Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
--Lorant--
üzenetére
Elvileg mindent lehet, ami támogatja a LAN játékot. Legjobb tudomásom szerint...
-
válasz
--Lorant--
üzenetére
Szerintem próbáld meg itt:
Írd le nekik konkrétan, hogy mi a gond, és ha nem kompetensek megválaszolni a levelet, akkor továbbítsák az illetékeseknek.
-
Palik for President
(ez persze csak vicc volt....) -
válasz
pepusos
üzenetére
Nem tudom sajnos előre, hogy rá fogok-e érni, vagy sem, így nem szeretném olyan elől elfoglalni a helyet, aki biztosabban részt tudna venni a a versenyeken. Amikor lesz időm, akkor benézek és, ha lesz hely indulok, de biztos résztvevőként nem tudok nyugodt lelkiismerettel jelentkezni.

-
Sziasztok!
Sajnos úgy néz ki, hogy nem nagyon tudok részt venni a futamokon, mert mégsem lesz annyi szabadidőm, amennyire számítottam. A helyemet felajánlom az ASSISST ON ligában.
Elnézést, ha ez miatt valakinek hátrányt, vagy kellemetlenséget okoztam

-
Azt hiszem, hogy a mai futam nem fog beleférni az időmbe

-
válasz
werszomjas
üzenetére
Csak a jó setup kellene hozzá

Tegnap már nem volt időm esős beállítást vadászni, mert későn értem haza. Erre az időmérőn zuhogott....

-
Bakker Ti nagyon pihentek vagytok

MC HOBO:megtisztelő, hogy ennyire kardoskodtok a maradásom mellett, úgyhogy adok a dolognak még egy esélyt.
.
Természetesen ez a Többieknek is szól
Lehet, hogy szereltetek a Mercire egy indexet és akkor tudom majd jelezni, hogy merre szeretnék menekülni az üldözőm elől
Az Assisst OFF-ot egyelőre nem merem megpróbálni.

-
Köszi Mindenkinek.

Az assist off az azért durva lenne
, főleg a patch-csel
. Ígérem, elgondolkodom a dolgon. 
(#6329) Steady74 : igen, állítólag ő az új barátnőm. Csak a nejem meg ne tudja

-
válasz
pepusos
üzenetére
Az a baj, hogy közben rájöttem, hogy az illető, már egyszer ezt a Grid-ben is előadta, csak ott más néven futott... Úgyhogy valszeg minden egyes alkalommal, ha történik valami, akkor így fogja lereagálni. Annak meg semmi értelme, hogy minden egyes futam után menjen itt a huzavona. Inkább visszalépek, aztán élvezkedjen másokon...
(#6321) hermanyi: köszi, majd még gondolkodom rajta. Nem sértődtem meg, csak nem hiányzik a plusz stressz az életemből. Van elég egyébként is... Meg nehezen viselem, ha lesz*rják a jóindulatomat...
-
válasz
MC HOBO
üzenetére
Úgy érzem, hogy én a PH!-hoz illően viselkedtem, de nem fogom hagyni, hogy pocskondiázzanak, pláne nem, ha mindezt jogtalanul teszik.
Elnézést kérek mindenkitől, hogy offoltam a topicot, és köszönöm hogy kiálltak mellettem.
Részemről a témát lezártam. Kérlek, hogy törölj a Ligából, mert én játszani jöttem volna, de elment az egésztől a kedvem
.
A Többiekkel szívesen gurulok bármikor, de egy bizonyos "úriemberrel" a történtek után nem vagyok hajlandó.
Jó néhányan ismernek régebbről, a Gridből és tudják, hogy nem vagyok az a direkt kilökős, mások szórakozását elrontó típus. Igyekszem mindig a fair play szabályai szerint gurulni, nem is nagyon volt még problémája senkinek velem. Ha mégis történt valami baleset mindig sikerült megbeszélni és nem volt harag belőle, mert normális stílusban történt a társalgás. Úgy érzem, hogy én most is így indítottam a beszélgetést, az más kérdés, hogy süket fülekre talált.Köszönöm a megértést.

-
válasz
Karajev7
üzenetére
Azt elismerem, hogy hibáztam, de nem értem, hogy miért kell ilyen indulatosan reagálni. Az első dolgom volt, hogy elnézést kértem. Az, hogy te képtelen vagy valakinek a bocsánatkérését elfogadni, téged minősít... Ja, meg az "ez a Jim" szövegrész is...
Mindenkinek köszönöm, aki maradásra kért, igazán jól esik, de inkább kihagyom a Ligát.
Nem vagyok kíváncsi az ilyen jellegű viselkedésre... -
válasz
Karajev7
üzenetére
Elnézést kértem normálisan, nem?
Nem direkt volt. Ha nem vetted volna észre, akkor pont próbáltam volna lemenni a pályáról.
Azt is elmondtam, hogy miért léptem ki. Teljesen értelmetlen lett volna továbbmenni a büntetés után.Te meg tanuljál meg egy kicsit higgadtabb lenni és nem rögtön paraszt módon beszólni, ha valami nem úgy történik, ahogy elképzelted.

Részemről be is fejeztem a Ligázást, f*szom se kíváncsi az ilyen hangvételre....
-
Elnézést, akit a vége felé feltartottam. Próbáltam menekülni, de pont arról akartál kikerülni, amerre menekülni próbáltam. Elnézést, tényleg sajnálom

Aztán kaptam 20 mp-s büntit, úgyhogy inkább odavágtam a falhoz az autót....

-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Még azért reménykedem, hogy 19:45-re be tudok zuhanni a gép elé és talán nem esős verseny lesz, mert csak száraz beállításaim vannak elmentve és nem lesz időm esősre belőni a gépet...
(#6206) fess: szerintem az lenne a legegyszerűbb, ha elrajtolna rendesen, akit időmérőn kidob a program és ha már normalizálódott a mezőny, akkor elengedi a többieket, mintha lekörözött versenyző lenne. De ez csak egy ötlet.
Vagy rajt után rögtön fűre húzódni. -
Hát lehet, hogy a mai kimarad Nekem, mert este 7-ig dolgozom
Túlóra remek találmány... 
-
válasz
bendeguz76
üzenetére
Üdvözlet Neked is
. Remélem nem lesz leharapva a fejem, ha a nem szerzek elég pontot a csapatnak... 
-
-
Estem keltem végig
. Szánalmas a végeredmény, több mint 1 perc hátrány
. Örülhetek, ha egy HRT-ben kapok helyet... 
Van esetleg valahol valami magyar nyelvű leírás a beállításokról, hogy melyikkel mit lehet beállítani és milyen hatása van?
De legalább a sávszélességem rendben van

Én csak ABS-t és automata váltót használok segítségként. Akik TC-t használnak, hova érdemes állítani? Csak azért kérdezem, mert a fenti két segítséggel csak az "assists on" ligába fogok tudni indulni, viszont oda kellene a TC is, hogy legalább kört ne kapjak a versenyeken

A TC az gyakorlatilag a kipörgésgátló, nem? -
Hát ez nagyon nem megy nekem....

-
21:00-kor van rajt?
-
Hogy lesz bonyolítva a mai futam? Meghívó fog jönni? Én már tűkön ülök. 1:23:894-et sikerült összehoznom TT-ben Renault-val

-
válasz
MC HOBO
üzenetére
Ne már!

Én is pont a Hungaroringen néztem, hogy vért h*gyozva tudtam 4 mp-vel rosszabb időt kisajtolni magamból, mint a patch előtt...Nekem az lenne a szerény javaslatom, hogy rendezzünk néhány próbafutamot mindenféle tét nélkül. Legyenek assist on és assist off próbafutamok. Mindenki azon venne részt, amelyiken szeretne és eldönthetné, hogy mi fekszik neki jobban. Engem speciel mindkét megoldás érdekel, mert pl. én csak automata váltót szeretnék használni, de lehet, hogy így az assisst on szerveren hátrányom lenne, úgyhogy vagy megtanulok TC-vel, vagy manual váltóval vezetni

-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szegény ember vizel, főz...
(direkt rövid i-vel és szimpla z-vel
) -
Én azt hiszem egy kis időre parkolópályára vagyok kényszerülve. Kaptam két laptopot telepíteni (természetesen a drivereket nekem kell összevadászni...), meg még egy asztali gépet is (takarítónő a szünetmentesbe dugta a porszívót
, azóta hiányolja a HDD bootoláskor rendszer...
). Tulajnak mondtam, hogy sok jóra ne számítson.... -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Aki segítséggel megy, az csak a pontok felét kapja és 1 kör hátránnyal induljon

-
De, hogy a patchról is (s)írjak...
A jelenlegi (közzétett) setuppal mentem a Hungaroringen. Egyelőre 3-4 másodperccel lassabb (igen, még attól is lassabb, mint amilyen eddig voltam
) vagyok. Viszont szinte egyszer sem pördültem ki a célegyenes ráfordító és végi kanyarból történő kigyorsításkor. Olyan, mintha finomabban lehetne adagolni a gázt ugyanazzal a vezérlőbeállításokkal. Ilyen szempontból tetszik.
És, ha nem szállna el állandóan a mentés, akkor talán a karrier is tök jó lenne.... -
B***meg, b****meg, b***meg!!!! A jó büdös k***** anyátokat CM!!!! Mi a búbánatos lóf***ért nem vagytok képesek kijavítani ezt az autosaving hibát???????? Sz*rj*tok sünt!!!!

Nem tudok a Hungaroringen továbbjutni, mindig elszáll a program.
-
válasz
hermanyi
üzenetére
Próbáld meg másik gépbe bepattintani a VGA-t. Ha ott megy, akkor a VGA hibát kizárhatod.
Bár valóban gyanús lehet a táp is, mert pl. a duplatápcsatis Radeonom, ha csak az egyik tápot kapta meg, akkor ugyanezt produkálta, mint amit leírsz. Ventik pörögtek ezerrel és nem történt semmi.... -
-
-
Amíg nem lesznek meg az új tuti setupok, addig nem lehetne elhalasztani a bajnokságot?
Jó beállítások nélkül még jobban megaláztok, mint most
. mondjuk, ha az a cél, hogy legyen egy ügyeletes "Baumgartner", akkor akár holnap is indulhatunk 
-
Ha jól értem, akkor az elmentett car setupokat lehet törölni a patch után, mert teljesen más beállítások kellenek?
Hát, ha elmentek a "szimulátor" irányba, akkor el kell gondolkodnom a Ligás szereplésemen....

-
válasz
Feribacsi555
üzenetére
megoldva :-D
-
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Be, csak elfelejtettem.
Ráadásul hülye freemailes címet adtam meg, arra meg qrva lassan érkeznek meg a levelek 
-
Úgy várom már ezt a qrva patch-et, mint a hó eleji fizetést....

Elnézést mindenkitől, akinek nem reagáltam a tegnapi online csapatás invitálására, de szeretnék karrierben is haladni és néha azt is tolom

-
Báááááz
. Nem vettem észre, hogy "assists banned" a szerver és tolom a szemét a rajtnál a kocsinak és csak kerekedik a szemem, hogy mi a k..... anyjáért üvölt a motor egyesben és nem megy az autó

Aztán rájöttem, hogy ilyenkor automata váltó sincsen

Ja, meg az volt fura, hogy egy Renault előttem úgy távolodott tőlem, mintha nitroja lenne
. Már majdnem elkezdtem üvölteni, hogy rohadt speedhacker!!!!
(aztán ránéztem a műszerfalra
) -
válasz
Steady74
üzenetére
Elképzelem, ahogy felborítod kormányostul az asztalt

Köszönöm a meccseket. Elnézést, ha valaki akadályoztam, vagy egyéb bénázásom miatt zavartam
. Egyébként sokkal rosszabbra számítottam. Azt hittem, hogy 5-6 másodperc lesz minimum a legjobb körök között, de 2-3-mal voltam csak lemaradva, ha jól láttam a jobbak mögött. Szóval a középmezőny végére talán beleférek 
Csak még kicsit bátortalan vagyok a rajtolásnál. Inkább elengedek mindenkit, csak nehogy valami galibát okozzak

-
Átmentem egyik session-ből a másikba és kiírta, hogy "invalid controller setup"
. -
Sry a rajt miatt. Valamiért sz*r*kszik az irányítás

-
válasz
karilla88
üzenetére
Igen, megnéztem a lejátszó és rögzítő eszközöket is. Mindenhol a bluetooth eszköz van kiválasztva.
Közben olvastam valamit, hogy dxdiag-ot kell futtatni és ki kell kapcsolni a hangnál a hardware-es gyorsítást. Talán ez segít... Legalábbis USB-s headsetesek panaszkodtak hasonlóra... -
Teljesen boldog vagyok
Hungaroringen Motion Blur legjobb körétől csak 2,5 mp-vel volt rosszabb a legjobb köröm 
Valakit kicsit kifordítottam, Ferrarival volt ő is, ezúton kérnék elnézést Tőle.
Hangprobléma: fentebb írtam bluetooth fülessel kapcsolatban. A probléma csak akkor jelentkezik, amikor beloggolok egy sessionre....

-
Erre találjatok megoldást:
Kaptam egy bluetooth fülest (arctic coolong P311). Tök jól működik mindaddig, amíg be nem lépek az online játékmódba. Akár egy quickmatch, akár bármi, ami online, akkor leválasztja a jelet. Kilépek online-ból, visszajön a hang. Nem tudok rájönni....

Pont ezért kértem ezt a fülest a születésnapomra a nejemtől, hogy ne zavarjon a kábel vezetés közben, erre multiban nem tudom használni
-
Szerintem az istállókat sorsoljuk valahogy ki, mint az öttusában a lovakat.

-
válasz
hermanyi
üzenetére
Szerintem, ha legalább a verseny felét megtette a versenyző, akkor a szakadás pillanatában aktuális helyezésének megfelelő pont arányos részét kapja az 50% felett megtett versenytávhoz viszonyítva.
Pl. 20 körös versenynél a 15. körben megszakad a kapcsolat. A versenyző az 1. helyről esik ki, amiért mondjuk 20 pont járna. A verseny felét megtette, tehát jár a pont. Az 50%-on felül még 5 kört teljesített, tehát a maradék versenytáv (10 kör) 50%-át. Így megkapná a 20 pont 50%-át, azaz 10-et.
Természetesen az arányok és a pontszámok csak a példa kedvéért hoztam fel.
-
Tök büszke voltam magamra, hogy karrier módban a Force Indiával, verseny közben mentem 1:16-os időt a Hungaroringen... Aztán megnéztem a honlapon a TT-t
7 másodperc, b+ 7 másodperc
. Béna sz*r vagyok

Két lehetőségem van: vagy minden liga verseny előtt megyek vagy 100 kört az adott pályán, vagy be sem nevezek

Visszatérve az assist témára, nálam csak az automata váltó és az ABS van bekapcsolva. -
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Na azért a GRID-ben sw volt egyszerű egyezségre jutni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Szerintem is jó dolog az időmérő, legalább nem lesz vita az istállókról.
-
Szerintem az lesz a végeredmény, akiknek nagyon megy, azok fognak ligában játszani, segítségek nélkül. A többiek meg nem fognak ligázni, mert számukra segítségek nélkül nincs játékélmény és csak szenvedés az egész.
Hozzáteszem, hogy az ABS és/vagy a kipörgésgátló hiánya, engem is zavarna kicsit....

-
Olyan úgysem lesz, hogy mindenkinek jó legyen...

Egyébként pl. ha az ABS-t kitiltjuk, akkor az a billentyűsöknek elég nagy hátrány szerintem.
-
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Steady után én az alábbiakat tenném hozzá:
- szárazz pályán kezd a gyakorlást (én vízben a mai napig képtelen vagyok menni
)
- EZEN az oldalon lévő beállításokat lődd be
- nyomass sok TT-t minden pályán
- azt a zöld sz*rt kapcsold ki, mert szerintem csak túlságosan óvatossá teszi az embert, azaz túl korán kezdesz tőle fékezni a kanyar előtt. Inkább a táblákra hagyatkozz.Hozzáteszem, hogy én tök béna, sz*r vagyok az egészhez, de az előbb Vityától "csak" 1,5 mp-re volt az FL-em SPA-ban (THX for GRID)
. Én már ennek is örülök. Mondjuk gyakorlatilag az volt az egyetlen kör, amit össze tudtam rakni rendesen 
-
Az online pályafutásom jól kezdődik... Yas Marina, DSQ a 2. körben

-
válasz
Syrius XIX
üzenetére
live.xbox.com --> Belépés --> Saját fiók --> Profil módosítás --> Becenév módosítás
-
Én legenden tolom a karriert, de teljesen változó a dolog. Van olyan pálya, amin ronggyá verem a gépet, van olyan, amin kitolom az autó szemét és mégsem tudom elkapni az első 3-at. Vagy én vagyok ilyen béna, vagy a Force India egy rakat f*s
.Mondjuk lehet, hogy végig kellene TT-zni minden pályát, mondjuk minimum 50 körrel, de hát kinek van erre ideje?

-
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Akkor valószínűleg a LIVE akarja magát update-elni.
Kb. 1 hete léptem be utoljára. -
Sziasztok!
Update-elni akart a LIVE valamit, de egyelőre nem mertem. Jött valami új patch, amiről lemaradtam?

-
válasz
Steady74
üzenetére
Nekem is. Ezzel nem pörgök, mint a búgócsiga
. Legend szinten Force Indiával, azért küzdenem kell a dobogós helyezésért. Lehet, hogy ez égő, de csak ennyit tudok egyelőre 
De arra büszke vagyok, hogy kikapcsolta vonalvezetéssel már tudok egyáltalán normális időket menni
-
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
És a FF (nem FireFox
) meg egyéb beállításokat is megtartja attól függetlenül, hogy átvált keyboardra? -
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
És minden egyes játéknál állítsam be a kormányt?

Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(ez persze csak vicc volt....)
. Ha lesz időm, akkor benézek és ha éppen üresedés van, akkor beszállok. (mint Baumgartner

Látod, tudsz Te normális hangnemben is társalogni.
.

.

. Remélem nem lesz leharapva a fejem, ha a nem szerzek elég pontot a csapatnak...

Hungaroringen Motion Blur legjobb körétől csak 2,5 mp-vel volt rosszabb a legjobb köröm