- CPU léghűtés kibeszélő
- Monitor hiba topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Syrius XIX #8260 üzenetére
Kissé kapkodós és sok benne a segítség, de elmegy. Kicsit finomabban kell terelni a gépet. Gyakorolj, így tovább!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
hermanyi #8045 üzenetére
De te is jöhetnél 100 as F1 re mondjuk Rolly is jöhetne meg Vix is és akkor ti jól ellenétek elöl én meg elkergetőznék Hoboval hátul
Szia! Na ja semmire sem vágyom jobban, csak éppen nem vagyok hazaföldön. Annyira ég már a talpam, nyomnám én is a pedált. Majd egyszer valamikor. Valószínű, hogy én már csak az újjal tudok gurulni és lehet hogy csak a télen vmikor.
Azért köszönöm, jó gurulást nektek!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Feribacsi555 #7514 üzenetére
Hát sajnos nem értem rá este. Meg még nem tettem fel a Hamát.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Feribacsi555 #7507 üzenetére
Csak azért írtam, mert igazatok van. Vesszen a LIVE a francba, amikor egy jó csapat összejön. Költsék gyógyszerre, amit lusták voltak fejlesztésre, és ez annak szól, aki a pénzért felelős a CM-nél, nem pedig az "egyszerű" programozónak!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Feribacsi555 #7481 üzenetére
NE CSÜGGEDJETEK!
HAMACHI TESZT PARTY CSÜTÖRTÖK ESTE!
CSABÁVAL TESZTELTÜK, JÓNAK TŰNIK ÉS MŰKÖDIK IS!!Amúgy ja csak az a baj, hogy nem ezért fizet az ember annyi pénzt a játékért. Mert akkor maradt volna a warez és az elejétől ott toltuk volna a Hamán.
De sebaj bízva bízunk és reménykedünk, hogy rosszabb már nem jöhet. -
Rolly Dy07
senior tag
Na csak kipróbáltam a következőt: Böngészőben bejelentkeztem LIVE-ra és még úgy is dobál.
Mondom hova, mikor állandóan be vagyok jelentkezve?
Ma is ugyanezt csináltam és ahogy a játék elindult rögtön azt írta Lost Connect! Én nem értem, hogy ezek után várnak e még valami bevételt a következő játékért? Tőlem ne az biztos! -
Rolly Dy07
senior tag
Szerintem azért lankad itt a fórum is, mert egyszerűen a játék befejezettlensége és a LIVE kínlódása nem teszi lehetővé izgalmas párbajokról való csevegést. Hihetetlen számomra, hogy 2012-ben nem lehet egy normálisat játszani online, mert egyszerűen megszakad a kapcsolat a szerverrel.
Én is csak azért játszok vele, mert szeretem az F1-et. És ha kijön az rF2 valószínű azt fogom én is előnyben részesíteni.
Amúgy mikor adják ki az rF2-őt? -
Rolly Dy07
senior tag
Engem eddig a hétig max 1x dobott le a LIVE, de héten már vagy 10x. Nem értem mi a pi...nak vannak ott emberek, ha vannak egyáltalán.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #5725 üzenetére
TT-ben összehasonlítottam a kocsikat, és hát elég érdekes. A Meki megy a legjobban, hamarabb kipörög. Szal a ferkát több mint 1 mp-el vertem. Jobban is gyorsul. A többi kocsi is eléggé "lassú" hozzá képest. Gondolom akkor online sincs változás. Nem jó ez, hogy nem egyenlők a kocsik.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #5662 üzenetére
Ú hát ez nagyon dúrva!!!
Jól megy a Jhony.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #5514 üzenetére
Azt szeretném kideríteni, hogy miért lassabb az autóm 2 mp-el akár TT-ben akár online ugyanazzal a beállítással. Online meg direkt kisebb szárnnyal sem lettem gyorsabb, mert Vixen nagyobb szárnnyal simán megelőzött kanyarban ezért, egyenesben meg ki tudja. Direkt kipróbáltuk. Már megint a patch óta valami fogja a kocsit, mert a rövid 7-et sem nagyon bírja kiforgatni. Meg nem tapad annyira sem még TT-ben sem. Érthetetlen számomra.
