- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
banuszzs79
tag
Sziasztok Van egy c765 hiába kerestetek vele frissitést nem talál semmit ez normális? 401-es firssités van rajta ahogy nézem az jó régi lehet már met itt már láttam 509-est is valaki rakott fel...érdemes erre frissiteni és miért nem megy automatán kicsit félek hogy tönkre teszi a tv-t ha valamit felrakok...Kinek mi a tapasztalata vele érdemes frissitgetni van látványs változás javulás bármi? Köszi előre is.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Tibor77i #37610 üzenetére
Olyan szerintem nem lesz, ami a gyári távirányítóval megegyező dizájn.
Viszont kínából lehet rendelni ilyet, vagy ehhez hasonlót.
Aminél van air mouse, világítanak, illetve halkabbak gombok. Bár egy-két funkciót tanítani kell neki, de a legtöbb dolg egyből, azonnal megy.
-
Vhiktor
nagyúr
A C855 teszt végére értem.
Így már bátran kijeletnhetem, hogy eddig messzemenőleg a legjobb miniled tv amit láttam. amíg kapható bátran vegyétek, brutális. -
ρσгτσ
addikt
válasz
flash- #37601 üzenetére
Jet is főleg utángyártott távirányítókat árul. Annyi a különbség, hogy valamivel gyorsabban megérkezik, és egyszerűbb intézni, ha valami probléma lenne vele.
Rendeltem néhányszor utángyártott TCL távirányítót is kínából. Szerintem kb. ugyanaz, mint a gyári.
C725 -höz melyik OS -t használod? Mert ha Google TV, akkor lehet jobb lenne az újabb fajta. Bár a gyári típus szerintem kicsit kényelmesebb és halkabb is.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
leon1977 #37599 üzenetére
Semmi gondom a vidaa rendszerrel --hbo nincs, nekem nem is kell, a lényeg van (netflix,prime,disney,apple) igaz nekem egy régebbi U8as sorozat van
amúgy ha a 75ös u8 sorozatú tv amit kinéztem VA paneles lett volna most nem a c805 lenne hanem a hisense
Amúgy a kettő kettő közül most hirtelen én is nehezen választanék ---fényerő kb ugyan az (1300 /1500 )--- a hisense hangja biztos jobb a 2.1 miatt -----a tcl-nek több zónás háttérvilágítása van ( 512/ 384 ) ---de ugye nem minden a zónaszám ,az 55ös hisense u8qf ami van nekem 132 zónás ,az is nagyon jó kis TV
-
ρσгτσ
addikt
válasz
leon1977 #37599 üzenetére
C805 -nél 512 local dimming zóna van. U7NQ -nál 384. Emellett szerintem az OS is jobb az előbbinél. A felület is ismerős lesz a Philips után, ami droidos.
Én a TCL -t venném.
Legalább a V486 -os FW -ig biztos felfrissíteném a TV -t. Ha magától nem találja meg, akkor manuálisan.
-
leon1977
csendes tag
Sziasztok! Csereutalvány/engedmény miatt (garanciaidőn belül megpusztult a Philips 58PUS8507 tévém) két opcióm van valasztani: TCL65C805 illetve Hisense 65u7nq. Melyiket ajanlánátok? Illetve elégedettek vagytok-e a C805 típussal? Köszi
-
roti86
őstag
válasz
koppasz1986 #37596 üzenetére
vargalex-nek március 25-én vitték el és április 10-én írt, hogy visszakapta, ez kb 2.5 hét. Ez lehet akár 30 nap is.
-
koppasz1986
aktív tag
Valakinek volt már itt gariztatás? Kb mennyi idő alatt zajlik le ilyesmi? Már elvitték másfél hete, de azóta semmi hír nincs a tv-ről.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Pendragon911 #37593 üzenetére
Utána írtam, hogy én is megnéztem, de nálam is rossz. Valami talán az applikációval lehet, mert állandó, folyamatos lagg van. Máshol fut simán.
V486 -on néztem, de én innen már nem frissítek, ha csak nem jön valami fontos újdonság. Egyébként az új FW -k: v486, v503, v509.
Csak azért kérdeztem az FW -t, mert arra gondoltam valami régi problémából ered. De miután nálam is csinálja, így ez nem valószínű.
-
Pendragon911
aktív tag
Megnézem, hogy melyik van rajta. Egyébként Xiaomi MI TV Stick 4K változatán folyamatosan megy a foci közvetítés, úgyhogy valószínűleg az alkalmazással van gond a TCL TV-n, vagy a rendszer nem komálja magát az APP-ot, bár eleve nem egy jól sikerült valami, kicsit olyan összetákolt program lett. A C805-re most melyik a legfrissebb firmware?
zsolt501
Szinte az összes streaming elérhető és egyikkel sincs ilyen jellegű probléma, de szerencsére másféle sem, az RTL+-on gyönyörűen futnak a foci meccsek, de ott a kép minősége is ég és föld a Net4+-hoz képest, pedig mindkettő fullhd elvileg. -
flash-
veterán
Sziasztok
Ha a távirányítón(tcl c725) egyik pillanatról a másikra bekrepált egy gomb(a felfele kurzor gomb) ez biztosan távirányító hiba? Vagy esetleg van valami szoftveres vagy egyeb megoldas?Vagy vegyek ujat?
1000ft ezlink
Eredetit nem talaltam -
válasz
rainman72 #37587 üzenetére
Igazatok van, bár azt épp nem forgalmazza az Alza, Telekom és One hármas, de persze figyelgetni kell.
Mondjuk nem hiszem, hogy kihasználnám az előnyeit, mert csak YouTube Premium és közepes Netflix csomag lenne rajta használva.
Mondjuk tényleg csak kicsit drágább, szóval pont nem érdekes. -
Pár hete napi rendszerességgel figyelem az 55C805 TV árának alakulását Árukeresőn és az tűnik fel, hogy fogyogatnak a boltok, ahol elérhető.
Mostanra konkréten két bolt kínálja csak elvileg, szerencsére a Telekom még köztük van.Szóval aki szemezik ilyen készülékkel, ajánlatos lehet csipkednie magát, én se csipkedem magam eléggé.
-
sajtos75
tag
Hali! Sziasztok!
TCL 55c765 tvémet ha bekapcsolom és nem gyors indítás van. Akkor azt írja ,hogy " mikrofon bekapcsolva". A Tv alján van egy kapcsoló. De ha azt átbillentem nem írja,hogy ki van kapcsolva. Honnan tudom,hogy nem él a mikrofon?
-
Imi1981
veterán
Fura. Nem kéne probléma legyen. Én szerintem hamarosan csinálok egy resetet mert mikor frissítettem v420-ról v486-ra mintha kicsit lassú lenne. Amúgy jól működik csak lassú. Androidon nem árt a reset frissítés után ( legalábbis tévén) én úgy vettem észre eddig. Amúgy a gyári V028 óta ez a v486 a legjobb fw szerintem. Még jobb mint a V028.
-
tozso76
aktív tag
Sziasztok!
Tv home képernyőről van esély lecserélni vagy eltűntetni a kb 1 éve folyamatosan mutatott apple tv ajánlatot. Ami egyébként nem zavarna, ha nem ugyanazt a 3 film borítót mutatná....
Még egy kérdés: 412 fw-n vagyok. Ha innen szeretnék upgrade-elni akkor csináljak a fw frissítés előtt egy reset-et? Vagy majd frissítés után? -
Imi1981
veterán
Sziasztok! V509-et használja már valaki? Mit javítottak a 486-hoz képest?
-
ρσгτσ
addikt
-
lemmy9
őstag
A Tcl elött Sonym volt, és az Android tv sokkal jobb volt. C805-re fel lehet varázsolni a Google Tv helyett? Számomra borzalmas ez a Google tv.
-
F.B.I.
veterán
55C765 - re felraktam a legújabb V509-et, eddig kopp-kopp, minden jól működik. Annyi, hogy nem figyeltem, eddig is volt FILMMAKER képmód?
-
boborján2
senior tag
válasz
Caveman123 #37550 üzenetére
65C835 , ha jól emlékszem leírása alapjan SD esetén 100W , HDR -el maxon hajtva 300W.
Összehasonlítasképp egy PS5 játék közben ~200W
Az OLED is 200W-300W körül mozog.
(Netes infók alapján) -
Cartmenn
aktív tag
válasz
Hát érdekes témát vetettél fel a fogyasztással
13évvel ezelőtt már 60"os plazmám volt az is 250W körül evett (LG 60pv250) ---fogalmam sincs most mennyi a 75ös c805nek
-
Qtya123
őstag
válasz
freeland0806 #37560 üzenetére
Persze, hogy nem. Mint láthatod még ha 150 wattot is enne, akkor is észrevehetetlen a villanyszámla változás napi sok óra működés esetén is.
Nem is értem honnan jött a fórumtársnak ez a ne vedd meg, mert leeszi a gatyád HDR tartalom esetén dolog.
Még az sem számottevően észrevehető a villanyszámlán, ha mondjuk 2 héten át minden nap játszom egy olyan játékkal a PC-n, ami úgy meghajtja a gépet, hogy csak a VGA eszik végig 320-330 wattot.
-
freeland0806
tag
válasz
zsolt501 #37559 üzenetére
Brutál sok DV tartalmat nézek. Netflix prémium csomagom van, a tartalmak jelentős része 4K DV (sorozatok is). Van, hogy megnézek egy sorozatból napi 4-5 részt is ha megtetszik az adott produkció. Az 4-5 óra DV módban való működés. És nem lett magasabb a villanyszámla, legalábbis nem vettem észre fél év használat alatt. Pedig azért annyira nem vagyok eleresztve anyagilag, hogy ne éreznék meg egy kirívó többlet fogyasztást.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
freeland0806 #37558 üzenetére
55C805-ös tévém van már több hónapja, és a fogyasztásával nincs problémám. Számítottam rá, hogy többet fog fogyasztani, de nem annyival, hogy vakargassam miatta a fejem. Sőt, lényegesen hűvösebben működik, és a fogyasztáskülönbség sem lett számottevő. Azt kell mondanom, hogy hatékonyabban kezeli a bevitt energiát.
-
freeland0806
tag
válasz
Hát... Én még nem vettem észre, hogy tekerné a villanyórát pedig majdhogynem minden nap megy valami DV/HDR tartalom
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
És ez miért baj?
-
Qtya123
őstag
válasz
"TCL c805 akkor jó választás, ha nem akarsz hdr tartalmakat nézni,mert akkor iszonyatosan megnő a fogyasztás.Sajnos SD-nél is igencsak sokat zabál"
Konnektorból mérted, hogy mennyit eszik HDR alatt a TCL?
Nem tudom valós felhasználás mellett mennyi az átlag fogyasztás, a specifikációból indulok ki, ott átlagnak 111 W, maximumnak 240 W van megadva egy 65C805 esetén. Ha már LG Oled, a 65-ös C4-nek az átlag 78 W, a max 215 W.A képbeli különbség vitathatatlan, de hogy ilyen adatok mellett a fogyasztáson rugózni?
Tegyük fel HDR-DV tartalmak esetén a TCL átlaga 150 W, merthogy "zabál", az LG-nek meg csak 90 W. Az 0,06 kWh a különbség. Tehát kb 2.2 Ft-al eszik többet a TCL óránként. Ha napi 4 órás HDR használatot feltételezünk minden napra (kétlem, hogy ez gyakori, hogy valaki minden nap 4 óra DV-HDR tartalommal mozizik, de legyen ez a kiindulás), akkor havonta kb 264 Ft-al több az áramszámla a HDR-es "zabálás" alatt.Max akkor szemmel látható az összeg, ha monitornak használod és állandóan, napi 10-12 órákat HDR tartalom van rajta. Feltéve, ha 150 W-ot megeszik egyáltalán, mint a példámban.
-
nicu71
addikt
válasz
Csak kivancsisagból,lemérted a fogyasztását,és ugy jutottál erre a megállapításra,,mert azt ugye az energiabesorolásban jelzi is.Az Oled kevésbé fogyaszt HDR tartalom esetén?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Pendragon911 #37551 üzenetére
Melyik FW van rajta? Megnézem majd, hogy nálam milyen.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Pendragon911 #37551 üzenetére
Nem tudom van e más streaming szolgáltatásod, hogy azzal szaggat e a lejátszás?
-
Pendragon911
aktív tag
65C805 van itthon és telepítve a Net4+ alkalmazás, a megnézhető tartalmak nem folyamatosan futnak, hanem eléggé darabos, mintha laggolna, de nem időnként, hanem állandóan. Másnak van tapasztalata ezzel az alkalmazással?
-
Caveman123
újonc
Én is mást vennék,lg oledet csakis és kizárólag(esetleg QNED91-t valamivel olcsóbban)... TCL c805 akkor jó választás, ha nem akarsz hdr tartalmakat nézni,mert akkor iszonyatosan megnő a fogyasztás.Sajnos SD-nél is igencsak sokat zabál.
-
kenicsab
tag
válasz
phanonym #37542 üzenetére
Szia!
Nekem 65C805 öm van még 2023 decemberi vásárlás , akkor volt 300k akciósan, az árkategóriában nézve bevált, tetszik.
Viszont ma más típust, márkát vennék.
A C655 ről lebeszéllek, mert nem mini led és nem olyan a háttérmegvilágítás, kontraszt, fekete stb.
Sztem megéri a felárat, még ha nem is ezt s márkát választod! -
lasse001
senior tag
Sziasztok.
Egy érdekes hibával fordulok hozzátok mer már megőrülök tőle. Az alany egy 55c845x1. A probléma pedig az hogy a tv nem vált át Dolby Atmosra. A házimozim tudja. Régen működött. De pár hete vettem észre hogy már a Netflixen a menüben sem írja ki csak a dolby visiont. Van netflix Disney+ és maxom. Egyedűl a maxon van atmos. Ott ha átváltok eredet i nyelvre irja is a tv az atmost. Van a nappaliban egy 65c715 ott a netflixen is van atmos. Szóval nem előfizu gond. Amúgy is a legdrágább csomagom van ami mindent tud. A tvt már vissza állítottam a szervíz menüböl is volt ma Reset. Már nem tudom. Valakinek ötlet? -
phanonym
csendes tag
Sziasztok!
Sok keresgélés és a TV topicos tanácsok után a TCL 65C655 tévét szemeltem ki magamnak.
Azonban hosszabb távra venném a tévét, legalább 5 évre valószínűleg.
Így azon gondolkoztam, hogy megérné-e a mini LED-ért ráfizetni.TCL 65C655 - 200k - 5 év gari aktiválható
TCL 65C805 - 290k - 5 év gari aktiválható
TCL 65C765 - 300k - 5 év gari nem aktiválható, + 40 k lenne 2 év, vagy 370k olyan helyről, amely esetében aktiválhatóNekem fontos az 5 év garancia.
A kérdés, hogy a mini LED-es TLC-k, jobb feketéje, kontrasztja, fényereje megéri-e a plusz 90, 140 ezret.Első sorban a TLC65C805-n gondolkozom még, azonban ott is 100k a difi lényegében ami tekintve, hogy nem tudok, fogok állandóan rendkívűl jó minőségű felvételeket nézni, lehet, hogy nem éri meg, így maradnék a C655- nél.
Ti hogy látjátok?
Más márka is szóba jöhet, de azoknál extra gari kötése nyilván többletköltséget jelent.Régebbi, kifutó modellek is szóba jöhetnek, persze működjön a SW valamennyire.
Illetve várni is tudok akciókra, de úgy látom, normális mini LED 65" méretben nem igazán kapható ennél olcsóbban, akár még akcióban sem. -
LLKobe
veterán
Üdv!
TV-t kéne vennem, apámnak van egy C805 arra gondoltam első sorban.
Az idei modelleket nem ismerem. 55"-ös kellene.Amire kéne:
- TV adás nulla
- Játék
- StreamekElvileg a C805-ben frankó a HDR, 144Hz-et tud, mini led, android Tv-t szeressük, tehát megfelelne minden igénynek, és ahogy nézem már az ára sem vészes.
Esetleg az idei modellek között lenne olyan ami jobban megérné? -
Probert75
addikt
A C765 nem megy fel 5G-re. Nem tudja csak a 2,4-et?
-
sz.aron
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám van hogy 55C655Pro-m csak 94Mbps-t tud bármilyen kábellel próbálom pedig gigabites netem van. Laptopon ugyan olyan kábellel simán megvan az 500. Hardver miatt nem tud többet?
-
Probert75
addikt
válasz
freeland0806 #37531 üzenetére
THX!
Majd próbálkozom. -
freeland0806
tag
-
Probert75
addikt
válasz
freeland0806 #37527 üzenetére
Nekem Speciális videó/Fényer-beállítások/Dinamikus fényerő és Helyi fényerőcsökk. van.
A Dinamikus fényerő-ben van olyan, hogy Ki, EcoFényerő+ és Automatikus.
A Helyi fenbyerőcsökk.-ben van Ki, Alacsony, Közepes és Magas. -
Probert75
addikt
Srácok a TCL 55C765 beállításában melyik menüpontban lehet a mini led háttérvilágítást szabályozni, állítani? Mi a neve a menüpontnak?
-
István 67
tag
TCL 55-765 néha elmegy a hang bizonyos csatornákon,mi ennek az oka?
-
Morph76
senior tag
Szerintem Ázsiában valahol már tesztelgetik.
[link] -
ρσгτσ
addikt
válasz
Probert75 #37518 üzenetére
Nem tudom, hogy van -e ilyen kisokos. Még sosem kerestem. De szerintem ezeket egyénileg, kutatás, olvasgatás után szívja magába az ember, és csak utána érdemes saját ízlésre állítani. Mert ezekkel nagyobb kárt lehet okozni, mint hasznot.
Vannak persze kivételek.
Egyik ilyen a mozgási beállítások. Ezek alapvetően akkor jók, ha nincsenek bekapcsolva, mert egyéb képhibákat okoz a használatuk. Viszont ez nem olyan dolog, ami mindenkinek megfelel. Lehet valakinek a képhiba elviselhetőbb, mint a darabosság.
A másik pedig a fehéregyensúly, amihez nem igazán ajánlott hozzányúlni, mert műszer kell hozzá.
Kivétel lehet utóbbi alól egy erre a típusra szerzett pontos beállítás. Ami nem helyettesíti a kalibrálást, de több mint valószínű jobb lesz, mint a gyári értékek. Ez is attól függ honnan van.
-
lithium86
csendes tag
Köszönöm, hogy megosztottátok a tapasztalataitokat!
Így azt hiszem, bátrabban meg merem venni
Kérdés, hogy merjem -e frissíteni, vagy hagyjam inkább úgy, ahogy van (ha működik).
-
Probert75
addikt
Jó-jó, kicsit túloztam, elnézést!
Mindenhol van tájékoztató leírás, csak nem látok különbségeket, ha elállítom máshova.
Pl.: Kép/Speciális videó/Fényerő-beállítások-ban, ha van Kontraszt csúszka, akkor mit csinál a Dinamikus Kontraszt? Vagy a Dinamikus fényerő is ilyen. Vagy van Képtisztaság menü, de a Mozgás menüben is van.
Nem vettem meg a beállításait Vhiktor fórumtársnak. Vizuálisan a saját igényemnek próbálom beállítani, de a One csomagjában a csatornák képminősége elég gyatra és széles spektrumban változatos a minőségük. -
-
Probert75
addikt
TCL 55C765 55"-os tv-m 2 napja üzemel, de nem egyértelműek a dolgok a menüjében. Vannak amiknek van pár soros leírása, vannak amiknek nincs. Így nem tudom mit kellene látnom a módosításkor. Egyszerűen nem látok változást.
Valaki feltenne egy beállítási kisokost, hogy mit mire érdemes állítani.
Van a "tokeleteskep" youtube csatornán, de mivel ő kalibrálással foglalkozik, így nem osztotta meg, csak a konklúziókat, mi mennyire közelít a valóshoz. -
ρσгτσ
addikt
válasz
showtekk #37513 üzenetére
Ha probléma van valakinél, akkor az nem a formátum kezelés. El sem jut addig, mert nem tudja olvasni a tárolót. Vagy nem teljesen.
Nálam általában az előbbi volt. Egyáltalán nem tudta olvasni.
Szerk.:
De amúgy van akinek az FW frissítés is küzdelem, mert egyszerűen nem akar normálisan elindulni a folyamat. Hiába tudja olvasni a pendrive -ot fájlkezelőből. Nekem is volt már ilyen. Legutóbb a V486 -nál. -
showtekk
csendes tag
válasz
lithium86 #37509 üzenetére
En egy kingston 512Gb-os pendriveot hasznalok TCLC805-el filmek, sorozatok lejatszasara napi szinten es meg semmilyen problemam nem volt vele. A TCL sajat medialejatszoja van, hogy bizonyos formatumot pl avi nem tud lejatszani, de KODI-t hasznalva meg nem volt gondom fel ev alatt semmivel.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
lithium86 #37509 üzenetére
Tárhelykezelési problémák akadnak, de ez inkább filmekre vonatkozik. HDD/SSD esetében nem jellemző. Pendrive és micro SD -nél előfordul. De ez már régi probléma TCL -nél.
Főleg akkor jön elő (legalábbis én úgy vettem észre), ha sok a fájl vagy mappa. Olyankor van hogy részben, van hogy teljes egészében olvashatatlan számára a külső eszköz.
Ezt nálam például mindem TCL csinálta, és volt néhány. Más márkán soha nem volt vele gond. Ott sem, ahol szintén droid van.
Szerk.:
Múltkor Vhiktor is küzdött vele az egyik teszten. Talán C805 videóban volt róla szó. -
banuszzs79
tag
válasz
lithium86 #37506 üzenetére
Ez egy jó TV szerintem. Két hete van meg kb nem tudok mondani egyenlőre kompromisszumot talán a távirányitó az nagyon tré
de működik végül is
Jól beállitod a szinneket menüket... A hdr tartalom bitang sötétben tátva marad a szám úgy nézem...Nekem 75-ös van külsőleg is szép tv és hangja is szép nem tudom sokan modnták hogy doboz hang meg miegymás de nem tudom én nekem bőven elég...És ami nekem a lényeg volt a fekete...az tényleg fekete nincs háttér világitás nem tudom a drágább tv-k mit tudnak de ez nekem bőven elég
és minél jobb tartalmat nézel rajta annál nagyobb az élmény
-
lithium86
csendes tag
Sziasztok!
55C765 modell vásárlása előtt állok.
A FW frissítések óta mik a tapasztalatok? Összességében jól működik?
Milyen kompromisszumot kell megkötnöm, ha ezt a TV-t választom? (A betekintési szög mellett)
Pendrive senkinek nem működik, vagy megoldotta a frissítés?PC-ről wifin keresztül megosztott filmes/sorozatos tartalom fogyasztására, YouTube-ozásra és talán ritkán TV nézésre használnám, nagyjából 3 m távolságból.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
nicu71
addikt
Ha nem kap jelet bemenetválasztáskor ,akkor ilyen a 805 ,a 486 fw óta.Mint érdekesség, gondoltam megkérdem másnak is ilyen?/Local dimming maxon van
-
Probert75
addikt
Sziasztok! Most vettem egy TCL 55C765-öt.
Az lenne a kérdésem, hogy androidos telefonra milyen progit kell letöltenem, hogy a tv-t tudjam vezérelni vele? Úgy mint a Smart Things a Samsung tv-hez.
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest