Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. február
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kunberci
őstag
válasz
Ramoskaa
üzenetére
Nekem már érkezett meg csomagom két helyen is sérülten Aliról
(késsel felvágva). Ezért is vagyok már nagyobb összegnél óvatosabb
a beszerzéssel.
[kép]A 128-as 89 volt (bár sokan 85-ért is lekuponozták).
Egy ilyen akcióra várok, de már nem vagyok elég bátor a
kinti rendeléshez nagyobb összegnél. -
kunberci
őstag
válasz
Ramoskaa
üzenetére
Az jó ár, csak már ilyen 90-100 környékén elgondolkozok a
kinti rendelésen, egyrészt ha hibás vagy sérült terméket kapna az
ember, nem olyan egyszerű az ügymenet, de főleg a garancia kérdése sem.
Múltkor kaptam egy sérült tablet tokot, hát az is mire elrendeződött,
lett egy pár ősz hajszál, pedig itt csak pár ezer Ft-ról beszélünk. -
kunberci
őstag
válasz
Ramoskaa
üzenetére
Aliról most mennyi a PAD 7? Sokat szoktam rendelni onnan, de nagyobb értéknél már inkább itthonról.
128 vagy 256GB-ost rendeltél?Múltkor a mi.com-ról rendeltem én is akcióba PAD 7-es tabletet,
de még egyet szeretnék venni. 128-ast vettem, nekem az bőven jó,
csak statikus tartalom miatt kell (ezért is jó az IPS), elég jó képe van. -
Graphics
Jómunkásember
Erre se számítottam már, V1-es Alldocube iPlay 50 Mini Pro kapott egy majdnem 2GB-os Updatet.
Ja most láttam már volt téma. Sorry .na rakom felfelé

-
kromatika
veterán
Sziasztok.Azonos áron (90 és 100 000FT között)szerintetek melyik lenne jobb választás?Redmi pad 2 pro 8/256,vagy Xiaomi Pad 7 8GB+128GB? Álltalános felhasználásra lenne,böngészés,YT videók,FB stb..Illetve zenei kották .és fényképek tárolására lenne.Köszi a választ előre is.
-
Fefe29
csendes tag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Köszi!
Sajna ezek csak wifisek, így a lenovo kiesik, az olcsóbb Idea Tabot leszámítva nincs sim kártyás modellje (ha csak nem néztem be).#97040 Dr.NX
Köszi neked is!
Benne van a kalapban, bár nem az enyém a végső döntés, legvégül leszűkítettük kollégával Tab S11 5G-re (380k) és iPad 11" 2025 Cellularra (220k). Fontos, hogy használható legyen több évig és nem látom, hogy a Tab S10 FE 3 év múlva is jól kezelné az aktuális OneUI-t az egyre éhesebb appokkal.Én a céges telefonok miatt a Samsung mellett tettem le a javaslatot (S24 van a képviselőknek), de nincs preferencia senki részéről. iPad azért van a kalapban mert abban az árfekvésben nem látunk más simes opciót.
-
Gebriel
veterán
Helló!!
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 12-13" vagy 14"-nél nagyobb
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? 50-80e de nincs kőbe vésve.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? böngészés nagyon ritkán filmezés
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Gondolom ebben az árban inkább használt
■ Itthon szeretném megvásárolni.Fontos lenne a kijelző felbontása és ne HD legyen, és viszonylag gyors legyen.
Köszi előre is
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Fefe29
üzenetére
Galaxy Tab S10 FE 5G (10,9"), billentyűzetes tokkal esetleg?
Samsung hivatalos store-ból szépen le lehet kuponozni, bár cégeknél nem tudom milyen lehetőségek vannak.
-
Fefe29
csendes tag
Sziasztok!
A cég, ahol dolgozom, tablet beszerzésre adta a fejét.
A következő paraméterekkel keresek tabletet, itthoni, számlás, garanciás beszerzéssel:
- sim kártyás (4g/5g)
- billentyűzetes tokkal
- 3-4 év használatot bírjon (kb sd 7g3 szint minimum)
- ár az képlékeny, ha lehet 300 ezer/db max, de jobb ajánlat esetén ez még rugalmas lehet
- ideális esetben 11" kijelző a cél, de lehet 12, 13 is ha nincs másNa most egy ideje keresgélek, de azt látom, hogy vannak pl: Lenovok 100-120k környékén, de gyenge hardverrel, aztán egy óriási lyuk és 400 ezer körül Samsung Tab S11.
Tudtok tippeket adni? Tab S9 már nincs nagyon sajnos, ahogy elnézem.
-
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt állok.
Amire kell: böngészés; app-ok futtatása; filmezés; jegyzetelés; olvasás.
Méret 11-12"
Ami számít: erős hardver; és hosszú támogatottság: OS, és bizt frissítés. Nagy akksi.
Az ár: 150K fölé csak akkor mennék ha nagyon indokolt.
Mit tudnátok ajánlani? -
válasz
blueye
üzenetére
Ha most vennék valamit, olyant vennék ami elég lenne 5 évre. Egy tavaly előtti modell az szerintem már nem elég friss. Persze vagy ez, vagy az olcsóbb vásárlás, kinek mik az igényei.
Hiába húzok az iPad Air felé, valamiért mindig megakadok, amikor látom, hogy egy droidos tablet hasonló specekkel 100k-val olcsóbb... Persze vannak okai, de akkor is. -
válasz
blueye
üzenetére
132k + 5k a szállítás, ezzel mi a baj? Az lehet max, hogy mivel UK, a garancia problémássá válik.
A németen nincs Pro 12+512-vel, csak a 8+256 de az is csak 213k és nincs szállítási díj, meg gondolom áfa sem, a gari ugyanúgy 3 év.#97031blueye: Amint látod utána írtam, hogy valóban a UK problémásabb lehet garancia szempontból.
-
válasz
Ramoskaa
üzenetére
Én is ezen filózok, hogy hogy mi legyen.
Az új iPad Air M4 nagyon hívogató, van itthon Apple TV 4K, iPhone, habár maga az eszköz 320k, 50k körül van hozzá magyar nyelvű megfelelő billentyűzetes tok, még 60k a pro pencil és kész, megvagyunk. Egy Pad 8 pro 12+512 is csak 230k igaz nincs hozzá se toll se billentyűzet. Utólag ehhez is 57k és angol, 32k a toll...
De nincs ott az Apple ökoszisztéma... vagy 320k-ért Lenovo Yoga Tab Plus.
Nem tudom mi legyen, tényleg.
nekem is arra kéne, hogy kiváltsam a laptopot, utazáshoz ezt könnyebb vinni, EV autó van, ha töltünk legalább lehet nézni rajta valamit addig. -
-
ImACeltic
őstag
Hali!
Xiaomi Pad 8 133K Amazon UK-n [link]Elég jó vételnek tűnik, de nem tudom, hogy nekem egyáltalán szükségem van-e tabletre.
Néha azt érzem, hogy de jó lenne egy, néha meg azt, hogy mi a f@sznak nekem tablet. -
cs.zs.
veterán
válasz
bladislavvv
üzenetére
-
Mexbacsi
tag
Sziasztok!
Segítsetek már légy szíves. Egyfolytában csak vacilálok és nem tudok dönteni.
Szeretnék egy tabletet, min. 11". Első körben Pad 7 volt a porondon, de most hogy kijött a 8, már inkább arra hajlok. Egyelőre nem tudni mennyi SW(+security) támogatást kap, de részemről ez fontos lenne, hogy minél többet. Már oda jutottam, hogy a oneplus oneplus pad 3 is szemezek, mert nagy kijelző, erős HW. Ezután már ott tartottam hogy Samu Tab S11 5g.
Kérdés ugye mire használnám... Leginkább YT, zene, videók, játékszabályok olvasása.
Samu mellett a sok SW support, amoled kijelző és az sim kártyahely az érv, meg ugye a ceruzát is adják hozzá. De az akksi nem bírja annyit mint a másik kettőnél. Pad 8-nál meg ott a billentyűzet most ingyen, bár nem tudom mennyire használnám ki. A hyperOS-t meg szidják azért páran. Aztán ott a oneplus nagy kijelző, erős HW.Már hónapok óta rágom magam és egyszerűen nem jutok dűlőre...
-
lowzor
veterán
válasz
bladislavvv
üzenetére
Szerintem drága a csirke hardverhez és kijelzőhöz képest, ami benne van.
Nézz rá a Xiaomi Pad 7-re. -
bladislavvv
csendes tag
van köztünk aki használ Lenovo tabletet?vélemény róla?
Lenovo Idea Tab Plus 12 GB / 256 GB néztem ki,nagy aksi ir van benne szerintetek ,véleény? -
cidalain
veterán
válasz
cidalain
üzenetére
Feltettem.
2026 januári android biztonsági szint.
Eddig jól megy, hamar lejött, kb 30 perc volt a frissítés a letöltés után. Olvastam hogy a Chrome az instabil lehet az update után, azt javallott újratenni a Play áruházból. Én nem azon böngészek, nincs gond. Face, Gmail is megy rendesen. -
Dr.NX
Topikgazda
Jönnek a 8,8" tabletek új modelljei:
Lenovo Legion Tab Gen 5 - Snapdragon 8 Elite Gen 5 chipset, up to 16 GB of RAM, 9 000 mAh batteryAlldocube iPlay 80 Ultra - nem ismert még a pontos SoC, de Antutu pontokban hasonló mint a Dimensity 8300 Ultra.
Ez pedig egész jópofa, bár magamnak biztos nem venném meg:
Lenovo Tab Plus Gen 2
-
cidalain
veterán
válasz
gyulaszu
üzenetére
Nekem V2.0_20260301 a verziónév...
Update:
Android verzióugrás nem lesz. Emiatt kellett a frissítés
Érinti az 50-60 szériát.
Az iplay 50 mini pro V2.0 az NFE verzió, az v1.0 a sima pro lesz valószínűleg.
Sima biztonsági updatenek mondjuk elég nagy méretű. De lehet hogy alapjaiban kellett pár dolgot átírni a fw-ben. -
lowzor
veterán
-
cidalain
veterán
IPlay 50 Mini Pro NFE-re jött ma egy kb 1.9GB-os upgrade.
Feltette már valaki, stabil? (Vagy már mindenki lecserélte újabbra a gépet itt a topicban?) -
Honor MagicPad 4 vajon kapható lesz itthon?
-
nonsen5e
veterán
válasz
lowzor
üzenetére
Lehet, bár az előző ceruzát rajzolós reviewban lehúzták, és kipróbálni sem volt sehol lehetőségem.
Amikor november/decemberben mentem xiaomi boltba BP-n, már mondták, hogy ceruza kifutott, náluk sincsen raktáron, már a kiállítási darabot is eladták, várjak a 8 megjelenésére.A linket köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone-t használók OFF topikja
- Elektromos autók - motorok
- AMD FX
- Linux kezdőknek
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- TRUST Primo folio univerzális 10 -os tablet tok
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Néha azt érzem, hogy de jó lenne egy, néha meg azt, hogy mi a f@sznak nekem tablet.