Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SityiSXT
őstag
Ha valakit esetleg érdekel, mi a véleménye a játékról egy Forma-3 pilótának, ide kattintva elolvashatja.
-
SityiSXT
őstag
Igyekszünk minél hamarabb lefordítani. Dátumot nem ígérek, de ha minden jól megy, egy hónap múlva tölthető lesz tőlünk.
-
SityiSXT
őstag
Polonic kedvéért: menüképségek
Ja, és végülis csak van motorhome, de csak karrierben - talán jobb is.
-
SityiSXT
őstag
Toltam pár kört Spában, elsősorban a KERS-re és a DRS-re koncentrálva. A tapasztalataim nagyon pozitívak: a DRS aktiválásakor tényleg jobban húz a kocsi, viszont kanyarban nagyon kell vigyázni, mert kitör a kocsi feneke - erre egy jó példa a Blanchimont, DRS-sel megpördültem többször is. A KERS hasonlóan jól teszi a dolgát, nagyon sokat lendít a kocsin. Apróság, de talán fontos lehet, hogy TT-ben messzebbről indít minket a játék, ráadásul nem a rajtvonalnál kapjuk meg az irányítást, hanem pár másodperccel előtte. Ha koszolódik a gumi, azt a tapadáson is megérezni, bár relatíve hamar lejön.
-
SityiSXT
őstag
A menü egyébként olyan, mint a DiRT3-ban, csak háromszögek nélkül - azaz letisztult, standard játékmenüt kaptunk, a háttérben a paddock-kal. Nincs mászkálás, mint az előző részben. Mondjuk ez még változhat, mert karriert még nem kezdtem, és csak a főmenüt, a multi lobbyt és a Proving Grounds menüjét láttam eddig.
-
SityiSXT
őstag
Amíg a főnökeim nem néztek ide, gyorsan megnéztem: nincs chat.
Szívesen leírom a tapasztalataimat, plusz képeket is rakok fel, csak most a héten biztosan nem lesz időm sokat játszani, mert itt a családom látogatóba (Izlandon lakok, így ez emiatt nagy dolog nekem). De megteszem, ami tőlem telik.
A Codemasterstől spéci Steam kódokat kaptunk, így nekünk ma reggel unlockolt a játék.
Amúgy ez lett a játék introja: [link]
-
SityiSXT
őstag
Kis adalék a multihoz: Most már be lehet csatlakozni zajló versenybe is - ha mondjuk az időmérőn csatlakozol be, akkor csak néző vagy, de a futamon már indulhatsz (persze mért kör híján a rajtrács végéről).
-
SityiSXT
őstag
Üdv!
Hála a Codemastersnek, mi az F1GH-n kaptunk Steam kódokat a játékhoz, és ma reggel mentem pár kört vele. Eddigi tapasztalataim:
A kocsi irányíthatósága sokat javult, már nem csinál olyan buta és hirtelen dolgokat, mint a '10-ben. Én realisztikusabbnak érzem az irányítást, de még szoknom kell (plusz a kormányomat is be kéne lőni hozzá rendesen). TT-ben engedékenyebb lett a játék, már nem büntet olyan szigorúan. A menü is megváltozott: olyasmi lett, mint a DiRT3-é, csak szolidabb - azaz most nincs "mászkálás". Illetve van egy új "gyakorlómód": adott pályán adott időjárási körülmények között adott autóval/pilótával kell megfutni a megadott köridőket (bronz-, ezüst-, és aranyfokozat van). Mivel jönnöm kellett dolgozni, ezért egyelőre ennyi az összbenyomásom a játékról...
Első benchmark eredmények:saját otthoni gépem
i3-530 @ 4 GHz, 4 GB RAM, GTX 460 non-OC, Win7 64 bit
DirectX11
1920x1080, Ultra beállítások, 2x MSAAmin. fps: 38
avg. fps: 51melósgép
AMD Athlon X2 5600+ 2,84 GHz, 4 GB RAM, GTS250, Win7 64 bit
DirectX9
1920x1080, Ultra beállítások, 2x MSAAmin. fps: 19
avg. fps: 24A töltési idők most is eléggé hosszúak DX9 alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 7
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest