- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- RAM topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Freiherr #95200 üzenetére
Az megvan nekem is, de nem jött be. Régen volt, már nem is igény nálam tablettel navigálni. Amikor én próbáltam, még android 4 volt, szóval az akkori tabok lehet súlyosabbak is voltak, mint fél kiló, és az volt a baj.
Atos23:
Amíg van Gmail és Face a régin, változtass jelszót a face-en (remélhetőleg azzal a gmail fiókkal regisztrált). Ekkor a Face megoldódik. Egyéb weboldalakon is játszik ez, amíg a régin elérhető a Gmail.Gmail-re ezt gugliztam:
1. On Android, go to Settings > Google > Manage your Google Account > Security > Password > Forgot password, then choose a recovery method.
2. Once you have access to your Gmail account, change the password to something you'll remember![ Szerkesztve ]
-
Atos23
senior tag
Sziasztok!
Vettem anyukámnak a 6 éves Lenovo Tab helyett egy új iPad-et, szeretnék ott is bejelentkezni rá. Ahogy az lenni szokott, semmilyen jelszó nincs felírva sehová, még a Gmail jelszó sem.
Chrome-ban a jelszavak menüben egy jelszó sincs elmentve.
Egyelőre jelszó újraküldésekkel nem próbálkoztam, mert legalább még a gmail app küldés/fogadás működik a régi tableten.Tudtok valami bevált, megbízható jelszókiolvasót Androidra, ami legalább a Google és a Facebook jelszavakat ki tudja olvasni? Ha ezek meg vannak mentve, minden meg van mentve
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
válasz
cidalain #95199 üzenetére
Szia!
Mert ugye szirénázva behajthatnál ott is ahol más nem, a GPS meg körbevinne a háztömbön - Ennyit azért képesek vagyunk adott helyzetben rögtönözni, főleg, ha nagyiítható, kicsinyíthető egy mozdulattal a térkép.
Valóban jogos a tapadókorongos felvetésed, egyelőre még nem néztem köürül, hoyg létezik e ilyen súlyhoz valóban stabil ezsköz a szélvédőn való rögzítéshez.[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz
AndrewTdi #95185 üzenetére
A gps szoftverek hogyan alkalmazhatók jól egy mentőben pl?
Mert ugye szirénázva behajthatnál ott is ahol más nem, a GPS meg körbevinne a háztömbön, stb.
Tapadókorong. Nekem volt több is. Olcsóbb, drágább. És egyik sem tartotta meg a tabletet normálisan. Volt olyan, ami már az utca végén az ölemben landolt a tablettel együtt. Ez a kb fél kiló már sok, mint ami egy tablet súlya. -
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
AndrewTdi #95185 üzenetére
A Samsung Galaxy Tab A9 jut eszembe, az 8,7".
Elég csak a wifi? Van a mentőautóban valami állandó netkapcsolat?
Navigálásra szerintem jobb a Waze, a valós idejű forgalmi adatok miatt, bár az iGo-t nem használtam régóta. -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
A gödöllői mentőautóinkba keresnék tabletet autóba, szinte csak navigálás céljára.
- android oprendszer
- mivel autóba kellene, így kb 7-8 colkörnyéke lenne optimális
- elérhető hozzá masszív tapadókorongos tartó
- legyen benne wifi
- IGO és google térképek tudjanak rajta futni
Most jön a fekete leves. hazai beszerzés kellene garancia miatt (számla nem feltétlenül fontos), és összesen kb 70-80K lenne 2 darabra.mennyire lehetetlen feladat ilyet találni?
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
aprokaroka87 #95183 üzenetére
Engem az 1280*800 felbontás 10 collon is aggasztana.
-
róland
veterán
Eg yilyen csodát mennyire fájdalmas a valós életben használni?
Felhasználási cél: könyvolvasás, filmnézés, böngészés kb. tucat megnyitott oldasllal.
-
milkabrams
őstag
Sziasztok! Beszéltem egy Samsung Galaxy Tab A9+-t, viszont hiába 90hz a képernyő, gyakran csak 60-on megy. Hogy tudom megoldani a folyamatos 90 hz-t? Garanciavesztést és rootot nem szeretnék.
-
-
hubber19
junior tag
Üdv, ide írok mert a másik (Lenovo) topik igencsak "behalt" :
adott egy közel 2 éves LENOVO Tab P11 Pro 2nd Gen (TB132FU) tablet
Tegnap felment rá OTA az update, majd egy Android 14 (fő) frissítést is kapott :
újraíndítást követően meghülyült a tablet, használhatatlanná vált
A gyári "Smart Launcher" folyamatosan leáll, a korábbi "Nova" launcher nagy nehezen indítható, választható - de a tablet használhatatlan, mert villog a képernyő, "ugrál" a képernyő, fel + le ugrik mintha folyamatosan a felbontást próbálná változtatni.
Emiatt az érintőképernyő használata is kriminális.
Mit javasoltok?
Factory reset, gyári adatok törlése?
A tablet még épp garanciás :
Magánszemély: 24 hónap
Jogi személy: 24 hónap
Agyam eldobom! Gyári, OTA frissítés !
(és persze pár nap múlva utazok: kellene a tablet!) -
Freiherr
őstag
Hello
Létezik olyan tablet, amit sima kijelzőnek tudok használni? Tehát egy PC- vel összekötve kábellel.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Kezdő vagyok #95169 üzenetére
Az összefoglalóból ami szimpatikus.
Pl. Honor Pad 9 -
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Valami jó nagy kijelzős táblagépet szeretnék,kb.100000 Forint lenne a plafon,valószínűleg Magyarországon venném meg.
Internetezésre,filmnézésre használnám,facebookozásra,gmail levelezés.
Lehetőség szerint a gyenge Wifis jellel is jól megbirkózzon,lehessen vele fényképezni,jó képeket csinálni,az érintőképernyője elég érzékeny legyen.
Ha kevesebb pénz is elég lenne egy ilyen gépre,az nem baj.
Lenovo van most,de más márka is lehet,ha azt jobbnak tartjátok.
Természetesen más márka is lehet,és sokáig kapjon frissítéseket,az is jó lenne.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?:
10-11" vagy 12"-nél nagyobb.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Újat.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Itthon szeretném megvenni.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.)
Filmnézés,böngészés.Lehetőleg nagy legyen a kijelző felbontása.
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
100000 Forint
Előre is köszönöm a válaszokat! -
iceman007
aktív tag
Sziasztok,
Nem találtam jobb topicot úgyhogy remélem itt tudtok segíteni. Adott egy Samsung Galaxy Tab A SM-T515 amit szeretnék összekötni valahogy egy Samsung UE40ES5700-es TV-vel. A legkézenfekvőbbnek egy USB-C - HDMI átalakító tűnt:
https://www.alza.hu/alzapower-flexcore-usb-c-32-gen-2-to-hdmi-4k-60hz-fekete-d5663790.htm
De nem szívesen adnék ki ezért ennyi pénzt, mert csak június végéig kellene. Van esetleg valami más alternatíva? Egyáltalán ezzel az adpaterrel működne vagy még ez sem biztos?Előre is köszi!
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
vettem egy ilyet az android táblagépemhez, eddig minden oké vele, viszont a keymap hosszú gombnyomást nem igazán érzékeli.
Ez a mechanikus megoldás miatt van így?
A Rapoo az ezt jól tudta. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
csernak75 #95162 üzenetére
A Samsungnál engedélyezett, de nem minden, csak amit a fejlesztő úgy jelölt meg.
https://www.samsung.com/za/support/mobile-devices//how-do-i-move-apps-to-the-sd-card-on-my-samsung-galaxy-s8-or-s8-plus/ -
csernak75
senior tag
válasz
snooze #95159 üzenetére
Azt is kérdezte hogy ami már a belső tárhelyen van hogy lehet át tenni. Akkor amit én mutatok az nem azt jelenti hogy az alkalmazás adatai átkerülnek az sd re? Szóval nem csak képek és videókat lehet átrakni hanem az alkalmazások nagyobb részét is, így sok helyet fel tud szabadítani.
-
snooze
veterán
válasz
aprokaroka87 #95160 üzenetére
👍👍
-
sith7
félisten
Sziasztok
Adott egy Honor Pad X8a
Tettünk bele microSD kártyátHol lehet beállítani, hogy hova telepítsen a play áruház ? Belső tárhelyre, vagy az SD kártyára.
Ami már a belső tárhelyen van. azt hogyan tudom áttenni az SD kártyára ? -
vence
aktív tag
#AKCIÓ !
eMAG - "Elektro hétvége" ........ = -10 %
[ Megjelölt ((mobiltelefonok és )) tabletek - - 122 termék ]Pl:
- Xiaomi Redmi Pad Pro ....- Lenovo Tab M11 (1920x1200) IPS, 8 GB RAM, 128 GB, 4G/LTE ...
92,9 -10 % - - > 83.610,-
Csomag tartalma: .......1x Tablet, >>> 1x Lenovo Tab Pen(Kuponnal! >> Feltételek !!
- de egyszerű,
pl. + 1 cs. elem v. más olcsó/szükséges apróságot kell még venni, a lényeg >> 2x terméknél él a kedvezmény!) -
nerozol
tag
Sziasztok, két tablet közül szeretnék választani.
Samsung galaxy tab S9 és Xiaomi 6S pro (Mindkét esetben a 12GB RAM és 256 GB tárhelyes változat). Ki melyiket preferálja? A Samsung megéri a felárat? Jelenleg Xiaomi pad 5 tabletet cserélnék le.
Fontos lenne a játék, kissebb fotókidolgozás, Samsung DEX-hez hasonló Xiaomi 6s pro-n létezik? Billentyűzet és toll integráció is fontos lenne számomra.
Samsung felé hajlok de nagyon nagy az árkülönbség. Hozzáteszem, hogy a tollat külön kell megvenni a Xiaomihoz és a Samsung már AMOLED képernyőt biztosít. Akciókkal akár Xiaomi+toll árát valamennyire megközelíti. Plusz Samsungban van GPS is ami a xiaomi tebletekből hiányzik. Így mérlegre téve a Samsung többet kínál ha jól van árasítva? -
cidalain
veterán
válasz
Bikkrom #95139 üzenetére
Alldocube iPlay 60 Mini Turbo. Ha spórolnál kicsit akkor a 60 Mini Pro.
De a keretedben belefér a Turbo is, és az a Snapi soc, jobb, mint a Proban lévő G99. Igaz, kicsivel 9" alatt van, de szerintem ez nem hátrány netezéskor.
Mondjuk film esetén lehet hátrány, de valamit valamiért. -
Bikkrom
senior tag
Sziasztok!
9-11" közötti tabletet keresek anyósnak. Az Alcatel Pixi3 meghalt végleg. 70-90 ezer a keret. Banggood vagy geekbuying, főleg eu raktáros kellene. Mi a legjobb vétel ennyiért?
TV-t néz rajta, Skype torna csoport, alap böngészés, youtube, rádió, netflix, hbo. Semmi extra.
Köszönöm szépen a segítséget előre is!
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
-
Agent T
tag
Netflix HD kompatibilitásnál a tablet gyártója számít, vagy a tabletben lévő chipkészlet?
( A Netflixes listában nem találom az Alldocube-ot ) -
Astery
senior tag
Sziasztok! Főnököm (feleségem) kiadta, hogy nézzek utána a témának ezért első körben hozzátok fordulnék felvilágosításért. Egy olyan tabelet szeretne amivel a hozzá adott pen segítségével tudna kézírásos jegyzeteket készíteni + olyan funkcióval használni amit ez a pen lehetővé tesz (nem tudom mik ezek). Az összefoglalót böngészve úgy látom, hogy a Samsung, Lenovo, Xiaomi hármasnak vannak ilyen eszközei. Mivel nem ismerem őket - használni pláne nem használtam ilyet - ezért kérdezném, hogy ilyen igényre van-e ajánlott típus. Van-e amelyiken jobban/kényelmesebben vagy kevésbé jól használható ez a funkció. Köszönöm előre is az esetleges irány mutatást.
-
Debilon
addikt
iPlay 50 Mini Pro-n az akku statot lehet valahogy listázni, mint más eszközökön?
pl. képernyő, alkalmazások mennyit használtak töltés óta?
a szokásos helyen nem találok ilyet -
cidalain
veterán
válasz
Agent T #95126 üzenetére
nem nagyon van tapasztalat, mert korábban többen is vettünk iPlay 50 Mini Pro-t, és ez nem adott annyival többet, hogy megérje váltani. Persze kicsit többet tud, már csak a sztereó hangszóró miatt is érdemesebb lenne azt venni.
amúgy ajánlott tablet, az 50 Mini Pro nálam rendben megy (leszámítva ritkán egy érintési bizonytalanságot) -
Agent T
tag
Sziasztok!
Alldocube iPlay 60 Mini Pro -val kapcsolatban van valakinek tapasztalata? -
vence
aktív tag
Lenovo M11 -hez tud valaki a gyárihoz hasonló - bevált -
folio tokot ajánlani?
Lehetőleg toll-tartósat! (ha van)Esetleg hasonló billentyűzetes tokot ??
Mennyire ajánlott / kötelező a fólia ??
(Sokat fog utazni ... valamilyen folio tokban!)
Van értelme, előnye a matt fóliának?Örülnék valami majánlásnak a fóliára is.
Előre is köszönöm. -
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok,
Samsung s9 (128/8) és s9+ (12/256) között szeretnék dönteni. Az ár ugyanaz.
A kérdésem hogy a 8 gb ram mennyire bottleneck 2-3 távlatban ha s9-et választom?
Nem játszom, csak multi tasking jönne szóba, önmagában és külső monitoron.
-
bul07
nagyúr
Samsung X115N GALAXY TAB A9 8/128GB LTE, GRAY
Az akció holnap jár le
62 999 Ft
Ármegosztó link [link][ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz
Graphics #95116 üzenetére
Elvileg javítható egyszerűen, ha a hiba valóban hardveres, akkor örökre.
Beruházok majd olyan árnyékoló szalagra, de most pont szünet lesz kínában, nálam meg annyira nem zavaró, így várok kicsit, hogy összejöjjön 10 USD-nyi rendelés Aliról.
Kérdezgettem ismerősöket, de senkinek nincs 30 centinyi szalag. -
technium
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Samsung Galaxy Tab A9-et. Ami elsőre feltűnt, hogy a jobb alsó sarokban sötét háttérnél sárgásan bevilágít a háttér világítás. Akinek van ilyen tablete, tapasztalt hasonlót? -
gyulaszu
senior tag
válasz
gyulaszu #95115 üzenetére
Én egyelőre tudok ezzel együtt élni...
Nálam azonban van egy másik jelenség is.
Néha csak úgy leteszem valaminek az olvasása közben és azt figyelem meg, hogy nem kapcsolja ki a kijelzőt, pedig ez semmilyen program esetén sincs beállítva
Másnak is szokott ilyen előfordulni? -
-
Üdv!
Van egy Alldocube iPlay 50 Mini Pro 4G tabletem és olyannal küzdök , hogy néha megáll az érintés érzékelés. Lezarom feloldom és működik.
Nagyjából elejétől fogva produkálta, először azt hittem hogy a Memory Extension volt, azt elvileg kikapcsoltamPicit zavaró és nem tudom hardveres hiba-e avagy sem...
V1 kiadás meg, sok Update nem igazán érkezett.
Gyári állapotra még nem raktam vissza, de igazábol sok adatok nincs rajta így lehet ma ezzel kezdem a napot.Inkább az érdekel más tapasztalt-e ilyet ..?
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz
rvn_10 #95109 üzenetére
Google Family link: saját de felügyelt fiók a gyereknek, aztán kész.
Nemcsak a napi képrenyő előtt tőltött időt állíthatod be, de a "lámpaoltás" időpontját is. Nemcsak általánosan, hanem a hét napjaira bontva is megy (így akàr hétvégére lazább beállítással)
Indokolt esetben ezt a felügyelő (szülő) fel<l tudja bírálni.
Ezen felül az app teleítést is meg lehet oldani, hogy csak engedéllyel menjen, illetve bizonyos az eszközön lévő appok használata is tiltható.
Az elején egy kicsit el kell molyolni vele, de megéri szerintem.Ui. Ja bocs. Ez csak a belépést gátolja. Nem kikapcsol. Félreértettem.
[ Szerkesztve ]
-
rvn_10
senior tag
Üdv! Gyerek tabletjére léteik olyan app ami mondjuk 21:00 kor autómatikusan kikapcsolja a tabletet? Az a gond hogy van hogy 2-3 napig eszébe se jut és addig meg mire kell lemerül. Android 13. Beápített lehetőség nincs sajnos. A régin pedig volt.
-
peppe79
senior tag
Iplay 60 mini pro-ra a Banggood 60 ezres ajánlata most a legjobb?
Esetleg csomag ajánlat valahol (fülhallgató, tok, talán keyboard is), kedvező áron?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Windows 11
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Olcsóból is lehet mutatós órát fabrikálni
- Vallás
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...