- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- 3D nyomtatás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
bence29
tag
én bontotam ki ma vette
-
Serpiko
addikt
Magyarítást a játékhoz honnan lehet leszedni?
-
bence29
tag
válasz
polonic #3184 üzenetére
regisztráltam a windows live ra és megcsináltam mindent nevet password öt és viszaigazoltam az email cimemen is elinditom a játékot és ott kéri az email cimet meg a jelszavat is utánna kidobja a kodot a rányomok hogy submint de semmi mikor rámegyek az online részre azt irja ki hogy nem vagyok bejeletnkezve
-
pepusos
senior tag
Vagy esetleg egy screent mutass a hibáról, az sokat segítene...
-
karilla88
tag
válasz
Feribacsi555 #3173 üzenetére
igen kormánnyal egy öreg darabbal:
Logitech Wingman formula gp
sajnos kevés rajta a gomb ezért vagy manuális váltó vagy kers és drsi
nkább automata váltóval tolom -
bence29
tag
nem indul el az online mod
-
bence29
tag
sziasztok tudna nekem segiteni az f1 el kapcsolatban elöre is megköszönném
-
pepusos
senior tag
válasz
--Lorant-- #3174 üzenetére
Én sem nagyon erőltetem még az onlinet Fele pályát nem ismerem. Első 5-6 amin el mernék indulni, akkor is fix uccsó hely, többin még próbálkozni is felesleges
-
herhi
tag
hellósztok!
Core i3-2100, 8 giga rammal és Radeon 5850, vagy 6850 nel futna a játék fullon?
köszii -
--Lorant--
aktív tag
válasz
karilla88 #3171 üzenetére
Hát én még nagyon gyerek cipőben járok. lassan tanulok,sokat kihagytam 1 az. na meg a kormány setupp. de kezd helyre álni a rend .,,,. minden esetre jó futamok voltak! élvezetes ami a lényeg!! (persze az is gond ,hogy nem mentem még 1métert sem karrierben,szal nem tudom hol büntet hol nem,és így beszedek mindent
(hozzáteszem a 2010 verziót ugy kezdtem hogy 2x lefutottam a karriert mire megvettem a játékot utána eredetiben még 1x és csak utána mentem online! ugy egészen más a szitu!
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Játszik valaki ezzel é s RAGE -dzsel is? Ati kártyám van, (4770). és feltettem a Rage-hez a kiadott "predrivert" (ver 3.), de azóta az F1 nem indul el. Ezek után visszaraktam a stabil 11.8-at, ám AppCrash-shel kilép... Ötlet..:? (megj.: Minden más játék fut.)
-
karilla88
tag
válasz
Motion_Blur #3167 üzenetére
jaja elírtam
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3167 üzenetére
Igen, ez az
-
karilla88
tag
Tessék a tegnapi:Yeongam
hermanyi nem értem hová tűntél a box kiállásod után...
Lóri kár hogy nem tudtad végig csinálni -
rocket
nagyúr
Karrier modban, hogy lehet kiallasnal gumit valasztani?
SPA-ban kitalaltam egy jo taktikat, nem kerultem elso tizbe idomeron, a kemenyebb kevereken indultam a 9 koros versenyre, mert irta nagy az esely az esore, 5. korben elkezdett cseperegni, de nem mentem ki a PIT-be csak a 7. korben amikor mar nagyon esett az eso, erre felrakta a lagyabb kevereket intermediatet helyett, emiatt elbuktam a gyozelmet, sot DNF lett mert a lassitot a celegyenes elott nem tudtam bevenni
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #3159 üzenetére
Nagyon brutál hangja van az RBR7-nek, Hungaroringen élőben is tapasztaltam...
Egyébként a Lotus-Renault-nak is hasonló, de nekik az elől kivezetett kipufogó miatt, szerintem...
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3159 üzenetére
hát... másodjára hallottam meg, amit meg kellett hallani. basszus csumára tekerve (2.1ben)
brutááááááááááális!!Az első 10 kör indiában fűnyírás volt, utána jöttek az idők. A középső szektorban nem tudok hozni, mindig megcsípem a füvet és penalised, pedig 6-7 tized addigra összejön.
-
Steady74
addikt
válasz
karilla88 #3158 üzenetére
Köszi a videót. Van amúgy egy láthatatlan fal, azt fogtam meg a versenyen itt Valenciában is.. a lassú visszafordító után van egy közepes sebességű balos, ott, mivel nem volt szárnyam kisodródtam, és érintettem a falat. Erre kiírta, hogy összetörtem az autóm...
Rolly: már nem vagyok, este talán, vagy holnap ilyenkor megint.
Hamarosan teszem fel a hét közepén nyomott futamok rövid összefoglalóját szigorúan arra fókuszálva, mikor nagyon ment
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #3156 üzenetére
Hamar felvetted a ritmust, nekem több karika kellett hogy betaláljak.
Vixen idejét szerintem meg lehet futni, de itt is elég magasra tette a lécetElőbb mit találtam: Monza 2011, Red Bull blown diffuser pfff... kegyetlen baszki
-
karilla88
tag
sziasztok
itt a tegnapi valencia:safety car
Steady74 bocsi még egyszer
Lóri erről a lagg-ról beszéltem
aztán amikor megkaptam a büntit gondoltam egyből letöltöm de a játék ezt nem számolta be
így amikor kigurultam a box utcából akkor látom hogy 3 körön belül box utca áthajtás ...
na ott lett vége a futamnak -
pepusos
senior tag
válasz
shikaree001 #3154 üzenetére
Úgy néz ki mégsem jövök
Azt hiszem kezdi megadni magát a 4850-en. Előbb asztalon szemcsésedett a kép, megnéztem játékban, előbb vibrált a kép kicsit, aztán megfagyott. Épp másik kártyán gondolkoztam, de ez is vitte full HD-ban high-on, így örültem hogy nem kell másikra költeni. Aztán mégis
-
hermanyi
addikt
válasz
shikaree001 #3151 üzenetére
Reggelt?
Napot
És miért kiabálsz ?
Ha minden úgy alakul ahogy tervezem akkor nekem is rendben
A nö meg ráér F1 hajnalig aztán lehet csajozni -
pepusos
senior tag
válasz
shikaree001 #3151 üzenetére
Benne vagyok
-
shikaree001
tag
JÓ REGGELT. HA LENNE KEDVETEK DÉLUTÁN ÖSSZEHOZHATNÁNK EGY KÉT VERSENYT. SAJNOS NEKEM AZ ESTE NEM JÓ MERT LEFOGLAL A NŐ DE ESTE 6 IG IGEN
-
hermanyi
addikt
köszöntem a mai futamokat remélem holnap is lesz egy két ilyen mint a vége a mának
-
Sanya595
senior tag
válasz
Feribacsi555 #3143 üzenetére
A Live csatlakozáskor mit ir ki a bejelentkezési ablakba?
-
Steady74
addikt
válasz
Feribacsi555 #3141 üzenetére
nick-név kellene a live-on...
-
hermanyi
addikt
én is leszek online úgy 30 perc múlva
a megszokott LegalBeku néven -
karilla88
tag
Irjátok már meg milyen névvel vagytok live-on
-
Djmarko
tag
hy all
nekem nagyon tetszik a játék csak egy bökkenő van hogy a split sceeren módban csak versenyezni lehet és nincs benne időmérő is.
azon kívül rendben van a játék. -
pepusos
senior tag
válasz
karilla88 #3134 üzenetére
Azt hiszem sikerült beállítani végre a kormányt, ha lehet akkor én is jönnék veletek gurulni esténként. Igaz egy-két kivétellel nem ismerem a pályákat, de legalább nem zavarok majd rajtnál, és ígérem hogy lekörözéskor is nagyon előzékeny leszek, és sűrűn nézek majd a hátam mögé. Utólagos engedelmetekkel néhányatokat felvettelek LIVE-on. Köszi mindenkinek aki segített! Üdv!
-
karilla88
tag
válasz
Steady74 #3089 üzenetére
jaja nagyon jó volt a hungaroringen
az egyes kanyart szándékosan vettem olyan szélesen mert tudtam hogy ti a kers+drs adta sebesség különbséggel simán beestek mellémSzomjas rendszeresen a kettes kanyart cseszte el de még így se tudtam megfogni nagyon gyors volt Steady sajnálom a forgásodat biztos jót csatáztunk volna a végéig
remélem ma este is lesz egy kis futkosás -
snoopy
aktív tag
Én még akkor is tekerem automatikusan a kormányt meg váltok mikor a TT-n felvezet a játék
Tényleg totál rá áll az agy.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
polonic #3122 üzenetére
A váltóra nem nehéz átszokni. Elsőre mikor kikapcsolod, marha nehéznek tűnik, ember össze vissza kapcsolja, vagy hamar vált fel, vagy későn, vagy 1-el többet fel, vagy 1-el kevesebbet le, vagy teljesen elfelejti, hogy kapcsolni kellene és ilyenkor sokan vissza is kapcsolják automatikusra, de nem kell tőle megijedni, ez csak pár körig ilyen szenvedős, amíg nem áll rá az ember agya, hogy ezt is kapcsolni kell, később pedig teljesen természetes lesz, hogy váltasz, érezni és hallani fogod, hogy mikor kell, és akkor is nyomkodni fogod, ha esetleg véletlenül automatára van kapcsolva.
Szóval csak egyszerűen tedd át, ment egy 10-20 lassú kört (max 40perc) ami alatt megfigyeled, hogy mit mikor merre, és tuti, hogy érezni fogod, hogy jó lesz ez. -
pepusos
senior tag
Sziasztok! Kellene egy pici segítség... Jelentkeznék be LIVE ID-vel, beírom emailt, passt, cd kulcsot, és mikor töltené le a pecset, kilép hibával, hogy nem elérhető a hálózat, így nem tudok profilt csinálni. Rúterem van, ha ez segít. Valakinek ötlete esetleg?
-
fess
őstag
remélem az f1 2012-re kijavítják ezt a sz*r mentési hibát. Most lépek be összeomlik,indítom újra,Enterrel lépek tovább,továbbenged,de az utolsó versenyem elszállt plussz a kormányon is pár gomb nem úgy van...
-
werszomjas
addikt
válasz
Steady74 #3117 üzenetére
Ja-ja azért volt a szoros befutó, bár először szegény megtolt hátulról, gyorsítottam volna de ugye nem ment a kigyorsítás ő meg jött pont mögöttem ugyan azon az íven, kis kocc majd éppen el tudott menni mellettem, mindez az utolsó néhány méteren
Mindenesetre meg kell tanulni hamarabb váltani
-
DigitXT
félisten
válasz
polonic #3114 üzenetére
Kinek a pap...
Nekem is megvan amúgy még a Rumblepad, jó is volt az.
Szerk: egyébként pont az F1 2010 miatt vettem tavaly ezt az XBox360-ast, hogy
majd milyen jó lesz a hátsó "ravasszal" gáz-fék, stb. Hát nem lett jó... (Nekem.)
De arra is gondoltam, hogy majd a Fifához beválik: ahhoz viszont jó volt. -
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #3109 üzenetére
Tehát ez volt az az 5 tizednyi különbség
Karilla, ha olvasod, tegyél már fel lsz videót, hogy vezetsz, mert neked van extrém kicsi bal lábad.
-
polonic
félisten
válasz
DigitXT #3112 üzenetére
Én az alapbeállítással megyek. Nekem ez jött be.
Nekem a többi beállítás nem jött be, egyszerűen nem tudtam megszokni. Még régen volt egy cordless rumblepad 2-m, ott ugye nincs ilyen 'ravasz', kénytelen voltam az egyik karra tenni a gázt/féket, borzalmas volt. Nem is játszottam autós játékokat akkor gamepaddel.A videó meg má' vót.
-
DigitXT
félisten
válasz
polonic #3110 üzenetére
A gamepad nem indokolja az automata váltó használatát -> 2 hátsó gomb,
s meg van oldva. Már persze akkor, ha nem a default Xbox360 irányítással
mész, ami a hátsó 2 analóg "ravaszt" használja gáz / fékre: megpróbáltam,
de nekem egyáltalán nem jött be, nem tudtam megszokni, így maradtam a
régről jól bevált kiosztásnál. "Kékig" nem szoktam húzatni, mivel akkor már
nagyon közel a leszabályozás, el lehet rontani a váltást, felesleges szvsz...
(Persze nem is vagyok nagy "TT menő", meg semmi, de átlag versenyeken
az egészen biztos, hogy nem kell úgymond "kitaposni az autó belét".)
Más: érdekes belső kamerás felvétel, a pilóta egyik szeme előtt a kamera!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Én bevállalom, he Neked is megfelel...
(#3108) Feribacsi555: Nem fordítva? hotmail.com volt rossz??
-
polonic
félisten
válasz
Ez lett volna nekem is az ötletem, hogy túl kipörgetitek a motort, ezért több benzint fogyaszt és ez az oka, hogy kifogy a benzin.
Én automata váltóval megyek a gamepad miatt. Nincs ilyen gondom. Leírtam nem régen, hogy működik nálam a benzinmennyiség változása.
-
werszomjas
addikt
válasz
Steady74 #3105 üzenetére
Én pont így jártam tegnap asszem szintén SPA-ban, vezettem a versenyt, végig Mix2-n voltam, uccso körben levettem mix1-re mert már írta hogy nem lesz elég és így is kifogyott a benya
Utolsó métereken, célegyenes ráfordító után elkezdett dadogni az autó, el is ment mellettem asszem Karilla úgyhogy csak 2. lett belőle.
Egyébként arra gondoltam azért fogy el mert manual váltóval megyek, eléggé későn szoktam váltani sztem, meg határon is autózok, ki kéne próbálni, hogy automata váltó mellett is ilyen kritikus-e a benzin fogyás
Valakinek tapasztalat ilyen téren?
Ha már CO-OP, én még nem kezdtem el a Karriert, nem volt időm, de lassan kezdem, akkor meg már mehetne CO-OP-ban, esetleg valaki szeretne csatlakozni?
Sajnos minden nap nem tudok lenni, hétfő, kedd, csütörtök,egyáltalán nem, szóval sztem 7végente tudnánk futni 1-2 karrier futamot, max 50%-ra gondoltam esetleg 20% részemről minden segítség lehet off-on.
Ja és valaki velem hasonló tudású ember kéne, akivel lehet csatázni, mi leszünk Alonso vs Hamilton, nem kell itt első számú pilóta
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
MC HOBO #3106 üzenetére
Na. Egy lépéssel közelebb. Megvan mit rontottam el. hotmail.hu helyett hotmail.com-ot írtam be és ez volt a baj. Most viszont a kövi probléma:
Ezt írja ki nekem:Can't connect to LIVE. You may be using a Windows Live ID from a region that is not supported by LIVE.
Ezt már csak azért sem értem, mert nektek működik.
Előzőleg vmi updatet akart, rányomtan hogy ok és utána vmi errort írt ki.5let valakinek?
Nagyon szeretnék már online játszani vele.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #3104 üzenetére
A Windows Live Messengerrel csinálj egy profilt és utána be fog engedni a játékba is...
-
Steady74
addikt
Akkor jó, megnyugodtam
Igyekeztem erőltetni a pályákat tegnap meg az autót, kíváncsi voltam erre a benzinfogyásos f@szságra, de ez nem az én jobb lábamnak lett kitalálva. Ahogy írtam Spa végig közepesen volt, és a végére kifogyott a benya
Feribacsi: Van live, magyar mail címekkel is lehet regisztrálni. Viszont ha már beregelted a hotmail-es címhez a játék szeriaszámát, akkor azt már másik felhasználóhoz nem tudod beregelni.
-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Megvettem az f1 2011 játékot gondolván, hogy majd online játszok rajta.
Csináltam egy hotmail-os email címet, de mikor a játékban be akarok jelentkezni azzal a hotmailes címmel, elfogadja, kéri a product keyt, bevan már írva, kipipálom hogy i agree és utána errort ír ki, merhogy vagy a jelszó vagy a felhasználó rossz.Magyarországon elérhető egyáltalán a windows live?
Valaki segítsem pls!
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest