Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
ok, ok. így teljesen világos.

kérdés, hogy nincs-e valami elérhető, szofterbuera szintű mod, amivel a 2010 vezethetőségét rá lehetne húzni a 2011-re.
appróság, de pl.a 2010-be moddolt pilóta fülke megemelt nézet camera mod is jó a 2011-hez. valami hasonló szintű fabrikálásra gondolok... -
szab.tam
nagyúr
válasz
Steady74
üzenetére
aha. ezt így nekem még senki nem mondta...

nem tudtam, hogy piszkálták az ide vonatkozó fizikát....
azt hittem, hogy nálam van valami hiba.pedig muszáj lesz a 2011-et belőnöm. a 2010-hez képest szerintem jobb a cpu otimalizáció, és ugye csak az megy 3 monitoros módban a softth-tal. egyelőre....
thx.

-
szab.tam
nagyúr
természetesen a drs-re akartam írni, hogy zárva van-e...
engem az bossaznt, ghoy miért nem ugyanolyan adott körülmények közt a 2010 és 11 fizikája, ha alapon van hagyva. kíváncsiságból megcsináltam, hogy átírtam a 10-ből a 11-be az alapot, (ez már nem tudom, pontsoan hoy an zajlott, mert nem ma volt), de ugyanúgy csúszott ki a kanyarokban.
tojnék az egészre, van már pár használhatatlan játékom a fiókban így is (
), mennék én a 2010-zel, de az nem indul 3 monitorrala softth-tal, csak a 2011...és mint írtam, próbálgattam én már ide is írt, tuti setup-okat, de nem jó.
magyarul. én csak azt szeretném elérni, hogy 2011-ben pont oylan legyen a kanyarvételi tapadás, mint a 2010 alapbeállításainál...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Steady74
üzenetére
hopp. drs jó 5 let. megnézem!

tudni illik, egyelőre a 11-en csak edzésköröket megyek, (azaz mennék), és csak a kers-t definiáltama kormány egyik gombjára. a drs-t mégcsak nem is néztem, eszembe sem jutott...

a kanyarban való jobb tapadáshoza kers-nek zárva kell lennie?
és az hogy lesz elnevezve a setup-ban? (csak hogy egyértelmű legyen...)
open vs. closed?
(másik gépen van, most nem tudom megnézni, viszont onnan esetleg nem tudok majd kérdezni...)
-
szab.tam
nagyúr
újra hi!
miért van az, hogy alap setup-pal a 2011 ugyanazon segédlettel, (csak abs), autóval és pályán sokkal nehezebben pályán tartható, mint a 10-ben.
próbáltam az itt megadott setup-okat, de csak rosszabb lett.
pl. spa-ban van 2 padlógázas szakasz. mindettőben van 1-1 pont, ahol vissza kell vennem a gázból, mert különben lecsúszok. a 10-ben ugyanott elmegy padlón.
kezdek nagyon pipa lenni....ötlet?

-
szab.tam
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
én sem tudom, hogy Gaben1 melyik f1-et nézte az idén. ennyire izgalmas és szoros meccsekkel telitüzdelt futamok sosem voltak még. igaz, ez a szabályoknak tudható be főleg.
sumi fő idejében persze más volt. cafatokra rágruk a körmünket éveken keresztül, hogy nyer-e...

hagyjuk.mi volt idén a legnagyobb különbség mp-ben az 1. és 2. helyeztt között?
régen azért kicsit több volt...igaz, nincs már hakkinen sem, aki kiment sírni fák közé. és damon hill is előkerült, ugyi...

-
szab.tam
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
most akartam megnézni az rtl-en, felvételről. thx.

igaz, én voltam a hülye, miért jöttem előtte a topic-ra.....
-
szab.tam
nagyúr
(#2488) makkai
(#2495) hermanyi
azért tényleg kíváncsi leszek a köv. whql-re....
-
szab.tam
nagyúr
én már ugye többször írtam, hogy a 285.27 beta jó. te a 285.38-cal próbáltad? hogy tudjam, ha az is jó.
gyűjtöm, melyek jók. sajnos már többször eljátszották, hogy a soron következőnél megint előjött az ego engine-es típushiba. szinte borítékolom, hogy a whql megint rossz lesz ebből a szempontból....

-
szab.tam
nagyúr
válasz
DigitXT
üzenetére
én sosem toltam még onlányon.

de offline ha beléptem bármelyik ego-s játékba, utána lemez kivehető, és nem zúg.
1x majd csak eljutnak odáig a gyártók, kiadók, hogy nem a szoftvert megvásárló júzert szopassák folyton a parájukban....hétvégére új mókám lesz: 1800-é' vettem cdgalaxis-ban egy magyar feliratos, german truck kamion szimet.

-
szab.tam
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére

-
szab.tam
nagyúr
ezt el is felejtettem...
a tegnapi első komolyabb próbálkozásmnál volt egy idegesítő jelenség.
g25 ffb-je úgy ütögetett vissza, mintha defektes lett volna kerekem.
a 2010-ben ilyen nem volt....innen szedtem egy setup-ból, így erre állítottam:
Steering deadzone: 0
Steering Saturation: 2
Steering linearity: 30
Throttle deadzone: 4
Throttle saturation: 6
Brake deadzone: 2
Brake saturation: 10Force feedback:
Environmenteal: 70
Steering: 20
Weight: 20hol lehet a hiba, mert piszok idegesítő, amikor egyenesben is ütöget a kormány....
-
szab.tam
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
(#2340) polonic
(#2341) AMD_ok
na jó... késő volt már, valamiért azt hittem, az a nyomvonal segédlet....

setup-olás. odáig még el sem jutottam. ráadásul mindig a spa a kezdő, tesztpályám, és arra még nem írtatok semmit. én meg hülye, (lusta?), vagyok nekiállni. majd lekoppintom a kijárt utat.
meg az érdekelt főként, hogy a 285.27 beta driver-rel tényleg nem fagy-e load/save-kor 2 dx11-ben. így csináltam sok futamból ki-, belépést. és valóban jónak tűnik végre...
olvastam máshol más véleményeket, de szerintem idáig az induláskor legjobban optimalizált ego engine-es játék. néztem a cpu görbéket. a 2010-ben sokkal asszimetrikusabbak. ott nálam az egyik mag majdnem kiakad. az okozza a sok autónál, némely kiritikus helyeken az fps eséseket, 3.6 ghz alatt a zavaró microlaggokat.
ezeken a kritikus helyeken nézve a 2011-ben tökéletesen folyékonyan megy a kép.
konkrét ilyen hely:
spa, 1. kanyar után elég tünetes.
majd 1. padlógázas szakasz után jobb-bal s, majd jobb, egyenes, majd jobb. és ebből a kanyarból kijőve az 1. körben, ha benne van az ember a bolyban, katasztrófa a 2010-ben. szabályosan micro és nem micro ugrálnak a fák és a domboldal. 3.6 ghz alatt. a 2011-ben tökéletes.
néztem 22-es monitoron is, de ott nem anyira zavaró. de ha 80-90 centire van egy 32-es tv, ott egy ilyen lagg-tól behány az ember...de mondom: a 2011 ilyen szempontból szerintem tökéletes.
-
szab.tam
nagyúr
idő hiányában csak most kezdtem el vele foglalkozni intenzívebben.
a 2010-hez képest valami furcsa az irányításban, de még nem jöttem rá, micsoda..néztem a procihasználatot a kritikus helyeken, és a hozzá tartozó fps-eket.
dx11-ben.
sokkal joban optimalizált, mint a 2010! ott valamit nagyon elcsesztek pár helyen, de itt már jó.
és a grafikája is mintha szebb lenne kicsit.lehet, hogy nagyon béna vagyok, de ezen van kapcsolható kipörgésgátló? nem találom. képtelen vagyok kigyorsítani, állandóan eldobja a farát. offline nyomom egyelőre, de a többi autó már az első körben simán lehagy, nem bírok gázt adni a kanyarból kijövetkor.
a spa-i 2 teligázas szakaszt sem tudom végignyomni, mert mindkettőnél elszállok közben. elképzelni nem tudom, mi ez...
tehát: van kipörgésgátló? ha igen, hol kapcsolható és mi a neve? abban a menüben nem találom, ahol az abs, stb. van....

-
szab.tam
nagyúr
"Ééééés, megint lefagy töltés közben"
ééééés megint többször le lett már írva....

(de mive te is lusta voltál kitölteni az adatlapod, így azt sem tudhatom, milyen kártyád van...)

-
szab.tam
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
szerintem sokan szeretjük a spa-t a legjobbban.
vegyes, vannak benne kanyarok, de 2 hosszú, padlógázas szakasz is.
aránylag könnyen tanulható.
jól belátható kanyarok.
szép környezet.én minden autós játékban ezt veszem elő.
és ha van, a nagy nordschlefe-i pályát.ha nincs, akkor berakom...

gtr2-ben van vagy 170 pályám, gtr evo-ban sajnos elég bugos lesz ez a megoldás...
kár, hogy ebben az f1-ben nincs ilyen moddolási lehetőség.
azért gtr2-ben nem gyenge a 30 km-es pályán a 2008 f1 moddal végigmenni....

-
szab.tam
nagyúr
válasz
Scott Speed
üzenetére

én kb. ugyanezt csináltam tegnap az xp topikban, amikor nem akart indulni az xp valami hibás file miatt, és ott vergődtem a hibajavítás konzolon. de mivel senki nem volt éjszaka online ott, így magammal beszéltem meg a topicban. szép társalgás volt egyedül. de segítettem magamnak, és meg is köszöntem nekem...

-
szab.tam
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Trihorn
üzenetére
nekem szpá az elsőrendű. örökös kedvenc pályám. van terben a közeljövőben egy setup?

(#1901) AMD_ok
passz.
az a szép az egészben, hogy anno a ccc rettenete, és maga a mindenkori, jövő havi drivervárás borított ki az ati-nál. most kb. ugyanezt megkapom ződbe'...
várom ugye a drver-t a játékgéphez, hogy ne fagyjon. 1920*1080/24 egy idő óta a htpc-men beállíthatalan. (60hz-en a bluray pedig igen faszályosan ugra-bugrál...)

-
szab.tam
nagyúr
load / save fagyás dx11 alatt:
többször le lett már írva, de látom, újra előjött pár embernél a probléma. ego engine-es (dirt2-3, f1) betegség.
dx11 alatt jelentkezik csak, és főként gtx400-as, azonbelül inkább a 480-as kártyáknál hallottam, tapasztatam.
próba képpen a graf menüben át kell kapcsolni dx9-be. (f1 2011-ben már lehet, nem kell a config file-ba bemászni hozzá...)
ha így megszűnik a hiba, akkor fel kell tenni a 285.27 beta drivert, és mehet vissza a dx11. ezzel a driver-rel elvileg mindegyik jó lesz. az ezt megelőző, de dirt3 megjelenés utáni összes driver-t végigpróbáltam, és mindegyiknél előjön a hiba. ennél már nem! -
szab.tam
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
minden egyes alkalommal előveszem, és felcsavarom a klaviatura tartó fölé, rendesen az asztallapra, hogy nem rázza szét ugye a tartót. és nincs elöl, így nincs útban. 2x3 perc szerelést nekem megér...
ja , egy + kis pc asztalra, ami napjközben virágtartó az ablak alatt. multifunkciós helytakarékosság. nálam sincs hegyekben... -
szab.tam
nagyúr
mazsolák. nem tudjátok, mi a jó.

ez nem pénzkérdés, mert vannak olcsó kormányok is. nem kell g25-27-tel, fantec-kel kezdeni.
azaz másképp: a legócskább kormánnyal is jobb, mint billentyűvel.
-
szab.tam
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
megtaláltam a linket. a 2010-hez szerintem innen szedtem le a kameramodot. csak a cockpit-es modot szedtem, próbáltam, a tv-set nem...
próbáljátok ki a 2011-ben, aztán várjuk a beszámolót. csapatok mappáiban külön felül kell írni. javaslom, hogy az eredeti kameraállás(oka)t mentsétek el felülírás előtt...
-
szab.tam
nagyúr
nem.

AMD_ok nézze meg, hgoy jó-e. én most nem tudom. és ha működik, majd ő feltolja valahová, ahonnan leszedi, akinek kell. nem fogom 1-esével küldözgetni mail-ben, próba nélkül...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
nálam az evga osd-je nem megy. az msi pedig igen. de csak win7 , dx11 alatt. ha átteszem 9-be, akkor rögtön megy az evga-é is.
próbáld meg átállítani dx9-be, hátha nálad is hasonló a probléma, csak az msi csinálja... megoldást nem tudom még...
még evga reinstall-t nem próbáltam.... -
szab.tam
nagyúr
sajnos a játékokat forgalmazok nem mindegyike jutott még el odáig, hogy a warez visszaszorítására nem a becsületes, játékot megvásárló júzer szivatásán keresztül vezet az út...
én is rohadtul utálom, hogy az ego-s játékok mindegyikénél lehet elővenni a lemezt a fiókból. de boot után ki lehet rögtön venni, hogy legalább ne zajongjon tovább az od... -
szab.tam
nagyúr
válasz
Serpiko
üzenetére
kezdőként érdemes egy pályát kipécézni. azt jól begyakorolni sima edzésben, egyedül.
így lesz egy pálya, ahová mindig visssza lehet tértni sikerélményre.nekem ilyen a spa francosan. kifejezetten szép környezet, jól megtanulható vonalvezetés, gyors részekkel, (2 nagyon hosszú padlógázas szakasz), és aránylag jól belátható kanyarok.
-
szab.tam
nagyúr

ha meglesz a játék, akkor valszeg a vga-t visszadobom, mert cpu hűtő átbütykölése csak a jövő hét közepén lesz. (addigra készülnek el a furatok: 360 db...)

addig meg nem várok...
anyámmal élek, babettám van. én ne legyek kemény? (nem is...)
pláne, hogy lázasan itthon fetrengek. soha jobb alkalom egy kis vezetésre....

-
szab.tam
nagyúr
persze. madj ha meglesz a játék, és visszaraktam a 20 kilós vga hűtőt a kártyával együtt, ami most büntiben van a sarokba támasztva....

pár nap...
leesett 2 db. fet / vrm hűtőborda + kiegészítem a cpu hűtőt további csövekkel, bordákkal, hogy jobban hűtsön kicsit. így tesztelek egy új csövezési, hőcső blokkolási eljárást, ami talán olcsóbb lesz, így majd sorozatgyártásra is jó lesz...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére

ha jól értem, a videón lévő a moddolt. talán onnan lehet látni, hogy az első kerék sárga csíkjából több látszik, mint az alatta lévő képen.
kicsit nagyobb emelkedési szögre gondoltam, de egyelőre majd ez is jó lesz. majd megpróbálom a 2010-hez valót bemoddolni, szerintem meg kell egye azt is...
azt még nem látom, honnan szedhető a mod.
-
szab.tam
nagyúr
lesz, (van?), ennél is camera mod, ahol a fülke nézetet picit megemeli?
a 2010-nél jobban szeretem így, mint a felső, tv-s nézetet. csak a gyári fülke nézet túl laposkuszás, semmi sem belátható...vagy esetleg a 2010-hez használtat be lehet majd rakni ide is?
Új hozzászólás Aktív témák

- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Assassin's Creed: Valhalla
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Cyberpunk 2077
- Pánik a memóriapiacon
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), mennék én a 2010-zel, de az nem indul 3 monitorrala softth-tal, csak a 2011...