Van némi ötleted? Bugos lenne pár autó pro-kontra? Ő mekivel én ferkával mentem.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5470 üzenetére
Bocs a kirohanásért!
A TC-t úgy értem, hogy azzal le tudsz tolni direkt valakit a pályáról, mint egy dózer, de anélkül halott ötlet. És ki nyer a "derbiben"? Természetesen az aki eltoszja más élvezetét.
Bocs aki magára vette! Nem ellenetek!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
shikaree001 #5456 üzenetére
Köszi!!!
Én is teljesen más beállítással megyek, mint ami meg van adva az oldalon! Asszem tegnap gurultunk is Brazilban. Szerintem nagyon jó volt!! -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
polonic #5441 üzenetére
Ne basszatok már fel a q..a életbe!!! Kinek írtam én itt hogy csicska? Szeretném hallani!!!! Kiírhatod nyíltan!!! Ilyenkor már senki nem nagy legény! Sejtettem azt kiforgatós félreértem mittudoménmit.
Ennyit az inteligenciáról ezek szerint. Idegen, nem ismerem emberekről beszéltem ,HA NEM TŰNT VOLNA FEL VALAKINEK!
Nincs jobb dolgotok, mint emberek szövegeit kifordítsátok!!! -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #5403 üzenetére
Na minap mentem egy 10%-os távot Asztráliában benzin és gumi szim nélkül. Kb olyan volt, mintha a Gridben küzdöttem volna és megmondom őszintén tetszett. Nem kell foglalkozni semmivel, csak a versenyzéssel. TC ki vagy be nem számított. Ez a megoldás, csak a száguldás.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #5297 üzenetére
Milyen álomszerűen tapad a gép TT-ben.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
shikaree001 #5256 üzenetére
Én ezért is nem neveztem, meg valsz nem lesz időm.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #5258 üzenetére
Én se félek, de nem játszok online mindenféle szerveren, csak assist off-on.
Ha nincs assist bannolt szerver fel sem megyek. Eddig volt mindig és igazán megnyugtató a sok húdeszupergyorsvagyokajósetupommal köcsögöt mpekkel lenyomni. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
shikaree001 #5248 üzenetére
Melyik ez a szolgáltató? Biztos nem kérek belőle.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5233 üzenetére
Vagyis nem mindenhol fordult elő. Alapjában stabilabb, ezért lehet hogy a gépem töltött olykor.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #5228 üzenetére
Ja kicsit kevesebb az FPS és néha ingadozik.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #5152 üzenetére
Ez a játék most már kis túlzással "tökéletes" lett nekem irányíthatóságban. 2-3-4 mp-el lassabb lett 1 köröm pályától függően, de úgy mozog az autó, ahogy szeretném, ahogy már az elején kellett volna. Most már jól be tudom hangolni a rugókat. Van jól tapadó ideális ív, van utánfutás, jobban érzik a gumi fogyása, jobban lehet érezni az autó súlyát.
Az irányítás kb. a GRID és az F12010 között van most már.Köszi Codi!
-
Rolly Dy07
senior tag
Jók a tapasztalataim a változásokkal kapcsolatban.
Egy biztos, hogy akik segítséget használnak, azok nem férnek össze azokkal, akik nem. Mert nagyon jó irányba ment a javítás és nagy előny a segítség. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Syrius XIX #4985 üzenetére
Van még mit gyakorolni!
Ez így tényleg csak egy emlék maradjon!!! -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #4959 üzenetére
Valahogy ezt én is észrevettem. Most már tényleg nem tudom melyik a jó beállítás.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #4600 üzenetére
Nagyon király lett! Mondjuk én 4-5 szárnyat használtam, mert annyival megyek szárazon, ha jól emlékszem. Illetve a fék sem így van nekem beállítva.
Amit észrevettem, hogy nekem valószínű nem volt full eső, mert nem voltak cseppek a képernyőn. És ahogy észrevettem, ha nincs elég víz a pályán, akkor csúszik az extrém gumi.Majd én is kipróbálom full esőben.
Grat az időhöz!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #4581 üzenetére
Amit linkeltem videót ahhoz képest hol tartasz időben? Az biztos hogy haevy rain volt, mert nem nagyon fogyott az extrém gumi. Standardon volt a benya, száraz beállítás és a vége fele volt féltávnál cserélt keréken.
Tudnék még rajta faragni kicsit: [link] -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
werszomjas #4477 üzenetére
Ha már az eső szóba jött, én kimondottan csipázom, ha minden segítség ki van kapcsolva.
Pont valamelyik nap indultam egy ilyen szerón és hát heavy rainben indult.
Ha már úgyis ki akartam próbálni a felvételt, csináltam futam közben egyet. -
Rolly Dy07
senior tag
Tegnap se és ma se sikerült egy jót versenyeznem. Mindig vagy köcsögökkel akadok össze, akiket képtelenség megelőzni("túl keskeny a pálya"), vagy az utsó körben Lost connect! Illetve vannak az extrém gyorsak, akiknek nem tudom mivel megy a gépük, de teli tankkal repesztik a kvalifikációs köridőt!
Szar szemétláda idiótákkal van tele sok online szerver! -
Rolly Dy07
senior tag
Én is ezt gondolom, de kicsit nagyobb szárny megoldja a hiányt. Bár picit lassabb lesz az autó, de üsse kő. Ha mégis keményebben hozzányúlnak elrontják az egészet. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ezt vagy nem fogják orvosolni, vagy ha mégis, akkor mást fognak elrontani.
-
Rolly Dy07
senior tag
Jól megszívatott Suzukában a gém. Legallal nyomtuk ő előttem 4,5 mp-el ugyanabban a csapatban. Egyszerre mentünk boxba, rögtön után nem cseréltek nekem kereket. ááá
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Vityapapa #4041 üzenetére
Kb ilyenek vannak mostanság szegény Shikareval. Alig tudtam vele versenyezni Malájban, mert küzdöttünk kerék a kerék ellen, aztán püff lemaradt, kicsúszott, majd hirtelen visszajött elém.
Nem tudja mi a baj. Vagy a gép vagy a net. Szegény segeteni kéne neki, de hogy? Geforce kártyája van, aki tud segítsen! Azt mondja laggol a játék neki. -
Rolly Dy07
senior tag
Kösz mindenkinek, elég kúrta és furcsa futamok voltak, de jó volt.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #4019 üzenetére
Erre azt tudnám elképelni, hogy lenne 1 mini térkép valamelyik sarokban az autók helyzetéről. Akkor biztos nem húzná rá az értelmesebbje a másikra a verdát, ha látná, hogy félig benn van mellette.
Addig is én mindig elképzelem, hogy hol lehet az ellenfél. Ha már nem látom a nyilat, nem rántom rá szűken a kanyarra. Azt tudom, hogy kívül vagy belül van, és ennyi elég. Természetesen a hülyék ellen kevés a gyógyszer. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #3964 üzenetére
Ez monster kocsi csak fordítva! Alul a szekrény felül a kerék.
-
Rolly Dy07
senior tag
-
Rolly Dy07
senior tag
Ma már 3 időmérőről dobott ki ez a genya LIVE!!!
A nettel semmi gond. Remélem ez is javulni fog a jövőben.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
polonic #3875 üzenetére
Ezt elfogadjuk, de vannak azért határok, mert annyira szarok se vagyunk. És nem tudok másra gondolni, csak arra, amit Seady is írt: NINCS EGYFORMA FELTÉTEL! Aki meg ennek örül, az verje szépen az e-péniszét és legalább ne bujkáljon a "jobb vagyok, meg jobb a setupom" szöveg mögé!
Amúgy nem érdekel, mert én is kilépek, ha olyan a kedvem. Körözzön csak magába, hiszen amúgy is magában köröz!
Apropó: Gurultunk már együtt? Szoktam annyira tapló lassú lenni? Érdekelne, mert mindig belém rúgsz ezzel a dumával!!!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #3871 üzenetére
Én se tudok a Ligában részt venni.
Találkoztam most olyannal, aki 1 szektorban rámvert versenyen keményebb gumival(én lággyal) 1 mp-et, majd 5 kör alatt 20-at. Írtam neki, hogy ez csalás és nem játszok vele többet. Erre visszaírja, hogy fogadjam el van aki gyorsabb nálam és hogy milyen jó setupja van. Lehet, de ennyivel????Nem hiszem el, meddig lesznek még ekkora e-péniszű emberek!
-
Rolly Dy07
senior tag
-
Rolly Dy07
senior tag
Nem tudom mi van, de ez a LIVE nem nagyon akarja frissíteni magát. Így meg be sem tudok jelentkezni a játékba.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #3819 üzenetére
Az a baj szerintem, hogy hiába állítják mondjuk úgy be a rugók miatti tapadás, akkor sem lesz valós a köridő. Jobb lenne ezt inkább nem bolygatni.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
MC HOBO #3807 üzenetére
Én Singaporban mentem az elején lággyal asszem 5-6 kört a kerékcseréig standard, majd a maradék 8 asszem, meg végig ricsben úgy, hogy az utolsó 2 kanyarig azt írta +1lap benzin, és nagyon dúrva időket mentem. Tehát a lassú pötyögtetős részen tudtam sokat spórolni, de nem tudom már hogy váltottam akkor.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
ftomi74 #3797 üzenetére
A verseny elején futottad a mix3-as köröket? Mert én mindig úgy csináltam, hogy a boxig hagytam mix2-n spórolok, és a friss gumikkal feltolom mix3-ra. De ahogy átváltom vagy azonnal átvált +1lap-ról optimalra vagy fél kör múlva. De az elején meg lehet menni 3 kört maxon?? Sehogy se jó ez.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #3720 üzenetére
Nekem is egyszer 1 körig nem működött versenyen a DRS, pedig lőtávon voltam.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
shikaree001 #3699 üzenetére
Amúgy sokszor járok így én is.Lehet tényleg gond van?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
shikaree001 #3694 üzenetére
Hát választani kell. Magas szárny, stabilabb kanyarvétel, alacsonyabb végsebesség vagy alacsonyabb szárny, jobban balanszozott instabilabb kanyar, nagyobb végsebesség.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #3682 üzenetére
Erre még csak annyit: "Az élet olyan mint az ásás. Mindig van egy-két gyökér, hogy akadályozzon! Rá kell b@szni nagyot ásóval, oszt haladni tovább!"
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #3682 üzenetére
Még jó hogy a játékban a rendes (Rolly Dy) nevemet használom. Itt is ez lett volna, de valami miatt nem engedte így lett utána 07. Ebből is látszik, hogy csak innen a fórumról vette a nevemet és nem játszott velem együtt. Idióta!!! Ekkora lúzert!!!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
werszomjas #3651 üzenetére
Fel vagyok háborodva, hogy engem kihagytak a felsorolásból!
Ekkora egy faszkalapot barátaim még nem hordott a hátán a föld.
Szokott ez a gyerek az F'1 2011-el nyomulni?Mert akkor elkerülöm. -
Rolly Dy07
senior tag
-
Rolly Dy07
senior tag
Az agyam eldobom. Szakadt a LIVE és be sem jelentkezik a játékban.
Mi a pöcsöm van?
Xbox oldalán meg be tudok jelentkezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PayPal
- CPU léghűtés kibeszélő
- Monitor hiba topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Nyaralás topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest