- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csgeri80
csendes tag
-
werszomjas
addikt
-
MC HOBO
aktív tag
Jim, szerintem se add fel emiatt!!! Hidd el, hogy még egy lehetősége van az Úriembernek, ha azt is elpuskázza, ő fog repülni a Ligából, nem Te!
Én is kérlek, hogy gondold át még egyszer a dolgot! Ha továbbra is ez lesz az álláspontod, én fejet hajtok, de emiatt nem Neked kellene visszalépni...A kérésem mindenkihez szólt, nem csak Hozzád. A posztok egy része már eléggé a színvonal alatti volt, ezért kértem, hogy disztingváljatok!
És akkor most "hivatalosan":
A jövőben, aki nem tud uralkodni magán és nem képes elviselni, hogy nem csak ő autózik a pályákon körbe-körbe, hanem más - esetleg nála gyengébb, vagy erősebb - gamerek is, azt figyelmeztetés nélkül kihajítom a Ligából! Tekintheti EZT mindenki figyelmeztetésnek. Mindenki hibázhat néha, senki nem tökéletes! Szándékosságot feltételezni ebben a csapatban szerintem korántsem megalapozott, ezt mindenki tudja, aki gurult már az itteniekkel.
Kérem, úgy viselkedjetek másokkal, ahogy szeretnétek, hogy Veletek viselkedjenek!
Nagyon Köszönöm!
-
Sanya595
senior tag
Mi 4 évadott toltunk itt a ph-n az F1CH-val és soha nem volt ilyen...
Mindig van ütközés meg hiba,de ez mindig benne van..
Az életben is van baleset,pl Red Bull török futam tavaly..
Én nem tudok részt venni a B..ZI EXE hiba miatt,de nem igy kell reagálni egy ilyen esetre...
Nyugotan indulj a többi futamon is,mert ez kikapcsolodás és szorakozás nekünk a mindenapi meló után... -
Karajev7
tag
"téged minősít" Ezt a szoveget a VVbol a Jerzy-tol tanultad?!
Azért nem érted a reakciomat, mert látszik h téged annyira nem porget fel az f1. Elhiszem h jó nézni a Tv-ben, ahogy száguldoznak az autok, és te is szeretnél ugy menni.
én is szeretem a focit, de nem játszok, mert nem tudok. Az meg h felrugjak pár játékost, az nem ok. Probálj ki valami más játékot, lehet az jobban megy [link] Vagy ha még is ugy dontesz h f1ezel, akkor légyszives máskor ne elém gyere be a fűrol. Remélem mostmár elégedett vagy. Es mégegyszer elnézést hogy olyan paraszt modon irtam. -
-
MC HOBO
aktív tag
Nagyon köszönöm mindenkinek, hogy vigasztal és visszavár a Ligába! Azonban a tény attól még tény marad: nem tudok végigautózni a pályákon... egy kört is alig tudok összerakni, nemhogy 20-25-öt egymás után.... Ez van... Én nem vagyok - és soha nem is leszek - olyan jó, mint itt sokan és nem is ez a bajom. De ahogy Pepi is írta, nekem is szükségem lesz pár hétre, hogy újra "megtanuljak vezetni"...
-
fagy53
nagyúr
-
hermanyi
addikt
Mert őszintén megmondom abszolúte nem gondoltam ,hogy F1 ben lesznek Ismerőseim(barátaim)
És arra sem nagyon gondoltam,hogy ebből kavar lesz ,hogy itt ezzel a névvel vagyok ott pedig azzalSzerk:
Haldoklik a mókajáték
vajon miért, csak nem azé mert ha más nyer akkor az csuszkás mihaszna csaló emberiség szégyene ?
-
pepusos
senior tag
Igen, úgy néz ki, és akkor az assist kérdés is megoldódik talán
Tegnap volt szerencsém kipróbálni "vakvezető" nélkül a Hungaroringet Fess jóvoltából, hát nem volt egyszerű, még úgy sem hogy már nagyjából tudom hogy mikor hol és mennyire. Azért célba értem
Akkor már csak szurkolni kell hogy legyen még jelentkező bőven... szóval hajrá mindenki aki eddig nem tette meg!
-
MC HOBO
aktív tag
Azért nem szabad összehasonlítani a TT-s időket a többi játékmóddal!
Vagy, ha mégis megteszed, nyugodtan levonhatsz 2-3 mp-et és az lesz a TT időd: 1:13...
Tudom, még ez sincs sehol Motion és Vixen idejétől, de azért jobban hangzik...
Gyakorolni-gyakorolni-gyakorolni
nepszter1, Rudi50: Regisztráljatok és jelentkezzetek!
-
Xirtam
veterán
Akkor eldőlni látszik. De igazából itt pont a PRO-knak kellene áldozatot hozni. Nem pedig azoknak akik a játék kevésbé/ idő hiányában nem úgy megy.
MI nyafogunk a segítségekért. Ők nyafognak, hogy ne legyen. Igazából pofon egyszerű ma este megkéne nézni egy 50%-os futamon mekkora hátrányban szenvednének így. Megmondom kerek perec ráteszem a fél karomat. Hogy semmi előnyünk nem származna.
-
pepusos
senior tag
Szerintem is ez lesz a vége. Bár jó lenne/lett volna ott lenni, és küzdeni a hasonló képességűekkel. Mert akiknek megy segítség nélkül, azok úgyis el lennének egymással elöl, akinek meg nem megy még segítségekkel sem annyira, azok versenyeznének hátul egymással. Olyan szép és jó lenne így...
Xirtam: ez is fura, hogy ez áldozat lenne?! Úgyis sokkal jobbak, akkor miért áldozat? Még most sem fér a fejembe
-
Steady74
addikt
Hát én nagyon a 2010-zel sem pörögtem, csak az istennek nem tudtam azokat az időket autózni mint Motion-ék. TT-ben a PB-im legalább 3-4 mp-vel el voltak maradva, most közelebb vagyok hozzájuk, valahogy a fizika, vezethetőség jobban tetszik, jobban fekszik. Persze lehet, hogy a lebutított vezérlés miatt van, de legalább jól érzem magam vezetés közben
-
Rolly Dy07
senior tag
Igen mindig amikor újraindítod a játékot. De ez csak annyit takar, hogy ha custom-ra beállítasz mindent, csak arra kell átnyomnod bejelentkezés után és kész. Ha érted....
Unbaised-nek is: Annyit szoktam még én is megcsinálni, mielőtt kilépek a játékból, hogy nyomok 1 manuális mentést a myF1-ben. És időnként winben kimásolom a mentéseket. Hozzáteszem, ha nem billel megyek tovább az elején, akkor a jó visszamásolt mentést sem tudja betölteni.
-
rocket
nagyúr
Ne faradj az ujra installallasal, sajnos nem segit, szo szerint egyhelyben toporgas ez.
Illetve egy lehetoseg lenne elorol kezdeni a karrier modot, de ugye semmi nem garantalja nem jon elo ujra a problema.Ez szinte biztosan a jatek hibaja, Codemasters (vagyis Codelamers
) foruman irnak rola eleg sokan.
#2478: Ez nem fagyasos problema, a profil serul meg, es nem tudja betolteni, igy leall .exe hibaval.
Ez meg nem is lenne akkora gond annak aki szokott backupot csinalni, de ugyanugy , ugyanott elojon a hiba, hiaba rakja vissza az ember az elozo mentest.
-
romero28
senior tag
A következöt csináld: C:\Felhasználók\User Name\Dokumentumok\MyGames\FormulaOne2011\savegame\autosave\
mappán belül van 2 fájl, "GTEHXOSJZ_0" és "GTEHXOSJZ_1".
A nullás végűt törlöd! Majd az 1-es végüböl csinálsz egy másolatot, és átnevezed úgy, hogy a vége 1es helyett 0 legyen, vagyis ugyanaz lesz a neve, mint a törölt fájlnak.
A billentyü kiosztást, vagy amivel irányítod, azt újra be kell állítani, de a mentésed megmarad, nem kell elölröl kezdened!
-
rocket
nagyúr
Nalam is elojott ez a hiba.
Tegnap megcsinaltam Singaporet es Suzukat karrier modban, erre ma jatszanak megint es kilepett profil betoltese kozben.
Singapore elotti backupom volt csak, szoval buktam 1 versenyt az amator Codemasters miatt.
Ma megcsinaltam ujra, backup, aztan jott Suzuka es idomero elso hely utan elmentettem (manualisan is ahogy irtak a CM foruman), ujra inditas utan megint kilepett a profil betoltese kozben.Hihetetlen nem tanultak a tavalyi hibakbol, es megint orbitalisan nagy hibak lehetnek a jatekban, beta tesztre megint 2 forintot koltottek.
-
szab.tam
nagyúr
"Ééééés, megint lefagy töltés közben"
ééééés megint többször le lett már írva....
(de mive te is lusta voltál kitölteni az adatlapod, így azt sem tudhatom, milyen kártyád van...)
-
[CS]Blade2
addikt
Nekem 180-at fordul a kormány, ami marha kevés, de érzem, hogy a 270-el sem lennék sokkal előrébb. Az ilyen játékban, mint az f1 2011 szinte mind1, de egy szimulátorban idővel már egy F1-es géphez is kevés lehet, vagyis ki lehet nőni, ami marha nagy kár, mert ha többet fordulna, számomra ő lenne a befutó a kettő közül.
-
makkai
aktív tag
Hát most így hirtelen, a váltó füleken kívül van, a kormányon elöl 6 db, a kormányon hátul a küllőkön 2 db, meg úgy rémlik, hogy a kormány házon is van kettő, de nem biztos, meg az amúgy is használhatatlan játék köben. Meg persze a D-pad, meg a magnitudo 4 v. 5 állású kapcsoló.
Szerk.: F430
-
makkai
aktív tag
Megerősítve a csendessége!
De nekem vissza kellett küldenem gariba cserére, mert a második napon, amikor bekapcsoltam a gépet, kitekeredett balra, és ennyi volt a kalibráció. mindíg visszatekeredett balra.
Úgyhogy Én ráfizettem, és lett helyette F430, ami szintén nagyon csendes a DFGT és társaihoz képest "fényévekkel" csendesebb. -
Sanya595
senior tag
-
Steady74
addikt
Jim, ne keseredj el, egy éve én is itt tartottam időben... 2010-ben 4-5 mp-cel voltam lassabb helyenként Vixenéktől. Egyetlen pályán voltam közel hozzájuk, Korea, itt kb 1 mp-cel voltak gyorsabbak. Igaz, abban a pályában benne volt közel ezer köröm, szóval gyakorlás, gyakorlás és gyakorlás.
-
Steady74
addikt
Szia Jim!,
Hát igen, a régi szép időkben is voltak szoros meccsek, de hát lacsettivel tényleg más az a sikán
Amúgy meg gyere nyugodtan, lesz ellenfél ne aggódj!
jozsi252: voltam a boxban, de gondolom láttad a videót, hogy van benne egy vágás, ugyanis 15 percnél hosszabb videót nem lehet feltölteni. 20%-os versenytől van 1 kötelező boxkiállás, kivéve, ha van időmérő futam, és a versenyre a megváltozott időjárás miatt teljesen más gumival kell rajtolni.
Motion: dobtam pedig game invite-ot, offline mutatott a live, gondoltam molyolsz valamivel. Kár, h nem voltál, sokan jöttünk össze, igaz csak 1 futamra.
Rolly: Köszi. Azért nem olyan gáz a TT-s jellegű verseny, így is még Vixen is tudott hibázni a célegyenes ráfordítónál. A kezdőknek, illetve a kevésbé gyakorlottaknak meg meghozza az önbizalmat sztem.
Volt egy érdekes momentuma a futamnak, amiatt is vágtam meg a videót. Mikor Vixennel elléptünk, beálltunk arra, hogy bevárjuk a mezőnyt. Látványos gumimelegítéses manőverekbe kezdtünk, mire Karille teljes gőzzel áthajtott rajtunk és meg sem áltt 1 perces előnyig
Mi meg vártuk a mezőnyt, vártuk, de nem nagyon jött senki, vagy 2 kör után toltuk neki, viszont Karillánál gondolom menet közben leesett, és emiatt volt az az érdekes befutó
-
Rolly Dy07
senior tag
Tegnap nekem is lefagyott 5x mire el tudtam indítani. Mikor sikerült belépnem láttam, hogy minden mentés elveszett. Kicsivel előtte másoltam ki a mentéseket, úgyhogy vissza másoltam. Minden a régi volt még az online rankom is 1 lett, mert a mentésben úgy volt még. Azóta minden kilépéskor kimásolom a mentéseket.
VIXEN KÖSZÖNÖM! TI VAGYTOK A LEGJOBB ARCOK.Remélem nemsoká együtt toljuk. Szerintem is 1 nagy rakás sz a fuel, mert a 14 körből 10-et mentem stand-ben Montrealban, majd 4-et fast-on és az utcsó fél körben dadogott. off neki!!!
-
Sanya595
senior tag
Felvettelek Én is ha nem baj.
Meg van még pár ember alinek éppen láttam a nickjét és felvettem.
Az enyém : Sanya5956..
Az mitöl van,hogy játszom és mondjuk 6 rank,kilépek,majd mikor újra belépek akkor mondjuk 3-as?
Tudom,hogy megy lefele is,de ha nem is vagyok belépve akkor hogy a bánatba? -
Steady74
addikt
ugyan már!!! Gyere nyugodtan.
Vixennel, Pepivel csináltuk egy párszor már, és nagyon nagy hangulata volt, hogy ha valaki kicsúszott, lemaradt (mondjuk az első helyezettnek kell figyelni, a többieknek meg észnél kell lenni
), akkor összevárta a mezőnyt, gyakorlatilag egy safety car-os indulás volt. Nagggggyon klassz volt. Koreában, 6 kör alatt volt, hogy 6-8X játszottuk el, annyira estünk, keltünk
És Sir
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged