicsit nagyobb emelkedési szögre gondoltam, de egyelőre majd ez is jó lesz. majd megpróbálom a 2010-hez valót bemoddolni, szerintem meg kell egye azt is...
azt még nem látom, honnan szedhető a mod.
-
szab.tam
nagyúr
lesz, (van?), ennél is camera mod, ahol a fülke nézetet picit megemeli?
a 2010-nél jobban szeretem így, mint a felső, tv-s nézetet. csak a gyári fülke nézet túl laposkuszás, semmi sem belátható...vagy esetleg a 2010-hez használtat be lehet majd rakni ide is?
-
Motaba78
addikt
egy gyors kérdés, tegnap córeszos volt a rendszer, kapott egy reinstallt, ma boltból haza játék telepit, graf beállításoknál ultra high textura, és az összes autó matt fényezésű, valamint a vissza pillant tükör szürke, semmit nem látni benn, mintha be lenne festve, találkozott valaki ilyen hibával ?
driver hiba lehet ?
nvidia 280.26 a driver száma. -
drevin_71
tag
feltettem én is a gamet, irányítással semmi baj hála az égnek
FF-et 10%20%30% -ra vettem le, kormány g27 a többi beállítás a játék gyári, a 3. helyen 10% volt többi 0 % .
hát lehet nyomkodni mindent TT -eztem egyet
, több próba holnap
-
polonic
félisten
A CF-en a CAP sem segít?
-
Sontir Fel
őstag
Üdv!
SLI-vel is ilyen ratyin megy a játék mint CFfel?? 1 kártyával jobb benchmark eredményt kaptam mint kettővel
(#1028) Motion_Blur : koszonom
-
polonic
félisten
válasz
Vasinger! #978 üzenetére
A fejlesztők azt mondták, hogy most már érezhető a különbség a csapatok között. Nem csoda, hogy a Lotus béna.
A három sereghajtónál ugye még KERS sincsen.Nem tudom, miért nem aktív. Nálam jól működik a DRS.
A beállítások, irányítás résznél nem lehet állítani, amit szeretnél?
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #1020 üzenetére
mikor jön ki a rendes 11.9-es Cata?
-
6950 stock + I7 920@3800 Catalyst 11.6
Dx 11 1920x1080 Ultra
Average 65 FPS, min 56 FPS
Hm nem ártana drivert cserénem asszem
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1020 üzenetére
Az szép. Mondjuk én laptopon játszom majd, most futtattam és hát 31es az avg pontom! Én ezt meglehetősen jónak ítélem meg laptophoz képest.. tök szép a grafika és nem is akad.
-
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur #1004 üzenetére
Én semmiféle laggal nem találkoztam eddig.
------
Egyébként a coop mód baromi jó. Most próbáltuk ki az egyik Amd ok kollégával.
Elcsesztem az időmérőn a gyors körömet, a hátsó szárnyat túl hamar nyitottam, kipördültem. 15. hely. Kolléga első.
A versenyen feljöttem második helyre, aztán utolsó körben leelőztem a kollégát.
Nem figyelt az üzemanyagra, kifogyott a benzinje.
Így lettem első. -
Csabee.
nagyúr
Benchmarkra avarage FPS-re ti mennyit kaptatok?
-
-
Serpiko
addikt
Na most jöttem meg a boltból végül megvettem én is most töltöm le.
-
Csabee.
nagyúr
A játékban nem lehet custom difficoult-ot állítani? Csak 4 alap beállított nehézségi szint van?
-
Landon
addikt
Valaki nem futott itt olyan hibába, hogy a játék egy adott idő után elkezd játszhatatlanul beakadni? Nem lassul, hanem szó szerint be-berángat de nagyon és utána játszhatatlan.
EDIT: Azt hiszem megtaláltam a megoldást... ha minden igaz (ahogy sejtettem) a replay-el lesz a gond.
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #1001 üzenetére
Csak egy ötlet volt, 2010-ben nekem attól késett a kormány. Én nem vettem észre különbséget a 2 közt hangzásban, de nem nagyon figyeltem rá, 5.1 meg nem játszik nálam.
-
Steady74
addikt
Gyerekek, azt hiszem most lett elegem. Nekem totál úgy tűnik, hogy minden hiba, ami a 2010-ben megvolt, az itt is megvan. CF ott is szar volt, itt is az... nem hiszem el, hogy ezeket az alap dolgokat nem lehetett kitesztelni. Sztem ez egy 70% kész játék, kapunk majd 1 patch-et, oszt kész, érjük be ennyivel. Így volt korábban is, így lesz most is. Nagy fekete pont CM-nek.
A játék ettől függetlenül szerethető, mert nincs más F1 game
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Béta iOS-t használók topikja
- Linux haladóknak
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Path of Exile 2
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TPM (trusted platform module) topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Playstation 4 Pro + 3 db játék eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 32GB RAM 1000GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest