Hirdetés
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- Androidos tablet topic
- (kiemelt téma)
-
97467 - 97401
97467 - 97401 97400 - 97301 97300 - 97201 97200 - 97101 97100 - 97001 97000 - 96901 96900 - 96801 96800 - 96701 96700 - 96601 96600 - 96501 96500 - 96401 96400 - 96301 96300 - 96201 96200 - 96101 96100 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-06-07 11:55 Téma összefoglaló
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. június
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmike
őstag
Sziasztok,
Ma megérkezett a Lenovo Yoga tab-om.
Az első benyomások pozitívak. A rendszer nagyon simán fut, semmivel sem érzem lassabbak mint a Xiaomi 15t pro-m.
A kijelző nagyon szép, a fényereje bőven elég. Szabadtéren, nagy fényben is jól látható.
A hangszórókban kellemesen csalódtam, Netflixre, Youtubera bőven elegek.
Egyelőre nem tudok rosszat írni róla. 130ért jó vétel volt. -
Loik
aktív tag
sziasztok
csak otthoni használatra (tehát SIM-re nincs szükségem) keresek olvasós, youtube-ozós tabletet, lehetőleg 10"+. 50 alatt jó lenne, tehát használt játszik elsősorban. valami best buy?
Vagy ha nem akarsz kintről rendelni, akkor dobj még rá egy keveset és vegyél újonnan 8/128GB-os OnePlus Pad Lite-ot 66 ezerért.
-
cs.zs.
veterán
sziasztok
csak otthoni használatra (tehát SIM-re nincs szükségem) keresek olvasós, youtube-ozós tabletet, lehetőleg 10"+. 50 alatt jó lenne, tehát használt játszik elsősorban. valami best buy?
Szia,
53-55.000 körül kezdődnek Aliexpressen
a Redmi Pad 2-k, aztán akkor újról beszélünk, nem használtról.
Használtban nincs olyan hogy BestBuy (-széria), csak 1-1 jó ajánlat, és nem tudhatjuk hogy pont most fog-e szembejönni 1... -
FireKeeper
nagyúr
sziasztok
-
Loik
aktív tag
Köszi mindenkinek a válaszokat. Akkor ez a tab lesz a befutó.
Ha jól gondolom ehhez csak toll jár,billentyűzet nem, így egyelőre nem lesz mit magyarítanom.
Kérhetek linket a 4000 forintos billentyűzethez?
Nem volt még olyan tabletem amihez volt stylus. Üveg vagy hidrogél fóliát lehet rakni a kijelzőre? Akkor is jól működik a toll?
Nem fogod megbánni, bivalyerős gép korrekt panellel. A support ergya, de security patch elvileg 2030 Q3-ig fog rá érkezni.
-
mhydas99
őstag
"... az 5G-s tabletnek akkor van ertelme, ha sokat van mobilisan hasznalva terepen...."
A párom időnként orvosi ügyeletet ad, ha órákig nincs beteg, a Honoron filmet néz.
Az terep?
(tilos az ügyeleti wifire csatlakozni, WTF ??)A Lenovoba beletettem a simkártyámat, telefonálni is lehet vele. Brutuszos
fülessel édesmindegy, hogy mekkora dolog lapul a táska mélyén. Eként tartalék telefonnak is jó, ha esetleg a telefont lenullázza az emberfia.Szóval van annak a slotnak létjogosultsága!
Okes.
Amugy sok tabletrol toltheto a telefon.
Megoszthato arrol a net, appal meg a telefon tukrozheto a tabletre es lehet is tableten telegonalni, barmelyiken
Persze ha se wifi se semmi, csak tablet van vezetekes net nelkul, akkor megertem. De az en vagyok.
Ha nektek jo az a jo
-
cs.zs.
veterán
Ertelek, de az 5G-s tabletnek akkor van ertelme, ha sokat van mobilisan hasznalva terepen.
Csak letoltott filmnezesre, esetleg utazas kozben pihenesre hasznalva (gps, kamera, fizetes mobilrol megy ugyis) nem kell a 5G slot, arra a par alkalomra meg lehet osztani a mobil hotspotot.
Nem az a baj, hogy van ebben sim slot, hanem hogy luxus csak azert fizetni bele a simet, mikor alig van benne kihasznalva. Tarskartyat persze lehet belekerni, de annak is van koltsege.
Az 5G-s tabletek azoknak valok, akiknek terepen munkaeszkoz vagy nincs wifijuk. Masra felesleges.Plusz ennyiert mar ketszer combosabb tabletek is kaphatoak (vagy 10/20-szal tobbert) es nem azert, mert valakinek bika hardver kellene, hanem hogy hosszu evekig ne erezze azt, hogy kifut alola a gep. Es extra 15 szazalek penzbeli raforditast ez boven meger. Nem beszelve a mindennapokban valo hasznalatrol, erosebb vas, gyorsabb, pattogosabb mukodes.
Ha csak nem gyereknek kell, akkor a minimum a Dimensity 8300 szintu hardver hosszutavra ugy, hogy evekig mosolyt csaljon az ember arcara.
"... az 5G-s tabletnek akkor van ertelme, ha sokat van mobilisan hasznalva terepen...."
A párom időnként orvosi ügyeletet ad, ha órákig nincs beteg, a Honoron filmet néz.
Az terep?
(tilos az ügyeleti wifire csatlakozni, WTF ??)A Lenovoba beletettem a simkártyámat, telefonálni is lehet vele. Brutuszos
fülessel édesmindegy, hogy mekkora dolog lapul a táska mélyén. Eként tartalék telefonnak is jó, ha esetleg a telefont lenullázza az emberfia.Szóval van annak a slotnak létjogosultsága!
-
mhydas99
őstag
Utazós-netezős-filmnézős (levelezős stb), ez a lényeg.
Erre a célra nem kell erőmű, a Dimensity 6300 pont ezért van beletéve , ráadásul mehet bele egy korlátlan 5G adatkártya is.
A Lenovo tabletünkben Snapdragon 680 4G van, ami valljuk be egy híg fos, játékra alkalmatlan, de mivel netflix-disney célra van használva, több mint elég. Itthon letöltjük a filmeket, útközben pedig megnézzük a filmeket. Hol egyiken, hol másikon. [kép]Dimensity 6300 van a Vivo V50 Lite 5G telefonunkban is, soha nem vettük még észre, hogy normál hétköznapi használatban (FB, Messenger, Viber, online rádió, 2 db sim, ) bármi is problémát okozna neki.
Ertelek, de az 5G-s tabletnek akkor van ertelme, ha sokat van mobilisan hasznalva terepen.
Csak letoltott filmnezesre, esetleg utazas kozben pihenesre hasznalva (gps, kamera, fizetes mobilrol megy ugyis) nem kell a 5G slot, arra a par alkalomra meg lehet osztani a mobil hotspotot.
Nem az a baj, hogy van ebben sim slot, hanem hogy luxus csak azert fizetni bele a simet, mikor alig van benne kihasznalva. Tarskartyat persze lehet belekerni, de annak is van koltsege.
Az 5G-s tabletek azoknak valok, akiknek terepen munkaeszkoz vagy nincs wifijuk. Masra felesleges.Plusz ennyiert mar ketszer combosabb tabletek is kaphatoak (vagy 10/20-szal tobbert) es nem azert, mert valakinek bika hardver kellene, hanem hogy hosszu evekig ne erezze azt, hogy kifut alola a gep. Es extra 15 szazalek penzbeli raforditast ez boven meger. Nem beszelve a mindennapokban valo hasznalatrol, erosebb vas, gyorsabb, pattogosabb mukodes.
Ha csak nem gyereknek kell, akkor a minimum a Dimensity 8300 szintu hardver hosszutavra ugy, hogy evekig mosolyt csaljon az ember arcara.
-
cs.zs.
veterán
Ez nem tartozék,
ez egy tablet,
és ezért nem 10, hanem 22 havi kamatmentesre lehet,
ha valamire 2 évre leszerződsz.
Én tavaly nyáron az itthoni (ingyenes) telefonvonalra írtam alá további 2 évet, és úgy hoztam el a Honor Pad 9-et.
(Soha nem szerződök "mindenre együtt". Az internetemen, meg mobilon épp nincs hűség, aztán ha lesz valami jó ajánlat, akkor majd aláírok az internetre további 2 évet...) -
cs.zs.
veterán
Utazós-netezős-filmnézős (levelezős stb), ez a lényeg.
Erre a célra nem kell erőmű, a Dimensity 6300 pont ezért van beletéve , ráadásul mehet bele egy korlátlan 5G adatkártya is.
A Lenovo tabletünkben Snapdragon 680 4G van, ami valljuk be egy híg fos, játékra alkalmatlan, de mivel netflix-disney célra van használva, több mint elég. Itthon letöltjük a filmeket, útközben pedig megnézzük a filmeket. Hol egyiken, hol másikon. [kép]Dimensity 6300 van a Vivo V50 Lite 5G telefonunkban is, soha nem vettük még észre, hogy normál hétköznapi használatban (FB, Messenger, Viber, online rádió, 2 db sim, ) bármi is problémát okozna neki.
-
mhydas99
őstag
Telekomnál Lenovo Ideatab
MAGYAR BILLENTYŰZETTEL, TOLLAL 113.000 Ft, 5G sim slottal.
Ha nekem most kellene utazós/netezős/filmnézős tab, simán megvenném, de harmadik darabra nincs szükségem.A kiegeszitokkel egyutt nem rossz, de ez az alap verzio Dim6300-zal ami minden, csak nem acelos...abban meg lehet ugy 3 ev gordulekeny hasznalat, a 8300-tol felfele meg ugy 6 ev...
-
Ateszpapa
addikt
Ha nekem most kellene utazós/netezős/filmnézős tab, simán megvenném, de harmadik darabra nincs szükségem.Ezt akár 10 havi kamatmentes tartozékrészletre is el lehet hozni.
Csak személyesen a Telekom üzletekben lehet inténi, online nem. -
cs.zs.
veterán
Ha jól gondolom ehhez csak toll jár,billentyűzet nem, így egyelőre nem lesz mit magyarítanom.
Nem volt még olyan tabletem amihez volt stylus. Üveg vagy hidrogél fóliát lehet rakni a kijelzőre? Akkor is jól működik a toll?
"...Üveg vagy hidrogél fóliát lehet rakni a kijelzőre? Akkor is jól működik a toll?.."
Nekünk egyiken sincs semmilyen fólia, semmi bajuk.
A Honor 1 éves, a Lenovo 3.
A Lenovohoz használok 10 filléres temus cerkát, illetve annak az érintős gumis végét (vagy bármilyen gumis végű tollat), és akkor nem kell egér. -
cs.zs.
veterán
Ha nekem most kellene utazós/netezős/filmnézős tab, simán megvenném, de harmadik darabra nincs szükségem. -
cs.zs.
veterán
Szia,
a 10,61" Lenovohoz én konkrétan ezt vettem meg, egérrel együtt 4000 Ft, egér nélkül 2,5.
Több nyelvű/méretű van ott, én a "10 inch angol + egér" kombóra kattintottam.
Matricából pedig annyi van mint égen a csillag, aqua.hu-ról vettem többfélét. A fluoreszkáló zöld (vagy narancs is) kicsit drágább, de abszolút korrekt, a kijelzőtől ragyog, majdnem felér egy világító billentyűzettel.
-
mhydas99
őstag
A toll mindenhogy jol mukodik, de bizonyos foliakon sistergos hangot adhat. A toll hegye cserelheto, idovel kell is, mert igy is ugy is kopnak. Ha irni akarsz rajta, akkor a matt szinu kevesbe tukrozodo, papirszeru folia a tuti. Tapintasra is olyasmi, mintha egy regebbi tipusu Kindlet erintenem, kvazi papiros jellegu. De valamennyire mattitja ugye a kijelzot, ezert a tartalom nem lesz rajta olyan elenk.
Sima folia is jo (hidrogel semmikepp, mert karcolja a toll), az atlatszo, ott a toll fejen mulik amit adnak hozza, mennyire viseli jol.
Ha biztosra akarsz menni akkor uvegfolia, atlatszi, viszont baromira tukrozodni fog ha nem arnyekban hasznalod.
Legjobb a matt folia szerintem, de mindenki mast szeret.4000-es tok egy pelda, ezernyi van fent Aliexpressen/Temun, onnan erdemes jora ertekeltek kozul vasarolni, tobb stilusu van, tokszeru, kulonallo, tapipados, bluetoothos es gyari POGO pines (stabil kapcsolat alacsony fogyasztas, billentyut nem kell kulon tolteni)
-
madmike
őstag
-
cs.zs.
veterán
-
mhydas99
őstag
Billentyuzetre lehet matricat ragasztani magyar nyelvut is (kolink, 500 huf ha kell) es billentyukomboval azonnal allithato a nyelv barmire.
-
cs.zs.
veterán
Semmit nem számít a régió.
Kb annak az országnak a vezérképviselete teríti a környező országokat (azzal a termékkel).
Pár éve a Yetteltől görög (GR-végű) Lenovo tabletet vettünk.
Billentyűs toknál számíthat, ugyanis az a bill. nyelve. -
mhydas99
őstag
Attol fugg mennyire akarod kiaknazni a tabbal levo lehetosegeket. Egy jo billentyuzwtes tokkal es pennel nagyon sokoldalu gep. Lenovo raadasul jo aron adja hozza a kiegeszitoket, amik eleg jo minoseguek. Xiaomi egy vagyont elker peldaul.
Csaladban van Lenovo tablet, valoban jo a rendszere. Egyszeru, nem csicsas mint a HyperOS (nekem mondjuk az jon be designban jobban) es sokat tud.
Cseh regiokoddal semmi baj nem kell legyen, amig reszei vagyunk az Unionak
A konkret tipus Alzatol eleg jo tulajdonsagokkal rendelkezik, emnnek szinte kikopott klonja a Xiaomi Pad 7/Pad 8. A 7 egy fokkal gyengebb prociban (-20 szazalek), a 8 meg kvazi annyival gyorsabb a Lenovonal.
Nezz roluk YT tesztet es a rendszer szimpatikussaga alapjan donts, mert hardverben kvazi ikrek. Ja, a Xiaomi keparanya 3:2, a Lenovoe szelesebb, tehat ha foleg videokat neznel rajta akkor Lenovo jobb egy fokkal, masra meg a Xiaomi. De oszinten sz{lva ebben sincs akkora kulonbseg. -
Loik
aktív tag
A Lenovo ZUI nagyon szerethető, én többek között ezért használok Idea Tab Pro-t. Persze nem vagyunk egyformák, valakinek inkább a HyperOS jön be, másnak az OxygenOS, stb.
A Yoga Tab 11.1 Android 18-ig fog frissülni, ha ezzel meg tudsz barátkozni, akkor nagyon jó vétel. Cseh régiós ugyanaz.
-
madmike
őstag
Sziasztok,
Lenovo Yoga Tab 11,1-ről mi a véleményetek? Alzánál a 12/256-os most 130k. Annyi,hogy cseh róégiójú. Ez utóbbi számít valamit?
Modell: ZAG60234CZ -
mhydas99
őstag
En nem szoktam penzt tartani rajta, csak mikor utazom vagy online fizetek. Akkor viszont ratoltok penzt egy masik szamlamrol olyan valutaban, amit kivalasztok az appon belul. Es akkor a Revo/wise zsebemben pihen. Ratolteskor meg ugye kozeparfolyamon valt plusz bankkartyas fizetessel van parszaz forintos koltsege (vagy par ezer osszegtol fuggoen). Nem magyar szamla!
-
Dr.NX
Topikgazda
-
mhydas99
őstag
-
Dr.NX
Topikgazda
Ja es csak holnapig ennyi az ar, nyari vasar van, 10-en lejar.
Aliexpress appot le kell tolteni, beregisztralni, profilnal beallitani a valutanal az Eurot, mert most az a bitang, aztan megrendelni link alapjan figyelve a szinre es meretre, kosarba rakni, kuponkodot beirni, ami: BIG35VIO ,(-35euro)
Utana fizetni erdemes Paypallal, aminek a valtasi koltsege plusz 4500 HUF korul lesz VAGY lehet eppen Google Payjel is fizetni, ha a bank jol valtja az eurot. Bankkartyaadatok megadasat MELLOZNI erdemes manulaisan!
Ennyi. 1 het EU raktarbol mig megjon.PayPal helyett Revolut/Wise és akkor nincs váltási költség sem.
-
mhydas99
őstag
Ja es csak holnapig ennyi az ar, nyari vasar van, 10-en lejar.
Aliexpress appot le kell tolteni, beregisztralni, profilnal beallitani a valutanal az Eurot, mert most az a bitang, aztan megrendelni link alapjan figyelve a szinre es meretre, kosarba rakni, kuponkodot beirni, ami: BIG35VIO ,(-35euro)
Utana fizetni erdemes Paypallal, aminek a valtasi koltsege plusz 4500 HUF korul lesz VAGY lehet eppen Google Payjel is fizetni, ha a bank jol valtja az eurot. Bankkartyaadatok megadasat MELLOZNI erdemes manulaisan!
Ennyi. 1 het EU raktarbol mig megjon. -
mhydas99
őstag
Pont ma érkezett meg. Ugyaninnen vettem 84k Ft volt amit a bankom vont. Leírásban írva van, hogy nem jár hozzá töltő és kábel de mégis benne van a dobozban. Már feszít is rajta a HyperOS 3.
Azt tudja valaki, hogy Xiaomi Pad 7-nél lehet lejjebb venni a felbontást, hogy kímélőbb legyen az akksi fogyasztás?
Inkabb az akkubeallitasokban optimalizald az appokat, jobban jarsz. Nekem vegyes hasznalattal (no 3D gaming) 10-14 ora SoT van, igaz ez bongeszes, olvasas, YT, streaming foleg.
-
Doki16
addikt
Ha ravenne magat a kollegad, hogy kintrol rendeljen, akkor csak ketszer jobban jarna es olyan eszkozt kapna ennyi penzert, amiben oromet lelne mosolygos fejjel evekig.
Egyebkent itthoni boltbol 85 korul max Redmi.Pad 2 van 8/256GB ami amugy nem rossz, de pontosan ketszer jobb gepek vannak ugyanennyiert kint....
Itt mar annyian rendeltunk Kinabol, hogy szerintem bizhattok a velemenyunkben mikor azt mondjuk, nincs veluk semmi baj, csontra ugyanaz mint az itthon kaphatoak csak a gari, ha kellene korulmenyes ugye. Ha kellene. 2 ev van Mo-n most, azalatt meg hogy meghibasodjon gyarilag a gep az esely ugy 3 szazalek...Itt egy kivalo pelda:
Xiaomi Pad 7 12/256GB kek szinben, ugy olcsobb, vagy fekete de akkor 8/256 GB arkereten belul.
265-35 euro, azaz 230 euro, ami ugy 86 ezer forint most. Szallitas EU-bol, en is innen rendeltem az enyemet, eredeti, magyar nyelvu ugyanaz mint a hazai es ajandek tolto van hozza.
Itt a link:Pont ma érkezett meg. Ugyaninnen vettem 84k Ft volt amit a bankom vont. Leírásban írva van, hogy nem jár hozzá töltő és kábel de mégis benne van a dobozban. Már feszít is rajta a HyperOS 3.
Azt tudja valaki, hogy Xiaomi Pad 7-nél lehet lejjebb venni a felbontást, hogy kímélőbb legyen az akksi fogyasztás?
-
mhydas99
őstag
-
feloman
aktív tag
Ha ravenne magat a kollegad, hogy kintrol rendeljen, akkor csak ketszer jobban jarna es olyan eszkozt kapna ennyi penzert, amiben oromet lelne mosolygos fejjel evekig.
Egyebkent itthoni boltbol 85 korul max Redmi.Pad 2 van 8/256GB ami amugy nem rossz, de pontosan ketszer jobb gepek vannak ugyanennyiert kint....
Itt mar annyian rendeltunk Kinabol, hogy szerintem bizhattok a velemenyunkben mikor azt mondjuk, nincs veluk semmi baj, csontra ugyanaz mint az itthon kaphatoak csak a gari, ha kellene korulmenyes ugye. Ha kellene. 2 ev van Mo-n most, azalatt meg hogy meghibasodjon gyarilag a gep az esely ugy 3 szazalek...Itt egy kivalo pelda:
Xiaomi Pad 7 12/256GB kek szinben, ugy olcsobb, vagy fekete de akkor 8/256 GB arkereten belul.
265-35 euro, azaz 230 euro, ami ugy 86 ezer forint most. Szallitas EU-bol, en is innen rendeltem az enyemet, eredeti, magyar nyelvu ugyanaz mint a hazai es ajandek tolto van hozza.
Itt a link:Köszi! S kintről mit ajánlanál? Hátha rá tudnám beszélni.
-
mhydas99
őstag
Itt a link: -
feloman
aktív tag
Sziasztok!
Idős kollégámnak kellene ajánlat egy új 11-12" tabletre, itthoni vásárlásra, max 85 eFt ráköltéssel. Alap netes böngészés, youtube videó nézés, közmű appok használatára lenne vásárolva. Mit ajánlotok? Köszi az ötleteket! -
varmi2
nagyúr
-
blueye
veterán
-
mhydas99
őstag
Ertem. Nezd semmilyen 4 GB-tal szerelt tabletet nem javaslok. Minimum 6 GB, de mivel most szereznetek be, raadasul iskolaba, igy gondolom evekig lenne hasznalva. Szoval ott tartunk, hogy 8 GB RAM-os kell mar most is!
Abbol a Redmi Pad 2 az elheto es meg legolcsobb valasztas, a 8 gigas. De az Magyarorszagon 75 ezer korul van brutto.
Az alatt ipari hulladekot vennetek, ami nem felel meg a celjanak es senki nem hasznalna a diakok kozul sem, mert szutyok es a telefonjaik jobbak annal.
Emlekszel az allami netbookos iskolabeszerzesekre? Egy atomos, hasznalhatatlan netbookot 130 ezer darabaron szereztek be akkor (mikor ugyanaz boltban 70 volt) es nem tudtak hasznalni a diakok mert ocska volt mind.Szoval ha a celotok az, hogy valoban hasznalhato eszkozokon tanuljanak es okosodjanak a magyar gyerekek, akkor vagy feljebb kell emelni a lecet vagy szereznetek kell szponzorokat, peldaul a szuloi kozossegbol!
En legalabbis azt csinalnam. Gagyi eszkozokon nem lehet senkit jol megtanitani a dolgokra es a weblapeleresre is problemasak lennenek, foleg a lassusag miatt

Hasznaljatok az iskola weboldalara/facebook oldalara kitett Fundraiser appot, irjatok egy szepet, keszitsetek egy 5 perces adomanygyujto videot!!!!! Ezt erosen ajanlom! Ha van hiresebb, menobb volt fiatalotok, kerjetek meg a videoban valo szerepleste ingyen, el fogja vallalni. Es akkor no para, 4 heten belul meg lesz a penz!
Bocs, de ez az igazsag. Szponzorokban gondolkodjatok! Facebook csoport +aktiv szuloi kozosseg, iskola palyazati felhivasa stb.
-
mhydas99
őstag
Annyiert nagyon jo vetel!
De a Pad 7 csak 20 szazalek prociteljesitmenyben marad el meg az AV1 kodolas hianyaban (illetve ha fontos az uj Focus Pen Pro hasznalata, akkor nyomaserzekelesben is gyengebb valamivel). es az Alirol 12/256GB-tal 82-87 korul szokott lenni. Most epp tobb, de a 8/256GB abbol kuponnal ugy 84k most.Szoval ha mindenkepp magyart akarsz garival ha adnak hozza, akkor a Pad 8 jo. De az 50 szazalekos felarat egyaltalan nem eri meg a 7-hez kepest. Persze nem fair az osszehasonlitasom, mert a 7 Alis ara borzasztoan olcso, a magyar meg nem.
-
pocokxx
Közösségépítő
Általános iskolai eszközbeszerzésről volna szó. Áfa nem fontos, tanulást támogató weboldalak látogatására lenne leginkább használva.
-
varmi2
nagyúr
Xiaomi pad 8 8/256Gb vezió jó vétel 125k-ért? Hivatalos magyar boltból.
-
Loik
aktív tag
-
mhydas99
őstag
-
Dr.NX
Topikgazda
Nem is néztem, hogy az most mennyi, de 55 ezerért valóban jobb vétel lehet.
https://www.mi.com/hu/product/redmi-pad-2/buy/ -
Chp
őstag
-
Dr.NX
Topikgazda
Sziasztok!
Épp az összefoglalót olvasom és láttam egy olyan dolgot, amiről fogalmam sem volt eddig. Mielőtt eladom a tabletem elég kilépni Google fiókból vagy a linkelt oldalon lévő OEM dolgot is le kell lőni? Helyre tenne valaki? Nagyon szépen köszönöm!

Szerk.: nyilván azt hittem egy factory reset mindent megold.
Elég kilépni a Google fiókból.
-
Loik
aktív tag
Hát nagyon esetleg ez, de én is inkább valami drágábbat néznék több RAM-mal.
A Lenovo Tab 10.1" (TB311FU) a mérete, kis tömege és 3.5 mm jack kimenete miatt említendő, de a gyenge hardver (Helio G85, 4 GB RAM, eMMC tároló) miatt kevésbé ajánlott.
WiFi 64 GB - Telekom 50 ezer FtÉn a Lenovo táblagépeket preferálom a Xiaomival szemben, de ebben az esetben akkor már inkább Redmi Pad 2 (UFS 2.2) 55 ezerért, mondjuk a Helio G100 is elég csirke. Na meg az a fránya 4GB RAM.
-
mhydas99
őstag
Megertem, opciokent irtam.
Buyers protection van, nem buknad a penzed ha valami gond lenne de nyilvan ido, levelezes es nemi ideg...
Viszont mas termekeknel id egy-egy elado jocskan alavag a tobbinek es gond nelkul szallitanak. Szoval ja, kockazatos de siman bevalhat.
Mindegy nem beszellek ra, jobb a bekesseg... -
Chp
őstag
Sziasztok!
Épp az összefoglalót olvasom és láttam egy olyan dolgot, amiről fogalmam sem volt eddig. Mielőtt eladom a tabletem elég kilépni Google fiókból vagy a linkelt oldalon lévő OEM dolgot is le kell lőni? Helyre tenne valaki? Nagyon szépen köszönöm!

Szerk.: nyilván azt hittem egy factory reset mindent megold.
-
Dr.NX
Topikgazda
Hát nagyon esetleg ez, de én is inkább valami drágábbat néznék több RAM-mal.
A Lenovo Tab 10.1" (TB311FU) a mérete, kis tömege és 3.5 mm jack kimenete miatt említendő, de a gyenge hardver (Helio G85, 4 GB RAM, eMMC tároló) miatt kevésbé ajánlott.
WiFi 64 GB - Telekom 50 ezer Ft -
vendingo
veterán
Pad 2 tokeletes!
Na ezt az eladot nem ismerem, belinkeltem mert a 6500-as kuponnal most a Redmi Pad 2 8/256GB 51k-6500 azaz 44500. Azert ajandek. Jo ertekelesei vannak, Brand+ es EU raktar. De a kommentek nem szolnak a termekrol...szoval a link sajat felelossegedre szolgal, ha innen rendelsz! Elvileg az Ali ved teged Protectionnel. Szoval ahogy gondolod.
Ha megis innen rendelned, majd oszd meg a tapasztalataidat
Ennél az egy eladónál van csak jó áron, és igen a visszajelzések nem is erről a termékről szólnak. Minden más eladónál 30 dollárral drágább. Kicsit gyanús, várok még, hátha lesz másik eladónál is.
-
Loik
aktív tag
Itthon 70-80 ezer forint alatt nincs értelmes ajánlat, 4GB RAM-os vackok kerülendők. Redmi Pad 2 (8GB) a legalja, 80 ezerért esetleg Lenovo Idea Tab 11" (8GB), ahhoz van ceruza is a csomagban (ha már oktatás).
-
mhydas99
őstag
Hali!
Ezt hogy erted? Csak magadnak vagy ceges beruhazas lenne es az AFA-visszaigenyles is fontos? Nagymennyisegben, uzleti alapon kellene? Mi lenne az oktatasi profil, mire kene a gep nagyjabol?
Ha csak magancelra egy darab, akkor milyen suliba kellene? Gimi/egyetem/egyeb? -
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Hazai beszerzéssel keresek tabletet, oktatási célra. Mit vennétek, ha kb. 50,000 a darabonkénti keret? Van értelemes választás ennyiért?
-
mhydas99
őstag
Erre voltam kíváncsi,köszönöm!
Euróban tényleg jóval kedvezőbb az ár,ali fiókom eddig dollárra volt állítva
Paypal om nagyon régóta van,de ezer éve nem használtam már
Revolut-al fizetek általában,viszonylag jól váltanak,de azt hiszem várok hétfőig,mert náluk meg van hétvégi illeték
Igazából alin is 10 dollár felett van már ingyen posta,ha choice-os termékek közül válogat az ember,és ezeket 10 napon belül mindig megkaptam eddig
De azért teszek egy próbát,körülnézek azért a temun is,hátha sikerül megrendelni onnan olcsóbbanAlin is ingyen szallitanak kb. 3000 forint felett igen, de Temu gyorsabb es a vamkezeles is gordulekenyebb. En legalabbis onnan rendelek olcso dolgokat, amikor kell.
A hetfo az okes, de semmire nincs garancia. Lehet addigra feljebb megy az ar...elegge szokott ingadozni, na mindegy majd meglatod...
-
p@gabi
tag
Akkor felreertettem, bocs!
Kupon: BIG20VIO
Ezzel mukodik az ar. Euroban legyen beallitva a fiokod, akkor jarhatsz a legjobban. Ha Paypallal fizetsz, akkor nagyjabol 2-2500 Ft-tal lesz tobb a vege forintban, mert kozepen valt a bankod meg kozte. Ha Revolut/Wise vagy egyeb, ott meg az aktualis valtasi arfolyam el. Ha utobbiaknal van feltoltve penzed euroban/dollarban/forintban az a legtutibb.Nagyjabol ennyi. Legjobb esetben szallitassal egyutt akkor 46 ezer lenne kb., de neminemu valtasi koltseggel meg opviotol fuggoen max. plusz 2500. Ha meg mast is hozzaadsz ezekhez, akkor nyilvan mas az ar. Ha osszevalogatnal par extrat hozza, azt lehet erdemesebb a Temurol, ott ugye 5250 HUF felett ingyenes a szallitas, a tok/folia stb. jellemzoen olcsobb es hamarabb is megerkezik. Plusz ha elfelejtenel valamit, 12 oran belul hozzaadhatod a rendeltekhez.
Erre voltam kíváncsi,köszönöm!
Euróban tényleg jóval kedvezőbb az ár,ali fiókom eddig dollárra volt állítva
Paypal om nagyon régóta van,de ezer éve nem használtam már
Revolut-al fizetek általában,viszonylag jól váltanak,de azt hiszem várok hétfőig,mert náluk meg van hétvégi illeték
Igazából alin is 10 dollár felett van már ingyen posta,ha choice-os termékek közül válogat az ember,és ezeket 10 napon belül mindig megkaptam eddig
De azért teszek egy próbát,körülnézek azért a temun is,hátha sikerül megrendelni onnan olcsóbban -
mhydas99
őstag
-
vendingo
veterán
Pad 2 tokeletes!
Na ezt az eladot nem ismerem, belinkeltem mert a 6500-as kuponnal most a Redmi Pad 2 8/256GB 51k-6500 azaz 44500. Azert ajandek. Jo ertekelesei vannak, Brand+ es EU raktar. De a kommentek nem szolnak a termekrol...szoval a link sajat felelossegedre szolgal, ha innen rendelsz! Elvileg az Ali ved teged Protectionnel. Szoval ahogy gondolod.
Köszi. Keresek majd alin magamnak. Nekem csak a tipus kellett, hogy mit nézzek. 45 körül baráti a pad 2 anyukám felhasználásához. Gondolom netflix tanusítvány van hozzá.
-
mhydas99
őstag
Nem kételkedem abban,hogy meg lehet venni annyiért
Arra lettem volna kíváncsi,hogy hogyan,mi kerülte el a figyelmemet
Ha 3-4ezret még spórolok,abból mondjuk megveszem a kijelzővédőt,meg valami egyszerűbb tokot hozzá,az akkor már ingyen lenne
Nem támadásból írtam amit írtam
Gondoltam van valami olyasmi esetleg,hogy jobban kijövök,ha euróban fizetek,vagy van még pluszban valami extra kupon,amit nem vettem észre
Ennyire lettem volna csak kíváncsi
Akkor felreertettem, bocs!
Kupon: BIG20VIO
Ezzel mukodik az ar. Euroban legyen beallitva a fiokod, akkor jarhatsz a legjobban. Ha Paypallal fizetsz, akkor nagyjabol 2-2500 Ft-tal lesz tobb a vege forintban, mert kozepen valt a bankod meg kozte. Ha Revolut/Wise vagy egyeb, ott meg az aktualis valtasi arfolyam el. Ha utobbiaknal van feltoltve penzed euroban/dollarban/forintban az a legtutibb.Nagyjabol ennyi. Legjobb esetben szallitassal egyutt akkor 46 ezer lenne kb., de neminemu valtasi koltseggel meg opviotol fuggoen max. plusz 2500. Ha meg mast is hozzaadsz ezekhez, akkor nyilvan mas az ar. Ha osszevalogatnal par extrat hozza, azt lehet erdemesebb a Temurol, ott ugye 5250 HUF felett ingyenes a szallitas, a tok/folia stb. jellemzoen olcsobb es hamarabb is megerkezik. Plusz ha elfelejtenel valamit, 12 oran belul hozzaadhatod a rendeltekhez.
-
p@gabi
tag
A szallitasi koltseget nem neztem, az forintban nalam 1582.
Szoval igaz, azzal egyutt 46082 forint. Meg attol fugg mivel fizeted ki, mert lesz meg melle konvergacios koltseg is (valtasi).
Ha ez igy nem tetszik neked nem muszaj megvenni, Magyarorszagon is megkapod barmelyik boltbol ugyanezt 90 ezerert.Nem kételkedem abban,hogy meg lehet venni annyiért
Arra lettem volna kíváncsi,hogy hogyan,mi kerülte el a figyelmemet
Ha 3-4ezret még spórolok,abból mondjuk megveszem a kijelzővédőt,meg valami egyszerűbb tokot hozzá,az akkor már ingyen lenne
Nem támadásból írtam amit írtam
Gondoltam van valami olyasmi esetleg,hogy jobban kijövök,ha euróban fizetek,vagy van még pluszban valami extra kupon,amit nem vettem észre
Ennyire lettem volna csak kíváncsi
-
mhydas99
őstag
Hogy jön ki neked 44500-ra?
A 6500-as kupon a 20 dodós kupon lenne,ami 139 dollár utántól jár?
Az láttad,hogy van 5,17 $ szállítási költség?
Vagy azzal együtt jött ki neked 44 és félre?
Ha igen akkor áruld el lszi,hogy hogyan sikerült levinned annyira
Nekem csak 48 és fél körülire sikerül kihoznomA szallitasi koltseget nem neztem, az forintban nalam 1582.
Szoval igaz, azzal egyutt 46082 forint. Meg attol fugg mivel fizeted ki, mert lesz meg melle konvergacios koltseg is (valtasi).
Ha ez igy nem tetszik neked nem muszaj megvenni, Magyarorszagon is megkapod barmelyik boltbol ugyanezt 90 ezerert. -
p@gabi
tag
Pad 2 tokeletes!
Hogy jön ki neked 44500-ra?
A 6500-as kupon a 20 dodós kupon lenne,ami 139 dollár utántól jár?
Az láttad,hogy van 5,17 $ szállítási költség?
Vagy azzal együtt jött ki neked 44 és félre?
Ha igen akkor áruld el lszi,hogy hogyan sikerült levinned annyira
Nekem csak 48 és fél körülire sikerül kihoznom -
mhydas99
őstag
Pad 2 tokeletes!
-
vendingo
veterán
Anyukámnak kellene tablet 11" körül. Face és yt menne rajta. Aliról venném. Redmi pad2?
Xiaomi pad túlzás lenne.
Annyi a lényeg, hogy friss modell legyen sok támogatással. -
Ateszpapa
addikt
Semmikepp se vegyel tabletet 6 GB RAM alatt, meg gyereknek se. Elhetetlenul lassu...
6 GB meg elmegy, de akkor mar 8GB az alap es a valoban jol hasznalhato.
Alin Xiaomi Redmi Pad 2, kuponnal 50k korul vannak 8/256GB.
Akkor mar inkabb az, szerintem, es viszonylag friss.Most meg kuponnal is 57 ezer a 8/256GB toltovel, de par napja 45k volt. Ha erdekel, szerintem varj 8-a (H) kora reggelig, akkor nezz ra az arara. Semmire sincs garancia, de hatha beszakad az ara 50k ala.
Rendben, köszönöm szépen az ötletet.
-
mhydas99
őstag
Semmikepp se vegyel tabletet 6 GB RAM alatt, meg gyereknek se. Elhetetlenul lassu...
6 GB meg elmegy, de akkor mar 8GB az alap es a valoban jol hasznalhato.
Alin Xiaomi Redmi Pad 2, kuponnal 50k korul vannak 8/256GB.
Akkor mar inkabb az, szerintem, es viszonylag friss.Most meg kuponnal is 57 ezer a 8/256GB toltovel, de par napja 45k volt. Ha erdekel, szerintem varj 8-a (H) kora reggelig, akkor nezz ra az arara. Semmire sincs garancia, de hatha beszakad az ara 50k ala.
-
Ateszpapa
addikt
-
mhydas99
őstag
11 eves mar lassan nagy
Szerintem ezeket mar egy telefonnal is megoldja, inkabb a kisebbeknek jobb a tablet en ugy latom...
Új hozzászólás Aktív témák
-
97467 - 97401
97467 - 97401 97400 - 97301 97300 - 97201 97200 - 97101 97100 - 97001 97000 - 96901 96900 - 96801 96800 - 96701 96700 - 96601 96600 - 96501 96500 - 96401 96400 - 96301 96300 - 96201 96200 - 96101 96100 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- Androidos tablet topic
- (kiemelt téma)
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Miix 2 11 tablet - Áfás számlával
- Apple iPad Air 4 256GB Wifi+Cellular 1 év Garanciával Üvegfóliával
- Acer N51P2 tablet - Áfás számlával
- iPad 9th. 64GB Cellular Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 92%/p4919
- Honor Pad X8 64Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben Rendelés esetén 2-4 munkanap a szállítási idő!!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4887, 93% AKKSI
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- Apple iPad Air 7th gen. 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
fülessel édesmindegy, hogy mekkora dolog lapul a táska mélyén. Eként tartalék telefonnak is jó, ha esetleg a telefont lenullázza az emberfia.